Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Goedemorgen! Je weet het, maandag = sneak peek time!

Ik heb het gevoel alsof ik even op vakantie ben geweest! Afgelopen weekend was mijn vriend een dag extra vrij en dus gingen we lekker relaxen. En ineens gingen we het hele weekend naar plekjes in Zwolle waar we nog niet eerder waren geweest. Heel leuk, het voelde echt alsof we in een andere stad waren! Verder had ik best een spannende week met mijn presentatie voor NET5 en de lancering van de Goodiebox… EN ik was eens een week wat meer thuis! Ik heb lekker veel kunnen bloggen en zat ook propvol inspiratie.Kijk maar mee.

Maandagochtend ging ik even langs Milan. Hij regelt het technische gedeelte van mijn site en er moeten weer wat dingetjes aangepast worden. Meteen even zijn nieuwe kantoor bekijken. En ja hoor… hij had al een nieuwe iPhone 5!! Ik hoef hem zelf trouwens niet, mijn iPhone 4S doet het nog perfect en ik heb (nog) geen nieuwe telefoon nodig. Misschien bij een volgende nieuwe telefoon… dat ik dan voor de iPhone 5 ga.

Daarna ging ik door naar Utrecht voor de megagrote beautybeurs in de Jaarbeurs met mijn stagiaire Pleunie. Daar kun je hier foto’s van zien.

Gelukkig heb ik altijd mijn laptop bij me en was er WiFi in de jaarbeurs, ik moest namelijk nog snel even wat dingen aanpassen voor de Miss Lipgloss Goodiebox! Het was een succes want hij is helemaal uitverkocht. Best spannend was het, ik was er al maanden mee bezig. Dan is het toch wel even afwachten hoe de reacties zijn. We zijn nu weer bezig met de tweede MLG Goodiebox, hopen dat we het voor elkaar krijgen!

De volgende dag in de trein onderweg naar Amsterdam om de presentatie bij SBS te geven. Chanel Particuliere op mijn nagels, als dat geen geluk geeft… ;)

Wat was het leuk en wat ging het goed! Ik had tot in den treure geoefend en ik kende mijn verhaal goed uit mijn hoofd, en de mensen die zaten te luisteren waren ook erg enthousiast. Ik vond het onwijs leuk om te doen! Het mooie is dat ik deze week weer een presentatie mag geven (op Digitaal Bijpraten, een groot events waarbij alle (30) grote Nederlandse uitgevers bij aanwezig zijn) en in november weer, op een Corporate Day van een groot bedrijf. ZO leuk, ik kan er onwijs veel van leren en het is toch weer even wat anders. SBS/NET5, bedankt!

Even een kijkje nemen op de redactie… Leuk om te zien.

Haha, cool!

Mooi gebouw!

Onderweg naar huis, even snel een pastasalde bij AH gehaald. Alle groenten zijn er hier al uit ;). Dat soort voorverpakte eten krijg ik nooit op, zit altijd na de helft al vol. Ik ben echt een kleine eter, zit vrij snel vol altijd.

Yessss, deze wilde ik al een hele poos! Een boek vol met duizenden cosmetica ingrediënten. Heel handig als naslagwerk om dingen op te zoeken.

Ik had nogal wat problemen om mijn tweede HelloFresh box te ontvangen en als excuus en troost kreeg ik een mooie bos bloemen van ze. Dankjewel HelloFresh :)

En een extraatje in de doos… Oh nee, haha! Lekker zeg!

Je ziet het niet helemaal goed omdat de aardapppeltjes boven op liggen, maar dit is een erg lekker gerecht van de Albert Heijn. Een curry van sperziebonen, erwten, ui en aardappeltjes. En een gekookt eitje erbij. Het sausje was echt heerlijk (gemaakt van kokosmelk en een curry boemboe), dit gaan we zeker vaker maken!

Lief :)

Een look! De blogpost hierover is ook al online gekomen afgelopen week.

Het briefje uit de MLG Goodiebox :D Zulke briefjes zitten ook bij de gewone Miss Lipgloss Shop bestellingen.

Thanks Gmail, dat je me helpt herinneren dat ik VEEL mail heb… Haha.

Lekkere lunch: mais met knoflookchampignons.

HelloFresh maaltje! De aardappelen waren op een of andere manier ‘ontploft’ in de pan maar smaakten prima. Met bietjes en barramundifilet, erg lekker! Niet per se een gerecht dat ik nog een keer zou maken, want ik houd niet zo van bietjes. Maar de vis vond ik superlekker!

Yessss, het ging goed afgelopen week! Bijna -7 kilo! Damn, nog 3 kilo en dan is er zowat tien kilo af. Ongelooflijk hoe snel en makkelijk het gaat.

Twee MacBook Airs knuffelen elkaar :)

Een blogpost maken met behulp van mijn Lexicon! Zo handig!

Met Willem vrijdag de stad in! We gaan nooit samen shoppen – eigenlijk alleen als we in een andere stad zijn – en het voelde echt als vakantie, haha. Beiden kochten we nieuwe kleren en neusden we in de kookwinkel. Ik kan echt kwijlen bij pannen en messen, haha.

Lunchen bij Doppio, lekker zeg!

Yay mijn Jules Bean armbandje is er! Ik vind hem zo leuk!

Een nieuw jurkje van Sissy Boy!

Nog een recept van HelloFresh en dit was ZO LEKKER! Salade van gegrilde groenten en Groningse buffelmozarella (die was echt heerlijk) met een zelfgemaakte dressing (van olijfolie, basilicum, balsamico azijn en suiker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Met ‘taartjes’ van wraps, tapenade, tomaten, basilicum en kaas. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar, al zou ik de tapenade vervangen door rode of groene pesto.

Nog een nieuw jurkje van Sissy Boy, van zijde.

En deze lange sweater! Heerlijk voor relaxdagen, of voor naar de supermarkt, haha.

Even bij V&D op het terras, zaterdagmiddag.

Leuk uitzicht!

iPad laten vallen, oeps! Haha nee hoor, dit was bij de Dixons.

En deze kapotte MacBook stond er ook. Autsj!

Zaterdagavond gingen we uit eten. Eigenlijk wilden we weer naar Kota Radja gaan, ons favoriete Aziatische restaurant in Zwolle, maar we besloten eens naar iets nieuws te gaan. We gingen voor Os & Peper, daar hoorde ik al vaak goede dingen over!

En.. wat.. was.. het.. lekker! Onwijs! Dit was mijn voorgerecht, pastrami van wild zwijn met een salade van paddenstoelen en eekhoorntjesbroodmayonaise. Ohhh.. Heerlijk!

Dit was Willem zijn voorgerecht, falafel met kikkererwtencrème.

Mijn hoofdgerecht, eend met asperge en erwtjes. Onbeschrijflijk lekker! We namen hier ook bijpassende wijn bij en dat maakte het al helemaal heerlijk.

Het toetje. Wat een geweldig restaurant is dit zeg! Het was echt onwijs lekker, en de combinatie wijn-eten vond ik ook te gek. En het is ook nog betaalbaar, we waren per persoon zo’n €40 kwijt voor drie gangen en wijnen en water. We hebben onwijs genoten en het was zeker voor herhaling vatbaar!

Ik met mijn onwijs lekkere nagerecht. Met mijn nieuwe Sissy Boy jurkje!

Lekker tussendoortje: tomaatjes met een beetje geitenkaas en zout en peper.

Het weekend stond in het teken van genieten, haha. Op zoek naar een lekker plekje in de zon kwamen we uit bij Villa Suikerberg. Wat een mooi terras!

Wat heerlijk in de zon, we hebben echt wel een mooie nazomer. Elk zonnestraaltje pikken we nog even mee!

Lekker hoor, echt genieten.

Toen ik op het terras zat kreeg ik een tweet van Stella, ze had me gezien bij Villa Suikerberg. Kort daarna kwam ze even langs om op de foto te gaan. Zo leuk! Leuk dat je even hoi kwam zeggen Stella. Je bent prachtig!

Haha, deze Sneak Peek zat echt propvol met eten… Sorry als ik je hongerig heb gemaakt. Ik krijg zelf in ieder geval wel meteen weer trek, dus nu ik dit typ ga ik maar eens aan het eten beginnen!

