Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

000000Ik heb een soort ‘standaard’ snelle, maar toch opgemaakte look voor dagen waarop ik niet zoveel zin heb in zware oog- of lipmake-up. Welke producten ik daar nu voor gebruik laat ik je zien plus als extra welke kleding ik die dag droeg!

P1160614

Ik draag bij deze look alles qua basismake-up, een lekkere frisse kleur blush en een klein beetje oogschaduw en lekker veel mascara. Op mijn lippen heb ik alleen wat lippenbalsem.

Na het maken van deze foto bracht ik nog wat foundation aan in mijn hals, de foundation die ik gebruikte was net één tintje te donker voor mijn huidskleur. Ik test natuurlijk een hoop producten en soms zijn die niet exact mijn kleur. Dit is trouwens wel een erg fijne foundation, waar binnenkort nog een uitgebreide review over komt.

haar doen

Later deed ik mijn haar omhoog.

De foundation die ik draag: Givenchy Teint Couture Long-Wearing Liquid Foundation.

Poeder: NARS Light Reflecting Setting Powder Pressed.

Een van mijn favoriete blushes: MAC Crew uit de Hey Sailor collectie, dit is zo’n mooie frisse blush! Ik draag bijna altijd warme kleuren en deze is koel, dat vind ik wel leuk voor de afwisseling. Verder draag ik (klink op de linkjes voor reviews):

2013-08-10 13.03.03

Ik draag mijn lekkere HEMA trui! Ik krijg hier altijd veel vragen over op Instagram. Ik heb hem een paar maanden geleden bij HEMA gekocht dus ik weet niet of hij er nog is, en hij kostte tussen de €20 en €30. Het is een hele fijne trui met een neon kleurtje door de stof heen geweven, heel leuk.

2013-08-10 17.21.27

Verder draag ik mijn Minimum gradient broek en mijn jas is van Burberry. Ik heb deze in Berlijn gekocht en draag hem met ontzettend veel plezier. Stond al jaren op mijn wishlist en besloot toen hem te kopen. Ben er onwijs gelukkig mee, ik vind het zo’n prachtige jas. Ik krijg er heel veel complimentjes over ook, het is ook wel de mooiste trenchcoat die er is. De bril is een Ray Ban Aviator.

2013-08-10 17.26.06

Hier nog een keer de broek en mijn Maje sneakers die ik in Parijs heb gekocht. Ik heb mijn Longchamp Pliage bij me en een Susan Bijl tas, gemaakt van vliegerzeil, superhandige tassen!

IMG-20130810-WA0002

De outfit ‘in actie’ met Lea, de hond van mijn schoonouders. Ik vind die broek zo tof en het is echt de meest comfortabele jeans die ik ooit heb gedragen. Sorry voor de kwaliteit van de foto, mijn vriendje maakt deze met zijn telefoon. Je kan hier goed het kleurverloop van de broek zien.

IMG-20130810-WA0003

101 Reacties