Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Tattoos zijn in deze tijd heel normaal en heel veel mensen dragen er één. Ik heb zelf ook een tatoeage, een zwaluw op mijn linker pols. Maar heel veel dames hebben juist heel girly tattoos, met cupcakes, lipsticks en parfumflesjes!

 

Tattoos hebben natuurlijk lang niet altijd een diepgaande betekenis. Uiteindelijk zijn het gewoon plaatjes die we mooi vinden en op ons lichaam laten zetten. Het kan zo simpel zijn! De laatste paar jaar zie je steeds meer ‘schattige’ tattoos. Met girly dingetjes als cupcakes, Hello Kitty’s en My Little Pony’s. Kijk maar mee naar wat voorbeelden…

Een sleeve met My Little Pony’s en wolkjes. Alles aan dit meisje is pastel, zelfs haar tattoos!

Een kopje thee…

Een parfumflesje, deze is wel heel mooi!

Cupcakes, poederdoosjes, kwasten en lipsticks. ‘Pretty on the inside’.

Nog een parfumflesje.

Nog een ‘schattige’ sleeve met cupcakes en een regenboog. Het past perfect bij dit meisje!

Luipaardlipstick. Bij MAC in Amsterdam werkt een dame met lipsticks op haar kuiten!

Nog een keer My Little Pony, dat zijn echt populaire tattoos!

Parfum, oogschaduw, nagellak en lipstick. Volgens mij zit dit op een bovenarm, maar ik kan het niet zo heel goed zien.


<3 lipstick!
Wauw, deze is kleurrijk! Best wel gaaf, haha!

Wauw, heftig… Ook zij heeft lipsticks op haar armen.


Mascara en een poederdons
Nog een parfumflesje!

‘Skull & bones’ inspired, een Hello Kitty cupcake.

Een troetelbeertjes en My Little Pony sleeve. Deze is wel supermooi gedaan zeg, wauw!

Altijd een cupcake bij de hand! ;)

Lipstick & skulls

Hello Kitty en cupcakes

My Little Pony

En nog meer cupcakes, snoepjes en bloemetjes…

Ik vind het echt kunstwerkjes om naar te kijken, vooral die enorme sleeves, wauw! Sleeves vind ik sowieso altijd fascinerend, omdat er zoveel inzit om naar te kijken. En hoeveel uren werk (en pijn!) heeft daar ingezeten… Ik vind dat heel gaaf.

Ik zou zelf alleen nooit zo’n ‘schattige’ tattoo laten zetten, denk ik. Nu vind ik cupcakes en hartjes superleuk, maar over twintig jaar denk ik niet meer. Maar ja, dat is natuurlijk altijd een reden om geen tattoo te nemen. Simpelweg past zo’n tattoo niet bij mij. Ik zou eerder een skulltattoo nemen, dan een cupcaketattoo, om het maar even zo uit te drukken.

Wat vind jij er van? Zijn hier misschien dames met cute tattoos?

 

203 Reacties

 • Ik vind het er heel schattig uitzien, maar zo’n tattoo zou ik zelf nooit nemen :P

 • Die My Little Pony tattoos vind ik echt too cute <3 Zelf zou ik het niet doen, maar ik vind het wel heel leuk om te zien bij anderen. En die met de Care Bears is inderdaad prachtig gezet, wauw! Die cupcake op de vinger vind ik erg schattig.

 • Ik hou er echt totaal niet van, haha. Maar het is allemaal wel knap gemaakt!

 • Idd, heel leuk, maar zelf zou ik er niet zo snel eentje nemen!

 • Die cupcake tussen de vingers vind ik zoo schattig!

 • ik vind het erg ordinair sorry..

 • Ik vind het echt heel erg cool staan, vooral door alle vrolijke kleuren die gebruikt worden! :) Maar ik denk dat ik dit zelf snel zat word.

 • Die tattoo waarvan je dacht dat ie op de bovenarm staat, staat op een bovenbeen. Het turquoise links is een string ;)

 • Volgens mij is die tattoo waarvan je dacht dat hij op een bovenarm zat, op een bovenbeen haha !
  Ik vind het zelf helemaal niets, veel te kinderachtig… :(

 • Ik vind die hele grote tattoo’s way too much. Zelfverminking noem ik het.

 • Ik vind het echt allemaal ontzettend lelijk. Ik ben niet zo van de fun-tattoo’s. Ik ben meer van de simpele, strakke designs.

 • Awh, nee dit vind ik niets. Ik vind kleine tattoos, of die van jou bijvoorbeeld met een betekenis veel mooier. Een my little pony of cupcake vind ik een beetje kinderlijk en niet echt met een betekenis en ik denk niet dat je dat later dan nog leuk vindt.
  Liefs

  • Ja, ik ben het echt met jou eens. Grote kans dat je spijt van zult krijgen! x

   • En waarom zou je spijt krijgen van een cupcake? Dat zeggen alleen mensen die doodsbenauwd zijn voor tattoo’s.

    Ik ben 28, moeder en heel trots op mijn cupcake, ijsje, Louboutin-pump en roze diamant tattoo’s. En de volgende wordt een My Little Pony. Ben ik nu een slecht mens dat zichzelf verminkt?

    • Nee hoor, iedereen mag dat zelf weten. Iedereen mag er ook zijn eigen menig over hebben. Ik houd er niet van en in sommige gevallen zie ik het als zelfverminking. Maar wanneer jij er wel van houd, wie houd je dan tegen.
     Geniet van je tatoos, dan geniet ik van mijn tattooloze huidje!

    • nee hoor moet je toch zelf weten die ene mouw is gaaf met troetelbeers en little pony!! hij is zo mooi lijkt bijna nep ;)

    • Volkomen mee eens !! Ik ben zelf dan geen moeder maar misschien vin jij dat strakke gedoe wel helemaal niets… Ik vind het juist gaaf als volwassenen uitkomen voor hun kind zijn !!

 • Straks ben je zestig en dan loop je met zo’n kinderachtige my little pony sleeve of hello kitty cupcake rond, dan neemt toch ook niemand je meer serieus? :/

  • Als je werkelijk denkt dat je als je zestig mag worden, en dan nog gezond bent, een tattoo een probleem is, vraag ik me af wie je serieus moet nemen… Ik zou maar heel snel doen waar je nu zin in hebt.

   • Zo hard mee eens!

   • AMEN! _o_

   • “YOLOO” xD

   • Yoeheeeee helemaal mee eens ik heb ook altijd zo gedacht als die andere over tattoos
    Maar heb het stiekem altijd mooi gevonden en ik g nu een laten zetten een vlinder
    Ben zo happy inderdaad ik leef nu

    • Ik zou ook twijfelen aan de mentale vermogens vn iemand die zo’n arm/been/litteken heeft hoor. Al eerder dan bij zestig overigens. Ik zou me echt ook bij twintigers met zo’n toetakeling afvragen: waarom? Niet omdat ik vind dat ze niet in het nu mogen leven, integendeel. En tuurlijk: hun lijf, hun leven. En over smaak valt niet te twisten. En wat boeit het hun als ik ze niet snap. Niks natuurlijk. Maar je pompt wel je grootste en meest zichtbare orgaan vol modische, betekenisloze en bovendien opzichtige plaatjes die een kinderlijkheid uitstralen waar je u tegen zegt. Alsof je met een volwassene staat te praten die met droge ogen beweert dat bob de bouwer z’n meest geliefde actualiteitenprogramma is. Of op haar kantoor een rijtje barbies heeft staan. Man, ik vind volwassen vrouwen met hello kitty spullen of blond servies al kinds. Marjan heeft wat mij betreft dus volkomen gelijk met haar opmerking. En dan doet het er niet toe of de becupcakete in kwestie zestig is of in goede gezondheid verkeert hoor. :)

     • Wat zal jij een hoge bloeddruk hebben als jij je drukt maakt om dit soort dingen. Lekker druk maken om andere mensen en anti alles zijn. Nice life you must have…

     • Mijn bloeddruk ik keurig 120 over 70, dankjewel. En ik heb een geweldig leven, waarin ik van veel dingen voorstander ben. Een mooie, onbedorven huid bijvoorbeeld, vind ik een teken van schoonheid. Niet op de man spelen in discussies ook trouwens ;-) let’s just agree to disagree. iedereen die dat wil de vrijheid om de tatoos te nemen die hij mooi vindt, en ik de vrijheid om daar mijn bedenkingen bij te hebben, en die kenbaar te maken als dat gevraagd wordt.

