Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker


Het is al een hele poos terug dat ik een recept deelde hier op de site. Het werd dus wel weer tijd! Vandaag vertel ik je hoe je guacamole kan maken, iets waar ik echt dol op ben!

Guacamole maak ik zelf heel vaak, ik vind het superlekker én het is heel gezond. Guacamole maak je van avocado, en dat zit vol met goede vetten en vitamines. Guacamole is een soort sausje, wat je kan eten bij bijvoorbeeld wraps of taco’s. Het kan ook heerlijk op brood of op een cracker, of dippen met tortillachips! Hmmmm.

Wat heb je nodig voor mijn recept:

 • Een avocado, goed rijp
 • Sambal oelek
 • Peper
 • Zout
 • Knoflook
 • Een sjalotje
 • Chili poeder
 • Citroensap

Dit is een recept die ik zelf samen heb gesteld, het is niet dé manier om guacamole te maken, maar wel mijn favoriet.

Snijd de avocado doormidden en haal de pit eruit. Als ‘ie goed rijp is kan je de schil er zo aftrekken. Doe de avocado in een bakje en prak dit met een vork goed fijn zodat je een papje hebt. Als je avocado nog niet zo goed rijp is, kan je er wat room of crème fraiche door doen, maar met een goed rijpe avocado is dat niet nodig. Snijd het sjalotje in mini stukjes en doe dat erdoor. Nu doe je er een theelepel sambal bij, snuf peper en zout, beetje Chili poeder, een teentje verse knoflook of knoflookpoeder en wat druppels citroensap. Roer dit door elkaar.

Naar smaak kan je meer of minder van de pittige ingrediënten gebruiken (sambal en chilli), ik vind het erg lekker als het goed pittig is.

Nu is je guacamole klaar! Snel en simpel en ontzettend lekker. Trouwens, als je avocado nog niet rijp is, leg hem een dagje bij een banaan in een papieren zak. Op die manier is ‘ie zo rijp.

En heb je wat avocado over? Gebruik hem dan als maskertje op je gezicht!

Eet smakelijk!

126 Reacties

 • Jeetje, nog nooit van Guacamole gehoord. Maar klinkt best lekker! ^^

 • Heerlijk er zit veel verschil tussen Guacamole ik ga deze eens even testen want het recept en het resultaat zien er om te smullen uit.

 • Lijkt me erg lekker :)
  Gauw eens uitproberen

 • Ik heb er serieus nog nooit van gehoord en heb echt geen idee hoe het smaakt, maar je hebt me heel erg benieuwd gemaakt. Ik kom een keertje langs om het te eten, haha! :lol:

  • Dat zeg je wel vaker, wil je graag zeker?

   • Yasmina, dit is de laatste waarschuwing. Je laat heel vaak rare, kwetsende berichtjes achter en hebt Aranka al een keer zwart gemaakt. Je hebt ook onder mijn naam op andere blogs lullige berichtjes achter gelaten. Nog een keer en je krijgt een ban.

    Aranka is een schat van een meid en komt hier ook regelmatig over de vloer, dus dat is helemaal niet raar dat ze dat zegt.

    • Ik vind dat je erg veel geduld hebt met Yasmina.

     • Mee eens! Yasmina, waarom doe je dit? En waarom schrijf je op blogs onder de naam van Miss lipgloss? Jaloezie?
      Erg jammer!!

 • Dit ga ik een keer maken, lijkt me heerlijk! :D

 • lijkt me super!
  wanneer maak je weer eens een filmpje?

  x

 • Wat leuk, lekker en geweldig! Ik ga dit vanavond maken, en eten bij de film van vanavond ;)

  xxxxxxxxxxxx.

  ps. Hoe ga jij valentijnsdag vieren, Cynthia??

 • Lekker hoor!Wat gek dat zoveel mensen er nog nooit van gehoord hebben, voor mijn gevoel is het superbekend :D
  Misschien wel handig om ook te weten dat je dit eigenlijk meteen op moet eten, niet lang van tevoren maken! De avocado verkleurt heel snel zwart/bruin. Het citroensap houdt dat wel wat tegen, maar toch

  • Het helpt als je de pit er dan gewoon terug bij legt, dan blijft de geprakte avocado nog een dag goed.

