Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Vorig jaar vertelde ik je over de Rimmel Kate Moss Lasting Finish Lipsticks. Binnenkort liggen de matte versies hiervan in de winkels! Kate ontwikkelde samen met Rimmel mooie matte en toch comfortabele lipsticks in zes tinten. Ik laat je er vandaag vier zien én ik vertel wat ik ervan vind!

Hierboven zie je zes kleuren (het lijken er meer, maar de kleuren staan meerdere keren in het display), variërend van licht nude tot donkerrood. Kate is dol op matte lippen, maar ze wilde geen droog aanvoelende lippen of een fletse kleur. Volgens Kate is het geheim van er goed uitzien, je goed voelen. Daar ben ik het helemaal mee eens! De modekennis van Kate in combinatie met de technologie van Rimmel bracht de Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick tot stand. De formule bevat een nieuw ingrediënt, Ruby Powder, en combineert twee van de beste eigenschappen: maximale kleurintensiteit en een supercomfortabel, fluweelzacht gevoel. Dat klinkt goed!

De verpakking is mat en is ‘ondertekend’ door Kate.

De kleuren die ik heb: 101, 107, 111 en 113. De andere kleuren zijn 105 en 112.

101, 107, 111, 113

101, 107, 111, 113

De pigmentatie ziet er goed uit en de lipstick glijdt over mijn huid, het voelt heel romig en zacht aan. Tijd om het op mijn lippen te proberen!

Ter vergelijking: hier draag ik niks op mijn lippen.

101 is mijn favoriet. Het is een koele roze tint die mooi dekt en makkelijk aanbrengt. Ik moet de stick wel een paar keer heen en weer over mijn lippen bewegen, maar uiteindelijk ziet de kleur er prachtig uit.

107 is een dieprode tint, waar je iets voorzichtiger mee moet zijn omdat deze zo opvallend is – foutjes zie je dus ook meteen!

111 is superfelrood, met een heel klein beetje oranje erin. Fel! Mijn tanden worden hier optisch witter van.

Als laatste 113, een nude tint. Deze is voor mij net wat te donker maar ik vind hem wel mooi staan, deze zou ik prima kunnen dragen als nude lipstick!

De lipsticks vind ik niet helemaal mat, ik vind ze meer een soort satijnen finish hebben. Ik heb mattere lipsticks gezien, in elk geval. Het effect vind ik echter wel heel mooi! Ze brengen ook heel erg makkelijk aan, glijden als boter over je lippen en geven erg veel kleur af, ook op mijn vrij donkere lippen. Het blijft lang zitten, zeker de donkerdere kleuren overleven een maaltijd zeker. Natuurlijk slijt er altijd wel wat af, maar bijwerken is niet meteen nodig. En ja, de lipstick voelt heel comfortabel aan! Na het swatchen vergat ik zelfs dat ik de lipstick nog op mijn lippen had, ik voelde hem helemaal niet.

De Rimmel Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick kosten €9,49 per stuk.

Pluspunten

 • Mooie verpakking
 • Mooie kleurkeuze, van nude tot heel donkerrood
 • Brengt prettig aan, voelt heel zacht
 • Voelt comfortabel op de lippen, ik voelde het bijna niet
 • Blijft lang zitten
 • €9,49 voor een goede kwaliteit lipstick vind ik niet echt duur
 • Verkrijgbaarheid: gewoon bij de drogist

Minpunten

 • Rimmel test haar eigen producten niet op dieren, maar grondstoffen kunnen wel op dieren getest zijn

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar goede lipsticks die lang blijven zitten, met een matte/satijnen finish

Skippen als… je er geen €9,49 voor over hebt of als je niet zo van mat/satijn houdt

Rimmel Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick is over twee weken bij alle drogisterijen te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

106 Reacties

 • Ik vind het altijd zo mooi dat die lipsticks van Kate ‘ondertekend’ zijn. Dat maakt ze nét een tikkeltje specialer. De kleuren vind ik geweldig, erg mooi. Ze zijn inderdaad niet helemaal mat maar ze zijn wel prachtig. Ook door de manier waarop je ze beschrijft, ‘ze glijden als botdr over je lippen’, haha het lukt je weer heel goed mij nieuwsgierig te maken! :’)

 • Grote kleurkeuze zeg! De finish is inderdaad niet helemaal mat, maar ik vind het wel mooi!
  Wel jammer dat de grondstoffen op dieren getest kunnen zijn :(

 • heel fijn van die full face foto’s!
  De roze en de rood zijn mijn favorieten, mooi !

 • Die roze en nude kleur zijn echt prachtig!