     • `niet op de man spelen in discussies`… Zeg jij dat nou echt zelf?? Ik lees toch echt dat jij twijfelt aan het mentale vermogen van iemand die zo´n `litteken´ heeft.. Iets met een pot en een ketel….

     • Een mooie onbedorven huid vind jij een teken van schoonheid. Dus alle mensen met brandwonden, wijnvlekken etc niet? Een beetje kortzichtig zulke uitspraken.

     • Helemaal met je eens! Goed gezegd!!

     • Stephanie

      Twijfelen aan mentale vermogens? Are you kidding me?
      Ik snap niet zo goed waarom ‘kinds’ sowieso iets negatiefs is?

      Ik vind modisch en betekenisloos ook wat overtrokken. Veel mensen hechten waarde aan jeugdsentimenten, voor de één heeft dat meer betekent dan voor de ander. Ik heb een kleine Harry Potter tattoo. Ik heb bijvoorbeeld een moeilijke jeugd gehad en vond veel rust en geluk in die boeken; het betekent dus wel veel voor me. Misschien is dat bij andere mensen met andere dingen uit hun jeugd ook zo?

      Daarnaast kun je je zo kleden dat je het niet eens ziet, en zeker als je ouder bent gebeurt dat toch wel. Ik heb tattoos op mijn bovenbenen, bovenarmen, voeten, buik, maar denk niet dat ik als 60 plusser met shorts en tanktopjes loop.

      Ik snap nooit zo goed waarom mensen zónder tattoos zo’n probleem hebben met mensen mét tattoos, en andersom niet.

     • Prima als jij warme herinneringen hebt aan harry potter, maar als ik iemand met een harry potter bj de bakker zie staan, dan zie ik een harry potter, niet een moeilijke jeugd. Dat kan ook niet, want je draagt iets in zicht wat voor anderen geen betekenis heeft behalve de obvious betekenis: het is harry potter. Je kunt mensen dus niet kwalijk nemen dat ze niet in je ziel kijken wanneer ze een blik op je huid werpen.

      Voorts wijs ik nogmaals op een vaak gemaakte fout, de redenering dat de tabulae rasa onder ons een probleem zouden hebben m

 • Sorry, mijn mening, maar dit vind ik zo ontzettend lelijk!

 • Die My little pony zijn echt te cute! Maar ik zou zelf nooit zo’n tattoo nemen, omdat ik een kleine tattoo met betekenis veel mooier vind ;)

 • Die sleeve op de 6e foto van onder is inderdaad mooi gezet zeg!
  Maar ik vind kleine tattoo’s met een betekenis erachter wel mooier :blush:

 • mooi getatoeëerd, maar dit is mij toch te zoetsappig en schattig, kinderlijk om op m’n huid te laten zetten, maar het is wel echt mooi gemaakt.

 • Zelf heb ik 3 tattoos, maar dit zou ik nooit doen :)

 • Yehh, ik ken wel iemand. Je moet eens googlen voor Candy Cane ( in weert ) die maken zulke gave cute tattoos ook!

 • ugh niks voor mij:) geef mij maar een kleine tekst of een zwaluw zoals jou wat ik zoooooo mooi vind! als ik wel moet kiezen kies ik de cupcake op mijn vinger :)

 • Deze vind ik echt allemaal verschrikkelijk en zonde van hun lichaam. Iets subtiels wat niet opvalt vind ik veel mooier.

 • Toch maar liever niet… mijn droom is een kersenbloesem. Vooral voor de betekenis dan.

 • Ik zou het zelf nooit doen. Als ik een tattoo neem, zou dat een hele kleine zijn, die veel betekenis heeft.

 • Sja,.. Het is schattig, maar voor de rest van je leven?!

 • Erg leuk dat je een blogpost aan dit wijdt!
  Als tattoolover met in de nabije toekomst een wat conservatieve baan, is het heel fijn te merken dat het steeds meer een “normaal” ding wordt ik de maatschappij. Ik vond het erg jammer als ik met lange mauwen aan moet lopen elke dag op mijn werk. Enkel omdat je tatoeages hebt, wilt niet zeggen dat je je werk niet goed doet. Zolang je er maar verzorgd bij loopt zou het prima moeten zijn, toch?!
  De schattige tattoos van hierboven geven weer wat op dat moment heel goed bij die persoon past. Laat ieder lekker zijn ding doen! Het is hun eigen keus wat iemand op z`n of haar lichaam laat zetten. Of het nou een Hello Kitty is of een skull, of met of zonder betekenis; als die mensen later ouder zijn hebben ze in ieder geval een mooie/leuke terugblik/herinnering van wat toen bij hen paste (of misschien tegen die tijd nog steeds wel).
  Kom op mensen, niet zo kortzichtig!

  • Ik weet niet wat voor baan jij hebt, maar ik vind het heel normaal als je een hoge functie hebt dat je geen tatoeages ziet. Bij mensen die in een kledingwinkel werken, of op kantoor zitten waar verder niemand er last van heeft vind ik het niet erg als er een tattoo te zien is. Als je een functie hebt waarbij je in pak naar het werk toe moet vind ik het ongepast om een of meerdere tatoeages te hebben.
   Je hebt inderdaad gelijk, de persoon doet zijn werk er niet minder om, maar je komt dan toch ook niet in je trainingspak op het werk? Het hoort gewoon bij een uitstraling die een bedrijf wil hebben.

   • Mee eens. Een baan vereist soms bepaalde kleding/uitstraling en een tattoo hoort daar vaak niet bij.
    Laatst zat ik in een restaurant. De vrouw die ons bediende had een grote tattoo op haar hand. Daarnaast vond ik haar er verder ook niet bepaald representatief uitzien, ondanks dat ze de kleding van het restaurant droeg. De tattoo bevestigde mijn mening dat ik haar niet bij het restaurant vond passen.
    Wanneer iemand zoals Cynthia ons zou bedienen met haar tattoo zichtbaar, zou ik dit minder storen vinden. Zij ziet er namelijk verzorgd uit en komt veel representatiever over.
    Wat ik hiermee wil zeggen is dat een tattoo een bepaalde indruk van een persoon kan versterken, zowel positief als negatief.

    • Ga jij nu minder naar dat restaurant gaan omdat de serveerster een grote tattoo had op haar hand? Nee? Wat maakt het dan uit… Als de baas van het restaurant het prima vindt, is alles toch in orde.

 • Ik had laatst een hele coole tattoo gezien een hele grote strik op de achterkant van haar boven been die vond ik heel tof!

 • Zelf zou ik nooit zo’n tattoo laten zetten.. omdat het toch wel een opvallend iets is. Maar ik vind ze wel echt super mooi! Kan er uren naar staren.
  Leuk dat je nu trouwens meer inspiratie posts maakt met alleen maar fotos.

