Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Gistermiddag had ik een superleuke high tea ter ere van de nieuwe OPI collectie: Skyfall. Deze draait helemaal om de nieuwe James Bond film én ook werd hier de bijzondere en zeer gelimiteerde Man With A Golden Gun topcoat gelanceerd, met bladgoud… Kijk en geniet je even mee?

Dit zag ik toen ik binnenkwam. Oeh, niet verkeerd!

Maar eerst to the point: hier draaide het allemaal om. The Man With The Golden Gun. De zeer exclusieve bladgoud topcoat (er zit écht 18 karaat goud in).

Anja, de directrice van OPI Nederland, vertelde dat Suzi (de eigenaresse van OPI wereldwijd) in het geheim naar Londen is gegaan om zich in te schrijven voor deze exclusieve samenwerking met de nieuwe James Bond film. Maar een aantal merken (waaronder dus OPI en Coca-Cola) mogen producten en collecties lanceren in relatie tot Skyfall. Suzi ging hiervoor zelf naar Londen voor een diner, waar ook meteen werd onthuld welke merken iets met Skyfall mochten gaan doen.

‘Anja, ik voelde me zó klein met mijn flesjes nagellak, zó klein. Zeker naast al die mannen in pakken van merken als Coca Cola, ik was zó nerveus,’ vertelde Suzi tegen Anja. Maar Suzi deed het te gek en tijdens het diner werd OPI als eerste genoemd als samenwerkende partij. Wat een stoere dame is het toch, en gaaf dat ze daar ook gewoon zelf heen gaat. Suzi, you go girl!

Wist je trouwens dat in elke collectie van OPI sowieso één lakje zit met een naam die gerelateerd is aan Suzi, én dat elke collectie ‘begint’ met een rode lak? Daarna wordt er gebrainstormd over de kleuren en namen en wordt er definitief gekozen. Hier gaan natuurlijk maanden overheen, een nagellakcollectie is niet zomaar gemaakt.

En de Skyfall collectie, geïnspireerd op de nieuwe James Bond film die eind oktober in de bioscopen te zien is.

Dit zijn alle Skyfall kleuren, met The Man With The Golden Gun topcoat er over heen.

Hier zie je de topcoat over de Germany Collection. Een laagje.

En hier twee laagjes. Prachtig toch? De topcoat gaat een pittige €39,95 kosten en is nu al te reserveren bij parfumerieën en drogisten. Er zijn al serieuze wachtrijen voor en er is een zeer gelimiteerde oplage. De lakjes zijn trouwens ook echt te zien in de nieuwe James Bond film! Goed opletten dus wanneer je naar de bios gaat.


Hier draag ik twee laagjes van de topcoat.

Na de lakjes was het tijd voor de High Tea!

Met aardbeien in chocolade gedipt…

Lekkere broodjes…

Gezelligheid…

Gouden pistolen…

Drankjes…

Met bladgoud erin!

Bonbons met bladgoud…

Taartjes…

THE MAN WITH THE GOLDEN GUN!

Meloensoepje…

Blini’s met zalm…

Brownies met bladgoud…

Stoofpotje…

En als afsluiter chocoladekaviaar.

Ik moest dit heerlijke eten gewoon aan je laten zien, er komen altijd veel leuke reacties op de foodfoto’s in de Sneak Peeks en de recepten, dus ik laat je maag vandaag weer even knorren, sorry…

Binnenkort komen er natuurlijk eigen swatches van de producten online, maar voor nu vast dit nieuws! De hele Skyfall collectie en The Man With The Golden Gun zijn eind oktober te koop. De Skyfall lakjes kosten €12,95 en The Man With The Golden Gun €39,95.

100 Reacties

 • Waanzinnig zeg! :inlove:

 • Wauw, wat een prachtige collectie en wat ziet dat eten er lekker uit zeg!

