Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Rimmel Apocalips Lip LacquerMet Rimmel breekt volgens het merk zelf een nieuw tijdperk aan op gebied van lipproducten: Rimmel Apocalips is een totaal nieuw product dat de glans van een gloss geeft, maar de kleur en houdbaarheid van een lipstick. Er zijn zeven kleuren en ik ga ze vandaag aan je laten zien. En: werkt het een beetje?

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips – de verpakking & beloftes

De verpakking van Rimmel Apocalips ziet er te gek uit. De dop heeft de vorm van een soort gesteente of meteoriet, volgens Rimmel ziet het er uit als ‘een buitenaards object’. De bovenkant van de verpakking zwart, en onderin is ‘ie transparant zodat je goed kan zien met welke kleur je te maken hebt.

Apocalips belooft dus de glans van een gloss, de verzorging van een balsem en de houdbaarheid en kleur van een lipstick. Dat klinkt goed! Volgens mij is het niet iets totaal nieuws, maar het is wel een prettig nieuw Rimmel product, denk ik.

Rimmel Apocalips kost €10,99 en er zijn zeven kleuren, waarvan ik je er vandaag zes kan laten zien.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips heeft een sponsapplicator met een soort reservoir, zodat je elke keer genoeg pakt om beide lippen mee te ‘stiften’.

Rimmel Apocalips – de swatches

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Phenomenon, Celestial, Apocaliptic, Big Bang, Stellar, Stargazer

Alle kleuren Rimmel Apocalips zijn erg goed gepigmenteerd, ook de nude Phenomenon. De drie roze/rode kleuren verschillen onderling niet heel erg, ik had het leuker gevonden als er echt een felroze tussen had gezeten. Stargazer is transparant met heel veel gouden glittertjes.

Phenomenon, Celestial, Apocaliptic, Big Bang, Stellar, Stargazer

Hieronder laat ik ze allemaal op mijn lippen zien.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Hier draag ik niks op mijn lippen.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Phenomenon

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Celestial

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Apocaliptic

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Big Bang

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Stellar

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Stargazer

Mijn favorieten zijn zeker Phenomenon en Apocaliptic.

Rimmel Apocalips – de conclusie

En hoe werkt de gloss (of eigenlijk lipstick)? Ten eerste is aanbrengen echt heel erg makkelijk. Door het reservoir in de applicator zit er zeker genoeg product op (of beter gezegd: in) zodat je in één keer je lippen op kan maken. De applicator werkt vrij precies, ik heb geen kwastje nodig gehad om de randjes goed strak te maken, dat gaat echt wel heel goed met het sponsje.

De kleuren vind ik vrij safe, maar wel erg mooi. Voor elke huidskleur of smaak zit er wel een kleur bij.

Het voelt lekker aan op de lippen, als een balsem, niet als een uitdrogend product. Door de dag heen blijven mijn lippen ook prettig aanvoelen, het werkt zeker niet uitdrogend en ik krijg ook geen velletjes. De kleur blijft echt heel erg lang zitten, zeker een halve dag. Na een lunch moet ik hem wel een beetje bijwerken, maar het is niet dat de kleur er dan helemaal af is. De glans blijft ook vrij goed zitten, zonder dat het plakt.

Ja, ik ben wel heel enthousiast over Apocalips van Rimmel! Het doet wat ‘ie belooft, het is naar mijn mening een goed product. En, niet geheel onbelangrijk, het ziet er leuk uit.

Pluspunten

 • Mooie, praktische verpakking
 • €10,90 voor een goede lipstick/lipgloss is niet heel erg duur
 • Verkrijgbaarheid: gewoon bij de drogist te koop
 • Applicator werkt makkelijk en precies
 • Goede pigmentatie
 • Voelt prettig aan, ook gedurende de dag
 • Blijft lang zitten
 • Droogt niet uit
 • Geeft een mooie glans aan je lippen, als een lipgloss

Minpunten

 • Rimmel test haar eigen producten niet op dieren, maar grondstoffen kunnen wel op dieren getest zijn
 • Ik vind de kleuren niet heel spannend, dus ik hoop dat er nog meer kleuren bij gaan komen (bijvoorbeeld heel fel oranje, of heel fel roze)

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een lipstick/lipgloss met heel veel glans en kleur, die heel lang blijft zitten

Skippen als… je liever een meer transparante gloss gebruikt

Rimmel Apocalips is vanaf deze maand voor €10,99 te koop bij de drogist.

