Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

YouTube voorvertoningsafbeeldingKlik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Ik beantwoord weer vier van jullie beautyvragen! Deze keer over vlekken bij het bijwerken van foundation, vies haar, overhangende oogleden en bubbeltjes in nagellak.

40 Reacties

 • Leuke vragen beantwoord je weer! Ik heb zelf laatst ook een paar keer bubbeltjes in mijn lak gehad, terwijl ik er niet mee schud (ik rol altijd zachtjes) en met nieuwe lakjes, echt zo vervelend. Misschien dat dan door de warmte kwam?

 • Die bubbeltjes heb ik ook weleens als ik in 1 keer een te dikke laag aanbreng.

 • Leuke vragen! Ik moet toegeven dat ik ook altijd schud met mijn nagellakjes. Voortaan toch maar rollen dan :)

 • Bedankt om mijn vraag te beantwoorden! :) Ik schud inderdaad met mijn nagellak. De volgende keer dat ik mijn nagels lak hou ik rekening met jouw tips.

 • Elisabeth

  Hoi, Ik kon niet zo goed verstaan waar ik op Youtube kan zoeken voor die filmpjes betr overhangende oogleden.

  Gr. Elisabeth

 • Heel erg handig! Ik vroeg me al in welke volgorde je alle gezichtsverzorging moet aanbrengen want ik heb een serum, een dagcrème, en een speciale crème tegen puistjes voor mijn hele gezicht, en dan nog een spot-treatment. In welke volgorde moet ik dit allemaal aanbrengen?

 • Hoi, leuk filmpje maar ik heb zelf ook een vraag.
  Sinds anderhalve maand ongeveer zijn mijn lippen heel erg aan het vervellen. Ik kan ze insmeren met blistex speciale lipconditioner, s.o.s. repair cream en zelfs vaseline maar niks lijkt te helpen. Wanneer ik mijn lippen scrub (met lipscrub) wordt het even minder maar na een uur zitten de velletjes er weer en kan ik ze er als vanouds weer vanaf trekken. Weet jij hier misschien een oplossing voor?
  Liefs Danique

  • de producten die jij gebruikt zijn op basis van vaseline, sluit af en droogt dus nog meer uit. beter een lipconditioner op natuurlijke basis gebruiken; van mama earth of weleda, te koop bij natuurwinkels. Misschien dat goede hydratatie van je hele lichaam ook werkt; water drinken—-niet op je lippen deppen, zijn ze zo weer droog en/of een voedingssuppelement nemen. succes

 • Dat truukje van de nagellak gaf ik mijn moeder jaren geleden, ze zegt nu nog altijd dat ze dankbaar is daarvoor! :)

 • Leuke vragen beantwoord je weer Cynthia!

 • Heb je tips voor mij om mijn haar minder vaak te wassen, met name voor de styling. Ik weet dat je haar minder snel vet wordt als je het minder vaak wast en dat je droogshampoo en volumepoeder enz kan gebruiken. Maar Ik moet mijn haar iedere dag wassen vanwege de styling. Ik doe er dan volumeschuim in als het nat is en na kneden met mijn vingers droogt het dan op als een bos volume met slag (en onderaan pijpenkrullen). ’s Nachts krijg ik allemaal vervelende rare kreukels in mijn haar, terwijl het bovenop juist heel plat wordt. Dan krijg ik het niet meer mooi in model, dus moet ik het wel weer wassen en begint het weer van voren af aan. (Ik heb trouwens halflang haar)

  • misschien volumepoeder gebruiken? minder vet en kan ook op droog haar dacht ik.

 • Leuke vragen heb je beantwoord. Erg fijn! XO

 • Leuke Oh My Gloss weer!

 • Hoi Cynthia,

  Ik heb best een smal gezicht. Hoe kan ik m’n make-up zodanig opdoen dat het wat voller oogt.

  Bedankt!

  • Dat vind ik een goede vraag. Ik heb namelijk ook een heel smal gezicht.

 • Leuke video!!
  Ik merk trouwens echt aan je filmpjes de laatste maanden dat je weer goed in je vel zit, zo leuk en fijn om te zien!

  Ik heb ook nog een vraag voor de volgende editie van oh my gloss: ik heb soms dat mijn foundation niet mooi zit op mijn neus, het lijkt er dan vlekkerig/schilferig erop te zitten en je ziet echt dat het foundation is zeg maar…op de rest van mijn gezicht heb ik dit niet. Ik gebruik een goede dagcreme en het maakt geen verschil of ik mijn gezicht scrub, primer gebruikt of mijn foundation met een kwast aanbreng (krijg ik strepen) of met mijn vingers….heel frustrerend! Heb jij nog tips??

 • Hoi,

  Ik wil mijn haar ook minder vaak gaan wassen, maar hoe lang duurt het ongeveer voordat je haar gewend is aan het nieuwe ritme? Ik was het nu om de dag en vind dat echt te vaak, ik wil het ongeveer 1 keer in de 3 dagen gaan wassen, maar ben bang dat ik weken met vet haar loop als ik mijn haar wil laten wennen.

  Liefs!

