Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Aaaah, ik heb echt een SUPERleuke week gehad! Ik heb hele leuke dingen gedaan, bijzondere mensen ontmoet en ook nog even genoten van het lekkere weer. Én het is weer maandagochtend, tijd voor een kijkje in mijn leven.

 

Vorige week maandag ging ik naar Amersfoort voor een afspraak met Plan Nederland! Het goede doel, waar ik al een aantal keer iets mee gedaan heb op MissLipgloss.nl. Zo gingen de opbrengsten van zowel de tweede ‘Miss Lipgloss Meeting’ als mijn ‘Smeren voor het goede Doel’ avond naar Plan, wat in totaal zo’n €1200 was. Ik vind het heel erg fijn om iets te doen voor goede doelen, zeker omdat ik daar gewoon de mogelijkheid toe heb met mijn site. En niet al het geld wat ik verdien hoeft naar mijn eigen portemonnee, vind ik persoonlijk.

Om die reden had ik dus een afspraak met Danielle van Plan. We hebben allerlei spannende zaken besproken waar je later zeker meer over gaat horen! Daarna ging ik nog eventjes verder werken bij de Coffee United, ik heb altijd mijn laptop bij me en vind het leuk om op andere plekken te werken dan thuis of op kantoor.

Dinsdagochtend ging ik al vroeg op pad voor drie afspraken in onze mooie hoofdstad. Een lekker druk dagje met leuke afspraken!

Helaas wel met slecht weer, maar gelukkig…

…heb ik altijd mijn Senz paraplu bij me.

De eerste stop was bij Bagels & Beans voor een sapje met de PR manager van de Sims! Waaaaa! Ik ben groot Sims fan en speel het al sinds het bestaat. Dat is inmiddels alweer twaalf jaar. Ik weet nog zo goed dat ik op mijn negende/tiende al druk bezig was met het spel, te gek vond ik het. En ik speel het nog steeds, ik vind het zó leuk. Het was dan ook echt super om met Vanessa af te spreken en kennis te maken. We hadden al een tijd mailcontact, en het is dan altijd zo leuk om daar eens een gezicht bij te zien! Het was superleuk om haar te ontmoeten.

Daarna stak ik de straat over naar het Conservatorium Hotel voor een afspraak met PR man Omar Kbiri. Met hem heb ik ook al tijden veel contact per mail en Twitter voor mijn site, maar afspreken kwam er elke keer niet van. Nu wel! Tijd voor koffie!

En kijk dan hoe mooi het Conservatorium hotel is! Ontzettend leuk om een kopje koffie te drinken. Het kost wel wat (je betaalt €4 voor een cola en €6 voor een koffie) maar dan zit je wel op een prachtige plek. En er is gratis WiFi. Het was erg leuk om Omar eens te ontmoeten en het leuke is dat hij weer iemand kende waar ik heel veel aan kon hebben, prachtig om op die manier contacten te leggen. Wat een kopje koffie drinken met iemand al kan doen :)

Kiekje in de mooie wc…

En het fonteintje er net buiten.

Ik bleef natuurlijk nog even zitten om wat blogposts te tikken. Op verschillende plekken werken is zo leuk!

En toen kreeg ik ook nog eens een prachtig compliment van Omar na onze koffie. Wauw!!

Tijd om weg te gaan, op naar de Laurierstraat om even bij te praten bij mijn mediabureau, Blogmij.

Wat is het mooi! Na deze afspraak was het tijd om naar huis te gaan. Heerlijk vind ik deze dagen, met leuke (en ook nuttige) afspraken. Nieuwe mensen ontmoeten en kijken wat je voor elkaar kan betekenen. Ik had een te gekke dag!

Van Nivea kreeg ik een superleuk Feel Good cadeautje!

Hoe leuk! Helemaal perfect voor de zomer met zonnebrand, aftersun, een strandbal, deo, lippenbalsem en reinigingsdoekjes. En een enorme badhanddoek! Geweldig, dankjewel Nivea!

En wiehoooooo, mijn Amazon bestelling was er! Boeken bestel ik vaak daar, het is goedkoper dan bij Bol.com en veel andere webshops.

Ook mijn schattige gekleurde iPhone kabels van eBay waren binnengekomen, hoe leuk zijn deze?

