Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Eyeliner is prachtig, als het maar goed is aangebracht. Een wing tekenen kan nog best wel een klusje zijn (ik zeg altijd: oefening baart kunst!). Sephora heeft hiervoor de Eyeliner Patch uitgebracht. Eyeliner die je zo op je ogen plakt. Ideaal! Toch?

De Eyeliner patches zitten in een plastic hoesje en kosten €11,80. Dat is een hoop geld! Ze zijn volgens Sephora wel vaker te gebruiken, net als nepwimpers. Alleen gebruik je hierbij geen lijm, want ze plakken al van zichzelf.

Informatie op de achterkant van de verpakking.

En de gebruiksaanwijzing. Het lijkt vrij simpel. Gewoon pakken met een pincet, langs je wimperrand leggen, even aanduwen, klaar! Er staat bij dat je het ook met nepwimperlijm kan doen voor meer ‘hold’. Er staat ‘self-adhesive’ op de verpakking, dus ik probeer het eerst gewoon zonder.

Het ziet er hoe dan ook leuk uit!

Maar het werkt voor geen meter! Ze plakken zó slecht… Ik heb minutenlang aangeduwd, maar het bleef niet zitten. Sterker nog, ze vielen meteen van mijn oogleden.

Niet zo mooi. Het materiaal is ook veel te dik, een eyeliner zou echt dunner moeten zijn zodat je niet kan zien dat het erop geplakt is.

Nog een groot probleem bij de Eyeliner Patch is de vorm. Als ik mijn oog dicht doe, zie je dat mijn wimperrand bijna een rechte lijn is. De Eyeliner Patch is veel te rond. Maar het is dus ook te dik, het kan totaal niet meebewegen, terwijl je ooglid constant in beweging is. En het plakt dus niet.

Ik heb het even geprobeerd met wimperlijm, maar dat voelt zó naar aan op je oogleden. Het voelt super trekkerig en ook dan blijft het niet goed zitten. Wat jammer, want als het wel zou werken zou het erg handig zijn.

Normaal geef ik producten weg aan vriendinnen of goede doelen als ik ze zelf niet gebruik, maar deze gingen linea recta de kliko in. Ik vraag me echt af hoe het kan dat zo’n groot merk als Sephora zulke niet-werkende producten uitbrengt. Een tijdje geleden hadden we een soortgelijk verhaal met  de ‘Perfect Manicure Nail Protector’ die totaal niet functioneerde. Weggegooid geld, heel jammer als je zoiets in goede hoop aanschaft.

104 Reacties

 • Haha geweldig. Echt zo slecht idd. Ik had ze ook al op Vera Camilla gezien. Nog nooit zo’n slecht product gezien van Sephora.

  • Ja, ik had ze ook al op VeraCamilla gezien, wat een stom product!

 • Zonde zeg, het leek zo’n handig idee haha.

 • Haha geweldig. Echt zo slecht idd. Ik had ze ook al op Vera Camilla gezien. Nog nooit zo’n slecht product gezien van Sephora.

 • Ojee, dat ziet er niet goed uit! :s Lijkt me inderdaar erg onhandig! Dan kun je eigenlijk nog beter met een mislukte eyeliner rondlopen :P

 • Ik snap ook niet hoe mensen dit kunnen maken en dan ook nog op de markt brengen, je test dat toch? Echt super dom!

 • Wat er van Sephora! Zonde van het geld en je kan het echt niet gebruiken. Dan kan je beter nog wat zitten te klooien met echte eyeliner :D

 • Heh wat stom! Vreemd dat ze het niet eerder zelf goed getest hebben voordat ze het voor zo’n dure prijs uitgebracht hebben!

 • Amanda92love

  Ik had dit gezien bij Vera op haar site het blijft leuk om iemand er mee te zien spelen haha ik snap niet dat ze zoiets niet uit de schappen halen zo duur en het werkt niet hihi ik zou echt gefrustreerd raken haahaha

 • Ik had ze ook al op veracamilla.nl gezien, o gosh, wat zijn ze slecht haha. Wel goeie review!

  Liefs

 • Volgens mij is dit gewoon niet getest vantevoren ofzo. Je zou toch denken dat ze dat wel zouden doen, omdat ze zo’n groot merk zijn. Maar kennelijk niet want anders kwamen dit soort producten ook niet in de winkels terecht.

 • Als ze het nou eens zouden maken van een veel dunner en ietwat rekbaarder materiaal zou het al een veel mindere ramp zijn denk ik :P Alhoewel het dan wel lastiger wordt om te plakken.

 • hahah omy wat een fail zeg! Ik kan mij heugen dat sephora een tijd terug ook al een niet werkend iets had uitgevonden. haha

 • Echt zonde! Zeker voor Sephora, daar mag je wel wat beters van verwachten!

