Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Laatst kreeg ik in een pakketje van Sephora een heel handig dingetje toegestuurd. Of, laat ik het zo zeggen, het leek me heel handig. Een Perfect Manicure Nail Protector. Het zou er voor zorgen dat je nagellak perfect op je nagels zit, zonder vlekjes. Sounds good

Het ziet er geinig uit. De Nail Protector zit in een transparante verpakking met een knal oranje kartonnetje erin. Het kost trouwens €4,90. Best veel geld voor een stukje metaal, maar als het goed werkt, dan zou ik het er best voor over hebben.

‘Zeg JA! tegen kleur op je nagels, en zeg gedag tegen nagellak die over je huid heen loopt. De perfecte manicure, een slimme accessoire exclusief ontworpen voor Sephora, beschermt de uiteindes en zijkanten van je nagel en geeft je de mogelijkheid nagellak aan te brengen zonder enig spoortje op de huid achter te laten. Het kan zelfs op korte nagels gebruikt worden, met elke soort nagellak, en kan makkelijk schoongemaakt worden met een wattenschijfje met nagellakremover. Nog een +: het kan ook gebruikt worden op je teennagels.’

Het klinkt als een soort onmisbare handige accessoire!

Je schuift je vinger als het ware in het metaaltje, leuntje met je nagel op the Protector, en dan lakken maar. Ik begon me af te vragen hoe goed het werkte toen ik deze instructie zag.

Dit is het dingetje. Het lijkt op een soort haakje voor aan de muur waar je handdoeken aan hangt, haha!

En… Uhm… Hoe werkt dit dan precies? Sowieso zijn mijn vingers te ‘dun’ hiervoor, ik moet ze optillen om op het metaaltje te leggen, wat niet buigbaar is.

Als ik hem plat in de Protector leg, kan ik ze niet eens lakken. Wat een nutteloos onding. Ik zeg dat echt niet snel over producten, maar dit is iets waar je koopt en waar je echt niks mee kan. Het heeft gewoon geen nut, het doet niks extra’s. Ik snap het gewoon niet! Of kijk ik er nou op zo’n rare manier naar? En het beschermt de zijkanten van m’n nagel ook niet. Het lijkt me juist dat het uiteinde van je nagels het makkelijkste deel is om te lakken, omdat er niet bepaald iets mis kan gaan. Bij je nagelriemen daarentegen, da’s veel lastiger. Als Sephora daar nou iets voor had verzonnen…

Wel handig: de onderkant is van rubber, zodat ‘ie niet verschuift op tafel. Maar… hij is nogal nutteloos. Why? Waarom zei niemand bij de productie van dit product ‘HO! Dit werkt niet!?’ Leg hier dus vooral geen vijf euro voor neer, want lakken zonder deze ‘Protector’ gaat een stuk makkelijker. Sephora, ik denk dat jullie dit product nog eens onder de loep moeten nemen en moeten verbeteren, cause it ain’t working!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

137 Reacties

 • Wat een handig ding zeg! Dit kan mij nog wel goed van pas komen.. Ik zit altijd zo te kliederen met nagellak :ugh:

 • Ik heb deze vaker zien langskomen en niemand vind het wat haha, het lijkt mij ook niet handig, het idee is op zich wel goed maar de uitvoering niet jammer genoeg!

 • Hoorde net van Vera Camilla dat het een slecht iets is…

  • Haha, sorry ik las erover heen,

   het is idd a bad thing, ik bedoel als je lange nagels hebt, zit het toch gwoon over de huid van je vingertoppen en kan er niks mis gaan, en als je korte nagels hebt kan je er niet eens op komen met je nagels,

   …… raarnutteloos ding.

  • Dat las ik net ook :P dubbel nee tegen dat ding dus :)

  • Ja ik las het ook net bij veracamilla! :love:

  • Stond een paar dagen geleden ook bij Livelifegorgeous, nog niemand gevonden tot nu toe die heeft begrepen waar de functie van dit ding in zit :p.

 • Jammer dat ‘ie niets bijbrengt bij het nagellakken :(

 • Ik hoopte inderdaad dat het vooral bedoeld was om bij de nagelriemen netjes te lakken! Snap niet wat hier het nut van is…

 • Hmm, vrij nutteloos dus, lijkt me ook echt totaal niet handig.

 • Het is idd maar een heel raar ding zeg..

 • Haha vrij nutteloos dus!

 • Ik heb deze al op meerdere blogs voorbij zien komen en niemand vond het wat (;
  Jammer, maar bedankt voor de waarschuwing!

