Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Je kon twee weken geleden de eerste Sneak Peek van mei al bekijken hier op de site en nu is het tijd voor deel 2! Mei was een superleuke maand, waarin ik 21 werd en een superleuke verjaardag had, en waarin ik leuke feestjes had en leuke nieuwe mensen heb ontmoet. Lees je verder?

Ik ben trouwens sinds een paar weken Instagram aan het gebruiken (dat is een app voor de iPhone waarmee je je foto’s heel gaaf kan bewerken met een paar klikken en dan kan delen met je Instagram-vrienden)! Dus de bewerkte foto’s zijn ook met m’n telefoon gemaakt.

Joepie! Karl Lagerfeld colaflesjes! Ik schreef er een tijdje terug al over en ze zijn zo gaaf.

Cupcakes op mijn verjaardag van Cupcake Point!

Nom nom nom :)


HEEL goed en interessant boek, ik bespreek hem binnenkort in een filmpje :) Voor m’n verjaardag gehad.

Op m’n verjaardag ’s avonds, Jolien en Lotte :) en CHUBBY!


Vans! Aukje en ik op het terras.


Fragment uit het boek wat ik hierboven liet zien. Een heel hoofdstuk gaat over bloggen, en dat vind ik natuurlijk rete interessant!

Dit zie ik altijd als ik wakker word. Fijn :)

Fusion of Dance! Ik ging met mijn vriendin Aukje en een vriendin van haar, Sharon. En we hadden dezelfde sandaaltjes (Supertrash) aan! Toevallig!

Ik, Aukje en Sharon


Partypeople!

Chubby!


Stilte voor de storm op de zondag na mijn verjaardag, toen vierde ik het voor mijn familie. Het was heel gezellig! Je kan hier zien hoe ‘flexibel’ mijn bank is. Het deel wat normaal aan de longchair staat, staat nu voor het raam als extra zitplek.

Mijn lieve neefje van negen maanden vond mijn horloge heel interessant!


Met Chubs


Oh oh… Op deze dag kreeg ik ook last van mijn kies. Kiespijn, aaaauuuu! Ik heb er een week mee gelopen (mijn tandarts had  geen plek en raadde me aan te wachten tot het niet meer ging…) en het deed zo’n pijn dat ik gewoon niet meer kon nadenken, kreeg er ook oor- en hoofdpijn van. Ik leefde op pijnstillers, want tja, ik kan moeilijk een week in bed gaan liggen! Afgelopen vrijdag heb ik een twee uur durende wortelkanaalbehandeling gehad (waar ik heel bang voor was, maar waar ik uiteindelijk niks van voelde door vijf verdovingen) en nu is het weg. Gelukkig :)

Luttekestraat, Zwolle

Fooooood :)

Chubby op zijn verjaardag, hij is vorige week één jaar geworden! Hiep hiep!

Zet mij in een boekwinkel neer en ik ben uren zoet. Dit is bij Waanders in Zwolle. Ik kan niet éventjes in een boekwinkel staan, ik ben er dan minimaal een uur. Aan het rondlopen, bladeren, kijken wat voor interessante boeken er allemaal zijn.


En ik twijfelde tussen deze drie boeken. Ik nam ze alledrie maar.

McDreamy!


Boodschappen doen met m’n fietsje, voor een etentje bij mij thuis die avond.


Ik in de zon!


Joepie! Kolonisten van Catan! Met vijf collega’s hebben we bij mij thuis gegeten en Catan gespeeld, en het was echt hilarisch. We werden naarmate het spel vorderde allemaal heel fanatiek wat echt onwijs grappig was. Ik had nét niet gewonnen!

Maar ik was wel roze :)

En er waren mojito’s!

En Aukje en Willem hielpen met afwassen!

Lieve beertjesketting van Charlotte (PinkyPolish).

Bij MAC, dit model werd opgemaakt door Terry Barber.


Eye candy!


Met lieve Mascha.


Daarna sushi eten met Mas, Charlotte en Wen.


Nagels!


Charlotte. Wat een leuke, lieve en spontane meid is dat toch :)


Pioenrozen vind ik mooi!


Birdie


Lezen! Ik heb in tijden niet meer echt een roman gelezen, en ik kocht Magnus van Arjen Lubach. Daarover later meer.


Nagellak! MAC Light Affair. Is in het echt minder blauw.


