Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Goedemorgen! Het is weer maandag (oeps, zondag!), en ik hoef vast niet meer te vertellen wat dat betekent… Kijk je mee naar mijn bewogen week?

 

Ik begon mijn week met een bezoek aan mijn nicht die vorige week bevallen is van een klein meisje! Ik liep de hele week al aan haar te denken en toen ik het telefoontje kreeg dat het meisje er eindelijk was, was ik zo blij! Wat een wolkje van een meisje :) Dit is trouwens de ‘behangboom’ op haar slaapkamertje.

En dus… beschuit met muisjes! Lekker!!!

Het weekend was ik bij mijn ouders, dus ook eindelijk weer knuffelen met Chubs! Het is zo’n lief beestje :)

Op tweede paasdag wilden we eigenlijk er op uit maar na lang uitslapen en thuis relaxen gingen we ’s avonds in onze chillpakken naar de bios. Ik ga nooit in oncomfortabele kleren naar de film, tijdens het film kijken wil ik relaxen! Heerlijk :) We gingen naar Chronicle en we vonden hem allebei erg vet!

In de TV guide stopten ineens alle programma’s om dezelfde tijd! Bizar, nog nooit gezien.

Al jaren heb ik een e-reader, die ik niet heel vaak gebruik. Het lezen van een echt boek vind ik toch echt fijner. Maar voor op vakantie wil ik hem echt weer gaan gebruiken, om te  voorkomen dat m’n koffer vol zit met boeken. En eigenlijk bevalt het gewoon hartstikke goed! :)

Dinsdag had ik een videoshoot voor een reclamecampagne van Renault. Die verschijnt binnenkort hier op de site en op andere sites :) Het gaat om de nieuwe Renault Twingo. Wat een leuke dag was het! Toch wel bizar, voor 3 minuten film zijn we zeven uur lang bezig geweest. Ontzettend leuk, met een superleuk team.

Lekker lunchen met z’n allen!

En weer op naar huis, de opnames waren trouwens in de Pilot Studio’s in Amsterdam.

Onderweg naar huis even eten bij Julia’s op het station, tortellini primavera. Lekker!

Supermoe maar voldaan in de trein naar huis :)

producten verzamelen om foto’s van te maken.

Weer naar de kapper geweest om te knippen, fijn! ik vind het altijd zo heerlijk als mijn haar net geknipt is.

Hmmmmm homemade geitenkaaspizza met salade. Recept volgt later!

Close up van de heeerlijke pizza!

Weer leuke post, PCLE cupcakes van Biodermal! Nom nom!

Check dit leuke cadeautje van RImmel, een Scandaleyes USB-stick! Ik houd van dit soort kleine cadeautjes, zo bruikbaar. Dit is trouwens niet in de winkel te koop.

Leuk, in de MediaZine de Tien Internetgeboden. Ik ben het er wel mee eens!

Gewokt! Oosterse wokgroenten met kip en rijst.

Vrijdagochtend heb ik altijd om 9.30 ‘retail overleg’ voor mijn shop, en daarvoor wil ik ook altijd al wat dingen gedaan hebben. Hier had ik om 9u al foto’s gemaakt van zo’n 20 producten, lekker bezig! Fijn ook dat het ’s ochtends vroeg zo licht is.

Fijn spul dit, TIGI Bed Head Sugar Dust. Komt later een review van.

Aaaaa, zo leuk! Afgelopen week hebben we de 1000 orders gehaald bij de MLG Shop, waar ik natuurlijk hartstikke trots op was! Toen ik ’s ochtends bij De Nieuwe Zaak kwam, kwam iedereen me feliciteren en er waren bloemen voor me! Wat werk ik toch met lieve, fijne mensen samen, zo belangrijk en zooooo fijn! Voor DNZ was het ook een mijlpaal, want de MLG shop is hun eerste eigen project waarbij ze nu de 1000 orders hebben gehaald.

Aranka had te gekke kaviaar nageltjes! Niet gemaakt met de producten van Ciaté, maar met balletjes die ze op eBay kocht. Ziet er zo leuk uit!

Te lekkere koekjes: Bolletje Brosse Eierkoek. Hmmmmmmmm

Op 24 & 25 april zijn de E-Commerce dagen in Utrecht. Dit is een beurs & congres en samen met Johan geef ik daar een seminar over het proces ‘Van Blog naar Shop’. Als je er heen gaat, kom dan zeker even kijken :)


Vrijdagmiddag, dus tijd om onze 1000e order te vieren met iedereen op kantoor.