 • Ik vind de sleeve van dat meisje met haar blauwe bril heel erg mooi. :)

  Ik wil al heel lang een tattoo, ik weet al ongeveer wat ik wil en waar ik het wil, maar ik durf ‘m niet te laten zetten. Mijn ouders zijn er heel hard tegen en mijn vriend vindt het niet mooi. En bovendien ben ik een schijterd :p Ik ga ‘m sowieso zetten over een paar jaar als ik uit huis ben, maar eigenlijk vind ik het zonde om nu nog langer te wachten. Ik wil hem al een paar jaar, en ben ondertussen 20.

  • Ohja, ik zou trouwens ook nooit een “schattige” tattoo nemen, omdat ik dat niet meer mooi vind als je ouder bent. Maar op bovenstaande plaatjes vind ik het wel mooi. (:

 • Ik heb donderdag een afspraak voor mijn Hello Kitty tattoo! Ben best een beetje zenuwachtig, want mijn laatste tattoo deed echt verschrikkelijk zeer, maar ben er mega blij mee, dus ik heb er wel zin in!
  En ik krijg er weinig positieve reacties op, en ik heb hem nog niet eens, maar het boeit me vrij weinig. Ik wil het graag, en het is mijn lichaam. :)

 • ik zou het zelf nooit doen, omdat ik inderdaad bang ben (/zeker weet?) dat ik zoiets later nooit meer mooi zal vinden en er spijt van zal hebben. Een meisje wat ik ken heeft een heel groot schip op der arm, ook heel gewaagd, maar zij vertelde ook dat ze een vriendin had die ook een tattoo op der onderrug heeft die ze nu niet meer mooi vind, alleen zou zegt ze dat ze hem niet weg zou laten halen omdat die tattoo staat voor een periode in haar leven, de periode dat ze hem heeft laten zetten. Dat heeft me toch aan het denken gezet, want een tattoo is dus niet alleen iets moois maar het is ook een herinnering. Elke keer als zij haar tattoo ziet zal ze denken aan toen ze 16 was (of wanneer ze hem dan ook heeft laten zetten).

 • Brrr ik krijg er een beetje de kriebels van :p Ondanks dat ik het toch heel mooi vind… Maar zo bang dat ze er spijt van gaan krijgen, dat kan toch bijna niet anders?

  Als ik er ooit een laat zetten wordt het er eentje met een mooie betekenis! :)

 • Ik zou zo’n soort tattoo zelf nooit nemen, maar ik vind ze wel echt prachtig gemaakt! Heel erg mooi.

 • Als plakplaatje of gaas-arm-sleeve-tattoo lijkt zo’n cupcake en überschattige plaatjes mij onwijs leuk, maar voor mijn werk zou ik hem op een bedekte plek moeten neerzetten…. Daarnaast ben ik bang dat ik er snel op uitgekeken raak. Maar eerlijk is eerlijk, als hij een beetje goed gezet is, vind ik hem bij anderen wel leuk.

 • Ik vind het maar niets, zo’n Little Pony op je arm. Bij dat ene meisje met haar bril past het dan weer wel maar je imago verandert toch met de jaren. Sowieso zou ik nooit voor een gekleurde tattoo gaan, dat wordt zo lelijk met de jaren. Maar ja, ik ben dan ook eerder een piercingmeisje ;)

 • Echt. Niet. Mooi.

 • Ik heb al twee tattoo’s en ga er zondag weer één laten zetten op mijn pols.
  Tattoo’s vind ik gewoon ontzettend mooi en fascinerend en vooral wanneer je de betekenis of het verhaal erachter weet.
  Ik vind het wel belachelijk dat tattoo’s op sommige werkvloeren niet getolereerd worden.
  Zelf sta ik voor de klas en heb ook toestemming moeten vragen, terwijl ik dit eigenlijk belachelijk vind. Alsof mijn functioneren negatief wordt beïnvloed door een tattoo. Ook hoor ik vaak dat je als leerkracht het goede voorbeeld moet geven. Is een tattoo dan per definitie een slecht voorbeeld?

  Even weer ontopic:
  De tattoo’s hierboven vind ik erg cute maar passen niet bij mij. Ik ga dan toch eerder voor een simpelere en betekenisvollere tattoo. Maar goed, wie weet betekenen die tattoo’s heel veel voor die meiden (en jongens?) hierboven. We kennen ze immers niet :)

 • yakkie, die grote tattoos zijn zo zonde van je huid!
  wel heel knap gedaan zeg, gaaf!
  zo’n kleine cupcake is wel lief :D
  x

 • Ik zou zelf niet zo’n tattoo laten zetten, maar ik vind het wel cute staan haha! :D

 • De tattoo die jij hebt zou ik ook zo laten zetten, die is echt echt geweldig.
  maar zo’n grote is gewoon echt te groot. Dat vind ik echt vreselijk.

 • Ik vind het wel schattig, maar hou zelf niet van kleuren tatoos. Heb er zelf 2 die gewoon zwart zijn.

  Gelukkig worden tatoos veel normaler gevonden, ik vind het zelf altijd leuk om bij anderen te zien, ongeacht wat mensen hebben laten zetten. Het heeft voor hen toch ook een betekenis.

  B.t.w. die ‘bovenarm is een been, je ziet de knieholte rechts op de foto ;) .

 • WAUW! Er zitten echt hele mooie tussen. Ik heb zelf 4 tattoo’s maar die zijn allemaal zwart. Heb bewust niet voor kleur gekozen omdat het niet zou staan bij de rest maar hier zitten echt super gave tussen. Damn!

 • Ik wil eigenlijk sowieso geen tattoo, want het is uiteindelijk toch wel een beslissing voor het leven, zegmaar…

 • Wat een leuke blogpost. Altijd grappig om te lezen dat de 1 het geweldig vind en de ander afschuwelijk. En zo zal het altijd blijven, ik ga zelf nooit die discussie aan, omdat ik vind dat je mekaar in je waarde moet laten, een persoon is niet anders of minder of slechter omdat hij/zij een tattoo heeft.

  Zelf heb ik een aantal tattoo’s en er komen er nog meer bij, en eind dit jr word er een begin gemaakt aan een sleeve. Ik vind dit soort zoete/kleurige tattoo’s heel leuk, maar ik denk eerlijk gezegt wel dat je er naar verloop van tijd op uit gekeken raakt. Maar ik ga er vanuit dat de mensen die ze laten zetten, er goed over na hebben gedacht, en dan is het sowieso hun eigen keus.
  Maar ik krijg wel ff een flashback naar de tijd dat ik 15/16 was (ben inmiddels 30) , toen lieten een hoop meiden een tweety of een stampertje of een dolfijntje zetten, op hun enkel of schouderblad. En eigelijk iedereen die ik ken met zo’n tattoo heeft er spijt van, en de meeste hebben er al iets overheen laten zetten.
  Maar zoals ik al zei…iedereen moet doen wat hij wilt.

 • Het verrast me dat die van Twinkiechan er niet tussen zitten! Ze heeft er een paar (google maar ‘Twinkiechan tattoo’): een sleeve schattigheden (o.a. ijsjes en hamtaro), een regenboog lolly op haar andere arm, boven haar liezen 2 cupcakes, op haar lagere rug een strik van Twizzlers.

  Ik vind het wel leuk maar toch niks voor mij, bij de Action hebben ze sindskort van die vrolijke tijdelijke tattoos (ook met ijsjes en diamanten en strikken en cupcakes), die had ik gekocht en een ijsje op mijn pols geplakt, maar ik kreeg maar rare blikken van mensen :p en het valt me gewoon veel te veel op; bijv. met oog make-up probeer ik mijn ogen te accentueren, een tattoo trekt de aandacht te veel.

 • Vind het leuk om naar te kijken, maar zou zelf nooit zoiets kleurrijks en schattigs nemen… Ik heb zelf een elfje op mn buik, klinkt schattig, maar ze is naakt (je ziet niks, ze zit op haar knieen met haar armen gekruisd voor haar borst) en zwart wit.. houd ik toch meer van!

