Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Jee, is het al oktober? Afgelopen week deed ik voor het eerst m’n echte warme jas weer aan en als ik naar buiten kijk is het vooral druilerig. Het is herfst, en het is gewoon écht al oktober.. Kijk mee naar mijn eerste week van deze maand.

Een gerecht van HelloFresh, en deze vonden m’n vriend en ik echt niet lekker. Dat komt niet vaak voor! Het was een gerecht met noodles en bamboescheuten. Nee, niet onze smaak!

We zijn samen op zoek naar een woning (we wonen nu samen in mijn appartement en we willen graag wat meer ruimte en een tuin, zo wil ik graag een aparte werkruimte in huis etc), en maandag hadden we een bezichtiging. Was helaas niet wat. Te klein, in een straat met allemaal studentenwoningen én het was maar voor één jaar. Helaas…

Maandagmiddag ging ik naar Amsterdam voor de OPI lunch, wat ik je al had laten zien! Kijk hier voor de hele blogpost er over. Superleuk en nuttig was het, voor zoiets reis ik graag 4 uur heen en weer.

Allemaal lekkers en gezelligheid :-)

Ik neem altijd mijn laptop mee dus ik ‘verlies’ ook niet echt tijd doordat ik in de trein kan doorwerken.

Zo dook ik weer even in mijn statistieken. Dit zijn de best bezochte blogposts van afgelopen maand! Allemaal persoonlijke blogposts, behalve die over de Sephora eyeliner patches. Vind ik altijd weer leuk om te zien, dit soort statistieken!

De mooie OPI goodiebag met daarin de Man With The Golden Gun topcoat en een bioscoopkaartje voor de film! Zo leuk, en wat ziet ‘ie er mooi uit hè?

Zo mooi! Dat is ook wel leuk aan in de trein zitten: in alle rust even de goodiebag bekijken, haha.

Ik vind het altijd weer fijn om terug te komen in Zwolle, hoe leuk ik het ook vind in Amsterdam.

Zoooooo mooi!

Vriendje maakt eten, het werden falafel wraps! Lekkerrrrr!

Deze zag ik op Instagram, haha, ik vind hem zo leuk! Net als een mooi motto dat ik zelf heb, ‘niet lullen maar poetsen!’.

Dit soort geweldig lieve comments toveren echt een glimlach op mijn gezicht. Zo lief!

Je hebt al weleens gelezen over Brownies Per Post op MissLipgloss.nl. Bij Brownies Per Post kan je brownies bestellen, die met de hand worden gemaakt door Marjolein. Je kan ze naar jezelf sturen, maar ook als cadeautje naar iemand die je lief vindt. Er zijn doosjes van zes mega brownies (€17,95 incl verzenden) en doosjes met vier mega brownies (€10,95 inclusief verzenden) en je kan ze ook in kleinere stukjes laten snijden. Ik stuurde tien doosjes de deur uit afgelopen week voor wat mensen waar ik mee samenwerk. Om ze te bedanken. Dat mag ook weleens! En zo stuur ik eens pakketjes, in plaats van dat ik de pakketjes binnenkrijg, haha. Door de hele week heen kreeg ik er reacties op van de mensen waar ik ze aan had gestuurd, zo leuk! Dat was het echt waard. En ze zijn o zo lekker. De lekkerste brownies van de wereld, hands down!

Arm candy!

Ik heb een nieuwe tattoo! Haha. Nee hoor, het is een neppert. Later meer hierover op MissLipgloss.nl.

Dinsdag ging ik naar het EYE filmmuseum in Amsterdam. Niet om het museum te bezoeken, maar om een presentatie te geven tijdens een workshop voor de Nederlandse Uitgevers Vereniging. Een tijdje geleden werd ik hiervoor gevraagd, en met kriebels in mijn buik zei ik volmondig ja. Nou ja, via de mail leek het volmondig, maar natuurlijk was ik er nogal zenuwachtig voor. Vorige week bij SBS heb ik kunnen oefenen voor een kleiner groepje, bij de NUV waren er in totaal 35 mensen aanwezig. Ik hield hier een iets kortere presentatie over MissLipgloss. Hoe ik het heb opgezet, hoe dat de afgelopen zes jaar is gegaan, welke keuzes ik heb gemaakt, met wie ik samenwerk, et cetera.

Toen ik dit publiek zag, werd ik een beetje benauwd. Vooral serieuze zakenmannen in pak. Ik zat bij de presentatie die voor mij was, en het publiek was een beetje stil. Serieus. Ik was bang dat ik ze nooit aan het lachen zou kunnen krijgen en dat ze me nors aan zouden blijven staren. Ik had wel ’s ochtends al besloten om geen zwart jasje aan te doen, maar mijn nieuwe vrolijke bloemenjurkje. Da’s toch ook wat leuker om naar te kijken.