Zonder Aranka was het niet gelukt, zij was stagiaire bij ons de afgelopen vier maanden. Ze begint nu aan haar laatste twee weken, inmiddels is Linda onze nieuwe stagiair die nu wordt ingewerkt. Wat moesten we zonder ze :) Als stagiaire bij MLG doe je trouwens van alles, van content voor de shop tot het bedenken van acties voor in de winkel en in de nieuwsbrief, voorraad controleren (met een programma, want ons magazijn is in Ede, een eindje weg) en nog veel meer. Heel veelzijdig en leerzaam!

En met Aukje! Met haar was ik ook naar New York, lief vriendinnetje en office manager bij De Nieuwe Zaak.

Happy :)

FEEST!

 

Er staat een hysterische leuke week op me te wachten. Opnames voor Koffietijd (wordt niet live uitgezonden), live opnames voor En Dan Nog Even Dit (talkshow RTV Oost), drie dagen naar Parijs, visagie doen bij een modeshow van een vriendin, naar de Beautygloss Party, naar de verjaardag van Aukje… Druk dus, maar ontzettend LEUK druk! Fijne week iedereen, enjoy!

Edit: Oeps, ik had de Sneak Peek even verkeerd ingepland! Haha… Dus nu al de Sneak Peek op zondag, kreeg er héél veel Tweets over! Thanks daarvoor. Heb net met een grote glimlach op m’n gezicht de comments gelezen, wat ontzettend leuk dat de Sneak Peek een vast deel van de routines van veel van jullie is. Wauw! Er kwamen namelijk veel comments als ‘Shiiiit, ik dacht dat het maandag was en naar school moest’, maar gelukkig is het nog zondag. Jullie zijn te gek, en sorry voor mijn foutje, haha.

Ik zat trouwens gisteravond mijn statistieken te bekijken en wat blijkt? De Sneak Peeks zijn de populairste blogposts op mijn site. Wow. leuk om te zien! Fijne zondag!!! XXXXX

165 Reacties

 • Is In de war volg mij verkeerde artikel t is toch zondagmorgen checkt agenda ja klopt echt draait zich dan nog maar een x om
  Wat een gaaf leven heb je geniet van ieder moment

  • haha iedereen denkt hier getzelfde! maar t zijn zeker leuke foto’s! zosls je op twitter al zei dat je sneak peaks het vaakst worden bekenen! geliof ik best is zo leuk!! :)

 • Super leuke foto’s hou van sneak peaks!
  Maar dit artikel is toch altijd op maandag en het is toch zondag :s

 • Haha echt he, k dacht al is t zo snel al maandag? Leuk artikel dat wel. Btw een recept van die wokgerecht, zou wel heeeel fijn zijn. Hihi

 • ik dacht ook al huh, moet ik naar school? maandag? maar na even gecheckt te hebben is t toch echt zondag! (:

  • Hahaha, ik had hetzelfde. Ik las “Het is weer maandag” en ik keek snel rechtsonder in het scherm om te controleren of ik niet over een halfuurtje al op school moet zitten…gelukkig niet het geval:)

   Ik vind de sneak peek trouwens wel heel erg leuk!

 • Leuke foto’s meis! En nog allemaal leuke dingen in het vooruitzicht….. Heel veel plezier!!

 • Nice pictures, heerlijk dat het nu al online staat

 • Leuk artikel! Maar het is nog zondag ( gelukkig :) )
  Xx

 • Hihi Cyntha het is pas zondag ;) Leuke foto’s vooral die gave nagels!

 • Wordt hier altijd zo vrolijk van:)

 • Ik schrok even. Maar het is nog echt maandag. Wel leuke foto’;s weer!

 • Hele mooie foto’s!! Echt leuk om elke week naar te kijken :-) Veel plezier alvast komende week!!

 • Ziet er allemaal weer gezellig uit :)

 • Ik kreeg toch bijna een hartverzakking… Ik dacht voor een tel of tien serieus dat ik gewoon lui thuis zat terwijl ik aan het werk moest zijn xD. Gelukkig is het toch echt zondagmorgen :’).