Ik heb dinsdag weer een presentatie dus, spannend! Ik ken het inmiddels wel goed uit mijn hoofd, nog even een keer oefenen en dan zit het wel goed. Over een paar uurtjes (om 9u) hebben we een bezichtiging bij een woning, ben benieuwd. Vanmiddag heb ik een high tea van OPI in Amsterdam, zin in! Verder natuurlijk gewoon lekker met blog en shop aan het werk, en volgende week ga ik op perstrip naar Lorraine, Frankrijk! Eens iets anders dan normaal, het is namelijk een culinaire/lifestyle perstrip. Op mijn lijf geschreven volgens mij, dat wordt intens genieten… Je gaat daar zeker nog wel meer van horen.

Maar voor nu: een fijne week, geniet ervan, en tot snel. XXX

152 Reacties

 • Ah dit blijft altijd zo leuk om te zien! Je nieuwe jurkjes staan je echt heel mooi :)
  En wow, ik schrok wel even toen ik die iPad zag haha! X

 • Zo leuk om te zien wat een beautyblogger allemaal doet! En wat heb jij een afwisselend leven :)Ik wou dat ik zoveel deed!
  Xxx

 • Wat fijn dat je presentatie goed ging Cynthia :) Enne ik hou vaak het meest van je food foto’s haha! Lekker hè, curry met een zachtgekookt eitje. Ik ben er ook helemaal weg van de laatste tijd.

 • Leuke foto’s en komende tijd gaat dus druk worden hè? Veel plezier en ik ben heeeel benieuwd naar het verslag van het perstripje! Ahw, Frankrijst… c’est jolie! (klopt dat? haha, mijn Frans is best beroerd). Van die iPad van de Dixons schrok ik joh, haha jeetje. Het zal maar jouw eigen iPad zijn. Oh en wat goed dat je afvallen zo goed gaat nu! Hoe zit het nou met je kleding, is er al veel dat te groot is of valt dat wel mee? :P Haha, en die vele foodfoto’s zijn niet zo erg, ik zie het eerder als inspiratie. :) Die asperges met doperwtjes bijvoorbeeld, mm die wil ik wel eens proberen.

 • Super leuke foto’s weer!

 • Wat een leuke week weer! En jeetje, sta ik er zelf ineens bij! Echt zo leuk en super tof! ;D

  • Wat ben jij een prachtige dame Stella! :blush:

   • Ahw, na een tijdje kwam ik weereens bij deze sneak peek en zag ik nu deze reactie staan. Al heel lang geleden, maar alsnog.. Dankjewel!

 • wat leuk om te zien =)

 • Val je dan echt alleen van dat weight watchers zoveel af? Het is niet dat je je helemaal suf sport ofzo? Want echt, ik ben letterlijkwanhopig aanhet worden en ik kan m haast niet voorstellen dat het zo makkelijk kan zijn :o

  • Jep alleen WW, geen sport… Wat doe je precies? Vertel..

   • Heee cynthia

    hoelang ben je al bezig met WW, en kost het veel geld kwa boodschappen en om je aan te melden voor WW?! dank voor je reactie alvast! X

    • Nu uhm 13 – 14 weken volgens mij en nee het kost geen extra geld aan boodschappen, wel je lidmaatschap voor weight watchers :)

   • Nou ik sport vier keer per week en verder weet ik met eten al helemaal niet wat ik verkeerd doe. Ik mag geen zuivel en vegetarisch dus ik eet vrijwel alleen maar brood en groenten to be honest. Maar ik val gewoon níet af.

    • Eet je misschien vrij veel brood? Want op zich als je gewend bent veel boterhammen te eten, dan kan het daar aan liggen. Succes!

    • misschien eens laten weten wat je dan eet? misschien eet je wel te weinig!! ik ben in februari begonnen, niet met ww maar gewoon voor mezelf, en ben inmiddels bijna de 23 kilo kwijt.

    • veel brood is idd niet perse goed voor het afvallen…
     zoek naar iets kolydraatarms :)

    • misschien eet je idd teveel brood. je komt vaak het meest aan door te veel koolhydraten. en misschien mis je dus wel eiwitten? je kunt ook het boek van amber albarda lezen! ik weet niet of je dat kent, maar het is heel duidelijk en ze heeft ook een kookboek gemaakt. :)

     • Ik zal er eens naar kijken! Ik eet misschien inderdaad wel te weinig, zoiets hoor ik wel vaker. Maar als ik dan toch weer meer ga eten komik toch juist weer aan? :p confuuuuusedddddd!

