Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

’s Ochtends heb je na het douchen natuurlijk maar weinig tijd, net als de rest van de Nederlandse dames. Hiervoor heeft Nivea iets nieuws: in-shower bodylotion. Jep, een bodylotion die je onder de douche gebruikt en gewoon afspoelt. Je huid voelt superzacht en je hebt geen gewone bodylotion meer nodig!

Het is een product wat ik totaal nog niet kende maar, wat na even Googlen blijkt, vroeger al wel door Olay is uitgebracht op de Amerikaanse markt. Het is niet meer te koop en ik kan het ook nergens vinden, maar iets soortgelijks bestond dus al wel. Nog niet op de Nederlandse markt, en ik vind het iets heel bijzonders! De Nivea In- Shower Bodylotion gebruik je onder de douche en biedt een langdurige verzorging. De lichte formule bevat zeemineralen, trekt snel in en maakt de huid meteen zacht een soepel. Er is ook een versie voor de droge huid met amandelolie, en zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de huid. Beide producten laten een verzorgend, niet-plakkend laagje achter op je huid, waardoor deze meteen heel zacht aanvoelt.

Dat klinkt allemaal heel mooi, en natuurlijk heb ik de producten uitgeprobeerd!

Zo zien de flessen eruit. De tekst op de flessen op de foto is in het Italiaans (toch?), maar liggen hier in Nederland natuurlijk gewoon in het Nederlands in de schappen. Deze kreeg ik al een paar maanden geleden om te testen, en toen waren de Nederlandse versies er nog niet. De donkerblauwe fles is voor de droge huid, de witte fles voor de normale. Beide flessen hebben een klikdop en je kan er makkelijk in knijpen om het product eruit te duwen.

Dit zijn de bestanddelen van de ‘droge huid’ versie. Het valt me meteen op dat er veel minerale olie inzit (de cera microcristallina en paraffinum liquidum). Ik denk dat dit ‘moet’ zodat het op de huid blijft liggen wanneer je het onder de douche afspoelt. Wanneer dit er niet inzit, zal het product niet doen wat het moet doen. Verder zit in deze versie dus amandelolie.

Dit zijn de bestanddelen van de versie voor de gewone huid. Hierin zit geen amandelolie, de rest van de bestanddelen zijn vrijwel hetzelfde. Wel opvallend dat in deze soort veel minder parfum zit dan in de versie voor de droge huid!

De In-Shower Bodylotion is heel makkelijk te gebruiken.

 1. Reinig eerst je huid onder de douche zoals normaal, met een zeep of een douchegel. Spoel dit af.
 2. Breng de Nivea In-Shower Bodylotion aan op je huid en smeer het lichtjes in, net als een douchegel.
 3. Spoel je lichaam af.
 4. Stap onder de douche vandaan en droog je lichaam af, net als normaal.

Na het gebruik van de bodylotion moet je geen douchegel of zeep meer gebruiken, want dan spoel je het er weer af.

De In-Shower Bodylotion lijkt net op een gewone bodylotion, maar je kan hem niet als een gewone bodylotion gebruiken, dat blijft heel plakkerig. Je moet het onder de douche afspoelen.

Het fijne hieraan is dat je het snel eventjes onder de douche kan doen, bijvoorbeeld terwijl je conditioner intrekt, en je er niet een paar minuten buiten de douche voor moet uittrekken. Ik vind het zelf heerlijk als mijn huid zacht en gevoed is door bodylotion, maar ik neem er bijna nooit echt de tijd voor, en zeker niet ’s ochtends. Het is dan sneller om even onder de douche de In-Shower Bodylotion te gebruiken.

Hoe werkt het? Nou, goed! In het begin is het even apart omdat ik nog nooit een soortgelijk product gebruikt had, maar het werkt wel echt! Na het afdrogen voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan, maar niet vettig of plakkerig. Net alsof ik net een bodylotion in mijn huid heb gemasseerd. Heel lekker! Het ruikt trouwens ook heel prettig, een tikje zoetig, maar niet te.

