Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Persoonlijk
  • sneak peek
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek december #1

Ik kan niet geloven hoe snel de tijd gaat! Het is gewoon al bijna kerst! Woooo! Stop de tijd! Ik heb ook altijd het gevoel dat het elk jaar weer sneller gaat. Hoe ouder je wordt, hoe meer de dagen voorbij vliegen. En dus…. is het ook al weer tijd voor de eerste Sneak Peek van december.

Ik ben helemaal gek op mijn OPI Rainbow Connection nagellak, en Chubs ook. Toen ik mijn nagels er mee ging lakken was hij helemaal geobsedeerd door het lakje! Zo cute!

Samen met Wendy (Beautyscene) was ik bij de presentatie van Moroccanoil in The Dylan (Amsterdam).

Lichtelijke chaos na het filmen πŸ™‚ Ik heb nog geen klein statief en film al jaren met een stapel boeken als ‘statief’, haha! Werkt overigens prima. Ik heb wel zo’n heel groot statief voor vanaf de grond maar dat werkt hier niet zo fijn.

M’n nieuwe iPhone heb ik nog niet binnen (thank you, Vodafone… Zucht!), maar deze toffe skin wel πŸ˜€

ANNY nagellak in de Douglas.

Wow, 40.000 tweets de wereld in gestuurd…. Veel!

Bij de kapper. Ja, daar ben ik vaak, haha! Ook omdat ik bijna nooit m’n haar in één keer laat knippen en kleuren. Puur omdat het dan zo’n enorm lange zit is, ik zit dan met gemak de hele middag daar. Dat vind ik niet zo fijn, dus ik ga gewoon twee keer.

Mooie TIGI producten.

Sinterklaaspakket onder de kerstboom! Hmmmm

En de cadeautjes die ik van de Sint kreeg. Een mooi dekbedovertrek, een drie meter lange kabel voor m’n iPhone, auto oplader voor m’n iPhone en screenprotectors, een waxi taxi (haha!) en een leren riempje. Bedankt!! Ik heb twee keer Sinterklaas gevierd dit jaar. Met een groep lieve vrienden en met mijn familie.

OPI Muppets bij DA Leidsestraat.

Goedemorgen Chubby πŸ™‚

Mijn echte eigen Miss Lipgloss hoesje voor m’n nieuwe telefoon!!! πŸ˜€ Gaaaaf! Nu nog even wachten tot ‘ie ook binnenkomt…

Ik heb een nieuwe twitterprofielfoto en ik vind het zo grappig dat ik nu dus naar mijn eigen tweets kijk.

Ik had een lunch met iemand van een PR bureau en ik kreeg chocolade cadeau! Hmmmmmmmm! Daar maak je mij heel erg blij mee!

Bij de Make Up Studio presentatie in het Tobacco Theater. Ontzettend leuk, en mijn visagiedocente Pascale (links) was er ook om een demonstratie te geven.

Nagellakken

Make-up.

Daarna even door naar Kiehl’s voor de opening van de pop up store in de Bijenkorf.

Sfeerplaatje van Amsterdam Centraal

En weer terug in Zwolle stond de enorme kerstboom op de Melkmarkt. Wauw πŸ™‚

Superhandig deze oogmake-up remover van Mineralogie, met een handig pompje!

Trap fail. Ik heb heel hard gelachen toen ik dit in real life zag. Maar ook heel erg is het, want die trap moet er dus uit en er moet een nieuwe trap komen… OMG…

Mooie quote πŸ™‚

Cadeaus kopen voor mama die 8 december jarig was!

Dit werd het, onder andere.

Whaha… Mijn favoriete snack voor bij de patat. Een kroket met appelmoes… Nom nom nom

Tof, een kerstkaartje van mijn favoriete sushi restaurant in Zwolle πŸ™‚

Ik moest weer een dag op een Windows werken… en awgh! Ik werk al jaren op een Mac en vind Windows echt niet fijn, maar het moest, omdat ik een programma moest gebruiken dat alleen op Windows werkt… Ik ga wel parallels op m’n MacBook zetten zodat het ook op m’n Mac kan (makkelijker) maar toch, grrrr!

Sushi proberen bij een nieuw restaurant in Zwolle (Itoshii). Lekker!!!

Lezen! Boek over Zappos.com.

Nieuwe mascara van L’OrΓ©al.

Prachtige Sisley producten <3

Weer kort haar πŸ™‚

Moooi! Dit is Rituals Sweet Sapphire met OPI Rainbow Connection er over heen.

Wat is Zwolle toch mooi πŸ™‚

Poepie

Nagels van m’n linkerhand gekortwiekt… πŸ™ Er waren twee nagels afgebroken door wat klusjes in huis… Snif…

Mooie quote uit het Zappos boek.

Bij de Make Up Studio presentatie

Gezellig thuis knus tv kijken.

Plafond in een kroeg in Zwolle, wow!!! Dat is pas kerstig.

In de auto… Ik weet niet wat ik erger vind, met de auto of met de trein.

Wauw… Ik had afgelopen dinsdag een presentatie in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, wat een geweldige locatie zeg. Prachtig! Ik kan trouwens verder geen foto’s van de presentatie laten zien omdat overal nog embargo op zit, dus no blogging, tweeting or Facebooking… Jammer!

’s Avonds met heel veel (fashion)bloggers eten bij Paloma Blanca waar we kennis maakten met haarverzorgingsmerk Alterna. Thijs (Willekes) presenteerde de avond en schoof gezellig aan, Daan (van Next Hair Guru) demonstreerde de producten. Het was super gezellig en Thijs is echt een ontzettend leuke man.

Goodiebags van die dag πŸ˜€ Wauw!!!

En de dag er na ’s ochtends vroeg maar een dubbele espresso, want ik was heel erg moe van de drukke dagen. Het is sowieso nu een beetje te druk, er gebeurt erg veel in mijn leven op dit moment, wat meestal ontzettend leuk is maar ook wel een beetje zwaar. Ik probeer bewust tijd voor mezelf te nemen, maar dat is ook wel moelijk als je nog heel veel doen moet. Maar ik blijf rustig (op de meeste momenten) en geniet van momentjes op de dag dat ik even niks hoef. Gelukkig is het vanaf januari allemaal weer ietsje rustiger (ietsje maar, ik bedoel, ik houd er wel van om druk te zijn :D)!

Ik wens je een heel fijn tweede deel van december, en daarbij ook meteen fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Geniet er van. Reflecteer je afgelopen jaar en blik vooruit πŸ™‚


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.