 • Yippie, sneak peek time! En wat heb je toch weer heerlijke dingen gegeten!
  En jeetje, alweer bijna 7 kilo! Gaat écht heel erg snel, halleluja! Supergoed, dat wel :D
  Leuke foto ook, die ene met je dessert hihi!

 • die beide jurkjes staan je prachtig^^ je ziet er goed uit! mooi vrouwelijk^^

 • Wat goed dat je al zoveel bent afgevallen. Knap hoor!

 • Nou het is nu pas 7.20 en mijn ontbijt is net achter mijn kiezen dus honger valt wel mee. Altijd lekker he als je nieuwe plekjes leert kennen in je eigen stad?

 • Wat leuk dat je bij Os & Peper ging eten, de oom van mijn vriend is daar de eigenaar van ^^

 • Dat zijden jurkje van Sissy boy is prachtig!

 • Wat goed dat je al zoveel bent afgevallen ga zo door.De jurkjes staan je prachtig.

 • haha 2 van veel, trouwens superknap dat je zo een goede presentatie hebt gegeven!
  en ik vind die sweater- jurk echt het einde! staat je ook erg goed ! :)

 • Wat een mooie en leuke week weer meid. Handig he dat boek ik hem hem ook sinds deze week en ben er helemaal gelukkig mee.

 • Ik schrok gisteren echt die tweet met de kapotte ipad haha! Je jurkjes zijn trouwens echt super leuk, en ze staan je prachtig! Succes met je presentatie morgen! :hihi:

 • wat een superleuke nieuwe jurkjes heb je zeg!

 • Wat leuk om te zien weer! Je hebt me hongerig gemaakt, ik ga zo dus meteen ontbijt maken! Zou je misschien een post kunnen maken met champignon recepten? De knoflook champignons zien er heerlijk uit!

 • Leuk, ik heb ook de HelloFresh box. De baramundifilet was inderdaad echt heerlijk!
  En wat een leuke jurkjes zeg! Die sweaterjurk vind ik echt fantastisch :-)

 • Superleuke sneak peak! Ik vind het ook leuk om te zien dat je gewoon lekker eet en jezelf niet uithongert, echt heel goed van je (bijna) 7 kg!

 • Leuk! Ik vind die ‘jurksweater’ heel tof, lijkt me superfijn om gewoon mee in huis rond te lopen. En voor naar de supermarkt kan ’t ook prima inderdaad, haha.

 • Sneak Peek van Misslipgloss lezen in de trein. Mijn maandagochtend is goed begonnen!

 • Dat jurkje van sissy boy staat je echt super leuk! Leuke en lekkere foto’s ook :)

  X

 • Het blijft zo fijn deze sneakpeeks..

 • wauw in dat jurkje van sissy boy zie je echt dat je afgevallen bent! niet te veel meer afvallen hoor anders heb je geen mooie vormen meer nu is het juist goed (vind ik dan! ;)) en lekker die ipad bij dixons, mijn horror lol.

 • Ah ik geniet altijd van de sneak peek! Leuk om te zien:)

 • Super leuke fotos krijg er wel zin in eten van haha! heerlijk al dat lekkersss jam! vind je jurkjes leuk! :)

 • die zijde jurk van de Sissyboy is echt supermooi!

 • Leuke sneak peek weer! Heerlijk zo’n leuke perstrip. Wat heerlijk dat je al zoveel bent afgevallen en goed dat je het op deze manier doet. Dan is het blijvend en blijf je zometeen op het gewicht dat je wilt wanneer je ‘stopt met WW’. Het is een gezonde wijze van afvallen dus zal je ook niet weer aankomen wanneer je weer normaal gaat eten (je eet tenslotte al normaal). Ik heb er een jaar over gedaan voor 8 kilo. Eventjes waren er 10kg af…. nu zit ik weer op 8 kilo…. maar moet nog 5kg. Die laatste kilootjes zijn het moeilijkst. Daarvoor moet ik wel meer gaan sporten. Want met alleen gezonder eten lukt het me niet. Geniet van jullie high tea vanmiddag!

 • Waar heb je die toffe lange sweater vandaan?