En ooooh, dit was zo leuk. Ik werd door Martine van Recensiekoning gevraagd of ik visagie wilde doen voor een nog geheim project. Ik gilde meteen JA want ik ben een groot, groot fan van Recensiekoning. En dus ging ik zaterdag naar Amsterdam om ze te helpen. Het was onwijs leuk, de Recensiekoningen zijn in het echt nog véél grappiger en ik vond het een eer om er die dag bij te zijn en de make-up te doen. Dit is wat ik zo leuk vind aan 1) social media (want zonder Twitter en mijn blog was ik nooit bij deze opdracht gekomen) en 2) visagie – omdat ik het zo leuk vind om met (nieuwe) mensen te werken en nieuwe gezichten te zien. Ik houd ervan om met een groepje mensen samen te werken en iedereen even een beetje te leren kennen die dag. En wie weet wat je dan later in de toekomst nog eens gaat doen :) Onwijs leuk was het.


Met Alwine, het dochtertje van Martine en Ruben. Echt een schatje!


Alwine, Martine en ik.

Alwine wilde ook make-up!

Op de blog van Martine. :D


Hierover later ook meer!


Uit het boek ‘Bloghelden’ van Frank Meeuwsen.


Nogmaals.


Op verjaardag van een vriendin, Indonesische hapjes :) Ze noemden dit ‘prikandel’ en het was echt súper lekker.


Lopend van de parkeergarage naar huis zie ik altijd dit schattige huisje. Zo lief :)

127 Reacties

 • Wauw, weer superleuke foto’s!

 • Weer een interessante sneak peak! Je leven lijkt me heel druk, maar ook leuk en gezellig en ik vind het dan ook fijn om daar elke keer iets van te kunnen zien. Onze levens zijn heel verschillend, maar één ding hebben we wel gemeen: ik heb nl. ook pas een wortelkanaalbehandeling gehad :( ! Ik was gelukkig in een halfuurtje klaar en had vreemd genoeg van tevoren helemaal geen pijn of ongemak. Een paar uur later kreeg ik daar in alle hevigheid wel last van, maar voel me nu weer prima. Mooie sandaaltjes zijn dat trouwens die je daar bij die foto van Fusion of Dance aanhebt. :)

 • Alweer superleuke foto’s!

 • leuke foto’s!!
  het valt me alleen op dat je onzettend vaaaaaaaaaak dat blauwe spijkervestje aanhebt!! ook in ny enzo
  maar hij staat je super leuk:)xx

 • Wat lekker veel foto’s weer :D
  En oh ik ben zo verliefd op die sandaaltjes!! :D

 • superleuke foto’s alweer!
  ik kan gewoon een half uur staren naar die
  mac lipsticks foto en dan denken :
  oooh die wil ik! en die ook! haha

 • Birdie foto is mijn favoriet!

 • Heee leuk om te zien!
  Waar heb je die sandaaltjes van Supertrash eigenlijk gekocht? Ik had ze gezien op de site en wilde ze zooo graag hebben maar ik ben bang dat de maat niet goed is (vallen ze normaal?) en dat ik ze dan terug moet sturen en dat zie ik niet zo zitten…
  Ik dacht misschien heb je ze in een winkel gekocht :) Hoop dat je wilt antwoorden.
  X

 • kan je dat spel niet een keer uitleggen?
  ik snap er niks van :p

 • zó leuk artikel~!!! :inlove:

 • Astridjeje

  happy-b-day to chubby x

 • blijft altijd leuk om te zien!!
  je maakt echt hele mooie foto’s!
  x

 • Echt leuk om te kijken dit!

 • Hele mooie foto’s weer (vooral die van de MAC lipsticks) en erg leuk om te zien!

 • Toffe foto’s allemaal! Jij trekt waarschijnlijk heel de tijd foto’s als ik het zo zie :)

 • Geraldine

  Leuke foto’s :) ik merk dat jij dezelfde fiets hebt als mijn geliefde stationsfiets, die ook in Zwolle staat :)

 • Ik vind dit zoon leuk item op je site. Je straalt echt op de foto’s! Leuk om te zien allemaal : :D

 • Leuke foto’s, dat Instagram lijkt me echt leuk! *Nog een reden om een iPhone te kopen, shit*
  En je comments doen het weer!

 • Wederom: wat leuk om te zien! Je maakt echt mooie en leuke foto’s!

 • Ohh, dit vind ik zo’n leuk item! :D

 • leuke artikelen dit! ben verliefd op de ketting van charlotte

 • Aww volgens mij is birdie een baby merel. :inlove:

 • die sandaaltjes van supertrash zijn echt super leuk!!

 • Altijd weer leuk om te zien! ;) de foto van ‘birdie’ is erg leuk, weet niet precies waarom eigenlijk :)

 • leuk ^^
  Chubby is zooo cute hé :love:

 • Super leuke foto’s! & wat een leuke sandaaltjes!

 • super leuke sneak peak

 • Heee daar zit ik dan! Wat een leuke foto’s meid :)

 • Super leuk om te zien!

 • Ah ik zie weer genoeg leuke foootjes! Ik had het al eerder gezegd, maar die sandaaltjes van SuperTrash zijn echt leuk!
  En die foto van de mojito’s vind ik heel mooi geschoten! :D
  Verder die cupcakes en sushi, jam jam!

 • Ik volg je op twitter, dus veel van deze foto’s heb ik al gezien helaas.

 • wat een schatje is die chubby toch!!!

 • Weer leuke foto’s =D

 • Ik vind make-up foto’s altijd zoooo leuk!

 • die foto met jouw horloge en de handjes van je neefje is echt mooi :)

 • ik heb die coca cola flesjes voor mn vader gekocht hij heeft een huge coca cola verzameling spaart al sinds zn 18e maar ondaks ze roze zijn is ie er ontzettend blij mee het viel me eigenlijk ontzettend mee hoe duur ze waren :inlove: en super leuk

 • Zo, wat veel foto’s zeg! Maar wel ontzettend leuk!

 • Leuke foto’s! Ik vind Sneak Peek altijd heel leuk om te zien. :)

 • Chubby is zooo schattig..! Echt leuke foto’s hoor!

 • Zo leuk om te zien weer!

 • Oo, wat een leuke foto’s weer! Ik vind ze erg leuk bewerkt allemaal, dus ik ga dat programaatje ook downloaden :)

 • wauw :ugh: :ugh: :ugh: :ugh: :ugh: :ugh: :ugh: :ugh: :ugh: :ugh:

 • Echt superleuk om te lezen, en ook hele leuke foto’s!

 • Wat een leuke foto’s – ik vind zulke artikelen heel leuk om te lezen!

 • Het zijn allemaal leuke foto’s!! Mijn favoriet is de foto met je neefje!! Zo schattig!!!

 • Dat effect van de foto van de Luttekestraat is prachtig!

 • @misslipgloss Ik ben ook Instagramfan maar bij sommige foto’s van jou zie ik een gedeelte wazig en een gedeelte scherp, hoe doe je dat! Help je mede-Instagramfan ;)

 • Hele mooie foto’s! :D

 • Ik vind die Sneak Peeks zo leuk! En dat eten.. NOM!

 • Supermooie foto’s zitten er weer tussen,
  dit vind ik trouwens echt een van je leukste artikelen.
  Nou dat is niet helemaal waar, want ik vind je site sowieso top, maar toch! :D
  Love the sneak peeks! :D

 • Wat een prachtige foto’s weer :D

 • leuke foto’s! Blijft leuk zo’n sneakpeak.. ook leuk om een foto van Jolien op je site te zien staan!(m’n zus =) )

 • Supermooie nagellak, die jij op hebt, van MAC! :) En ik weet niet van wie die nagellak is, maar welke nagellak is die nagellak op de teennagels van iemand met die blauwe sandaaltjes van Supertrash? Die is echt mooi :o

 • Leuke foto’s Cynthia!

  Hoe heb jij die foto bewerkt met deze titel:

  “Op verjaardag van een vriendin, Indonesische hapjes Ze noemden dit ‘prikandel’ en het was echt súper lekker.”

  Ik kan die functie nergens vinden op instagram. Bedankt alvast he! ;)

 • Wat leuk om weer een sneak peek te zien!

  • Ja, ik vind dat ook altijd heel leuk om te zien, zo weten wij ook wat je in een weekje doet (:

 • Oooohhh Kolonisten van Catan, love it! Helaas heb ik het zelf niet… En het groepje waarmee we het altijd deden is uit elkaar gevallen. Door je foto ben ik gelijk aan het brainstormen geslagen, ik ga weer wat op touw zetten! Dankjewel, haha!

 • wies de Wit

  Super leuke foto’s !
  Ik heb een vraagje , want die effecten van een aantal van je foto’s,
  hoe doe je dat? Is dat een app op je telefoon of een programma of site op je computer?
  Ik vind ze namelijk heel leuk!

 • super mooie foto’s !

 • Ik vind deze artikelen altijd zo leuk! :D
  Leuke foto’s weer!

 • ik vind dit altijd hele leuke stukjes om te lezen/kijken!

 • Ik vind de bewerkte foto’s niet zo leuk.
  Ik vind het niet zo professioneel ogen, terwijl je site juist zo professioneel is.
  Wel heel leuk de sneak peeks, maar dus liever met normale foto’s.

 • Leuke foto’s! Ik dacht eerst dat een sneak peak betekent wat eraan zit te komen… Wat betekent nu precies een Sneak Peak, een stiekem kijkje naar je leven, of iets anders? Dat vroeg ik me even af.. misschien heb ik niet goed gelezen en had je dat wel ergens geschreven… dan heb ik er overheen gelezen.

 • leuke foto’s &sneek peak ;)

 • Oh wat Super grappig om Aukje en Willem hier opeens te zien! Die had ik écht niet verwacht en wat maakt het de wereld dan ook klein ;) hahaha
  In ieder geval: Keep on going en I luv the sneak Peeks!

 • erg leuk om te zien :D

 • Super leuk om te zien!

 • LEUK!
  Alleen weet ik niet of ik dat bewerken ook bij elke foto zo mooi vind. Bij sommige is het wel gelukt, maar bij sommige ook niet….

 • Super mooie foto’s, heel leuk! En ik ben gek op die sandaaltjes, zo mooi!

 • Awwhhh dit vind ik echt zo leuk he om te zien hihih

 • Mooie foto’s en leuk om een kijkje te hebben in jouw leven!

 • Wauw die foto’s zijn super :)
  Heb je ze zo bewerkt?? dat ze zo (soort van) oud lijken?

 • Ik blijf dit echt een erg leuke rubriek vinden, ook deze keer weer mooi foto’s :D

 • Wat een leuke foto’s weer :-D jij leeft echt een heerlijk leventje zo lijkt op de pict’s.
  Alleen het verhaal over de tandarts. Ik ben tandartassistente en adviseer je zoek een nieuwe tandarts. Een pijnklacht moet op de dag of de dag na het telefoontje geholpen worden druk of niet druk! En 2 uur voor een wortelkanaalbegandeling :-( dat is echt lang!
  Het is maar een advies maar als ik lees hoeveel pijn je hebt moeten lijden :-(

 • Vind ’t echt onwijs leuk om foto’s te zien die jij maakt! Blijven doen dit hoor, super leuk :)

 • xxxxBrenda

  Hihi ik zit gewoon weg te dromen. Echt superleuk. Je bent een mooi mens, van binnen en van buiten.

 • Ik hou van dit soort artikels! Btw de foto met jullie handen, die van Mascha kan ik meteen herkennen :)

 • dat van die boekenwinkel heb ik dus ook. Ik kan al een uur rondbrengen op de jongerenboekenafdeling , laat staan als ik later ook echt volwassenboeken ga lezen. Al ik kijk ik daar al wel bij haha :P

  Trouwens mijn hele familie is zo, we gaan eens in de zoveel jaar naar maastricht met het hele gezin en daar hebben ze een prachtige boekenwinkel en altijd brengen we daar een half uur/ uurtje door en koopt iedereen wel een boek ( of 2, of 3)

 • Leuk artikel! Ect super leuk om te lezen!

 • Leuk hoor! Al is het soms een beetje té bewerkt (wel mooi hoor!) Maar dat ben je na een paar foto’s wel zat.. Jammer, want zo blijft het plaatje minder mooi!
  haha, wel leuk dit!

 • leuk om te zien weer en instagram is zo gaaf!

 • Leeuk, erg mooi die foto’s zo!

 • Ik vind dit wel een leuke rubriek voor af en toe, maar ik vind dat er de laatste tijd teveel niet-beauty dingen op de site staan. Ik bedoel het niet lullig, maar ik merk gewoon dat miss lipgloss een stuk gezakt is op mijn favo beautyblog lijstje totdat ik het straks waarschijnlijk nog maar zelden check. In plaats van dan 1 bezoeker minder te zijn waar jij niets van merkt, dacht ik dat het misschien handig is om je te laten weten waarom als feedback. Niet beauty-dingen zijn ook leuk maar ik vind het net wat te veel en de dingen die wel over beauty gaan zijn niet zo substantieel als ze eerst waren. Die artikelen zijn kort of het zijn alleen reviews. Don’t get me wrong, ik vind reviews leuk, maar ik mis echt de filmpjes, how-to’s, tutorials, tips etc. Zeker nu je klaar bent met je visagie opleiding zou ik juist denken dat je ons veel kan leren!

  • Daar ben ik het absoluut niet mee eens!! Vind de balans op de site nu erg goed. Cyntia maakt zoveel verschillende dingen mee, dat het leuk is om daar ook iets van mee te krijgen. Beauty zie ik nog volop.

   • Charlotte

    Ik begrijp het wel. Er zijn inderdaad weinig how-to’s, tutorials en tips. De niet-beauty mag van mij behouden worden, maar dan mag dit wel een beetje meer op je site komen :)

   • :) Ik probeer de balans zo goed mogelijk te houden, helaas kan ik niet iedereen tevreden houden. Elke dag zijn er 20.000 meisjes die mijn site bezoeken en ik zou echt de wensen van iedereen mee willen nemen maar dat kan niet. Ik doe het dus op gevoel en ik luister naar de comments. Alleen de een wil meer persoonlijke stukjes, de ander juist niet… Dat is lastig!

  • hee, ja ik ben hier eigenlijk ook mee eens.

 • Is dat Arjen Lubach die ik daar spot op de foto’s bij de recensiekoning? Hij schrijft wel leuke boekies inderdaad. ;)

 • Leuk om te zien! En dat vogeltje is echt te grappig haha hij kijkt zo boos :9

 • Yay leuk om te zien. :)

 • weer heel leuk om te zien!

 • Hele leuke foto’s weer!

 • Weer mooie foto’s!
  Ik vind zo’n sneakpeak altijd zo leuk om te kijken.

 • Vind de sneak peek altijd leuk om te kijken!

 • jou haar ! :inlove:
  echt heel erg mooi btw,
  en ook leuk weer zon sneakpeak

 • Leuke foto’s weer! Ik vind de Sneak Peek 1 van de leukere artikelen :)

 • Prachtige foto’s! Je bewerkt ze ook erg mooi.
  Ik vind het een leuk aritkel, dit mag zeker blijven :)

 • like i said before : leeeeeeeeuk ^^

 • Marjolein

  Leuk! Ik kan ook altijd uren in boekwinkels rondhangen, heerlijk!

 • Stop je ajb nooit met deze sneak peeks, ze zijn zoooo leuk! De bewerkte foto’s zijn ook gaaf :)

 • Ik vind deze artikelen superleuk om te lezen! Er zitten net als de vorige keer weer heel wat mooie foto’s bij :)

 • Leuk hoor! Ik zag de hele dag door al twitpics van de visagie/shoot van Recensiekoning online komen dus wist al dat je de make-up deed daar. Ben wel benieuwd waar de foto’s nu uiteindelijk voor gebruikt gaan worden.

 • schitterende foto’s! I like!

 • Awg leuke foto’s :*

 • Aaah die colaflesjes zijn zo gaaf! Ik zag ze, maar ik heb er toch geen gekocht. Ik vind die sandaaltjes ook nog steeds erg gaaf, love it. Oh die foto van de Luttekestraat vind ik gaaf. Net niet gewonnen? Nu heb je dus echte tegenstanders gevonden, haha. WAUW, die beertjesketting is echt heel mooi. Oh die MAC producten allemaal op een rijtje, echt eyecandy ja. Awwh dat is echt een schattig huisje. Ik vind je sneakpeels echt heerlijk! :D

 • leuk! ik vind deze posts altijd erg leuk om te zien!

 • chubby is zo zo zooooooo cute! :inlove:

 • super mooie foto’s. ik vind deze sneak peak artikelen zo leuk om te lezen.
  ik had een vraagje. op die foto met die 4 nagellak kleuren. weet jij misschien welke kleur die onderste is? ik vind die zo prachtig :inlove:

 • het zou maar je huis zijn die je opeens tegen komt op misslipgloss.nl
  hahaha
  (laatstefoto)

 • Leuk artikel!
  Haha ik voel me echt een stalker, op die foto met jullie nagels boven de sushi kan ik precies zien welke hand van wie is :)

 • Hee! Da’s mijn beer, haha! :D Leuk dat je ‘m er op hebt gezet (de andere foto’s natuurlijk ook, hihi)!

 • dit is altijd zo leuk Cynthia!! :)

 • Leuke foto’s en mooi bewerkt! Zulke artikelen vind ik altijd super om te lezen en chubby is echt een toettie :inlove:. Ik vind de foto met Mascha ook supermooi! <3

 • Superleuke foto’s, chubby is echt cute :inlove:

 • Mooie foto’s ! echt heeel mooi! en dat huisje is inderdaa heel schattig, zou daar echt wel willen wonen!

 • Die sandaaltjes zijn zo leuk!
  Heb ze zelf in het groen!

 • Super leuke Sneak peek weer :) Jammer dat ik je Instagram foto’s nooit kan zien als je ze online zet via mijn pc of foon (heb ik niet) maar je kunt er idd erg leuk mee bewerken. Ik gebruik ook verschillende fotoprogrammaatjes op mijn Galaxy S., super dat dat tegenwoordig kan :)
  Ik vind die foto van dat huis, het model en de mojito’s het mooiste, echt mijn stijl qua bewerken ;)

 • leuke foto’s weer!