Met lood in mijn schoenen, maar wel met goede moed, begon ik. En wat was het LEUK! Ik probeerde mijn verhaal zo enthousiast mogelijk te vertellen en ik heb iedereen meerdere keren aan het lachen gekregen! Toen dat lukte, werd ik nog enthousiaster en kreeg ik er nog meer zin in, haha! Er kwamen veel super belangstellende vragen uit het publiek die ik ook weer enthousiast beantwoordde.

Na mij sprak de CEO van Glossybox. Ja, het is een man! ;-)

Achteraf was er een borrel en tot mijn verrassing kwamen veel mensen uit het publiek nog even naar me toe om te vertellen hoe inspirerend en enthousiast ze mijn verhaal vonden. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik glom van trots. Sta ik daar toch maar, als 22-jarig meisje, tussen al die 30+ers met hoge functies. En zij vinden MIJ inspirerend. En ik heb een angst overwonnen! Ik vind het nu echt léuk om voor publiek te spreken! Wat heb ik er een lol van. De reacties achteraf gaven me een enorme kick en ik ging met een grote lach weer naar huis. Wat is het toch eng om buiten mijn ‘comfort zone’ te gaan, maar wat voelt het goed!

In november sta ik weer voor een publiek te spreken op een Corporate Day van een groot bedrijf. Ik ga weer een soort ‘business case’ vertellen, maar voor elk ‘spreekmoment’ maak ik een andere presentatie toegespitst op het publiek. De voorbereiding is al enorm leuk om te doen. Ik heb er gewoon een nieuwe hobby bij! Als je me dat een jaar (of twee, of tien) geleden had verteld, had ik je vierkant uitlgeachen. Spreken voor mensen? Leuk? Dat is juist vreselijk! Ja, dat had ik dan gezegd.

Ik had er voor mijn presentatie weinig oog voor (ik was vrij nerveus), maar achteraf zag ik hoe prachtig het EYE is. Geweldig gebouw! Wil ik zeker nog eens heen.

Terug in de trein las ik enthousiaste tweets. Mijn lach kon niet groter. Ik wil vaker ‘enge’ dingen doen, haha! Wat geeft dat een goed gevoel.

En thuis stond mijn vriend in de keuken curry te maken. Echt fijn om laat thuis te komen en gezellig met hem te eten en te relaxen.

Ik stond met een mega lang interview in het Drogisten Weekblad! Zo leuk!

Yeeeeeeeey, mijn Zara bestelling was er! Ik bestel bijna nooit iets online maar als ik het dan doe is het zó leuk! Ik krijg natuurlijk vaak pakketjes opgestuurd van bedrijven, maar een echte bestelling plaatsen waar je voor betaalt is toch anders, haha!

Nieuwe schoenen! Yaaaaaaaaaaaaay!

Lasagne met walnoten, spinazie en provolone kaas. HelloFresh gerecht, was echt erg lekker! Alleen veel te veel, haha.

Hmmmm

Ik kreeg een foto toegestuurd van iemand die mijn brownies had gekregen. Nu wil ik ze zelf ook, haha!

Ik hikte al eventjes op tegen het wegwerken van mijn mail… Dagelijks beantwoord ik de meeste belangrijke mailtjes, de rest laat ik liggen tot een moment dat ik er tijd voor heb. Ik gebruik daarvoor The E-Mail Game, een site die van je e-mail beantwoorden een soort spelletje maakt. Donderdagochtend mocht ik van mezelf niks anders doen voor ik mijn mail gedaan had. Na drie uur was het gefixt, haha…

Wat een heerlijk gevoel, geen nieuwe e-mail! Ik kan er niet tegen als ik echt heel veel e-mail in mijn inbox heb. Alleen zaten er na een paar uur alweer 50 nieuwe in, haha.

Lekker, champignons met knoflook.

Na vier dagen zat het er nog perfect op! Toch was ik het een beetje zat en haalde ik het eraf.

Ik ging voor deze van Bourjois. Nu na vier dagen zit die er ook nog perfect op!

De outfit die ik afgelopen vrijdag droeg. Jurkje is van Vero Moda, tas van Zara, sjaal van Hema, panty van Hema, laarsjes uit Kopenhagen (weet het merk niet), horloge van Michael Kors (timeforwatching.nl) en mijn jas is van Forever21. Nu het kouder wordt kan ik mijn foute panterjas weer aan, heerlijk!

Weer een neptattoo geprobeerd, haha…

Martin en Remko wilden graag in de Sneak Peek. Hier zijn ze! Remko is Technisch Projectleider, Martin is Projectmanager. Tijd voor koffie ;)

Rond een uur of vier ’s middags was ik niet zo helder meer en typte ik dit… Ik ging even in een hoekje huilen ;)

Een van mijn favoriete gerechten van dit moment maken!