 • Dat sweater jurkje is de max! :inlove:

 • Leuk! Ik kijk altijd uit naar je sneak peeks <3 Leuke nieuwe jurkjes heb je gekocht : )

 • Oh Cynthia, wat ben je toch prachtig! :inlove:

 • Die lange sweater ziet er zo warm en comfy uit. Waar heb je hem gekocht? Ik heb er mischien overheen gelezen…

 • Het zijden jurkje is echt prachtig en staat je geweldig mooi! De Lexicon heb ik zelf ook, superhandig inderdaad :)

 • Wauw wat een super leuke foto`s allemaal! Vind die nieuwe jurkjes echt prachtig! Vooral die eerste staat je super! Krijg wel trek in lekker eten van al die foto`s!
  Liefs

 • Al die foto’s van eten … ik krijg er spontaan honger van :d ! Blij voor je dat het zo goed gaat met het afvallen !

 • Erg leuk om te zien weer Cynthia, wat zijn er weer heerlijke dingen voorbijgekomen!

 • Ik kwam op je site en zag de Sneak Peek staan, toen dacht ik: oja, het is maandag! haha. Mm, al dat lekkere eten! Ik word er hongerig van! En ik SCHROK bij die iPad joh.. ahah!

 • Super leuke jurkjes! Je straald er helemaal in, kan ook niet anders als je zoveel bent afgevallen :). Wat zal je lekker in je vel zitten. Ik kijk uit naar je perstrip!

 • Wat zie je er goed uit!! Knap dat je zoveel al bent afgevallen! İn die jurkjes komt je figuur echt heel mooi uit! maar goed, verder weer een super begin van de maandagochtend!! :love:

 • Hmm ik vind dat felgekleurde jurkje leuker dan die zwart/gele (of zo lijkt hij iig op de foto). Daar word je wat oud in ofzo… De felgekleurde is veel vrolijker en jonger :D

 • Hi Cynthia,

  Wat tof dat je zo blij bent met je Bohemian Wrapsody! Kwam het toevallig via via tegen op Twitter dat je een foto gepost had, heel leuk, thanks! :)

 • Fijn dat je zo’n leuke week hebt gehad! En die jurkjes van Sissy Boy zijn echt prachtig, ik ga meteen opzoeken of ze dit merk ook in België verkopen :)
  Op die foto’s zie je ook heel goed dat je al flink bent afgevallen. Super hoe je dat doet, respect! Echt een motivatie voor me. liefs uit Gent

 • Gezellige foto’s weer!
  Chanel Particuliere lijkt me een prachtig lakje!

  Je hebt me wel een beetje hongerig gemaakt hoor :$

 • Wat een prachtig lichaam heb jij toch zeg! Echt goed dat je zo snel bent afgevallen. Ik ben jaloers op die zandlopervorm die je hebt.

 • Wat een prachtige jurkjes! Echt heel flatterend voor je figuur, je ziet er goed uit.

 • Wat een lekkere gerechten! Waar kunnen we de recepten vinden? :9

 • Stephanie

  Ik vind dat de jurkjes die je hebt gekocht je heel goed staan! En wat ziet al dat eten er lekker uit zeg! hmmmm

 • Een súper leuke SP weer! Prachtige foto’s.
  Sommige foto’s zou ik best graag op Pinterest willen zetten. :blush: Zoals je super nagels. Maar nog wel veel meer. (Eten!)
  Als ik ’t nu *Pint* dan komt 1 willekeurige foto in beeld.

  Nog 1 vraagje: Welke kleur nagellak heb je op, op de foto met de tekst: ”Nog een nieuw jurkje van Sissy Boy, van zijde.”

 • Wat goed zeg dat je al zoveel kilo’s kwijt bent!!! Echt heel knap! En die nieuwe jurkjes staan je prachtig!

 • Weer een leuke weer achter de rug zo te zien :)

 • Wat een leuke foto’s weer! En wat heerlijk al dat eten, ik krijg er inderdaad honger van. Succes dinsdag!

 • Weer erg leuke foto’s :-)

 • Superleuke Sneak Peak!