  • Jacqueline

   Ik ben hier ook benieuwd naar. Heb je een soort “stappenplan”? Ik vind het zo onverzorgd als iemand ontzettend vet haar heeft, maar wil zelf ook graag minder vaak mijn haar wassen. Wat doe jij met je haar als je gaat douchen maar je haar niet gaat wassen. Doe je dan een badmuts op?

 • Ik vind het zo fijn dat ik niet elke dag mijn haar hoef te wassen!

 • Ik heb ook vaak bubbeltjes in mijn nagellak en ik schudt of rol mijn nagellak zelfs nooit, haha. Ik heb het gevoel dat dit vaker gebeurt bij oudere nagellak, dus misschien is de rand een beetje vies.

 • Leuke reeks vind ik dit! Ook deze video is weer leerzaam.

 • Handige tips !
  Ik heb ook nog een vraagje over oogschaduw.
  Ik draag regelmatig oogschaduw maar ma een paar uur zijn alle kleuren in elkaar overgelopen.. Ik heb geen idee wat ik er tegen moet doen. Ik gebruik oogschaduwbasis en ik blend alles goed met elkaar maar toch elke keer loopt het in elkaar over. Ik gebruik het w7 palette en ik en geen hangende oogleden. Iemand tips hier tegen?
  Groetjess !

 • Leuk filmpje weer!

 • Wat een ontzettend interessante video! Bubbeltjes in mijn nagellak heb ik soms ook last van, bij de ene lak wel en de andere niet. Vroeg me altijd al af hoe dat kwam! Nu weet ik het eindelijk :)

 • Vraag: hoe kan je het beste GLANZENDE :( donkere kringen onder je ogen door dunne huid verdoezelen? Momenteel doe ik het zo: beetje foundation, beetje concealer op de donkerste plekken binnenin, wat afpoederen, sprayen en afdeppen… Maar na een halfuur is het donkere en glanzende terug :(

  • Ja, deze vraag zou ik ook graag beantwoord willen hebben! Of anders, wat vindt Cynthia op dit moment de beste concealer voor onder de ogen? Mag een duurder product zijn, maar welke heeft dan de beste prijs/kwaliteit-verhouding, vooral voor zeer lichte huid? Thanks!

 • Priscilla

  Aaah wat leuk om mijn vraag terug te zien in deze editie van Oh My Gloss. haha. Harstikke bedankt, dat van die tissue heb ik nooit geprobeerd, daar zou het door kunnen komen. Omdat er toch wat olie op de huid ligt, of nog wat resten make up. Dat het dan een beetje opgestapeld wordt. Ga ik proberen dus, top! :D

 • Hoi Cynthia,

  Ik heb nog een beautytip voor je!
  Misschien heb je hem al getest, maar ik kon zo geen review vinden.
  Het is de pure color duo eyeshadow van Estée Lauder, ik raad vooral de kleur khakis aan.
  Verder heb ik nog als beautytip de bronzing pearls van Oriflame, voornamelijk in de kleur peach.
  Heb er nog veel meer, maar dit zijn mijn favorieten.

  Groetjes,
  Alice

 • En ik vergeet helemaal iets te vragen.
  Ik ben al een tijdje op zoek naar de mac fix spray, weet iemand waar deze in Nederland te koop is?

  • via de site van mac(maccosmetics.nl)= mac fix+
   via bestsellers en dan top 10 of via huidverzorging, solutions en dan zie je t eigenlijk al staan.
   en de flagship store of mac counters.

 • Wat ben je leuk vrolijk en enthousiast in deze video :D Haha, normaal ook wel (denk ik?), maar nu viel het me extra op!

 • Ha Cynthia, dank je wel voor het beantwoorden van mijn vraag! Haha, ik schrok even toen ik mijn naam hoorde. Top, ik ga op youtube rondkijken. Dank je wel!!

 • Heey, echt alweer super handige tips! Ik heb ook een vraagje: ik heb een hele onrustige huid met puistjes en mee- eters en rood heden wat kan ik hier tegen doen ik heb echt al heel veel geprobeerd. Ik hoop dat je mijn vraag zal beantwoorden! Liefs fleurrrr xx

 • Sandra(hpw)

  Ik heb ook ’n vraagje:

  Het is waarschijnlijk echt een (doods)zonde, maar een hele tijd geleden alweer (hoelang dat weet ik niet) heb ik verschillende gezichtsmaskertjes van Dr van der Hoog ergens bij gekregen. Kan/mag ik ze nog gebruiken of kan ik dat toch beter niet doen?

 • Hallo, ik heb een brandende vraag!
  ik heb van nature donkere wallen. Nu gebruik ik daarvoor concealer. Soms vloeibare concealer soms een ‘vaste’ concealer. De dekking is dan prima. Maar als ik er met doorzichtige poeder overheen ga, is de dekking van mijn concealer verdwenen. Alsof ik er niks op gesmeerd heb. Heb je hier aub tips voor! Ik gebruik de poeder zodat de concealer langer blijft zitten. .. maar ook dat werkt niet echt. :-(

  Alvast bedankt x

 • Leuk filmpje weer :) fijne zondag!