 • Echt heel mooi, ik heb een dolfijntje laten zetten toen ik 20 was en nu 10 jaar later zou ik nooit mee zoiets nemen maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee omdat het me idd doet denken aan die tijd. De volgende wordt mijn man zijn naam op mijn voet in april, en ja daar is heel goed en bijna 15 jaar lang over nagedacht :lol:

 • Ik vind deze tattoo’s eigenlijk allemaal niet zo mooi omdat ik persoonlijk kleur echt niet zo mooi vind in een tattoo, maar ieder zijn keuze natuurlijk. Zo vind ik een zwart strikje vanachter in je nek heel mooi en ook praktisch. Je kan er altijd je haren over laten vallen (indien je lang haar hebt toch) als je niet wilt dat mensen hem kunnen zien :)

 • Neehhhh…Zonde zonde zonde… Hou hier helemaal niet van!! Een kleine tattoo op je lijf vind ik soms best mooi… maar niet een of ander kindertekeningetje of cupcakeje of lippenstiftje in alle kleurtjes van de regenboog… Als er iets is waarvan ik me voor kan stellen dat je er ongelofelijk veel spijt van krijgt is het dit wel!!.. Maar desalniettemin… Voor degene die er wel van houden.. alle respect hoor.. maar voor mij 1 grote Neehhhh!!

 • Ik heb geen tattoo maar wil er misschien wel één, zonder kleur en met een betekenis.
  Ik zou denk ik nooit zoiets als Hello Kitty of my little pony doen, nu is het misschien leuk maar het lijkt me niks als je een oud vrouwtje bent en zulke tattoos hebt!

 • Ik vind die cupcake schattig. Maar die grote tattoo’s zou ik zelf niet nemen..

 • Nah, vind dit niks. Loop je later als oud vrouwtje met My Little Pony’s op je arm, niet heel classy vind ik zelf. Of je wilt later een baan als advocate ofzo, en moet je je baas gaan uitleggen dat je troetelbeertjes over je lijf hebt staan. Niet heel handig denk ik zo.

  • Je hoeft je baas toch ook niet te vertellen dat je je oksels niet hebt geschoren? En bovendien: deze meiden hoeven denk ik geen baan meer te kiezen, die zijn ouder dan een jaartje of 15. Met mijn werk is het geen enkel probleem en als het dat wel zou zijn, dan zou ik daar niet willen werken.

 • Nah, eerder jeugdsentiment dan dat t wat is. Alhoewel ik die plek van die cupcake op die vinger wel gaaf vind!

 • Ze zijn mooi gezet, maar ik vraag me af of je nou zo blij moet zijn als je 70 bent en een sleeve hebt met de troetelbeertjes er op…

 • De foto bij “Parfum, oogschaduw, nagellak en lipstick. Volgens mij zit dit op een bovenarm, maar ik kan het niet zo heel goed zien.”, ik denk dat deze op haar ribben is :D Op de linkse foto, dat blauwe in het hoekje van de foto, is een bh denk ik, en dat zwarte is een bloesje :)

 • Zou zo graag een sleeve willen met rozen

 • Ik heb een uil met cherry blossoms en een swirl, die is ook best cute. Maar deze zal ik denk over een x aantal jaar nog leuk vinden, omdat het mijn betekenis is.
  Tattoo is van Lady Luck in weert.

 • Jak, dit is echt totaal niet mijn ding! Vind het echt niet mooi.
  Ik blijf dan altijd maar denken.. ben je later oma (in de 70/60), loop je nog steeds met die dingen op je arm.

 • Tsja, ik ben zelf heel erg pro-tattoo en ik wil later er zeker ook een laten zetten, het liefst een zwarte met een betekenis erachter. Maar deze tattoo’s vind ik ronduit belachelijk. Je laat als normaal zelf-respecterend mens toch niet je hele arm vol met permanente My Little Pony’s volkrabbelen? Ik weet niet hoe het met de rest van de wereld zit, maar als ik later voor een serieuze baan moest kiezen tussen een kandidaat met my little pony’s op zijn/haar arm of iemand die niet eruit ziet als een kleurplatenboek zou ik het wel weten… Helemaal niks mis met My Little Pony of Hello Kitty leuk vinden, maar je ermee vol laten tatoeëren is gewoon dom. Het is misschien een beetje hard om het zo te zeggen, maar dit is hoe ik er over denk en ik vind het helemaal niks.

 • Su-per lelijk. Echt.

 • Wat een leuk; een post over tatoeages op misslipgloss! Ik heb er zelf 5, maar ze zijn niet echt heel girlie. Alhoewel ik ook 2 roosjes op de voorkant van mijn schouders heb.. Er zit wel een girlie tattoo in de planning: kersjes met een strikje op mijn enkel. Ik vind het heel mooi, maar tatoeages zijn gewoon heel erg persoonlijk :).

 • Er zitten schitterende tatoeages tussen! Ik ga binnenkort voor mijn derde. :-)

 • ah ik zou dat strikje wel op m’n vinger willen! :inlove:

 • Die ene foto (ongeveer in ’t midden) waarvan je denkt dat het een boven arm is, is denk ik een bovenbeen, je ziet een beetje het slipje van het meisje.
  Dat gezegd zijnde,

  SUPER, sommigen al wat mooier dan anderen, maar er zitten een paar hele toffe tussen! Hoewel ikzelf waarschijnlijk niet snel voor zo’n girly tattoo zou gaan. Maar die cupcake op de vinger vind ik ook nog wel leuk.

 • I love it! Ik HOU van tattoos!

  ‘Het enige verschil tussen getattoeerde mensen en niet getattoeerde mensen is dat de getattoeerde mensen niet oordelen over de niet getattoeerde.’

  • En dan wel zulke dingen zeggen over ongetatoeeerde mensen, en dus oordelen. Kan aan mij liggen, maar volgens mij is deze niet helemaal doordacht :geek:

   • die uitspraak doelt erop dat iemand met tattoo’s (bijna) nooit iemand zonder tattoo’s veroordeelt om het niet hebben ervan. Terwijl andersom heel vaak gebeurd.

    • goh, zo zal dat toch in alle mogelijke situaties zijn. Mensen zonder tattoo hoeven toch geen reden te hebben om geen tattoo te hebben, ze hebben het simpelweg niet, maar wel gelijk ook in een hokje stoppen. Ieder mens is nou eenmaal anders en heeft andere interesses.

     • De uitspraak doelt er dus op dat ze mensen zonder tattoos juist niet in een hokje drukken en andersom wel. Beter lezen jongedame;)

     • Ja, en dan lees je dus dat op het moment dat iemand met een tatoo die uitspraak doet over ongetatoeeerden, precies doet waar ze die anderen op afrekent: ze duwt ze in een hokje. Typisch gevalletje pot verwijt de ketel. Generaliserend bovendien, dus argumentatietechnisch valt er een hele hoop op af te dingen.

 • Ik hou niet zo van tattoo’s met kleur eerlijk gezegd. Gewoon zwart vind ik het mooist! Ik vind een tattoo in je nek echt heel mooi, maar het moet wel iets voor je betekenen. Tenminste, dat zou bij mij zo zijn haha :) Leuk artikel, leuk om naar te kijken!

 • Leuk tattoo’s, het geeft op een of ander manier toch de persoonlijkheid van deze mensen weer. Kijk maar naar het voorbeeld van de MAC dame het haar lipstick op haar voet :) verder vind ik de sleeve met de troetelbeertjes en my little pony het leukste :)

 • Jawel, ik heb een cupcake en een sleeve met oa hartjes, zwaluwen, vlinder bloemen sterretjes kersjes lieveheersbeestje en een skull!