 • Leuke foto’s vooral die van eten vind ik erg mooi geworden. Wil je binnenkort weer eens een recept plaatsen? xx

 • Charlotte

  super leuk artikel ! :blush:

 • Superleuk, en ik krijg onwijs honger ineens! Hihi x

 • Dat uitzicht over Amsterdam bij het SBS gebouw is zo mooi! Leuk dat je presentatie zo goed ging. Dat geeft weer zelfvertrouwen voor de volgende. Die cuppucinoglazen/kopjes bij Doppio zien er leuk uit zeg. Sowieso ziet al het eten er lekker uit! Fijne week en succes! :)

 • Wat veel eten foto’s zeg, krijg er honger van haha!
  Leuke jurkjes :)

 • Fijn dat je presentatie goed ging! :)

 • Zoals altijd, LEUK! Ik ben afgelopen maandag en dinsdag in Zwolle geweest. Mijn moeder werd 50 en samen met mijn zussen zijn we naar de Veluwse Bron geweest. Uiteraard heb ik even jouw hotspots bekeken en we zijn o.a. uit eten geweest bij iToshii en La Cucaracha. Leuke stad Zwolle!

 • Dat curry recept lijkt me lekker! Maybe een keer een recept hiervan? Of een link van de AH site? De gerechten van het restaurant zien er mooi uit, maar ik eet geen vlees dus dan valt er alweer veel af. Leuke sneak peak deze keer!

 • Grappig dat gerecht van de AH met groene curry hebben wij ook gemaakt eergisteren en hij is echt lekker! Dat jurkje van Sissy Boy staat je heel goed!

 • Wat is Gmail toch een leuk progamma, 2 van veel, hihi! :D
  Trouwens, je hebt leuke jurkjes gekocht! :D

 • altijd leuk de sneak peek!

 • Jeetje, ik leef met je mee wat betreft de mails! Volgens mij heb ik maar één keer ‘veel’ mail gehad en dat was na 6 weken vakantie, hahah! Lekker eten trouwens, ik vind het heel ontspannend juist om lekkere gerechten te zien, weerhoud me van het genoeg nemen van een kaloriebom onder de vorm van saai koekje of brood.

 • Je Sissy Boy jurkjes staan je prachtig!

 • Cynthia,
  Waar heb je dat boek Lexicon van Cosmetica gevonden?? Lijkt me razend interessant!

 • Super leuk om te lezen/zien allemaal weer! Was zaterdag ook in de stad, bij Twinkel Kidz geweest (je uitzicht-foto vanaf de v&d) en bij de v&d zelf! Heb je helaas niet gezien! Stiekem wel rondgekeken… ;)
  Mag ik vragen waar je die jurkjes hebt gekocht, heb het even gemist denk ik… Nu ik zelf ook afgevallen ben, wordt het tijd voor eens wat nieuws! :D
  Fijne week gewenst! :*

  • Sorry, lees het al terug… Wist niet dat die winkel in de stad zat! ;)

 • Heerlijk hoor, hoe meer foodfoto’s hoe beter :-) Ik heb meteen gezocht op mijn AppieApp naar dat gerecht curry met sperziebonen en krieltjes. Maar ik kan het niet vinden :-( Kun je mij (ons) zeggen hoe het recept heet, of de link geven. Lijkt mij namelijk helelmaal verukkelijk! Fijne week toegewenst :-D

 • Superleuk weer! :D

 • Aah ik kreeg al een plaatsvervangende hartaanval toen ik die foto van die Ipad zag! Foei! Leuke foto’s allemaal! Buiten die van de Ipad dus :-p

 • Hey Cynthia,

  Superleuk je Sneak Peek, ik wist niet dat je zoveel foto’s hier bij SBS had gemaakt ;-) Erg leuk om terug te zien.

  Groetjes Mandy

 • Dit blijft één van mijn favoriete artikelen :D Echt zo leuk om je foto’s te zien;D

 • Leuke foto’s weer! maar nu heb ik wel echt honger en ik zit in de mediatheek, waar je niks mag eten! haha!

 • Man man man, wat heb ik nu zin in een gekookt eitje! ;)
  Het eerste Sissy Boy jurkje vind ik trouwens heel leuk. Mooie curves, dat vind ik juist mooi :D

 • Je nieuwe jurkjes zijn echt heel mooi! En die foto die je bovenaan het artikel hebt staan met je nieuwe jurkje is echt prachtig, je ziet er daar zo blij uit :love:

  En Stella is een mooie meid, inderdaad :) Leuk dat ze hoi kwam zeggen tegen je!

 • weer leuk om te lezen!
  ik krijg idd honger als ik naar al die foto’s met dat lekkere eten kijk ;)
  die jurkjes van sissy boy staan je echt leuk!

