Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 september 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • haar
 • Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray
 • Review
 • spray
Een MissLipgloss artikel

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing SprayVoller, dikker haar, daar zeg ik meteen heel hard ‘jaaaa’ tegen. Het kan me niet vol genoeg zijn! Ik help mijn haar daar graag een handje bij. Toen ik laatst de Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray (wat een mónd vol) binnen kreeg, dacht ik, ‘Oh, da’s gewoon een soort droogshampoo’. Boy I was wrong!

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray – de eerste indruk

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

Dit kleine gouden busje viel meteen op bij de post. Ziet er mooi uit! En de lange naam viel me ook meteen op. Wow. Dat had best wat korter gemogen. Anyway, het busje oogt chic. Voorop staat dat er kamille, smeerwortel, rozenbottel en geranium extracten inzitten.

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray is een verdikkende mist die je haar volume geeft terwijl het zacht blijft en gaat glanzen.

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

Informatie op de bus. Instant oomph! Wat Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray belooft:

 • nieuwe lichtgewicht polymeren vullen de haarschacht om natuurlijk ogend volume en textuur te  creëren. Een vleugje droogshampoo absorbeert olie bij de aanzet voor een extra liftend effect, en geeft hierdoor een prachtige sexy coupe.
 • creëert hetzelfde effect wat normaal gesproken alleen de kapper voor elkaar krijgt. Alleen blijft dit volume dagenlang zitten en wast het makkelijk uit.
 • bij elke spray wordt het haar doordrongen met een mix van conditionerende, met antioxidanten gevulde botanische ingrediënten (waaronder kamille, smeerwortel, rozenbottel en geranium) die het haar beschermen en versterken.
 • samengesteld zonder parabenen of petrochemische producten. Veilig voor gekleurd en behandeld haar.

Gebruiken is heel makkelijk: je sprayt het gewoon door je haar, van aanzet naar de punten. Droogshampoo gebruik je altijd alleen op je aanzet, Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray gebruik je door je hele haar heen. Dit doe je op droog haar. Je haar blijft ook droog aanvoelen, het is geen natte spray.

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

De bestanddelen. Het zit vol met allerlei dingen die je haar wat stroever maken, vettigheid absorberen en je haar verzorgen. Er zitten vrij veel natuurlijke extracten in (ongeveer de hele tweede helft van de lijst). Er zitten ook wel wat dingen in die minder lekker zijn voor je haar, zoals (veel) alcohol en parfum. Maar daar gaat je haar wel weer heel lekker van ruiken, en dat is fijn!

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray – testen maar!

Op naar de test.

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

Dit ben ik zonder iets in mijn haar (en zonder iets op mijn gezicht, ook). Ik waste mijn haar maar deed er niks mee. Dan valt het zo. Niet mega plat of zo, maar er zit ook niet echt veel volume in. Normaal gebruik ik daar meestal volumepoeder voor. Het nadeel van volumepoeder is alleen dat het je haar heel stroef kan maken, vies kan aanvoelen en je haar wat matter en ‘droger’ maakt.

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

Uh, wow! Ik sprayde Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray door mijn hele haar, van aanzet tot punten en nou, ik kan je vertellen, dat geeft een boel volume. Zowel bij de haaraanzet als in de lengtes.

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray

Kijk dan!

En het fijne is dat mijn haar er niet droog, stroef of wit van wordt. Het gaat juist mooi glanzen en ruiken en ik heb ineens mega veel volume! Het is in het begin even aftasten hoeveel je nodig hebt, maar dat blijkt uiteindelijk maar heel weinig te zijn. De spray is zuinig in gebruik en werkt als een tierelier. De volume blijft ook echt de hele dag zo zitten en mijn haar voelt niet viezig of stroef aan. Wat een topspul, dit!

Goedkoop is het niet, een busje van 60ml Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray kost €25 en een hele grote bus van 260ml is €48. Máár: het is zuinig in gebruik en werkt zó goed! Dit is mijn nieuwe go to product voor volume. Wauw!

Pluspunten

 • Geeft meteen heel veel volume
 • Te gebruiken op droog haar
 • Laat geen witte waas achter
 • Maakt mijn haar niet stroef of droog
 • Laat mijn haar glanzen
 • Volume blijft de hele dag zitten
 • Mijn haar voelt niet vies aan
 • Eventuele vettigheid verdwijnt doordat er wat droogshampoo in de spray zit
 • Handige spraybus met fijne nevel

Minpunten

 • €25 voor 60ml
 • Verkrijgbaarheid: Nu alleen nog online en bij alle Skins filialen te koop

Philip B Russian Amber Imperial Insta-Thick Hair Thickening & Finishing Spray is verkrijgbaar vanaf €25 bij Skins filialen en in hun online winkel.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.