Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Nieuw van Rimmel: de Scandaleyes Show Off Mascara! Een vervolg op de gewone Scandaleyes, die een paar maanden geleden uitkwam. Wat er anders is? De borstel en de formule, die is luchtiger en minder vloeibaar. Tijd om hem te proberen!

De huls van de mascara is hetzelfde als van de gewone Scandaleyes, maar dan felpaars in plaats van feloranje! Ziet er leuk uit, lekker opvallend tussen je spullen én in het schap. Je ziet op de verpakking al dat het borsteltje een bijzondere vorm heeft. Slim van Rimmel om dat er op te zetten!

Dit is de borstel! Met een bolletje bovenop. Zulke mascara’s zijn al eerder uitgebracht door andere merken, ook weleens in de vorm van alleen een bolletje. De combinatie van een gewone borstel én een bolletje is super, want met dat bolletje kan je in elk hoekje komen en elk wimpertje voorzien van een laagje mascara. Met de rest van de borstel kan je ‘gewoon’ je wimpers doen.

De formule is dus ook wat anders, en dat vind ik wel goed, want de vorige Scandaleyes vond ik te plakkerig. Mijn wimpers gingen teveel aan elkaar zitten naar mijn mening.

Hier draag ik geen mascara.

Hier de Rimmel Scandaleyes Show Off.

De mascara geeft sowieso veel lengte, ook flink wat volume en hij separeert mijn wimpers prima. Niet zoveel als ik zou willen – ik zou bij de aanzet wat meer volume willen en ik zou mijn wimpers nog iets ‘losser’ van elkaar willen zien – maar ik vind hem in ieder geval een heel stuk beter dan de gewone Scandaleyes! Dit is wel een mascara die ik regelmatig gebruik, ik vind hem echt wel goed in zijn werking. Het aanbrengen gaat ook heel snel en makkelijk, je bent er geen minutenlang mee bezig. Scheelt weer ’s ochtends!

Al met al vind ik de Scandaleyes Show Off een prima mascara. Het is geen wondermiddeltje – maar welke mascara is dat wel? – en ook niet mijn favoriete nummer één mascara, dat blijft Estee Lauder Sumptuous, maar hij is wel heel erg prima. Rimmel Scandaleyes Show Off kost €11,99, niet heel goedkoop voor een drogisterij mascara.

Pluspunten

 • Leuke verpakking
 • Verkrijgbaarheid (gewoon bij de drogist te koop)
 • Geeft lengte
 • Is goed zwart
 • Geeft volume
 • Werkt snel en makkelijk
 • De formule is zeker verbeterd

Minpunten

 • Ik heb toch nog niet zoveel volume en separatie als ik zou willen
 • €11,99 voor een drogisterij mascara is toch nog wel wat duur

 

62 Reacties

 • deze werkt zo te zien beter dan de scandaleyes in oranje verpakking.
  het borsteltje lijkt me ook fijn. :blush:

 • Zo een bolletje, haha ziet er grappig uit! Eerlijk gezegd nog nooit gezien. Op de verpakking is het bolletje trouwens wel wat overdreven getekend, beetje cactus achtig. Wel grappig. :’)
  Vind de mascara zelf niet echt bijzonder, maakt je wimpers wel mooi! Maar volume mis ik ook, vind het ook jammer dat ze best aan elkaar zitten. Deze mascara is niets voor mij, maar ik denk dat hij voor sommige andere wel ideaal is!

 • Hij maakt je wimpers mooi lang inderdaad. Jammer dat ‘ie niet het gewenste volume geeft, dat vind ik toch altijd wel belangrijk bij mascara.

 • Ik vind dat hij een heel mooi effect geeft!

 • ziet er toch niet slecht uit!
  en het borsteltje is wel grappig :D

 • Hoi Cymthia, zou je hem nog opnieuw kopen of niet? Dat mis ik namelijk wel..

 • Best mooi resultaat! Grappig dat borsteltje zeg, hoe verzinnen ze het toch telkens weer. :P

 • Ziet er goed uit!

 • Ziet er wel een fijne mascara uit! Hij is misschien wel niet zo goed, maar ik vind ‘m nu ook weer niet om te zeggen *duur*, ik betaal gerust wat meer voor een mascara!

 • Ik vind Rimmel mascara’s eigenlijk altijd tegenvallen en deze ook weer. Het geeft inderdaad wel lengte maar niet het wauw-effect dat een mascara hoort te geven.

