Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

head zps55316318 Sneak Peek september #4

Elke keer als ik de Sneak Peek in elkaar zet kan ik weer even terugkijken op mijn eigen week en dat vind ik zo leuk om te doen! Ik zeg elke keer dat er weer een periode aankomt dat ik veel thuis ben, maar elke keer blijkt het toch niet zo te zijn, haha. Kijk je mee naar mijn bewogen week?

 

Binnenkort plan ik wel écht een weekje thuis, om gewoon eens flink door te kunnen werken. Nu heb ik veel afspraken en dingetjes tussendoor waardoor ik naar mijn mening te weinig achter mijn computer zit. Natuurlijk horen de afspraken en zo ook bij mijn werk, maar binnenkort blokkeer ik maar gewoon eens een weekje in mijn agenda :) 

Voor nu: kijk mee naar mijn afgelopen week.

IMG 9352 zpsc63a79b6 Sneak Peek september #4

Hmmmm!

IMG 9358 zps8006c610 Sneak Peek september #4

De bos lelies werd te groot doordat alle bloemen uitkwamen, ik zette dus maar een deel ervan op mijn bureau. Gezellig!

IMG 9359 zps977f0cb3 Sneak Peek september #4

Mijn vriend moest de laatste weken veel overwerken en was elke dag niet vroeger dan 23.30u thuis. De momentjes dat hij er was gingen we dan ook maar ultiem relaxen. Hangend op de bank een filmpje kijken, lekker eten, niks moet. 

IMG 9361 zps113479f4 Sneak Peek september #4

Maandag ging ik naar Amstelveen en Amsterdam voor het concert van Lady Gaga! Vooraf gingen we met de groep eten bij Loetje. Zien deze er niet heerlijk uit?

IMG 9366 zpse1972db0 Sneak Peek september #4

Een deel van de Lady GaGa groep: dames van I Love Fashion News, NikkieTutorials, Glossy en Cosmopolitan. Op uitnodiging gingen we naar het concert, echt onwijs leuk! 

IMG 9369 zpse66d8651 Sneak Peek september #4

Het concert vond plaats in de Ziggo Dome, daar was ik nog nooit geweest, maar het geluid is er geweldig en het ziet er ook erg mooi en netjes uit van binnen. Beter dan de ArenA voor concerten!

IMG 9383 zpsbe2de068 Sneak Peek september #4

Wauw, wat superveel mensen!

IMG 9385 zpseaf6b97d Sneak Peek september #4

Wat was het te gek. Ze kwam precies op tijd, ze ging een uur langer door, de show was overweldigend en ze kan zó goed zingen. En wat is ze lief. Hoe ze met haar fans omgaat vind ik echt hartverwarmend en heel bijzonder. Meerdere keren mochten er fans op het podium, en wanneer er cadeautjes op het podium werden gegooid, pakte ze deze uit. Kleren die ze kreeg trok ze aan, en de joint die ze kreeg aangeboden, daar nam ze natuurlijk even een trekje van. Hey, het is Lady GaGa… Ik vond het onwijs gaaf en was enorm onder de indruk! Echt te gek!

IMG 9398 zps29b7e476 Sneak Peek september #4

IMG 9397 zps3773f4e7 Sneak Peek september #4

Voor ik dinsdag naar Amsterdam ging, ging ik even langs bij mijn ouders (zij hebben een tabakszaak in de stad). ‘s Ochtends gaat Chubby weleens mee en hij ligt dan heel relaxed te slapen in een hoekje achter de toonbank. Natuurlijk laat mama hem om de paar uur even uit en soms komt hij ook even bij mij op bezoek. Wat is ‘ie toch lief, hè… Volgens mij wordt het tijd dat ik eens een meet & greet met Chubby organiseer ;)

IMG 9395 zps39546706 Sneak Peek september #4

Onderweg naar Amsterdam voor drie afspraken. Complimentjes voor de NS de laatste tijd. Ik heb weinig te maken met vertragingen of problemen en alles gaat op rolletjes (letterlijk). Echt fijn! Dat mag ook wel eens gezegd worden, toch? Alleen jammer dat het nu toch echt herfst wordt, al wilde ik het nog ontkennen… Ach ja, gewoon een jas aandoen en een paraplu meenemen, dan is er niks aan de hand. 

Eerst had ik een afspraak met Daphne, een hele lieve PR dame die ik nog nooit had ontmoet. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt, soms vergeet ik dat gewoon.

IMG 9401 zpsed3a989d Sneak Peek september #4

Toen ging ik koffie drinken met Maaike van Opzij magazine. Ik maakte even een foto van haar omdat ik haar kapsel zo leuk vind, en zij is ook van kort naar lang(er) gegaan. Misschien laat ik het ook wel zo knippen. Gewoon mijn haar in een middenscheiding doen en dan in model. Ik ga erover nadenken!

Maaike interviewde mij voor een artikel over new influence in het blad en dat ligt in oktober in de winkel. Onwijs leuk! Dankjewel Maaike en Opzij!

IMG 9399 zpsabd0b0cc Sneak Peek september #4

Door Twitter (dankjewel @kimkrete) ontdekte ik dat ik in de Cosmopolitan stond! Gaaf! Deze top vijf klopt alleen niet helemaal, zoals veel van jullie al opmerkten via Twitter. Het is echter een top 5 die de Cosmo heeft gemaakt, dus daar kan ik niks aan doen. In ieder geval ben ik blij en vereerd dat ik erin sta!

IMG 9405 zps3476f2fc Sneak Peek september #4

Daarna ging ik naar het Conservatorium Hotel van Oolaboo, een nieuw Nederlands merk met huidverzorging én voedingssupplementen. 

IMG 9407 zps51ee1776 Sneak Peek september #4

IMG 9408 zpse9a7a723 Sneak Peek september #4

De producten bevatten geen parabenen, siliconen en minerale oliën. 

IMG 9409 zps8d6f488c Sneak Peek september #4

IMG 9410 zps32bc82eb Sneak Peek september #4

Later natuurlijk meer op MissLipgloss.nl over Oolaboo. De presentatie was interessant én lekker en de locatie was ook te gek.

IMG 9411 zps63f2eaca Sneak Peek september #4

IMG 9412 zps403eb789 Sneak Peek september #4

I <3 het Conservatorium Hotel!

IMG 9413 zpsbf175cbc Sneak Peek september #4

Deze vind ik leuk :)

IMG 9414 zps11fa7f5a Sneak Peek september #4

Terug in Zwolle liep ik langs Op Tafel, een leuke winkel met allerlei kook- en woonaccessoires.

IMG 9415 zps0009e97e Sneak Peek september #4

Deze vind ik leuk!

IMG 9417 zpsfaba0e5d Sneak Peek september #4

Ik kocht er wat cadeautjes. Leuk om te krijgen, maar echt nog veel leuker om te geven :)

IMG 9418 zpsfcad4cc4 Sneak Peek september #4

Herfst = kaarsjes! Daar houd ik zo van!

IMG 9419 zps4b55f346 Sneak Peek september #4

‘s Ochtends vroeg lijkt het warm, maar het is toch wel behoorlijk fris… Gelukkig schijnt de zon nog met enige regelmaat.

IMG 9420 zps7b6b4a71 Sneak Peek september #4

Op Twitter vroeg ik welke kleur ik zou nemen van deze laarsjes… Uiteindelijk ben ik voor de grijze gegaan en de meeste Twitteraars waren het daar mee eens! Al weken zag ik ze bij Taft staan toen ik er langs liep, nu was het tijd om ze te passen en dus ook te kopen. Ze zijn van Bullboxer en kosten €99,95.

IMG 9421 zps08250f06 Sneak Peek september #4

Een random lunch. De laatste tijd ben ik verslaafd aan paddenstoelen, haha. Hier met een stukje gegrilde gekruide kip.

IMG 9422 zps51814c96 Sneak Peek september #4

Nog één keertje dan (ah, vast niet de laatste keer): mijn presentatie voor aanstaande woensdag oefenen. Woensdag ga ik naar het hoofdkantoor van SBS, waar ik een presentatie geef voor de SBS6 en NET5 redactie over mijn site en social media. Superleuk en het verhaal zit nu wel echt in mijn hoofd! Ik heb het nu drie keer opgenomen met m’n webcam en nu heb ik het wel echt goed gefinetuned, denk ik. Dat komt wel goed! Maar, het blijft spannend. Mooi leerpuntje voor me.

IMG 9424 zpse1a90fee Sneak Peek september #4

Deze zijn mooi! Fel rood.

IMG 9426 zps61657b63 Sneak Peek september #4

Aan het einde van de middag nog even een parfumreview schrijven, die flesjes zien er altijd zo mooi uit…

IMG 9427 zps422eced5 Sneak Peek september #4

Een van mijn favoriete gerechten: paddenstoelenrisotto. Binnenkort staat het recept hiervan, op veler verzoek, op MissLipgloss.nl. Zoooo lekker is dit!

