Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

img_9101Goedemorgen! Ik laat je zien wat ik in de eerste week van 2017 deed!

Een huishoudelijke mededeling: de Sneak Peek komt nu niet maandag, maar dinsdagochtend online. Dat gebeurt soms al de laatste tijd, maar nu is het officieel ;-) Ik wil namelijk niet meer werkdruk voelen op zondag en écht vrij zijn. Dus komt de Sneak Peek een dagje later!

img_9787

Dit is echt een van mijn favoriete ontbijtjes: beschuit met hagelslag en koffie met melk. En een banaan in dit geval. Ik eet ook heel graag havermout, dat is samen met dit ontbijt wel echt favoriet.

img_9648

Zo ziet het grootste deel va mijn week eruit! Daarom ook geen dagindeling, omdat ik echt weer een gekke week had! Het is niet helemaal hoe ik de eerste week van januari voor me zag, maar het is niet anders. Vanwege privacy van de mensen om me heen wil ik niet precies delen wat er is, maar in mijn omgeving gebeuren hele heftige dingen waardoor ik een beetje van slag ben. Daardoor vergeet ik vaak foto’s te maken en ben ik gewoon met m’n taken bezig.

Deze week ben ik veel bezig geweest met nieuwe plannen voor Miss Lipgloss en ik zat dus vooral gewoon achter mijn computer. Ik had het niet verwacht, maar ik heb wel een hele productieve en creatieve week gehad, misschien dat ik erg genoot van de afleiding en er daardoor helemaal in op ging.

img_9794

Aan de wandel, dat blijf ik toch altijd doen.
img_9798

Dit is zo lekker! Rechts zie je tahin (sesampasta) met jam. Tahin is een beetje bitter en dat is in combinatie met jam zooo lekker.

img_9804

Pasta!

img_9823

Deze week zie ik echt veel mooie luchten! Komt dat doordat het zo koud is?
img_9812

Nog een maaltijd: wraps met hummus, falafel en groenten.

img_9814

Deze week kwam ik door het weer maar één keer toe aan hardlopen. Ik had er hélemaal geen zin in maar trok toch mijn hardloopschoenen aan en ik ging.

En dat was een goede keuze! Volgends mijn schema moet ik deze week 5 kilometer achter elkaar rennen, maar dat kan ik nog niet. Dat komt ook omdat ik niet elke week drie keer ren, maar meestal twee keer. Ik ben de intervallen soms een beetje zat, dan denk ik, verdorie, ik kan niet eens tien minuten achter elkaar rennen. Nu besloot ik gewoon te gaan rennen en wel te zien wat er zou gebeuren, dan kan het ook niet demotiveren. En tot mijn verbazing (en vreugde) rende ik gewoon twintig minuten achter elkaar! Dat is me in mijn hele leven nog nóóit gelukt. Het was echt een momentje van overwinning. Uiteindelijk rende ik vier kilometer met één keer twee minuten wandelen. Ik ren vet langzaam, maar ik ren wél! Ik ben er echt trots op. De volgende keer doe ik dit gewoon weer, gewoon rennen en kijken wat er gebeurt.

Ik krijg trouwens veel opmerkingen over de problemen die ik heb met mijn kuiten. Wat nu goed helpt is om echt goed de tijd te nemen om te rekken en strekken en vijf tot tien minuten stevig in te wandelen. Nu besloot ik gewoon door te rennen, ook als ik pijn kreeg, en dat bleek heel goed te gaan. Achteraf had ik er ook geen last van. Ik heb bij een hardloopzaak nu ook nog betere compressiesokken gekocht, de volgende keer ga ik die nog even proberen, wellicht helpt dat nog beter.

img_9101

Donderdag had ik wat afspraken in Zwolle.

img_0009

Ik kom te weinig in de stad nu ik er niet meer woon, maar ik blijf het zo leuk vinden.

img_9860

Vrijdag na werk gaan Willem en ik samen naar Den Haag. We zijn uitgenodigd door Hotel des Indes om de speciale Audrey Hepburn high tea te doen. We blijven er ook logeren en als we op de kamer komen zien we dit! Zo lekker.

img_9871

Ontbijten met champagne op zaterdag, dat moet een keertje kunnen.

De foto’s van de high tea laat ik je binnenkort zien!

img_9885

Zaterdag koop ik mijn eerste echte schilderij! We lopen een galerij binnen, gewoon om eventjes te kijken, en daar valt mijn oog op dit schilderij van Heleen van Lynden. Ik hoef er niet lang over na te denken en ik koop hem. Ik vind hem zó mooi! De kleuren, het grove, en natuurlijk dat het strand is. Als we afrekenen blijkt het Schiermonnikoog te zijn, dat vind ik dan weer heel leuk. Ik ben er erg blij mee, nu nog een plekje voor vinden!

img_9889

Zondag ga ik met vriendinnen naar Groningen om te lunchen en een beetje in de stad rond te struinen. We gaan voor sushi, wat blijft dat toch altijd lekker.

img_9890

Als we bij Sumo naar buiten gaan, zien we deze kat liggen in het gangetje. Het is daar natuurlijk lekker warm.

img_9904

Voor we naar huis gaan nog even knuffelen met Nala, de Pers van Marloes.

