Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker


Voor kerst komt Pupa met een lekkere traditionele kerstcollectie: Black & Gold! Vol met glitter, zwart, goud en rode lipsticks en glosses. Ik testte voor jullie een groot deel van de collectie – ik kreeg er meteen een lekker kerstgevoel van.

De Luminys Baked oogschaduws bestonden al, maar nu zijn er vier nieuwe kleuren, ik heb Black & Gold en Black & Red-Purple. De twee andere kleuren zijn Black & Blue en Black & Green. De basiskleur van elke oogschaduw is zwart en er zitten glitters in in een leuk kleurtje. De oogschaduw heeft redelijk veel pigment, als je hem nat aanbrengt is ‘ie echt pikzwart. Leuk om hier een smokey eye mee te maken, superzwart met glittertjes. Echt heel kerstig! Deze oogschaduws kosten €14,50 per stuk.


Het pronkstukje van de collectie: de Shimmering Powder. Zit in een prachtig flesje met verstuiver, die de glittertjes heel mooi verdeelt. Je kan dit op je haar sprayen, maar ook op je decolleté. Supermooi, want het zijn echt mini glittertjes, geen hele grote glitters – gelukkig! Echt een prachtig product, alleen al om in de badkamer neer te zetten. €23,95

De New Chic lipstick is er in twee nieuwe kleuren, Intense Red en Red – Purple. Ik heb Red – Purple, een mooie roze rode kleur. De lipstick geeft veel kleur én veel glans af, lekker feestelijk dus! €17,95

Prachtig bijpassend bij de New Chic lipsticks is de Shimmering Gloss in dezelfde kleuren. Een mooie niet-plakkerige lipgloss met hele subtiele glittertjes en een uitgesproken, goed dekkende kleur. Super in combinatie met de lipsticks! €15


Als laatste de Metallic Mascara, die je als finishing touch over je zwart mascara kan aanbrengen, of lekker extreem over je hele wimpers heen. Ik ben niet zo’n fan van dit producten, doe mij maar gewoon zwarte mascara, maar wel leuk voor een keertje. €15,25

67 Reacties

 • liselotte

  like it!!!

 • leuk!
  mooie kleuren ook!

 • liselotte

  en die shimmering powder is echt GE-WEL-DIG! :inlove: :love:

 • Wat een prachtige chique uitstraling hebben deze producten. Die baked eyeshadows en de shimmering powder zijn echt super, en inderdaad.. Dat fles zal erg mooi in mijn badkamer staan.. ;)

 • Mooie producten! De shimmering powder heeft een mooie verpakking!

  Ik heb een vraagje: als ik foto’s maak met mijn mini studio, dan zie je op de foto dat het product ergens in staat, kreukels en vouwtjes van het achtergronddoek zie je ook best duidelijk. Alleen op enkele foto’s die ik van mijn gsm heb gemaakt, is de achtergrond mooi egaal wit en professioneel. Zoals jouw productfoto’s. Wat doe ik fout?? :hmm:

  • je kunt een fotostudio strijken als het goed is. :D

   • Haha ja ik geloof het ook! Maar ik bedoelde ook dat, naast de vouwen, de achtergrond bij mij niet echt mooi wegvalt toch 1 mooi wit egaal geheel. Heb al verschillende instellingen en positite van de lampjes geprobeerd.

    • misschien met photoshop de achtergrond weghalen? :)

    • Je moet de achtergrond overbelichten. Dus de lampjes op de achtergrond feller zetten dan je aan de voorkant flitst. :) Dan flits je zegmaar alle oneffenheden weg! En het word geen rare foto want de spullen op de voorgrond worden wel normaal belicht.

 • krijgen we ook nog swatches,, ??? over de shimmering powder enz..? :love:

 • Die lipgloss is echt prachtig, mooie kleur!

 • Pupa heeft altijd zulke mooie collecties…

 • Zou je een foto kunnen maken waarbij je de mascara ophebt? Zo op je houd geeft het veel af, maar ophebbend is het altijd zo anders.. Alvast bedankt :D

 • wauw, ik wil absoluut een FOTD hiervan!
  wat een leuke producten (-:
  zal jou wel goed staan Cynthia, ik vind de kleuren bij je passen!

 • wat een mooie collectie! en wat een prachtige foto’s! :love:

 • Wauw, mooie collectie! Het flesje van de Shimmering powder is echt prachtig..

 • ziet er supermooi uit :)

 • wow die lipgloss! (L)

 • waar kan je pupa kopen???
  xxxx

 • wauw, mooie collectie :blush:

 • Ik ben niet zo’n fan van DIT producten, doe mij maar gewoon zwarte mascara, maar wel leuk voor een keertje.

  Bedoel je niet van dit product?? En hoe breng je die mascara dan aan?
  Die lipgloss lijkt me trouwens wel wat :love:

  • Duh, natuurlijk bedoelt ze dit product, of dit soort producten. Iedereen maakt weleens een spelfoutje hoor! Leuk artikel, en de oogschaduw ziet er erg mooi uit!:)

 • Wauw het ziet er zo… professioneel uit :inlove:

 • Je maakt echt super mooie foto’s!

 • Complimenten voor de foto’s! Ben zelf ook amateur fotograaf :P ! Zag net andere foto’s van dezelfde producten op girlscene, die foto’s zijn toch een stuk minder mooi!

 • Mooie foto’s zeg!

 • looooooooook.
  met die oogschaduw Black & gold, ziet er prachtig uit! :inlove:

 • Mooooii ik wil die oogschaduw(s)!

 • :love: ah ik word daar zo bly van!
  kerstmis is de leukste tyd van het jaar!
  i LOVE it!
  en, kerstig is een leuk woord hahaha!

  btw ; leuke dingen.. maar ik kom pupa niet zo vaak tegen..

 • Prachtig die oogschaduws! :inlove: Alleen lijken ze in het doosje heel anders dan in het echt. Is het trouwens zo dat als je hem droog aanbrengt dat het zwart vager is? Mijn ervaring met zwart met glitters of shimmer is namelijk dat het altijd vager is dan een matte zwarte oogschaduw.

 • Jammer dat Girlscene, Beautygloss en MissLipgloss hun onderwerpen van artikels de laatste tijd wel heel vaak jatten van elkaar. Lees je drie artikelen, gaan ze alledrie over hetzelfde… Jammerjammer.

  • ze jatten niet van elkaar hoor ;) Ze krijgen gewoon alle drie dezelfde ‘nieuwsbrief’ (weet niet precies hoe dat heet) waarin de nieuwste producten worden aangeboden.

   Anyway: mooie collectie! :)

   • Snap ik, maar ze zouden er een beetje op kunnen letten, dat ze niet allemaal artikels over hetzelfde onderwerp plaatsen ;)

    • Tjaa ik vind het al heel leuk dat ze elke dag nieuwe artikelen voor ons plaatsen, je kunt niet verwachten dat ze ook eerst nog eens alle anders beautysites af gaan om te kijken of er al toevallig iemand iets over geschreven heeft… 8)

  • Jatten, hahahaha….

 • Leuk!

 • Oh.. ik hou van die baked eyeshadows :inlove: wat zijn de verkooppunten van pupa in nederland?

 • Wat een vreemd mascara borsteltje? Ziet er anders wel leuk uit voor kerst :)

 • nicee
  maar wat een vreemd mascara borsteletje :hmm:

 • wat een prachtige foto’s maak jij zeg!

 • Frédérique

  Ik heb z’on glansspray van Guerlain ook super…

 • Wat kan je toch mooie foto’s maken! en de producten zien er ook erg mooi uit. :blush:

 • Waar kan je Pupa kopen?

 • oehwww pupa is fijn merk :P
  ooit met een meiden feest naar een visiaisten geweest en die gebruikte ook pupa :D
  ( ze dee toruwns de ene kant van je ogen en het andere oog moest je zelf doen en mijn vriendinen dachten dat ik de kant gemaakt had die die vrouw gemaakt had (ze hadden verwacht dat ik daar niet zo goed in was ) maar dat was niet zo ze stonden echt zo van :O whoooo dat vond ik wel grappig en sins toen ben in meer met beauty gaan doen ! :D )

 • 0ja was dit nog vergeten te zeggen … op onze school is een vak met verkoop dingen en daar in de vitrine staat ook pupa (en soms iets van de body shop) ik wou dat ze het echt verkochten xD hoer zit nergens een body shop is iets

 • leuke glansspray :love: echt schattig! alleen die twee oogschaduw, lijken teveel op elkaar, vind ik

 • Het ziet er wel een beetje ‘zwaar’ uit.
  echt heavy kleuren.
  ik weet echt niet hoe je aan het geld komt om zulk soort dingen te kopen te reviewen voor ons.
  Hoe doe je dat toch?

 • Leuk! Vooral die lipgloss is echt prachtig!

 • Die lipstick heeft echt een mooie verpakking!

 • Duuur… Maar als ik het geld had dan rende ik direct naar de winkel!

 • hey cynthia,

  zou je mij kunnen vertellen waar je je pupa spullen hebt gekocht?

  thanx!

  greetz

 • Marjolein

  Mooi zeg! Dat flesje shimmering powder is inderdaad alleen al om de verpakking de moeite waard ;)

 • Marjolein

  Ik ben trouwens wel heel benieuwd hoe dit je staat!

 • Meestal vind ik de Pupa collecties erg mooi, deze ook! :love:

 • De site wordt steeds minder goed. Wat hebben we hier nou aan, als ze niet eens laat zien hoe het p der lippen staat.. Of hoe die glitters eruit zien. Of hoe je die maskara aanbrengt en hoe het dan staat…

  • ja indd.. Ik denk niet van WAUW, je ziet alleen de product-lay-out en het even op je hand. Maar je moet je toch kunnen inleven in hoe het eruit gaat zien als je het óp hebt? Nu is het gewoon een product zoals elk ander.

  • Doordat Cynthia één keer niet de lipstick en -gloss op haar lippen swatched? Lol OK :*)

  • Ik zal in het vervolg op mijn lippen swatchen.

   Maar om nou te zeggen dat mijn site steeds minder goed wordt? Wat is er nog meer minder goed dan? Dan wil ik ook wel graag goede onderbouwing, want mijn site is niet ineens slechter omdat ik één keer geen lipswatch erbij heb.

   Pff.

   • Persoonlijk vind ik het zo wel fijn, een keer op de hand geswatched. Ik kan nu echt de ware kleur zien van het product, en hoeveel pigment er in zit! Om nou te zeggen dat de site minder goed wordt, vind ik een beetje onzin? De site wordt met de dag beter! :love:

 • waarom doe je het niet op je lippen en ogen?

 • Die lipgloss!

 • hhii diie mascara is miew grappig xd

 • Aangezien niemand weet waar je het kan kopen, ben ik zelf gaan zoeken. Geen idee of deze webshops betrouwbaar zijn, dat moet je zelf maar uitzoeken. Ik heb alleen wat via strawberrynet bestelt en mijn pakket is snel en in uitstekende staat binnen gekomen.

  https://www.schoonheidssalonpeggy.nl/
  http://www.pupawinkel.nl/
  http://www.huidadvieswinkel.nl/catalog/pupa-c-33.html?osCsid=a1ea69bb5fd4b2a000e0f64b93b9c7d4
  http://eu.strawberrynet.com/makeup/pupa/

 • Ik denk dat ik maar eens iets van Pupa ga kopen, ben er net achter gekomen dat ze het ook bij mij in de buurt verkopen. YAY! :lol:

 • Ik hoop dat je deze producten nu nog ergens kan krijgen.. Die shimmering powder is namelijk zó mooi! I want itttt! :inlove: