Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 april 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekleurde wenkbrauwen
  • How To
  • koningsdag
  • look
Een MissLipgloss artikel

Stap voor stap foto tutorial: Koningsdag look 2

fotoextraDoor Emmy – Vorige week zag je al een eerste koningslook voorbij komen met oranje en goud. Vandaag gaan we voor rood-wit-blauw! Weer hoop ik je een andere manier te laten zien om er bijzonder en toch in thema uit te zien met een van de leukste feestdagen van het jaar. Ook kun je de looks met elkaar combineren als je het allemaal nog niet wild genoeg vindt!

foto1

Ik begin met mijn wenkbrauw. Deze maak ik wit met een wit cremig oogpotlood. Voor mij is dit nodig omdat ik hele donkere haartjes heb. Als je lichte wenkbrauwen hebt, haal je hier bij deze look echt voordeel uit. Bij mij wordt het nooit écht wit. Maar het komt in de buurt.

foto2
Daarna breng ik een knalrode lipstick aan. Bij een rode lipstick is het belangrijk dat je zorgt dat je rode vlekjes in je gezicht goed wegwerkt. Anders zal je deze accentueren met je lippen.

foto3

Oke.. ENGSTE FOTO OOIT. Ik vind dit zo’n raar gezicht. Anyway, het heeft een doel. Soms moet het eerst even lelijker worden voordat het mooi wordt.

foto4

Daarna breng ik een rode oogschaduw uit mijn 88 kleuren palette aan op de aanzet van mijn wenkbrauw. Dit doe ik met een synthetische accent brush van Real Techniques.

foto5

Daarna veeg ik het kwastje heel goed schoon (rood is 1 van de meest vlekkerige kleuren) en breng ik een blauwe kleur aan op het uiteinde van mijn wenkbrauw. Ik dep ook nog wat witte oogschaduw in het midden van mijn wenkbrauw om de witte kleur te fixeren maar dit zie je totaal niet terug op de foto, dus laat ik een foto ook maar achterwege.

foto6

Mijn ogen hou ik heel simpel en ik breng alleen mascara aan. Lekker volle kunstwimpers zouden hier ook wel leuk bij zijn, op dit soort dagen mag je immers best wat meer all out gaan!

foto7

En dit is de volledige look!

fotoextra

 

Ook deze producten gebruikte ik voor de totale look:

Foundation – La Roche Posay fluid foundation in nummer 11.

Concealer – Collection 2000 in nummer 1 Fair.

88 kleuren oogschaduw palette – webshop cherize

Bronzer – MAC refined golden.

Wit cremig oogpotlood – NYX jumbo pencil in milk.

Lippen – Rimmel in Red Fever.

Mascara – Catrice better than false lashes.

Liefs, Emmy
www.mydiamakeup.com

Emmy kun je volgen via:
www.instagram.com/mydiamakeup
www.youtube.com/user/mydiamakeup
www.facebook.com/mydiamakeup
https://www.bloglovin.com/blog/12797901


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.