   • Ja dat klopt, ik doe zelf vaak ook de schil er nog overheen als ik die nog heb, maar meteen opeten is toch wel het lekkerst ;)

    • De pit terug in het prakje stoppen en dan met plastic folie goed het prakje afdekken, zodat het plastic er zonder lucht tussen overheen zit. Dan kan je het een paar uur bewaren en blijft het felgroen!

 • Mmm, guacamole!! :inlove:
  Ik maak het zelf ook vaak, ook mijn eigen samengesteld receptje. Ik doe er ook graag nog tomatenstukjes en zure room bij.

 • Wat toevallig! Ik had net twee avocado’s meegenomen om eens zelf guacamole te maken. Je recept komt precies op tijd! Ik ga er een lekkere nacho schotel (met heel veel kaas) en maiskolfen bij maken. Hmmm….

 • Ik heb hier nog nooit van gehoord..

  maar wil het zeker wel een keer proberen

 • Mmm, maak het zelf ook heel vaak! Een beetje verse koriander erbij vind ik ook lekker. Nu alleen nog ’n wijntje erbij, gezellig kaarsjes aan en lekker dippen ;-)

 • Ziet er lekker uit! Ik ben niet zo voor pittige smaken, maar mijn vriend wel. Ik ga het eens voor hem maken, bedankt voor de tip! :)

 • Hmm dit ziet er erg smakelijk uit. Ik heb nu al verschillende guacamole geprobeerd uit supermarkten maar ze smaken allemaal zo anders. Misschien als ik hem zelf maak dat hij een keer echt heel erg lekker is. Ik ga je recept zeker uitproberen. Ziet er super simpel uit. Bedankt!

 • Yum! Ik ben net een maand geleden in Mexico geweest, en daar hebben ze ook van die heerlijke guacamole en spicy dips voor bij nacho’s! Ga je recept zeker een keer uitproberen.

 • Ik ben zo benieuwd naar guacamole! Ik ken het al heel lang en ik hoor van verschillende mensen dat het echt lekker én gezond is. Zelf heb ik het alleen nog nooit gegeten en het komt er eigenlijk ook nooit van.. Maar het zelf maken lijkt me sowieso lekkerder dan uit een potje, dus weer een receptje toegevoegd aan mijn ik-moet-al-deze-recepten-echt-nog-een-keer-uitproberen-lijst! :blush:

 • Ik kende het eigenlijk helemaal niet:$ Ik ben wel erg benieuwd;D

 • Hmmmm wat lekker!

 • Leuk dat je dit deelt, ik wil het zeker eens proberen, ziet er yummy uit!

 • Yummie, dit eten wij regelmatig!

 • Nomnomnom!! Ga ik zeker eens proberen!

 • wij gooien het altijd in de blender, dan wordt het lekker smooth!

 • Hmm guacamole is zooo lekker.

 • aah daar krijg ik honger van, heerlijk!

 • Waah krijg meteen trek! :) Lijkt me heel lekker!

 • Ziet er best lekker uit :D. Nu heb ik zin in dorito’s.

 • Nog nooit gegeten, nu maar eens proberen dan!

 • Guacamole is super lekker! Ik ren meteen naar de supermarkt voor de ingrediënten! :love:

 • Ik heb het laatst gegeten, vond het echt heel smerig haha

 • wat leuk! ik heb Guacamole nog nooit zelf gemaakt en dat ga ik nu zeker even proberem :)

 • Heeeeerlijk :) er is niets beters!!! Ik doe er zelf meestal nog een half tomaatje doorheen…

 • Heb jij op je laatste foto de W.I.C Toulouse nagellak op? van de Frankrijk collectie? want die ben ik nu net geswatched en lijkt zo op het oog dat kleurtje te zijn.
  Hij is erg mooi!

  En ik houd echt van avocado, vooral ook in de sushi! :inlove: , Leuk recept!

 • Avocado is zoooo lekker! Ook lekker met tonijn en wat mayo en een uitje. Maar guacmole is ook super. Ik zal deze eens proberen.

 • Apart, nog nooit gegeten. Niet iets wat hier – in België – bekend is, geloof ‘k. Lijkt me wel lekker!

 • Jammieeee! Ga ik vd week eens maken :-)
  Op de foto’s zag het er altijd al zo lekker uit, dus thanks voor het recept!!

 • Oeehh dit ziet er erg lekker uit! Heb nog nooit avocado gehad, dus ben best benieuwd hoe dat smaakt. Misschien maar eens gaan maken :)

 • Heerlijk! Ik koop het vaak kant en klaar, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker :D

 • Dit recept ga ik eens uitproberen! Die van de Allerhande van een tijd terug vond ik niet zo geslaagd, maar deze lijkt me ook makkelijk te maken :9

  Maar een vraagje, hoe weet ik in de supermarkt of de avocado rijp is? Is ie dan juist hard of zacht?

 • Oh guacamole, héérlijk! Ik doe het zelf altijd met een beetje tomaat erdoor, dan is het net wat frisser.

 • Ik wou ook nog even hier reageren om dat het niet kon bij het weight watchers artikel!
  Maar goed Cynthia wat zie je ernom goed uit!! :)
  Fijn dat het zo geholpen heeft.

  • dankjewel :D lief!

   • Dat wou ik inderdaad ook reageren! Waarom zijn ze uitgeschakeld?

    • Hoi Cynthia,
     Ik vind het erg vervelend dat de comments zijn uitgeschakeld bij het WW-stuk. Niet alleen omdat ik dan niet gewoon kan achterlaten dat ik het knap vind dat je zo veel bent afgevallen, maar vooral omdat de ik hele actie een beetje sneaky vind. Als je op de website kijkt staat er in de voorwaarden dat, als je niet op de laatste dag voor een bepaald tijdstip bent afgemeld, dat je dan voor de komende termijn automatisch WEL moet betalen. Ik denk dat je je moet beseffen dat de jonge meisjes die jouw site bezoeken heel erg door dit soort stukken worden beïnvloed. Vooral als je erbij zet ‘het is voor iedereen’. En dan ben je vergeten je op de 7e en laatste dag af te melden, en dan heb je als 13 jarige een rekening van 60 euro aan je broek hangen. Misschien had je hier misschien meer op in moeten gaan, want je vermeldt nergens dat er mogelijk dus wel kosten aan zijn verbonden als je je niet goed en op tijd afmeld. Ik snap dat je inkomsten haalt uit dit soort advertorials maar ik denk toch echt dat je zorgvuldiger moet omgaan met dit soort dingen omdat hele jonge meiden jouw blog al bezoeken en op een bepaalde manier tegen jou opkijken. Sorry voor het lange verhaal maar ik hoop dat je er wat aan hebt! xx

     • Ik snap precies wat je bedoeld! Dat staat er dan ook duidelijk bij, vetgedrukt in de laatste zin :) Ik snap dat dat belangrijk is en misleidend kan zijn, en daarom heb ik het er heel duidelijk bij gezet dat je je moet afmelden. Als het er niet bij staat is het inderdaad super sneaky.

      Comments staan sinds een tijdje standaard uit bij advertorials omdat er vaak offtopic gecomment wordt, vooral negatief.

     • Je hebt geschreven: ‘Je moet trouwens wel aan het einde van de gratis week even inloggen en je abonnement stop zetten.’ Je vermeldde alleen niet wat er gebeurt als je dit niet doet (dan krijg je een vette rekening thuis gestuurd). Nu lijkt het net alsof geld helemaal niks te maken heeft met het aanbod, terwijl je toch een abonnement aangaat. Ik snap dat je de advertentie zo aantrekkelijk mogelijk wil hebben, maar het ‘financiële’ gedeelte laat je nu weg terwijl dat essentieel is om het aanbod goed te begrijpen en dat komt niet erg integer over. + ik ben nog steeds van mening dat je voorzichtig moet zijn met dit type advertenties en je jonge lezers.

 • mmm jammie jammie! Ik heb guacamole ooit gegeten bij wraps, toen werd de guacamole bovenop de wrap gesmeerd. Erg lekker! Ik wil guacamole ook nog eens als een soort dipsaus voor nacho’s proberen. Eerst vond ik het maar een ‘rare’ groene smurrie, maar nu vind ik het heerlijk

 • hmm, lekker!echt mijn favoriet!

 • Mijn moeder maakt het altijd als we tortillas eten! Veel beter dan dat kant en klare spul!

 • Is de smaak van de avocado niet erg overheersend?! Ik wil het wel een keer maken, alleen wanneer ik weet of ik het ook lust. Vind avocado niet zo lekker namelijk.