 • Leuke foto’s weer. Fijne week :-)

 • wat een leuke foto’s =)

 • Ondanks dat het zondag is vind ik het een leuk artikel! :)

 • Jeeeeeej de 1000 bestellingen gehaald! Dat was natuurlijk wel een reden voor bubbelsss :) nog maar 2 weekjes :( vind ik helemaal niet leuk :(

 • eehh, het is zondag :)

  • Gelukkig is het toch zondag, ik moest toch echt ff checken of ik niet over 7 minuten op de fiets moet zitten om op tijd te komen (zit in pyjama haha)

 • Super leuke foto’s! Alleen het is wel zondag ^^ ik schrok toen ik het las hihi

 • het is zondag?

 • Leuke week en tof vriendje heb je !!! :d xx

 • Leuke sneak peek weer :)
  Die kaviaar nagels zijn echt mooi! En die pizza ziet er trouwens heerlijk uit!

 • leuke foto`s weer zeg :D en wat een leuk kadootje die cupecakes

 • Man, ik schrok me kapot. MAANDAG?! Dan moet ik over 10minuten op werk zijn!!!! Fjieuw. Maar supertoffe foto’s weer!!

 • Leuk dat de sneak Peek vandaag is! Maar komt er vandaag dan ook nog een video of niet?

 • Super leuk! En have fun in je drukke maar ook zo leuke week!!

 • Wat ontzettend leuk weer om te lezen! Leuk ook dat je naar de BG party gaat! :) Ben benieuwd naar de foto’s van volgende week, haha.

 • Haha, ik schrok ook even! Maar gelukkig is het nog lekker zondag! De foto’s zijn weer super leuk! :)

 • Ah leuk! Lekker afwisselend! En haha Ook ik was zo gewend aan het ritme, dat ik bijnda dacht oh neee, ik moet naar school!

 • Superleuke foto’s weer! Gefeliciteerd met je 1000ste order mijlpijl, geweldig zeg!

 • Leuke foto’s! Maare, het is nog zondag haha :)

 • Dat is nog eens een leuk cadeautje op de zondagmorgen :love: Zeker voor de verkeerde dag in gepland, nou ik vind het niet erg om ‘m wat vroeger te zien. Eigenlijk mijn favoriete artikel :)

 • hihi, ik schrok me dood toen er stond : het is weer maandag ! haha, was helemaal in de war !
  maar wel weeer leuke foto’s !

 • Gelukkig het is nog zondag:) je hebt weer een hoop leuke dingen mee gemaakt zie ik! Van harte gefeliciteerd met je 1000ste order, dat is altijd toch weer een mijlpaal. Ik vind je haar super stoer en ben erg benieuwd naar de review van het haar styling product van Tigi:)
  Fijne zondag!

 • leukk hoor!! en nou hebben we m eindelijk gezien :love:

 • Heel leuk weer, deze sneak peeks. Ik snap wel dat ze het meest bekeken zijn hoor, ze zijn zo leuk om te zien! Gefeliciteerd met de 1000 orders van de MLGS! :D Supervet!
  En ik ben nu al benieuwd naar de volgende Sneak Peek, je gaat zoveel leuke dingen doen ^^

 • Heerlijk om te zien!
  X

 • O leuk, ga je ook naar Parijs deze week?! Ik ook, eind van de week! Misschien kom ik je tegen, haha!

 • Ik heb dezelfde ‘haat-liefde verhouding’ met mijn e-reader! Ideaal ding hoor, heb er al tig boeken op gelezen maar ik geef toch voorkeur aan het vasthouden en ruiken van boeken :)

 • OMG maandag? I hope not

 • Erg leuk om te zien en de reacties zijn echt grappig ;)

 • Leuk om te lezen dit!
  Echt leuk dat jij ook naar de beautygloss party komt :D

 • Fijne post! :)

 • Wat een schattige foto van jou en je vriend! De liefde straalt er echt vanaf!

 • Weer super leuk!! :d

 • Love it! En zeker ook mijn favoriete onderdeel :)

 • Je hebt weer een leuke week gehad zo te zien! veel plezier komende week!! en ik vind het wel een keertje leuk zo wakker worden op zondag met sneak peak!

 • Wat een gezellige week weer!
  Die usb stick is echt enorm gaaf :D

 • Hai misslipgloss,

  SUPER LEUK JE BLOG ! Ik geniet er elke dag van en het geeft me inspiratie en positieve energie in hoe veel lol je zelf hebt in het maken van deze blog en je andere activiteiten!
  kus Marie

 • XxLuusjexX

  Wauw!! Wat heb je een krokant hapje zeg!!
  En dan bedoel ik je vriend natuurlijk!!