 • Ik koop zelf altijd goedkope mascara van Essence/Hema/Catrice (is ook sowieso niet op dieren getest, dat is wel fijn :)) dus ik zou deze niet snel zelf gaan gebruiken maar hij ziet er bij jou wel supergoed uit zeg!

 • Zou je ‘m opnieuw kopen?

 • Het effect is mooi! Zelf was ik niet zo tevreden over de vorige versie. Na twee weken werd hij droog en klonterig jak.

 • Hij ziet er niet slecht uit. Helaas krijg ik altijd last van mijn ogen bij Rimmel mascara ;(

 • Het effect is heel erg mooi! De borstel is trouwens ook heel erg grappig, maar zat je daarmee niet in je oog te prikken?:)

 • Ik vind 12 euro eigenlijk niet zo duur voor een drogisterijmerk, als de mascara maar een beetje goed is. Dat borsteltje vind ik eigenlijk nogal vreemd, en hoe het op de verpakking is getekend, haha. Doet me denken aan een poppetje met spelden er in? o_0

 • Volgens mij ziet het er nog best goed uit :)

 • Hmm deze spreekt me niet zo aan. 11 euro is best veel.

 • Wat grappig zo met dat bolletje! Hij lijkt me best fijn eigenlijk :blush:

 • hij doet z’n werk op zich wel goed, maar ik hou niet van het borsteltje. geef mij maar een normaal niet-rubberen borsteltje.

 • Ik vind ze mascara je wimpers echt heel mooi lang maken hoor. Ja ik ben best (op dit oog) tevreden over deze mascara. Jammer dat hij voor jou niet het gewenste effect heeft qua separatie.

 • De laatste tijd valt me iets heel erg op aan jouw teksten.. Als je op de homepagina van misslipgloss.nl bent waar je van alle artikelen een stukje tekst ziet, eindig jij bij die korte stukjes tekst altijd met zinnen zoals: “Tijd om hem te proberen!” (dit artikel), “Ik vertel je mijn mening!”, “Kijk je mee?”, “Ik was natuurlijk razend benieuwd!” en veel meer van zo’n zinnetjes met een uitroepteken erachter. Ik snap dat je ons nieuwsgierig wil maken zodat wij doorklikken naar het hele artikel maar ik vind het zo ‘tijdschrift-voor-12-jarige-meisjes’-achtig (Fancy komt meteen in me op). Ik heb dan ook meteen geen zin meer om het artikel te lezen, eigenlijk.. Misschien ben jij je hier bewust van en is het gewoon jouw schrijfstijl, dan moet je het gewoon lekker blijven doen :) En misschien ben ik ook wel de enige die zich hier een tikkeltje aan ergert.

  • Ik vind dat ook kinderachtig, eerlijk gezegd. Daardoor wil ik juist níet doorlezen, maar dat zal wel rebels zijn :p

  • Wel een beetje mee eens. Maar de rest van het artikel maakt het meestal weer goed! ;)

 • Zo’n borsteltje heb ik volgens mij eerder gehad, haha! Grappig, maar het werkt zo prettig om het ermee in de hoekjes af te werken bijvoorbeeld. Als er een keer korting is, ga ik ook eens kijken naar deze mascara! Kijken of hij mijn favoriete mascara van L’oreal gaat overwinnen!

 • Oh deze ziet er ontzettend goed uit! Hij lijkt wel een beetje op de Benefit mascara die mijn favoriet was maar toch wel een beetje aan de dure kant. Deze wil ik wel kopen als hij in de winkel ligt!

 • Heel mooi effect!

 • Ziet er goed uit.
  Vind het alleen zo jammer dat het weer een mascara is met een dunne borstel. :(
  Ik kan daar echt niet mee overweg en vind ze altijd zwaaaar tegenvallen , blijf dus maar bij mijn vertrouwde dikke borstel van Rimmel, geen idee welke naam die heeft maar t is sowieso die Gele.

 • Ik vind hem er erg mooi uitzien. Dit is mijn ‘stijl’ van wimpers

 • Dat borsteltje ziet er heel interessant uit, en ook lijkt het me heel handig werken! Toch blijf ik lekker bij mijn NYC Big Bold, die bevalt me heel goed en maakt mijn wimpers ‘de moeite waard’ in vergelijking met veeel andere mascara’s.
  :love:

 • Dat bolletje lijkt me niet echt fijn. Gaat daar niet de mascara ophopen?