 

Pluspunten

 • Praktische, mooie verpakking
 • Het bespaart tijd
 • Is snel te gebruiken onder de douche
 • Ruikt erg lekker
 • Laat mijn huid heel zacht en gevoed achter, en een tikje glanzend
 • Plakt niet
 • Verkrijgbaarheid – gewoon bij de drogist

Minpunten

 • Er zit erg veel minerale olie in

En tja, is €5,99 een min- of pluspunt? Je betaalt dat ook al gauw voor een bodylotion, toch?

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een praktisch product waardoor je geen bodylotion meer nodig hebt.

Skippen als… je liever gewoon bodylotion gebruikt en daar de tijd voor wilt nemen.

Nivea In-Shower Bodylotion is nu te koop bij alle drogisterijen en kost €5,99 voor 250ml.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

122 Reacties

 • Oh hier had ik nog nooit van gehoord! Opzich lijkt het mij wel praktisch vanwege tijdsgebrek ’s ochtends.. Misschien toch maar een keer proberen :)

 • Interessant idee/product! Hmm is het al in de winkels verkrijgbaar? En waar denk je dan dat het in het schap zou staan, bij de douche of bodylotion?

  • Never mind, tis dus verkrijgbaar! Het is nog vroeg in de morgen. Wel iets anders welke vind je fijner in gebruik, die voor normale of droge huid? Ook vanwege die minerale oliën.

   • Hoi

    Nivea adviseert alle drogisten het in het bodyschap te presenteren!

    groetjes Amber

 • Al is dove geprobeerd? die care producten dan voelt je huid ook meega zacht aan

 • Wauw. Nog nooit van zoiets gehoord. Ik neem nooit de zin/tijd om mezelf in te smeren met een bodylotion/bitter. Dit klinkt ideaal, helemaal met de winter voor de deur! Vanmiddag maar even kijken in de winkel.

 • In-shower bodylotion, de naam klinkt al fijn! Ik ben echt super benieuwd. Het lijkt me heerlijk spul.
  xxx

 • Interessant! Dit lijkt mijn wel wat. Op de een of andere manier kan ik alles onder de douche turbo doen, maar zodra ik er uit kom krijg ik het héél koud en doe ik alles heel sloom. Dus zo’n bodylotion lijkt me heerlijk. Wat Snies zegt, met de winter voor de deur is het súperpraktisch! Het spul ziet er heel prettig uit, jammer dat de verpakkingen nog niet in Nederlands zijn. Dat zal toch wel iets makkelijker zijn, haha. Ik zit er niet mee, maar ach. Dit ga ik onthouden, lijkt mij geweldig! Binnenkort in de winkel kijken. ^^

 • Wow dit klinkt echt ideaal! Echt geweldig, want ik haat bodylotion smeren (niet alleen ’s ochtends), maar heb het wel nodig.

  Als dit echt werkt dan ben ik heel gelukkig, zeker met de winter in het vooruitzicht!

 • Wat handig!

 • Wow, handig! Ik heb daar inderdaad ook geen tijd voor om na het douchen mezelf nog helemaal in te smeren.

 • ze lijken me erg fijn!

 • Hij lijkt me erg fijn, ik moet hem nog gaan proberen, ik heb die voor de normale huid.

 • Ohh! Dit is een briljante uitvinding :) Ik ben vaak te lui (of heb het te koud) om me nog uitgebreid in te smeren.. Terwijl mijn huid dat, vooral in de winter, wel nodig heeft!

 • Wat apart! En heb je niet het gevoel dat je het bij het afdrogen er met je handdoek weer een beetje afhaalt?

 • Handig hoor, alleen vind ik gewone bodylotion waarschijnlijk wel lekkerder.

 • Winterdag gebruik ik vaak Dove dat is hetzelfde idee.Maar ik zal hem eens proberen maar ik vindt het een nadeel dat je dan twee produkten moet gebruiken ik was mijn haar namelijk niet elke dag.Twee tot drie keer in de week als ik sport dan zou ik het dus mee moeten nemen.

  • Je wast je haar niet elke dag, maar je lichaam hopelijk wel? Dan kun je t toch gewoon gebruiken?;)

 • Ik ga dit echt onthouden! Ik hemb s ochtends nooit zin om me in te smeren na het douchen, want er blijft ook altijd een laagje achter en dan gaan mijn kleren stroef aan, vind ik irritant haha

 • wat leuk! ik ben nu best benieuwd!

