Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Zachte lippen, die gevoed en comfortabel aanvoelen, in combinatie met een mooie kleur. Kan dat? Ja, dat kan zeker! Revlon heeft namelijk nu de nieuwe Color Burst Lip Butters. Het zijn heerlijk voedende lippenbalsems die je lippen een geweldige kleur geven!

In Amerika en Engeland zijn deze Lip Butters al een poos te koop en ze zijn er razend populair. Ik zag een tijdje geleden een advertenties van de Lip Butters in een Amerikaans tijdschrift. Ze zagen er echt uit om op te vreten, op een schattig botervlootje! Ik wilde ze meteen hebben, en dat effect heeft een reclame niet snel op mij. Helaas kan ik hem nergens vinden, maar geloof me, het zag er geweldig uit.

Revlon ColorBurst Lip Butters zijn verzachtende en verzorgende lippenbalsems die makkelijk aan te brengen zijn en hydrateren als een balsem, maar kleur geven als een lipstick. De Lip Butters bevatten mangoboter, sheaboter en kokosolie, wat je lippen zacht maakt, verzorgt en een glans geeft. Het klinkt allemaal heerlijk, benieuwd hoe de Lip Butters er uit zien?

In totaal zijn er acht kleuren te koop in Nederland, ik heb Lollipop en Cotton Candy. De andere verkrijgbare kleuren zijn Pink Truffle (001), Raspberry Pie (010), Peach Parfait (025), Candy Apple
(035), Crème Brûlée (095) en Macaron (096). Uiteenlopend van licht roze tot fel rood, iedereen vindt wel een kleurtje die bij haar past.

De Lip Butters zitten verpakt in een lipstick huls met een ruitpatroontje. Elk kleurtje heeft een andere kleur huls en de bovenkant is transparant, je kan in je stash dus snel zien welke kleur het is. Handig! Ze kosten €10,50 per stuk.

Dit zijn de bestanddelen van een Revlon ColorBurst Lip Butter. Er zitten lekkere verzorgende bestanddelen in, zoals jojoba olie, bijenwas, sheaboter, mangoboter en kokosolie. Heerlijke ingrediënten die je lippen verzorgen, voeden, hydrateren en glans geven.

Links Cotton Candy, rechts Lollipop. Ze zien er uit als chique lipsticks, ze doen me denken aan de DiorAddict lipsticks. Qua vorm en verpakking, maar ook qua product en werking. En deze van Revlon zijn een heel stuk goedkoper!

Links Cotton Candy, rechts Lollipop. Cotton Candy is heel lichtroze met een parelmoer glansje. Mooi! Lollipop is vrij fel roze met een blauwe (koele) glans. Wat komt er veel kleur vanaf! Ik was echt onder de indruk, ik had dat niet verwacht.

Op deze foto draag ik helemaal niks op mijn lippen.

Hier daag ik Cotton Candy. Hij dekt mooi op mijn toch wel gepigmenteerde lippen, het is een mooie koele roze tint met een subtiele shimmer en veel glans. Wat vind ik dit mooi!

Cotton Candy.

Dit is Lollipop. Fel roze, dekt prima!

In het echt is de kleur net een tikje feller en opvallender.

Ik ben enorm blij verrast door de Colorburst Lip Butters van Revlon! Wat een heerlijke producten! Ze voelen echt aan als een lippenbalsem, en zo brengen ze ook aan. De Lip Butters glijden letterlijk over je lippen en laten een regelmatige kleur en glans achter op je lippen. Het voelt super comfortabel, precies als een lekkere lippenbalsem. Mijn lippen zien er meteen zacht en verzorgd uit en zo voelen ze ook aan. De dekking van de kleuren zijn geweldig! Ze ruiken ook lekker, subtiel naar vanille.

De perfecte kruising van een lipstick en een lippenbalsem, gewoon als je niet wilt kiezen! Heerlijke producten, naar mijn mening! Ik houd ervan. Verzorging én kleur in één.