 • Leuke foto’s, haha. Maar wel jammer – was perfect geweest voor mij (ik hou van eyeliner maar ben er zoooo slecht in!)

 • Zonde.. Zouden ze de producten zelf ook niet moeten testen voordat het in de winkel komt? Kan me voorstellen dat mensen die moeite hebben met eyeliner zoiets wel kopen, dan heb je er veel geld aan uitgegeven en dan werkt het niet. Heel stom

 • Dat ziet er echt niet mooi uit. Ik had het ook al gezien bij Vera. Beetje dom van zo’n merk om zulke slechte producten te verkopen. Als je best een goede naam hebt.

 • Hahahaha flut product dus

 • Ik dacht super uitvinding….not
  Jammerrrrrrrr

 • Hahah wat een troep, je ziet al direct dat het veel te dik is. Dat wil toch niemand op zijn ogen plakken.

 • Wat een mega flop. Dan maar weer in gevecht met de eyeliner en een flinke doos wattenstaafjes in de aanslag hihi. Het uiteindelijke resultaat is dan misschien nog steeds niet perfect maar beter dan hoe het er met deze patches uit komt te zien, brr ;)

 • Ik vind dit echt een hilarisch product, zo slecht is het! Hebben ze het niet van de voren getest? Dan zie je toch meteen dat het een flop product is :(

 • Ik zag deze al op Vera Camilla, zo gek! Sephora is echt een fijn merk, maar dat ze dan dit soort producten uitbrengen, daar snap ik echt niks van.

 • Het ziet er zo handig uit, jammer dat het echt totaal niet werkt! Ik vind het best moeilijk om eyeliner aan te brengen en dit zou de oplossing kunnen zijn, maar helaas!

 • Ik zag deze al bij Veracamilla, wat een drama product zeg!

 • Ja ik zag dit al bij een anderblog, echt heel stom..

 • Ik zag ze ook al ja, wat een domme dingen haha! Niet iedereen heeft ja dezelfde oogleden enzo, dus logisch dat het niet past. :P Domme zet van Sephora.
  Net als dat anti lak op je nagelriemen ding. :P

 • Ja, het is een waardeloos product.

  En waarom Sephora niet werkende producten uitbrengt? Heel simpel… Voordat mensen erachter zijn dat iets waardeloos is, heeft Sephora het product al vrij veel verkocht. 11,80 voor dit product is erg veel geld, dus tel uit die winst.. De werkelijke kosten van dit product zal ongeveer rond de 1 euro liggen.

  • Ik zat aan precies hetzelfde te denken! Maar ik dacht: nee, ik denk vast veel te ver door. Maar blijkbaar denkt iemand anders er ook zo over!

 • Het idee is goed maar wat een miskoop voor dat geld zeg.. :O

 • Typisch voorbeeld van een fail product, haha, echt nutteloos. Leuk dat je ook over miskopen schrijft!
  Liefs

 • Enorme fail..

 • Haha wat een domme uitvinding. Ik zie het al voor me dat ik die op heb tijdens een date en dat het zo ombuigt.

 • Wat een grappig product! Was eigelijk al te denken datie voor geen meter ging werken, iedereen z’n oog is toch anders… straks valtie af tijdens een belangrijke date :o Hey schat, ik denk dat je oogstrip op de tafel ligt :p

 • ohh wat erg zeg dat Sephora zulke producten op de markt zet. Ze zien toch zelf ook wel dat het niet werkt en dat je mensen afzet? Wat een grap zeg..

 • Wat stom! Ik moest ook al meteen aan dat nagellak-ding denken:) Ze brengen andere merken hiermee misschien wel op goede ideeen. Zonde van al het werk en geld van de ontwikkeling van deze producten zou je zeggen!

 • Zo jammer eigelijk dat het echt niet werkt. Nu, wel een héél eerlijke review ;-)

 • Zonde! Het leek zo’n goed product om op de markt te brengen… Misschien moet je het eens met wimperlijn proberen? Achja, goed geprobeerd zou ik zou zeggen :D

  Liefs

 • eh… zou het niet kunnen dat je er nog een stukje plastic af moet halen aan de achterkant? Op de foto lijkt het alsof de eyeliner nog vastzit op het plastic, je ziet aan de puntjes toch zo’n hard stukje plastic doorschijnen? Eens met een scherp mesje proberen het zwart van dat laagje af te pulken misschien? (Ik zal me wel vergissen hoor, maar het lijkt toch logischer dat zo’n lijntje heel erg soepel moet zijn?)