 • wat grappig zeg! volgens mij is dit echt iets voor mij, ik hou van dit soort dingen!

 • Krijg je er geen mega vette haren van? Er blijft natuurlijk ook een laagje op je handen zitten. Ooit had ik zo iets van nivea, een mouse, dat een laagje olie achterliet. Werkte prima op mijn lijf, maar ondanks vele pogingen om mijn haar niet meer aan te raken na gebruiken werd mijn haar er mega vet van. Ik ging automatisch nog ff door mijn haar heen onder de douche.

 • Lijkt me echt fijn spul!

  Maar ik ken al wel zo iets! Ken je de spullen van LUSH?
  DIe hebben body butters.
  Bijvoorbeeld de buffy, of de king of skin die laten je huid ook heel zacht achter na het douchen en ook laten zij een echt bodylotion ‘laagje’ achter!

  • De buffy is trouwens ook met een scrub en de king of skin is gewoon een body butter voor onder de douche! ANd i Love it!

   • En natuurlijk ro’s argan body conditioner!! Die is super lekker en deze zijn allemaal zonder minerale olie. Het is dus niet nodig om er minerale olie in te doen. Maar natuurlijke oliën zijn duurder dat is meestal altijd de reden er minerale olie voor te gebruiken

    • Ja, ik moest ook meteen aan Ro’s Argan denken! Zo nieuw is deze bodylotion van Nivea dus niet. Het is wel goedkoper dan Lush..

  • Ja, moest ook direct aan Lush denken, die heeft al langer zo iets. Wel fijn dat het Nivea het nu ook heeft. Is toch goedkoper.

 • Dit is echt een geweldige uitvinding! :-)

 • het is indd italiaans. Appart haha.
  Ik vind dit een heel handig product. Ik vergeet bodylotion aaaaltijd. Tenzij ik heb geschoren. Dan moet het gewoon van mezelf. Vind 6 euro wel wat te duur :s

 • Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik heb zelf een hele droge huid dus ben benieuwd of dit voor mij ook geschikt is.

 • Dit moet ik hebben! Lijkt me ideaal. Welke vind je eigenlijk fijner?

 • Dit ga ik proberen, ben erg benieuwd!

 • Lijkt me wel handig, wel jammer van die minerale olie.

 • Dit lijkt erg handig. Ik denk dat ik het ook eens ga proberen.

 • Dit lijkt me echt iets voor mij!! Ik ben altijd veel te lui om me in te smeren met bodylotion, maar ik heb wel een hele droge huid.

 • Lijkt me handig want meestal vergeet ik bodylotion na het douchen, dus mijn huid is wel vaak droog :(.

  Haha ik vond het zo perfect en dan ineens: minerale olie.
  Maar achja ik denk dat ik het toch eens zal proberen :D!

 • Klinkt heel interessant, ik vind het grappig dat mensen dit soort producten verzinnen, het bespaard toch tijd. Toch lijkt me dit geen fijne douchegel, ik ben eigenlijk alleen gek op douchegels die lekker verfrissend werken, ik heb niet het idee dat in-shower bodylotion dat gevoel geeft. Toch wel een leuk product! Misschien dat ik het toch een keer ga proberen.

 • Handig zeg! toch gaat m`n voorkeur uit naar een bodybutter :) kost wat meer tijd,
  maar het voelt ontzettend goed aan :)

 • Dit is echt het product voor mij! Ik heb nooit zin of tijd om me helemaal in te smeren na t douchen, maar heb t wel echt nodig! Nu mis ik in je review alleen nog t verschil tussen die voor de droge en normale huid? Heb namelijk een droge huid, werken ze t zelfde of is die voor de droge huid nog voedender?

 • Wat apart dit zeg! Het lijkt me in het begin heel erg wennen, maar toch wel fijn eigenlijk! Inderdaad, scheelt net een paar minuutjes. :)

 • Dat soort in-shower dingen werkt bij mij nooit. Ik sta veel te lief onder mijn straal, zeker nu het kouder wordt.