 • Lijkt me heerlijk!

 • Heeerlijk! Ik maak hem ook altijd zelf, lekker pittig en met veel knoflook, zo lekker! Beetje creme fraiche doe ik er ook nog altijd door.
  Laatst kocht mijn man weer quacemolepotjes van Dorito’s “omdat ze in de aanbieding waren”..zucht… niet te vreten! Alleen maar zelf maken :-)

  Met avocado’s kan je ook een heerlijk voorgerechtje maken met rivierkreeftjes, creme fraiche, knoflook en citroen en dan serveren in de halve avocadoschil.

 • Ik hou niet zo van Guacamole. Ik vind het niet heel vies, maar ik eet het niet graag. Wel leuk dat je het recept erop zet voor hapjes etc :)

 • Ohhh nu heb ik zin in guacamole met tortillachips!!! Bedankt hoor ;)

 • Inge van Baaren

  Ik maak guacomola altijd alleen met zo’n kant en klaar zakje, zure room en 2 avocado’s. Ook erg leker :) en vooral heel erg simpel en snel!
  Alleen dan gebruik ik wel een staafmixer om het zacht te krijgen, ik vind persoonlijk brokjes niet zo lekker!

  Wel een leuk artikel voor mensen die het niet kennen. Want het is heerlijk!!!

 • Ik hou niet erg van pittig, maar ik wil het wel een keer proberen.

 • Oooh heerlijk!
  X

 • Mm, nee, ik hou niet zo van Guacamole, dus dit zal ik niet snel maken ^^ Misschien voor de rest van m’n gezin, die zijn er allemaal verslaafd aan :p

 • Ziet er heel lekker uit! Ik wil je een compliment geven met de WW want je bent echt veel afgevallen en je bent het blijven volhouden, chapeau! :)

  • ik wilde een reactie geven bij het WW artikel maar dat kan niet ofzo, maar ik wilde ook dat compliment geven! je ziet er echt zo goed uit na WW, echt je gezicht ziet er zo veel gezonder (en gelukkiger) uit!

 • oohh lekker, deze ga ik zeker eens uitproberen. :9

 • Dit lijkt me een lekker recept, zeg! Ik ben dol op guacamole, heerlijk.

 • Oeh krijg gelijk zin om dit zelf te maken. Ziet er superlekker uit,
  eet het normaal alleen als we bij de Mexicaan uit eten gaan. En wou nog
  even zeggen dat ik het zo knap vindt dat je zoveel bent afgevallen met WW.
  Heb toevallig eergister alle ww filmpjes van jou op youtube gekeken en
  zag een enorme verandering. Leuk dat je er nu een artikeltje over schrijft:)

 • Oh wat lekker! Ik ben dol op avocado. Op mijn brood, in de salade…

 • Ik vind avocado nog lekkerder geplet met kikkererwten. Hmmmmmmm :9

 • Op een of andere manier weet ik niet zo goed of me dit nou lekker lijkt of niet!
  Goed excuus om het een keertje te proberen dacht ik zo :)!

 • ik vind avocado lekkerder op mijn brood met wat tomaat en frituurde aubergine…klein beetje yoghurt saus ook.

 • Ik ben echt gek op guacamole. :inlove:

 • Dit recept klinkt lekker. De ene guacamole is de andere niet, dus deze ga ik zeker eens proberen. De laatste die ik maakte, vond ik namelijk niet lekker.

  Ik wil je trouwens nog even complimenteren met de advertorial over weight watchers! Leuk geschreven, maar bovenal: Wat een resultaat! Echt chapeau voor jou.

 • Annemarije

  Ik vind het nog steeds zo super knap van je dat je WW hebt doorgezet en zo’n mooi resultaat hebt weten te behalen! Respect daarvoor Cynthia!

  En deze guacamole ziet er heel yummie uit! :9

 • Lekker!!! Ik krijg er meteen honger van :)

 • Ik krijg nu meteen zin in Mexicaanse wraps..hmm! Al maak ik de guacamole vaak met limoensap, rood uitje, tomaatje, verse koriander, en rode peper. Ben echt een koriander-addict.

 • Ah leuk, ik ben echt fan van recepten!
  Mag je van mij dus wel vaker doen hihi :)
  Ik ga dit zeker een keertje proberen.

 • Aaah dit ziet er echt heerlijk uit, ga ik zeker eens met vriendinnen ofzo maken!

 • Domenique

  het ziet er hartstikke ranzig uit haha
  maar toch wil ik het ooit eens proberen
  (zelf gemaakt of kant en klaar)

  volgens mij heb ik nog nooit avocado gehad,
  kan je uitleggen hoe dit smaakt?

 • Karlijn Wever

  Hmmm guacamole lijkt me toch wel erg lekker als ik het zo zie. Ik hou heel erg van avocado, maar ik heb geloof ik nog nooit guacamole gegegeten… in bakjes in de supermarkt vind ik het er nooit zo aantrekkelijk uit zien :)

  En ik wilde nog even zeggen dat ik het superknap vind wat je hebt bereikt met WW twee jaar geleden! Echt respect voor je! Superknap dat je het zo goed hebt volgehouden. Je ziet er stralend uit! :)

 • Hmmm lekker, wat ook erg lekker is is kleine stukjes paprika er door!

 • Het ziet er best lekker uit, nam! Advocado doet mij elke keer weer aan sushi denken.. zucht.. :inlove:

 • delicious !
  Ik zie op de foto’s dat je een soort van Dorittos er bij eet, ik weet niet precies hoe ze gewoon heten..
  Maar daar heb ik ook een super lekkere (en cheap) tip voor:
  gewone wraps kun je in stukjes of driehoekjes snijden, kruiden naar eigen keuze er op doen, geschaafde kaas erop en in de oven..
  Voor hoe lang en hoe heet kan ik niet zo zeggen, want dat verschilt echt per persoon
  de een vind heel erg krokant en aangebrand lekker, de ander juist weer een beetje zacht..
  Hope you like it !

 • Respect voor je ‘afgevallen’-verhaal. Echt top! Ik zit ook te overwegen WW te gaan doen. Ik ben niet te dik, maar het zorgt voor een beetje houvast en een gezondere leefstijl. Een soort motivatie. Ik weet alleen niet of dat genoeg is om het vol te houden. Ik denk er iig nog even over na.

  Maar ik reageer op dít bericht omdat ik net je receptje heb gemaakt! Ik had al een avocado, eigenlijk voor in ander eten, en heb dit ervan gemaakt. Ik vond mijn versie niet zo heel fantastisch (ligt meer aan mijn kookkunsten dan aan jouw recept ws hihi), misschien een beetje een avocado-overkill. ;)

 • Als je niet van avocado houd is dit recept dan ook niet lekker?

 • Ik heb je hier nu al vaker over gehoord en het ziet er toch wel heel lekker uit! Toch maar een keer proberen :)!

 • waarschuwing; eet hiervan niet teveel. ;) Zo een jaar geleden was ik gék op avocado, maakte heel vaak guacamole .. tot ik op een dag een rotte had , die smaken echt smerig.. in 1 keer was ik er ook helemaal klaar mee. Nu staat het me echt tegen.. maar mss moet ik het toch maar gewoon weer een keertje proberen, hopelijk vind ik het weer lekker. :D Leuk artikel, zou het leuk vinden om vaker receptjes te lezen, of iets met eten gewoon haha.

 • Lijkt me heerlijk deze zelfgemaakte guacamole!

 • Lekkeeeeer, ik houd zelf alleen echt niet van pittig, dus ik maak het altijd zonder chilipoeder en met een klein beetje peper maar. Maar dit recept moet je echt thuis proberen iedereen, het is echt superlekker.

 • super lekker recept! is ook heel lekker met tomaat erbij!

 • Oeeeeeeeeeeeeee lekkerrr:)

  Wat ik mezelf afvraag… hoeveel calorieën het bevat en/ of punten in WW- taal. Hihi

  Ik ben er namelijk gek op en kan zo’n bak wel op… maar naam mijn idee is avocado gezonddddd…………. :P

 • Wat een leuk en handig artikel! Ga meteen wat uitproberen, leuk!
  Verder wil ik je echt n compliment geven wat het weight watchers betreft. Je straalde altijd al op foto’s, maar je ziet dat je lekkerder in je vel zit met het resultaat. Knap! Zijn de commentaren bewust gesloten op dat artikel?

 • Jammer dat je geen reactie kunt achterlaten bij het WW artikel want wauw… wat een verschil! Echt super goed, respect voor jou :)

 • Klinkt heerlijk!

