Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • calming bed & body mist
  • organic white lotus
  • Rituals
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Rituals Yin Calming Bed & Body Mist

Oooo, Rituals… Wat doe je me toch aan? Ik blijf die spullen kopen, haha! Het merk heeft zulke lekkere geuren en producten, en iets waar ik nu al een tijdje verzot op ben is de Yin Calming Bed & Body Mist, een geur die je gebruikt voor je gaat slapen en zzzzzzz…

De verpakking. Die. Is. Geweldig! Zooo mooi vormgegeven, ik houd er echt van. Leuk dat Rituals altijd verschillende vormgeving heeft bij de verschillende lijnen, niks is het zelfde. Maar toch past het bij elkaar. Mooi.

Mooie quote van Lao Tze, Tao te Ching op de achterkant. ‘Empty yourself of all thoughts. Let your mind rest at peace.’ Heel belangrijk voor je gaat slapen. Wanneer je in bed ligt ga je al snel piekeren en dan schieten de gedachten door je hoofd. Wanneer je die los laat, is het leeg in je hoofd en val je sneller en rustiger in slaap. Niet zo makkelijk als het klinkt, helaas. Maar, deze Bed & Body Mist kan je er wellicht een handje bij helpen!

Calming Bed & Body Mist – promotes sleep and meditation – safe for all textiles, does not stain – cosmetic formula, contains no alcohol. YAY! Prettig dat er geen alcohol in zit, dat droogt niet uit. En het vlekt dus niet op je lakens of kleding.

Awww.. Nog een lieve, rustgevende tekst wanneer je het doosje open doet. Alleen de verpakking is al rustgevend. En leuk dat de binnenkant felrood is, dat verwacht je niet bij de ‘zachte’ buitenkant.

De fles is langwerpig en heeft dezelfde kleur als het doosje, heel subtiel lichtgroen. De dop is zilverkleurig.

Ooo… ik wilde dat ik je deze geur kon laten ruiken, die is namelijk zo ongelooflijk lekker. Ik kan nergens de noten van de geur vinden, maar het is vooral heel zacht, rustgevend, relaxed, warm en vooral niet zwaar. Maar het is ook geen fris geurtje, juist meer warm en ‘avond-achtig’. Snap je? Ik heb wel eens verteld dat ik zelf altijd ’s avonds voor ik naar bed ga parfum op doe, omdat ik het gewoon leuk en lekker vind om fijn te ruiken als ik mijn bed in stap. Daar kan ik echt van genieten. Sinds ik deze Body Mist heb, gebruik ik deze voor ik ga slapen. Ik heb hem naast mijn bed staan en spray hem zowel op mezelf als op mijn lakens. Wees niet bang dat je vriend hem niet lekker vindt, de eerste keer dat ik hem gebruikte vroeg de mijne ‘Wow, wat ruikt het hier ineens lekker!’, dus het is ook voor mannen een lekkere geur.

Bij mij werkt de geur ontspannend, maar dat is ook omdat ik daar bewust mee om ga in bed. Tijd om te relaxen, diep adem te halen en alle gedachten los te laten. Misschien heeft het een beetje een placebo effect, maar dat maakt me niet uit, want de geur is heerlijk en doordat ik zo kan genieten van die zachte, warme geur, ontspan ik automatisch. Én ik heb eindelijk een geschikt ‘parfum’ dat ik ’s avonds voor ik ga slapen kan gebruiken! Er zit dus geen alcohol in en het vlekt niet, prettig.

De Calming Bed & Body Mist kost €15,90 maar is nu €11,90! Niet heel erg duur voor zo’n lekkere geur, die je natuurlijk ook gewoon overdag kan gebruiken als je wil. Mijn favoriet en echt een aanrader! Ook super als cadeautje.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.