 • Wat een leuk product zeg! Het lijkt me een erg handig product. Ik heb vaak in de ochtend best wel haast en dan mis ik toch altijd wel het insmeren met bodylotion, omdat je huid dan meteen de hele dag zo droog aanvoelt. Dit is dus zeker iets voor mij! :D

 • Wow, wat een uitvinding! Deze wil ik ook hebben, super handig om alvast tijdens het douchen je bodylotion aan te brengen :D

 • Ahhh, dit lijkt me zo fijn! Ik wil na het douchen altijd zo snel mogelijk kleren aan (koud!!) dus om dan in de douche al bodylotion te smeren is ideaal haha :blush:

 • Lijkt me wel een fijn produkt, maar wordt je douchevloer dan niet vet?
  Is Nivea ook dierproefvrij? Ik vind het fijn dat je dat er nu bijzet, maar hier kan ik het niet vinden.

 • Klinkt wel heel praktisch!

 • Ik heb nog gehoord dat mensen ditzelfde ‘trucje’ doen met babyolie. Dat lijkt mij goedkoper. Maar ik heb het zelf nog nooit getest. Iemand anders wel hier?

  • Een vriendin van mij die veel zwemt (topsporter) zweert daar inderdaad bij! Zelf vind ik het nog wel een beetje plakkerig daarna, zeker op je handdoeken maar als je huid heel droog is (bij haar dus door het chloor) kan je wel een poging wagen.

 • Handig! Ik neem na het douchem nooit echt de tijd om me in te smeren met bodylotion, dus dit zou een goede optie zijn.

 • Het product doet me denken aan Ro’s Argan Body Conditioner van Lush, dat werkt in principe precies zo! Daar ben ik helemaal dol op, maar daar zitten ook fijnere/betere ingrediënten in.

 • ik ben niet zo’n fan van Nivea :) we had our fair share of troubles with them lol

 • Ik las hier gisteren iets over en ik ben wel benieuwd, deze review komt op het juiste moment! Ik heb nooit zoveel zin om me helemaal in te smeren, dus dit product lijkt me wel een uitkomst.

 • Lijkt me een fijn product! Ik ben altijd te lui om me na het douchen in te smeren, maar nu het kouder begint te worden is mijn huid me daar niet zo dankbaar voor. Ik ga deze eens testen.
  Ik vind het ook niet erg dat er veel minerale olie in zit. Sterker nog, ik vind minerale olie helemaal top! Het is een van de weinige voedende ingrediënten waar ik geen puistjes en/of irritatie van krijg en it works like no other. Het is ook helemaal niet slecht voor je huid. Ik weet niet zo goed waar je dat op baseert. Er zijn zoveel onderzoeken die het tegendeel bewijzen en ook Jetske ultee raadt het ook juist aan. Maar goed, dat terzijde. Thanks voor de fijne review, ik ga deze proberen.

 • Mmm, ik vind t niet echt speciaal. Niet dat ik denk van YES die moet ik hebben. Wel complimenten voor de review!

 • Doet me denken aan King of Skin van Lush. :-)

 • Klinkt ideaal.. nu nog even wachten tot de Body Shop er een hemelsruikende vanille of chocolade versie van maakt :D

 • Dit gaat meteen op mijn verlanglijstje :)

 • Op zich een leuk idee! Zoals anderen al zeiden was zoiets in vaste vorm bij Lush ook al verkrijgbaar. Ik vind alleen twee hele grote nadelen aan dit soort producten zitten. Ten eerste is dat je doucheruimte hier heel vies van wordt op den duur omdat de weggespoelde lotion op je tegels/vloer blijft zitten en het je putje heel snel verstopt. Ten tweede worden je handdoeken hier heel vies van. Er blijft toch wat achter op je huid. Je krijgt een beetje van die zonnebrandhanddoeken en daar is mijn wasmachine niet zo blij mee. Misschien dat het bij dit product minder erg is, maar ik houd het gewoon bij een twee aparte producten :)

  • Je hebt helemaal gelijk.
   De douchevloer en -wand wordt bij mij ook altijd helemaal vet en glad.
   En het putje raakt verstopt.
   Dat is inderdaad een enorm nadeel.