 • ahhh sorry dat ik het zeg maar ik vind dit echt heel lelijk.. doe mij maar een kleine zwarte tattoo waar een betekenis achter zit!:) zoals jouw zwaluwtje bijvoorbeeld haha

  xx

 • Nice! Ik zou zelf geen lipstickje of My Little Pony willen, maar dat kleine cupcakeje op de binnenkant van de vinger vind ik dan wél weer heel leuk.

 • Aaaahh, super schattig! Ik heb zelf wat sterretjes en zou niet snel zo’n grote sleeve zetten. Zo’n kleine cupcake tussen je vingers vind ik dan wel weer heet cute! :love:

 • Ik kan er bijna niet over uit hoe vreselijk bekrompen de mensen hier zijn. Pardon, de meeste mensen. Of je het nou mooi vindt of niet: dingen als zelfverminking, ‘niet goed bij hun hoofd’ etc, dan zijn toch geen dingen die je zegt over iemand die iets anders mooi vindt dan jij? Bij de reacties over het haar van Miley C. viel me dat ook al op.

  Anyway: misschien voel ik me gewoon aangevallen. Maar als ik 70 mag worden, dan trek ik mijn steunkousen uit en paradeer ik trots rond met mijn eigen schattige tattoo’s. Trots, omdat ik mezelf durf te zijn en niet bang ben voor mensen die oordelen en altijd met de massa mee willen lopen.

 • Haha of je het nou beauty kunt noemen.. Maarja, eigen keuze! :D

 • Ik ben nu 25 jaar en ik weeg nu 65 kilo! Dat is echt heel weinig als je je bedenkt dat ik 86 kilo woog nog maar 3 jaar geleden! Ik had ernstig overgewicht en was echt niet gezond bezig!
  Toen ben ik naar de dokter gegaan en die verwees me door naar een diëtiste. Ik volgde een redelijk streng diëet en sportte minstens 4x in de week! Een paar weken geleden kreeg ik van mijn vriend een tattoo omdat ik zo lang had doorgezet! Het is de tekst; ‘um novo começo’ met een weg-vliegende vlinder. ‘Um novo começo’ is portugees voor; ‘een nieuw begin’. Ik ben er echt superblij mee! Voor mij is het echt een tattoage met betekenis! :) Ik vind dat je alleen een tattoage moet laten zetten als je zeker weet dat je er geen spijt van krijgt! En van deze tattoo krijg ik zeker geen spijt!! :)

 • Ik vind het alleen jammer dat tattoo’s er niet zo mooi meer uitzien als je ouder (lees: je huid verliest zijn elasticiteit) bent, en je er al snel een ordinaire look aan overhoudt (dit is geen veralgemening, gewoon wat ik er van vind :) )
  Anderzijds vind ik het wel ontzettend mooi

  P.S. Ik heb het dan ook enkel over de sleeves en de chestpieces :)

 • Ik vind het op zich wel schattig, maar het is niets voor mij. Ieder zijn ding!

 • Tja ik weet nog toen we allemaal 18 werden in de klas er massaal tattoo’s werden gezet. En oh wat waren we stoer…en de enige betekenis was nog diepzinniger dan de andere…
  En nu 11 jaar later denk ik: wat een stelletje zieligerds waren we, dachten dat we heel wat voorstelden. Ben blij dat ik er toen niet aan mee gedaan heb. Zat ik daar nu mooi mee opgescheept ;)

  Toch vind ik bepaalde tattoo’s heel mooi en heb er regelmatig over nagedacht. Maar door het bovenstaande (nog) niet laten zetten.

 • Oh wauw! Ik ken een meisje met een hello kitty strikje op haar heup, echt vet! Hij is roze met lichtpaars. Zelf zou ik niet zo’n soort tattoo nemen, over 15 jaar denk ik wel anders over hello kitty & zo, dus ik hou het wel bij een hello kitty hoesje voor telefoon!
  Liefs, Anke

 • Nee, ik vind het niet mooi. Sowieso vind ik plaatjes als tattoo niet mooi. Ik vind tekens en symbolen mooier!

 • Deze plaatjes zijn allemaal erg tijdgebonden, vooral my little pony. Oke, nu is het hip, maar wat als je 50 jaar bent? Dus over een jaar of 30? Ben je dan nog steeds blij met die pony’s op je arm? Denk het niet!

  • Als je een tattoo laat zetten omdat het ‘hip’ is, heb je sowieso een probleem lijkt mij. Dat gaat inderdaad niet goed komen.

 • Super leuke tattoo’s. Sommigen zijn echt super mooi gedaan! Super mooi genezen ook, dat bepaald ook de helft van hoe het eruit ziet. Ik vind het jammer dat er nog steeds een vooroordeel rust op tattoo’s en piercings. Iedereen zijn smaak/mening, maar accepteer anderen in ieder geval. Oh boy, nu zit ik mee te gaan in de discussie…ik vind het leuke foto’s! Zo, klaar :)

 • Zo’n cupcake is mooi :D x

 • ik vind de bloem met de diamant erin super leuk!
  Ik vind sowieso dat gekleurde erg mooi..
  zelf??? nee ik wil geen poespas aan me lijf.. omdat ik weet dat ik het vandaag geweldig kan vinden en morgen erop ben uitgekeken..
  Ik zag laatst tijdens een etentje een vrouw met allemaal diamantjes op haar onderarm in de kleur zwart..
  Ik zat me de hele avond af te vragen wat het was en zag later dat het diamantjes waren.. ik vond het net hondenbrokken!! haha.. ik en me vriend hebben gelachen om de vrouw met diamantbrokken op haar onderarm..

 • Ze zijn mooi gedaan, maar zelf zou ik liever een kleine nemen met betekenis, en geen kleur-tattoo. Die cupcake tussen de vingers is best cute! :inlove:

 • Wauw! die troetelbeertjes en my little pony samen op 1 arm , erg mooi! , het plaatje dan haha
  Ik zou het zelf niet laten tatoeren! maar ik vind de pony’s en troetels het leukst haha

 • Mooi maar ik zou het niet doen. Ik zou dan gaan voor een tat met betekenis, en / of de naam van mijn kind ofzo.

 • Ik vind tattoo’s niet mooi, niet bij mijzelf én niet bij anderen. Op enkel, pols, arm of been, nee ik vind het niet mooi. Of ze nou zwart of gekleurd zijn. BEH,….

 • Ik vind de tatoeages leuk, ook al zal ik zelf niet zo snel een “schattige” tattoo laten zetten.
  Mijn zus heeft wel een schattige tattoo laten zetten op haar voet. Zelf hou ik meer van de realistische tattoos, ik wil als ik 18 ben 2 blauwe vlinders op mijn schouderblad. :)

 • Ik heb heel eenvoudige cute tattoo’s met strakke zwarte lijnen op beide voeten.
  Een bol hartje op mijn linkervoet en een strikje op mijn rechter (denk aan een Kissie strikje).
  Ze staan beide op dezelfde plek in de buurt van kleine teen.
  Cute, maar ook wat tijdlozer, hoop ik.

 • Ik heb hello Kitty op mijn polsen :P

  En die bovenarm is een dijbeen volgens mij ;)

 • Iedereen die zegt “beslissing voor het leven, later krijg je spijt.
  Wie zegt dat je zo oud word? Oud worden is niet gegarandeerd, vind je iets NU leu!
  Ook dat “lelijk als je 60 bent”. Alsof niet-getatoeëerde lichamen zo lekker zijn als je bejaard bent. Een getatoeëerd lichaam is nog interessant.
  En daarnaast is dit, zoals alles in het leven, een kwestie van smaak. Maar mensen moeten stoppen met doen alsof alles altijd een diepe betekenis moet hebben en alsof mensen met tattoos slecht zijn.

 • wow sommige zijn echt slecht gezet, zoals die lipstick in het groen/blauwe hartje. maar omg, my little pony <3

 • Ik heb zelf Marie van de Aristokatten op mijn voet, dat is mijn schattigste tattoo.

 • Ik vind het erg mooie tekeningen. Maar dan voor op papier. De huid is zo kostbaar. Ik vind niet dat je je huid als modeaccesoire moet gebruiken. Kleine tattoos (max diameter van pak em beet 5cm per tekeningetje of in z’n geheel 10cm) mét een betekenis (vriendschap,overleden iemand,een mijlpunt in je leven etc.) Vind ik niet zonde. Hierbij kun je een mooi verhaal vertellen i.p.v. “Ik vond het gewoon mooi” dat is geen goed voorbeeld. Als je zegt. Mama was vroeger heel erg ziek, toen mama beter was heeft ze een vogeltje op haar pols laten tattoeren als overwinningssymbool, dan vind ik dat mooi!

 • Ik vind het ook heel schattig, maar niet voor mij ik zou eerder iets van de natuur of bloemen ofzo kiezen. Maar met verpleegster opleiding zit dat er niet in hihi, tenzij ergens waar je het niet kan zien

 • Persoonlijk vind ik dit echt vreselijk!

 • Leuk om naar te kijken maar zou t zelf niet willen.
  Hoewel die cupcake op de vinger leuk is. :inlove:

 • Leuk om te zien :)

 • Hoewel ik die schattige tattoo’s wel erg leuk vind zou ik het zelf niet zo snel doen. Ja nu is het leuk maar over een jaar of 10 niet meer en zo’n sleeve haal je niet zomaar even weg.

  Wil zelf misschien ooit wel een tattoo maar dan een kleintje die ook echt iets voor mij betekent en op een plek die ik kan verbergen. Zie het al voor me, zo’n meisje met my little pony/carebears sleeve en dan een nette jurk, echt geen gezicht.

 • Ik vind het echt schattig om te zien, vooral de cupcake op je vinger! ^^

 • Wat een prachtige tattoos zitten ertussen! Ik vind die van de troetelbeertjes erg mooi. Ik zou alleen zelf nooit zo’n schattige tattoo zetten, je kan het denk best wel snel zat worden.

 • Wel leuk om te zien dat iedereen liever een “kleine tattoo met betekenis” laat zetten, want een vrij forse full colour tattoo (die ontzettend veel pijn, moeite, tijd en geld heeft gekost) daar zou volgens jullie dan geen betekenis achter zitten? De meeste mensen laten op hun zestiende een bloem, vlinder of aarschgewei zetten en hebben later dan of ontzettend veel spijt of vinden hun aandenken aan hun pubertijd in eens te klein en gaan daarna voor een echt stuk. Tattoo’s zijn ook mode kijk maar naar alle veertigjarige met tattoo’s op hun bovenarmen, alle dertigjarigen met een tribal boven hun broek en alle twintigjarigen met een sterretje alleen een groot al dan niet full colour stuk vind ik persoonlijk een stuk interessanter dan ergens een klein klote strikje oid.

 • ik vind het wel leuk, maar sommige niet zo mooi. Lijkt zo plat getekend.
  Ik zou het zelf niet laten doen. Misschien een klein iets. Maar denk dat je er later niet blij van word dat je een hello kitty of little poney op je arm hebt :p

 • Ik zou zoiets zelf niet laten zetten. Ik vind een zwaluw met een tekst al tijden heel erg mooi, maar ik zeg ieder jaar weer dat ik wil wachten tot na de zomer en vervolgens ontbreekt me het geld of de moed. Daarnaast heb ik ook al heel lang een plaatje van Bambi in mijn hoofd, spreekt me ook heel erg aan! Maar, één tegelijk haha.

  • Moed heb je echt niet nodig hoor! Het is meer het idee dat er naaldjes in je huid gaan, dan dat het daad werkelijk pijn doet! Maar als je twijfelt niet doen! Het blijft toch voor de rest van je leven op je lichaam zitten…

 • Ik vindt tattoos zo leuk, en deze zijn echt super schattig, maar zelf zou ik wel andere tattoos nemen.
  liefs,

 • Wat een mooie tattoos zitten er tussen, alhoewel ik zelf een zwarte tattoo heb en dol ben op skulls vind mijn zachte meisjeskant pastels en troetelbeertjes ook geweldig. Mooi toch dat dat allemaal kan?

 • ik vind dat paarse parfumflesje en die sleeve met al die pony’s en beertjes echt heel schattig ik zou het zelf nooit doen maar el leuk om naar te kijken

 • Als je echt een mooie ‘girly tattoo’ wilt, dan is Eva een hele goede en getalenteerde artist.
  Ze heeft veel ervaring met tattoo’s als deze, plus dat ze ook een hele aardige meid is!

  Check haar facebook: https://www.facebook.com/pages/Candy-Cane/154854704565361

 • Nee, hier ben ik helemaal niet van. Veel te opzichtig en denk inderdaad dat je het na een paar jaar al niet leuk meer vind. Ik vind dan iets kleins, subtiels met een mooie betekenis er achter (zoals jouw zwaluw!) veel mooier :)

 • Leuk! Ik heb zelf niet zoiets, het is voor mij te kinderachtig denk ik (behalve bepaalde parfumflesjes die nog wel serieus zijn uitgevoerd).

 • Ik vind het allemaal geen gezicht. Ik ben helemaal niet van de tattoo’s. Vind ze bijna altijd verschrikkelijk wanneer ze gekleurd zijn en groot. En vaak vind ik kleintjes ook maar niets. Ben gewoon helemaal niet van de tattoo en piercings en vind het ook nooit zo’n leuk gezicht bij een ander. Een kleine tattoo zoals jij hebt, vind ik nog wel mooi. Maar alles in deze post, brrr, kinderlijk en nee, in mijn ogen niet mooi. Eerder deze week stond een meisje achter de kassa met allemaal steentjes op haar arm in de lengte, haar oren helemaal vol met piercings, in haar neus en op haar gezicht. Ik wist gewoon niet waar ik naar moest kijken en dacht alleen maar, wat zonde, je bent zoveel mooier zonder dat alles.

  • Zo herkenbaar. Hoe sprankelend iemand.verder ook is. Ik heb er al moeite mee als ik de tatoeage van m’n broer zie die de naam van mijn dode moeder op z’n arm heeft getatoeëerd. Ik snap de betekenis, maar ik vind het doodzonde en hij zou voor mij mooier zijn zonder. Vind het een schat van een vent, maar daarin denken we gewoon verschillend.

   • Lekkere zus ben jij. Je broer heeft je moeder voor eeuwig geëerd, dat is toch liefde! Ga je lopen zeuren dat je hem mooier vindt zonder tatoeage.

 • die troetelbeertjes met my little pony sleeve is prachtig!

 • Ziet er wel schattig uit, maar ik denk dat het voor mij zelf te schattig zal zijn en ik daarom zelf nooit zoiets op mijn lichaam zal laten zetten.

 • Ik ben 16 en heb op mijn 15e een tattoo laten zetten waar ik erg blij mee ben. Fit zou ik echt never doen, omdat ik het gewoon echt lelijk vind.. iedereen zijn eigen keuze toch?

 • Ik houd eerlijk gezegt van tattoos met ‘inhoud’. Waar echt een verhaal achterzit. Ik heb zelf een tekst – ter hoogte van je bh-bandje- op m’n linker ribben. Er staat ‘life is a beautiful struggle’. Een tekst die veel voor me betekend. Ik denk dat een parfumfles- of een my little pony- tattoo daar niet tegen op kan.