 • Totaal nutteloos dus, misschien kan het het rubber vervangen door dubbelzijdig tape, kan je je handdoek eraan ophangen ;)

 • Ik hoorde er al allerlei negatiefs over, wat jammer!

 • Lekker nutteloos. Als je hele korte nagels hebt, kun je niet eens je nagel erop leggen, omdat het dan te kort is!

 • Haha, ik vind het wel grappig eigenlijk, ik snap niet dat Sephora zoiets heeft ontwikkeld. Ze hebben het duidelijk niet zelf getest, anders was het nooit op de markt gekomen. Inderdaad echt een nutteloos onding.

  • Ja inderdaad! Soms vraag ik me echt af of merken hun producten überhaupt wel testen voordat ze het op de markt brengen. Heel vreemd. :’)

 • Ik zag hier al eerder een blog over, en hij lijkt me inderdaad vrij nutteloos.. Helaas! Een gemiste kans voor Sephora.

 • dit ziet er echt niet handig uit :p ik krijg trouwens net nagellak aan de randen van mijn nagels waar dat ‘metalen ding’ niet bij zou kunnen dus :p

  • Dat heb ik ook. Of ik heb een “lege” ongelakte rand aan de zijkant van mijn nagels, of mijn huid (nouja, het is meer eelt, haha) naast de nagels zitten onder met lak…

 • Ik snap de toegevoegde waarde van dit product ook niet echt.

 • Hier is hij ook direct onderin een la gegooid, zo onhandig en nutteloos… Goed idee, slecht uitgevoerd.

 • jammer dat ie zo slecht is, het ziet er ook niet fijn uit

 • Wat een useless ding zeg… Zonde!

  Liefs, Mariette

 • Het ziet er inderdaad uit als een nutteloos iets, je kunt nog beter 5 Euro door de wc spoelen :P

 • Haha hier heb je inderdaad echt niks aan. Heel klein spelfoutje, maar dacht ik meld het maar eventjes.
  “Ik zeg dat echt niet snel over producten, maar dit is iets waar je koopt en waar je echt niks mee kan.” Volgens mij moet waar wat zijn.
  Wel handig dat we weten dat we dit niet hoeven te kopen!

 • het ziet er inderdaad best nutteloos uit haha

 • misschien een idee voor je teennagels!

 • misschien een idee voor je teennagels!
  op de instructie bij 2 is er ook een voet getekend. ik kan mijn teennagels nooit mooi lakken. misschien kun je dit proberen?

 • Het ziet er niet echt praktisch uit.. Ik zou eerder zeggen maak iets zodat je niet tegen je nagelriemen aan lakt, daar heb namelijk altijd problemen mee!

 • Als ze hem nou zouden omdraaien en dat je je vinger door het gebogen deel kon steken kan je het metaal over je nagelriemen heen doen.. Nu is hij vrij nutteloos

 • Het ziet er alleen al úít als een onding, dus het voorspelde sowieso al niet veel goeds..

 • HAHAHA! Dit kan toch niet serieus bedoeld zijn? Uiteinde van je nagels is inderdaad het makkelijkste om te lakken en anders gebruik je maar het randje van de tafel met een doekje eronder?

 • Kimberley

  Als ze het uiteinde nou nog langer hadden gemaakt kon ik er tenminste sieraden aan ophangen! :love:

 • Leuk bedacht. Nu nog een goede (realistische) uitvoering en het product is perfect.

 • Wat apart dat ze dit op de markt brengen als het totaal niet helpt.. En voor iedereen zou zo’n hulpmiddel weer anders in moeten worden gesteld, omdat iedereen andere vingers/nagels heeft.

 • Ze moeten een maken die buigbaar is en aansluit aan de vorm van je nagels ! :D

 • hahaha:) ze hebben toch ook iets anders voor je tenen? om ze uit elkaar te houden? maar voor het raken van de nagelriemen… nog niks over gehoord of gezien!

 • …Ik zou er zo’n dubbelzijdig stevig plakkertje op doen en ‘m inderdaad als haakje voor aan de muur gebruiken!