   Ik dep me altijd met een handdoek dus dat probleem met de handdoeken heb ik niet.

 • Ik hou niet van minerale oliën, dus dit product is niets voor mij. Kun je je net zo goed insmeren met vaseline!

 • Lush heeft dit concept ook.

 • Dat lijkt me erg prettig!

 • Dat klinkt echt ideaal! Die ga ik zeker eens proberen :)

 • Grappig product! Wel fijn, douchegels kunnen zo ontzettend je huid uitdrogen!

  Het doet me een beetje denken aan de body conditioner van Lush, die gebruikt mijn moeder regelmatig. Die gebruik je ook onder de de douche, een beetje als een haarmasker. Je zet de douche even uit, smeert je in, wacht een paar minuten en spoelt het af. Werkt erg goed voor haar!

 • Bath & Showerworks (ofzoiets..) in Amerika had het ook. Shower bodyconditioner. Ge-wel-dig spul, maar uit het assortiment. Als dit er ook maar iets op lijkt ben ik hooked! :)

 • Wat een briljant bedacht product!
  Eerst mijn eigen spulletjes opmaken, daarna ga ik het zeker een keer proberen :)

 • Wauw dit lijkt me echt ideaal! Zodra die in de winkels komt ga ik hem zeker halen!
  Liefs

 • Ik heb zoiets al, van de Lush! Ro’s Argan Body Conditioner. Dit ruikt heerlijk naar vanille en rozen. Ik vind het een handig product voor als ik ’s ochtends douche in plaats van ’s avonds, dan plakken mijn kleren niet aan mijn bodybutter. En je huid wordt toch gevoed en zacht :)

 • Het lijk me heel erg wennen in het begin maar ik ben er benieuwd naar

 • In een ver ver verleden heb ik ooit een soortgelijk product gebruikt van Fa. Was gewoon bij de drogist te koop en zo ineens weer uit het assortiment. Het idee is dus absoluut niet nieuw maar misschien is de markt er nu meer geschikt voor?
  Denk dat ik het binnenkort maar eens ga uitproberen alhoewel ik niet zo’n liefhebber van Nivea ben, m’n huid wil er nog wel eens vervelend op reageren.

 • Maar dan moet je toch als nog extra smeren….
  Zie het nut er niet van in.

  • Nee, net niet. Je spoelt het wel af, maar er blijft toch een laagje op je huid liggen zodat het aanvoelt alsof je net bodylotion hebt gesmeerd. Denk dat dit wel veel sneller opgaat dan bodylotion dus ergens toch wel een beetje verspilling…

 • Voor mij zou dit wel héél goed zijn, want ik vergeet telkens bodylotion te gebruiken. Nee, eigenlijk vergeet ik het niet… het dringt gewoon te traag in mijn huid, waardoor ik het liever links laat liggen en gewoon meteen mijn kleren aantrek.

 • Dit is echt iets voor mij! Door de haast die ik ’s ochtends heb, gebruik ik niet altijd bodylotion. Met dit product kan er dus zeker verandering in komen!

 • Tamara Klasen- Broeren

  Moet ik hiebij denken aan de body conditione van Lush?

 • Dus daaaarom was je laatst bij die Nivea breakfast event, waar je laatst over schreef. Ik was al zo benieuwd! :)
  Lijkt me wel een leuk product, makkelijk op vakantie enzo.

 • Ghoh, het is wel praktisch, maar mijn douche -en badmomenten zijn voor mij momenten van verwennerij en me-time, dus dan kies ik toch liever voor een product dat iets meer wellness uitstraalt. Dit is echt heel no-nonsense :-)

 • Ik vind deze zo walgelijk. Als ik de douche uit kom ben ik helemaal vettig en plakkerig na gebruik van dit ding. Ik ben meteen onder de douche gesprongen om het eraf te halen, bah!

 • Olay in de inleiding, meot dat niet Olaz zijn?

  • Olay is hoe het in de USA heet, Olaz is de Nederlandse naam. Is precies hetzelfde.

 • Ik vroeg me af of je dit nog even moest laten intrekken, zoals bij een conditioner?
  Of kan je het opsmeren terwijl het water nog gewoon loopt en het er dan gelijk weer mee af haalt?