  • Hoe weet jij nou wat deze tattoos voor die mensen betekenen?! Hoezo zouden dit soort afbeeldingen geen diepere betekenis kunnen hebben voor iemand? Ik snap daar echt helemaal niks van… Moet er dan per se een diepzinnige tekst bij staan?

 • ik vind tattoo’s heel gaaf, maar ik zou er alleen een nemen als er een diepgaande betekenis achter zit. gewoon een my little pony laten zetten “omdat het leuk is” vind ik niks. ik denk dat je er dan ook spijt van zult krijgen. smaak verandert namelijk gedurende je leven, maar herinneringen aan diepgaande gebeurtenissen of gedachtes veranderen niet of minder snel. maar iedereen moet hier zijn eigen keuzes in maken en het is niet aan mij om erover te oordelen wat jij op je lijf wilt zetten.

  • als ik er zelf een zou laten zetten zou ik een tekst aan de onderkant van mijn borst laten tatoeëren. en dan niet op het ribben gedeelte, maar echt nog op de borst zelf. maar pas als ik een tekst heb met een diepere betekenis

 • Erg leuk, maar niet voor mij. Wil nog wel 1 laten zetten, een hartje, heel simpel.. voor mn ouders

 • Super leuk dat je hier een stukje over maakt op je site! die ene tattoo met dat parfum flesje is wel mooi maar ik zou zulke dingen nooit bij mijzelf laten zetten.
  Ik heb gister toevallig een tattoo bij laten zetten maar dan orchideeën paars/met fuchsia en groene schaduw eromheen erg mooi over een maandje ga ik het oog van mijn vriend laten tatoeëren in mijn nek iets met betekenis dat vind ik toch wel mooi.
  PS: Echt super mooie & leuke website heb je! kijke er dagelijks op.

 • Nee, dit is echt niet mijn smaak. Ik hou sowieso niet van tatoo’s. Maar mensen die het wel mooi vinden moeten het zeker doen! :)

 • Ik vind het wel gaaf! Zou het ook niet zo snel nemen denk ik, maar ik vind het wel heel leuk om te zien.

 • Leuk artikel!!
  Ik vind het echt super gaaf om naar deze tattoos te kijken.. Zeker mooi!
  Zelf heb ik geen tattoos en ik denk ook niet dat ik ooit een tattoo ga laten zetten.
  Vind het bij anderen wel mooi.. Maar vind het gewoon niets voor mezelf!

 • Ik wil er even aan toevoegen dat een schattige tattoo natuurlijk ook een betekenis kan hebben :)
  Een bekende van me heeft bijvoorbeeld een ‘my litte pony’ tattoo omdat haar overleden zusje dat geweldig vond en zei haar zusje altijd my little pony noemde. Christina Curry heeft cupcakes op d’r love handles laten zetten om aan te geven dat ze daar trots op is. iets kan er heel oppervlakkig uitzien, maar dat zegt uiteraard niets :)

 • Prettyyy.
  Mooie vrolijke kleurtjes.
  Haha mensen zeiken hier man, ja als je 60 bent en je hebt mooie tattoo’s ben je gewoon gave oma.

 • ik vind het echt ver-schrik-ke-lijk. het ziet er zo schreeuwerig en kinderachtig uit, al die felle kleurtjes, nee niks voor mij!

 • Ik vind deze tattoos erg mooi maar te schattig voor later. Ik ben zelf bezig met een sleeve en ik heb nu 3 tattoos mijn arm en het thema is japans in kleur met zwart. Ik ben er ontzettend blij mee dat ik eindelijk de stap heb genomen en ik ben er elke dag meer verliefd op. ik kan niet wachten tot hij helemaal af is, al gaat dat nog even duren want mijn artiest komt uit Purto-rico dus als hij hier is kan ik maar 1 dag met hem afspreken omdat hij hier kort is en ik wil niet te snel mijn sleeve afraffelen dus langzaam maar zeker wordt het een geheel. 
  Als je twijfelt gewoon doen want je zult er nooit spijt van krijgen. Ik heb zelf zeker 12 jaar getwijfeld en nu snap ik niet waarom ik zolang twijfelde. 

 • Ik heb een infinity teken op mijn voet met daarin de tekst hakuna matata en daaronder een schattig hartje. Iedereen moet voor zichzelf weten wat hij zet. Zijn lijf, zijn leven. Xx

 • Ik vind het prachtig het heeft zelfs mij op ideeën gebrachten aangezien ik al een paar heb. Ik zou wel wat van beauty willen zetten….i love beauty!!!!

 • Al hou ik zelf niet van deze tattoo’s vind ik het leuk dat sommige mensen het doen omdat het meestal echt bij hun past. Behalve dat is het toch echt je eigen keus of je dit voor de rest van leven op je lichaam wilt. Beter dat je er nu blij mee bent dan dat je later spijt hebt omdat je nooit die ‘ene’ tattoo hebt laten zetten. :) Tenminste zo denk ik erover. :-)
  Zelf heb ik geen tattoo maar ik sluit niet uit dat ik ooit een keer een tattoo laat zetten. Waarschijnlijk niet heel kleurrijk maar iets waar ik tevreden mee ben en waar een betekenis aan zit ;)

 • Nou is het wel degelijk mooi, het staat gewoon ‘leuk’. Gewaagd maar toch leuk, maar tot een bepaalde leeftijd van rond de 21. Als je hierna afgestudeerd bent, een leuke baan wilt hebben met je diploma op zak en dan zo’n enorme hello kitty / little pony tattoo hebt op je arm. Hmm, ik zou het niet weten hoor. Je moet natuurlijk doen wat je wilt, voordat je oud wordt, je leeft maar 1 keer maar ik denk dat je beter voor een wat minder zichtbare plek kunt gaan. In je bruidsjurk, cocktaildress, chique kleding met zo’n tattoo, nah .. Ik heb mijn twijfels, maar toch zijn dit wel hele mooie tattoos :)

 • Ik ben gek op tattoo’s, alleen zou ik nooit een gekleurde nemen.. In de herfst komt er nog wat bij Whoot whoot*

 • Wauw, er zitten echt mooie kunstwerken bij! Ik denk dat de tattoo met parfum, oogschaduw, nagellak en lipstick (9e foto als je de allereerste niet meetelt, dus beginnend bij de pastel My Little Pony) op een bovenbeen is gezet. Als je goed kijkt naar de eerste foto is dat zwarte een hemdje en lijkt dat (licht)blauwe op een onderbroek. :)

 • Awh die tattoos zijn echt schattig :D

 • Ik heb 2 vlinders op mijn schouderblad. En op mijn ellepijp staat een tekst in Sanskriet. Ik heb ook een kleintje op mn middelvinger staan daar staat het ohm teken
  Voor mij staat elke tattoo voor een bepaalde periode in mijn leven. Ik ben ik en die tattoos horen bij mij… ❤

 • Ik vind de meeste verschrikkelijk, omdat ik ze gewoon niet mooi vind! De laatste sleeve vind ik dan wel mooi gedaan, zou een tattoo alleen overwegen als het er bijv. maximaal een jaar op zou blijven zitten. Ik denk dat een tattoo veel werkgevers afschrikt (ik werk zelf in zorg & welzijn), en om nou als 80-jarige in het bejaardentehuis te zitten met een grote My Little Pony tattoo (die waarschijnlijk al jaren niet is bijgewerkt) lijkt me verschrikkelijk! :S

  • Oh, en degenen die ik niet mooi vind zijn de tattoos met een dikke zwarte omlijning. Net een kleurplaatje! Persoonlijke smaak.. :blush: Do what makes you happy, you only live once!

 • Sommige van deze tattoos zijn wel mooi gedaan, maar ik vind dit soort ontwerpen niks. Het ziet er zo kinderlijk uit, het lijkt mij dat zoiets voor even leuk kan zijn als je ervan houdt, maar dat je er na een paar jaar echt spijt van krijgt, vootal als het zo’n grote tattoo is.

