Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

_mg_0291

Door Emmy – Dit vind ik zoo heeeerlijk om te doen. Kleur, kleur en nog eens kleur! Ik weet dat jullie niet allemaal even enthousiast zijn om zelf ook zo’n kleurrijke look te dragen, maar misschien weet ik je er op een andere manier mee te inspireren. Dat hoop ik tenminste! Kijk je mee naar deze paradijselijke look? Om weg te dromen naar een zomerse cocktail… 

palette

Ik gebruik het Full Spectrum palette van Urban Decay. Hier lees je de volle review, en zie je nog een andere stap voor stap look met het palette. Ik gebruik dit keer een witte basis, waardoor de kleuren nog net wat meer knallen. Eigenlijk moet dat gewoon vaste prik zijn bij elke kleurrijke look. De nummers geven aan welke kleuren ik gebruik, hier verwijs ik hieronder in de pictorial naar.

_mg_0278

Zoals gezegd begin ik met een witte oogschaduw basis, en ik breng de witte kleur 1 aan onder mijn wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Nu zie je daar vrij weinig van, maar het helpt je wel om niet te hoog te komen met de arcadeboogkleur.
Ik kies er ook voor om de rest van mijn make-up na afloop van de ooglook pas te doen. Hierdoor kan ik de kleur lekker dik aanbrengen en hoef ik niet zo voorzichtig te doen om fall-out te voorkomen. Vandaar dat mijn wenkie nog een beetje warrig is.

_mg_0279

Dan kleur 2 in de binnenste ooghoek. Dit doe ik met een Morphe S30 kwast. Dat is een klein synthetisch plat kwastje. Ook hier zie je dat door het witte de kleur in de binnenste ooghoek het wel mooi even opbreekt tussen boven en onder. Je kunt het wel doortrekken, maar dan vind ik het mooier dat die kleur een iets kleiner oppervlakte heeft. In dit geval zou het gewoon een grote gele pisvlek in mijn ooghoek worden.

_mg_0280

Dan breng ik met een Real Techniques shading brush de kleur 3 aan naast de gele kleur, maar wel alleen op het bovenste ooglid. Dit moet wel een paar keer worden overlapt om mooi in elkaar over te laten lopen.

_mg_0281

Daarna veeg ik ditzelfde kwastje een beetje vluchtig schoon op een watje en pak ik kleur 4 op om deze naast de gifgroene kleur aan te brengen. Je zou denken dat dit best gemakkelijk blend omdat het allebei groen is, maar dat viel tegen. Ook hier had ik wel geduld nodig om even een mooi overloopje te creëren.

_mg_0282

Kleur 5 gaat wat soepeler, en deze breng ik op de buitenste ooghoek aan. Dit doe ik met een Morphe S20 kwast. Deze mag wel weer het hoekje om, zodat onder het oog ook wat blauw komt. Op dit punt moet je even goed kijken of alle kleuren mooi in elkaar overlopen. Dan kun je eventueel nog wat blenden of aanbrengen.

_mg_0283

Daarna pak ik kleur 6 met een Bh Cosmetics 105 pencil kwast aan onder mijn oog, tussen het gele en het blauwe in. Op de overloop van het blauwe ontstaat er heel subtiel wat paarsigs en op de overloop met het gele ontstaat heel subtiel wat oranjigs. Geinig toch. Dan met een Bh Cosmetics 104 angled blending brush breng ik deze kleur ook aan om het kader van de ooglook. Dus net iets boven de arcadeboog en ook het hoekje om en iets langs het blauwe nog. Dit doe ik vrij zachtjes, dus het wordt geen egale regenboog, maar een transparante roze waas.

_mg_0284

Een winged eyeliner erbij.

_mg_0286

Hier heb ik ook de rest van mijn make-up gedaan. Op mijn waterlijn zet ik ook een zwarte lijn, en natuurlijk mascara. Ik kies hier voor een zwarte lijn, om het iets serieuzer te maken. Als je heel goed kijkt, zie je dat er langs mijn wimperrand nog wat blauws zit. Dat komt omdat ik eerst een blauwe lijn uit probeerde, maar dit toch iets te speels vond. Ik haalde dit weg met een wattenstaafje maar blijkbaar zat er toch nog wat. Ik vind het nu zo op de foto eigenlijk juist leuk! Dubbel waterlijnen wordt dus ook een ding haha.

_mg_0298

Op mijn lippen kies ik voor Creme Nude van Milani, die is niet te roze, en op mijn wangen ga ik ook voor een perzik kleur ( Milani baked blush luminoso 05) om het niet te zoet te maken. Ook matcht dat beter bij mijn t-shirtje.

_mg_0301

Hoe vinden jullie ‘em?

Liefs, Emmy

Je kunt me volgen op Instagram via @mydiamakeup

33 Reacties