Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

OPI Plumping Volumizing Top Coat Zoals je weet ben ik een groot fan van de nagellakken van OPI: ze zijn kwalitatief goed, komen altijd met mooie nieuwe kleuren en trends en hun verzorging is ook waanzinnig. Mijn mooie nagels komen negen van de tien keer door OPI. Nieuw van het merk is de OPI Plumping Volumizing Top Coat: een topcoat die je nagels een gel-look geven en je nagels er sterk uit laten zien.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

OPI Plumping Volumizing Top Coat, €22,95 (14 ml)

Deze nieuwe topcoat zorgt dus voor een wat dikker effect op de nagels, als bij een gelnagellak. Ik houd wel van die look, het ziet er verzorgd uit, alsof je mooie sterke nagels hebt. Ook belooft OPI dat je lak met deze topcoat lang blijft zitten en mooi glanst.

De prijs vind ik wat hoog: 23 euro voor een topcoat. Wow! Dan moet ‘ie wel iets heel speciaals doen. Daarom ook deze review: veel beloftes, hoge prijs, ik ben nieuwsgierig.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Gebruiksaanwijzing en ingrediënten. Je gebruikt deze topcoat als elke andere topcoat: je brengt gewoon een laagje aan over je nagellak.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Het flesje ziet er uit zoals je gewend bent van OPI: in een transparant glazen flesje.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Het kwastje is lekker breed, dat lakt makkelijk en vooral heel snel. De lak is een tikje stroperig, maar dat geeft juist dat dikkere resultaat.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Mijn nagels voor de topcoat. Dit is trouwens Essie Playing Koi, toffe kleur toch?

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Dit is het resultaat na een laagje OPI Plumping Volumizing Top Coat. Ik zie wat ze bedoelen: het is een net wat dikker, voller laagjes die dat gel-effect geeft. Ik vind het mooi! En het glanst ook als een malle.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Plumping effect: check. Glans: check. Houdbaarheid: geen check, helaas. Na een dag had ik al flinke chips in mijn nagellak, dat heb ik bijna nooit! Als ik de Essie lak met een andere topcoat gebruik, is er niks aan de hand, maar met deze variant heb ik er vrijwel meteen beschadigingen in. Wat is dat nou jammer, zeker voor €22,95… Geen aanrader dus, vind ik persoonlijk. Het resultaat is zó mooi, nu nog wat langer blijven zitten.

De OPI Plumping Volumizing Top Coat is voor €22,95 bij drogist en parfumerie te koop. Ik heb dit product gekregen.

22 Reacties

 • Jammer dat hij tegenvalt, hij zag er op de swatch foto wel goed uit namelijk.. Jammer dat hij na een dag al chipt!

 • Heb ik trouwens iets gemist wat betreft de posts van Emmy? Meestal kwamen die toch vrij.vm (& de monthly me enzo).
  Misschien loop ik achter hoor ;-) Just a question

 • Mmm jammer idd… Ik vind de topcoat van essence geweldig, better than gelnails heet ie. Zorgt ervoor dat mijn nagellak onwijs lang blijft zitten en mooi glanst. Eigenlijk alles wat deze van OPI belooft doet ie van essence wel, en dat voor maar €2,69!!!

 • Ik vind het niet zo mooi eigenlijk. Lijkt wel alsof het er te dik op zit!

 • Ik heb geen geduld voor die dikke topcoats. Een eeuwigheid wachten en dan nog beschadig ik altijd alles. Tegenwoordig weer aan de acrylnagels. 3 weken plezier, geen lampen erop en ik kan er een huis mee bouwen zonder beschadigingen :)

 • Mooi effect. Maar ik blijf bij de topcoat van Sally Hanssen, zelfde glans én blijft lang zitten.

  • Inderdaad een fijne topcoat, maar vind dat de lak op den duur stroperig word. Heb jij dat ook ?

 • Jammer dat die tegenvalt. Op de foto vind ik het er goed uitzien

 • Wat een glans zeg, het ziet er echt fantastisch uit! Maar dat het na een dag al chipt vind ik wel slecht, helemaal van OPI. Ik skip hem!

 • Alleen al om het hoge bedrag zou ik deze topcoat al niet aanschaffen. Jammer dat hij dan ook niet zorgt voor een langdurig resultaat. Nope, ik houd het bij Sally Hansen of Essie.

 • Mooi resultaat maar veel te duur! Ik vind de prijs echt belachelijk voor een vernisje wat bijna niets kost om te maken.

 • het ziet er mooi uit maar gelijk komt erachter aan…beetje jammer dit na een dag al en dat voor kuch zo’n prijs :( zonde

 • Ik vind het er ook mooi uitzien, maar jammer dat het niet goed blijft zitten. Dit is toch wel een groot minpunt voor die prijs. Je kunt goedkoper veel betere top coat kopen :)

 • Dat dikke glanzende effect vind ik ook heel mooi! Zelf gebruik ik daar nu de Catrice ultra stay & gel shine top coat voor. Dat vind ik echt top spul! Geeft een mooi dik en glanzend effect én droogt ook nog eens mega snel.

 • He jammer, het ziet er wel prachtig uit!

 • Oke geen houdbaarheid, dan niet.

 • Jammer dat de top coat tegenvalt maar ik vind het nagellakje Essie Playing Koi wel een mooie aparte kleur!!

 • Wat jammer, zeker voor die prijs! Wel een leuk idee voor een topcoat anders.