 • Hoe vet! Maar zelf zou ik nooit zo’n tattoo laten zetten :hihi:

 • Wat een toffe (en originele!) post met al die leuke girly tattoos. Ik vind dat het echt bij het meisje/de persoon moet passen maar als dat zo is EN het is mooi gezet loop je wel echt met een passend kunstwerk op je lijf, vind ik. Prachtig.

 • Ik vind ze prachtig. Vooral die MLP – carebear sleeve. Amaaaazing! :love:
  Ook heb ik ondertussen elke reactie gelezen, toch gek hoe mensen zich hier zo in kunnen opwinden. Fijn om te lezen dat iedereen een andere -en meestal ongezoute- mening heeft. Ikzelf twijfel al een tijdje om een troetelbeerachtige regenboog op mn pols te zetten. Omdat ik het mooi vind, maar ook omdat ik mezelf eraan wil blijven herinneren dat je het leven niet al te serieus moet nemen, en soms trouw moet blijven aan het kind in je. Voor de één bullshit, voor de ander een waarheid als een koe. Ik heb dan ook helemaal geen ambitie om advocaat te worden, net als bovenstaande tattoomeisjes denk ik. Als je 15 bent en je laat een tattoo zetten (maakt niet uit wat voor één), zou ik aan de oren van de ouders gaan trekken. Ben je al 25 en wil je het nog steeds, waarom dan niet?

 • Bij LA Ink (geloof ik, serie van Kat von D) kwam eens een meisje en die kreeg zo’n mooie op haar hele rug. Allemaal beauty items, echt heel gaaf!

 • Annemarie

  Bah ik word echt naar van zulke lieve meisjes hipster tattoos..

 • Ik vind ze echt gaaf!! Zelf heb ik op me voet een eigen ontwerp met een cupcake, hartjes en een skull wel een schattige natuurlijk en de namen van me ouders, ik zou alleen geen my little pony doen dat gaat weer iets te ver

 • Ik vind zulke tattoo’s heel leuk om te zien kan daar echt van genieten! Alleen zou ik het zelf nooit doen.. Voor mezelf ben ik meer van de simpelere (alleen zwarte) tattoo’s met een achterliggende gedachten. Zelf heb ik Enjoy Life op de zijkant van me voet met een klein hartje (voor mijn dierbaren) een vlindertje (omdat ik erg om mijn vrijheid in mn doen en laten gesteld ben) en een muzieknootje (muziek maakt mijn mooie tijden nog mooier en sleept me door de wat slechtere tijden heen..)
  Ik vind dat iedereen gewoon lekker moet doen wat hij of zij wil en mooi vind en waar ze zelf achterstaan! Het is je eige lichaam je eige verantwoordelijkheid, je eigen keuze voor de rest van je leven waar je trots op mag zijn!:)

 • Onwijs mooi, maar kom op, een My little pony of Hello Kitty-tattoo, vind je zometeen als je vijftig bent en in je nietsverhullende badpak ronddartelt over het strand, echt niet meer zo leuk!

  • Ga jij maar lekker op je 50e in een nietsverhullend badpak rondrennen meid…

   • Tegenwoordig mag je blij zijn dat je 50 wordt, dus lekker belangrijk!

 • Prachtig! Ik zelf heb niet zo’n tattoo, maar heb wel eens over een lipstick nagedacht. Ik vind pinups enzo gaver :D die wil ik er nog een bij.

 • Wat een leuke foto’s!

 • Tja dan ben je straks 60 en dan vraagt je kleinkind: ”oma waarom heb je 3 my little pony’s en een hello kitty cupcake op je arm?”

 • Ik vind het altijd leuk om tattoos te bekijken, ze zijn vaak prachtig qua tekening. Toch als ik een tattoo zou moeten nemen zou het een kleine tekst, quote zijn in zwarte, sierlijke letters.

 • Ik zou zelf niet zo snel een tatoo nemen. Misschien ooit een kleine met een goede reden erachter, maar verder ben ik niet zo van de tattoos. Wel vind ik sommige kleine wel mooi :)

 • Vind het persoonlijk belachelijk dat je niet even de moeite hebt gedaan om de artiesten die dit gemaakt hebben er bij te zetten!

  • Hoi boosboos, ik heb alle afbeeldingen van Pinterest, dat is geen doen om dat allemaal op te zoeken… Dat is niet ‘even de moeite’, dan moet ik de maker van elke foto mailen om het te vragen, dan gaat het maken van een artikel als deze letterlijk weken duren. Daarnaast is het vaak onmogelijk om de oorspronkelijke eigenaar van elke foto op pinterest te achterhalen.

   • Het gaat niet om toestemming vragen in mijn mening, maar een beetje research doen naar tattoo artists en hun naam er bij zetten is wel zo netjes.

    • Zoals ik zei, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat is letterlijk onmogelijk bij deze foto’s om de redenen die ik je eerder al aangaf.

 • Bah bah bah! Wat is dit tegenwoordig toch voor maatschappij? Alleen maar oordelen, oordelen en oordelen.. Mensen met tattoo’s zijn asociaal, ordinair blabla.. De meeste hier vinden het verminking en walgelijk maar dan denk ik: MENSEN waar maken jullie je toch druk om? Het is toch iemand zijn eigen keuze? Je moet niet aan spijt denken voor later want misschien is er wel helemaal geen later.. Ik heb aardig wat tattoo’s en zou bepaalde nu ook al niet meer kiezen want je smaak blijft veranderen.. maar om het daarom maar niet meer te doen? Boeiend dat je spijt krijgt… how cares? Tegen die tijd zullen er ook heus wel nieuwe technieken zijn om wat weg te laten halen.. al heb ik die intentie niet. Het zijn momenten uit je leven. Ik vind het ook belachelijk dat men zegt dat het ongepast is dat iemand tattoo’s heeft met een goede baan. Moet je dan alles laten voor je werk? Zolang je zorgt dat het met lange mouwen en lange broek onzichtbaar is.. wie ben jij dan om te oordelen dat dit niet kan? Iedereen heeft altijd zo zijn mening hierover… En ik wil het tegendeel bewijzen.. mensen met veel tattoo’s hoeven niet asociaal te zijn. Ik ben een mens met normen en waarden.. Het oordeel over getattoeerde mensen moet eens veranderen.. Kijk eens om je heen.. ik ken meer mensen die aso zijn zonder tats!!!!!!!!

  • Zo is het maar net! We zijn heel goed om mensen in hokjes te stoppen op basis van uiterlijk. Ik denk dat je heel kortzichtig bent wanneer je niet verder dan het uiterlijk kan kijken.
   We leven maar 1 x en laat de mensen in hun waarde als ze hun leven leven zoals ZIJ dat willen en niet zoals de maatschappij het wil.

 • Hey,
  Wat een prachtige tattoos heb je hier op een rijtje gezet, zeg! Love it love it love it!!! Het is een hele andere kijk op de tattoo-mentaliteit die vroeger echt een ruige en mannelijke met zich mee droeg. Nu is het echter niet meer zo spectacilair om een tattoo of drie te hebben, ook als je vrouw bent. Ik zelf heb er twee en wil er binnekort nog een laten zetten. Ik heb een bloem, een my little ponytje, jaja… het blijft cute! en ik ben al over de dertig! En nu ga ik een groene 3D diamant laten plaatsen. als je puber bent denk je aan later en hou erg je wel niet kunt veranderen. Maar geloof mij, als het goed is blijf je lekker jezelf en hou de tijden ook mogen veranderen, mensen en de mentaliteit veranderd met je mee. als je oma bent dan zul je niet meer de enigste zijn met een pony op je kont of arm ;) :geek: