Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

New York, New York… Vorige week was ik er (‘naar NYC gaan’ stond op mijn to-do list voor 2012, en januari is het goedkoopst, dus dan maar meteen :D) en ik ga vandaag mijn geshopte spulletjes laten zien! Later volgt een fotoverslag :)

Onze eerste stop was Forever21, omdat dit gewoon om de hoek van ons hotel zat! Echt te gek. We zaten trouwens in het Paramount hotel, 2 minuten lopen vanaf Times Square. Daar kocht ik dit schattige Momji iPhone hoesje (was $10).

Met deze bloem, voor op kleding, kostte rond de $1.

Waaaaa, ik werd weer helemaal gek bij het zien van de Love & Beauty lakjes! Maar $2,80 per stuk en zoooooooo mooi! Ik kocht een paar glitterlakken en een neonroze en een aparte blauwe. Zo blij mee, vooral omdat het best aparte kleuren zijn!

Vorig jaar kocht ik bij F21 een nep Ray Ban Wayfarer voor een paar dollar, maar die raakte ik kwijt :( Nu heb ik een nieuwe, voor $4, met roze pootjes! Cute!

Magnolia Bakery cupcakes!!!

Oké. Op Bleecker Street zit een Steve Madden winkel en ik kon mezelf niet inhouden. Ik vond er geweldige leuke platte schoentjes en ik kon niet kiezen. Ik besloot ze alle drie te kopen, omdat ik eigenlijk maar twee paar leuke platte schoenen heb. Ik ben zó blij met deze drie paren, waaaaaa! Nu heb ik ook eindelijk leuke andere platte schoenen die supercomfortabel zijn en er ook te gek uit zien. Wat een gave winkel. Ze zijn trouwens allemaal van ‘Steven’, een andere lijn van Steve Madden.

Deze vind ik het leukst en zag ik meteen toen ik de winkel in liep. Zwarte leren flatjes met studs. Ze waren $129,95. Niet goedkoop, maar ik vond ze zo mooi en eigenlijk kunnen deze altijd. En bij veel oufits.

Ik wilde al een tijd van dit soort schoenen maar vond nooit leuke. Bij Steve Madden dus wel. Ze waren $79,95. Check die roze zool!

Ik heb geen close up van de glitterschoentjes gemaakt maar die vond ik ook geweldig. Glitterschoenen! Aaaah! Te gek.

Ik wilde al een tijd een nieuwe Diptyque geurkaars maar stelde het elke keer uit, toch wel erg duur. Op Bleecker Street zit een prachtige Diptyque winkel en daar kocht ik toch een Feu de Bois kaars. Hiervoor had ik Chene, waar ik enorm van heb genoten, en deze lijkt er wel een beetje op. Was rond de $50 en ik kreeg er twee geurtjes bij.

Bij The Bathroom, een supercute winkeltje in een zijstraat van Bleecker, kocht ik een Thymes zeep voor een dollar of 12. Ik heb al wel eens verteld dat ik bij elke reis een zeep koop, en nu dus weer. Deze is enorm, en ruikt lekker fris naar perzikjes.

De buit, haha! Wowie. Dit was ook de enige dag (eigenlijk de eerste complete dag) dat we zo veel geshopt hebben, hierna mocht ik ook niet meer zoveel van mezelf. De voorgaande jaren kocht ik enorm veel make-up en andere cosmetica, ik moest me nu inhouden. Ik heb al zoveel, en ik wil niet ‘kopen om het kopen’.

Bij Forever21 spotte Aukje deze jas, en ik vond hem echt te gek! Hij was $60 en ik besloot hem te kopen. Zo gaaf, en nepbont, en wel eens anders dan mijn ‘saaie’ zwarte winterjas. En lekker warm, ik heb hem in die week in New York meteen heel veel gedragen. Ik draag trouwens op deze foto de Steve Madden schoenen.

Drie dingen die al tijden op mijn wishlist stonden: de MUFE HD primer, nieuwe MUFE HD foundation en het Naked Palette. Yay!!!

Ik wilde hem al zo lang!

In Central Park met dé jas, ik vind hem echt te gek :)

Bij Ricky’s NYC kocht ik drie gave Color Club nagellakken, voor een paar dollar per stuk.

Te gaaf vond ik deze Slap Watch! Gekocht in een winkeltje op Colombus Avenue voor $20.

Cadeautje voor Aukje, een iPhone case :-)

Bij MAC: een Pro Longwear Lipglass, een Pro Longwear Lip Creme en een backup van de Prep + Prime Transparant Powder Pressed, bij elkaar kostte dit $60.

Bij Victoria’s Secret twee setjes! Wat helpen ze daar toch fijn, je kan op je gemakje passen en ze zorgen ervoor dat je precies de goede maat hebt. Beide bh’s waren rond de $40 en de broekjes rond de $10.

Bij Forever21 nog twee leuke kettingen, allebei rond de $3 per stuk.

Dit keer heb ik veel meer kleding gekocht in plaats van cosmetica. Ik ga in Nederland bijna nooit écht shoppen voor kleding, heb er nooit zoveel zin in en kan ook niet veel leuke dingen vinden. Nu in New York wel en ben zo blij met m’n spullen! Ik heb vooral veel dingen gekocht die ik echt nodig had, zoals schoenen, een jas, ondergoed… Wat is het toch een geweldige stad om te winkelen.

Later volgt nog een fotoverslag van mijn week in New York :D

260 Reacties

 • leuke spulletjes heb je gekocht <3

 • Wauw, leuk hoor!
  Vind NY echt een toffe stad :)

 • Schitterend, ben vooral jaloers op je schoenen!
  Een vraag, hoeveel waren die glitter schoenen? ♥♥

 • Leuke shoplog <3

 • Wat een leuke aankoopjes! Alleen de schoenen vind ik vreselijk, ieder zijn eigen ding : )

  • Dat heb ik dus ook ;) . De jas vind ik ook niet echt super. Maar verder vind ik het allemaal heel leuk :). En dat eerste iPhonehoesje is echt cute! Alleen vind je het niet een beetje raar om je kanten bh’s en slips om een blog te zetten waar heel de wereld kan zien welke lingerie je draagt? Niet vervelend bedoeld, maar zou het zelf nooit doen. XxX

   • Ik denk eerlijk gezegd dat dat niet raar is, iedereen draagt toch ondergoed? Als iemand je ziet in de winkel waar je tussen het ondergoed snuffelt wordt er toch ook niet raar naar gekeken? Niemand hoeft zich er voor te schamen is mijn mening! Ziet er goed uit, ik ga in de zomer naar New York :D

   • Het is maar ondergoed, tis niet zo dat ze vibrator en andere sextoys laat zien :’) dat zou misschien een beetje ver gaan voor een beauty site!

 • Yes gaaf ik zat er al op te hopen, wouh je hebt gave spullen gekocht, NYC is briljant!

 • Wat een mooie foto`s

  Liefs

 • hele leuke spullen!

 • Hier zat ik al op te wachten, je shoplog! Superleuk om te zien wat je allemaal hebt gekocht. Je jas is niet mijn ding, maar ik vind dat je hem goed kunt hebben, het zou ook heel ordinair kunnen staan maar ik vind ’t bij jou juist wel classy en hip staan. Leuke spullen heb je gekocht!

 • wat een leuke dingen zeg die jas staat ej echt super goedd :love: :love: dacht eerst over de schoentjes mmm o_0 maar als je ze dan weer draagt staan ze superleuk!!!
  ohh t naked pallette wil ik ook hebben :love:

 • Leuke dingen heb je gekocht. :-) Krijg enorm zin om naar Amerika ga te gaan (over precies 4 maand ben ik onderweg naar Florida) en te shoppen.

  Ben benieuwd naar je fotoverslag.

 • Wauw wat een gave dingen heb je gekocht zeg, Aukje is helemaal happy met haar iPhone hoesje. Logisch want die is ook echt ontzettend mooi.

 • Ohhh, die jas is geweldig!

 • Ik vind die jas je heel sexy staan, wauw!

 • Ja NYC is echt DE shopstad bij uitstek. En Vic’s Secret heeft echt de FIJNSTE BH’s. Ik ga van de zomer naar de States en dan ga ik maar weer eens inslaan.

 • Heb je Naked 1 of 2 gekocht? Super leuke spullen allemaal, hoop dat je het fijn hebt gehad daar!

 • Leuke spulletjes geshopt! Ik ben stiekem best wel jaloers op je jas, terwijl ik me nog zo had voorgenomen om nooit panterprint kleding te dragen. Je steekt me aan!

 • Wat heb je toch mooie spullen gekocht. De Urban Decay palette is echt prachtig. En wat een mooie kettingen;D

 • awesome aankopen :D vooral de lakjes zijn erg pretty!

 • Leuke spulletjes! Ik wil echt super graag een keer naar Amerika! Komt vast ooit nog wel een keer!;)

 • Ik vind die schoenen en de jas echt spuuglelijk, sorry. Ik had gedacht dat je wel een betere smaak zou hebben.

  • Pardon? Smaak is persoonlijk, wat jij leuk vind kan een ander verschrikkelijk vinden. Hoe zou jij het vinden als iemand op straat op je af komt en zegt; “Wat een vreselijke kleren. Ik had gedacht dat jij een betere smaak zou hebben”. Zou jij dat leuk vinden? Nee? Nou dan.

   • Smaken verschillen :) Ik ben er heel blij mee en draag het graag en voel me er lekker in, dus dat is dan toch prima :D?

   • Dude, gewoon de waarheid. Ik vindt ze echt superlelijk, wat boeit jou dat?

    • Zullen we het even gezellig houden? Ieder z’n mening :) bedankt! Fijne avond :)

    • Dat kun je toch ook voor jezelf houden? Zolang Cynthia erg blij mee is is dat toch prima, niet iedereen heeft dezelfde smaak maar dat jij iets niet zo mooi vindt hoef je heus niet op een negatieve manier van de daken te gaan schreeuwen. ;)

 • Net als jij ben ik echt sjaal verslaafd, dus mijn vraag is waar is je sjaal van?! hij is zo mooi! :blush:

 • Leuke shoplog! :D Het is niet allemaal mijn smaak, maar het staat echt leuk bij jou!
  Nu kan ik echt niet meer wachten om naar NYC te gaan :love:

 • Erg leuk zeg! :D

 • NYC is echt fab! Ik ben er al een paar keer geweest en ga er eind juli voor een half jaar stage lopen, yay! Je kunt er echt zo goed shoppen. M’n favo stores zijn Forever 21, Banana Republic, Anthropologie en Madewell. De nagellakjes en de kettingen vind ik echt leuk. De andere dingen vind ik niet zo. Eerst vond ik je kledingstijl echt heel mooi, maar de laatste tijd toch wat minder…

 • Heel tof dat jij de jas zo goed kan hebben. Het is al snel ordinair/asociaal maar hij staat jou erg classy.

  Leuke dingen heb je geshopt! Stond er wel even van te kijken dat je het UC Naked nog niet had haha. Is er een reden dat je niet voor Naked 2 bent gegaan?

  Ik ga zelf in september naar NY (+ Las Vegas en Los Angeles) en kan echt niet wachten. Ga voor die tijd zeker nog even je shoptips en andere artikelen raadplegen :)

 • Ik vind dat je echt hele leuke spulletjes hebt gekocht! Die jas is echt onwijs gaaf, het Naked palette is super!!

 • Awwh wat een schattig iPhone hoesje! Wauw, die glitterlakjes zien er ook heel tof uit. OOH die cupakes!Aaaah die met de roze zool zijn SUPERLEUK! DIE JAS IS OOK SUPERLEUK!Aah het naked palette, echt heel gaaf. De sieraden van forever 21 zijn ook nog superleuk. Echt hele leuke dingen heb je gekocht, ben benieuwd naar je fotoverslag :D

 • Op de schoenen na vind ik dat je echt geweldige dingen hebt gekocht! New york lijkt me zo vet!

 • Wat heb je leuke spulletjes gekocht, die jas is echt geweldig :love: !

 • Die lakjes zijn echt prachtig! :D
  Jou kleding en accesoires zijn totaal niet mijn smaak. Ik zie dat jij je er lekker in voelt, en dan vind ik dat ik er geen negatieve dingen over mag zeggen. Dus ik hou mijn mond en zo is het goed ;)

 • Die jas is gaaf! En ook nog eens het Naked 2 palette gescoord, yay! :love:

 • Wat een leuke spulletjes! Die schoenen zijn to die for!

 • Ik vind je jas super mooi!! Leuke shoplog! Hopelijk heb je het leuk gehad, zo te lezen wel:)

 • charlotte

  Ik keek al zo lang uit naar je NYC posts haha superleuke spullen gekocht vooral die jas staat je superleuk :hihi:

 • Ah ik heb een andere smaak dan jij. Steve Madden zit ook in Rotterdam geloof ik.. Ik vind zulke grote faux fur jassen sowieso altijd al een beetje fout maar met een panterprint moet ik er echt niks van weten brrr. Wel lekker warm lijkt me :)

 • Leuke spulletjes!

 • het model van schoenen past niet echt bij mij mij maar ik vind die glitter schoenen echt super tof!!!!

 • ge-wel-di-ge jas en schoenen, ik vind ze echt heeel leuk! forever 21 is echt gewoon geweldig!

 • Oh die cupcakes zien er lekker uit! De fake bontjas vind ik ook echt mooi trouwens!

 • Even voor de meiden die dit nog niet zouden weten.
  In Antwerpen (belgië) vind je ook een forever 21 & Steve maden :love:

 • Kun je die jas ook ergens online bestellen? :inlove:

 • Leuke aankoopjes! :) De schoenen zijn niet echt mijn stijl, maar die nagellakjes vind ik dan bijvoorbeeld weer geweldig! :D

 • Ik ga eens het tegengestelde zeggen van wat de meesten hier zeggen, I HOU VAN DIE JAS EN DE SCHOENEN EN DIE KETTINGEN! Volledig mijn stijl! ^^ :lol:

 • Volgens mij zag ik je op schiphol staan, rond 10 uur. Kan dat? Mijn zus en ik dachten je te herkennen!

 • Leuk weer een New York post ;) En ik vind je gekochte spulletjes heel leuk! <3

 • Oooh wat geweldig! Ik ben zo jaloers! Ik moet snel weer naar New York, ik ben er nu een keer geweest and I fell in love :) Helaas gaat het niet zo makkelijk – ik zit nog op de middelbare school dus ik zit nog een beetje aan m’n ouders vast wat betreft verre reizen – maar ik moet er echt SNEL weer heen! Zeker na deze shoplog haha, al je spullen zijn ZO gaaf!

 • Ik vind je jas echt geweldig!!! Heel leuk om te zien wat je allemaal hebt gekocht in NY!

 • Hele leuke dingetjes! Ik vroeg me af: is er in Nederland geen Forever 21? In België zijn er sinds vorig jaar twee, dus ik ging er van uit dat Nederland er ook al een aantal filialen had.
  Die glitterschoentjes van Steve Maden zijn trouwens fantastisch!

 • Wat leuk om te lezen en wat een mooie spulletjes. Die glitterschoenen zijn niet echt mijn ding, maar die jas en de 2 paar andere schoenen vind ik echt geweldig!!
  Misschien kan je voor als je weer eens op vakantie gaat een vlog doen, filmen wat je elke dag doet? Dat zou ik erg leuk vinden.

  • Hmmmm ja in New York heb ik dat niet gedaan, puur omdat ik er geen zin in had. Ik wilde wel even lekker vakantie vieren (ik had wel m’n laptop mee en deed wel dingen voor de site enzo), ik had geen zin om de hele dag me bewust te zijn van wat ik ging filmen, praten etc. Ik wilde wel eens echt genieten en in het moment zijn :-) Dat heb ik op reis nooit echt gedaan en wil ik leren.

   Dus vakantie is wat meer vakantie voor mij aan het worden, de hele week vloggen vind ik gewoon niet zo relaxed. Maar dat zal zeker dit jaar nog wel een keer komen hoor, want ik ga nog wel wat tripjes voor de site maken :D

 • Aaah die jas is zo vetttt!!!! :D Echt heel gaaf. Je ziet er zelf ook mooi uit, ik vind toch dat rood haar je het mooiste staat, hoewel ik bruin ook leuk vind. Alleen vind ik die schoentjes lelijk, maar het is zo cute om te lezen hoe blij je met alles bent haha! :P

 • wauw die jas! echt super mooi, staat je echt goed ;) waar heb jij die mega grote sjaal gehaald die je daarbij draagt? die is echt wauw hahah

 • ZO leuk :D Voor Forever 21 kun je altijd naar Brussel komen !!! Super leuke stad :-)
  Die schoenen zijn echt zo vreselijk mooi <3 Super
  New York staat wel op mijn lijstje x)
  Veel liefs :-)

 • Die lakjes en het UD Naked palette. :love: Prachtig!
  Vind de jas ook erg mooi bij je staan, staat vaak wel erg ordinair, maar jij kan het hebben. (:

 • Leuke aankopen :-)

 • Ahhh…als ik dan New York zie dan gaat het weer helemaal kriebelen! Die jas en lakjes zijn top!:-)) En die schoenen met roze zool, I like!!

