Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Over Cynthia.nl

Foto: Ferdy Damman

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Cynthia. Ik was bijna elf jaar lang eigenares van MissLipgloss.nl, een van Nederlands’ grootste beautyblogs. Mijn site begon als een hobby. Die hobby liep een tikje uit de hand. Bijna zeven jaar heb ik fulltime aan Miss Lipgloss gewerkt. Wat was dat prachtig. Het eerste wat ik denk als ik mezelf afvraag ‘wat heb ik in die tien jaar tijd gedaan?’ denk ik meteen: vallen en opstaan. Zoveel leren. Zoveel dingen doen die ik nog nooit eerder had gedaan. Nooit had ik gedacht dat ik al die dingen mocht doen die ik in die tijd heb gedaan. En nooit had ik gedacht dat er een dag zou komen dat ik met Miss Lipgloss zou stoppen.

Na tien jaar is het tijd voor wat anders, en dat anders is Cynthia.nl. In deze blogpost kan je mijn hele toelichting en uitleg hierover lezen.

Hoi, ik ben Cynthia en dit is Cynthia.nl

Foto: Evelien Walker

Cynthia.nl is mijn persoonlijke site. Ik ben dus Cynthia. Hoi! Ik ben 32, woon in Zwolle en ik ben verslaafd aan delen. Als ik iets waanzinnig lekkers heb gegeten, wil ik dat aan je vertellen. Als ik een vreselijk goed boek heb gelezen, wil ik dat jij hem ook leest. Als ik de beste mascara ooit heb gevonden, móet ik dat verkondigen. Als ik op reis ben geweest en de tijd van mijn leven heb gehad, wil ik je digitaal meenemen. Ook als ik een klotetijd heb gehad, trouwens.
Op Cynthia.nl heb ik het gevoel dat alles mogelijk is. Ik wil je meenemen in mijn leven, mijn ervaringen, dingen die ik prachtig vind, maar ook dingen die ik verschrikkelijk vind of die me gewoon eindeloos bezig houden.

Hier op de site zal je veel over me lezen. Maar even kort: Cynthia, 32, woon in Zwolle samen met Willem, heb Journalistiek gestudeerd en mijn propedeuse gehaald, tien jaar MissLipgloss.nl gerund, en ik heb een diploma visagie. Ik houd enorm van eten, reizen, lezen, sporten, plannen, structuur en interieur. Ik zit niet graag stil, ben altijd bezig met een nieuw projectje of plannetje. Ik spaar liever wat langer voor een mooie tas dan dat ik vijf goedkope aanschaf. Ik kan een jaar uitkijken naar een etentje bij een sterrenrestaurant en ik heb áltijd het volgende reisje in mijn agenda staan. Enne, ik ben ook de eigenares van Structuurjunkie.

Laten we ’t echt houden

Foto: Mariët Mons

Ik wil dingen echt houden. Ik wil eerlijk zijn. Ik wil niet zo’n blog waarop alles geweldig, fantastisch en te gek is. Ik wil niet dat je na het lezen van mijn blog denkt: ‘Wow, zij is perfect. Haar leven is perfect.’ Want dat is niet het geval. Ik wil echte dingen bespreken en me omringen met mensen die daar ook van houden. Geen bullshit, maar echte mensen, echte ervaringen. Dat zijn dan ook echte fantastische ervaringen, maar ook moeilijke dingen, of gewoon een etentje dat ontzettend tegenviel.

Wat je kan verwachten

Op Cynthia.nl is er geen planning. Op Cynthia.nl wil ik niet updaten om het updaten. Ik wil updaten als ik dat écht wil. Als ik echt wat te delen heb wat ik de moeite waard vind. En anders niet. Ik wil mijn werkdag niet beginnen met het idee: ‘Vandaag tien blogposts schrijven’. Het idee moet zijn: ‘Ik wil artikelen schrijven of video’s maken waar ik zó enthousiast van word dat ik ze het liefst doorstuur aan al mijn vrienden en familie. Zó enthousiast dat ik bijna letterlijk sta te springen van enthousiasme.’ Dat.
Dus: kom maar kijken! Zie wat er online staat. Dat is gewoon regelmatig (praktisch elke dag), hoor. Maar om mezelf alle creatieve ruimte en rust te geven die er maar kan zijn, is er nu nog geen planning. Niet: je kan op maandag twee artikelen verwachten, op dinsdag één, op woensdag drie. Nee. Verwacht maar niks, dan is er altijd wat moois.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.