 • Ik vind de donkerrode kleur het mooist, wat een speciale kleur is dat! Ook de koele roze tint vind ik tof. De nude kleur vind ik net te oranje en te donker. En inderdaad, helemaal mat zijn ze niet!

 • Ik houd van matte kleurtjes en deze spreken me, met uitzondering van de oranje/nude-ish tint erg aan.

 • Ziet er mooi uit!

 • Die zien er mooi uit!

 • De lichtroze vind ik je erg mooi staan, maar de rest vind ik niet zo heel erg mooi.

 • Zien er prachtig uit zeg! Ik vind vooral de twee rode prachtig!

 • Mooie kleuren, ze klinken goed, en zien er ook mooi uit! Alleen met je heftige make-up en die opvallende lipsticks had ik eerlijk gezegd een beetje vreemde associaties die richting clowntjes gingen, haha. :blush:

 • Wauw, die nude kleur is zo’n beauty!

 • ze zijn echt prachtig!

 • Ik vind deze er zo mooi uitzien, kan niet wachten om ‘m uit te proberen!

 • oeh, i like it!

 • Ik vind alle kleuren mooi! Ik hou van lekker mat, maar zou deze lipsticks ook zeker dragen!

 • Ooh, hele mooie kleuren! Ik wilde van die vorige lipsticks van Kate Moss al een kleurtje, maar toen ik in de winkel kwam, waren ze al allemaal weg :( deze keer hopelijk beter dan!

 • Heel mooi, deze keer ga ik zeker weer een aantal kleuren in huis halen.

 • Ik vind het eigenlijk allemaal wel mooie kleuren :)

 • Zulke mooie lipsticks! Toevallig is er bij de trekpleister een actie maar jammer genoeg dat hij pas over twee weken te krijgen is :’).

 • Ik vind die nude-kleur je erg mooi staan!

 • Die roze ziet er gaaf uit, zeker een kleur die ik zou dragen.

 • Ik vind het echt hele mooie lipstick. Ik was al fan van de normale Kate lipsticks en nu ben ik hier ook heel erg benieuwd naar!

 • heel fijn dat het testen van dieren weer in het lijstje staat. dank je!

  • Het is wel apart geformuleerd.
   Er worden toch nooit produkten getest op dieren, maar alleen grondstoffen?
   Is het nou wel of niet dierproefvrij?

   • Da’s niet apart geformuleerd :) De eindproducten zijn dierproefvrij, maar de grondstoffen die gebruikt worden kunnen op dieren getest zijn.

    Eindproducten worden ook wel getest op dieren hoor, maar bij Rimmel niet.

    Een product van Rimmel is dus niet zelf op dieren getest, maar een bestanddeel ervan kan wel op een dier getest zijn.

    Snap je het nu? :)

    • Apart, daarmee bedoel ik de tekst waar je voor gekozen hebt. Het roept nu vragen op. Zet er gewoon bij of het dierproefvrij is of niet. Dan is het voor iedereen duidelijker. En ja, ik begrijp het nu. ;)

     • Ok, ik vond het wel vrij duidelijk, het omschrijft gewoon wat het is :-) Grondstoffen kunnen op dieren getest zijn, eindproduct niet. Dus of het dierproefvrij is, daar is geen eenduidig antwoord op :)

     • Ik vond het duidelijk genoeg hoor (:

 • Ik vind ze eerlijk gezegd niet zo mooi, jammer :sad:! ik zoek namelijk nog een mooie matte lipstick voor everyday..

 • Dat ziet er mooi uit! Die roze wil ik ook wel eens proberen :)

 • Wauw, die oranje-rode knalt echt van het scherm af!

 • Ik had deze lipsticks al gezien bij Vera als review… ik ben er niet zo enthousiast over. Maar dat komt vooral doordat ik niet zo heel erg van matte lipsticks ben. De kleuren spreken me totaal niet aan, geen een van deze kleuren zou mij goed staan. Voor andere dus een fijne lipstick denk ik, maar met mijn niet zo grote mond en specifieke kleur voorkeuren, sla ik deze van Kate over. Ik heb er wel eentje van de vorige lijn, die creamy in een soort nude/licht bruine kleur.

 • PS die nude kleur zou je denk ik nét wat mooier staan als je er een lichtroze shimmer gloss over heen doet. Kun je de lipstick toch nog lekker gebruiken =) Nu maakt ie je gezicht wel wat bleek door de beige toon erin.

 • Super mooie kleuren, ik vind ze echt prachtig.

 • Vind het mooi dat ze net niet helemaal mat zijn. de kleuren hebben voor mij net war minder appeal, ik hou wel van dat blauwig rode, en de nude versie gaat ook wel, maart laaiend enthousiast ben ik niet.

 • zijn echt mooie kleuren!

 • Sanne-Marlijn

  Wauw, dit zijn nog eens toffe lipsticks!!!

 • Die roze kleur vind ik supermooi! <3 Die ga ik zeker halen!

 • super mooie tinten :D

 • fijn dat je er bij zet dat de grondstoffen op dieren getest kunnen zijn, toch een belangrijk punt. ik vind de nude kleur je mooi staan hoor

 • Dat ziet er niet verkeerd uit. Vooral de eerste vind ik heel tof. De laatste vind ik wat minder, hij lijkt ook niet helemaal goed te dekken?

 • Ik zag deze lipsticks al op andere blogs voorbij komen maar nu ik ze bij jou zie vind ik ze opeens niet meer zo heel speciaal. Het komt denk ik omdat jij echt foto’s bij goed licht maakt. Ik wou namelijk nummer 107 halen maar ik vind hem hier toch nog iets te fel, ben eigenlijk op zoek naar een mooie donker rode kleur, dan maar even verder zoeken :D.

 • Ik vind ze echt zó mooi! Vooral het eerste kleurtje vind ik prachtig. Over haar vorige lipsticks was ik ook te spreken, dus deze lijken me ook erg fijn!

 • Ik wil nummer 101 echt heel graag hebben!

 • Ze staan je allemaal fantastisch!

 • De kleurtjes zien er mooi uit zeg, vooral de roze kleur vind ik mooi. De nude tint staat je trouwens erg mooi!!

 • No offence maar ‘Rimmel test haar eigen producten niet op dieren, maar grondstoffen kunnen wel op dieren getest zijn’ vind ik wel redelijk ver gezocht.

 • Hee, volgens mij geven rode lipsticks met een blauwe ondertoon je optisch wittere tanden. Niet met een oranje ondertoon ;-)

  • Dat dacht ik ook! Net daarom dat zo veel tandpastas blauw zijn!

 • Ik vind ze erg mooi, jammer dat ze nog niet in de winkels liggen…

 • Mooie kleuren! Vooral 101 en 107 spreken me erg aan.

 • Mooie kleuren! En goed dat je dat erbij zet van die dierproeven, vind ik wel handig om te weten zulke details :idea:

 • oh wat ziet dat er prachtig uit!

 • Die nude lipstick vind ik echt mooi! De rest van de kleuren vind ik een beetje ‘gewoontjes’. Laat ik het zo zeggen: die zijn er al.

 • Ik vind 101 en 113 je heel mooi staan! :)

 • Mooie kleuren, hier ga ik er denk ik ook nog wel eentje van halen!

 • Wat ’n mooie kleuren! Die donkerrode staat je zoooo goed!

 • Ik vind niet alle kleuren even geslaagd, maar ik ben wel fan van de matte finish.

 • Mooi hoor, alleen vind ik nude niet mooi..

 • Wanneer komen ze in de winkel of zijn ze er al?!

 • Ze zien er mooi uit;D

 • wederom mooie kleurtjes en fijn product :)

 • Jammer, ik zoek echt hele matte lipstick dus. Kleurtjes spreken mij ook niet zo geweldig aan. Ik vind het wel leuk dat de lipsticks ‘ondertekend’ zijn

 • Die roze staat me wel aan, alleen ik vind hem eigenlijk te duur…
  Jammer. Wel goed dat je dat van het proefdieren er bij hebt gezet!

 • wauww, wat een super mooie kleuren zijn dit zeg!

 • Ziet er goed uit! Mooie kleurtjes zitten er ook tussen.

 • Ik wil niet slijmen naar ik zag de eerste foto en ik dacht ‘wow dat is echt dé perfecte nude kleur, die wil ik!’ maar toen ik naar beneden scrollde zag ik dat die foto de ‘niks op mn lippen’ foto was hahaha!

  • Dat dacht ik ook! Cynthia, je hebt dus mooie lippen en geen kleur nodig!

  • Dat dacht ik ook! Je hebt dus mooie lippen en geen kleur nodig!

 • Wat een mooie kleuren! :)

 • Eigenlijk heb ik mezelf beloofd geen nieuwe lipsticks te kopen, want ik had de laatste tijd er al wel erg veel (voor mijn doen) gekocht of gekregen… Maar voor die prachtige romige nude kleur maak ik hoogstwaarschijnlijk een uitzondering hihi! Wat een prachtige kleuren en ze lijken me ook lekker zitten :). Die donkerrode vond ik overigens heel mooi diva-achtig staan ;).

 • Bij die lichte lipsticks lijkt het net of je buiten je lippen hebt gestift,, de roze vind ik je wel mooi staan :)

 • rode lipstick staat je echt geweldig

 • In het nieuwe tijdschrift van de Etos staat Kate ook maar dan met kleur 03 maar dat zal dan wel een typfout zijn maar dan is hij dan toch al wel tekoop lijkt me.Ik vind de nude kleur heel mooi ga hem testen.

 • Hoi Cynthia, een vraagje. Je verteld bij de oranje rode lipstick dat jouw tanden hierdoor optisch witter lijken, maar je zou haast denken dat juist lijkt bij de rode lipstick van de foto erboven. Is het juist rode lipstick met een oranje of een rode ondertoon dat je tanden witten laten lijken. Ik wil al zolang een mooie rode lipstick, maar wil er niet al teveel geld aan uitgeven, aangezien ik het niet heel vaak zal dragen. Het is moeilijk want juist de verkoopsters van duurdere merken kunnen het beste advies geven. :-(

 • Ze lijken inderdaad niet écht matte, maar de kleuren vind ik wel heel erg gaaf! :D

 • die rode lipsticks staan je echt prachtig! je hebt echt van die glinstertjes in je ogen, superschattig haha! :blush:

 • Ik vind eigenlijk alle kleuren je wel heel mooi staan! :)

  De eerste twee foto’s zijn trouwens echt eyecandy :love:

 • Leuke kleurtjes! Ben wel benieuwd :) Mooie foto’s ook erbij!

 • Super kleuren! Ik denk dat ik de roze ga kopen de andere zijn mij net iets te fel! Mooie foto’s trouwens!

 • Je blijft me overtuigen met je schrijfkunsten erg leuk! Mooie kleuren en ik vind het juist mooi dat het niet echt matte lipsticks zijn!

 • 111 is een gorgeous knalkleur!

 • Zijn echt mooie kleuren!

 • oee mooi! vooral die lichtroze.

 • Ze zijn erg mooi , vooral die roze :D x

 • 111 staat je het mooist vind ik :blush:

 • De lipstick zijn best goedkoop, had echt iets van vijftien euro verwacht! Mooie dekking, goede pigmentatie en wat is de nude version trouwens nude like hell, me like!

 • die eerste tint is absoluut geen koele kleur, maar goed, hele mooie lipsticks!

 • Ik vind 107 echt een heel mooie kleur, zo’n dieprozerood <3

 • 107 is heel mooi en staat je heel erg goed, ik vind ze alle vier wel heel erg mooi maar 107 is fabulous

 • Die nude kleur staat je echt prachtig!!

 • Ik heb ze geprobeerd maar ik vindt ze bij mij niet mooi. Ze zijn nu bij de etos tekoop alle make- up 2 e voor de helft van de prijs koopj toch.

 • Ze zijn inderdaad niet helemaal mat maar wel mooie kleuren.

 • Mooie kleurtjes, die dieprode is m’n favoriet!

 • Hoi, weet iemand waar je nr.02 kan halen vd lasting finishing lijn van Kate ? Ik zie namelijk alleen nr.01,03 of 0,4 :( iemand enig idee waar die verkrijgbaar is ?

 • Het ziet er goed uit, maar die twee rode lipsticks in combinatie met je blauwe oogmake-up is wel wat clownish. Maar Cynthia, jij bent een prachtige meid en de lipsticks zijn ook erg mooi!

 • Het probleem dat ik heb met matte lipsticks, is dat ze droge velletjes op je lippen heel erg accentueren. En ik heb daar vaak last van (ondanks scrubben, continu lippenbalsem dragen pff). Misschien dat dat met deze minder is, omwille van die zgn. ‘satijnen’ finish?

 • Cynthia, wat super dat je dat puntje over dierproeven erbij hebt gezet, zou top zijn als je dit bij al je artikels zou kunnen doen! :blush:

 • Ik heb vandaag de 105 gekocht. Hij is erg mooi, maar een paar uur slapen overleefd hij niet, haha. Ze voelen inderdaad erg fijn aan!

 • Oh ik ben echt hélemaal gek van deze lipsticks, uitgekozen door Kate Moss!
  Van de matte lippenstiften heb ik nummer 101 en 107, echt helemaal geweldig!

 • Ik heb de 112 gekocht. En die staat er niet bij… :(
  De kleuren lipstick die ik meestal kies worden het minst gereviewd dus… De donkere kleuren zijn ook heel mooi hoor :blush: en van de lasting finish heb ik de 04, donkerpaars en echt prachtig !