Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Eyeliner en oogpotlood: ik gebruik het bijna elke dag. En ik denk heel veel meiden met mij! Maybelline speelt daarop in en heeft vanaf volgende week een aantal nieuwe liners in de winkel liggen: een potlood, een stift eyeliner én een gel liner. Zo heb je de keuze tussen alle mogelijke liner looks en kan je kiezen voor het product dat jij fijn vindt. Ik heb ze voor je getest.

 

Dit zijn de nieuwe producten:

 • Master Precise: een vloeibare eyeliner met een smal toelopend viltpuntje (€8,99)
 • Master Drama: een zacht smeuïg oogpotlood (€7,99)
 • Lasting Drama: een eyeliner op gelbasis met bijbehorend kwastje (€11,99)

De Master Precies Liquid Eyeliner is een stift eyeliner en kost €8,99. Het puntje is héél dun (0,4 mm) waardoor je een heel dun, precies lijntje kan zetten.


Je ziet dat het op mijn hand wat in de lijntjes trekt maar bij mijn ogen had ik daar geen last van. Er komt goede gitzwarte kleur vanaf, glanst een tikje, je kan er een mooie strakke dikke, maar ook dunne lijn mee zetten en hij blijft goed lang zitten. De liner is ook waterproof! Ik vind deze erg fijn, ik denk de fijnste van de drie nieuwe eyeliners. Werkt precies, makkelijk en mooi. Ik kan nog niks zeggen over hoe lang de stift het uit houdt; vaak drogen ze vrij gauw uit waardoor je ze na een maand al weg kan gooien. Dat weet ik dus nog niet omdat ik de Master Precise Liner nog niet zo lang heb gebruikt. Ik heb hem nu twee weken bijna elke dag gebruikt en hij doet het nu nog perfect – maar dat had ik ook wel verwacht. Ik ben echt enthousiast over deze, werkt fijn en makkelijk en is handig om mee te nemen! Kost €8,99 en dat vind ik een prima prijs.

Deze lijntjes heb ik gezet met de Master Drama Crayon Kohl, een zacht zwart oogpotlood. Hij is héél romig en zacht. Ik vind hem niet zo heel erg fijn omdat je er maar moeilijk een dun lijntje mee kan zetten en ik vind hem te ‘glijerig’, gewoon net iets té smeuig. Doordat hij zo zacht is, wordt de punt ook heel snel bot waardoor je hem snel moet slijpen. En dat betekent weer dat ‘ie sneller op is. Als je van heel zachte oogpotloden houdt, is dit echt iets voor jou! Kost €7,99.

Dan de Lasting Drama Gel Liner!

Deze komt in een plastic doosje met een kwastje. Pluspunt dat er een kwastje bijzit!

Het kwastje is goed. Ik was bang dat er een slechte kwast bij zou zitten, maar hij werkt fijn! Kwalitatief vind ik hem ook prima dus dat heeft Maybelline goed gedaan. De gelliner zit in een glazen potje met een metalen dopje. Ziet er goed uit! Het kost €11,99 voor liner én kwastje, wat ik echt een goede prijs vind. Normaal betaal je dat al voor een goede kwast. Blijft ook lang zitten, ben hier ook enthousiast over!Zo. Superzwart, licht glanzend wanneer je het net hebt aangebracht maar het droogt mat op. Ik ben enthousiast hierover! Echt een goede gelliner voor een goede prijs mét een kwastje.

Mijn favoriet blijft toch de Master Precise, mits hij niet snel uitdroogt. Minst favoriet is de Master Drama Crayon Kohl. De Gelliner is gewoon heel erg goed, zeker in combinatie met het kwastje. Ik ben echt enthousiast: goede eyeliners voor een goede prijs, voor elk wat wils. De Master Liners zijn vanaf september te koop, dus vanaf volgende week, bij de drogist.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 

99 Reacties

 • die gelliner lijkt me erg leuk, geeft het hetzelfde effect als een vloeibare, of is het effect net wat zachter?

 • Mooie producten! De prijs valt inderdaad best mee :)
  X

 • Ik vind eyeliner stiften meestal het prettigst om mee te werken. Kohpotloden gebruik ik ook vaak, dan krijg je een meer zachtere look dan bij liquid eyeliner. De Master Precies Liquid Eyeliner lijkt me erg prettig. Ik gebruik al een paar jaar de liquid eyeliner pen van bourjois (zwart) en van Catrice (buine). Bij mij drogen ze nooit uit. Ik kan ze zeker een half jaar lang intensief gebruiken. Ik zoek al een hele poos een nieuwe bruine van Catrice, maar die zijn steeds maar niet aangevuld bijde Kruidvat…. Die vind ik namelijk echt het aller fijnst. Ik werk graag met bruin (eyeliner/potlood, oogschaduw en mascara). De gel lijkt me trouwens erg prettig werken idd met dat kwastje.

  • Hey Fleur, stempelde die bruine eyelinerpen van Catrice niet enorm op je ooglid? Ik heb m liggen, en laten liggen omdat dat bij mij wel het geval was..

 • De Master Precies Liquid Eyeliner lijkt mij superfijn!

 • Looks good! Mij lijkt de liquid eyeliner ook het fijnst.

 • Die Master Precise lijkt me ideaal!

 • ik heb de gelliner al een tijdje een jaar ongeveer denk ik ( uit het buitenland gekocht )
  en tot nu toe is hij niet uitgedroogd is nog steeds het zelfde als toen =DD

 • Ik ben heel erg benieuwd naar de gelliner!

 • Ik ben het meest fan van gelliner, maar dat is waarschijnlijk gewoon omdat ik dat ook “gewoon” ben :)

 • Ziet er goed uit!

 • Interessante producten! Goede review, hier heb ik wat aan.

 • Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd naar de stift eyeliner, want die gebruik ik het liefst.

 • Ze zien er mooi uit! Ga zeker die eyeliner uitproberen!

 • hebben jullie nooit dat je bij bijvoorbeeld potjes gelliner nooit met je kwast erin wilt als ze net nieuw zijn?
  dan ziet het er nog zo mooi en glad uit haha

 • Ziet er allemaal erg goed uit!

 • Alle 3 producten lijken me echt heel erg fijn , ze zien er echt goed uit (:

 • Hee Cynthia, welke oogschaduw draag je op deze foto’s?

 • Die gelliner heb ik al een tijdje, heb ik in Duitsland gekocht. Daar is eigenlijk alles van Maybelline enzo goedkoper (ik heb ervoor 9 euro betaald), en zijn ze volgens mij ook eerder met producten! Die vind ik erg fijn.
  Die eyeliner klinkt ook goed. Dat oogpotloodje wat minder, het moet me allemaal niet té zacht worden!

 • Ziet er goed uit :)!

 • Mooie producten vooral die stift lijkt me handig. Ik vind de naam ‘drama’ wel grappig, want bij mij is eyeliner vaak een drama ;)

 • Wat een fijne producten lijken me dat

 • Die stiftliner lijkt me idd fijn!
  Alleen de verpakking van de gelliner vind ik erg lijken op die van essence een tijdje terug dat was toen zo´n limited edition die hadden ook zo een glazen potje met kwastje grappig!

  liefs

 • Oeh, nu ben ik heel benieuwd naar de Master Precise! Ziet er handig uit zeg :)

 • Oh interessant! Ik was al opzoek naar zo’n goede stift, waterproof. Ik ga voor deze :)
  Ik moet trouwens wel zeggen dat ik dit voor de rest een beetje een saai artikel vind.. een beetje duf geschreven.. vrij zakelijk terwijl je wel enthousiast bent.. Jammer, maarja, toch een duidelijke review!

 • Kijk. dan is het fijn dat ik nog een nieuwe liner moet kopen, ik wacht nog een weekje ;)

 • Ik ga de gelliner zeker proberen!

 • hmm mijn MAC blacktrack komt aan z’n einde binnekort.. dus ben opzoek naar een nieuwe gelliner! Zou deze de blacktrack kunnen evenaren ? Anders koop ik ‘em meteen! :D

 • Wauw, die Precise liner ziet er goed uit, die wil ik wel hebben. :)
  En die gouden oogschaduw is ook vet!

 • Ziet er goed uit! Zeker de liquid eyeliner en de gelliner!

 • Goede revieuw ik ga denk ik de gelliner proberen

 • De gelliner gebruik ik al een hele poos (al langer verkrijgbaar in België) en ben er ook heel enthousiast over ! Ik heb de bruine kleur ook al via ebay besteld en gebruik die elke dag. Nu de paarse en de groene nog :lol:

 • Die gelliner lijkt me echt heel fijn! Alleen het kwastje wat minder, maar ik kan natuurlijk ook m’n eigen kwasten gebruiken.

 • zien er super mooi uit hoor! Goede producten

 • wauw super! ziet er mooi uit en ook handig in gebruik lijkt mij….