IMG 9428 zpsf7766d42 Sneak Peek september #4

Ik kreeg een pakketje van Hey Yasmin! Jasmina ontwierp haar eigen stationery lijn, onwijs leuk.

IMG 9435 zps2f907a46 Sneak Peek september #4

Kijk dan hoe schattig! Briefpapier, enveloppen, stickers, etiketten… 

IMG 9436 zps275134ac Sneak Peek september #4

Cute!

IMG 9445 zpsafcd8ef2 Sneak Peek september #4

Donderdag was het zover…. Na maanden ernaar uitkijken ging ik eten bij De Librije! In augustus ging ik met mijn vriend naar Librije’s Zusje en al een paar maanden daarvoor reserveerde ik bij De Librije zelf. Dit was een cadeau van zakenrelaties waar ik nu al zo’n vier jaar mee samenwerk, het is om onder andere te vieren dat we nu al zo lang zo goed en leuk samenwerken. Vier jaar geleden grapten we dat we dan bij de Librije zouden gaan eten, maar dat waren we natuurlijk allemaal niet vergeten. Donderdag was het zover. En wat was het heerlijk… Nog een stapje hoger, beter, mooier en lekkerder dan het Zusje. Alles was hemels. Heel bijzondere combinaties.

IMG 9449 zpsd737f020 Sneak Peek september #4

Dit was mijn superfavoriet. Alles vond ik heerlijk, maar deze stond toch wel op één. Kabeljauw met zolderspek. Echt te gek! En het brood wat de hele tijd op tafel stond, met superzacht en lekker roomboter. We hadden ook zoete broodjes met geitenboter, ook onwijs lekker. 

IMG 9481 zps61993c92 Sneak Peek september #4

Een selectie van de gerechten die we hadden. Dit is nog niet eens alles, we hadden ook nog amuses vooraf en tussendoor. Het zijn echt kunstwerkjes, bijzonder hè? Het was echt een droom van mij – al jaren – om bij De Librije te eten en deze droom is dus nu uitgekomen. Al jaren ben ik gek op lekker eten, als kind kon ik al intens genieten van eten dat ik lekker vond. Wat ik zelf nog heel goed weet is dat mijn broer en ik op zaterdagavond (de ‘opblijfavond’) een bakje chips mochten. Waar mijn broer deze in één keer leeg at, ging ik er goed voor zitten met een Donald Duck (ja ja) en ik mocht van mezelf één chipje per pagina. Zo deed ik zo een half uur met mijn bakje chips en wat genoot ik daarvan! Heerlijk vond ik het. Eten is een heel, heel belangrijk deel van mijn leven en dat zie je natuurlijk ook voorbij komen op MissLipgloss. 

IMG 9486 zps82b97fbd Sneak Peek september #4

Een lekkere joint achteraf! Haha… Geen echte hoor (ik gebruik geen drugs), maar een eetbaar groente’stickie’. Was erg lekker, fris en een beetje zoetig. 

IMG 9487 zps8539ac1c Sneak Peek september #4

Hier maak je mij blij mee! De bonbons die we bij de koffie kregen. Mijn favoriet is de Kus van Therese, dat is witte chocola met – volgens mij – een kokos crème. Ohh. Die onderaan vond ik het minst lekker, dat was een bonbon met karamel en gepofte varkenshuid. Ja, echt! Niet zo mijn smaak. Maar wel bijzonder om te proberen.

IMG 9473 zps948229b0 Sneak Peek september #4

Bij het afrekenen vroeg Jonnie of we nog even in de keuken wilden kijken. Jaaaa! Heel graag! Hoe leuk!

IMG 9477 zpsf1b14ecc Sneak Peek september #4

Er werkt zo’n vijftien man in de keuken. Ze beginnen om 08.30u ‘s ochtends en gaan door tot zo’n twaalf uur ‘s nachts. Twee dagen in de week zijn ze vrij. Onwijs hard werken, heel veel respect!

IMG 9479 zps13bde1b0 Sneak Peek september #4

Met z’n drietjes in de keuken. Wat een bijzondere avond, dit ga ik letterlijk nooit meer vergeten! IMG 9488 zps64fa6294 Sneak Peek september #4

Er stond deze week een interview met mij op Tuberz.nl, tof!