Afgelopen week was raar en best heftig, maar ik heb gelukkig wel veel kunnen doen en ik was dus ook heel productief en creatief. Mijn Passion Planner heeft daar ook wel echt bij geholpen! Ik zal je daar binnenkort wat meer over vertellen, als ik hem zelf ook wat langer in gebruik heb. Langzaamaan komt er echt een hele heldere vorm in de nieuwe plannen waar ik het al een tijdje over heb, en het duurt nu echt nog maar even voor ik met je ga delen wat het is. Zoals je merkt is het voor mij ook lastig mijn mond er over te houden omdat ik er al even druk mee bezig ben en er zo naar uit kijk. Nog eeeeventjes, beloofd :-)

Komende week heb ik wat afspraken, ik ga dinsdag voor het eerst naar de Vakantiebeurs en woensdag ben ik de hele dag in Amsterdam. Donderdag en vrijdag werk ik grotendeels thuis, en dat komt goed uit, want ik heb genoeg te doen. Zin in, ook. Fijne week!

43 Reacties - Reageren?

 • Heftig als er zo veel om je heen gebeurd, hopelijk komt het snel goed – als dat kan. Ohh ik heb gewoon nu zin in sushi. Ik heb nog nooit een schilderij gekocht, maar binnenkort ga ik verhuizen en dan hoop ik eindelijk een mooi schilderij te gaan kopen.

 • Groot gelijk dat je de sneak perk voortaan op dinsdag deelt. Wat naar dat je momenteel een heftige tijd doormaakt, veel sterkte. Hopelijk gaat het snel beter en kom je in rustiger vaarwater. Ik ben reuze benieuwd naar je plannen. We moeten dus nog eventjes geduld hebben…

 • Vervelend om te lezen dat er op dit moment zoveel met mensen om je heen gebeurt. Heel veel sterkte en groot gelijk dat je focus even anders ligt. Ben super benieuwd naar je bevindingen over de passion planner.

 • Heel veel sterkte gewenst en ik ben benieuwd naar de nieuwe plannen. Word nu toch wel heel erg nieuwsgierig.

 • He jakkes, ik hoop dat je je ruimte vindt om een draai te geven aan de dingen met de mensen om je heen. Lijkt me lastig, heftige dingen doormaken met honderden mensen die met je meekijken.

  Fijn dat dan dingen als hardlopen en de plannen voor MissLipgloss wel lekker lopen (pun intended). 06.33u en zin in sushi en cupcakes. Thanks ;)

 • Ik vind het knap dat je door die heftige gebeurtenissen om je heen nog zo productief kunt zijn, petje af. Rennen helpt vaak ook om je gedachten los te laten, al heb je er geen zin in soms.. ik hoop dat deze week weer beter is voor je :)

 • Hopelijk gaat het gauw beter met de mensen om je heen. :) En wat ontzettend knap, 4 km achter elkaar! Pas wel op dat je niet te hard van stapel gaat <3

 • Heel veel sterkte met alles dat er nu gebeurt, ik vind het heel knap dat je nog steeds zo goed doorgaat met Miss Lipgloss! Die Audrey Hepburn High Tea lijkt me leuk zeg :) Malou x

 • Ik ben echt zo benieuwd naar je plannen! Spannend! Ik heb de enquête trouwens gisteren nog even ingevuld. Ik weet niet of ik de laat ben maar gisteravond kon ik er nog in. Heel veel succes deze week!

 • Wat vervelend dat er zoveel heftige dingen gebeuren om je heen, sterkte!

 • Ik geef je groot gelijk dat je het een dag verzet en op zondag lekker vrij neemt! Wat vervelend dat het in je omgeving niet echt lekker gaat. Sterkte er mee en ik hoop dat het allemaal goed komt!

 • Wat rot dat er op het moment nare dingen gebeuren, onwijs veel sterkte toegewenst <3 Gelukkig heb je deze week ook nog genoten van een paar fijne momenten zoals de run en je wandelingen. Dat helpt mij ook altijd tijdens vervelende periodes. En wauw. wat heb je een onwijs mooi schilderij gekocht, die krijgt vast een mooi plekje in jullie huis!

 • sterkte lieffie ik denk aan je <3

 • Oh wat mooi dat schilderij! Wellicht vind je de schilderijen van Jan Schelhaas ook mooi. Hij schildert zeegezichten. Wij hebben een panorama schilderij van hem boven de bank hangen. Ik kan er uren naar kijken. Heel veel sterkte met alles wat er in je omgeving gebeurd.

 • Leuke foto’s! Die pasta ziet er heerlijk uit, en wat tof die cupcakes!