 • Wat leuk om te lezen! Dit soort verslagen van uitjes moet je vaker doen, ik vind het erg leuk. Een soort ‘sneak peak’ is het, maar dan wel heel exclusief haha. :D Ik vind het zooo bizar dat er in een lakje écht goud zit. Wel supertof verzonnen! En ik moest even lachen om het verhaal dat Suzi zich zo klein voelde met haar potje nagellak. Het zal wel wat zijn, zo een klein potje oogt toch veel minder krachtig dan een fles Cola. Maar damn, she rocks. ^^ En voor de rest zien de foto’s er niet alleen heerlijk uit, maar ook heel mooi. De combi met zwart op jou nagels ie echt pretty! Geeft een mooi effect, haha. Ik wil het lakje ook wel maar die prijs, nee toch niet. :’)

 • Prachtig! En wat ziet het eten er lekker uit, mmmmm. Ik at laatst risotto met bladgoud, niet perse lekkerder dan andere risottos maar wel bijzonder.

 • Ik zag het vanochtend al bij Mascha, wat een leuk event! Prachtig zeg, al dat eten met bladgoud details. De nagellak vind ik ook erg mooi, die gouden flakies zijn gorgeous. Wel vind ik ‘m toch een tikje duur, ook al is het een collectorsitem.

 • Helemaal geweldig wat heb je toch een topbaan.
  Kun je die lekkere dingen wel weerstaan ? Of doe je dan gewoon mee en morgen weer rustig aan ?

 • Oeps jaloers wat ontzettend gaaf oom daar bij geweest te zijn

 • The man with the golden gun wil ik zooooo graag hebben!! :D

 • Oh boy, I’m in lovee :love: De Skyfall collectie is zo mooi! En alle kleuren passen ook mooi bij het goud van The man with the golden gun. Misschien ligt er over een tijdje wel een pakje om mijn mat… (Gepind met m’n ogen dicht ;) )
  xxx

 • Jacqueline

  Oké… dit soort blogpost zijn slecht voor mijn portemonnee hahaha.

  Wat een super leuk artikel! hier wordt je toch meteen blij van! Top top top! :D

 • woow ik vind ze allemaal super! :inlove: :inlove:

 • Yum yum yum, ziet er heel lekker en gezellig uit. Bladgoud in champagne haha, lijkt me niets. Het lakje daar in tegen is echt lovely lovely lovely :love: :love:

 • Dat is pas echt chique, bladgoud op je nagels!

 • Wowie, alles ziet er goed uit! Zowel het eten als de nagellak! Je zegt dat de oplage zeer gelimiteerd is, maar hoeveel lakjes van The Man With The Golden Gun zullen er dan verschijnen?

 • Awesome! :)

 • ontzettend leuke collectie! ik heb zelf de mini’s vorige week gekocht bij sephora.
  helaas is die met echt bladgoud iets te veel boven mijn budget

 • Heel erg mooi, zo bijzonder dat er ‘echt’ goud in is verwerkt.

 • Esther Mol

  Wow!! Wat een leuke dingen allemaal!! Ik ben er idd wel een beetje hongerig van geworden maar heb ook wel weer leuke ideeen opgedaan voor een eigen high tea :-)

  De lakjes zien er ook fenomenaal uit!

 • wauw, echt een prachtig lakje!

 • oooh die topcoat is echt prachtig!

 • Mooie foto’s heb je weer gemaakt Cynthia. Ik vind die topcoat echt super! :love: Ben heel erg benieuwd naar de swatches van de lakjes.

  Mijn Sephora (Utrecht) loopt trouwens vaak wat achter met collecties. Ze komen niet binnen of erg laat. Weet iemand van jullie misschien een Sephora of andere winkel waar de lakjes wel relatief snel verkrijgbaar zijn (in Amsterdam bijvoorbeeld)? Ik weet dat je de verkooppunten kunt opzoeken op de website van OPI, maar wellicht heeft iemand hier goede ervaringen met een filiaal? :blush: Bij voorbaat dank!

  • Ik woon in Gorinchem (Bus 387 van Utrecht Centraal, plm 40 min), en wij hebben hier een parfumerie Pour Vous, die altijd alle limited editions heeft, vaak snel en er is vaak veel over. Succes!

 • Wooow!!! :P

 • HONGEEEEEEEEEEEER! Maar serieus, echt goud in nagellak is echt superzonde :(

 • mooie lakken!

 • Wow, ik wil echt die The Man With The Golden Gun nagellak! prachtig. Jammer dat hij zo duur is, weet iemand misschien een vergelijkbare nagellak voor een “normale” prijs?

  • Ik heb laatst deze lak gegoogled en kwam toen een lakje tegen dat ook bladgoud bevatte, voor ongeveer 18 euro geloof ik. Weet niet meer welk lakje (helaas), maar even googelen en je zult vast een alternatief vinden!

   • Klopt! Was dat misschien het lakje van Essie, I love Beverly Hills? Deze is rood van kleur en heeft inderdaad ook 24 karaat goud

 • Wat ontzettend gaaf en wat een verwennerij om daar bij te mogen zijn.

  Liefs x

 • Oeehh wat mooii!

 • Een high tea lijkt me zo leuk, al dat lekker eten, mmm ! De topcoat is erg mooi maar ik ben geen zodanige nagellaklover dat ik er a whopping 39 euro voor ga neertellen.

 • Cool! ik ben echt super benieuwd naar de lakjes! Wel gek dat Suzy zich zo voelde, ik vind OPI echt de beste onder de nagellaken, net zoals ik Coca Cola echt de beste cola vind.

 • Ooh my, wat geweldig!! Dat eten, maar vooral de nagellak! Ik vind the man with the golden gun echt supermooi, maar moest wel even slikken toen ik de prijs zaf natuurlijk. Maargoed, wel echt zooo een gaaf collectorsitem!!

 • Wow, veertig euro voor een nagellakje met bladgoud is wel iets boven mijn budget, dan drink ik wel een goldstrike, haha! ;) Nee grapje, ik vind die met die gekleurde glitters wel heel er leuk en de gouden lak echt heeel erg mooi, maar voor die prijs laat ik ‘m staan!

 • Zwart met goud staat echt heel mooi! Maar dat bedrag zou ik toch niet over hebben voor een lakje ben ik bang. Heb je ‘m zelf ook gekregen omdat je aanwezig was? Dat zou helemaal vet zijn!!

 • Gaan ze echt maar 12,95 kosten? Dat is een euro goedkoper dan normaal?! Of is het een typfoutje? Liefs!

 • Wauw, ziet er geweldig uit! Lekkere dingen zitten er ook tussen, haha!

 • Echt een prachtig lakje! Ik zag hem gister al voorbij komen op je instagram, mooi!! Helaas vind ik hem wel wat aan de prijzig kan voor mij om te kopen. Een wishlist item dus haha :love:

 • Oh, wat ziet dat er gaaf uit!

 • Wow ik word helemaal jaloers van deze foto’s. Echt gaaf dat je dit soort dingen mag meemaken! Geniet er van!

 • Toen ik de ‘The man with the golden gun’ zag was ik meteen verliefd. Die moet ik hebben dacht ik. Helaas wel duur…

 • Dat eeeeten, jammie! Bladgoud is dus blijkbaar eetbaar? (Want anders moet je het er overal vanaf pulken, ook niet echt de bedoeling lijkt me zo haha.) Ben ook benieuwd naar de lakjes!

 • Praaachtig!! :love:

 • oooooh – bij welke drogisterijen kun je reserveren? ik wil ‘m!

 • Oohh, die broodjes. Nom! Zijn dat pitabroodjes? Lijkt me erg leuk om dat een keer te maken voor een high tea. Ziet er goddelijk uit allemaal :D

 • Wat gaaf! Die gouden lak wil ik ook! Maakt niet uit hoe duur dat ding is, daar wil ik best 40 euries voor neertellen. Jammer dat wij hier niks in de buurt hebben waar je die kan kopen :(.
  Mocht je trouwens dat gouden pistooltje meenemen? Haha. Ik had daar als een dolle mee rondgelopen :D

 • Mooi zeg, dat bladgoud!