IMG 9489 zps3edd2f3a Sneak Peek september #4

Live stream aan het testen… Thanks iedereen voor de hulp! Donderdag ga ik een live chat doen, maar daar komt nog een aankondiging voor.

IMG 9490 zps67229081 Sneak Peek september #4

Vrijdag was mijn papa jarig en mijn ouders kwamen gezellig bij ons thuis eten. Ik maakte een lekkere maaltijd!

IMG 9491 zpsd42e7b42 Sneak Peek september #4

Voor vier personen koken is toch wel echt anders dan voor twee. Grote pannen, grote hoeveelheden, maar wel leuk om te doen!

IMG 9492 zps7d6d48cb Sneak Peek september #4

IMG 9493 zps3c334b68 Sneak Peek september #4

Het resultaat, hmmmm, een van mijn favoriete gerechten van dit moment.

IMG 9495 zpsddbdb94a Sneak Peek september #4

Leuk pakketje van MaxFactor. Nieuwe waterproof eyeliners, met flesje water én The Notebook DVD, zodat ik het meteen zelf kan testen… Hihi!

IMG 9496 zps7c97c601 Sneak Peek september #4

Als toetje ijs gehaald bij Talamini, hmmm, dat is zo lekker! Omdat ik zelf nooit toetjes eet was ik totaal vergeten een toetje te maken/halen voor het etentje, dus liepen we maar even naar de ijssalon, haha!

IMG 9497 zps88ca14ec Sneak Peek september #4

Mmmm.

IMG 9502 zpsdf7eb78c Sneak Peek september #4

Hahaha, Chubby kijkt nogal verbaasd naar deze leuke meme van een King Charles hondje.

IMG 9515 zps6dd0f765 Sneak Peek september #4

Zaterdag even random op de weegschaal gestaan (het was niet mijn weegdag) en toen zag ik dat ik nu precies 6kg afgevallen ben! Jippie!
IMG 9528 zps69ba08f5 Sneak Peek september #4

Mijn guilty pleasure: broodje kaas uit de pan. Heel simpel: neem een boterham, plakje kaas er op. Eerst met de broodkant in de pan bakken, daarna met de kaaskant. Mosterd erop. Lekker!

IMG 9533 zpse8c9b903 Sneak Peek september #4

Gisteren bij mijn ouders thuis voor de verjaardag van mijn vader met alle familie. Mijn mama had deze mooie lelies op tafel staan! We houden allebei erg van lelies!

IMG 9534 zpsb8e566ee Sneak Peek september #4

Mama haalde dit ding weer uit de schuur! Als kind heb ik hier zo veel mee gespeeld! Geweldig toch, zo’n mini keukentje.

IMG 9535 zps733fc5b5 Sneak Peek september #4

Mijn neefje Dennis vindt het ook te gek!

Tijd voor een nieuwe week! Vandaag heb ik eerst een afspraak met het bedrijf dat de technische dingen voor mijn site doet (dus als er iets in mijn site veranderd moet worden, of als er iets gebouwd wordt, doet hij dat) en daarna ga ik naar de beauty beurs in Utrecht! Woensdag geef ik de presentatie bij SBS (spannend!) en verder werk ik thuis en op kantoor. Een relatief rustige week, en nu een keer echt, haha.

Ik wil je weer een mooie week wensen. Liefs, Cynthia

115 Reacties

 • wat een leuke, gezellige, smakelijke en vrolijke foto’s weer :)
  echt een favo artikel dit !

 • Leuk weer! Maar wat klopt er niet aan die top 5 websites? Omdat Vera Camilla er niet bij staat of iets anders? :P

  • Naar mijn mening missen er een paar sites ja.

   • jaa, en die van serena, beautylab;)

   • En jij staat op nummer twee in plaats van op één haha! In mijn persoonlijke lijstje sta je in ieder geval samen met beautygloss (kan niet kiezen!!) op nummer 1!! ;-)

   • Ja ik ken sommige sites niet eens.
    kan me dan niet voorstellen dat beautylab er niet bij staat.

  • inderdaad of die van Teskuh!

   • Dat is meer een lifestyleblog, zegt ze zelf ook. Komen eigenlijk helemaal niet zo vaak reviews ofzo. Neemt niet weg dat de artikelen heel leuk zijn :)

 • Hey cynth, leuke foto’s allemaal. En wat bijzonder dat je bij Librije gegeten hebt! Bij mij kloppen niet alle fotos met de tekst die erbij staat, maar kan ook aan mijn ipad liggen. Ik ga weer verder proberen te slapen. Was net opeens klaarwakker, dus leuk dat er al een artikel online stond! Liefs sara

 • Leuke foto’s!