 • Haha die kat bij Sumo heet Nemo! Is van iemand die in de buurt woont, maar hij zwerft altijd over de Vismarkt en de winkels in de buurt. Kijk ook hier: http://www.sikkom.nl/ontmoet-nemo-eindbaas-der-katers-en-koning-van-de-vismarkt/
  Verder sterkte met alles dat er nu aan de gang is :)

 • Sumo! :D ik hou ervan! <3 Die taartjes, beschuitjes en pasta zien er heerlijk uit maar als ik Sumo zie ben ik om ;)

 • Oooh ik ga ook naar de vakantiebeurs vanmiddag, voor m’n werk! Misschien zie ik je wel dan :D

 • Hotel des Indes is toch in Den Haag? Poepiesjiek en ik heb me er zwaar underdressed gevoeld in mijn spijkerbroek toen ik daar was voor een teambuildingsuitje. Ik wist niet dat er in Amsterdam ook een zat.

  Wat er ook speelt; sterkte. Ik hoor om mij heen ook allemaal vervelend nieuws. Zo naar en ik kan er niets aan doen.

 • Ik vind het juist onwijs goed dat je aan het rennen bent, het is toch beter dan niets en je doet hartstikke je best. Stom van de nare week, maar hopelijk neemt dat gauw een positieve wending. We kunnen in ieder geval niet wachten op de nieuwe plannen! Die wraps met hummus zien er lekker uit trouwens, receptje?

 • Des Indes in Amsterdam? Is dat nieuw? Volgens mij is het in Den Haag.

 • Sterkte op de vakantiebeurs. Mij te druk!

 • Varenka W

  Ahhh die cup cake en die rood witte kater in het halletje….dat zijn foto’s waar ik blij van word haha

 • Jij ontbijt zo licht valt mij altijd op! Kom jij daar de hele morgen mee door?

  • Als ik zo vrij mag zijn om ook te antwoorden. Ik ontbijt ook ‘zo licht’. Dat is geen probleem, omdat ik vaker dan drie keer per dag iets eet. Heb van een voedingscoach geleerd dat het goed is je spijsvertering op gang te houden en zo je energie op peil te houden. Daarom eet ik om 10.00u een banaan, om lunchtijd (12.30u) mijn lunch, rond 15.00u nog een boterham of cracker en een stukje fruit, om 18u gewoon avondeten en om 20u een bakje yoghurt. Bevalt mij heel erg goed en heb veel meer energie overdag :)

   • Daarom vroeg ik ook: kom je daar de hele ochtend me door :)
    Maar nee dus, tussendoor nog iets. Dan begrijp ik het beter. Ik dacht al dat ik héél veel at ;).

   • Ik eet ook 3 tussendoortjes en 3grote maaltijden p/d maar ik zou het alsnog zeker niet trekken op n beschuitje en banaan!

  • Ik eet vaak rond tienen, elven ook nog wat.

   • Dat lichte zit hem volgens mij niet in de hoeveelheid maar in het bijna volledig ontbreken van eiwitten. Ieder z’ n ding natuurlijk. Ik zou bijvoorbeeld problemen krijgen met m’ n bloedsuiker en een continu hongergevoel met zo’ n eetschema.

 • Wat vervelend om te lezen dat er iets heftigs is gebeurd. Hopelijk komt het snel goed.

 • Veel sterkte met waar jij en de mensen in je omgeving doorheen moeten. Ik hoop oprecht dat het geen ziekte oid is, en dat ‘een gelukkig nieuwjaar en goede gezondheid’ ook voor jou en je naasten mag tellen :) Heel veel moed gewenst alvast!

  En wat het hardlopen betreft: met doorzettingsvermogen geraak je er wel. En eens je de kaap van 5K aan een stuk bereikt hebt, zal het snel in stijgende lijn vooruit gaan. Succes!

 • Waaah, wachten duurt zo lang!! Ik ben zo benieuwd gewoon! We ontzettend vervelend dat er in je prive-omgeving zoveel gebeurt. Hopelijk was dat iets tijdelijks en houdt het gauw op!

 • die wrap ziet er echt delish uit ;D

 • Ik ben zo ontzettend benieuwd naar je nieuwe plannen! :)

 • Cheriette

  Nog een tip! Die granen en zaden beschuit met appelstroop en daarover een laagje huttenkase, net een gebakje ;)

 • Hopelijk gaat het snel weer wat beter in je privé omgeving, altijd naar zoiets. Wel fijn dat je dan goed afleiding kan vinden in je werk :)

 • Wat betreft de hardloopschoenen: ik heb eens pijn in mijn kuiten gehad na het aanschaffen van nieuwe hardloopschoenen. Na het plaatsen van zooltjes waardoor mijn hak wat hoger in de schoen kwam was dit probleem verholpen.

 • Gave cupcake! Benieuwd naar je verslag.

 • Terecht dat je de sneak peak naar dinsdag doet, niemand die dat erg vindt natuurlijk! :) Veel sterkte met de dingen die om je heen gebeuren. Fijn dat je toch een productieve week had.

 • Die kat bij sumo zit er altijd haha :)

Reageer

Super dat je bij wilt dragen aan MissLipgloss.nl met een reactie! Dankjewel. Wel wil ik je vragen respectvol te zijn en niet te spammen. De link naar je eigen website kan in het daarvoor bestemde vakje. Wanneer je respectloze reacties achterlaat, gericht aan wie dan ook, kan je comment zonder melding verwijderd worden.