 • Lijkt me een goed mascara :) alleen jammer van het volume dan..

 • Ik vind dat je wimpers er mooi uitzien met deze mascara :D

 • wauw ! ik vind hem prachtig <3

 • Geen volume, maar wel lengte, me likez!

 • Ziet er goed uit zeg! Grappig, zo’n bolletje er aan vast. Ik wist wel dat L’Oreal zo’n mascara heeft met alleen zo’n bolletje, maar dit nog niet!

 • Dat bolletje is echt vet grappig! Hij is alleen nog wel iets te plakkerig voor mij, om eerlijk te zijn.

 • Hij doet zeker wat voor je wimpers, ik weet wel wat je bedoeld, helemaal vergeleken met de andere, oranje verpakking als ik het goed heb. Ik vind hem wel mooi, helemaal hoe hij je wimpers verlengt!

 • Wow mooi resultaat :D x

 • Best mooi! Vandaag kwam die binnen bij ons op ’t werk, was al benieuwd! En nu heb je al een review.. fijn :D

 • Wat een super mooie foto’s maak je de laatste tijd! Valt me heel erg op :)

 • Hmm mij lijkt hij niet heel fijn maar wel grappig met dat bolletje.

 • Ik vond de normale Rimmel Scandal Eyes niet erg fijn, maar deze ziet er zeker mooi uit. Ik hou wel van een mascara die ook lengte geeft. En die paarse huls is echt heel ‘kek’ ! :P

 • Ik ben niet zo fan van de mascara’s van Rimmel, altijd nét niet. En dan dit gekke borsteltje weer.. Het is natuurlijk persoonlijk hoor, voor jou werkt het blijkbaar wel want je krijgt er echt mooie, lange wimpers van!

 • Vind het resultaat wel mooi. Heb je hierbij een wimperkrultang gebruikt?

 • Ik ga ‘m proberen als m’n Bourjois mascara op is.
  Dat separeren is zo’n weetje wat ik niet wist.
  Vind het erg mooi maar wist nooit waar het aan lag.

  Thx

 • Hij lijkt me fijn. Een mooi subtiel effect :)

 • Ziet er toch erg mooi uit hoor! Mooie oogopslag op de foto :-)

 • Ik vind hem wel echt heel mooi bij je staan!!

 • Ziet er eigenlijk niet zo slecht uit!

 • Ziet er heel goed uit!

 • ik heb hem gekregen voor mn verjaardag! helemaal geweldig :inlove:

 • Is deze waterproof? Of is hier in ieder geval ook een waterproof versie van? Hij ziet er namelijk goed uit! :D

 • Ik vind het goed werken alleen lijkt me dat bolletje irritant, raakt dat je neus niet? x

 • Jammer dat het zo duur is maar het ziet erwel mooiuit

 • Dat bolletje ziet er grappig uit, nog nooit gezien overigens. Hij geeft je wel lange wimpers inderdaad, maar de volume is iets te weinig voor mij!

 • Volume in mijn wimpers is toch wel echt iets wat ik erg nodig heb, dus ik denk niet dat deze mascara iets voor mij is.

 • Ik vind dit resultaat echt heel mooi! Grappig ook, met dat bolletje. :)

 • Ik las overal zo’n goede reviews over de rimmel scandal eyes mascara dus ben ik hem natuurlijk zelf gaan kopen! Dit bleek een GI-GAN-TISCHE vergissing te zijn. De mascara ruikt echt naar die afschuwelijke mascara geur waar ik geen fan van ben! Hij heeft wel lekker véééél volume! Maar ik vind het geen topper… voor drogisterij mascara’s ga ik steeds voor maybeline, daar ben ik altijd wel tevreden over. Andere substantie en niet die vreselijke geur.
  Dus, voor deze mascara skip ik maar! :p

  :blush: :love: greetz, Rani. xx

 • Ik vind ‘m wel mooi, maar voor mij iets te prijzig.

 • wow wat een effect, maar inderdaad wat aan de dure kant maar op zich nog te doen. :lol:

 • Ik zweer bij de mascara’s van essence bij kruidvat, die geven mijn wimpers toch altijd het meeste volume. Ook de mascara van YSL zijn echt heel fijn in gebruik, je betaald er misschien wat meer voor dan bij de gemiddelde mascara, maar ze zijn ook zo lang in gebruik!