Zo simpel en té lekker: gevulde portobello (met geitenkaas) en volkoren spaghetti met een zelfgemaakte saus van tomaten en knoflook. Oh, ik krijg er al helemaal weer zin in! En dit is echt binnen 25 minuten klaar.

Mijn sausjes en olietjes stash… Wordt steeds meer, haha.

NEW GIRL!!! Het nieuwe seizoen is nu in Amerika op tv. Wanneer komen Jess en Nick nu samen?!

Les van Steve Jobs! Op gebied van presentatietechnieken kan ik ongelooflijk veel van hem leren, wat een genie.

Ik was dit weekend niet zo lekker. Ongeveer twee keer per jaar word ik echt ziek (de laatste keer was in april volgens mij, toen was ik op persreis met Dove), en ik voelde het nu aankomen… En ik ga woensdag weer op persreis! Dus ik bleef in bed. Wel met laptop, gewoon even doorbloggen :)

’s Avonds kwamen vriendinnen Henrieke en Marije om samen te koken. Dit is een HelloFresh gerecht en konden we prima met z’n drietjes eten. Het is zilvervliesrijst met peultjes, taugé, makreel en een sausje van gember, ketjap, peper en knoflook. Voor herhaling vatbaar, dit was HEERLIJK!

Jum jum!

<3 mijn nieuwe Zara enkellaarsjes.

Home sweet home…

HelloFresh maaltje van zondag. Veel te veel (wederom, haha) maar dit was superlekker! Ik at nog niet eerder rode kool, maar in combinatie met de appeltjes, kaneel en appelstroop vond ik het onwijs lekker! Heerlijk zoet, net een toetje. Echt heeeerlijk!

Alvast m’n koffer klaargelegd, woensdag voor 4 dagen naar Lorraine, Frankrijk, voor een culinaire perstrip! Volgende week zal je daar vanalles over lezen en zien hier op de site. Ik heb besloten niet ‘live’ te bloggen vanuit daar. De vorige keren vond ik dat nogal heftig (de dagen zijn op perstrips altijd nogal vol gepland, dus je bent de hele dag druk, en dan kom ik ’s avonds rond 23u terug op de hotelkamer en was ik nog tot een uur of 3 ’s nachts aan het werk, en ’s ochtends weer om 8u aan het ontbijt). Dus nu ga ik het achteraf doen! Kan ik er ook wat meer van genieten. Maar als ik er daar spontaan wel zin in heb, doe ik het natuurlijk wel.

Ik ga alles in dit koffertje proberen te doen maar weet niet zeker of het lukt… We gaan met de trein, dus een slagje groter kan ook best.

Zondagavond ritueel: de Sneak Peek in elkaar zetten. Nu ook even m’n ereader opladen zodat die mee kan naar Frankrijk – het is zes uur met de trein, dus als ik klaar ben met kletsen met de rest van de mensen die mee zijn en als ik klaar ben met werkdingetjes, kan ik lekker lezen.

Ik had een memorabele week, met de presentatie, dat ga ik echt niet gauw vergeten, haha. Ik heb zin in komende week, naar Frankrijk! Nu ik dit typ voel ik me weer heel veel beter, dus vanavond vroeg naar bed, lekker lang slapen, en de komende dagen ook nog even lekker rustig aan doen.

Een fijne week gewenst!

144 Reacties

 • Geniet er iedere week van wat heb je toch een leuk leven

 • Over de presentatie: ik ben trots op je!
  Over je collega’s die ook in de Sneak Peak wilde: goedemorgeeeeeen! :P

 • Nice! Heel veel plezier in Frankrijk! :)

 • Dat je sneak peek altijd het beste wordt gelezen verbaast mij niets! Iedere weer is het toch weer eens heerlijk. Ik ben ook heel trots op je van die presentatie, en dat mensen je inspirend vinden is niet zo gek, je hebt best veel bereikt. Mag je trots op zijn!
  Oh, en die champignongs met knoflook zien er lekker uit! Hoe zijn die bereid? Wil ik wel ’s proberen. :9 Ik moet straks ook eens die e-mail game opzoeken.. is voor mij ook wel handig lol. :blush: Veel plezier in Frankrijk en ik kijk nu al uit naar de foto’s daarvan, haha.

 • Ontzettend leuk, grappig dat de CEO een man is :D

 • Super leuke foto’s!

 • Wat gaaf van die presentatie, kinda thing! Supergaaf dat jij dat mocht doen! :D Je hebt echt al zoveel bereikt in die 6 jaar, echt chapeau! :D
  En die Hello Fresh / gewone maaltijden zien er echt yummie uit. Krijg er spontane honger van (a)!