 • Mmm, dit ziet er heeeeerlijk uit! Jaloers!

 • wauuw, prachtig!

 • oh dat eten!!!!! echt INSANE :inlove:

 • Die 12,95 van een standaard OPI lakje lijkt nu ineens heel weinig, haha!

 • Wat een superleuk persevent!!! En de lakjes zien er heel erg mooi uit. Ik wist dat helemaal niet, dat ze altijd een collectie beginnen met een rood lakje :)

 • Superleuk, en wat een mooie lak! Ik wil hem hebben, maar 40 euro voor een nagellak is toch wat veel, zelfs al zit er bladgoud in.
  Hmmmm al dat eten! Kreeg er honger van!

  Liefs
  ps; er staat een foutje: vertelde suzi tegen anja, dat moet vertelde suzi aan anja zijn..

 • Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt Cynthia :love: Daar kan ik nou echt van genieten :lol:

  De topcoat vind ik mooi, maar ook weer niet zo geweldig dat ik hem ga kopen…

 • Dat lakje ziet er geweldig mooi uit!

 • Huh, ok kan je goud eten ;3

 • Wat een leuk verslag en prachtige foto’s!

 • Wauw, wat ontzettend mooi! Helaas is 40 euro me net even te duur…

 • Zit zooo te twijfelen of ik ‘m zou kopen. Langs de ene kant gebruik ik niet zo vaak top coats, maar langs de andere kant denk ik dat ik hem als nagellakliefhebber gewoon moét hebben…

 • Prachtige foto’s, ik hoop er ook een keer bij te kunnen zijn. Heb de topcoat meteen gereserveerd, de rest hoop ik op eBay te kunnen kopen. De mooiste OPI collectie ooit, als je het mij vraagt! :love:

 • Oeeh, wauw, met dat zwart is het gouden lakje echt prachtig!

 • Wauuw! Ik ben nog steeds onder de indruk van het lakje, en dat eten ziet er echt hemels uit!

 • Ah, prachtige collectie :) Alleen vind ik 39,95 wel heel erg duur voor een topcoat (ook al is ‘ie erg mooi)

 • Heek erg mooi, maar wat een geld! Pfiew….. bij Beautygloss is het rood met goud, ook zo mooi!

  ps. de lipglossbox is binnen :-)

 • Ben erg benieuwd naar de andere lakjes! :)

 • Wauw wat mooi, maar ik doe het maar met goudkleurige plastic flakes :’P

 • Oh god dat ziet er allemaal zó perfect uit. En de Skyfall collectie is niet goed voor mijn portemonnee denk ik… I’m in love!

 • Ik vind het mooi, maar voor 40,- vind het dat het geld gewoon niet waard, ik zag daarbij ook een ander goud achtig lakje zien. Dan haal ik die wel gewoon!

 • Grappig dat jij en Mascha dezelfde blog posten vandaag! Moet toch eerlijk zeggen dat ik die van jou wat leuker vindt :blush: Niet dat Mascha geen goede of leuke blog schrijft hoor, jullie zijn beide echt geweldig! hihi
  En de nagellak, echt geweldig! :inlove:
  Kun je gewoon een drogisterij bellen die OPI verkoopt en dan vragen om hem te reserveren? Of hoe gaat dat in zijn werk?

 • Leuk om te lezen zeg, ziet er lekker en mooi uit allemaal!
  Ik zou die topcoat dolgraag voor mijn verjaardag willen (ben eind oktober jarig) maar ik baal omdat er geen verkooppunt bij mij in de buurt zit! Grr! :(

 • Wow, een nagellak met echt goud! Wel heel bijzonder. Maar ik vind het niet mooi. Ik ben geen fan van glitter top coat en dergelijke. Gewoon een creamy nagellak vind ik het mooist.
  Ik krijg nu wel zin om een high tea te organiseren voor m’n vriendinnen. Leuke food-inspiratie. :D Vooral de aardbeien in witte chocolade gedipt!

 • Leuk hoor!

 • wat cool goud op je nagels! :)

 • Ziet er leuk uit, ooh die top coat :D x

 • Wauwwww! Het eten ziet er nog beter uit dan de nagellakjes!!

 • Wat super leuk zeg die nagelak..! Helemaal TOP..! Een vraagje: op de tafel ligt een iphone met een erg leuke skin… Is die van jou…? en zo ja, hoe heet die skin die erop zit… Leuk leuk leuk..!!

 • WOW wat een prijs voor een topcoat. Als zit er echt goud in mét een prachtig effect, ik heb ’t er niet voor over. De gouden pistolen zien wel super :)

 • Prachtige topcoat, maar helaas iets te duur voor mij :( Wel een supergave high-tea van OPI en wat een prachtige (en heerlijke) foto’s heb je weer gemaakt. Ik vind het altijd geweldig om naar dit soort dingen bij jou te kijken ;)

 • opvallend dat iedereen aan tafel met haar mobiel in de handen zit.. :p

  • Dat is omdat iedereen (digitaal) journalist is dus alle nieuwtjes wilde delen en foto’s wilde maken :) uiteindelijk is het gewoon werk, ik heb ook een uur lang ‘ongezellig’ foto’s zitten maken…

 • Cool,wat een leuke baan heb jijtoch. Zou ook wel eens naar zo’n high tea willen gaan….

  Die nagellak is ook supermooi, helaas past het niet in mijn budget.

 • Wat was ik er graag bij geweest :o
  Ontzettend mooie lakjes en die gouden lak, wauww!

 • Ik las ook net het OPI artikel op Beautygloss haha. Toch leuk hoe verschillend de artikelen zijn! :)

 • Die lak met goud stukjes is ZO mooi! Jeetje mina!
  En wat STOER van Suzi zeg! She rocks OPI! <3
  En dat food is gewoon té nomz.

 • Ik overweeg serieus om The Man With The Golden Gun te kopen… Zoiets mag je als echt OPI-lover niet missen :)

 • Wat kan jij toch zo mooi fotograferen!! :inlove: je hebt zoveel talenten dat je zoveel kanten op kan. Bloggen, ondernemen, visagie, fotograferen.. (Misschien niet relevant aan dit onderwerp maar ik moet het even kwijt)

 • Dat ziet er echt helemaal te gek uit!

  X

 • W A U W !!!!!!!!!!!

 • “Oehoeeee je heb dezelfde als Maschaaaaaaaaa”
  Nee hoor, flauw geintje zo in de ochtend.
  Je heb hele andere foto’s en vind ’t leuk om jou stukje te lezen.
  De nagellak is prachtig zeg, verdient best wat ”dubbel” aandacht

  :lol:

 • Wat een mooie foto’s heb je er van gemaakt!

 • Ik wil hem zo zo zo zo graag!
  Van al dat bladgoud op dat eten hadden ze best nog een aantal lakjes kunnen maken zodat ik wat meer kans had, haha!

 • WOWIE! :inlove: Supermooie foto’s en vooral die nagellak is heel erg mooi! Zeker met het zwart eronder…superchic! Zal ook mooi staat met kerst! :) Aleen de prijs houdt me wel tegen…vind het wel duur voor een nagellakje, hoewel het logisch is natuurlijk met 24 karaats goud…

 • Had al foto’s gezien van de lakjes, de collectie is echt zo gaaf!! En ik vooral die topcoat, wauw! Jammer dat hij zo veel geld gaat kosten :(.. En voor de rest: wat super leuk die high tea, alles ziet er echt prachtig uit :inlove:

 • EYE CANDY :inlove: Meer hoef ik niet te zeggen ;)

 • Super leuk!

 • Persoonijk vind ik hem niet zo mooi. Wel bijzondder dat het echt goud is maar toch ik zou het geld er niet voor willen betalen….

  xxx