 • Is deze gelliner te vergelijken met die van mac? de mijne is namelijk uitgedroogd en ben bijna nooit in de buurt van een mac-counter :(

 • De gelliner heb ik een paar dagen geleden bij de Etos in Eindhoven gekocht, dus hij is er al :D

 • wow mooie wing! ziet er goed uit :love:

 • mooie producten :)

 • zien er erg fijn uit ! vooral de stift eyeliner.
  xxx

 • Hahah die gelliner heb ik 2 jaar terug gekocht in Frankrijk! Precies dezelfde

 • ziet er mooi uit :D

 • Ziet er mooi uit zeg. Vooral die eyeliner stift lijkt me wel wat, misschien ga ik die wel halen!
  En wat zien je wimpers er mooi uit op deze foto’s! Heb je een nieuwe mascara?

 • Leuk artikel, maar WELKE OOGSCHADUW GEBRUIK JIJ??? très très beau ;)

 • Oh die precise liner zou ik wel willen proberen. Hij ziet er zo dun uit dat ik denk dat zelfs ik daar een mooi dun lijntje mee kan zetten!

 • ik wil die gelliner heel graag! ik zag hem al liggen in de etos :)

 • Ik heb de gel liner echt al een half jaar als het niet langer is en ik vind hem geweldig! Ik gebruik hem elke dag en hij is nog steeds niet uitgedroogd. Love it!

 • yay, that gelliner’s gonna be mine :D

 • Klinkt superfijn ! En idd niet zo duur. Yay for Maybelline !

 • Is de gelliner ook een beetje voor iemand met oily eyelids?
  ziet er verder goed uit! :)

 • Nice! Ik heb die gelliner ook (gekocht in amerika) en ik ben er ook erg tevreden over. De liner zit wel in een ander potje maar ik neem aan dat de inhoud gewoon hetzelfde is. Het kwastje is ook hetzelfde. Vooral het kwastje vind ik suuuper fijn! Je zou het niet zo zeggen als je ‘m ziet want hij is best dikkig maar ik trek er echt een veel beter lijntje mee dan met welk ander kwastje dan ook. Ik heb ‘m nog expres meerdere keren gekocht voor het kwastje. (:

 • Ik heb deze gelliner al een jaar, gekocht in Hong Kong! Moet zeggen, ben er echt heel erg blij mee! Stift eyeliners gaan er makkerlijk af, wanneer ik wil dat mijn eyeliner goed op blijft zitten gebruik ik deze gel eyeliner :) Kwastje is ook erg fijn!

  • Ik heb hem ook afgelopen jaar al in Shanghai gekocht. Daar zijn ze gewoon veel sneller met nieuwe producten haha. Daar hadden ze trouwens ook al BB creme van Maybelline, dus misschien komt die over een paar maanden ook naar nederland!

 • Mij lijkt die stift eyeliner heel fijn!

 • Die stift werkt inderdaad super strak. Mooi! De gelliner en de stift vind ik interessant.

 • Oh je ooglook met die stift is echt mooi!, kan je mij misschien een goede gelliner aanraden en zo’n kwast die niet te duur zijn (denk aan max. 5euro samen.) ik wil het gwn proberen.
  Groetjes.

  • daarvoor kan je volgens mij geen goede gelliner en kwast krijgen….
   ze zegt zelf al: dat je normaal een goede kwast koopt vanaf 10 euro.

 • Ik heb nog nooit een gelliner gebruikt… misschien nu toch maar eens proberen!

 • Wauw, ze zien er echt heel er goed uit! Ik wou eigenlijk die van MAC kopen, maar ik denk dat ik voor deze ga, en deze is natuurlijk ook wat budget vriendelijker.

 • Ik zocht al een tijdje voor een nieuwe eyelinerstift, maar ik ben bang wanneer ik hem aanbreng en uitschiet dat ik het niet kan “fixen” aangezien hij waterproof is, hebben ze ook een eyeliner die niet waterproof is? :blush:

 • De looks zijn echt heel mooi! Maar is de gelliner heel anders dan die van essence en catrice?

 • Welke oogschaduw heb je in je crease? Prachtig! :inlove: :inlove:

 • ze lijken me beide echt super fijn!

 • Ik denk dat ik maar eens ga kijken voor de geleyeline die lijkt me heel erg fijn. :D

 • Die eyeliner stift moet ik hebben! Ik koop meestal nooit iets voor die prijs, maar deze lijkt het me denk ik echt waard! Hij ziet er echt prachtig uit!

 • Ik wil heel graag die gelliner :) Die lijkt me echt goed.