 • Ooh dat lijkt me inderdaad echt heel handig! Als ik het in de winkel had gezien had ik denk ik verwacht dat het heel erg zou plakken en het niet gekocht maar het lijkt me toch wel fijn nu :)

 • Lush heeft dit al veel langer, met King of Skin :)

 • Oooh dit is perfect! Mijn huid is aan de droge kant en eigenlijk zou ik me ook elke keer na het douchen in moeten smeren. Maar aangezien ik altijd ’s ochtends douche en daardoor dus altijd snel moet sla ik die stap net iets te vaak over haha. Ideaal dit dus! :)

 • Die koop ik :-D

 • Ik denk niet dat ik hem ga kopen want er zit veel troep in en de kans is groot dat ik er een allergische reactie van zal krijgen.

 • Ik vind het idee tof, van dat tijd sparen enz. en idd wel fijn als het winter is dat je je niet meer in de koude hoeft in te smeren na het douchen. Maar ik ben niet echt overtuigd wat de ingrediëntenlijst betreft, jammer :hmm:

 • Wat ontzettend leuk en praktisch zeg, heerlijk ook voor het koude weer strakjes. Ik heb dan een droge lichaamshuid en dan is zo’n voedend doucheproduct ideaal! Ik ga zeker eens langs en neem er eentje mee, haha ik vind dat helemaal geweldig, van die 2-in-1 producten die écht werken! :lol:

 • De verpakking is idd Italiaans. Beetje jammer dat er geen Nederlandse verpakking is, maar wel een handig prodotto! ;)

 • Dit lijkt me een geweldig product, ik neem ook nooit tijd om bodylotion op te smeren dus is dit de ideale oplossing voor mij, ook vind ik de prijs niet te hoog. Mooi, snel en praktisch product voor een goed betaalbare prijs! I like it!

 • Lijkt me heerlijk ! En zeker tijdbesparend !!

 • Doet me een beetje denken ro’s argan body conditioner van lush :-)

 • Dit lijkt wel iets voor mij :D x

 • Leuk, vernieuwend product. Jammer van de minerale olie, maar voor mij niet onoverkoombaar. Waar ik wel problemen zie: de douchevloer. Die wordt glad. En het putje, dat gaat verstoppen. Mijn vriend gaat daar niet gelukkig van worden, dus ik doe hem een lol en koop het product niet, hoe geweldig ik het ook vind klinken!

 • Dit is echt iets voor mij. Ik heb ’s ochtends nooit tijd/zin in een bodylotion, maar mijn huid heeft het eigenlijk wel nodig ;) Thanks nivea!

 • Klinkt héél erg goed! Lush heeft ook zo’n product, Ro’s Argan Body Conditioner, en die vind ik héérlijk :-)

 • Wat een super handig product, want ik heb ook ’s ochtends nooit de tijd om me in te smeren met bodylotion, dus laat ik dat al gauw achterwege. Een nogal slechte eigenschap, maar door haast moet dat gewoon. Dit product zou dan erg goed van pas komen.

 • Eindelijk is dit weer terug! Twintig (!) jaar geleden gebruikte ik dit graag, ben niet z’n fan van bodylotions, kost te veel tijd. Het is niet zo lang te koop geweest (van welk merk weet ik niet meer), ineens was het verdwenen. Gelukkig had ik er een heleboel van ingeslagen maar uiteindelijk ging de laatste ook op. Gewone, dunne bodylotion op deze manier gebruiken had niet hetzelfde effect.
  Jammer dat er zoveel troep in zit, dat realiseerde je je eerder niet zo!

  • Dat was van Fa! Mijn moeder kocht dat altijd, rook heeerlijk! Zat in een grote, ronde, blauwe verpakking.

 • Hey dat is handig voor in de winter! Onze badkamer is altijd koud in de winter dus dan gebruikte ik altijd baby olie wat ik er tijdens het douchen al op smeerde zodat ik dat niet meer daarna hoefde te doen in de kou. Maar als je daarna nog je haar moet uitspoelen werkt dat niet (haar vet) dus misschien is dit een beter alternatief.