 • Leuke sneak peek weer! Goed om te lezen dat je een lekker rustige en relaxte week had. :)

 • Mooie jurkjes van Sissyboy! Ze staan je heel goed.
  Ik heb al even op hun website gekeken, maar ik kan daar niks kopen want ze hebben mijn maat niet! (XS)

 • Vind je nieuwe jurkjes heel gaaf!

 • Wat staan de Sissyboy wikkeljurkjes je geweldig mooi Cynthia! :O Wauw, wauw, dubbelwauw! Vooral het zijde exemplaar is práchtig!

 • Ik hou van je sneak peeks! :love: Wat je at bij Os & Peper ziet er echt goed uit zeg, jamm. Die dagen die voelen als vakantie zijn echt heerlijk, geniet ervan!

 • Ohh die wraps zien er lekker uit, heb je een recept ? :D

 • Charlotte

  Wow wat kan jij goed koken! Het ziet er allemaal heerlijk uit!
  Ik sla al deze recepten op om later dan zelf te maken :D

 • Erg leuk! Ben benieuwd naar het recept van het ‘taartje’ van wraps! :)

 • Ziet er weer super uit!

 • Wat houden de presentaties in die je geeft? Ik snap dat het over MLG gaat, maar waarom geef je die presentaties?

  • Ik word hiervoor gevraagd en ik vertel over hoe ik MLG heb opgebouwd, hoe ik het bijhoud en hoe ik de social media e.d. bijhoud. Ik geef die dus omdat ik er voor gevraagd word, omdat ik het leuk vind en omdat het altijd goed is om je verhaal te vertellen :)

 • Van deze Sneak Peek krijg ik helemaal hongerrr :lol:
  Maar wel super leuk!

 • Leuke foto’s! :-)

 • Wat zie je er prachtig uit Cynthia :) Die jurkjes staan je super (en de nieuwe sweater trouwens ook :D).

  En ik krijg inderdaad heel veel zin in eten van al die mooie foto’s!

 • oeh spannend van je presentatie! heel veel succes alvast:)
  ik las al op twitter dat de woning niets was..jammer maar er zijn er nog veeeel meer gelukkig!
  weer een heerlijke (letterlijk) sneak peak :inlove:

 • wat een te gekke ban heb jij zich.
  Zullen we ruilen?haha

 • Die jurkjes staan je fantastisch! :)

 • Leuke jurkjes! Vooral de geel/zwarte jurk. En je hebt een mooi figuur (waist-hip ratio). :)

 • priscilla

  Taartjes’ van wraps, tapenade, tomaten, basilicum en kaas, klinkt heeerlijk! Kun je niet een recept hiervan maken?

 • Ooohh.. al dat eten!! Yummy.. krijg honger. Al had ik dat van te voren al.

 • Wat spannend zo’n presentatie! Wat een lekker eten ja.

 • Wauw, je ziet er prachtig uit in die jurkjes!

 • Super leuk die jurkjes! Jij ook een fijne week. :)

 • Die jurkjes staan je super leuk! Dit is echt het perfecte model voor jou (ook voor mij ;), strak in de taille en dan iets wijder. Je hebt gewoon een zandloper figuur!

 • Oh my, al dat eten! Heerlijk! En je Sissy Boy jurkjes zijn ook echt super :)

 • Die jurkjes staan je prachtig!

 • Wowww je ziet er echt goed uit in je sissy boy jurkjes het accentueert jouw mooie vrouwelijke figuur ! Ik ben jaloers haha je ziet er echt goed uit

 • Ik vind ’t zo leuk voor je dat je die presentaties doet, en dat je er enthousiast over bent!! Ik vind het vooral vet dat je je er ook zo in verdiept, met die boeken enzo! Misschien leuk een keer een lijstje te maken van boeken die daar handig voor zijn? Voor veel studenten ook handig denk ik! :geek:

 • Wat een leuke week weer! Die jurkjes staan je zo leuk hé Cynth!

 • wow het is goed te zien dat je afgevallen bent.

 • Wat leuke foto’s, van sommige foto’s krijg ik wel honger hihi! x

 • Just love the dresses!!

 • Ik blijf het maar zeggen: jouw sneak-peeks maken mij superblij altijd! En dan heb ik niet alleen over de food-pics haha, ben dol op eten. Je posititeve energie stralen van je foto’s af, vooral de foto met nagerecht en je mooie nieuwe jurkje. Het valt mij op dat je de laatste tijd veel kleur draagt en het past goed bij je! Dankjewel dat je je positieve dingen in het leven met ons deelt !! <3

 • Mmm, heerlijk eten allemaal! Je nieuwe jurkje van zijde vind ik trouwens erg mooi, hij staat je goed. Ik kan ook altijd zo wegkwijlen bij mooie pannen, messen en ander kookgereedschap :)

 • DAT ETEN!! 0.0 OMNOMNOMNOMNOM

 • dat zijden jurkje is echt heel mooi, helemaal dolce&gabbana :love: en wat is Stella mooi, ze lijkt op Rosie van de blog The Londener (ook een aanrader als je van lekker eten houd!)

 • Ik bewonder je. Je bent altijd zo positief en geniet echt van het leven. Je leeft je eigen droom.
  Ik hoop dat ik op een dag ook vol zin in een nieuwe dag kan opstaan.
  :) veel succes nog met je blog en alles wat je doet, je bent fantastisch!

 • Dat gele jurkje is zo wauw!! Echt perfect voor je figuur lijkt het!!

 • Magdalena

  heerlijk die sneak peek!!!

 • Blijft leuk, die sneakpeeks! Zou je misschien dat recept met de wraps kunnen geven, ziet er erg lekker uit!

 • Eh, kijk je goodlife hebben hoor! :p Leuke pictures, al die foodpictures weer, goddelijk om te zien. Het lijkt wel alsof je elke sneak peek vrolijker wordt. ^^

 • Die foto waar je op staat met dat zijden jurkje van Sissy Boy en het heerlijke toetje; daar straalt het geluk echt vanaf. Zo’n gezellige foto, ook met die grijze man op de achtergrond.
  Mijn complimenten dat je zoveel afvalt; staat je heel goed!
  En fijn dat je presentatie zo goed ging!

 • Those dresses look really good on you! :)

 • Wat leuk weer om allemaal te lezen, echt heel leuk!!! & ik heb honger nu ;p
  Die jurkjes van Sissy Boy zijn echt prachtig, ze staan je super! Het zit ook allemaal heel lekker vind ik, de kleding van Sissy Boy.
  You Go Girl!

 • Wat ben je toch een prachtige vrouw! Dat wou ik even kwijt :blush:

 • Waaauw Cynthia, wat zie je er goed uit! De jurkjes staan je ook heel mooi! (:
  Zo krijgt iedereen zin om die te kopen haha!
  & door jouw sneak peek krijg ik altyd zin om te koken en vooral om te eten, zoooveel lekkers <3

  En wat leuk die presentaties! Misschien kunnen wij hele grote dingen van jou verwachten in de toekomst? *Hoopt op TALKSHOOOOW*

 • Bij het eerste jurkje dat ik echt “Wooooowwww mooooi”, heel volwassen xD. Die tweede is ook heeel mooi. En de laatste is ook leuk, ziet er comfortabel uit zeg!

 • Ok, nu heb ik honger! En het is half 12 en ik heb niks in huis :(. Leuk om al die foto’s van Zwolle te zien. Mijn beste vriendinnetje is verhuist van Maastricht naar Zwolle. Ik ben er nu een aantal keer geweest en sommige dingen herken ik wel. Die pannen heb ik ook gezien, fantastische pannen. En dat uitzicht is volgens mij vanaf het dakterras bij de V&D :D.

 • Wat heb jij toch altijd leuke ideetjes qua voeding!!

 • Leuke foto’s weer!

 • Leuke foto’s!!

  Super leuk jurkje, staat je ook heel goed!
  Je ziet er prachtig uit. Knap dat je al zo veel bent afgevallen!
  Leuk dat je ook presentaties geeft!

  Er staat weer lekker veel eten in de sneek peek (houd ik van!).

  xx

 • Wat fijn dat je presentatie zo goed ging! En van jouw foto’s van eten krijg ik echt altijd honger, het ziet er altijd zo lekker uit

 • leuke fot`1s weer zeg…

 • Gefeliciteerd ! Mijn interesse is gewekt nu ik je eerste stukjes heb gelezen! Ik had niet verwacht dat ik het naast het volgen van je blog nog vernieuwend zou vinden, maar dat vind ik wel! Ik ga in mei op zon-zee-strand vakantie. Dit boek gaat zeker mee in m’n koffer:)