 • Leuke foto’s! Ik blijf het heerlijk om elke maandag jouw sneak peak weer te zien, haha. En die bonbons, wauuuw wat zijn die mooi! Toen ik die twee laarsjes zag waar je niet uit kon kiezen, dacht ik eerst dat je erover zou schrijven dat er eentje was verkleurd of zo! haha. Vind ze erg leuk. En wat is Dennis een schatje, aaah. Die speelgoedkeuken wilde ik vroeger ook áltijd! Heel leuk om mee te spelen en zulke foto’s brengen echt herinneringen op, haha. Die paddenstoelen, kip lunch ziet er trouwens goed uit! ^_^ Je bent heel creatief met je WW bezig hè, haha! Je ziet veel variatie.

 • Enorm leuke sneak peak weer :D Ohhh en dat broodje kaas met mosterd uit de pan lijkt me goddelijk, dat ga ik sowieso proberen!

 • Ah super leuk om te zien weer, al dat eten ziet er heerlijk uit! Ook heel tof dat jullie een kijkje in de keuken mochten nemen!
  Succes alvast met je presentatie woensdag :)

 • Wauw, ziet er lekker uit bij Liberije! Ik ben wel een beetje jaloers ;)

 • Wat een leuke week heb je gehad! En naar Lady GaGa, wauw. Zelf ben ik er 2 jaar geleden naar toe geweest :)
  Je precentatie gaat vast en zeker lukken woensdag!Ik ga zeker sbs6 even checken :)
  xxx

 • Wat een mooie foto`s weer! Wat leuk dat jij ook bij Lady gaga was! Ik stond vooraan in de Monster pit (A) ! En wat ontzettend goed van je dat je nu 6 kilo bent afgevallen!
  Liefs

 • Wat leuk dat Talamini nog bestaat, ik ga dr weer eens naartoe wanneer ik weer in de omgeving woon. Zat vroeg op t Hanze College, dus zodoende ook vaak bij Talamini geweest. Een begrip in de omgeving…:-)

 • Leuke foto’s weer! Gaaf dat je bij de Librije hebt gegeten zeg!

 • Leuke foto’s wat goed dat je 6 kilo bent afgevallen succes verder.

 • Ziet er weer leuk ui!

 • Wat veel foto’s deze keer, super leuk! Ohh en die schoenen, wauw precies wat ik ook zoek! Ik vind de grijze erg gaaf, maar meer omdat ik zelf al genoeg schoenen heb in bruine tinten. Een kijken of ik zoiets hier ook kan vinden.

  • Ik heb de schoenen zojuist online gekocht, helemaal in zwart leer, waren ietsjes goedkoper. Maar ik heb helemaal geen echt zwarte laarsjes meer dus deze komen perfect van pas! Ben benieuwd :D

   • Oeh, mag ik vragen waar? Want ik zag ze en dacht: <3__<3
    maar ik heb eigenlijk zwarte nodig, haha.

 • Dat speelkeukentje! Ik had precies dezelfde vroeger. Ik heb toen die patatjes kapot gebeten omdat ik dacht dat ze echt waren ^.^

 • Hha zo’n minikeukentje! Vroeger wou echt elk kind die hebben. Goed dat je nu al 6 kg bent afgevallen, je kan het! :)

 • Heerlijke schoenen! Ik heb de bruine maar dan niet die met studs maar wel met glitters! Love!

 • Zo leuk om maandags met de sneakpeak op te staan! :hihi:

 • Super leuke week heb je weer achter de rug :) en dat speelkeukentje zo leuk ! Die heb ik vroeger, en volgens mij iedereen wel ook gehad :)

 • Meet en greet met Chubby, hell yeah! haha! Maar dan wel gelijk met jou erbij toch? :P
  Anyways: leuke sneak peek weer. Dat concert van Lady Gaga klinkt ontzettend leuk :D
  En die foodies, YUM!

 • Echt superleuk ziet het er allemaal uit!

 • Weer veel leuke dingen gedaan idd. Lady Gaga is ontzettend leuk live, maar toen ik haar in Nov 2010 heb gezien vond ik dat: je moet jezelf zijn blah blah blah gebeuren op een gegeven moment storend worden. Ja het lief en inspirerend bedoeld, maar daar zit niet iedereen op te wachten.

  • Eens! Wat een geblaat als je dat te vaak hoort he? Alsof ze voor een kleuterklas staat :-)

   • jaa, en kijk hoe ze er zelf bij loopt, vind haar totaal niet ‘zichzelf’

 • Meid jeeeeee wat een leuke week heb je gehad zeg! lady gaga, liberije en och die laarsjes zijn leuk zeg!

 • Leuk hoor, eten bij de librije. Klinkt goed! Ik ben juist altijd wel fan van gekke dingen zoals die varkenshuidbonbons. Moest trouwens wel lachen om het grote contrast met de zo te zien cola en fanta bij de pasta portobello :-) Maar zo is het: je kunt niet altijd culinair bezig zijn en lekker plat eten kan soms ook heel lekker zijn.

 • AAAAH IK HEB PRECIESSSSS HET ZELFDE KEUKENTJE :D
  jeeeeej hahah alleen bij mij was dat friet kapot, zat een gat in ofzo. Weet niet hoe dat is gebeurt :p oooh ik ga em straks zoeken! hahah

 • Wat een leuke foto’s weer :). Al dat eten, mmm! Haha! Ook leuk trouwens, dat je The Notebook kreeg om de mascara’s uit te testen ;).

 • Erg leuke foto’s weer! En wat een heerlijkheid dat eten bij de Liberije! Wauwie =) Succes weer deze week en met die presentatie komt het zeker weten goed, je bent zo goed voorbereidt!

 • Wat een leuke sneakpeek! en wat een lekker eten :’).

 • Jij kookt altijd zo lekker! Het ziet er ook heel ‘professioneel’ uit, mooi opgemaakt enzo (hahaha, ‘opgemaakt’, leuke woordkeus). Ik krijg er helemaal honger van!

 • Haha wat grappig van The Notebook, kan je inderdaad direct testen of ze écht water/traan proof zijn. Succes met je persentatie, gaat helemaal goed komen! :)

 • leuk! de foto waar jullie met zn drietjes staan… is dat met de bril jou vriend?

 • Elke keer als ik jouw sneak peek zie dan lijkt mijn eigen leven daar zo saai bij, haha.

 • Leuk dat je naar Lady GaGa was zeg!!
  Het eten bij Librije vind ik er niet bepaald smakelijk uit zien, maar ik geloof zeker dat het dat wel was!
  Die champignons met kip die je zelf maakte vind ik er wel weer verrukkelijk uit zien!!

  Ik ben wel heel benieuwd wat er dan niet klopt aan die top 5 van de Cosmopolitan? Dat zet je er dan niet bij….

 • Wat ben je toch een mooi mens met een mooi leven :)
  Er staat volgens mij nog wel een foutje in. De liveblog ga je vrijdag doen en niet donderdag, toch?

 • Aa naar Lady GaGa! Onwijs gaaf zeg! :) Heel veel succes alvast woensdag met je presentatie! You can do it! :D

 • Wat een leuke, gezellige, foto’s weer! Je hondje is zo schattig<3

 • Leuk die foto’s elke keer! :D Jij zit volgens mij echt niet stil haha, maar gelukkig zijn het allemaal leuke dingen :)

 • Wat een leuke foto’s weer!

 • Ik vind het altijd zo leuk om de sneakpeek te zien !
  De meeste foto’s komen natuurlijk al via instagram voorbij, maar zo zie ik ze nog even op een rijtje, erg leuk :inlove:

 • Leuke foto’s weer Cynthia! Wat meer verschillende soorten foto’s, leuk! Librije.. daar wil ik echt een keer eten! Ik las zaterdag een interview met de eigenaresse van de Librije in de Vrouw (toegevoegd bij de Telegraaf). Leuk om te lezen. Heel veel succes woensdag bij SBS. En wat zie je er trouwens mooi uit op die foto van jullie 3tjes in de keuken. Heel mooi! Fijne week xx

 • Erg leuke fotos weer :)

 • Haha, zo te zien zat ik bij Gaga vlakbij jou.
  Was te gek hè! :)
  X

 • Wat een super leuke schoenen! I like!
  Ik krijg altijd honger van deze posts…. Haha!

 • Een leuke maar drukke week heb je gehad. Het is inderdaad wel eens fijn om eens lekker een week helemaal niets te doen en lekker je eigen ding doen. Geniet ervan wanneer het zo ver is !

 • Super leuk! en leuke fotos! :)

 • Wat heb je toch een leuk (en heel druk) leven! <3

 • Chubby is zoo cute!,
  Volgens mij willen heel veel meiden wel even een knuffeltje aan m geven, dus die meet en greet,nog niet zo’n slecht idee, haha :lol:

 • Hij is weer leuk! :D

 • Waar is de sushi?!:p

 • Bernadette

  Leuk om te lezen! Een vraagje: heb je de EOS Lip balm al eens getest?

 • Goed dat het zo goed gaat met je weight watchers! Ik vind het echt een motivatie.
  En ben helemaal voor een meeting van Chubs!

 • Wat een heerlijke foto’s weer! Vind het enorm knap dat je af kunt vallen met al die lekkere hapjes :D

 • Leuk om te zien weer. 1 van mijn favoriete rubrieken op je blog!
  En ik heb ook een grote bos lelies voor mijn neus staan die ik van mijn vriend heb gekregen voor mijn afstuderen. Love them!
  Toepasselijk ook want mijn naam betekent Lelie :P

 • Volgensmij heb je weer een super leuke week gehad als ik het zo bekijk, leuk!

 • Weer genieten van deze Sneak peek Cynthia! Leuk!

 • Ohh wat was ik ook graag naar dat concert geweest! Leuk om te zien weer :)

 • leuke sneek peek weer :D:D

 • Jeetje Cynth, je ziet er super uit! Je straalt helemaal! En Chubby wil ik echt een keer knuffelen hahaha! :*

 • Het is echt fijn om je zo blij te zien op foto’s! Dat klinkt misschien een beetje gek, maar dat meen ik wel :love:

  Het pakketje van Jasmina is echt heel leuk, wat en schattige spulletjes! En je nieuwe laarsjes zijn liefde! Die hak is precies een mooie hoogte (vind ik dan :P)

  Succes met het rustig houden van je week. Mooie uitdaging, haha :P

 • Mag ik een keer gezellig bij je komen eten? Je kookt volgens mij echt héééééérlijk! Nommnom, wat kan ik al van je foto’s genieten! Altijd leuk weer zo’n sneak peaks en wat doe je veel! Zo respect voor je. Leuk om te zien!

 • Jaaaaahhh gaga was zo vet eh, ik ging dinsdag, was er pas om 2 uur, vriendin om 12 uur, en we stonden gewoon in de monsterpit 3e rij! Het was echt onwijs gaaf!

  NS… ik reis nu sinds een paar weken elke dag met de trein, maar mijn moeder heeft me al twee keer naar gouda moeten rijden omdat de trein tussen waddinxveen en gouda niet reed. Vanmorgen weer, rokende trein ofzoiets, en telkens weer mensen die ervoor springen… bah.

  Nu heb ik nog meer honger dan ik al had!!

  xXx

 • JAAA ik wil een meet&greet met Chubby :love:

 • Eerst Willemijn (livelifegorgeous.nl) afzeiken dat ze jou na-aapt qua haar en nu zelf denken iemand na te apen. Beetje jammer dit.

 • Je laarsjes, wauw! En wat ben je een bofkont dat je naar Librije bent gegaan… Lijkt me heerlijk :love: Veel plezier weer deze week!

 • Er doen er maar drie foto’s bij mij, de rest kan ik niet zien :( …

 • Ik geniet echt van je sneak peeks :)

 • Hmmmmm hoe heet dat gerecht met die pasta? yumyumyum! :9 leuke foto’s weer!

 • Super leuk dat je bij het concert van Lady Gaga bent geweest!

 • zoo leuk altijd jou artikeltjes!

 • Wat grappig, ik zat vlakbij je bij het Lady Gaga concert (ik zat alleen één vak hoger en verder weg zo te zien)! Ik heb je helemaal niet gezien!

 • Wauw, ik vind het altijd heerlijk om dit artikel te zien. Je geniet zo van je leven, je wisselt je werk af met leuke dingen, wat ik heel mooi vind om te zien en lezen. Het geeft me serieus een heel fijn en goed gevoel. Keep it up!

 • chantalle

  ik was ook naar gaga! super vet!!!

 • Grappig! Dat meisje wat de presentatie gaf in het Conservatiorium Hotel ken ik :D

 • Awww, ik had precies hetzelfde keukentje als jij hebt, heb er nog leuke foto’s van. En mijn jongste zusje speelt nogsteeds met de patatjes, de rest is al weg, haha! Ik had overigens ook veel soorten groente/fruit erbij, die slingeren ook nog wel rond.

