Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 maart 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Plog 2 maart 2014

P1280778Groene smoothies en burgers, Groningen en Zwolle, carnavalskrakers en nagels lakken. Wat deed ik op zondag 2 maart 2014?

Eerst: de make-up!

P1280751

Ik wilde eigenlijk alleen mascara op doen, maar besloot er ook een beetje oogschaduw aan toe te voegen. Dit weekend had ik het Clinique neutral palette (van deze review) bij me dus die gebruikte ik weer. De mascara is weer Le Volume de Chanel Waterproof in Vert Grisé. En Anastasia Brow Powder in mijn wenkbrauwen!

P1280773

Verder draag ik:

 • Maybelline SuperStay Better Skin Flawless Finish Foundation in 010 Ivory*
 • Estee Lauder DoubleWear Concealer*
 • MAC Blot Powder
 • NARS Deep Throat Blush
 • NARS Albatross highlighter
 • Hurraw! Grapefruit lipbalsem

*= product heb ik gekregen

P1280777

Het wordt eentonig, maar het is mijn ‘ochtendritueel’: groene smoothie! Deze keer met banaan, appel, citroensap, kokoswater en boerenkool. Ik maakte lekker veel, ook voor Willem en zijn moeder.

P1280778

Deze was heeel lekker! In ieder geval de dag goed begonnen. Ik denk dan altijd: wát er vandaag ook nog maar gebeurd qua eten, ik ben gezond gestart.

P1280782

Kijk, Bennie kan er ook best heel schattig uitzien.

P1280784

Elf uur koffietijd. Espresso met een slagroomtruffel… Mijn schoonmoeder heeft deze altijd in huis als wij er zijn. Ze zijn zó lekker… Het is trouwens een espressokopje hoor. Even voor de verhouding truffel-kopje.

P1280785

Oh jummmm

P1280786

Terwijl iedereen bezig is met aankleden, douchen (had ik al gedaan) ging ik even verder met mijn to do lists voor de komende week.

2014-03-02 13.21.07

In de trein naar huis! Ik lees reacties en doe wat werk. Iemand kotste bijna over ons heen.

2014-03-02 13.50.49

Wandelen naar huis! Het ziet er lekker warm uit, maar het was eigenlijk best wel koud. Al ben ik al heel blij met deze zon!

2014-03-02 13.56.05

We zijn verliefd op de burgers bij Ingeburgerd dus we besloten even te reserveren voor ’s avonds. Het is daar altijd zó druk dat reserveren wel handig is. De laatste tijd ben ik hierdoor geobsedeerd. De hele dag droom ik van Ingeburgerd (de rokerig met ei is het lekkerst), gelukkig eet ik het niet de hele dag want dan kon je me nu wel rollen.

2014-03-02 14.01.52

Thuissss. Thuis komen vind ik zó fijn altijd. 

P1280787

Meteen muziek aan want vanwege carnaval horen we hier binnen gezellig de hoempapa muziek.

P1280788

Zin in tosti.

P1280790

Tosti! Lang niet gegeten. Lekker.

P1280791

Ondertussen keek ik de nieuwste New Girl (en stiekem vind Willem het ook wel leuk).

2014-03-02 14.48.16

Daarna ging ik in de slaapkamer een beetje werken vanwege het lawaai in de woonkamer. Daar hebben we geen bureau of tafel of zo (daar is geen ruimte voor) dus dat doe ik in bed. Daarna doe ik een dutje omdat ik daar zin in heb, maar ik word wakker met hoofdpijn. Blrgh.

P1280793

Ik wilde gewoon even mijn nagels lakken maar ging vast wat swatches maken van al deze nieuwe Dior lakken. Dat lukt me toch niet in één keer dus dan kan ik net zo goed een beginnetje maken. Ze liggen pas in april in de winkels, dus wanneer het zover is vertel ik je alles.

P1280794

Onmisbaar bij nagellak swatchen: Spritz Dry. Dit spray ik op mijn nagels als er één laagje lak op zit. Dat droogt extra snel zodat je meteen het tweede laagje aan kan brengen. Heel handig. Mijn flesje is bijna op!

P1280806

Zo’n dag was het. Dat ik bij bijna élke kleur wel iets over moest doen omdat ik tegen een nagel aanstootte. Perikelen van een beautyblogger, hoor.

P1280816

Dit was mijn uitzicht.

Daarna bewerkte ik de foto’s en sloeg ik ze op en ik werkte aan deze plog.

P1280843

Chronisch ruimtegebrek hier in huis, met name in de keuken. Zo hebben we al veel dingen in kratten en bakken, maar dit is vaak ook het geval. Zoveel groente en fruit dat het maar gewoon om de fruitschaal heen ligt in plaats van er op. Ik kijk uit naar het moment dat we een ruime keuken hebben met zoveel ruimte dat alles achter deurtjes en kastjes kan! Voor nu vind ik het wel ‘gezellig’.

P1280845

Burger eten bij Ingeburgerd!

P1280848

Ik ging weer voor de ‘rokerig met ei’, met cheddar, bacon en een gebakken ei.

P1280850

Willem ging voor de speciale burger van de maand, namelijk met mango en cheddar.

P1280852

’s Avonds op de bank de plog afmaken…

P1280853

…en een beetje spelen met Nike iD. Ik wil graag compleet zwarte Nike Airs van leer. Er zijn wel compleet zwarte maar die zijn van stof en hebben streepjes en zo, ik wil graag egaal zwarte van leer. En met zwarte zool ook. Ik maakte ze en stopte ze in mijn winkelmand maar bestelde ze nog niet. Even over nadenken!

P1280855

Ik maak weer eens overnight oats. Voor twee personen gebruik ik:

 • ongeveer 400ml geitenyoghurt, aangelengd met wat water om het dunner te maken
 • havermout doe ik altijd op gevoel, maar ‘een portie’ is 40 gram, dus ik denk dat hier zo’n 80 gram in zit
 • een banaan in stukjes
 • 4 paranoten in stukjes
 • wat chiazaadjes, moerbeien en incabessen
 • vier gedroogde abrikozen in stukjes

P1280856

Mengen, in de koelkast zetten en dan kunnen we dit morgen eten als ontbijt of lunch! Ik vind havermout op deze manier lekkerder dan gekookt, de smaak vind ik frisser en ik vind het lekkerder met yoghurt of kwark. Mij werd verteld dat het nog gezonder is ook, havermout ‘rauw’ eten in plaats van koken. Prima!

Lekkere vrije dag was dit weer, ik heb wel echt weekend gehad! Dat komt eigenlijk niet zo vaak voor. Vanaf morgen weer lekker aan de slag!

Dit was mijn plogweek alweer! Wat gaat zo’n week dan toch snel, al heb ik het gevoel dat deze week drie weken duurde. Snel en langzaam tegelijk dus. Bedankt voor alle lieve en leuke reacties op het ploggen. Ik vind het zó leuk om te doen. En iedereen die komt aanhaken vanwege het ploggen: welkom! Heel erg leuk.

De volgende keer dat ik ga ploggen ben ik op Aruba! En nog deels in Nederland. Ik heb er heel veel zin in en ik neem je mee.

Komende week werk ik lekker veel thuis, en dat komt goed uit, want ik heb veel te doen voor vertrek. Veel blogposts en video’s maken en ik moet twee lezingen/workshops voorbereiden. Ik heb een deadline voor CosmoGIRL en vrijdag heb ik afspraken en events in Amsterdam.

Een topweek gewenst en tot volgende week in de Sneak Peek 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.