 • Ik raakte ook al in de war. Maar volgens mij vinden de meesten het helemaal niet erg :love: Super leuke Sneak Peek en gefeliciteerd met de 1000 orders =)

 • Haha, ik dacht; MAAANDAG? dan moet ik zo naar school! Maar nee, gelukkig, het was een foutje. Ik hou van de sneak peaks! Liefs

 • Zo leuk weer om te zien! Die behangboom is echt cute. Die heeft mijn tante ook in de kamer van mijn neefje hangen – die pas een week oud is nu! Superleuk zeg die fotoshoot, lijkt me echt vet om te doen.. En die USB-stick in de vorm van een mascara, echt hoe verzinnen ze het. Wel weer hele leuke foto’s – al liet je me schrikken, want ik dacht ook dat al maandag was en dat ik te laat was voor school :P

 • Ben ik gek of ben jij klein?!

 • Heerlijk! Alleen nu moet ik wel een dag langer wachten op de volgende sneek peak :( xD

 • I like it, een fijne week alvast! :blush:

 • Ik schrok toch ook even hoor, want dan moest ik al zo’n 2u op stage zijn :lol: .

  Leuke foto’s weeral Cynthia! De sneak peek is inderdaad een post waar ik elke week weer naar uitkijk :) . Proficiat met je 1000 bestellingen!

 • Ik vind het echt leuk dat de sneak peaks de laatste weken wat gevarieerder zijn! Zo blijft het interessant om te zien! En superleuk dat je een foto samen met je vriend erbij hebt gedaan! Mooi stel!

 • Wat een leuke foto’s weer! Heel leuk om te zien.
  Die behangboom herken ik, die is als het goed is van Lilalabeltje :)

  Fijne zondag!

 • Gefeliciteerd met jullie 1000 orders! Lekker joh! Leuke sneakpeek weer, ik vind deze berichten ook altijd erg leuk om te zien/lezen =)

 • Leuk om te zien weer :D Ik kom hier eigelijk alleen voor de sneak peeks haha =)

 • Die brosse eierkoeken zijn inderdaad erg lekker!

 • Je hebt een hele mooie vriend, schattige foto van jullie samen :)

 • Ik blijf dit ook gewoon enorm leuk vinden om te zien! En zo te lezen staat er weer een geweldige, maar drukke week op je te wachten! Good luck & enjoy!

  (Wat is dat trouwens een leuke foto van jou en Aranka samen!)

 • Ik vind het altijd leuk een sneak peek ik ben benieuwd naar je review van TIGI Bed Head Sugar Dust :D

 • Weet je wel hoe blij ik ben dat ik eindelijk je vriend zag daar ben ik al vanaf 2009 op aan het wachten!

 • Leuke sneak peak! Je maakt altijd interessante dingen mee in het leven! Wij als studenten zitten altijd maar te zwoegen in de UB. Leuk een foto met je vriend trouwens :)

 • Wow, gefeliciteerd met de 1000 orders, dat is snel gegaan in korte tijd! En wat leuk trouwens dat persberichten soms van die lekkere cupcakes of taarten sturen, haha.

 • Leuke foto’s, ben heel benieuwd naar je geitenkaaspizza recept want die ziet er heerlijk uit! Gefeliciteerd met je 1000ste bestelling!

 • Ik vind je sneak peaks ook altijd heel fijn :blush: !

 • Leuk leuk leuk, ook mijn favoriete onderdeel van MissLipgloss: De sneak peek : D
  Die pizza ziet er echt heerlijk uit nomnomnom

 • Heey Cynthia, ik vraag me af.. ben jij dan ook te vinden op de boekenbeurs in Maastricht in Mei ;p?
  Aangezien je veel van lezen houdt en je boekenkast aardig gevuld is haha ;p.

  Leuke foto’s weer! Chubby is echt te schattig n_n.
  En wat een leuk behang van de kinderkamer, dat uiltje is echt lief :3!

 • Ohhhhh ben ik even blij! Zou morgen een paar dagen met vakantie gaan en de sneak peek
  missen, nu dus niet :D Yay!