 • Ah dit blijft leuk om te zien elke week, je nieuwe schoenen van Zara zijn moooi! Het eten ziet er heerlijk uit allemaal, ik denk dat ik vanavond ook maar falafal ga eten haha.
  En super leuk dat je een huisje aan het zoeken bent met je vriend, ik hoop dat jullie snel wat leuks kunnen vinden :)

 • Volgens mij eet jij elke dag heel lekker en gezond als ik naar jouw sneak peek kijk. Die laarsjes van de Zara zijn echt heel mooi. Vooral die suède! :)

 • Weer prachtige foto`s! Jij ziet er altijd zo leuk uit he, vind je outfits ook altijd prachtig! Dat gouden lakje van OPI is echt prachtig!
  Liefs

 • Ik vind je enkellaarsjes met studs echt leuk! :-)

 • Super gave schoenen allemaal zeg! En wat leuk van die brownies, daar ben ik dol op! Leuk om een keer te bestellen en lekker handig.

 • Veel plezier op je persreis. En wat fijn voor je dat de presentatie zo goed ging. Altijd fijn om te weten dat enge dingen ook goed kunnen gaan.

 • Prachtige en leuke foto’s!! Ik hou echt van je sneakpeek. En wat geweldig dat je voor mensen spreken nu zo leuk begint te vinden. Ik sta gegarandeerd te trillen op m’n benen:p

 • wat een leuke foto’s =)

 • Oh the man with de golden gun… #want

 • Cynthia, je sneak peeks zijn altijd zoo leuk om te lezen! Daar krijg ik echt altijd energie van.
  Bak thee erbij! Haha! Super leuk ook om te zien dat ik daar niet de enige mee ben;)
  Leuk ook dat je presentaties je zo goed zijn af gegaan! Dat geeft toch wel een goed gevoel altijd!:)

 • Wat een leuke sneakpeek weer!
  Ik vind het erg knap van je dat een presentatie geeft voor zoveel mensen (zakenmensen in pak ;-) ), echt heel goed. En spannend dat je het binnenkort weer kan doen, lekker oefenen zo!
  En wederom veel lekker eten foto’s, ik zit nu aan mijn ontbijt maar krijg er spontaan meer trek van haha.
  Geniet van je perstrip naar Frankrijk!

 • Leuk! En wat leuk die XXX Cynthia geschreven op t einde! Ik ben benieuwd naar de nep tattoos, ik wil graag een tattoo later, ben nu pas 15, en als ik dan een neptattoo (een mooie) opplak, kan ik kijken hoe ik het vind staan.
  Liefs

 • Leuke sneak peak weer! En logisch dat de persoonlijke artikelen het meest worden bekeken, die vind ik vaak ook het leukst ^^

 • Ja er zit een rits in het zwarte korte laarsje geweldig anders kom ik er niet in.
  En de zwart met witte jurkje wat leuk van Vera Moda.
  Je hebt een geweldige baan lekker voor jezelf werken en je merkt vast niets van de resessie of toch wel ? Een fijne week .

 • I love you sneap peaks, en zoals in de comment op die foto al stond, jouw sneap peaks maken me echt blij! Wat een leuke foto’s weer en lekker eten :). En die xx Cynthia is echt heel leuk hé!

  Liefs

 • O sorry bijna vergeten veel plezier op je persreis geniet ervan.De bruine laarsjes vindt ik ook geweldig maar ik kan niet op hakken lopen en sta de heledag met mijn werk.
  En de tas ook erg mooi.

 • Leuk leuk leuk… Elke maandagochtend het eerste wat ik doe is jouw Sneak Peek lezen… Altijd leuk om te zien hoe jouw week is verlopen… Wat een leuke foto’s weer…. Op de foto waar je je kleding laat zien kan je goed je skin zien van je telefoon… Heb je die gekocht op Decalgirl..? En hoe heet die skin…? Vind m erg leuk… Alvast veel plezier in Frankrijk… ;)

 • Dat lakje van OPI blijft prachtig hoor. Weer een heerlijke week met leuke dingen en lekker eten. Zie ik dat nou goed je handtekening onderaan de tekst is die nieuw? Erg leuk.

 • Geweldige sneak peak weer! Heb er weer van genoten op de vroege ochtend :D

 • Wat fijn dat de presentatie zo’n succes was! En leuk dat je er nog eentje in het verschiet hebt. Jeetje, weer veel eten! Ik heb afgelopen week ook elke dag heerlijk gegeten =)

 • Geweldige sneak peak weer!

 • Weer super leuke foto’s :)

 • Zo fijn dit!

 • Ontzettend leuke foto’s weer zeker een terugblik op een geslaagde week..
  Ik wens je veel plezier in viva la France :love:

  Liefs

 • Ik houuu van je sneakpeeks, ik blijf het maar zeggen! Heel veel plezier op persreis : )

 • Oh wauw, die nagallak, echt super! Je schoenen zijn ook echt heel erg leuk :)

 • Ah, zo leuk om te zien altijd. En fijn dat je echt een angst hebt overwonnen met die presentatie! En dat je nog maar 22 bent en al zoveel hebt bereikt, wow :love: Die ‘handtekening’ zag ik gister ook al, ga je die standaard doen? Ik vind ‘m leuk!