Pluspunten

 • De verpakking is mooi, chic en praktisch
 • Er is keuze uit acht heel verschillende tinten – voor ieder wat wils!
 • De kleuren dekken prachtig
 • Voelt prettig aan op de lippen, hydrateert en verzorgt echt
 • €10,50 voor een fijne lippenbalsem slash lipstick vind ik een prima prijs

Minpunten

 • Het blijft niet mega lang zitten, een maaltijd overleeft een Lip Butter niet
 • Ze zijn gewoon in de winkel te koop, maar verkooppunten kan ik nergens vinden. Online zijn ze sowieso bij Wehkamp te koop.

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een lekkere lippenbalsem die je lippen meteen een geweldige kleur geeft!

Skippen als… je geen kleur op je lippen wilt.

Zou ik dit opnieuw kopen/gebruiken? Ja!

111 Reacties

 • Mooie kleurtjes! Ik houd niet zo van lichtroze, maar de felle kleur vind ik heel mooi.

 • Ik heb er ook twee om te testen en ik vind zo ook enorm fijn! Sowieso koop ik er nog een paar!

 • Oh die lijken mij echt heel fijn!

 • Wat ziien ze er prachtig uit. Vind het alleen jammer dat revlon in geen enkele etos in de buurt verkrijgbaar is!

  • Je kunt ze ook via Wehkamp.nl bestellen, alleen kun je ze dan natuurlijk niet swatchen :).

   • Dat heb ik gelezen ja. Maar dat vind ik niks. Dan duik ik liever Maastricht even in om daar Revlon te kopen, lol.

    • waar in maastricht kan je revlon kopen?? alvast bedankt! wanhopig opzoek naar revlon!

 • Lollipop vind ik heel mooi, echt een kleur voor mij! Die staat je trouwens ook prachtig. De andere vind ik iets minder mooi, die is me net iets te shimmery. Ik wil zelf ook nog graag wat van de Lip Butters proberen, ze lijken me ideaal!

 • wat een mooie foto’s en wat heb je toch mooie lippen :)

 • Wat zijn die mooi, wauw! En zulke mooie foto’s erbij. :)

 • Ik ga morgen naar Antwerpen, in de Inno verkopen ze Revlon dus ben benieuwd of de lipbutters er al bij gaan staan!

 • Ik ben in korte tijd fan geworden van deze Lip Butters, heerlijk product!

 • lijken mij erg fijn!

 • Ik vind ze zelf echt heerlijk en denk dat ik Cotton Candy nog bij ga halen. Je kan trouwens via deze link, als je alleen de eerste twee cijfers van je postcode invoert, de verkooppunten vinden: http://www.gtcms.nl/domeinen/31/maatwerk_online/postcodezoeker.php?revlonofdeborah=0 :)

 • Ik vind Cotton Candy je heel mooi en fris staan. En heb je iets met de belichting gedaan? Ik vind je foto’s er nog mooier dan anders uit zien:)

 • Ohh, ik vind ze zo fijn! Heb er zelf ook 2 en gebruik ze graag!

 • mooie kleurtjes :D

 • Charlaine

  Oeh die zijn mooi! En komen behoorlijk in de buurt van mijn mooie Dior Lipstick!

  Klein dingetje: er staat

  Links Cotton Candy, rechts Lollipop. Cotton Candy is heel lichtroze met een parelmoer glansje. Mooi! Cotton Candy is vrij fel roze met een blauwe (koele) glans. Wat komt er veel kleur vanaf! Ik was echt onder de indruk, ik had dat niet verwacht.

  twee keer Cotton Candy, terwijl de tweede Lollipop moet zijn.

 • Etos verkoopt ze!
  Ik heb die licht roze ook gekocht, wat een heerlijk product, ben blij dat ze eindelijk in Nederland zijn!

 • Correctie natuurlijk verkoopt niet iedere etos Revlon, dat was ik even vergeten

 • Lollipop staat je echt heel mooi!

  FIjne dag nog! :idea:

 • Revlon is bij wat grotere Etos filialen te koop. In Amstelveen en in Haarlem b.v.

  Jammer dat de info daarover zo moeilijk te krijgen is! Ik heb ook een lipbutter en ben er erg tevreden over. Volgens mij zijn in het buitenland (uk) meer kleuren te koop.

  • Ik was gisteren nog in Haarlem, en daar hebben ze nog niks! Ze zeiden dat ze afhankelijk waren wanneer Revlon bij hun de schappen kwam vullen en ze wisten niet wanneer die kwamen. :phew:

 • Wat een mooie foto’s zeg!

 • Finally ! Ik kijk hier al zo lang naar uit ! Jammer dat er slecht een beperkte selectie aan kleuren beschikbaar is, maar dat verandert mss nog in de toekomst.

  • Vind ik ook! Ben echt verliefd op een aantal kleuren die hier niet te koop zijn, zoals strawberry shortcake, hoop zooo dat die nog komt

 • Lijken me super!

 • yes yes yess!! ze zijn eindelijk in nederland! :D

 • Ze zien er echt mooi uit!

 • Was in Amerika nog aan het twijfelen om er een te kopen, maar was niet zeker over de pigmentatie, en er stonden geen testers, had er dus toch een moeten kopen :)

 • Wauww echt allebei prachtige roze kleurtjes :love: :love:

 • Erg mooi! Zijn deze foto’s gemaakt met de nieuwe camera? Ziet er goed uit!

 • ik dacht dat je van die parelmoerige en frosty glansjes altijd zo ouderwets vond?

  • Hier zit geen parelmoer in :) En daarnaast: ik kan het in de ene lipstick ouderwets vinden en in de andere mooi. Als ik een keer iets zeg, betekent dat niet dat ik dat 100% van de tijd vind :)

  • Ik vind het meestal ook ouderwets, maar hierbij juist niet. Op de hand-swatch dacht ik nog dat ik het niet mooi zou vinden maar op de lipswatch vind ik hem juist heel goed staan.

 • Wauw, die zijn mooi zeg! En wat een mooie foto’s!

 • Lijken me hele fijne lipsticks!

 • Kun je aangeven wat het verschil is met de rouge caresse van loreal? Volhens mij was je review daarvan nl niet heel positief dus ik vraag me af wat deze nu beter maakt dan die van loreal. Mijn eerste indruk is namelijk dat het een gelijk product is. Ik ben benieuwd!

  • Deze hebben een hele andere substantie, die van l’oreal zijn veel wateriger

 • Ik reageer eigenlijk zelden, maar nu wou ik toch even zeggen: wat een prachtige foto’s heb je toch weer gemaakt! Echt mooi :)

 • Prachtige foto’s! Die knallende roze vind ik echt heel mooi staan! :)

 • Wow super! Ik vind je naturelle make-up look mooi op deze foto’s! Jouw swatch lijkt glanzend (I like) maar bij Wehkamp lijkt de lichte kleur wel heel glitterig. Hmm, lastig. Misschien even kijken of de DA op de Leidsestraat in Amsterdam ze verkoopt. Daar hebben ze iig wel Revlon.

 • wat een mooie foto’s! de butters vind ik iet zo boeiend.

 • Wel erg mooie kleuren, jammer dat het niet zo lang blijft zitten

 • Lollipop vind ik ontzettend leuk en zomers! Vooral die finishes van deze lipsticks vind ik mooi, heel glossy! :D

 • Erg mooie kleuren.

 • Hmm ik ga er wel van uit dat de Sephora, de Douglas en de Ici paris XL ze gaan verkopen.

 • Wauw, wat een pigment voor lipbalsems :love: . Ze lijken me erg fijn, alleen jammer dat ze niet zo lang blijven zitten!

 • Wauw! dit lijkt me heerlijk.

 • Ze zien er erg mooi uit :)

 • Oh my, fancy pictures! Mooie lipsticks, butters, zijn het. Vooral de wat fellere tint, heel zomers, maar de dekking is ook best incredible. :) Je foto’s zijn echt heel mooi geworden.

 • prachtige kleuren. zelf heb ik niks van dit merk. het spreekt me niet zo aan. en trouwens hele gave foto’s

 • Ik heb deze al een tijdje in mijn handtas zitten, door een lieve vriendin die cotton candy meebracht van Amerika en oh my, het is liefde :love: echt een heel fijn product!
  In Nederland heb ik ze al gespot bij de Etos (omdat je zei dat je dat je de verkooppunten niet wist).

 • Ik zag deze in amsterdam bij de da vlakbij de prinsengracht.

 • WAUW! Ze staan je echt heel mooi!
  En wat een fantastisch product is dit? Lekker makkelijk smeerbaar voor de onhandigerds onder ons :p

 • Ik vind ze er mooi uitzien!

 • ik vind dat felroze jou toch wel geweldig staat!

 • Ik heb ze nog nergens gezien, hopelijk binnenkort toch. Lollipop is echt zo mooi! Hij staat je echt super!

 • Ahh eindelijk!! Ik heb me al zo lang zitten vergapen op uk websites. De lichtroze staat je heel mooi! In Haarlem verkoopt de etos in de stad Revlon dus ik ga er vanuit dat ze daar gewoon verkrijgbaar zijn.

 • Moooi!! :)

 • Ooh wat mooi :D x

 • Oeh, lijkt me geweldige producten!
  en wat een super foto’s, dat maakt het zo professioneel :D

 • Het is wel mooi :) maar je hebt echt niet zo gepigmenteerde lippen als je kijkt naar die van mij.. (maar die kun je niet zien)
  Vóór de rest wel een leuk artikel ;)

 • Die felle vind ik een prachtige kleur. Wat zijn de foto’s trouwens mooi zeg!

 • Dit product lijkt mij wel erg fijn :D Mooie foto’s :D

 • Mooie kleurtjes en verpakking!

 • Oh, die lijken me echt fijn! Mooie kleurtjes ook!

 • Ik ben benieuwd, klikt heel goed!

 • Mooi hoor, vooral die felle kleur:)

 • de felle kleur staat je heel mooi !

 • Ik vind ze je erg mooi staan, en ik moet je trouwens echt complimenteren over de foto’s! Ik moet zeggen dat ze mooier zijn nu met dit licht :D xx

 • Lollipop is helemaal mijn kleur!

 • Klinkt goed en ziet er goed uit!

 • ooh dat klinkt echt super!

 • Even een vraagje: is het genoodzaakt om in de spiegel te kijken terwijl je deze op doet of kun je ‘m ook zonder spiegel lekker op smeren? Omdat ik ook lipbalms heb die best wel wat kleur afgeven, maar bij welke ik eigenlijk niet in een spiegel hoef te kijken. Bij lipsticks doe ik dat natuurlijk wel, anders ziet het er niet uit :p

 • Even een vraagje: is het genoodzaakt om in de spiegel te kijken terwijl je deze op doet of kun je ‘m ook zonder spiegel lekker op smeren? Omdat ik ook lipbalms heb die best wel wat kleur afgeven, maar bij welke ik eigenlijk niet in een spiegel hoef te kijken. Bij lipsticks doe ik dat natuurlijk wel, anders ziet het er niet uit :p

 • Oja, als je nog meer swatches wilt: http://karlasugar.net/2011/12/revlon-lip-butters/ =D . Ik weet alleen niet welke ervan hier ook verkocht worden.

 • Wow normaal ben ik niet van deze merken, maar die roze huls en die kleur van de lippenstift is zo mooi! love it!

 • Ziet er goed uit, hebben!! :inlove:

 • He vraagje, gebruik je je disclaimer niet meer?
  Heb m namelijk al bij een paar artikelen niet zien staan..?

 • Fadiime -

  Ik heb ze gezien in de winkel, De etos.
  Vestiging: Stad van Amersfoort
  Ze hebben alles van Revlon, ook Kijkshop heeft heel veel voor goedkoper!

  Xoxo :blush:

 • Mooie foto’s ! :)

 • Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt Cynthia! Ze lijken me echt ontzettend fijn, zou ze graag willen proberen!

 • Im such a sucker for those kind of lipbutters, echt heeeerlijkk.

 • Lollipop vind ik erg mooi, mooie foto’s ook! Leuk hoesje ook!

 • Wauw die zijn leuk! Fijn dat ze ook lekker veel kleur afgeven.

 • echt mooi die kleuren, en staat je echt heel mooi!
  Ja ik heb ze in de dio drogist wel gespot. Revlon verkopen ze in de DA en DIO Drogisterijen.
  Veel succes met het zoeken en een tip ze hebben ze zeker in rotterdam!
  :)

 • Ik ben een grote fan vanaf het moment dat ik ze op mijn lippen had aangebracht, haha!

 • lollipop is echt een prachtige kleur! :)

 • Ik zag er ook al 2 bij curvacious, ik vind ze iets té glimmen, maar die roze is opzich wel erg mooi! :)

 • Prachtige kleurtjes, wel jammer dat ze niet zo lang blijven.

 • Wauw, het eerste wat me opviel was de kwaliteit van de foto’s, supermooi! Je ziet er zelf trouwens ook heel mooi, stralend uit! :)
  Prachtige kleurtjes, jammer dat ze niet zolang blijven zitten!

 • Ggeweldige kleuren. En gewoon perfect! Een lipstick en bloem in 1. Hebben, hebben, hebben! Haha ;)

 • Ziet er wel leuk en fris uit : )

 • Ik zag ze bij ons in de etos in de stad! (Amersfoort)

 • ik heb er 2 peach perfait en cotton candy :love:
  en ik vind ze ook erg fijn.
  Alleen jammer dat ze niet alle kleuren hier in
  nederland verkopen.

 • Waar heb je ze gekocht? Want jij hebt een kleur die niet in Nederland verkrijgbaar is. Hebben ze ook een coral kleur? Of lijkt Peach Parfait op een coral.
  xx Eva

 • Eén woord: wauw!!

 • Wow wat maak je tegenwoordig mooie foto’s, komt dat door je nieuwe camera ;) ?

 • KimberLey

  Revlon is te koop bij een grote Etos winkel bv: Etos grote houtstraat in haarlem en je kan ook altijd de consumentenlijn bellen van Etos ,welke Etos bij jou in de buurt Revlon verkoopt. groetjes KimberLey :-)

 • Noirperle

  Hey Cyntia,

  Ik was 2 weken geleden in Londen. Ik heb exact dezelfde kleuren als jou gekocht. Ze zijn daar 8 pond per stuk. Dat is ongeveer zelfde prijs als wat jij hierboven noemt. Ik vind ze superfijn, het enige minpunt is dat je het idd steeds bij moet werken.

 • Wauw, de foto’s ze zijn echt heel erg mooi! :inlove:

 • In België zijn de lipbutters te vinden in de grotere inno-finialen.

 • Etos Herestraat in Groningen heeft ze! Ik heb vandaag Peach Parfait gekocht!

 • Daniëlle

  Yesss ben ik even blij dat hier in mijn saaie dorpje bij de drogist revlon word verkocht :) ga zeker cotton candy kopen ! En misschIen ook wel lollie pop :) xxxx

 • Bij de DA net Candy Apple gekocht! :)

 • Ik wilde graag de peach parfait, maar helaas, die was er niet meer bij de Etos waar ik ze had gevonden (Hsum). Kan natuurlijk bij Wehkamp bestellen, maar wil zo graag nog een keer de kleurtjes swatchen, ik twijfel namelijk of ik niet 001 pink truffle ook niet erg leuk vind.

  • Hee ik woon ook in hilversum maar vind nergens lipbutters welken etos heb je ze gevonden

 • Hallo is dit ook voor donkere lippen lichter te maken?