 • OMG! ik ga ook naar de beautygloss party! Wow, dat wordt handtekeningen scoren! hihi x

 • Ligt het aan mij want gisteravond om 1uur had je nog op youtube je filmpje gepost van een tour door je woning? Die zie ik er nu niet meer staan en ook niet op je site!
  Was wel een leuke filmpje btw, lekker veel licht viel me op.

 • heej!
  is die nagellak met die balletjes gewoon te koop bijvoorbeeld in kruitvat, etos of da?
  want het ziet er zo mooi uit maar valt het er niet snel af?
  ik wil ze ook kopen maar heb ze nog nooit gezien.
  alvast bedankt!

  • Nee, helaas zijn ze alleen op eBay te koop en bij sommige hobby winkels. Ze vallen er niet snel af tot grote verbazing. Ze blijven perfect zitten, tenzij je er natuurlijk zelf aan gaat zitten pulken.

 • Hi Cynthia, wat een leuke sneak peek, mooie foto’s allemaal ,de oosterse wok groenten met
  rijst en kip lijkt me heel lekker, misschien volgende keer een recept van ?

  Thx

 • Gefeliciteerd met de 1000 orders voor de MLG shop! En jeej, een foto van je vriend hihi. Jullie zijn heel lief samen <3
  Veel plezier deze week!

 • Ik hou van jouw Sneak Peek’s! Vind het altijd zo leuk om te zien wat je in een week doet, hihi!

 • Jeejj nu al sneak peek! Leuk!! Die aftersun van no ad is zoo lekker! Staat al lekker klaar in m’n kamer voor de zomer! Leuke sneak peek dit keer zeg!! Ennee is dat nou je vriendje? :D

 • Super leuk weer!
  Blijft interessant en leuk om te zien (: :inlove:

 • gefeliciteerd met je 1000e order !
  wat voor soort hondje is dat hondje van je ouders?

 • Ik vind zo’n e-reader echt schattig enzo, maar ik twijfel om me er eentje aan te schaffen, omdat ik bang ben dat ik ‘m niet ga gebruiken… Voor vakantie is het wel ideaal natuurlijk, zoals je zegt. Leuke foto’s weer en proficiat met die 1000 orders! :D

 • Leuke sneak peek weer! Whoeee, je aankomende week klinkt super leuk! Wauw, opnames bij Koffietijd, cool. Dit maakt mij wel erg benieuwd naar de volgende sneak peek! :D

 • wat moet jij een topweek gehad hebben!

 • Gefeliciteerd met een klein nichtje! Leuk die behangboom!

 • leuke foto’s! :) komt er ook review van biodermal? ( is mijn favoriete gezichtsverzorgingsmerk :) )

 • Leuke foto’s… En de reacties hier zijn om te gillen haha… Maandag?,?,? Hahaha…. Ik kwam pas kijken na je edit … Dus ik schrok gelukkig niet hahah..

 • Annelieke

  Grappig hoe erg mensen blijkbaar kunnen genieten van ‘Sneak Peeks’ in andermans leven. Haha
  Ik vind het zelf ook altijd super leuk om naar te kijken :)

 • Onverwachts, maar wel leuk!
  Vind ik echt één van de leukste blogpost die er zijn! ^^

  Allereerst gefeliciteerd met je nichtje en je 1000ste bestelling!
  Je doet het echt fantastisch, zeker omdat je zo “jong” bent! Dat bewonder ik echt! ^^

  En wat een mooi koppel zijn jullie! Jullie passen wel goed samen, op uiterlijk gezien dan toch, op karakter zal ook wel ze ;) .

  Ik wens je nog een fijne zondag! 8)

  Blijf zo verder doen! Je bent echt geweldig!

  Liefs,
  Yasmine

 • ooh die brosse eierkoek vind ik ook heerlijk !
  enne, leuke biosfoto, relaxed ! <3

  tot zaterdag (BGParty)

 • jouw vriend is knaaaaaaap! haha

 • Die pizza en die cupcakes zien er lekker uit joh! :O
  Haha ik schrok ook even, maar het was al verbeterd.

  Volgende week kan ik je blog niet lezen, ben op werkweek naar Londen. Dus dat wordt de week daarna lekker inhalen :lol:

 • Ik zou oppassen met het noemen van Caviar Nails als het niet van Ciaté is, ze zijn links en rechts bloggers aan het aanklagen die het zo noemen, terwijl het niet met hun producten gebeurd is.

  Leuke SP :) Gefeliciteerd met je orders.