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Rimmel BB Cream

201 Reacties

 • Wauw! Ze zien er echt geweldig uit! Alleen wel echt een minpunten dat de grondstoffen wel op dieren getest zijn..

 • Wow! Ik ga echt naar de winkel rennen!

 • Wauw, prachtig! De pigmentatie is ook super, zo te zien. En voor die prijs… dat is niet heel duur!

 • Wauw! Daar zitten zeker wel kleuren bij die ik zou dragen. En de pigmentatie is echt heel mooi! Hmm, jammer dat ik mezelf momenteel op een no-buy gezet heb :(

 • Wat een super mooie collectie, ben meestal geen rimmel fan maar deze zien er echt goed uit! Ik ben heel erg fan van celestial! Deze maand eens even een kijkje nemen bij het kruidvat als ik er ben! :) Ik vind de prijs ook heel goed te doen! :love: :inlove:

 • Mooi! Ik wil die rode!

 • Wat fijn dat je laatste tijd erbij zet of een product (mogelijk) op dieren is getest of niet :) (of het valt me nu pas op…)

 • Ik vind de kleuren echt prachtig <3

 • Wauw, wat een mooie producten! Vooral Apocaliptic is super mooi :love:
  xxx

 • Celestial ziet er echt PRACHTIG uit! Ik hou helemaal niet van lipgloss (wel van lipstick) maar ik ga deze toch eens proberen. Pretty!

 • *GASP* Apocaliptic is praachtig! :D
  Ik willum!!

 • Die zien er goed uit! :) Leuk nieuw concept. Ik ben het meeste fan van “Celestial”!

 • Ik vind ze wel mooi, maar niet zo bijzonder dat ik meteen naar de winkel wil rennen.

 • Mooi! Vooral de Celestic en Apocaliptic!! :D

 • Bijna alle kleuren staan je wel goed eigenlijk. Zie er ook interessant kleuren tussen die mij leuk lijken… ben echt wel een lipgloss verslaagde. Fijn dat ze zo lang blijven zitten =) Wie weet scoor ik 2 stuks wanneer er een leuke 1+1 deal is bij de Etos of Kruidvat!

 • Wauw, die stargazer ziet er gaaf uit, heel natuurlijk!

 • Die zien er zeker niet verkeerd uit zeg!

 • Wauw, die wil ik allemaal! Gelukkig ben ik binnen een maand jarig, dus heb ik weer cadeausuggesties :)

 • prachtige kleuren! :love:

 • Wauw wat heb je toch een mooie lippen zeg!!

 • Oeh, mooi! Ik vind Phenomenon echt een must have, die wil ik hebben!

 • Wat een mooie kleurtjes, wauw!

 • Wauwsie, ze staan je stuk voor stuk prachtig Cynthia! Nu ben ik een beetje jaloers dat je nu alle kleurtjes hebt, want ik vind ze echt allemaal super mooi! Dat ze daarnaast lang blijven zitten en de lippen verzorgen is al helemaal ideaal.
  Bedankt voor deze fijne review :)
  Liefs Vivian

 • Wauw ziet er goed uit!

 • Ik zou wel willen weten of de felle kleuren uitlopen als je ze draagt!

 • Ik ben zo benieuwd naar deze lip-dingen! :D En hoezo zijn de kleuren niet spannend? Ik zie niet vaak mensen met kleuren als Stellar, Apocalyptic of Big Bang. Die knallen al van het scherm af, zonder dat ze dan meteen neon zijn.

 • Wauw, die zien er geweldig uit! Celestial, Apocaliptic en Bigbang zijn heel mooi!