 • Grappig ik doe dit eigenlijk al heel lang, maar dan met olie!
  Amandelolie of lavendelolie na t douchen en dan afdrogen, super zacht.

 • Ik zou het product fijner vinden als het ook meteen een vervanging van showergel zou zijn. Leuk bedacht maar het blijven nu toch 2 stappen ipv een 2 in 1 product. :)

 • Ik heb een soortgelijk product van Lush en ben daar erg fan van met mijn droge huid en heb deze van Nivea ook liggen om te proberen. Ben benieuwd! : )

 • Weet je vanaf wanneer ze verkrijgbaar zijn? Ik zie ze namelijk nog niet op de website van Nivea staan. Welke vind je fijner, die voor de droge huid of de normale?

 • Dat wil ik wel eens proberen! :)

 • Oh dat klinkt wel handig!!
  Ik zag vandaag bij de Hema een (volgens mij) nieuwe collectie lichaamsproducten. Ik weet niet meer precies wat het allemaal was maar in elk geval bodylotion, body butter en zo’n soort van Rituals foaming shower gel. Ik heb die foam gekocht en hij is echt superfijn, echt gelijk aan Rituals volgens mij (alleen net even op m’n arm getest haha) en hij is maar €3,95. En de hele lijn is er in 2 geuren, refreshing white tea en … een zoetere maar weet niet meer hoe die heette. Misschien leuk om te reviewen? :)

 • Haha hoe handig! Binnenkort ook maar even kijken, gebruik namelijk nooit een bodylotion omdat dat altijd zo lang moet intrekken en ik heb ’s ochtends altijd haast.

  Super product, zeker als het ook nog goed werkt :blush:

 • woow wat super handig, ik heb ook nooit de tijd om echt bodylotion op te doen, vooral niet na al dat zwemmen van mij terwijl mijn huid super droog is, als het in de winkels ligt beland deze meteen in mijn zwemtas! scheeld me weer smeren

 • Chill!

 • En, heeft iemand het al in de winkel zien liggen?
  Bij ons in de kruidvat nog niet :cry:

 • Hier is het ook nog nergens te krijgen :(
  Ook op internet vind ik het nergens.

 • Arawaksxm

  De In-Shower Lotion van Olay bestaat nog wel volgens Olay.com in de varianten Age Defying, Quench en Ultra Moisture. Ging vandaag naar Kruidvat om het product te bekijken maar ik hou het bij Olay. Ook al moet het online besteld worden.

 • Wat ik me dan afvraag is, wordt je douche niet spek glad als je het gebruikt hebt? Het product lijkt me echt super, maar mijn nek breken liever niet! Gr Debbie

 • Kruitvat.. Etos… Kan m nogsteeds niet vinden??? :s

 • Ik kom net onder de douche vandaan na dit gebruikt te hebben, het testertje ^^. Het is inderdaad best makkelijk, als je nog onder de douche staat dit aanbrengen (gewoon met mn handen zoals met normale bodylotion) afspoelen en afdrogen. Als je het net hebt aangebracht ben je helemaal glibberig haha. Als je afgedroogd bent voelt het inderdaad net alsof je bodylotion hebt aangebracht, maar dan is ie al helemaal goed ingetrokken. Het ruikt ook erg lekker! Ik ben er alleen nog niet uit of ik de normale of de droge huid versie wil gebruiken.

  • Het ruikt btw gewoon naar nivea crème ‘crème uit de blauwe doos’. Gewoon zo’n lekkere klassieke lucht als dé dove zeep lucht :).

   • Ennn xD, mn huid is genoeg gehydrateerd, maar voor de echt droge plekken, zoals mn schenen zou het wel nodig zijn om die achteraf nog in te smeren, of bijv. de volgende dag.

 • heb hem geprobeerd en hij is wel lekker. Nadeel is dat je veel moet gebruiken en het is ook zo op. Ik ben weer terug bij mijn nutrilift want mijn benen zijn zo droog, die hebben nu echt een lotion nodig en nutrilift is super, heel de dag gehydrateerd.

 • Ik heb hem net gebruikt voor het eerst, en ik voel juist super plakkerig aan..