 • Haha ik begon echt te twijfelen Cynthia! Want ik werd pas om 1 uur wakker! Maar leuke foto’s weer. Ik vind Sneak Peek ge. wel. dig. Ik bekijk altijd heel aandachtig al jou foto’s. En proficiat met je 1000ste bestelling! En leuk joh dat je naar de beautygloss party komt! Dan kan ik je ontmoeten! :love: Zou je misschien een post willen maken wat jij gaat aandoen naar de party? Ik wordt echt gek .. weet maar niet wat ik aan moet of wat ik moet gaan kopen. En als jij vertelt wat je aan gaat doen kunnen we jou inspiratie gebruiken. Leuk!

 • Het valt me nu eigenlijk pas voor het eerst op dat jij echt heel klein bent! En dit is volgens mij de eerste keer dat wij als lezers van jouw blog je vriend zien. Of heb ik iets gemist? Maar wel een hele leuke sneak peek. Ik ben heel benieuwd naar die van volgende week.

 • Ik hou van dit segmentje! Dan heb ik het gevoel dat je meer bent, dan alleen een blogger (wat dus heel veel is, maar hiermee bedoel ik het beeld dat je alleen maar artiekls typt!) :) Love it

 • Super leuke foto’s!! Gefeliciteerd met je 1000ste order :D

 • Wauw, wat een leuk vriendje heb jij zeg :) Ziet er super leuk uit deze week allemaal.. Gefeliciteerd met je orders :D

 • Ooooh, ik ben zo benieuwd naar de resultaten van de opnames! Spannend zeg! Hele leuke fotos weer, ik snap helemaal waarom je sneap peaks zo populair zijn ;).

 • Ik schrok me vanmorgen ook even kapot toen ik dit artikel zag staan, was even bang dat ik me had vergist in de dag maar had m al gauw door! En ik moet zeggen, op zondagmorgen ook een ontzettend vermakelijk artikel!!
  Bij bijna iedere foto denk ik ‘o daar wil ik wat over zeggen en over dat en dat’ (in de comments,) maar tegen het einde van het artikel weet ik niet meer wat ook al weer alleen dat het er allemaal hartstikke leuk uitziet, en van harte met al 1000 orders op je webshop!
  Zo te lezen krijg je inderdaad een super week, leuk dat wij daar allemaal ook een beetje naar uit kunnen kijken en van mee kunnen genieten in de sneak peek van volgende week! :D
  ((O ja, schiet me plotseling één ding te binnen wat wel bleef hangen: wat ziet jouw vriend er lief uit, en knap ook!))

  Fijne zondag nog, en veel plezier komende week!

 • Jacqueline

  1000 orders! gefeliciteerd ennee.. niet zo gek dat je ze al gehaald hebt, je verkoopt zulke toffe items! je speelt echt heel goed in op de behoefte van je klanten TOP! :-D Ga vooral zo door, en voor je het weet zit je op de 2000 orders!:D

 • Gefeliciteerd met je 1000 orders, mijlpaal zeg! Leuke foto’s weer;)

 • Gefeliciteerd met je 1000e order! Ziet er weer uit alsof je een leuke week hebt gehad!

 • Oeeh wat gaaf dat t magazijn in Ede is. Ik woon daar :lol:
  Kom je daar ook wel eens ?

 • Ik vind dat altijd het leukste artikel wat voorbij komt op je site. Heerlijk, een kijkje achter de schermen. Als ik op Bloglovin’ zie dat er weer een Sneek Peek is, dan klik ik die altijd gelijk aan. Orgineel concept, vooral mee door blijven gaan!

 • Di USBB is cute. Ik vind het ook leuk soort cadeautje :inlove:

 • ik hou van je sneek peek’s ! heeerlijk leven heb je!

 • Gefeliciteerd met je 1000 orders, snel gegaan! Bij welke eBay verkoper heeft Aranka die pareltjes gekocht? Pretty!!

 • Persoonlijk vind ik de sneak peeks altijd wel het leukste om te lezen, zo krijg je een goed beeld hoe het leven van een schrijver uitziet. Vooral leuk als je dus iemand dagelijks volgt.

 • Ik dacht ook al, hè? Het is toch zondag vandaag?

  Ik werd in ieder geval weer helemaal blij van je update! Je doet echt toffe dingen en dat inspireert mij weer om mijn dromen achter na te gaan! :)

 • Altijd superleuk om te zien dit. Leuk dat je ook naar de BG Party gaat! Misschien zie ik je daar wel :)

 • Jeeej, leuk dat je het artikel eerder hebt gepost, altijd een momentje waar ik naar uit kijk! Geweldige pictures, de pizza.. omg.. NOMNOM. How amazing dat je op bezoek mag bij Koffietijd! Damn girl, hopelijk kan ik de uitzending zien. Ben benieuwd! ^^

 • Leuke foto’s weer! En gefeliciteerd natuurlijk met je 1000 orders, tof!! :D

 • ik ben echt blij dat je die fout hebt gemaakt hahah, normaal moet ik soms wachten totdat ik weer op de computer kan (schooldingen enzo). dus vindt het super dat de sneak peaks er zondag al staan ;)

 • is zoo leuk om te lezen!

 • Gefeliciteerd met de 1000 orders! Je gaat alle mijlpalen gewoon voorbij met je blog en shop, ga zo door!

 • Aww leuke foto van jou en je vriend, je hebt ons wel lang laten wachten hoor :p x

 • Ik las het vanmorgen al op je twitter, maar geen tijd om de blog te kijken. Maar leuke sneek peek van afgelopen week :) en de foto met je vriend is ook erg leuk! Nog gefeliciteerd met je 1000 orders.. Fijne avond nog..xx

 • Wat een leuk stel jullie ! gorgeous :blush: krijg weer helemaal zin om verliefd te worden.
  En ik vind het niet erg dat het vandaag is haha, van mij mag SP elke dag !

 • Ik zat echt even van: jeeej ze showt haar vriend! :)
  Jullie zijn echt schattig samen!
  Ik vind het niet erg dat je ‘m nu al post hoor haha.
  x

 • JAA DAAR IS HIJ! Miss Lipgloss’ vriendje. :) Leuke foto is dat!

  En het ziet er uit als een leuke week, maar volgens mij zijn al jouw weken leuk (wel druk). Veel succes komende week met alles en we zien het wel weer terug in de volgende Sneak Peek, hihi.

 • Weer een super leuke sneak peek! en nog gefeliciteerd :)

 • Wat heb je toch een heerlijk leven (en wat heb ik dat al vaak gezegd, haha). En het is je gegund. Gefeliciteerd met de 1000 orders! :)

 • Erg leuke foto’s en gefeliciteerd met je mijlpaal! Ben erg beniewd naar een review over de nieuwe Biodermal P-CL-E fluïde.

  Geniet van je leuke week! :)

 • Ik vind dit echt dé allerleukste artikels! :) Ik was dan ook SUPERBLIJ dat het er vandaag al op stond. :D Alleen moet ik nu even bedenken wat ik morgen bij m’n ontbijt zal bekijken want de sneak peak was m’n ritueel ;-)

 • Wat een leuke foto’s weer! Ook voor mij apsoluut favoriet! Gefeliciteerd met je 1000ste bestelling! Ennn… Natuurlijk van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleine nichtje! Tot zaterdag bij de Beautygloss party! Heb er zin in! (: xx

 • BROSSE EIERKOEK VAN BOLLETJEEEEEE!! OMG OMG ZO LEKKERRRR

 • Oehh wat doe jij toch allemaal leuke dingen!! En wat leuk om je vriend te zien.

 • Erg leuke foto’s om weer te zien!

 • Van mij ook nog gefeliciteerd met je 1000 orders. Ik ben schuldig aan twee. ;) Wat een leuke SP weer, ik ben ook heel benieuwd naar die van deze week. Wat veel leuke, spannende dingen ga je doen!

  Ik had nog een vraagje. Die Miss Lipgloss meetings die je deed van het zomer leken mij heel leuk, maar ik kon niet op die data. Ga je nog eens een keer zoiets organiseren?

 • Leuke foto´s!!

 • weer een super leuke sneak peek! en leuke foto van jou en je vriend :)

 • Leuke foto’s! En wat een leuke week krijg je inderdaad! Ik kom ook naar de Beautygloss party, misschien zie ik je nog wel :D.

 • Gaaf die nagels met die balletjes! Meteen maar even ebay afspeuren, misschien ook nog voor andere kleuren?
  En gefeliciteerd met de 1000 orders! :hihi:

 • Haha ik vond Chronicle echt een vreselijke kut film :9