Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

8Door Emmy – Ik ben echt wel gek op groen, maar toch gebruik ik het niet zo vaak. Ik vind groen echt een goede kleur om een look toch wat neutraler te houden en het leent zich daardoor prima voor een dag look. Ik ging deze keer voor een groene smokey eye. Party of geen party, hier komt iedereen wel mee weg denk ik! 
10

Het Eyes Like Angels palette van Makeup Revolution heb ik vaker gebruikt, en dit zal ook niet de laatste keer zijn. het is mooi kleuren palette waarbij je echt talloze combinaties kunt maken. De kleuren glanzen allemaal heel mooi, en de pigmentatie is top.

1

Ik begin met oogschaduw basis, ik wil niet dat alle kleuren die ik over elkaar smeer in de lijntjes gaan zitten.

2

Daarna gebruik ik een Bourjois 24u color edition als ondergrond voor mijn kleuren. Hierdoor gaat het groene nog mooier uitkomen omdat dit een beetje plakkerig is. Dit breng ik aan met een shading brush van RT. Die is echt perfect voor creme oogschaduws.

3

Daarna breng ik met een BH Cosmetics platte fluffy kwast de groene kleur (1) aan over de color tattoo. Prachtig vind ik deze kleur! Een hele mooie glans, een goede pigmentatie en eigenlijk precies waar ik die dag zin in had. Ik blend de bovenkant gelijk glad met een MAC 217 zodat de ondergrond gewoon ook gelijk klaar is. Onder mijn oog breng ik dit aan de binnenkant aan met een BH cosmetica pencil kwast.

4

Dan pak ik een donkere groene kleur (2) en breng dit langs mijn wimperrand aan en veeg (smoke) dit iets omhoog. Ook breng ik dit onder mijn oog aan, maar overlap hierbij niet het glanzende lichtgroene van kleur 1.

5

Ik dep wat taupe kleurige oogschaduw (3) aan op het binnenste gedeelte van mijn bewegend ooglid om toch iets van kleurvariatie aan te brengen.

6

Dan breng ik nog een bruin oogpotlood aan langs mijn bovenste wimperrand, en ook op mijn waterlijn. Dit vind ik mooier bij groen passen dan zwart. Je kunt dit eventueel nog een beetje uit smudgen met een stevig klein kwastje als het potlood er iets te sterk op staat, maar in mijn geval was het eigenlijk wel goed zo.

7

Dan mascara.

9

En een neutrale kleur po mijn lippen van kiko in nr 906.

11

Liefs, Emmy.

Je kunt mij volgen via @mydiamakeup op Instagram.

23 Reacties