 • Yeah super leuke diary!

 • Ik hoop dat je ook in de toekomst misschien een lezing gaat geven wat toegankelijk is voor “normaal” publiek. Lijkt me ontzettend interessant en leerzaam! Je bent echt een inspiratie!

 • Haha die xxx cynthia is leuk!

 • Mmh, ik begin altijd te kwijlen bij dat heerlijke gezonde eten wat je laat zien! Ok, en bij de brownies. haha. Wat knap van je dat het presenteren zo goed gaat! Ik zou het echt in mijn broek doen als ik voor al die mensen zou staan haha! En oohh, wat is dat OPI lakje MOOI! :inlove:

 • wat lief van die brownie’s – superleuk!

 • Leuke foto’s weer! Ze hebben inderdaad leuke laarsjes bij de Zara zeg, zoals je vd week tegen me zei! Ga er echt even kijken zodra ik tijd heb!! :lol:

 • Hihi! Heerlijk om met deze post wakker te worden. Ziet er uit alsof je een heerlijke week tegen moet gaat! Veel plezier in Frankrijk!

 • Persoonlijk vind ik die nep tattoo niet mooi
  het valt heel erg op en het heeft ook niet echt een betekenis
  ik zou toch iets anders doe als je nog een tattoo wil laten zetten

 • Weer een leuke sneak peek Cynthia! En wat schattig die xxx Cynthia :)

 • Wow, supergoed van die presentatie, en lekker eten! Hihi, ik vind de sneak peek altijd zo leuk!

 • Wat is dit steeds enorm leuk om te zien én te lezen! Dit moet je zeker en vast leren doen. Grappig al die maaltijden :D
  Liefs

 • Wat onwijs gaaf zeg, die presentatie! Kan me voorstellen dat je je angst hebt overwonnen. Ik vergeet trouwens steeds dat wij dezelfde leeftijd hebben, jij bent zoveel meer volwassen dan ik! Ik kan een voorbeeld nemen aan jouw zelfstandigheid, haha.

 • Leuke foto’s weer. Zoals elke week! Ik vind het handgeschreven ‘xxx Cynthia’ onder je posts ook erg leuk!

 • Heerlijk om zoveel pics te mogen kijken:)

 • Weer genoten van je sneak peek! Ik kan me helemaal aansluiten bij de reacties (van je printscreen), je bent altijd zo positief en leuk dat het andere mensen opbeurt! Ga je trouwens binnenkort of ergens in de toekomst weer een Misslipgloss bijeenkomst houden :)?

 • Ik vind je sneaks zo leuk! Deze ook weer hihi, dat gevulde portobello gerecht lijkt me super lekker! Misschien dat je daar een recept van online kan zetten? :) xxx

 • Jeej! Weer een leuke week gehad zo te zien!:D

  Door jou ben ik ook veel meer foto’s gaan maken van het dagelijks leven. Als ik het dan terug kijk denk ik toch altijd weer; wauw, wat een leuke dingen maak ik toch mee!
  Daar stond ik niet zo bij stil toen ik nog zelden foto’s maakte van ‘alles’ wat ik deed..

 • wat veel en wat een leuke foto’s! Jammer dat dat gerechte van HelloFresh niet zo lekker was, het ziet er wel heel lekker uit vind ik hihi :) En wat een mooie outfits, laarsjes en lakjes! Super cute! :)

 • Ik vind het altijd zo leuk om naar foto’s van iemand persoonlijke leventje te kijken! :) Veel plezier in France!

 • ik krijg altijd honger na het lezen van de sneak peeks

 • Kwijlen op de maandagochtend bij al dat eten. Ziet er lekker uit. ;)

 • Leuke dairy! Knap van je dat je al bijna tien kilo kwiit bent, je ziet het echt op die foto’s! Goed hoor :)

 • Ik vind het echt enorm leuk om te zien, elke week weer. Even binnensnuffelen ^^

 • Altijd leuk om sneak peeks te lezen. Zit altijd vol met lekker eten en leuke dingen. Echt knap van die presentatie.

 • Hoi cynthia,

  Ik vind je armbandje van de eerste foto zo leuk!! ik zag hem in de shoplog ook al voorbij komen maar kon toen niet goed verstaan waar je hem weg had??????

  groetjes marieke

 • Weer een leuke week gehad zo te zien.

 • Super leuke sneakpeak!
  Ik moest bij de 20e foto (die van het publiek wat naar je presentatie gaat luisteren) even 2x kijken of niet Cynthia Nixon a.k.a Miranda Hobbes uit SATC in dat okergele bloesje zag zitten!

 • He Cynthia,
  Ik ben ook erg benieuwd naar je armband(jes)! Kun je misschien laten weten waar je die vandaan hebt? Thanks! En leuke Sneakpeek as always!

  • Ja ik ook! Sorry als je het al vaak beantwoord hebt maar kon het zo even niet vinden. En welke horloge heb je? :) Ze zijn mooi! xx

 • De Sneak Peek blijft gewoon een ontzettend leuke rubriek om te lezen. Gewoon fijn om een glimps te krijgen van hoe het leven van een beautyblogger in elkaar steekt ;)

  Ik vind het trouwens ook altijd bijzonder om te zien hoe veel tijd je steekt (al zal dat eigenlijk nog wel meevallen) in het bereiden van gevarieerde maaltijden. Ik ben daar zo niet genoeg gemotiveerd voor, als ik een recept zie met 1 onbekend iets heb ik al zoiets van laat maar, haha. Lijkt me erg prettig om zo met eten om te kunnen gaan :)

 • Zo je kan wel goed zien dat je al flink bent afgevallen, staat je goed!

 • oh ik geniet altijd zo van je sneak peek :D Echt leuke foto’s. En wat gaaf dat je presentatie zo goed voelde na afloop:d

 • Erg leuk die sneak peeks altijd ! Ik krijg honger bij het zien van al dat eten, mmm !

 • Hellofresh zal het vast niet erg vinden als je het recept van die lasagna met ons deelt (A) Het klinkt echt onzettend lekker! :inlove:

 • Altijd leuk om de sneek peaks te zien! :) Veel plezier in Frankrijk. :)

 • Wederom een heel leuke Sneak Peak, ze worden steeds beter! :) Komen die fake tattoos toevallig van de website http://tattly.com/ ? Ik herken de “be happy”! :)

 • áltijd leuk om dit te bekijken. Je gerechten zien er onweerstaanbaar lekker uit.

 • Hmm dat recept met die portabello en die spaghetti lijkt me echt heerlijk!

 • ja new girl maakt me zo blij! Ik wacht ook wanneer nick en jess samen komen, al merk ik dat er wel wat broeit nu aangezien de laatste aflevering :D

 • Tip voor de volgende keer: ga niet de Sneak Peek zitten bekijken als het lunchtijd is en je honger als een paard hebt. Al dat lekkere eten! ;)

 • ooh zo leuk altijd de sneak peek!

 • wat leuk dat je samen woont in jou huis mag ik vragen hoe lang jullie al een realtie hebben

 • Leuk!!!! Dat je presentatie zo goed ging!! Heel inspirerend… :)

  En hey! Je handtekening :)

 • Sneak peek is echt het leukste artikel van de hele week!! :D Samen met de recepten en filmpjes

 • Leuke foto’s. En hoe ge-wel-dig is die OPI top coat?! Love it :)

 • Hmmm heerlijk weer die food foto’s! Daar krijg ik altijd honger van hihi! En je laarsjes van zara zijn echt gaaf, ik neem binnenkort ook even een kijkje op de website! :) Veel plezier alvast in Frankrijk, geniet ervan Cynth! :)

 • Weer erg leuk om te zien. En ben benieuwd over die neptatoos

 • Yummie, al die lekkere eten. :inlove:

 • jouw foto’s zijn altijd zoo leuk!
  daar word ik blij van! :D
  Ben benieuwd over die nep-tatoos! Dacht echt dat ze echt waren! (:
  & wat zijn je laarsjes leuk! lovee!
  Xxxx

 • Wat een ontzettend leuke Sneak Peek weer! Echt heerlijk om het weer te zien, ik kijk er elke week weer naar uit!’

  Echt ontzettend goed van je dat je die presentatie hebt gedaan, zo eng! Maar wel hartstikke leuk dat je zulke positieve reacties hebt gehad!

  Ik had even een vraagje, mijn vriend en ik zijn ook op zoek naar een appartmentje in Zwolle, iets kleins voor ons 2en ( iets zoals jou appartement nu ;)). We zijn al druk op zoek maar we weten eigenlijk niet zo goed hoe we het moeten aanpakken.. Heb jij misschien tips over waar je je moet inschrijven of waar je het beste kunt zoeken, sites, gemeente etc.
  Hopelijk kun je me helpen, alvast bedankt! :)

  Heel veel plezier in Frankrijk!

  Liefs,
  Annika

  • Wat ik gewoon altijd doe (en heb gedaan) is zoeken op verhuursites als Pararius.nl en Funda.nl :) vanaf daar kan je dan weer reageren naar de makelaar.

 • Lóve sneek peak!!

 • Super mooie nagellak!

 • Oooh, die brownies lijken me vet lekker! Ze lijken een beetje op die van de bijenkorf zo. Mjam!

 • He! Is dat geschreven “xxx cynthia” nieuw? Of is het me nog nooit eerder opgevallen? In elk geval, ik vind ‘m heel leuk!

 • Weer erg leuk!
  Wat voor koffer heb jij? Ik moet een nieuwe en kan eigenlijk niet kiezen.. Jij bent regelmatig op reis dus vandaar.. ;)

 • Ik ben nu wel super benieuwd geworden naar HelloFresh! Die lasagne ziet er geweldig uit!!

  Die neptattoo’s zien er goed uit, kijk uit naar het artikel. Twijfel namelijk al een tijdje over een tattoo op mijn pols…

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

 • Lieve Lieve Cynthia,

  Ik wil je even iets zeggen wat ik oprecht meen!
  Ik vind je blog zo mega ontzettend leuk.
  Je weet aan elk artikel je eigen draai te geven je voelt gewoon dat ze met liefde gemaakt zijn.
  De sneak peeks vind ik ook altijd heerlijk om te zien!
  Even lekker door al jouw vrolijke en gezellige foto’s heen kijken, krijg er altijd een goed gevoel van. Ga zo door, je maakt mij heel blij ! : :love:
  xx

 • Ooooooo Die foute panterjas is gaaf :D
  Ik krijg echt trek van al dat lekkere eten trouwens :)

 • Oeeeh recept van de spaghetti en de gevulde portobello? Ziet er zo lekker uit, nonnomnomm

 • Josephine

  Wow! Door alle successen die je hebt behaald was ik vergeten dat je nog maar 22 bent. Je inspireert me echt.

 • Charlotte

  Ik weet niet of dit al eerder stond,of alleen bij de persoonlijke artikelen. Maar ik vind onderdaan die ”xxx Cynthia” echt onwijs tof!
  En wat ben je toch een topvrouw! :D

 • Het was me nog helemaal niet opgevalen dat er tegenwoordig een ‘persoonlijke’ groet onderstaat ( “xx Cynthia”), maar wat leuk!! Maakt het gelijk een stuk persoonlijker! De persoonlijke stukjes zijn ook altijd het leukst om te lezen, omdat je zo lekker eet en leuke, spannende en te gekke dingen mag doen voor je werk! Ik ben het wel eens met die statistieken!

 • Cynthia ik ben het helemaal met die comment eens. Je bent altijd zo vrolijk en happy. Ik woon vlak bij Zwolle (Emmeloord) en elke keer als ik daar ben hoop ik stiekem dat ik je tegen kom. Het lijkt me echt heel erg leuk je eens te ontmoeten en gewoon even een klein praatje te maken.
  Keep up the good work AND the good life !

  lots of love

 • Ben erg benieuwd naar de net tattooooos! :)

 • ik vind hem weer helemaal gaaf je sneakpeak en ja vooral je jas ja duhhh nel veerkamp hihihh :D xxxx

 • Ik vind Sneek peak echt je allerleukste artikel denk ik!

 • Ik vind je sneak elke week weer een feestje!

 • Charlotte

  Oh wat leuk! Je moet echt eens je recepten vrijgeven van al dat heerlijk eten :D
  You’re doing GREAT!! xxx

 • mmmm…. die gerechtjes zien er echt heerlijk uit:)

 • Beste Cynthia,
  Even een vraagje, door jou site ben ik eens gaan rond kijken op Sissy-boy en heb daar onwijs leuke jurkjes gezien. Maar nou vraag ik mij af, aangezien ik altijd XS heb, hoe vallen die jurkjes uit? Ik weet namelijk niet of S mij te groot is. :blush:
  Hoop op je antwoord.

  Groetjes Sandra J.

 • Ik vind de sneak peaks, zoals zovelen met mij, ook altijd ge-wel-dig om te lezen! :) En de reactie in je sneak peak dat je veel positiviteit uitstraalt is voor mij ook één van de redenen dat ik het zo leuk vind om te lezen (en de food porn :9 !). Ik voel echt de “feel good” uitstraling en het geeft zoveel persoonlijkheid weer, echt fijn. Vind het sowieso altijd erg mooi om mensen te zien zoals ze echt zijn, met al hun positieve als (voor hun) negatieve punten. Het geeft zo’n mooie uitstraling! En dat vind ik bij jou ook, echt een sprankelende persoonlijkheid straalt ervan af :D

 • Leuke foto’s, al dat eten :D x

 • Leuke sneek peak weer. Die schoenen zijn echt tof, allemaal.

 • MICHAEL KORS OMG :love: :love: :love:
  als ik dat ooit kan betalen :)

 • Oh heerlijke sneek peak weer! Zou je het gerecht van de lasagne met spinazie alsjeblieft willen delen met ons?
  Liefs!

 • Hey, wat leuk je handgeschreven XXX Cynthia! Dat maakt je Sneak Peek weer persoonlijker, voor zover dat kan haha! Ik blijf het maar zeggen, maar ik hou van deze blogposts! Heerlijk al dat lekkere eten, die HelloFresh box is écht wat voor mij. Als dat over een paar jaar nog bestaat (als ik op mezelf woon) ga ik dat ook doen, samen met mijn vriend. X :*

 • Die nep tatoos zien er goed uit!