 • Ik vind die jas eigenlijk helemaal niet zo mooi. Verder zijn de spulletjes erg leuk!

 • Waaaah wat tof allemaal! Ik moet ook echt een keer naar New York, ze hebben daar zulke toffe winkels en merken!

 • Jas is supergaaf maar die schoenen zijn echt een joke!! Kan echt niet…… is niet persoonlijk hoor, bijna iedereen loopt ermee tegenwoordig :-).

 • Ahh, die schoenen zijn zó leuk!
  Alleen bij dit soort schoenen lijken mijn voeten altijd zo groot!
  Aangezien ik maat 41 heb , grote voeten dus.
  Daar baal ik wel van ):
  Maar echt super leuke dingen allemaal!

 • Leuk geshopt allemaal ! De jas is awesome :d !

 • Aah super leuk artikel!
  Ik herkende gelijk de Magnolia Bakery cupcakes haha, ik ben naar hun nieuwe winkel in LA geweest. Alleen daarvoor zou ik al terug naar Amerika willen :inlove: En het Naked palette <33 De kleding is niet mijn smaak, maar wel leuk om te zien!

 • die fakefur jas is geweldig! & het NAKED PALETTE! zo lang al naar opzoek!

 • Superleuke dingen, de outfit met jas, schoenen enz. is ook echt leuk :love: ik móet echt naar NY gaan…

 • Leuk shoplog! De jas en de schoenen zijn niet helemaal mijn smaak, maar verder vind ik echt dat je super mooie dingen hebt geshopt! Ik ben benieuwd naar je foto verslag! :D

 • Heerlijk hoor al dat shoppen. Leuke aankopen gedaan!

 • Dat 2e iPhone hoesje die je cadeau hebt gedaan is echt super vet!! Leuk artikel :)

 • Wat heb je toch heerlijk geshopt! Waah, nu wil ik ook écht naar NYC. Maarja, nog effe paar jaartjes wachten helaas :(:(

 • Waaauw ! Wat een vette spullen! De jas is zo vet, ik zag hem al op een foto op twitter volgens mij? Weet niet meer, maar heeell vet. En die steve madden glitterschoenen omygod!
  Je ziet er heel mooi uit terwijl je aan het winkelen bent.

 • Op de eerste foto zie je er echt stijlvol uit! Mooi!

 • Misschien heb ik erover heen gelezen maar waar kun je Love&Beauty nagellakjes kopen? Of was dat ook bij de forever 21? Ze zien er echt fantastisch uit! :love:

 • Suuuperleuk, ik houd van shoplogs! (:

 • Je hebt echt hele leuke nagellakken gekocht!

 • Mooie jas en gave schoenen heb je gekocht. Altijd leuk om te lezen dit soort artikelen!

 • Wauw, mooie make-up producten! Vooral de lipcreme en de lipglass, die kleuren zijn fel, maar zo amazing!

 • Leuke dingen allemaal! Alleen je nieuwe schoenen vind ik echt niet mooi, sorry ;).

  Liefs, Mariette

 • Wow, goed geshopt zeg! ^^

 • wat heb je een geweldige ‘eigen’ stijl ontwikkelt! Heel erg gaaf zeg!

  Liefs!

 • Leuk dat je het zo naar je zin gehad hebt! Je make-upjes vind ik geweldig, maar de kleding.. Niet mijn smaak.

 • O my God. Eigenlijk zou ik nu iets heel bitchy moeten zeggen, want: wat ik ben ik dóndersjaloers op je!! >_<

  Maar natuurlijk doe ik dat niet want ik gun jou alles en mijn tijd komt ook wel, ooit :D.

 • Wauw, wat een superleuke dingen! Het hoesje is supercute, de zeep is zo mooi! Ik heb ook net de naked palette besteld, ben super benieuwd!

 • Wat een heerlijke aankopen allemaal! :)

 • Leuke spulletjes, ik wil ook echt heel graag een keer naar New York. Het lijkt me echt een leuke stad en je kunt er echt leuke dingen kopen.

 • heeerlijk zeg al dat shoppen en die nagellakjes zijn echt om jaloers op te zijn :)

 • Super leuke spulletjes!!! En die jas staat je echt heel mooi ^-^!

 • Awesome dingen gescoord! Vooral je loafers met studs vind ik echt te gek! Heb ook heel vaak getwijfeld maar vond ze uiteindelijk toch wat te duur, maar nu heb ik een beetje spijt haha. VS en Steve Madden zijn sowieso te gek. Aaahh ik wil terug naar NY :( Kijk erg iig naar je andere NY updates :D

 • De nagellakjes die je gekocht hebt zijn echt allemaal supermooi! Komt er ook een artikel over het Naked Palette? Ik ben namelijk al een tijdje aan’t twijfelen of ik het zou kopen ^^

 • supergaaf allemaal!!!

 • Ik vind de meeste dingen, maar vooral de schoenen, dus écht helemaal niets. Het is zo niet mijn stijl (ik ben meer van de jurkjes, hakjes en lange losse haren) maar ik vind het helemaal geweldig dat jij zo’n uitgesproken stijl hebt en dat je dat uitdraagt. Blijf dat vooral doen, de wereld wordt mooier van mensen zoals jij. :love:

 • Leuke spullen heb je gekocht!
  En die koraalkleurige bh is echt mooi!

 • Leuk hoor en wat veel!