  • Dat is ook wat ik dacht… het lijkt alsof de witte onderlaag er nog af moet…
   bij een vriendin van mij bleven ze namelijk wel plakken..(welliswaar niet zo heel lang..maar wel een halve dag..) en waren ze wel iets flexibeler.. :blush:

  • Ik heb alles geprobeerd om ze ‘plakkend’ te maken maar dat wilde niet… Het laagje had ik er wel afgehaald, maar ze waren echt mega stijf en slecht plakkend, misschien had ik een verkeerde? Bij collega bloggers hoorde ik hetzelfde verhaal, dus gelukkig ligt het niet helemaal aan mij ;-)

   Ik heb ze trouwens ook al weggegooid, dus ik zou het niet meer opnieuw kunnen proberen, of ik moet ze opnieuw kopen ;)

 • Als het nou een stempel of sjabloontje zou zijn zou ik het wel overwegen te kopen..

 • Ik heb al eerder een review hierover gelezen, nee zijn echt crappy. Het idee is leuk maar ik denk dat het kwa materiaal niet goed is uitgewerkt. Had het beter echt dunne plastic stickers kunnen zijn.

 • Zo een onhandig dom iets!! en hoe dom kan je zijn als je zelf geen eyeliner op kan doen?!

  • nou ja eyeliner aanbrengen is niet heel makkelijk, zeker een wing niet :) Maar oefening baart kunst.

  • niet iedereen is even handig in het maken van een mooie lijn boven je ogen en idd al helemaal niet met een wing…ik oefen al jaren en lukt me vaak niet in 1 keer :P

 • Ja, dit is echt een faal product. Echt heel vreemd inderdaad, dat een keten als Sephora (toch wel iets luxer) zoiets uitbrengt dat totáál niet werkt. Hebben ze het überhaupt wel getest? – is wat ik me dan af vraag.

 • Haha ik had toen ik op de post klikte al m’n twijfels en die klopten dus ook! Wel een leuk idee, omdat veel mensen het lastig vinden om eyeliner aan te brengen, maar totaal niet goed uitgevoerd.

 • het ziet er ook gewoon echt niet uit alsof het werkt hahaha!
  wat een flutspul, en ik denk dat het ook best raar staat (als ze zouden blijven plakken),
  het lijkt net een stukje vilt wat je hebt uitgeknipt

 • Whahaha, je gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen =) Wat een waardeloos product zeg! Had het ook al gelezen op Vera’s site dus wist al de uitkomst. Zo vreemd dat Sephora dingen in de winkels verkoopt die echt waardeloos zijn =S Hun glitter mono oogschaduws zijn ook al zo waardeloos. Niet alle kleuren, maar ik heb er heel veel gekocht toen ik dacht dat ze erg goed waren (na een mooie swatch), maar nu zit ik dus met allerlei kleurtjes die ik net zo goed kan weg gooien want ze geven amper iets af en de glitters irriteren op de oogleden =S

  • Dat heb ik ook! Ik heb er gelukkig niet zo heel veel gekocht, maar toen ik ze swatchte waren ze echt veel mooier dan wanneer je ze opdoet. Veel te veel glitter, die ook nog eens voor veel fallout zorgt!

 • haha wat erg!

 • Vreselijk zeg. Ik heb hier al meer reviews over gezien en nog geen enkele positieve. Wat een flop zeg van Sephora… :phew:

 • Zoveel geld voor een paar stukjes papier die nog niet werken ook…..beautyflater van het jaar award voor de fabrikant 8)

 • WAT een miskoop! helemaal als je er bijna 12 euro voor betaald !
  fijn dat deze reviews er dan zijn zodat je dat kunt voorkomen!

 • Ik heb ergens anders al een review hierover gelezen.. wat een baggerproduct! Dat ze zoiets durven te verkopen! Zelf heb ik wel ooit eyelinertattoos gekregen, die zijn wel goed(alleen eerst veel priegelen).

 • Haha, wat slecht zeg! Dat ze zoiets überhaupt op de markt brengen!? :phew:

 • Haha jaaaa, vreselijk zijn deze! Maar er zat nog een apart velletje tegen de sticker aan, heb je die er wel af gehaald? Dan blijven ze wel goed plakken. Niet dat het dan opeens fijne eyeliner stickers zijn o_0

 • Dat ze daar 12 euro voor durven te vragen! Hoe hebben hun kunnen denken dat dit goed werkt?

 • Wat jammer dat het zo ontzetend slecht werkt ;(

 • Het is echt een slim idee, maar echt jammer dat het niet werkt!!

 • Ik had al eerder een review gelezen over dit product, Het was inderdaad erg prut. Jammer, het is wel goed bedacht maar het resultaat is wel goed.

 • wat een drama zeg die dingen XD kun je beter wat meer moeite doen om zelf een mooie winged liner te zetten!

 • Haha, ik dacht even lezen wat zei er van vind, want had het ook al op Vera Camilla gelezen, maar het is dus gewoon superslecht haha.