 • Je sneak peak is altijd zoooo leuk ! :) xxx

 • Ah, wat een superschattige foto met je vriend ;)

 • Leuke sneak peek alweer!
  Vind ik elke week weer zo gezellig, het is ook zoveel altijd! :inlove:
  Ik kijk uit naar het rissotto-recept, lijkt me erg lekker.

 • Lady Gaga!! (Al is er maar één ding dat over haar gaat dan praat ik er alleen maar over) Daar was ik ook bij, ik kan mezelf aanwijzen op de foto(als ik dat ben, haha) en vond het ook helemaal geweldig. Top van haar dat ze zo begaan is met haar fans, ze zet een geweldige show neer, het decor is super, danst als een malle, ze kan live zingen als de best en heel entertainend met alles er omheen. En dat ze drie hijsjes nam van die ene joint, who cares? Ja, E! News en Radar Online maarja, die doen nu net alsof je van die hijsje al knetterstoned bent.

 • Ik ben ook naar de Beautybeurs in Utrecht geweest, maar ik heb je niet gezien. Het is daar ook zo immens groot. Ik vond het helemaal geweldig!
  Wat vond jij ervan??

 • Ik had vroeger precies het zelfde keukentje! Heb hem ook nog ergens op zolder staan. Heel grappig

 • Leuk om te zien :D x

 • Heerlijke pictures weer, wat een variatie ook trouwens! Leuk om te zien, sowieso de foodpictures, me like. Gaaf dat je in een magazine stond, dat is raar he om te lezen? Althans ik vond dat echt super raar om te zien, was echt incredible blij of course, maar still onwerkelijk. :”) Echt amazing girl!

 • Liefde voor kaarsjes! <3 :inlove:
  Ben er ook helemaal gek op, elke avond branden er hier 6 stuks op. :love:

  En ik vind de volgorde van blogs ook niet kloppen.
  Deze hoort echt wel op 1!

  Greetz from Belgium. :D

 • Zoals elke week weer heel leuk om te zien en te lezen! Mooie nieuwe schoenen en ohhhhh, ik wil ook heeeeeel graag een keertje in de Librije eten :)

 • Leuke foto’s weer!

 • Een van de leukste posts elke week! Heerlijk meid..

 • Lady Gaga is echt zo’n heerlijk topwijf hè. Ik hou niet eens zoveel van haar muziek, maar zij zélf is gewoon geweldig.

 • Hey, ik meende dat jij een tijd geleden een artikel maakte over vlees eten en de plofkip ed. Hoe sta jij hier nu tegenover? Omdat ik regelmatig vlees in je artikelen terug zie komen.

  • Ik eet alsnog vrij weinig vlees. Zeker niet alle dagen in de week, ik denk dat ik zo’n 3 dagen in de week vlees eet, soms eet ik ook wel eens weken geen vlees. Als ik het eet, zoveel mogelijk biologisch (lees: als het bij de AH op voorraad is). Ik sta daar nog steeds hetzelfde tegenover, maar ik claim ook nergens dat ik geen vlees eet of vegetariër ben. De foto’s in deze sneak peek van gerechten die ik zelf heb gemaakt thuis, zijn allemaal vegetarisch trouwens, behalve de kip.

 • hoi

  super leuk :)

 • Leuke Sneak Peak weer! Ik studeer zelf Communicatie dus de dingen die je doet vind ik ontzettend interessant! En dat keukentje van vroeger.. Die had ik ook, precies dezelfde!

 • Die schoenen ken ik! Ik heb van de zomer magazijnwerk gedaan en toen heb ik ze urenlang gestickert en ingepakt. :ugh: mooi hoor. Steve maden of bullboxer?

 • Weer een super leuke sneak peek! Bij ons thuis zijn we met z’n achten dus voor mij gaat het eerder een challenge worden om later voor mínder mensen te koken, haha. xD

 • Oeh het eten van je ouders ziet er heerlijk uit, hopelijk komt het recept snel op de site!!

 • gepofte varkenshuid — GATVER haha
  verder super leuk

 • OWW wat leuk dat keukentje had ik ook vroeger!!

 • Leuk zo’n week! Ik wou dat ik een keer zo’n week als jij altijd hebt zou mogen doen, lijkt me wel gaaf!

  X

 • Het leukste van de week! Ik wacht op het risotto-recept :-)

 • hele leuke foto`s hoor

 • Zitten er nou Maggi-blokjes bij de bonbons? Haha, ik hou van de sneak peeks!