 • De Master Precise moet ik gewoon hebben. Ik ben gek op vloeibare eyeliner met stift en deze ziet er erg goed uit :)

 • Ik hou heeel erg van gelliner de laatste tyd, ik heb nu die van catrice en die blijft ook de hele dag zitten.
  deze lijkt me ook interressant, maar pas als die van catrice op is, want die heb ik nu net 1 week ofzo, dus (;

 • Leuk dat steeds meer merken met een gelliner komen! Echt fijn :)

 • Mag ik vragen welke oogschaduw je in je crease hebt? Echt ongelooflijk mooi :O :love:

 • Donderdag al de gelliner gehaald, wát een fijn product! Ik ben echt heel erg tevreden over deze.

 • Ik heb de gelliner nu een tijdje en hij is al opgedroogd, als je diep genoeg ‘graaft’ in het potje is het nog redelijk gel-ig maar de bovenste laag is opgedroogd helaas :(

 • Wat ben jij bruin! ö

 • Ziet er mooi uit! Ik hou meer van potlood dan van vloeibare eyeliner.

 • Oeh ik wil echt die Master Precise eyeliner! :)

  Ik hou van die stift eyeliners want ik ben altijd 10x langer bezig met gelliner of gewone eyeliner haha, en deze ziet er handig dun uit!

 • xcharlotte

  Ik was nog op zoek naar zo’n stift eyeliner en ik weet zeker dat ik deze nu ga kopen!
  Ook fijn dat het puntje zo dun is!
  yay :blush:

 • Heey! Is de gelliner vergelijkbaar met die van de Mac? Want die van bv catrice is een stuk “natter”. Xx

 • Die gelliner had ik een tijdje terug ook gezien in een filmpje van Charlotte van Pinkypolish. Zij vond hem ook fijn, en na jouw review gelezen te hebben wil ik hem ook hebben hahaa! Thanks Cynthia :)

 • assiepoester

  Deze spulletjes zijn al sinds een weekje te koop bij Etos. Heb de gelliner al aangeschaft.

 • Mooie wing! Mooie producten ook. ;D

 • jouw eyeliner ziet er altijd prachtig uit! Wauwie! Die gelliner moet ik maar eens gaan proberen! Ben gek op gelliners!

 • wauw hoe jij je ogen opmaakt is echt fan-tas-tisch!

 • De gel liner ziet erg erg leuk uit!

 • ik heb de gel liner van maybeline al even in huis en ben er super tevreden mee, gebruik hem elke dag!

  ik heb hem in duitsland gekocht daar was hij ongeveer 9 euro , nog een pluspuntje!

 • Jedidja de Jong

  Geeft die stift geen stain?

 • Die gelliner heb ik een jaar geleden in Frankrijk bij de carrefour gehad, mijn eerste gelliner, ik was intens gelukkig omdat ik nu eindelijk kon uitproberen wat Miss Lipgloss claimde dat zo goed zou zijn. Een half jaar deed hij het ook prima, maar hij droogde vrij snel uit. Beetje jammer.
  Nu heb ik Black Jack with Jack Black van Catrice. Zeer tevreden tot nu toe.

 • Ik kan niet wachten tot ze te koop zijn! Ziet er echt goed uit :-)

 • Ik heb die gelliner! Zaterdag gekocht bij de kruidvat! Heerlijk spul, ben er erg blij mee, en beter als die vloeibare eyeliner!

 • Heb vandaag de gelliner gekocht, ben benieuwd! :lol:

 • Komen er ook een (donker) bruine eyeliners in de collectie??

 • Hoe krijg jij zo’n mooi streepje aan het einde? Heb je er al is een keer een filmpje over gemaakt? En wat is je oogschaduw? Die is zoooo mooi ♥

 • Die gel eyeliner heb ik nog geen jaar geleding in Frankrijk gekocht.
  Ik was er zo blij mee :hihi:
  Alleen ik kon hem nergens in Nederland vinden.
  Nu wel dus!
  Alleen: toen ik ‘m kocht was hij hooguit 8 euro..
  Hoe kan het prijsverschil zo groot zijn??

 • ik zit nog te twijfelen tussen die stift (weet niet hoelang die goed blijft) en gel eyeliner… met welke kun je het beste een lijntje boven je oog zetten? aangezien het me met een potlood nooit goed lukt.

 • Wat raad jij aan, stift of gel eyeliner als je heel snel last hebt van het ‘uitlopen’ van oogpotlood ? Mijn mascara blijft altijd goed zitten maar (zelfs waterproof) oogpotlood blijft nooit goed zitten, na max. 3 uurtjes zit het onder mijn oog! Of ken jij nog eyeliners van een ander merk die beter blijven zitten dan Maybelline in deze review? (:

 • ik ben inmiddels aan mijn 2e potje gel-liner begonnen. hier in Belgie verkopen zehem al veel langer! ik ben fan,gebruik hem echt elke dag sinds ik hem heb ontdekt. wil niet eens n andere proberen!