Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty brands united
  • report
  • verslag
Een MissLipgloss artikel

Report: Beauty Brands United

Een enorme ruimte vol met stands met nieuwe beautyproducten en -merken. Klaar om gefotografeerd en getest te worden, met mensen ernaast die er álles over kunnen vertellen. Dat is Beauty Brands United! Ik was er afgelopen donderdag, en ik nam je mee!

 

Beauty Brands United wordt twee keer in het jaar georganiseerd en is een mega pers-event. Alle beautyjournalisten en veel beautybloggers zijn er bij aanwezig, om alle nieuwtjes op beautygebied te zien en horen. Het leuke van BBU is dat je niet voor één merk of product komt, maar meteen voor héél veel! Ik ga er zelf altijd met veel plezier heen en ook een aantal merken die ik mijn shop verkoop, heb ik leren kennen door Beauty Brands United. Lisa ging met me mee en maakte foto’s van de mooiste producten en het event, zodat ik jou een beetje mee kon nemen.

Dit zijn de nieuwe holo lakjes van Pupa! Deze zijn straks te koop in tien kleuren. De verkrijgbaarheidsdatum en prijzen zijn nog niet bekend.

Toen ik richting de stand van Face Stockholm liep, vielen deze lakjes me meteen op. Zijn ze niet te gek? En ze zijn ook vrij van alle slechte chemicaliën.

Ik luisterde aandachtig naar wat de PR manager van Face te vertellen had. Ik vind het zelf ook erg leuk om op deze manier iedereen even te spreken. Sommige mensen ken je al, sommige niet, en contact leggen is natuurlijk altijd goed!

Deze kleur (nummer 73) vond ik zelf echt te gek en ik kon niet wachten om hem op te doen. Dus… dat deed ik dan ook gewoon niet! De PR manager van het merk vertelde me dat iedereen meteen dát lakje pakt. Een favoriet dus! Face Stockholm is een beautymerk uit, inderdaad, Stockholm en is in Nederland op een paar plekken te koop. Qua prijzen zit het tussen MAC en Chanel in, vrij hoog dus. Maar de producten zijn prachtig!

De nagellak is er in 103 kleuren…

Het merk bestaat sinds 1980 en heeft vijftig winkels verspreid over de hele wereld. Check hier de site van Face Stockholm. Ze hebben ook een webshop, die je hier kan bekijken.

Human + Kind ken je misschien al wel, ik heb hier al eerder een blogpost over geschreven! Check die hier. Ze hebben nu twee nieuwe producten, een All-in-One body oil en een Day + Night Cream. Deze ben ik meteen voor je aan het testen geslagen, dus verwacht daar binnenkort een review van. Ik vond het leuk om de mensen achter Human + Kind weer even te zien, ik heb veel contact met ze omdat ik Human + Kind ook in mijn webshop verkoop.

OPI komt in april met de New York City Ballet collectie! Een prachtige zachte lijn met vijf lichte pasteltinten, en een glitter topcoat. Per stuk gaan ze €13,95 kosten en er komt ook een setje met vier mini’s, die kost €17,95. Hier over lees je later natuurlijk meer!

Ik was helemaal verliefd op deze geurkaarsen van Cire Trudon. Helaas ook vrij prijzig, zo’n grote kaars in een glas kost rond de zestig euro. Een beetje in dezelfde prijsklasse als bijvoorbeeld Diptyque. Ik heb een hele tijd staan snuffelen aan deze geweldig ruikende kaarsen!

Ah, Deborah Lippmann! Het prachtige nagellakmerk met de geweldige bijzondere kleuren nagellakken. Deborah Lippmann droomde zelf van een carriere als Jazz zangeres. Ze nam daarvoor allerlei verschillende baantjes om geld te verdienen. Nadat ze een paar maanden als serveerster werkte, schreef ze zich in als student schoonheidsspecialiste. En daar ontdekte ze haar passie en talent: nagels. Ze groeide uit tot een zeer succesvolle en gewilde nagelstyliste en verhuisde naar New York. Ze werkte daar voor de grootste celebrities en mengde ook speciale kleuren voor ze. In 1998 mengde ze een speciale kleur voor Mariah Carey, voor op de Academy Awards. Deze kleur heette ‘Satin Doll’ en dat was de eerste kleur van Deborah Lippmann Collection.

Ik mocht een kleurtje uitkiezen, en tja, welke doe je dan…. Ik ging voor de rechter, Mermaid’s Tears, die je natuurlijk binnenkort voorbij zal zien komen op MissLipgloss.nl.

Ik werd ook erg enthousiast van de zepen van Claus Porto. In 1887 was dit het allereerste zeepmerk in Portugal, en is nu een luxe zeepmerk wat gebruikt wordt door sterren als Oprah Winfrey en Kate Moss. Ze hebben allerlei verschillende geurlijnen en producten. Grote zepen, kleine zepen, douchegels, sets met minizeepjes voor gasten… De grote zepen (350 gram) als op de foto kosten €15,95.

Korres is ook een heel mooi natuurlijk, merk, daarover heb je al eens wat kunnen lezen hier op MissLipgloss. Check hier het artikel.

Leuk merk: Laqua! Dit merk heeft nagellakpennen. Geen gedoe met potjes en kwastjes, maar gewoon in een pen! Ik sta te springen om dit eens uit te proberen, want zou dat nu fijn werken? De verpakkingen zien er trouwens te gek uit en zijn ontworpen door onafhankelijke designers. Elke designer van Laqua krijgt een percentage van de winst. De lakken kosten per stuk €14.

Ik ging naar huis met heel zachte handen!

Het was weer een goed geslaagde Beauty Brands United! Ik verbaas me er altijd weer hoeveel hoeveel bekenden er zijn op dit soort events. Zie je Wendy van Beautyscene op deze foto? Wel een zoekplaatje! Ik ging moe maar voldaan naar huis, met een goed gevulde goodiebag, vol producten om aan een review te onderwerpen!

Foto’s door Lisa Galesloot


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.