 • Ik vind de nagellak echt incredible, lijkt wel op Goldstrike! 18+ comment. :’) God, ik wil die echt hebben voor le christmas! Leuke pictures weer, no sushi this time! :( Wel goddelijke recepten, vooral de lasagna, die lijkt mij echt namnam. Ik geniet nog steeds van de sneak peeks, zo verschillend!

 • Wat hou ik toch van jou sneak peek posts!
  Ik vind het vooral geweldig hoe je zo veel gedaan krijgt in een week. Het enige wat ik doe is school en dat krijg ik vaak al niet ingepland.
  Misschien is het daarom leuk om ons een keer te vertellen hoe jij nu eigenlijk je planning maakt en wat voor trucjes je gebruikt om te zorgen dat je je er ook aan houdt:)

  Heel veel plezier in Frankrijk en hopelijk wordt je niet echt ziek!

 • Stephanie

  hihih weet je wat ik heb gedaan toen ik de foto met brownies met post zag?
  Ik ben meteen naar de site gegaan en heb daar brownies besteld en opgestuurd naar het adres van mijn familie. Ik ben voor 10 maanden in de USA en dacht dat mijn lieve ouders en broers wel eens een verassing verdiende. Thanks voor de tip!! Liefs

 • Ooh wat leuk om te zien allemaal, deze is wel een heel vrolijke sneak peek zeg! Je jas is geweldig, vond ik vorig jaar ook al, die wil ik ook echt, maar ook je schoenen met de studs en je sjaal van de hema, die ga ik zeker ook halen. Wat heb jij een leuk leven echt, superleuk om te zien zo elke week.

 • Meid, wat doe super gaaf voor je en wat knap! Wat moet dat leuk geweest zijn, zo’n presentatie. Ook deze sneak peek zit weer vol positiviteit en gezelligheid. Echt leuk om te lezen.

 • Leuke foto’s!

 • Leuke foto’s weer :D Goed om te lezen dat je echt wil genieten van je persreis, heb je groot gelijk in! Wij horen de leuke (en smakelijke) verhalen later wel. Veel plezier! Ohja, en ik vind het super goed van je dat je, ondanks dat je het eng/spannend vond, gewoon die presentatie hebt gedaan. You go girlll

 • Wat is hij toch week na week super tof!!! Je bent echt goed bezig! Proficiat met je schitterende presentatie. Je mag er fier op zijn!!

 • Hoi Cynthia, heb weer genoten van je belevenissen en super dat je presentatie
  zo goed ging!! Petje af hoor voor zo’n groep mensen te spreken!!
  niet alleen 30+ maar ook 47+ is trots op je!! Ga zo door meid, het is je zo gegund!!

 • Erg leuk om te zien weer zo ! :)

 • Dat eten… hmmm <3 En wat leuk dat je er nu van geniet om presentaties te geven! Ik vind het ook maar eng en liefst zit ik zo snel mogelijk terug op mijn stoel…

 • Hoe kom je aan die nep tattoo’s, ik wil dat ook een keer testen hihi! :)

 • ik ben serieus verliefd op die jas!!

 • zo dat was een goede week :D leuke foto`s hoor

 • Leuke Sneak Peek! Ik begin te kwijlen van al dat lekkere eten en dat OPI lakje natuurlijk! Dat horloge van Michael Kors heb ik ook and damn, if I could marry a watch… :love:

 • Leuk! Alleen jammer dat ik dat van Nick en Jess heb gelezen haha.. ik ga het snel op internet kijken! :D Veel plezier in Frankrijk!

 • Hé Cynthia!
  Ik zag je horloge voorbij komen en vroeg me af waar je die vandaan hebt?
  Ik ben echt al zo lang opzoek naar een horloge en dit is echt precies wat ik zocht!
  Hoor ’t graag van je!

  Liefs Vera

 • Hoi hoi,

  Je hebt een super gave blog, ben je trouwe volger.
  Ben wel even benieuwd waar je die tattoo hebt laten zetten, hij is zo gaaf!

  Liefs Arja

 • Weer een leuke sneekpeak! Dit is nou iets waar ik ’s avonds vrolijk van word :) Knap dat je zo voor een publiek durft te presenteren, ik wordt altijd al zenuwachtig voor mijn klas op school.. Mooi horloge heb je trouwens, ik heb eentje die er op lijkt, maar dan een wat goedkopere dan Micheal Kors ;)

 • Mag ik vragen of dat jurkje van de Vero Moda uit de nieuwe collectie komt?

 • Leuke foto’s zijn het weer! Veel plezier in lé france!

  X

 • Ik bleef maar scrollen en scrollen
  :love:
  Mijn vrijdagavond is weer goed!

 • Ik wil echt een recepten zien van die heerlijke maaltijden! Of een how-to filmpje! Dat vond ik laats zo leuk met die tiramishu!!! :)