Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • action
  • action max
  • baked eyeshadow
  • budget
Een MissLipgloss artikel

Review: Action (MAX) oogschaduwpaletjes


Ik liet laatst al een review van de supergoedkope oogpotloodjes van Action zien (3 voor €0,69) en nu is het tijd voor oogschaduwpaletjes van Action. Deze kosten €1,29 per stuk en er zijn – voor zover ik heb gezien – drie kleuren. Het is baked oogschaduw en ze bolletjes hebben wel wat weg van de dure Chanel doosjes. Ik was benieuwd en nam ze mee. Ook benieuwd? Lees dan verder.

Zowel nat als droog te gebruiken.

Ingrediënten

Ze zien er mooi uit, toch? Ik vind de kleurencombinaties niet per se geweldig maar ik vind niet dat ze er súper goedkoop uit zien.

De drie soorten! Ziet er best wel oké uit zo.

De swatches zijn licht vochtig gemaakt. Nou, daar kan je niet zoveel van zeggen voor €1,29, right? Alle kleuren zijn wel superglanzend/metallic waar ik niet zo van houd, dat maakt het al gauw een beetje goedkoop. Sowieso houd ik niet van deze kleurencombinatie, alleen de grijze vind ik mooi.

Woah, deze zou je alleen al kopen voor die felroze kleuren rechts.

 

En deze is dan mijn favoriet: koper- en bruinkleuren. Van mij had donkerste kleur nog een tikje donkerder gemogen en van mij hoeft het allemaal niet zo metallic, maar zoals ik al eerder zei: ik vind het voor €1,29 eigenlijk heel erg oké! Je verwacht ook niks van een oogschaduwpaletje als het zó goedkoop is, toch? En dan valt het enorm mee! Let wel dat ik alle kleuren licht vochtig heb geswatcht. Met een droge vinger kwam er veel minder kleur van de oogschaduws, omdat ze vrij hard zijn.

Het enige is dat de verpakking niet van goede kwaliteit is, bij mijn bruine paletje viel één oogschaduw er al uit, en deze was ook super lastig open te krijgen. Ook moet je echt goed met je kwast in de oogschaduw, er komt niet makkelijk kleur vanaf. Maar de kleur die er van af komt ziet er goed uit! Ik ben dus best wel verrast. Als er een paletje tussenzit wat je qua kleuren mooi vind, zou ik zeggen, ga even langs bij de Action!

 

Pluspunten
  • Prijs (€1,29 voor drie kleuren)
  • Verkrijgbaarheid (bij alle Action filialen)
  • Vrij goede pigmentatie

Minpunten

  • Oogschaduws zijn vrij hard
  • Alle kleuren zijn metallic

Iets voor jou als… je bovenstaande kleuren mooi vind en als je op zoek ben naar goedkope make-up

Skippen als… je niet van de kleuren houdt of als je niet van metallic oogschaduw houdt

Zou ik dit opnieuw kopen? nee, ik vind de kleurcombinaties en het metallic effect niet zo mooi

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.