 • Super gaaf! Ik vind vooral die nude kleur heel erg mooi :) Gosh heeft dit soort glossjes ook al een tijd in het assortiment, ‘Intense Lip Colour’ heten die. Deze geven ook evenveel kleur als een lipstick maar in de vorm van een gloss. Vind dit soort producten altijd heel fijn! Die nude wil ik wel gaan kopen. (:

 • Wauw ze zijn prachtig, ik ontvang ze binnekort ook en ben heel benieuwd hoe ze mij bevallen!

 • Waauw die zien er echt super mooi uit!

 • Wat zijn ze goed gepigmenteerd, wauw! De kleurtjes zijn stuk voor stuk prachtig, en wat een leuke dop hebben de “lip laquers”!

 • Mooooooi! Leuke hoesjes ook!

 • Ik vind ze leuk! :D

 • Ik vind het leuk dat je steeds vaker zegt of een merk wel of niet op dieren test !
  Thanks :D

 • Ik vind ze echt ontzettend mooi !!

 • Super mooi!

 • Ik vind ze echt heel erg goed gepigmenteerd, alleen zelf had ik het ook leuker gevonden als er echt een knalroze tussen zou zitten!

 • Zo, dat ziet er goed uit! Mooie kleuren ook. :)

 • wow wat een gave verpakking! Celestial en Stargazer vind ik erg mooi :)

 • Super mooie kleuren en ook een fijne uitgebreide review! Ik denk dat ik binnenkort maar eens langs de drogist moet.

 • Celestial staat je anders ook erg goed!
  Ze doen mij een beetje denken aan de NYX lipglosses, alleen iets meer gepigmenteerd dan.
  Wat een ontdekking!

 • Wendy (B)

  Celestial en Stargazer zijn mijn favoriete kleurtjes!

 • Ze zien er heel goed uit.

 • Oh Celestial vind ik je erg mooi staan!

 • Er zitten hele mooie bij. Best mooi!

 • Mooi zeg Phenomenon ga ik wel kopen denk ik!

 • Mooi!
  Ik vraag me wel af of het ook zo plakkerig is als een lipgloss? Ik draag nooit lipgloss omdat ik dan altijd mijn lange haar in een dot moet dragen omdat elke keer als het waait de kans dat er een haar in mijn lipgloss komt te zitten enorm groot is. énorm ambetant. Hoe zit dat bij deze lipgloss/lippenstiften?
  Zo doen me trouwens erg aan de 24hour stay lipstick/stains denken van maybelline.

 • zitten mooie kleuren tussen

 • Wauw supervette verpakking, alleen doet de naam ‘apocalip’ me heel erg denken aan iets dat mijn mond kapot maakt, haha.. Maar ziet er heel mooi uit, die verpakking… :inlove: komt op mijn wishlist.

 • Wauuww, apocaliptic is echt…. WAUW

 • Ik heb ze van de week ook getest en vind ze geweldig! :inlove:

 • Wauwiee! Ik ben eigenlijk wel weg van de kleuren hoor. Ze staan je ook werkelijk allemaal, stuk voor stuk, prachtig!! Echt wauwie. :) hopelijk komt er een leuke 1+1 actie haha!

 • Gave verpakking en gave producten! Alle kleuren staan je prachtig !

 • Apocaliptic en Celestial vind ik prachtig!

 • Ik ben niet zo van de lipglosses naardere klinkt toch wel erg intresant, vooral omdat hij niet plakt. Zelf vind ik de kleur Stellar erg mooi.

 • Wauw, het ziet er heel gaaf uit! Rimmel koop ik eigenlijk nooit, maar misschien moet ik toch maar een keer gaan kijken haha.
  Een kleine kritische noot: helemaal aan het begin van het artikel staat ‘Met Rimmel breekt een nieuw tijdperk aan op gebied van lipproducten: Apocalips is een totaal nieuw product…’, maar iets verder schrijf je ‘Volgens mij is het niet iets totaal nieuws, maar het is wel een prettig nieuw Rimmel product…’. Dit vind ik zelf een beetje apart. Ik neem aan dat dat eerste is wat de producenten van Rimmel zeggen? Want als je nu op het artikel klikt denk je dat er iets heel nieuws en unieks gaat komen, maar vervolgens zeg je dat het eigenlijk helemaal niet zo is!