  En wat fijn (WW)!

 • Oehhh zondag komt er een vriendin bij mij eten. Nou ja eten het worden meer hapjes… Deze komt op tafel

 • oooh heerlijk meis gaat het van het weekend maken :D

  • en jeetje cynth wat ben je toen goed afgevallen meis, je zag er toen ook top uit,maar je bent nu gewoon helemaal top :D zo gaaf en netjes ook dat je het eraf heb weten te houden ;) #trots xx

 • Hmm jam jam jam! Ik doe het altijd op tortilla’s :).

  Liefs, Mariette

 • Jamjam! Zoooooow lekker! Love it!

 • YES! :D Ik zag guacamole al vaker langskomen bij je foto’s, en ik wilde al heel lang om het recept vragen maar wist niet waar ik zoiets moest vragen. Dus super bedankt voor het recept!!!! Ik heb gisteren een avocado pastasaus gemaakt en die was zoooo lekker! Een nieuwe favoriet :) Omdat je van avocado houdt, zal ik hier de link delen (geen spam!) http://ohsheglows.com/2011/01/31/15-minute-creamy-avocado-pasta/.
  Heb nog 1 avocado thuis liggen dus ik zal straks zeker deze guacamole proberen! Nogmaals bedankt! :D

 • Aaaaaaaah ik hou van guacamole! Ik krijg vaak de vraag om het te maken en mee te nemen naar feestjes enzo. Zelf doe ik er ook 2 eetlepels ketchup doorheen, maakt het net nog iets lekkerder vind ik! Jammmm :9

 • Oeh ziet er lekker uit! Ga ik zeker een keer proberen, zo easy! Xx

 • Heb het net gemaakt, tis zo lekker…ook altijd bij de mexicaan, mmmhh heerlijk.:)

 • ze hebben bij de ah een kruidenmix zakje voor quacomole.. nog makkelijker:)

 • Oh ja, guacamole is superlekker! Ik hou alleen zo erg van lekkere, pure rijpe advocado, dat ik het altijd zonde vind om het in iets anders te bewerken en hem dus uiteindelijk altijd gewoon zo opeet, haha :P

 • ik heb het net gemaakt, super makkelijk & echt heerlijk, super bedankt voor dit recept te delen met ons! :D

 • Ohhh heeeeerlijk! Maak dit ook vaak maar ben de enige die het eet dus eet meestal zo´n bak zelf helemaal op iehhh. Mijn recept is bijna hetzelfde als die van jou. Doe er alleen limoen in ipv citroen en geen chili poeder. Als je trouwens geen zin hebt om een knoflook teen te persen kun je knoflook ook gepureerd kopen. Werkt prima!

 • ahhh heerlijk! bedankt! :D

 • Guacamole is lekker! Laatst heb ik het eens zelf willen maken met mijn vriend. Maar de avocado prakken was echt een hel werkje. Vooral omdat het recept zei: schraap met een mesje plakjes uit de avocado en prak dit. Die plakjes waren gewoon niet meer te prakken. Toen hadden we een guacamole zonder geprakte avocado, maar met plakjes: geen aanrader, smaakt nergens naar. Liever gewoon echte guacamole, met geprakte avocado smaakt het toch veeeel beter! :9

 • Hmmm, net dit recept van je gemaakt, smaakt heerlijk! Alleen heb ik ipv sjalotje een halve rode ui gebruikt (dat was wat ik in huis had) Smaakte lekker op brood! :D
  Toegevoegd in mijn receptenboekje, hihi

 • Marjolein

  Wauw, ik had het nog nooit op en nu heb ik het deze week al twee keer gemaakt. ZO lekker! Thanks voor dit recept :)

 • Hoi,

  Ik wil een heel lekker recept met je delen :
  Nacho’s uit de oven

  1 zak nacho’s
  1 bakje hot salsa saus
  paar japaleno pepertjes (casa fiesta)
  125 ml creme fraiche
  200 gram geraspte belegen kaas

  doe dit alles in volgorde van hierboven in een ovenschaal en doe deze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

  Heerlijk borrelgerecht. (kan ook als maaltijd, vrij machtig) :love:

 • ps.. en die quacemole van jouw past daar trouwens zeer goed bij ook !