 • LOVE the glitterschoentjes:D Echt geweldig! :inlove:

 • ahhhh ik ben zo jaloers (L) ik ben afgelopen oktober in NYC geweest en wilde echt gelijk weer terug haha, ik ben nu met mijn zusje weer nieuwe plannen aan het maken : D
  super leuke dingen heb je gekocht hee en die foto waar je in central park zit met je nieuwe jas vind ik echt heel erg leuk

 • Wauw, leuke dingen! :D Ik wil echt heeeel graag naar New York, ooit. Leuke jas ook, trouwens! Die foto waar je op dat bankje zit is echt heel leuk!

  Over 21 dagen ga ik naar Londen, en ik zit al te bedenken wat ik daar wil kopen qua make-up. Zo stom, normaal weet ik altijd wel wat voor merken ik wil kopen die ze hier NIET hebben, en nu weet ik helemaal niks, zo stom! Maar ach, komt vast goed. ;)

 • Superleuk artikel dit, echt geweldig! Ik vind inderdaad ook – laten we maar met de groep – dat die foto in central park echt heel leuk is, je ziet er echt tof uit. Mooie dingetjes ook weer gekocht, inderdaad leuk om juist voor wat ‘bijzondere’ dingetjes te gaan zoals de steve madden schoenen en ook die jas. Ik ben nu al benieuwd naar een review van de MUFE en UD makeupjes!

 • hey cynthia, echt supergaaf dat je naar NY bent geweest!
  ik ben er zelf ook een keer geweest en deze zomer ga ik een maand naar San Francisco en ook nog 5 dagen New York op de terugweg. Heb jij misschien een lijstje van superfijne producten die je alleen in Amerika kan kopen? Ik ga zowiezo langs de beautywinkels in New York uit je artikel een tijdje geleden, maar misschien heb je nog recommendations voor bijv. ook drugstore?

  Ohja, een tijdje geleden had je een superleuke shoplog over Burberry producten. Daarbij zat ook een foundation, wil je die aub nog een keer reviewen?

  ik vind je site trouwens echt supertof, ik moet elke dag even kijken haha. :)

  • Mijn echte aanrader is Lady Speed stick deodorant, en de EOS lippenbalsems :) En Wet ’n Wild producten.

   Ik zal het proberen, kan niks beloven, heb nog heel veel soorten foundations liggen ^_^

   Ah wat lief, dankje :D

 • moooi moooi moooi, vooral de schoenen… maar kun je aub vertellen waar-hoe je je vliegticket hebt geboekt, met hotel of apart en hoeveel het heeft gekost :geek:

  • er komt nog een artiekltje over maar ik heb via expedia geboekt en was voor 8 dagen €800 kwijt incl hotel en vlucht :)

   • Aaaahh dat is dus eigenlijk helemaal niet duur! Volgend jaar januari zit ik ook in New York hihi

 • Ik ben benieuwd naar het verslag! Maar vind de schoenen van Steve Madden eerlijk gezegd niet zo leuk ..
  Haa wat mis ik New York, ik wil dolgraag ook eens in de winter terug gaan! :*)

 • die Iphone case :inlove:

 • Je ziet volgens mij echt dat je modestijl veranderd! Echt leuk om te zien, je hebt best wel een eigen stijl. Geen idee hoe ik het moet omschrijven,ik houd niet zo van stempeltjes op iets drukken. Maar vind je er gewoon leuk uitzien en het past ook goed bij je. Voor mezelf vind ik de schoenen en jas nou niet echt wat, (netjes uitgedrukt toch? ;) ) Maar jou staat het errg leuk!!

 • Prachtige jas! Ik volg je blog echt al járen! En het is zo leuk om te zien dat je van een beetje ‘ingetogen’ kledingstijl ook voor steeds meer ‘uitgesproken’ kleding, accesoires (maar ook haarkleur etc.) durft te gaan! I like it! xx :)

  • Helemaal mee eens! Leuk om te zien dat je uiterlijk steeds ‘gewaagder’ wordt :) Die bontjas en de steve madden schoentjes zijn echt geweldig! Oh en de rest ook natuurlijk, haha.

 • Aaahh, leuke dingen geshopt… Ik wil ook naar new york!!!!!!!! Pronto! Hihi. De UD naked staat ook al best lang op mijn lijstje..de jas en de schoenen zijn niet zo mijn smaak, maar wat staat t jou goed allemaal!

 • aah wat een super leuke dingen heb je gescoord!

 • butterfly

  Super leuke dingen heb je gekocht! Ben alleen niet zo weg van de drie platte schoenen , maar dat zal wel aan mij liggen, ben benieuwd naar je fotoverslag.!

 • Wauwie, superleuk! Ik vroeg me af, die lipstick, hoe heet die? Ik zoek namelijk echt PRECIES zo’n kleur! :)

 • Zooo leuk! Wauw, echt geweldig leuke spullen heb je geshopt. Vooral die glitter en stud schoenen, waauw! En die jas, LIEFDE! EN die kettingen, en die lipstick…. haha alles is gewoon zo leuk. Ik krijg gewoon zin om naar NY te gaan. Ook vind ik de foto’s van je echt prachtig, je zit gewoon hoe erg je geniet, AWESOME! :lol:

 • Super leuke aankoopjes! Wat ben ik toch een partij jaloers:$, ik zou zooo graag in NY willen shoppen, helemaal mijn smaak!
  En Cynth, je straalt tot op den top op elke foto!

 • Ooooo iedere keer als ik een New York update van jou zie krijg ik steeds meer zin om naar New York te gaan! ben echt verliefd op de stad geworden zonder dat ik er ooit geweest ben haha :love: ben in ieder geval al aan het sparen voor over een tijdje, hopelijk lukt het als ik helemaal klaar ben met school (nog 1,5 jaar) als kadootje voor mezelf! :blush: ben heel benieuwd naar je fotoverslag :D

 • Wat een prachtige jas!!

 • Super leuke dingen! Is die tweede iphone case ook van de forever21?

 • wat een super mooie aankoopjes! ik zag het op twitter ook al, en die jas: wauw! je straalt ook echt op elke foto (:

  • ^_^ dankjewel!!!

   Sowieso iedereen BEDANKT voor de leuke lieve comments en complimentjes. Vandaag en gisteren had ik dramadag omdat ik enorm vast zat met de trein, maar jullie laten me weer lachen! <3

 • Wat een leuke spulletjes heb je geshopt! De schoenen met de roze zool zijn erg tof :D Ik zou zo graag ook eens naar New York gaan :love:

 • Wow, die iPhone hoesjes zijn echt vet mooi!

 • aaah wat leuk allemaal! Je wordt echt zo’n fashion chick nu met die hippe loafers en luipaard jas haha, tof zeg!

 • Super leuke dingen heb je gekocht! Ik wil ook zo graag naar NYC !
  xx Astrid

 • Wauw super leuke dingen gekocht. Vooral de jas en de schoenen met studs. Love it! Ook het urban decay pallatte wil ik hebben! Hoop binnekort ook naar New York te gaan.

 • Leuke shoplog behalve de schoentjes die vind ik qua model wat mannelijk. Vind de jas wel kicken zeg, heerlijk warm denk ik.

 • Je hebt je nog goed in gehouden zeg! Echt leuke dinge geshopt dat wel! Ben benieuwd naar je fotoverslag :)

 • Ooh die zwarte schoenen met die studs op de voorkant vind ik echt geweldig! Hopelijk zijn/komen ze ook in Nederland bij Steve Madden. :inlove:

 • Wat een toffe spullen! ik vind vooral die iPhone hoesjes geweldig!
  En die jas hij lijkt me echt zo comfy fijn

 • Als er iets is waar ik heen zou willen gaan is het NY. Ik hou van die stad terwijl ik er nog nooit ben geweest, dat beloofd nog wat als ik daar ooit kom! :blush:

 • Je kledingstyle is in ieder geval een stuk beter geworden.
  En de eerste foto is leuk met die panterprintjas! x

 • Ik zag de foto van je jas al op twitter, wat is hij gaaf! Ik heb nu een opvallende rode winterjas, niemand is me ooit nog kwijt, heel handig! Maar die is aan vervanging toe na een paar jaar, dus voor volgend jaar wil ik weer zo’n mooie opvallende jas en die van jou vind ik echt monstervet. :love:
  En je sjaal is ook huge! Wauw! Ik en mijn sjaal zijn onafscheidelijk, een heerlijke gebreide sjaal, maar nu ik die van jou zie krijg ik het spontaan veel warmer! Die lijkt me echt heeerlijk! Waar heb je die vandaan?
  Zo te zien heb je een heerlijke tijd in New York gehad, ik kan niet wachten tot ik er op een dag naar toe kan (lees: als mijn budget toereikend is, studentje hè!).

 • Wow wat gaaf dat je weer in NY bent geweest! Je bent mooi :hihi: en Forever 21 blijft een heerlijke winkel om rond te struinen. Het is vrij moeilijk om daar met NIKS de deur uit te gaan!

 • Wow, flink geshopt zeg! Veeeel spullen!
  De schoenen vind ik vreselijk, haha, maar gelukkig hebben we allemaal onze eigen smaak,toch?

 • Je hebt leuke dingen gekocht zeg. Die schoenen!! Wow. Ik vind alledrie de paren supermooi.

 • Leuke spullen geshopt! Je zag er top uit :)

 • Die iPhone case die je voor Aukje hebt gekocht vind ik heel erg mooi. Heerlijk zeg dat shoppen! Jullie hebben vast veel lol gehad samen. Die foto op dat bankje is erg leuk!

 • aaah hier heb ik op zitten te wachten!! super leuke aankoopjes!! :)

 • Eerlijk gezegd valt deze shoplog een beetje tegen.. niet omdat ik de spullen niks vind, maar omdat het volgens mij toch heel wat minder is dan verwacht. De jas vind ik superleuk!

 • Oeeeeeh nice stuff cynth!
  Vooral die jas staat je echt goed.
  Ik ben nu heel erg benieuwd naar je verslag :-)

 • Leuke post, zat hier ook al op te wachten! Mooie lakjes heb je gescoord, vooral de glitterlakjes. De flatjes vind ik persoonlijk niet mooi, al ben ik wel weer gek op studs. Oh en je jas + het zwarte Victoria’s Secret setje = I like! :D

 • Superleuk! Echt geweldige timing, want over 3 weken loop ik er ook rond!

 • Leuk Cynthia! Schoenen met studs zijn echt geweeeeeldddddiggggg!

 • De Steve Madden met de roze zolen…… :inlove:

 • Ik ben erg benieuwd naar die nagellakjes! De ketting, het ondergoed en de jas zijn mijn favorieten. Die jas kan mensen zo ontzettend tuttig maken maar jou staat hij echt onwijs gaaf, echt heel mooi.

 • ik vind ook dat je stijl echt veel meer ‘aparter’ wordt, maar dan wel positief! ook al is niet alles (bijv. de glitter/studs schoenen) niet mijn stijl, je stijl is echt minder braaf en veel opvallender, zo van ‘kijk hier ben ik’ en zeker niet arrogant ofzo, maar gewoon met trots. je haar is altijd al ‘apart’ geweest dus deze stijl pas zeker goed bij je. een tuttige stijl vind ik helemaal niks, dus super :P

  ps: ik ben wel super jaloers op de hoeveelheid geld die je hebt :P ik kom altijd maar net aan rond met mijn huur en eten… als ik geluk heb, heb ik wat geld over voor een leuk h&m’etje haha

 • Wat heb je veel gekocht! Super leuk om te zien.

 • Wauw wat een mooie spulletjes! En dan vooral die jas! En ook nog eens voor een mooie prijs! *jaloers* :love: :blush:

 • Ik ben helemaal wild van je jas! Love it!

 • Je straalt helemaal ! En je style is zeker fet!

 • Ik vind je jas echt geweldig!!!!! :love:
  Ik wil ook zo graag naar New York.. echt leuke spullen die je gekocht hebt :) Alleen zijn de schoentjes niet zo mijn stijl :)

 • Wat een leuke dingen zeg!

 • Leeuk! Zou ook wel een keer naar ny willen!(wie niet).
  Je was toch niet alleen geweest?

 • Ik vind die jas zó gaaf. Bij de V&D hebben ze nu ook zo’n jas voor 34,95 van Jane Norman, helaas had ik net veel geshopt en moest ik deze echt overslaan :( Hele leuke dingen heb je gekocht!

 • Aaah, leukleukleuk! :hihi:
  Ik krijg helemaal kriebels, want ik ga in oktober naar ny..

 • Heyy

  Superleuke dingen! Zou je een foto kunnen plaatsen van het horloge als je hem om hebt? :blush:
  Die ziet er namelijk erg tof uit!

 • Leuke dingen heb je daar gekocht :D x

 • Leuke foto’s Cynthia, op de eerste foto sta je trouwens heel leuk! Ik vind vooral dat iphone hoesje die je voor je vriendin hebt gekocht erg leuk, weet jij misschien of die ergens online te vinden is? Had net al even stiekem op de Apple site gekeken, maar heb hem daar niet kunnen vinden! Ik wil hem heeel graag hebben ;)

 • Vind die jas supergaaf die wil ik ook

 • Ik hou echt van Forever21!!
  Zulke leuke dingen, voor het eerst in London geweest.
  Super leuke spullen heb je gekocht:D
  Ik wil ook echt nog een keer naar New York..

 • Normaal vind ik fake fur jassen niet mooi, maar eerlijk is eerlijk, hij staat je fantastisch.

 • Wauw, je ziet er echt super uit! Heel mooi, die jas en die schoentjes!!
  Ik ben benieuwd naar je fotoverslag. Ik ga eind maart naar New York en kan niet wachten!!

 • ik wil die rayban wayfer ook, waar te koop?

 • wauw superleuk allemaal! En wat tof dat je alweer geweest bent! Staat al menig jaar op mijn wishlist om naar New York te gaan!

 • LEuke shoplog, vooral ook omdat je ook andere spullen hebt gekocht dan alleen beauty, love the shoes!

 • aaaah zo leuk, die jassssssssss <3 En zon dure set ondergoed lijkt me ook fijn om te hebben :D

 • oohhhh die jas en schoenen, die zou ik echt METEEN willen hebben.

 • http://i292.photobucket.com/albums/mm14/misslipglossnl/Site%205/9c8c3e6e.jpg

  wat heb je hier een leuk rokje aan? :D

  Ik ben behoorlijk jaloers, ik wil ook een keer naar New York! Misschien als ik klaar ben met studeren *le sigh*

 • allemaal leuke dingen geshopt,, :inlove:
  alleen ben ik niet echt weg van die schoenen .. :phew:

 • leuke koopjes zeg…! Zo te zien heb je je wel vermaakt

 • Wat is deze foto-shoplog ontzettend leuk gedaan. Haast alsof we even mee worden genomen door de straten van New York! De luipard-jas vind ik helemaal het einde. Net als al die mooie nagellak :inlove:

 • In Antwerpen hebben ze ook een Forever21.. Dus als je het echt een leuke winkel vond, kan je daar nog een keer naartoe. Volgensmij hebben ze er geen in Nederland..

 • Wat een superleuke dingen heb je gekocht, ik vind je jas en de steve madden studs schoenen echt super gaaf.

 • Die cupcakes zien er te lekker uit!

 • Aah wat gaaf die dingen die je hebt gekocht!

 • Die jas is echt awesome, maar ik zou wel oppassen en ‘m ook echt combineren met zo’n sjaal want ander ziet het er misschien wat vreemd uit denk ik..?

 • Wat heb je leuke spulletjes gekocht :D! Wil je een keer je schoenen stash laten zien? xxxx

 • die jas is echt te gek ! wauw echt heel erg leuk dat je naar NYC bent geweest voor de zoveelste keer alweer (: ik ga volgend jaar eindelijk voor de eerste keer (:

 • Gaaf dat je in NYC bent geweest, ik ben er vorig jaar geweest en wil dit jaar echt graag weer gaan! Die jas is super gaaf, en die zonnebril vind ik ook echt heel leuk :lol: En de lakjes natuurlijk :love:

 • Ik dacht dat je meer zou kopen hihi.
  Die schoenen vind ik echt niet mooi, maar dat is m’n smaak.
  Die lippenstift en gloss van mac daarintegen is supermooi, en die oranje kleur staat je geweldig!! :)

 • Aaaahhh die schoenen van Steve Madden, die wil ik ook :( Kun je hier zeker nergens halen..

 • Super leuk! Ik ga in maart naar New York, kan niet wachten! Waar heb je het Naked Palette gekocht?

 • Erg leuke spullen moet ik zeggen! Die schoenen zijn niet mijn smaak, maar die roze zool is echt heel vet!

 • Oh echt leuke shoplog!
  En die foto in Central Park; :blush: Stylish! :)
  Echt super leuk!

  x

 • Priscilla

  Wat een leuke spulletjes!

  Ik vind de Iphone case(zwart met strass) super! Wat koste deze en waar heb je die vandaan ?

 • Die jas staat je echt SUPERGOED!

 • New York… Alleen daarom al zou ik jaloers worden, hihi. Sommige spulletjes/kleding zijn niet helemaal mijn smaak, maar bij jou vind ik het wel leuk staan. :blush:

 • O, jij weet altijd van die leuke iphone hoesjes te vinden? kan je een paar sites of merken opnoemen die leuke hoesjes hebben? thanks alvast!! X

 • De jas staat je heel erg leuk! :)

 • Leuke spulletjes! De jas staat je heel goed!

 • Omg die jas! Ö ben echt jaloers :inlove: staat je echt super!

 • staat je leuk die jas en die sjaal ook waar heb je die gekocht?

 • Ik vind de schoenen en de jas af-schuwe-lijk, maar de rest had ik zelf kunnen kopen.

 • Die Diptyque geurkaarsen zijn zooooo heerlijk, maar zooo duur haha.
  Leuke shoplog! En met ben je toch een mooie meid! Die rode lippen staan je geweldig!

 • Oh wat een leuke dingen heb je gekocht, je hebt een goede smaak. Die jas is te gek, schoenen ook. Leuke outfit met die jas in de F21. Ik wil ook shoppen in NY!

 • Daniëlle

  Die nagellak en cupcakes <3 Ik wil ook naar NYC, haha! Dat is het eerste wat ik ga kopen, naast een spiegelreflex camera, als ik later een grote mensen baan heb, haha!

 • oh my gooood! Ik ben echt in loveee met je zwarte leren schoentjes, wat staan ze geweldig! Ik wou trouwens ook even zeggen dat ik je outfits altijd zo leuk vind!!

 • woow het naked palette van urban decay! Heb van de week zelf het naked2 palette gekocht bij de sephora in Den Haag, was die dag binnen gekomen en kon hem niet laten liggen, de kleuren zijn zo mooi en gepigmenteerd! Komt er een review :)?

 • Onwijs leuke shoplog! :love:

 • Echt super leuk allemaal! ik ga ook in de zomer vakantie dus dat word sparen. hoeveel kostte het naked palette daar? x

 • ahhww -ik ben niet jaloerss, ik wil ook naar NY -~!! Je bent echt een hele goede inspiratie wat betreft ”how to live your life propperly’. Door jou stop ik met klagen en wil ik veranderen wat mij stoort!

  Echt heel dapper dat je jezelf zo op internet bloot durft te geven, vooral met alle haters enzo. JE artikels zijn heel leerzaam en nuttig.

  Thx en ga zo door meid!

 • leuke jas, maar die schoenen.. mijn god.. nee echt niet mijn smaak om het nog zacht uit te drukken..

 • Mooie spullen heb je gekocht. Die bovenste foto van jou is trouwens ook heel leuk!

 • Louise van Dijk

  wauw wat een mooie spullen!

 • Leuke koopjes! Het iPhone heosje wat je kocht voor Audrey vind ik vooral errug tof!

 • Wat een leuke spullen!!

 • complimenten voor de jas, staat je echt heel goed! en de loafers vind ik ook erg mooi :)

 • toffe spulletjes!
  die jas lijkt op de foto’s heel erg op een jas uit de Zara!

 • Love the Shoess! De Naked palette heb ik vorig jaar ook in Amerika aangeschaft. Ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken!

 • Ik vind je steve maddens met roze zool echt mega geweldig! Heb je toevallig enig idee of deze ook ergens in NL te krijgen zijn?

  • Er is een Steve Madden winkel in de Kalverstraat in Amsterdam volgens mij maar weet niet of ze daar tek oop zijn. Wel bedankt :D

   • Super bedankt voor je reactie! Ik ga woensdag even een kijkje nemen want ben dan toch in de stad! Heb al online gezocht maar kan ze niet vinden! Ze zijn in ieder geval mega leuk!

  • er is ook een Steve Madden in Rotterdam, op de Lijnbaan

 • Leuke dingen zeg! Echt leuke nagellakjes en je zonnebril vind ik ook heel mooi :)

 • Oh my Gosh. Die steve madden schoen Fantastisch. Ik moet dat glitter paar hebben! Je hebt echt hele leuke dingen gekocht, mooie accesoires. Die jas is ook heel tof : )

 • Die oranje lippen staan je echt zo mooi! En dat hoesje…cute :love:

 • Die jas staat je echt ongelooflijk vet!! En vond je schoenen op het eerste gezicht niet zo -niet wat ik zou kopen- maar toen ik ze bij je aan zag vond ik ze wel degelijk enorm gaaf!!

 • Er komt een nieuwe lijn van Steven Madden.
  Madden girls. Deze komt in de dolcis. waarschijnlijk van het zomer.

 • Je hebt echt super leuke dingen gekocht! Lovee new york (;

 • super gaaf! die oranje lipjes look staat je super :)
  ik heb de naked pallet nu een jaartje en heb al aardig wat looks gemaakt maar ik ben erg benieuwd naar jou looks :))) die jas is ook heel gaaf! ik heb altijd last van mijn hakken in zulke platte schoentjes :( de studs zijn very nice :hihi:

 • I just love Steve Madden shoes! Ik ben van België en heb deze week nog in Antwerpen een paar mooie beige pumps gekocht! En die nepbonte jas die je hebt gekocht in New York, ik heb net dezelfde jas en ben er ook gek op! :P

 • Zelf ben ik gek op Instagram & Whatsapp.
  Maar ik vind het echt heel leuk deze artikel! :*

 • Dit blog is gemaakt toen ik jarig was.:= :love:

  Hahaha toen lag er lekkker sneeuw :D