De boeken die ik bestelde bij Amazon. Twee boeken over ‘het leven’ en de wet van de aantrekking door Joe Vitale (vind ik erg leuk om te lezen) en twee voor mijn ‘public speaking’ skills. Ik vind het leuk om te blijven leren.

Ik kreeg een picknick kleed van Nivea en Chubby pikte hem meteen in!

Bedenk maar een onderschrift…

Haha, hoe cool, ik werd Professionele Blogger bij De Sims 3! :’D

Bramen plukken in de tuin van de buren (met toestemming).

Woensdagavond op bezoek bij een vriendin in Emmen. Zij werkt bij RTV Emmen en daar ging ik dus ook eventjes kijken.

Radiomevrouw! Het leuke is dat we samen journalistiek hebben gedaan (zij heeft het wel afgemaakt) en vroeger waren we penvriendinnen. Toen ik tien was, en zij negen, reageerde ik op een oproepje van haar in de NCRV gids. Ze zocht een penvriendin! Een ‘vriendin’ dus om brieven naar te schrijven. Ik reageerde en ze koos mij uit. Toen schreven we elkaar elke week (we hebben allebei alle brieven nog), na een tijdje spraken we eens af en we zijn altijd vriendinnen gebleven. Leuk was dus dat we op ons 18e allebei journalistiek gingen doen op dezelfde school, geheel toevallig. Of niet, want we waren natuurlijk beide al jaren bezig met schrijven. We zien elkaar niet vaak genoeg, dus we hebben nu besloten dat we elkaar vaker gaan zien. De volgende date is al gepland, ze gaat me vandaag (maandag dus) helpen met een filmpje voor de site.

We gingen eten bij De Vijfde Smaeck in Emmen, waar het eten heerlijk was! Dit was ons toetje, Key Lime Pie met vanille ijs. Hmmmmmm!

Jorien

De dag erna op kantoor aan de slag! Er komt een nieuw merk aan, wat betekent dat dit in het systeem gezet moet worden. Dat kost nogal wat tijd. Muziekje aan, colaatje erbij en gaan.

Kermis in opbouw…

Even wat drinken bij het Beugeltje met de collega’s.

Daarna op bezoek bij vrienden Judith en Iwan. Hun vriend Pol uit Barcelona maakte deze muurschildering in het kantoor van Judith. Waaaauw!

Deze tekening kwam ik tegen in zijn schetsboek, hoe leuk!

Vrijdag foto’s maken voor de shop. Ik maak foto’s voor mijn blog altijd zonder studio, gewoon in de vensterbank. De foto’s voor de shop moeten vrijstaand worden gemaakt, dus daar is wel een studiootje bij nodig.

Stapels oogschaduw… Later meer hierover!

Waaaa, HOE LEUK! Ik kreeg van Vanessa van de Sims nog een toffe goodiebag opgestuurd naar aanleiding van onze afspraak van dinsdag. Hoe vet zijn deze spulletjes!? Dat T-shirt vind ik echt te gek, net als eh, alles eigenlijk, haha.

Sleutelhanger! Die ging meteen aan mijn sleutelbos. Kan niet anders als Sims-fan!

Ik krijg heel veel bijzondere USB-sticks opgestuurd. Zo heb ik al USB-lippenbalsems, USB-lipsticks,- USB-goudstaven, USB-mascara’s, en nu ook een USB-Plumbob (zo heet die groene diamant). Ik ben helemaal blij!

Tip: Magere Franse Kwark van de AH. Hiervoor nam ik altijd de biologische, maar deze vind ik nog lekkerder. Hij is net wat minder zuur. En het is puur natuur, er zitten geen zoetstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen in. Vroeger at ik altijd Optimel, maar ik eet nu altijd ‘pure’ kwark. Wel mager, dus vetvrij. Lekker joh, vooral met een klein beetje honing. Hmmmmmm. Perfect als tussendoortje of ontbijt.

Zaterdag was het zover: Rollercoaster Saturday! Met 25 collega’s van De Nieuwe Zaak naar Walibi! FUN!

En deze gans wilde met ons mee naar binnen, haha! Het was zo grappig, hij liep echt met ons mee.

Yay! Wat was het weer leuk, ik ben gek op Walibi. Ik was wel helemaal kapot aan het einde van de dag. Van 11 tot 17.30 in achtbanen breekt wel een beetje op, haha. We hadden er gelukkig perfect zonnig weer bij!

Er volgde dus een lui avondje op de bank, met een filmpje (waarbij ik na een kwartier al als een blok in slaap viel). Geen energie om te koken, dus we haalden wok. Ik nam garnalen met een knoflooksausje en extra groenten, met witte rijst. Lang niet gegeten, lekker zeg!

Gisteren ging ik weer naar mijn ouders, al waren ze er zelf niet, haha. Het was zulk lekker weer, dus ik ging lekker in de tuin daar werken. En een beetje relaxen, daar was het zondag voor :) Deze foto is gemaakt op het station toen ik wachtte op mijn broer.

Deze week is wat rustiger, dus ik ga lekker bloggen en bezig met andere dingen voor MissLipgloss. Fijne week! XXX

130 Reacties

 • Dit vind ik altijd zo leuk om te zien, lekker veel foto’s weer!
  Die goodiebag van Sims ziet er echt heel tof uit, zo gaaf die usb-stick :blush:

 • Wat een prachtig hotel zeg! En die sims goodie bag is echt heel cute!

 • Nice! Leuke foto’s.. en ik vind je haren nog steeds mooi nu het wat langer is! :lol:

 • Je hebt het weer super lekker druk gehad zo te zien! Je haar zit super leuk op de foto met Vanessa! En ik hou ook echt van de Sims:D

 • Hihi, wat leuk dat je al zo lang Sims fan bent! Ik heb dat USB sims diamantje ook, gekregen toen ik de Sims 3 kocht toen hij niet uit was. Echt super leuk inderdaad! Ik speel het de laatste jaren wat minder, maar de periode daarvoor heb ik eigenlijk altijd fanatiek Sims gespeel. Zowel 1, 2 en 3.

 • Echt hele leuke foto’s weer :)

 • Dit is echt mijn maandag ochtend ritueeltje, laptop aan, bloglovin doorscrollen en als ik dit zie lekker kijken / lezen! Love the sneak peeks!

  • Jaa! Haha, same here. Heerlijk om je dag mee te beginnen. :) En Cynth, wat klink je gelukkig joh! Heerlijk om te lezen. :D

 • Superleuke foto’s weer! Zo te zien heb je leuke dingen gedaan! :) Die Goodiebag van Sims ziet er echt heel gaaf uit trouwens!

 • Wat leuk dat je je sims Shirley genoemd hebt! ;)

 • Wat een leuke foto’s allemaal!

 • Leuke foto’s!

 • Leuke foto’s weer! Dat picknickkleed van Nivea heb ik ook gekregen, ideaal!

 • Yeeh sneak peek time :) leuk die Sims goodie bag !

 • Hele leuke foto’s! Die eend is toch wel echt hilarisch:D

 • Leeuuukk!!!
  Die sims usb heb ik ook! Alleen is ie jammer genoeg kapot… :( haha

 • Superleuk om weer te zien, vind het echt awesome om elke maandag te kijken naar je diarys.

 • Wat een leuke foto`s zeg!! Je hebt weer erg leuke dingetjes binnen gekregen!
  Liefs

 • Dat je al zo lang sims fan bent is echt mega cool! Ik speelde het ook een heleee tijd & wou alles ervan hebben qua de cd-roms. Helaas, mag ik ze nu niet meer installeren op de computer van mams & op de laptop doet ie door het beeld traag en kan ie zo uitvallen. Balen, want het spel is echt zóóóó verslavend! Leuke foto’s heb je weer. Fijne week! :*

 • leukleuk zo’n sneak peek, met veel foto’s! =)
  je haar zo is ook echt leuk!

 • Zo leuk dit op de maandag ochtend heerlijk! :)

 • Rollercoaster Saturday! haha je vriend (?) heeft er echt zin in :)

 • Ziet er leuk uit! Die usb kabeltjes heb ik ook haha.

 • ik vind je zo’n leuk persoon ! (ookal ken ik je niet persoonlijk) :)

 • Hele leuke foto’s! Cubby is superschattig en de iPhone kabeltjes zijn ook heel leuk!:D

 • jaloers op die sims spulletjes :D leuke post!

 • Erg leuk! Vind het een goed en leuk initiatief van je dat je goede doelen helpt met een deel van je verdiensten! :)

 • Leuke foto’s, altijd leuk om te horen dat iemand blij was met zijn week en er nog steeds enthousiast over is, haha! Veel plezier komende week :)

 • Ziet eruit als een super toffe week! :)

  Liefs

 • Wow wat een lekker lange blogpost, heerlijk om weer meegenomen te worden in je leven!

 • Ik heb ook zo’n hondje als Chubby. Ze heet Roos en is nu 5 jaar oud. Het blijven hele lieve hondjes! Toevallig lijkt Roos ook heel erg op Chubby! xx

 • Geweldige foto’s! Je maakt zo veel leuke dingen mee, altijd leuk in te zien!

 • Ik ben gek op de Sims, speel het al vanaf het begin haha! Die pluimbos zou echt gaaf zijn om als ketting te hebben :) in elk geval weer veel leuke plaatjes
  :)

 • Leuke sneak peek weer! Stiekem kijk ik daar toch elke maandag weer naar uit.
  Het lijkt me zo leuk om allemaal nieuwe mensen te ontmoeten en samen dingen te ondernemen. :)

 • Wauw, je haar zit echt super leuk op de foto’s!!

 • Heerlijk om weer naar te kijken. Veel plezier deze week!

 • Wat heerlijk altijd om je sneak peek op maandagochtend door te scrollen! :lol:

 • Die foto met je hondje is echt cute!
  *onderschrift: “Daar is ze weer met die camera! Daar heb ik even geen zin in hoor!”*

 • was het niet ontzettend druk in walibi ? was daar pas gelde ook van 12 tot 5 heb iets van 4 atrakies gehad overal een uur wachte . doodzonde

 • Wat een fijne week! Je maakt me nieuwsgierig naar je nieuwe merk. Kun je een hint geven?

 • Hey, wat een leuke Sneak Peek weer! Heel leuk dat jij in Amersfoort was, daar woon ik. Je mocht wel even aanbellen hoor, grapje! Het lijkt me wel heel leuk om jou te ontmoeten! Liefs Nina

 • wauw, wat klink je gelukkig met al wat je doet ^^ super fijn, dat je zo met ‘vreemde’ mensen kan afspreken. Ik vind het zo leuk voor jou, en je pept me altijd op als het nodig is met zulke leuke sneak-peeks!

 • Chubby is echt te schattig!
  En dat Sims goodiebag ding is echt awesome!
  Die van mij start alleen niet meer op….
  Iemand hulp? :/

  • Staat je sims er nog op? kijk of je alles goed geüpdatet hebt en anders gooi het er af en opnieuw installeren das de beste manier ;) Succes!

 • Ik vind de sneak peeks altijd zo leuk!

 • Super leuk!!! En ik ben zo benieuwd naar die stapels oogschaduw????? weer een leuke sneek peek!

 • Aaah jij hebt echt een droomberoep volgens mij haha.
  Wat goed van je dat je wat voor PLAN Nederland doet!

 • jammer dat ik je niet in walibi heb gezien ;)
  moest zaterdag namelijk werken in walibi

 • leuke week heb je achter de rug!

 • Je hoort het waarschijnlijk best vaak maar wil ’t nog even zeggen: wat een prachtig gezicht heb jij!

 • super leuk om alles te zien!

 • zozo je hebt een dukke week gehad.. ziet er wel heel leuk uit allemaal

 • Leuke sneakpeek! Ik wil ook graag weer een keer naar Walibi, ik ben echt gek op achtbanen. Woensdag ga ik naar Phantasialand in Duitsland, ik ben benieuwd of dat ook zo leuk is!

  • Phantasialand is echt harstikke leuk, veel plezier! Liefs :love:

 • Dit is altijd leuk om te zien, je doet echt leuke dingen en je bent altijd zo positief!
  Liefs

 • hihi zo leuk is dit, dat je kan zien wat iemand allemaal voor leuke dingen doet. Heb het idee dat je ook heel vrolijk in het leven staat, je geniet echt van kleine dingetjes. Mooi om te zien!

 • Heerlijk weer dit artikel op de maandag ochtend! En de sims dat vind ik zoooo leuk. Zelf heb ik altijd van die periodes dat ik het speel. Fijne week toegewenst!

 • Wat een heerlijke week! Die spulletjes van the Sims zijn echt leuk!!!

 • He Cynthia!
  Wat een leuke sneakpeak!
  Ik geloof niet zo in The Secret, maar wel in Wie goed doet, goed ontmoet.
  Dat is volgens mij namelijk gewoon logica en ik vind het echt heel fijn om te lezen dat je je naast je site ook inzet voor Plan.
  Succes met alle plannen!

 • Leuke fotos! Je hebt wel echt een fijn baantje, overal kunnen werken waar je wilt. Nooit 40 uur per week vast zitten in een kantoor.

 • Hoe wordt je nou zo´n professionele blogger op sims :D? Wat super tof haha!

 • Leuk om te zien. Altijd leuk om weer nieuwe mensen tegen te komen!

 • Op die foto met de pr-vrouw van the sims sta je erg mooi, heel natuurlijk en je ziet er zo blij als een kind in een speelgoedwinkel uit :D

 • Leuke foto’s weer, zo leuk om te zien wat jij altijd doet :D!

 • Weer super leuk om te zien! Het Nivea picknickkleed heb ik ook, fijn ding :-)

 • Ik vind deze artikelen zo leuk, haha! Wat grappig dat je in Emmen was, daar woon ik namelijk :P Jammer dat ik je niet gezien heb ;)

 • Elke maandag kijk ik in mijn pauze op mijn werk of smorgens vroeg in de trein naar je sneak peek en ik geniet er elke keer weer van (zo, dat mag wel eens gezegd worden!).

  Je hebt weer een superleuke week gehad zo te zien, leuk al die afspraken!

 • Die ipod oplader valt bij onder de catogrie:
  Leuke hebbe dingetjes die ik niet kan weerstaan te kopen. :blush:
  Ik heb er 1 van rillakuma een soort beertje.

 • Hele leuke foto’s. Trouwens ik had een keer iets gevraagd maar volgens mij heb je het niet gezien. Welke foundation gebruik jij meestal en poeder? Is dat de Lumi Magique en Rimmel Stay Matte?

 • Ik was zaterdag ook in Walibi! Heb je alleen niet gezien.. :)

 • Dat simspakket!! <3

 • Zier er inderdaad uit als een heerlijk weekje . Geniet van je nieuwe week!

 • Leuke foto’s! maar… 6 euro voor een koffie!?! dat vind ik écht niet kunnen, wot!

 • superleuk om te zien en de goodiebags woow…veel leuke dingen er zitten

 • Ziet erweer uit als een gezellige, drukke, leuke week! :)

 • De derde foto van boven is echt PRACHTIG..!! Je staat er echt heel mooi op.
  Je kunt die wel als profielfoto doen ;)!

 • Dat klinkt als een heerlijk weekje! Ik vind het altijd zo leuk om te lezen dat jij zo enorm veel plezier hebt in je werk en altijd zo gemotiveerd bent! Super! :D

 • Weer een geweldige SP ! :geek:

 • Ooh die Sims goodiebag!

 • Hi, ik zou graag willen weten hoe de laders werken, ze zijn goedkoop en mijn lader is momenteel bijna kapot aan het gaan! Xx

 • Leuke foto’s. De sims is inderdaad erg leuk :D

 • Wat een leuke foto’s! Heerlijk om lekker naast het bloggen, mensen te ontmoeten en te reizen door Nederland. Zo kom je nog eens ergens hihi

 • Die Sims USBstick heb ik ook thuis liggen! Kreeg hem erbij toen ik de Sims 3 kocht, twee jaar geleden ongeveer haha. Echt heeeel erg leuk! :) I love the Sims. Voor de rest erg leuke foto’s :).

 • Die sims dingen zijn echt te leuk!

 • Wat een leuke foto’s, die muurschildering is echt mooi! En ik blijf het zeggen, die hond is super cutee!
  liefs,

 • Kan je die Sims 3 sleutelhanger ook los kopen?
  Dat zou top zijn ;D

 • leuke foto’s!

 • Haha ik ben ook een Sims verslaafde! Speelde vroeger ook Sims 1 alleen heb ik bijna geen uitbreidingen gekocht van de Sims 2 maar nu speel ik weer fanatiek en heb ik meerdere uitbreidingen, kan niet wachten tot het November is komt Jaargetijden uit whoehoeee!!

 • ik vind sneek peek een beetje veel van het zelfde . veel fotos van eten en chubby kennen we nu ook wel . wat ik bedoel te zeggen is dat er in sneek peek wel wat meer variatie mag komen . echt interesant vind ik het niet echt meer . ik post deze comment om te zien of er mischien nog meer mensen het mij eens zijn …

  • niemand verplicht het je om het te kijken. je kunt ook gewoon een keer een artikel overslaan! ik doe dat bijvoorbeeld met parfum en jij vind dit minder interessant, dat kan.

 • weer erg leuke foto’s!!
  ik heb nu zin om sims 3 te spelen, hahaha!!
  heb jij uitbreidingen? ik heb namelijk nooit gezien dat je blogger kunt worden!

  • dat kan in de carriere journalistiek als je een wat hoger niveau bereikt, gewoon in het basisspel! :)

 • Waaa, leuke pictures! God, ik mis de Sims echt, mijn laptop crasht regelmatig, waardoor hij niet grote spellen kan verdragen, maar ik snak echt naar de Sims. xD Speel het spel al sinds Sims 1, de allereerste editie. ^^

 • Leuke foto’s allemaal :D x

 • wauw, die sims goodiebag… echt geweldig :) net als je sneak peeks, ik lees ze altijd met veel plezier!

 • HEEEEEEEEEEEEL LEUK X

 • Heel erg leuk om te lezen, die sims goodiebag is echt vet. Ook leuke foto’s erbij :blush:

 • Soms ben ik een beetje verliefd op jouw leven.

 • Leuk om iedere maandag sneak peek te zien! En die usb stick is vet gaaf!

 • Ommgggg i love The Sims! Heb het zo lang gespeeld totdat ik mijn MacBook kreeg en ik er achter kwam dat ik hem niet kon installeren op mijn MacBook, tot mijn grote verdriet.. Maar ik zie dat jij dat wel voor elkaar heb gekregen, dus mijn vraag is hoe?! Xx Melanie

 • Ik word helemaal blij van deze blogpost! Dankjewel! <3

 • Nou was ik altijd erg fan van je kapsel, maar nu ik je in die eerste foto’s met wat langer haar zie…..staat je wel ERRRRG top!! Je ziet er super mooi uit,

 • Op de 3e foto van boven waar jij op staat wil ik nog even zeggen dat je haar er echt heel mooi uitziet een beetje lang! (niet dat het ervoor niet heel mooi uitzag. :blush: )

 • Hihi, ik heb zaterdag met boodschappen doen drie van die appie happie kwarkbakken meegenomen. Net eentje met stukjes ananas in de blender gegooid, superlekker!

 • De kleine stukjes commentaar bij de foto’s maken me altijd aan het lachen :) Terwijl ik ze lees krijg ik echt het gevoel dat er superveel passie met dit alles gepaard gaat. Super!

 • Ik vind zulke artikels altijd zó leuk om te lezen!
  Een keer een appart artikel over Sims? :lol:

 • Ohhhhhh die foto van chubby op het kleed <3 Sims pakket is trouwens heel erg gaaf!

 • Woooaaaahhhh hoe te gek van de Sims! Echt zooo tof! Ik ben ook groot Sims fan maar onze cd is stuk gegaan dus ik kan het nu tijdelijk niet spelen en ik baal als een stekker! Snel een nieuwe halen dus! Ik vind je haar trouwens heel leuk zitten zoals je het hebt op de foto met de PR dame van de Sims, echt heel mooi! Het lijkt net alsof je een blond bob hebt :) xx.

 • Ik was gister bij de kermis, euro dag haha! :)

 • Leuke foto´s weer!!
  Oei de Sims, dat blijft geweldig!

 • Wat leuk! En jorien! Ik ken haar.. Leuk dat je in Emmen was.. (is de wereld ook niet uit, al denken veel mensen dat ;-D )..

 • Oooh ik ben helemaal jaloers op je simspakket! Ik speel het ook al sinds groep 7 denk ik, dus ik was ook iets van tien geloof ik en nu speel ik het nog bijna iedere dag!

  Ik ben trouwens heeeeeel erg benieuwd wat je van die boeken van joe vitale vindt. Misschien dat je dat nog een keertje kan laten weten?

 • Echt, sims is en blijft geweldig! Heb ook de sims 3, super! Heb jij nog uitbreidingspaketten ervan? Zo ja, welke en wat vind je ervan?

 • Ziet er echt uit als een heeeerlijke week! Nice :)