 • Ik snapte al niet hoe dit ooit kon werken… Je ooglid is toch continu in beweging, dan moet het net als van die nagelstickers die een nagelaksubstantie hebben, deze een soort van eyeliner substantie krijgen om niet vervelend te zitten. Dat ze gewoon van sticker materiaal zijn (zo ziet het er tenminste uit) vind ik al niet veelbelovend :P.

  De vorm vond ik trouwens in de verpakking er al lelijk uitzien :P

 • Ik had al zo mijn twijfels hierover, en het is dus ook een slecht product. Jammer!

 • Er gaat daar iets goed fout in het bedrijf, dit is niet de eerste of tweede keer dat ze met een flut product komen. Erg jammer dat ze hun goede naam naar beneden halen.

  Geef je dit trouwens ook door aan een bedrijf?

 • Wat jammer, het leek een goed idee.

 • Haha dat ziet er leuk uit zeg, zo en dikke eyeliner die er eigenlijk los op ligt ;-) Nee natuurlijk niet, bad ass product. Jammer, ik had eerlijk gezegd meer verwacht van deze patch

 • Haha, wat ’n misser :-)

 • Ik snap idd niet waarom ze zou iets uberhaupt uitbrengen, zelfs van t idee zou ik al zeggen dat t nooit zou werken.

 • haha zo zonde, wat slecht zeg !
  x

 • Dit mag toch echt wel genomineerd worden als gasleiding van het jaar…. Hahaha!

 • Haha wat een dikke fail!

 • Altijd idd zo moeilijk met dit soort dingen, smeren blijft toch beter zitten. xx char

 • Echt jammer van zo’n mooi merk als Sephora. Wat een rotzooi haha

 • Hahahahaahahahahahahha wat een dom idee.

 • Wat een flut ding zegg!

 • Hahaha… Ik had het ook al bij Veracamilla gelezen maar nu moest ik weer lachen om de review en de foto’s. Wat een onzinproduct. Ik mag toch hopen dat niemand dit koopt… Die wing is zo verkeerd geplaatst.

  Leuke foto’s!

 • Echt vreselijke dingen inderdaad.

 • Zijn half uitstekende eyeliners dan niet in? Ahnee… mijn vergissing. :P

 • ja die durven noch al
  :grr:

 • Oehh nee, dat is inderdaad echt niks! Zonde van het geld. Overigens, volgens mij ben ik een van de enigen die dat sephora nagellak ding wel handig vind, hehe :oops:

 • Zeer zonde ;l. Ze zien er namelijk wel heel erg cool uit! Ik heb dat soort dingen ook bij het merk etude house -koreaanse merk- gezien, en die blijven wel mooi plakken!

 • Haha, serieus, is dit product een grap? t lijkt wel een soort opplaksnorretje ofzo! Wat een tegenvaller.

 • Zonde…
  Het viel me al op toen ik je foto zag, huh? weer een niet werkend, nutteloos product :/
  Jammer van Sephora, vooral omdat ze niet bepaald de goedkoopste zijn.

 • Jammer dat het niet werkt.

 • Wow! wat een slecht product :o x

 • Ik had niet anders verwacht eigenlijk

 • Aiiii indd een miskoop!

 • Gewoon aandacht trekkerij van het merk misschien? haha. Zag het laatst ook al bij Vera, haar lukte het iig ook niet :P

 • Haha, ze blijven raar. Ergens vind ik het idee mega slim, dat is toch geweldig als je ze zo op zou kunnen plakken en meteen van huis vertrekken? Maar dan moet het helaas wel werken.

 • haha sephora heeft altyd van die rare dingetjes, net als dat nagel-op leg dingetje xd

 • Wat ik wel jammer vind is dat de cosmetica merken overal kant en klare pakketjes voor willen maken, kant en klare nagellak, eyeliner, oogschaduw, lipprints.. Het bestaat allemaal. En dat terwijl het juist de uitdaging en de kunst is om zelf je make up zo mooi aan te brengen!

 • Als je er nou onder een heel klein stukje er in knipt misschien dat dat werkt ?

 • Ze leken op de foto al zo “dik” het zou wel ideal zijn als zoiets wat lichter, echter en beter plakkende zijn.. en 11.00 voor zo’n flater? auw!

 • Haha echt één grote grap dit product, ik hoop niet dat ik ooit iemand op straat zie die dit series op heeft… Wat dácht Sephora toen ze dit maakten?

 • Krijg je eigenlijk wel eens reacties op dit soort blogposts van het merk zelf? Lijkt me voor Sephora fijn om te weten wat de meningen en verbeterpunten zijn. Zie op de verpakking staan dat ze ook nog eens herbruikbaar moeten zijn… Hm… Flop!

 • Vind Sephora sowiezo een prutmerk, waarom veel mensen er zo gek op zijn is mij een raadsel..

 • voor dat geld is het erg jammeer dat het prut is