Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

1467368_564667676954733_491879590_nTussendoor een nieuwtje: vanaf vandaag ben ik elke drie weken vaste ‘stamgast’ (tafeldame) bij het praatprogramma En Dan Nog Even Dit op RTV Oost. Vanavond om 17.20u kan je de live uitzending zien en ik ben vanavond dus voor het eerst als stamgast aanwezig. En daarna weer op 2 oktober, 23 oktober, 13 november en 4 december. Leuk als je kijkt! :) Ik vind het zoooo leuk.Ik ben twee keer eerder te gast geweest bij En Dan Nog Even Dit en dat was erg leuk. Nu ben ik echt vast onderdeel van het programma. Niet als ‘beauty meisje’, maar om mee te praten over alle onderwerpen die aan bod komen én om natuurlijk mijn eigen onderwerpen aan te dragen die me deze week aanspraken. Erg leuk om dit te doen en om wat meer live tv ervaring te krijgen! Ik ben exciiiteeeed! Woohoo :)

32 Reacties