  • Dat eerste is wat Rimmel zelf belooft, maar dat staat er niet zo heel duidelijk inderdaad. Dat zal ik even aanpassen.

 • Wauw Phenomenon is zo mooi, ga zeker kijken of hij mij net zo mooi staat als bij jou!

 • Super, vooral die kleur Celestial staat je geweldig. Die moet ik snel maar eens uitproberen :blush:

 • Prachtige kleuren! :)

 • Sanne-Marlijn

  Oeeeeehhh dat zijn hele mooie kleuren!!! Ik houd van die rood-oranje kleur, big bang. Zelf heb ik een lipstick in die kleur en die draag ik zo ontzettend graag!

 • Wauw Celestial is echt super mooi!! Leuk artikel

 • Wauw, ik ben zeker benieuwd naar dit nieuwe product! Mooie kleuren, niet heel bijzonder, maar dat hoeft niet altijd! Leuke review! Liefs Romy aka beautyblogromy

 • Echt super mooie producten ! Vooral de eerste en de tweede foto vind ik mooi waar je ze op hebt !

 • Wauw Apocaliptic ziet er prachtig knallend uit! lekker om vast in de lente/zomer stemming te komen :). Celestial staat je trouwens ook mooi!

 • pretty :3

 • De kleuren zijn mooi en ik ben blij te lezen dat het niet plakt en voelt als een balmsem op je lippen. Dat is de enige reden dat ik geen lipgloss gebruik; het plakkerige!

 • Wauw wat een mooie felle kleuren! Ze staan je ook heel goed! Ik ga hier zeker is bij kijken!

 • Oh wauw hier ga ik zeker even naar kijken in de winkel! Ziet er goed uit zeg!

 • Oh, stellar vind ik echt heel tof!
  Ga ze zeker eens naar kijken bij de drogist.

 • prachtige kleurtjes!

 • Stephanie

  Celestial staat je erg mooi!
  Ik ben fan :) ga zeker eentje testen

 • Wauw ze zien er echt goed uit:D

 • Moooooooi! Ik vind Celestial de mooiste denk ik ^^

 • Wauw wat een pigmentatie! De verpakking vind ik erg luxe uit zien. Ik vind Celestial bij jou heel erg goed staan ;)

 • Hele mooi lipglossjes zeg! Zo veel pigment :love:

 • Bing Bang is mijn favoriet, wat een pracht van een kleur. Volgens mij dragen we bijna de zelfde lak combi – San tan tonio en the living daylights-

 • De eerste is een mooi kleurtje! xx

 • Prachtige kleuren en een mooie verpakking. Ik zelf zou kiezen voor Apocaliptic of Celestial.
  De prijs valt gelukkig mee vooral als het een goed product is. Ik mis alleen nog een diep donker rode kleur, als die er zou zijn zou ik die sowieso hebben gekocht!

  Lots of love,
  Maria

 • Ik wil ze!! Vooral Celestial vind ik erg mooi. :)

 • Wauw! Moet ik hebben.. Weet iemand welke kleuren et beste passen bij de donkere huidskleur?

 • Wouw, ziet er echt mooi uit!

 • wauwieee!!! Hebben!

 • waaw wat een pigmentatie! Ik vind ze erg mooi!

 • Echt een mooi product. Ik ga zeker kijken in de winkel.

 • Wow, dat ziet er echt goed uit! Mooie kleuren, lekkere glans, goede aplicatoren lange houdbaarheid. Ik denk dat er wel een of twee in mijn toilettas belanden ;) Btw, je lipswatches zijn echt prachtig! Je brengt lipgloss en lipstick altijd zo mooi aan, daar moet ik nog heel wat voor oefenen..

 • Mooie kleuren! Die wil ik zeker gaan proberen!

 • de kleuren zijn echt prachtig :D

 • Ik ben alleen niet zo’n fan van die laatste kleur, maar voor de rest vind ik ze allemaal supermooi! Hiervan belanden er wel wat in mijn mandje hoor.. <3

 • Mooie kleuren zeg:)

 • Wauw wat een prachtige producten!
  De substanties en de pigmenten… wauw!
  Ik ben hier erg benieuwd naar.
  Phenomenon staat je echt heel mooi! :blush:

 • Mooie lipgloss, ik ga er sowieso eentje halen!

 • Oehh, Celestial! Hebbennnnnn!

 • Oeh, die zijn wel erg mooi, goed gepigmenteerd, betaalbaar en goed verkrijgbaar!
  Phenomenon is mijn favoriete kleur.. it’s phenomenal!

 • Wat een prachtige foto’s weer. Blijf het knap vinden, hoe mooi je jezelf op de foto kan zetten :D

  Vind de glosses er erg mooi uitzien! Ben alleen niet iemand die veel lipproducten gebruikt, maar kijken is altijd leuk :)

 • Ik vind celestial het mooist! :love:

 • Ik vind ze echt super mooi! Vooral Phenomenon is inderdaad prachtig!

 • Gek, aan het begin vond ik die Stellar helemaal te gek en die Stargazer helemaal niks, maar na het zien van de foto’s van jou vind ik Stargazer je het allermooist staan en valt Stellar me heel erg tegen. Haha. Zo zie je maar weer: koop nooit zomaar een kleur die je mooi vind, maar denk goed na over wat je stáát. Al weet ik dat van mezelf vervolgens nooit. Misschien moet ik ze gewoon alle 7 kopen :p.

  • Daniëlla

   Mij leek Stellar ook eerst het mooiste, maar bij een swatch (van een andere site) toch tegenvallen. Toch wel naar de winkel geweest; en Stellar was uiteindelijk toch mijn keuze :P Dus swatches kunnen ook een vervormde waarheid laten zien ;)

 • wauw en echt weer een must have voor moi :D daar hou ik wel van!! vind de kleuren super!! de lichte dan ;)

 • Wauw, staat je prachtig!

 • Zodra ik deze in de winkel ziet liggen gaan ze zeker mee naar huis, wat een prachtige pigmentatie zeg!

 • Oh die geven wel een heel mooie pigmentatie af ! De prijs valt ook heel goed mee.
  Rimmel is soms zo’n onderschat merk want ze hebben eigenlijk echt heel fijne producten.

 • wat leuk! ik ben niet zo van de lipstick en lipgloss maar deze vind ik wel leuk!

 • Wauw ziet er goed uit! Voor de lichtroze :) Maare het lijkt net alsof je op een oog wel eyeliner hebt en op de andere niet, of ligt dat nu aan mij?:p

 • Ik vind Apocaliptic echt heel gaaf.

 • Wauw erg mooie kleuren, vooral Apocaliptic staat je goed!
  Ik vind lipstick toch iets fijner werken, dus ik zou deze denk ik niet zo snel kopen! :P

 • Phenomenon, Celestial! <3

 • Ze zien er super goed uit! En als ze lang blijven zitten is het al helemaal een pluspunt, ik denk dat ik er wel een ga kopen:)

 • Really intensive colors :) I think Apocaliptic looks the best

 • Aaah shoot! Ik was net examen gaan doen en ik heb deze post gemist (haha ik wou er snel bij zijn), want ik keek zo hard uit tot iemand van Nederland of België een review zou doen over Rimmel Apocalips! Ik ben al gaan kijken in de winkels maar het ligt er nog niets in België :( zou het begin deze maand zijn of naar het einde toe, of heb je er geen idee van? Ik vind de kleuren echt fantastisch & ik ga heel erg teleurgesteld zijn als ze tegenvallen (maar ik denk van niet). Ik had bij Engelse beauty bloggers gezien dat Celestial echt een draagbaar roze kleurtje is, en op de swatch op je hand ziet het er zo uit, maar op de foto op je lippen lijkt het meer een Barbie roze. Ik ben waarschijnlijk aan het muggenziften, maar de belichting of het contrast is gewoon ietsje te sterk denk ik, waardoor het de echte kleur niet zo goed weergeeft. Maar achja, op je hand komt het wel duidelijk over :) Ik kan niet wachten!!! Must.have.them.all :O

 • Phenomenon is een perfect nude kleurtje!

 • Die zijn er leuk uit, ga ik zeker even een kijkje bij nemen als ik weer in de stad kom :)

 • Liefde op het eerste gezicht! haha mooi hoor!
  xx

 • Celestial en Apocaliptic staan je erg goed!

 • ik vind celestial je heel erg mooi staan !
  alleen ik mis ook een beetje een knal – roze,volgende keer iets spannendere kleurtjes rimmel !

 • mooi de phenomon ofzo stond het mooist bij je vondt ik persoonijk :)

 • Wouw! Op de laatste na wil ik ze allemaal. Misschien zijn de kleuren safe, maar daarom juist zo mooi :)

 • Mooie kleuren :)

 • Gave kleurtjes, alleen vind ik 10,99 een lipstickblamgloss niet waard. Hihii :(

 • Wauw, wat zijn ze goed gepigmenteerd! Maakt me heel niewsgierig, terwijl ik normaal eigenlijk geen lipgloss/lipstick fan ben ;-)!

 • Celestial staat jou zoo mooi!!

 • Wow die zien er mooi uit en klinken erg goed :D x

 • De kleuren zijn erg mooi en normaal. De prijs valt mee maar wel jammer dat de grondstoffen op dieren zijn getest…

 • Big bang is jouw kleur!

 • Er zitten mooie kleuren tussen en wat een pigment!

 • Oooooh hebben, hebben, hebben! Hier was ik juist naar op zoek. Daar gaat mijn voornemen om deze week niets aan beautyproducten uit te geven. Zucht… (Maar ja, mijn voornemen was ook om niet meer zonder lipgloss of lippenstift de deur uit te gaan en dan moet je toch ook een beetje investeren in een goede stash aan lipproducten ;) )

 • Phenomenon & Stargazer staan zeker op mijn shopping list!!

 • Wauwie, Apocaliptic is echt heel erg mooi!

 • Wauw, wat zijn ze mooi! Goede pigmentatie! Ik vind Apocaliptic, Phenomenon en Celestial het mooist. :love:

 • Heel leuk, ik zat er al een tijdje op te azen! Staan je eigenlijk allemaal heel mooi! In de UK is er trouwens geen ‘phenomenon’ te koop, maar wel een ‘nude eclipse’, waarvan ik denk dat hij hetzelfde is. Wat raar eigenlijk dat merken de naam veranderen voor een ander land!

 • Wow mooi!!!! Vooral celestial.

 • Wow mooi!!!!

 • Wow mooi!!!!!! Vooral Celestial.

 • Oeps eerst zei de site dat mijn comment niet verstuurd was en nu 3 keer achter elkaar. Sorry.

 • Ik had hier al over gehoord via een Engels beauty-blog, fijn om te weten dat ze ook naar Nederland komen. De kleuren zijn inderdaad erg safe, maar wel mooi. Persoonlijk vind ik €10,99 wel erg duur voor een product dat je bij de drogisterij koopt.

 • MUST…HAVE…THEM :love:

 • Klinkt misschien heel stom, maar ik vind het altijd zo leuk om te lezen hoe mensen een kleur omschrijven! Of ie koel is of warm en wat voor glittertjes enzo. Daarom vind ik het persoonlijk jammer dat je dat in dit artikel niet hebt gedaan. Verder wel gaaf product! Dekt erg mooi en mooie kleuren.

 • Ziet er goed uit vooral die eerste kleur is mooi!

 • Wat een goede pigmentatie! En superleuke kleurtjes ook. Het zou inderdaad wel wat leuker zijn geweest zijn als er nog een felroze bij zat maar deze kleurtjes zijn ook leuk! Binnenkort even snel naar de winkel! :)

 • Ziet er mooi uit!

 • Wow, de apocalyptic vind ik errug mooi! Ook fijn dat ze niet uitdrogen. Dat vind ik zelf altijd een erg nadeel van longlasting lipsticks.

 • Hier was ik erg benieuwd naar! De ‘Apocaliptic’, die ziet er prachtig uit zeg! :D

 • Wooow ze zijn prachtig :O! :inlove:

 • Wow crap, ik ben best wel blown away door de mooie dekking. De lipgloss dekt perfect, zelfs in de donkere tinten en de nude variant! Ik vind het zo ontzettend jammer dat Rimmel haar grondstoffen op dieren test. ¬¬

 • Ik heb dezelfde favorieten als jij! Misschien wil ik van de week een van deze twee nog ophalen, ziet er wel erg mooi uit. En ik draag nooit lipgloss omdat ik een hekel heb aan de plakkerigheid ervan. Als deze minder plakkerig zijn, is het misschien wel een goed product voor mij :)

 • Marjolein

  Geweldig, die wil ik uitproberen!

 • Heel moooi. Ziet er idd uit als een lipstick.

 • Ik vind ze er voor een lipgloss echt knap uitzien en kan niet wachten tot ze in België verkocht worden!
  Een vraagje: je hebt een kleur Phenomenon (de meest nude).
  Nu, als ik bronnen raadpleeg kom ik alleen de kleur Nude Eclipse tegen? Is dit in onze gebieden dan gelijk aan Phenomenon?
  Op de Rimmel site staat deze lipgloss/lipstick nog niet, dus ik ben benieuwd naar waar je de naam Phenomenon haalt.

  Verder ben ik erg benieuwd naar de kleur Luna, die peachy/nude zou moeten zijn :)

  Kleine tip nog: het contrast/lichtinval is wat te sterk, waardoor de kleur wat kan vertekenen. Verder prachtige foto’s, zoals altijd :blush:

 • Het klinkt echt als hele fijne producten! De kleur Celestial vind ik echt prachtig. Misschien niet heel spannend zoals je zei, maar daardoor wel beter draagbaar.

 • Mooi! Ik zou zelf gaan voor Phenomenon, Celestial of Stargazer. Iets heel fels staat mij niet vind ik altijd

 • Wauw! Dit ziet er goed uit. Binnenkort maar even een in huis halen. =) Liefs

 • Ik vind Phenomenon echt wauwwie. En ik was al een tijdje op zoek naar een mooie nude lipstick, met zo’n mooie gloss is het ook heel gaaf. Misschien toch maar eens gaan halen! :blush:

 • Ik vind ze heel mooi!

  Nert als een gloss maar gepigmenteerd als een lipstick!
  Ik vind de kleuren alleen ook niet heel spannend!

  Ik zou ze zelf neit snel kopen aangezien ik niet zo vaak iets met een kleurtje op mijn lippen draag!

 • Mooi, de glans is ook prachtig! Niet mijn kleurtjes helaas, al vind ik de eerste wel erg leuk. En de laatste ook, i love shimmery. Er zitten eigenlijk amper glitterende kleurtjes tussen, dat vind ik ook wel jammer. €10 vind ik vrij duur voor een Rimmel lipgloss, of zijn hun lipglossen altijd zo geprijsd?

 • Ik ben fan! Wauw :)

 • OH die gaan op mijn WISHlist! I adore them! :inlove:

 • Oh, wat zijn ze mooi! Celestial ziet er prachtig uit, en staat ook goed.

 • Celestial en apocaliptic staan je heel mooi vind ik!

 • wauwie ik wil phenomenon en celestial! :oops:

 • oeeh die 2e :love:

 • Mooie kleurtjes! Ik vind Celestial erg mooi!

 • De kleur die er vanaf komt vind ik echt tof! Vooral die van de wat fellere kleurtjes! Had ik zeker niet verwacht

 • Ik vind vooral de kleur Apocaliptic echt heel erg mooi! Ik denk dat ik die wel ga aanschaffen!

 • Mooi… en mooie foto’s :) Jammer dat ik de nieuwe producten van RImmel nooit direct in de winkels zie liggen…

 • Deze middag Phenomenom en Celestial gekocht! Ik vind ze echt super: dekking, kleur, textuur! Zeker een aanrader :hihi:

 • Wauw! De 1e 3 zijn echt prachtig :)

 • Oh my God, jij kan echt alles hebben hé :lol: Alle kleuren staan je prachtig! :O

 • Wow die Big Bang vind ik echt prachtig, die ga ik aanschaffen! :geek:

 • komt luna niet in nl uit?

 • Er zitten mooi kleuren

 • So pretty!

 • Oehlala Cynth, je had niets te veel gezegd hoor! Wat een kleur, vavavoom! :inlove: Nu nog kiezen welke kleur het allerrrrrmooist is (of ze stiekem toch maar allemaal kopen gna gna?)

 • Ik vind ze echt heel erg mooi allemaal. Prachtig! Wel wat duur voor een glossy product o_0

 • Hey cynthia,

  Weet je ook per wanneer precies ze in de winkel liggen!

  Gr Debbie

 • Die nude kleur is echt zoooo mooi. En fijn dat het ook lang blijft zitten. Ik vind de kleurtjes echt geweldig <3

 • Celestial staat je goed!

 • Waaaauw prachtig!

 • Echt heel erg mooi!

 • Heb ze hier gisteren en vandaag nog nergens kunnen vinden in de winkel helaas.

 • Ik denk dat ik eens zal kijken in de winkel voor Phenomenon en Celestial. Is dit een product waarvan je testers in de winkel hebt?

  • Nooit testers gebruiken! Die worden door de meest smerige mensen gebruikt om zich op te maken en je loopt zo een koortslip op. Bah bah bah ;)

 • Ik wil ze zelf ook echt heel erg graag gaan testte zeker die roze en die rode !
  Ik vind ze er erg mooi uit zien !

 • Ik had zo gehoopt dat die nude kleur the one voor me zou zijn maar nee :(
  Ben voor Apocaliptic gegaan, echt heel mooi

 • Vandaag celestial gekocht. Helemaal blij mee! Zelfs mijn leerlingen (brugklassers) vonden het een succes :D Haha. En dat met dank aan jouw review ;)

 • De lip lacquers zijn allemaal geweldige kleurtjes, zelf heb ik er eentje gekocht in de kleur big bang. ik heb alleen een probleempje waar ik hoop dat je me kan bij helpen. Een poos na het aanbrengen loopt de kleur aan mijn bovenlip uit, en ziet het er niet uit o_0 . Je weet wel wat ik bedoel het ziet er precies uit alsof de kleur uitloopt in verschillende kleine nerfjes. Ik heb al gedacht aan een lippotlood maar dan moet ik nog exact dezelfde kleur zien te vinden. Weet je nog andere mogelijkheden die ik kan proberen??

 • Celestial is echt prachtig wieeej :inlove:

 • Phenomenon en Stargazer zijn gaaf, maar ik ben zelf het meest benieuwd naar Light Year. Zie dat je die niet heb geswatcht. Die wordt toch wel in Nederland verkocht hoop ik?

 • Ik heb pas nog de reclame gezien. Ik vroeg me al af hoe ze er uit zouden zien. Maar nogal extreem glossy voor mij haha. Leuke review

 • Heb vandaag de Phenomenon gekocht in Kruitvat België , en er was 4 euro korting op Rimmel producten! En ik wist dat niet, wat een leuke surprise was dat! Ben heel tevreden over de textuur van deze gloss, voelt heel aangenaam aan op mijn lippen. En de kleur is echt heel mooi. Na een aantal lipgloss miskopen de voorbije maanden, is het wel leuk deze beauty blog ontdekt te hebben. Je hebt er een fan bij uit België!

 • Echt een heel leuk artikel wij zijn helemaal fan van Phenomenon en Big Bang :inlove: We gaan zeker even langs de drogist.