 • Wat een onhandig ding, als het wel een goed ding was,
  zou hij best wel handig zijn! Bij mij gaat het ook niet
  altijd goed, zo maar even mijn nagels lakken.
  Heb ze net geknipt, ze waren zoo lang :(

 • Ik dacht eerst ‘oh handig!’, maar na het lezen van het stukje ben ik daar helemaal van genezen hihi :blush:

 • Toen ik het zag dacht ik juist dat het bedoeld is om aan de onderkant van je nagel te leggen, om je nagelriemen te beschermen zegmaar, daar kun je namelijk nogal eens knoeien. Maar om het op deze manier te gebruiken.. Het is ook zo breed, niet heel veel mensen hebben zulke brede vingers. Inderdaad een waste of money

 • fijn dat je zo eerlijk bent, me likezzz!

 • Het zag er al niet zo geweldig uit! x(

 • Ik vind het een beetje onzin.. Je kan het toch ook gewoon met een beetje remover eraf halen?

 • Tja, dit is jammer. Het idee is idd wel erg leuk, maar nu nog de uitvoering. Als ze erbij hadden vermeld dat het foutjes zoveel mogelijk zou beperken omdat je minder trilt wanneer je hierop kunt leunen… Stuk geloofwaardiger en dan misschien ineens wel handig.

  P.s. welke nagellak draag je ?????? Zooo mooi

 • Tara-Naomi

  Weer een product wat op kantoor word uitgevonden en ooit even wordt getest, jammer. Het gebeurd heel vaak met dit soort “tools”.

 • Ik begrijp daar echt helemaal niets van haha, als bedrijf merk je toch ook wel van ‘He, dit werkt helemaal niet!’

 • haha ik zag hem ook al voorbij komen bij veracamilla, t lijkt me ook een nogal onzinnig ding en 5 euro is echt (te) veel geld!!

  xx

 • hahah totaal nutteloos inderdaad !
  xx

 • Hahaha wat een nutteloos ding. Welke gek verzint dit .. Als het zou werken zou het wel handig zijn :)

 • Vreemd dingetje :d !

 • wat een nutteloos raar ding!

 • Ik snap niet wat het verschil is wannneer je met of zonder dit ding zou lakken.

 • Ik zag het al toen ik hem bij de sephora zag staan, ik dacht dit werkt alleen als je lange nagels hebt, maar dan heb dit probleem al niet;)

 • Wat een onhandig ding! Vera vertelde in haar filmpje dat ze het nut ervan ook niet snapte. Fijn dat jullie hier gewoon eerlijk over zijn. :)

 • Geen slim apparaat Sephora, echt raar dat ze dit op de markt hebben gebracht zonder eerst goed te testen of het wel werkt. Gemiste kans! Het moet natuurlijk werken of je nou dunne of dikke vingers hebt. Ze hadden beter een test exemplaar kunnen testen bij een nailstudio =) Goed om te weten dat dit niks is. Ik heb geen hulp middelen nodig want ik heb leren lakken door mijn moeder en oma vroeger. Goede vaste hand is het belangrijkst, door oefenen leert men haha =) (als 16 jarige veel mijn nagels gelakt).

 • Hmm, lijkt mij ook inderdaad niet echt handig! Dan is 4,90 toch veel geld voor zo’n dingetje! x(

 • Als de beautybloggers Awards voor do’s en Dont’s mochten uitgeven kwam deze echt voor de Award Dont’s in aanmerking. Misschien leuke handdoek haak

 • Oh wat jammer! Toen ik de intro las dacht ik AAAAH wat handig nu kan je dat randje bij je nagelriemen zo perfect rond lakken! Ik dacht meteen die moet ik hebben.

  Lees ik verder en zie ik dat het voor de bovenkant is :( ja daar heb ik inderdaad geen moeite mee.
  Jammer! Miscchien een leuke tip voor sephora :)

  • Ik dacht precies hetzelfde! Het staat nu in de LINDA. 94. Nutteloos dus.

 • echt van die dingen die ruimte innemen en die je nooit gebruikt!

 • Haha goh wat stom!

 • Ik snap ook het nut niet van zo’n ding! Het had wel een goed product kunnen zijn denk ik als het een andere vorm had.

 • Haha, hij blijft leuk om te zien! xD Het ziet er ook niet echt handig uit.

 • Haha, inderdaad best onzinnig dit ding

 • ik vind het zo fijn aan jou dat je altijd zegt wat je vind ook als je producten niet fijn vind,
  zo krijg je meer vertrouwen van je bezoekers
  dankjewel (:

 • Haha niet echt een handig ding dus!

 • Annemarie

  Is het niet de bedoeling dat je je nagel op dat richeltje legt? Dus je nagel eroverheen en niet eronder? Zodat je nagellak dus niet op de bovenkant van je vingers komt? (Ik roep ook maar wat, maar zo zie ik het op de plaatjes?)

  • Annemarie

   Oh dat doe je ook bij de eerste poging.. Oke ik geef op, wat een onding :’)

 • Michelle kaiser

  Heel raar ding dit en inderdaad dit Kan Niet werken

 • Cynthia? je gebruikt hem ook fout..
  Je moet hem aan het randje van je tafel leggen, en je vinger schuin tegen de tafel aanhouden.
  Zo zit die precies op dezelfde lengte van het randje en kan je heel handig je nagels lakken!

  • Huh… Ik heb echt alles geprobeerd maar niks werkt, geloof me!

   • @Daisy: Het onderste randje is bedoeld voor je teennagels (zie uitleg en prentje op de verpakking) en het bovenste randje voor je nagels. Er hoeft dus zelfs geen tafel aan te pas te komen. Het is inderdaad een goed idee, maar zeer slecht uitgevoerd.
    Je zou toch zeggen dat ze een testafdeling hebben bij Sephora? (tenzij ze daar allemaal reuze-vingers hebben)

    Nagels lakkken is en blijft gewoon een kunst, practice makes perfect! ;)

 • bedankt voor de eerlijke review!

 • Dit moet echt bedacht zijn door een man. Die niet wilde luisteren naar zijn vrouwelijke collega’s dat het niet werkt.

 • Ik zag het laatst en ik dacht ‘oh, superhandig!’ , maar ik heb het laten liggen omdat ik best al getraind ben in het lakken van nagels. Bummer dat het niet werkt, want dat zou voor velen wel een handig dingetje kunnen zijn! :) Leuk artikel trouwens!

 • Echt zo’n ding wat je koopt met een ‘jeuj wat handig’ gevoel en wat eindigt met een baalmoment.

 • AHA!! Dit was dus het ‘ding’ waar je over tweette pas geleden..
  Mehh, wat een nutteloos geval zeg!
  (Kan je hem opsturen? Ik heb een nieuwe badkamer en nog niks om m’n handdoek aan op te hangen, THANKS :D ) ;-)

 • Nieuwe producten worden toch normaal getest door de mensen die het maken voordat andere mensen het testen? Niet echt handig gedaan door Sephora.. of ze hebben mannen met dikke vingers dit ding laten proberen ;’)

 • extreme letdown .. x(

 • Mensen trappen te snel in zo’n onzin. Zo doet eender welk merk qua make-up Of accecoires die daarbij horen dat wel. Ik denk dat sephora het weinig boeit of dat nu werkt of niet. Iemand die dit ziet liggen die denkt dat het enorm handig is en die gaat ermee naar de kassa, €4,90 uitgegeven aan iets dat te belachelijk voor te bestaan is. Daarom ben ik zo blij dat deze site bestaat, als ik iets zie wat ik graag wil hebben kom ik meestal hier eerst kijken of jij het uitgetest hebt of wat andere over dit product denken. zo voorkom je echtwel miskopen. Ik vind het dan wel jammer voor die meisjes die dat dan niet doen & zo geld verspillen. Nog een tip die ik trouwens zelf ontdekt heb, als je je nagels gelakt hebt & je hebt wat over je randje, gewoon goed even laten drogen en dan gaan douchen, zodra de huid week word waar de nagellak op zit kan je dit heel makkelijk en zachtjes eraf krabben het gaat er dan af gelijk niets! X

 • Ouch! Wel pijnlijk voor Sephora, sturen ze je gratis zo’n ding op… wordt er vervolgens een heel artikel aan gewijd om het af te kraken! Hahahaha, maar voor ons wel verfrissend eerlijk hoor!!

 • Ze hebben toch nergens beweerd dat het de zijkanten van je nagel beschermd?
  Op de verpakking zie ik alleen staan dat het het uiteinde van de nagel beschermd. Ze beloven dus niks wat niet waar is. Slimme marketingtruck alleszins.

 • Geniaal die omschrijving ook weer. sta je in de winkel te lezen denk je: nou voor 5 euro wil ik het wel proberen” blijkt het voor geen meter te werken. XD ik heb zowieso geen steun nodig met mijn nagelslakken want ik kan dat gewoon vlekkeloos in mid-air om het zomaar te zeggen, maar ik had het bijna gekocht omdat ik nieuwsgierig was. XD blij dat er nu een review over is :)

 • Goh, dat scheelt je toch zo weer 5 euro, zo’n review. :)

 • 1 april!

 • beetje een vreemd ding…

 • Rozemarijn

  Misschien is het wel een 1 april grap van sephora.
  Want die mensen zijn ook niet dom hoor, die kunnen toch zelf ook wel bedenken dat dit niet werkt.

  • Een 1 april grap, dat kan niet hoor :) Het kost ontzettend veel geld om zo’n product te laten produceren, en daarnaast verkopen ze dus iets wat niet werkt. Dat gaat niet als 1 april grap ;-)

 • Het klinkt als iets heel handigs, maar dat is het dus niet haha! Wat een onding :-)
  Leuk ook dat je schrijft over een product wat je helemaal niets vindt! Is ook wel eens leuk om te weten :-)

 • Volgens mij is het bedoeld voor het niet-viesmaken van je vinger. Veel mensen (waaronder ik) zijn helemaal niet zo handig met hun nagels lakken, waardoor er ALTIJD nagellak op m’n vinger komt. Op dat stukje huid, zeg maar, wat boven je nagels nog uitsteekt. Ik denk dat als je dat metaal ‘in’ je nagel schuift, dat je uitgeschoten nagellak op het metaal komt in plaats van op je vinger. Lijkt me toch best handig…?

 • Ikzag ‘m ook al ergens anders en toen dacht ik ook al van : ??? what the …
  Wat ’n onding.

 • Dan maar gebruiken als handdoekenhaakje ;)

 • Ieder z’n eigen mening, gelukkig ;). Zou hem zelf wel kopen als het bij de kruidvat zou liggen.

 • Is hij misschien wel handig voor je teennagels? Aangezien je nagels daar wel wat breder en korter zijn

 • Haha geweldig artikel! Fijn dat je niet om de conclusie heen draait, maar gewoon zegt dat het een nutteloos ding is.

 • Ik heb hem al bijna een jaar en ik vind hem fijn werken. Het is vooral handig als je korte nagels hebt. Wanneer je zo’n kluns met nagellak bent zoals ik die dan uitschiet….en dan de overgang van nagel/huid bij de uiteindes van je vinger meelakt.

  • kleine toevoeging: je moet je duim tegen het randje aan drukken en je nagel laten rusten op het metale randje en het verlengde daarvan.

 • wat een onzin product inderdaad.

 • Kan je dat bovenste stukje metaal niet buigen ofzo? Dat je je vinger gewoon neer kan leggen? :)

 • Het nut is toch wel duidelijk. Door je vingers en tenen er in te steken, ga je minder vlekken maken op je vingers en tafels enzo. Misschien niet voor iedereen geschikt, maar zo nutteloos is het nu toch ook weer niet??

 • misschien in het door mannen gemaakt, mijn vader heeft ook hele grote vingers ;)

 • Charlotte

  Wanneer je hele korte, aflopende nagels hebt komt het nog wel eens voor dat je nagellak op het stukje vel boven je nagel terecht komt. Hier is dit hulpmiddel dus voor gemaakt. Hij lijkt me eerlijkgezegd heel handig!

 • Ligt het aan mij of moet je echt waanzinnig dikke vingers hebben eer dat je hier iets aan hebt? xD Mss is proberen met je teennagels?

 • Een tijdje terug zag ik dit metalen dingetje ook in een bak bij Sephora liggen. Ik stond er toen ook mee in mijn handen, denkend ‘hoe gebruik je dit in Jezus naam?’ Ik ben dus duidelijk niet de enige die dit onding totaal nutteloos vind! :D

 • Ik heb altijd lange nagels en als ik mijn nagels kort knip komt het net tot aan mijn huis dus ik kan gewoon niet op mijn huid lakken :)

 • Hier komt onze beste vriend te pas: plakband. Als het dan echt moet.

 • Haha okee beetje nutteloos is het wel ;)

 • Toen ik het eerst zag dacht ik dat het was voor een french manicure, dat je je vinger in dat ‘ding’ moest doen tot het wit van je nagels (zodat dat eronder is) dan kan je het overige van je nagel lakken en dan heb je een gekleurde nagel met een wit randje erboven. Dat ziet er niet uit. Fail. :P

 • wow zo its lijkt me wel handig ;)

 • Ik vind hem zelf wel werken bij je teennagels’
  Ik bedoel je hebt wat dikkere en boller dus daar werkt het beter dan bij je hand.

 • Katjaotal

  Oh ik heb hem ook, vre-se-lijk! Geldverspilling pur sang. En het ergste: ik heb er tegelijkertijd drie gekocht om ze ook cadeau te doen aan vriendinnetjes. Ergste miskoop op nagel gebied ever. :grr: