Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

0000Als ik hooggesloten bloesjes draag krijg ik altijd zin om qua make-up een ‘secretaresse look’ te maken; haar omhoog, rode lippen, winged eyeliner… Laatst besloot ik dat gewoon lekker te doen. Ik wil je vandaag mijn make-up en kleding van afgelopen vrijdag laten zien!

P1160576

Dit is de make-up look! Supermatte rode lippen en winged eyeliner. Ik draag niet vaak rode lippen maar elke keer als ik het draag, besef ik dat ik het vaker moet doen. Het kan zo mooi zijn!

Wat ik op mijn gezicht draag:

 • Guerlain Météorites Perles Primer
 • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster in Light
 • Estee Lauder DayWear Concealer
 • NARS Light Reflecting Setting Powder Pressed
 • MAC blush in Crew

Op mijn lippen draag ik MAC lipstick in RiRi Woo.

P1160578

Op mijn ogen:

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Matte kleuren uit het Urban Decay Naked Basics Palette
 • Kat von D Tattoo Liner in Trooper
 • Dior Overcurl Mascara
 • NARS Albatross onder mijn wenkbrauwen
 • Anastasia Brow Powder Duo in Medium Ash in mijn wenkbrauwen

P1160580

P1160589

P1160603

Ik probeerde  deze keer met de zelfontspanner foto’s te maken en dat lukte.. enigszins! Ik kon alleen geen staande foto maken (ik heb een crappy statief) dus die heb ik even in de spiegel gemaakt. De broek en blouse zijn van Minimum. De broek zit echt ontzettend lekker, het is een fijn hoog model en de stof is een beetje stretchy. Ik vind dat kleurverloop zo tof!

Ik draag mijn Isabel Marant witte wedge sneakers en sieraden van Bandhu.

P1160584

Love love love deze broek!

P1160596

Armbandjes van Bandhu

P1160598

Gelnagellak van Kiss in de kleur Sweet. Na een week dragen!

P1160600

P1160601

De geur die ik droeg was Kenzo Flower in the Air. Deze heb ik net binnen en ben ik dus lekker aan het testen. Toen ik hem pakte viel me op dat de fles echt geweldig matchte met mijn outfit en make-up die dag, zo toevallig! 

Kenzo droeg ik vroeger veel – toen mijn moeder de lange fles altijd had. Deze Kenzo In The Air is wat fruitiger en pittig, maar heeft verder wel dezelfde geur als de gewone Kenzo. Alleen wat zomerser! Ontzettend lekker, deze geur doet me weer helemaal denken aan ‘toen’. Kenzo Flower in the Air is vanaf 23 augustus te koop vanaf €56.

 

307 Reacties

 • Staat je prachtig deze combi! Heel klassiek, chic en ook vrouwelijk!

 • Wauw deze look staat je heel mooi en classy! Vooral de lipstick maakt de look zo chique, is deze riri voor mac lipstick nog verkrijgbaar?

 • Heel mooi, chique!

 • Je bent prachtig opgemaakt. En hebt een mooie glow op je gezicht. Je lijk op een Japanse schoonheid :)

 • Mooie look. Simpel, maar classy.

 • moooi en classy! je sieraden zijn ook erg mooi!

 • Moooi

 • Heeeeel erg classy! Ben ook erg benieuwd hoe de look staat met een mooie paar heels!

 • Mooi klassiek;). X

 • Wat staat het je goed, gedurfd en classy!

 • Staat je heel erg mooi! Omg en riri woo is echt zo ontzettend mooi!

 • Ik kan er niet aan doen maar door je blouse zo in je broek te steken leg je de nadruk op je bovenbenen en dat vind ik in dit geval niet echt flatteus! Maar de look is wel ERG mooi! Heel strak en classy!

  • Later droeg ik de blouse ‘los’; uit mijn broek. Maar ik vind het niet zo erg dat het de nadruk op mijn bovenbenen legt hoor :)

 • Suuuuuperclassy, haha, staat je onwijs mooi! :)

 • Leuke look! Simpel, maar toch erg hip :)
  Het parfumflesje is trouwens ook erg mooi :)

 • Love your style!

 • Love RiRi woo! Staat je zo mooi!

 • Je look is echt prachtig, ook het blousje! Helaas vind ik de broek er wat minder bij, boven is te classy vergeleken met onder.

 • Ik was altijd heel benieuwd hoe een spijkerbroek je zou staan. Nu kunnen we het eindelijk zien! Ik denk dat het mooier is als je niet zulke schoenen aandoet , want dit “breekt” je been bij je enkel en daardoor lijken ze kleiner en dikker. Beste is een schoen met hak of schoen in zelfde kleur als broek , zo lijken je benen langer.
  Ook boveaan bij je kruis misschien een riem dragen of de blouse laten hangen.. Nu heb je zo groot stuk en is hij zo super hoog.. Dat kan mooi zijn, maar meestal mooier bij maatje 36. Wat je wel kan doen is je broek hoog dragen en een langer jasje/ vestje erover. Dan is dit gedeelte niet zo massaal.

  Ik vind deZe look je echt top staan, je haar wordt ook steeds mooier! Van kort naar lang en naar afwisseling vast/los :)

  Ik ben nogsteeds zo jaloers op je bbcream! Je hebt echt een glow!

  Vraagje: de bourjois healthy mix foundations hebben die silliconen?( het is mn favoriet) weet jij een foundation die beetje lijkt op bourjois zonder sillicionen?

  Ik ga beginnen met vitamine A zuur en BHA en AHA ( op aanraden van jiske , top!

  • Dankjewel voor je advies, ik weet het, maar ik vind het leuk zoals ik het in deze blogpost draag – anders droeg ik het niet zo :)

   En ja volgens mij hebben die siliconen.

   • Ik vind dat je er praaaaachtig uit ziet! En ik moet eerlijk zeggen -dit zeg ik niet om je te verdedigen- dat ik niet eens naar je benen kijk. Als ik je zo zou tegenkomen, zou mijn oog gelijk naar je mooi opgemaakte gezicht en je blouse trekken. De rest valt weg, omdat dat dát zo mooi de aandacht trekt. Je bent prachtig. :)

    Hakken staan mij ook altijd mooier (ik ben een peer) trouwens. Onder élk outfit trek ik ze aan en zie ik slankere benen. Maar toch ruil ik ze heel vaak in voor sneakers. Ik ben er gewoon dol op. :)

 • Wat zie je er mooi uit, Cynthia! Ik vind het juist tof dat je zo’n chique blouse combineert met een stoere broek!

 • Ik vind je look echt mooi, ook in combinatie met je haar en blouse. Zo lekker mat, vurig en glowy (je wangen)! Alleen de oogschaduw op je ooglid vind ik nooit zoveel toevoegen, doe mij maar alleen eyeliner.

 • Mooie look! Die blouse staat je goed en je hebt bhet super leuk gecombineerd met alles!

 • Leuk! Vind het afentoe ook heerlijk om extra uit te pakken. Ene dag kom ik op m’n werk met spijkerbroek en all stars, haar in een knot en alleen mascara. Volgende dag kan het zomaar een jurkje zijn, haar mooi geföhnd en make up up. Ik ben verliefd op je IM sneakers. Ik wil die zwarte zo graag. Ben alleen bang dat ze nooit in de sale komen. Haha!

  Lopen de sneakers goed? Jij hebt rug klachten toch? Pumps zitten me vaak niet lekker, maar denk dat deze sneakers wel lekker lopen!

 • Wat staat deze look je goed! Heel classy, i love it! Prachtige blouse ook die je goed weet te combineren met de accessoires. Helemaal geslaagd!

 • heel erg mooi en staat je goed!

 • Wow, ja, rode lippenstift staat je echt goed! Mooie matte kleur ook!

 • Dit vind ik zo een mooie look! Hij staat je ook enorm goed.

 • Ik vind het een echte classy look! Mooi hoor.

 • HEEEEEL mooi!!! Zo. Moest ik even kwijt. :-D

 • Make up is super en staat je prachtig.
  Bovenlichaam heel stijvol en klassevol. Broek en schoenen vind ik er persoonlijk ook helemaal niet bij passen. Mix van casual en chique kan best, alleen vind ik het hier niet geslaagd.
  Ben het eens met de opmerking die iemand anders ook al gaf: je hebt zwaardere bovenbenen( waar helemaal niks mis mee is/ is gewoon je lichaamsbouw) maar door zulke schoenen zet je dat nog eens extra in de verf waardoor je zwaarder lijkt dan je bent. Een pump met wat zwaardere hak was naar mijn gevoel een betere keuze geweest.

  • Thanks, ik weet dat dat me slanker maakt, maar ik vind dit gewoon leuk zo :) Maakt me niet uit dat mijn benen dan zwaarder lijken – ze zijn zwaar.

 • Mooie look, lekker classy staat je prachtig.

 • Cynthia, je ziet er prachtig uit!

 • Ik vind de look erg leuk behalve die blouse zo in je broek.. :)

 • Leuk hoor!!!

 • Prachtige blouse maar de broek staat er echt niet bij en de schoenen vind ik ook gewoon verschrikkelijk maar dat is persoonlijk.

 • Geweldig deze look! Echt mooi!

 • Mooie lipstick, staat je goed .

 • Hè Cynthia ,
  Meid je ziet er goed uit en je straalt weer. En even op de nadruk op jouw bovenbenen wat Sarah niet flatteus vond. Mijn mening een vrouw moet rondingen hebben, dus laat zien wat je in huis hebt.
  Maar goed ieder zo zijn mening toch?
  Het hele plaatje i love it.
  Grtjs Susana.

 • Mooie look… Ik durf het helaas niet aan om zo felrode lipstick te dragen. Trekt veel te veel aandacht naar mijn mond en ik heb een spleetje tussen mijn voorste tanden. Niet dat ik er mij over schaam of zo (dan moet ik maar weer aan de blokjes) maar het is nu ook niet zo dat ik er alle aandacht naartoe wil trekken ;-) mensen maken er zo al genoeg opmerkingen over

 • Prachtige look. Mooie combinatie van casual en chic. Wat me ook blijft verbazen is wat voor een perfecte huid je hebt. Jaloers!

 • Hai Cynthia,

  Ik volg jou al jaren. En met de jaren wordt je enkel maar mooier en mooier. Je hebt een leuke uitstraling. Ik reageer nooit, maar deze look staat jou prachtig.
  Ik heb onlangs een filmpje van jou bekeken waarin je vertelt dat je de Brazilian Peel gebruikt. Komt er ook een review over? Ik wil het nl wel bestellen, maar ik vind de prijs aan de hoge kant (en dat voor 4 behandelingen!!!). Ik kan alleen maar hopen dat het heel goed werkt.

 • Wat ben je toch een mooie meid!
  Net een porseleinen gezichtje…..prachtig!
  Trek je de kritiek niet aan. ..iedereen is anders (gelukkig maar) :)

 • Echt echt heel erg mooi!!!!! je ziet er geweldig uit…..

 • Ik vind het prachtig!
  Leuk ook dat je je haar nu echt kan opsteken!!
  Ziet er wel heel anders uit.. Top! :geek:

 • Ziet er leuk uit.
  Ik moet wel altijd zo lachen; zelf ben ik secretaresse en zo lopen ‘wij’ er echt niet bij. Grappig wat voor idee mensen daarvan hebben. :lol:

  • Nee he? Ik snap dat zo’n hoog blousje netjes voelt, maar met die bib, broek, schoenen en mega wing is er acht niks secretaresseachtigs aan.

   • Hangt er een beetje af waar je werkt he :) Ik ben ook secretaresse en heb al op plaatsen gewerkt waar de blousejes en kokerrok verplicht waren en zelfs op een plaats waar ik enkel zwart en rood mocht dragen! De bovenkant van deze look vind ik dan ook heel mooi en classy.

    • Als je de tekst goed leest, geef ik aan dat ik alleen qua make-up zo’n ‘secretaresse gevoel’ wilde creëren. Ik weet heus wel dat niet alle secretaresses rode lippen en winged eyeliner hebben :) Qua kleding is het alles behalve een secretaresse look (alleen de bovenkant een beetje) maar dat was ook helemaal niet mijn uitgangspunt.

 • Super leuke outfit, die foto bij het raam is ook erg mooi :)

 • Ik vind deze look ZO mooi, echt holy moly! Je haar naar achter, de ogen heel clean en dan die iets donkerdere lippen. Zo mooi!!! En je bloesje vind ik ook tof!

 • Wauw, ik zag deze al in de Sneak Peek voobij komen en vond hem heel mooi! Die stippen en dat rood staan heel erg goed.

 • Deze look vind ik echt classy bij je staan! En je hebt mooie benen. En re nadruk ligt er echt niet zo op, want je rode lippen trekken alle aandacht! Jammer dat er meteen weer de nadruk moet worden gelegd op wat vollere benen. We hebben nu eenmaal niet allemaal stokjes hoor…

 • Wauw wat prachtig! :)

 • Heel mooi blousje, wauw! En de make-uplook is ook geweldig. Ik vind enkel dat de broek en schoenen niet zo heel erg bij deze look passen, maar als jij dat net wel leuk vindt, moet je dat vooral doen, hoor! :D

 • leukkk… wel vind je gezicht iets te perfect. Ik weet niet of je zo een perfecte huid hebt of dat je behoorlijk geplamuurd hebt. Er zit weinig ‘leven’ in je huid waardoor je een beetje een pop lijkt.

 • Prachtige look. Heel klassiek, staat je goed.

 • Mooi :) Staat je goed!

 • Je straalt! En echt een prachtige outfit, zou ‘m zelf ook zo aantrekken.
  En over die ‘zwaardere’ benen waar iedereen het over heeft. Je broek heeft kleurverloop, tuurlijk dat dat accenten legt. En die sneakers maken iedereen nu eenmaal wat zwaarder. Er zijn gewoon outfits waarin je slanker lijkt en omgekeerd. Maar dat is toch geen reden om daarom enkel de afslankende outfits te dragen… zou het leven maar saai maken. Ik vind dat je er knap uitziet. En ik denk dat je zelf ook wel weet dat bepaalde delen van je lichaam hier in de verf worden gezet. Het is gewoon een keertje wat anders dan een jurkje met een tailleriempje (wat je overigens ook schitterend staat). En je rockt de look en je voelt je er goed in, dat is het belangrijkste.

 • Leuke outfit & mooie look!!

 • Dit staat je zo ontzettend mooi!
  Ik kan er gewoon niet van over. Ik heb RiRi Woo gekregen van Tim, maar heb hem nog niet gebruikt. Ik durf niet goed haha ;-)

 • Wat een mooie look! Erg leuk!

 • Oh Cynthia, wat zie je er mooi uit. Misschien een vreemde opmerking, maar je ziet er zelfs erg oosters uit. Japans of zo. Enne,….Ieder zijn eigen stijl en smaak. Een vette Like!!

 • Tof gecombineerd! Waar kan je Minimum nu vinden in Amsterdam?

 • Je gezicht ziet erg oranje vind ik, komt dat door de Guerlain BB? Want eerder vond ik m erg mooi lijken (in je review,) maar zo ziet het er weer helemaal niet natuurlijk uit.

 • Ik vind het niet mooi. Je gezicht ziet er opgezwollen uit. Alsof je net wakker bent en de hele nacht hebt liggen huilen.

 • Wauw wat ben je toch mooi! Ik vind dit heel erg mooi staan! JIj hebt ook echt gevoel voor mode. Ik zou dit wel vaker willen zien. Zo`n complete look inclusief outfit! Alle outfits die ik tot nu toe van je heb gezien op instagram en in je diary zijn echt prachtig! (vooral je jurkjes, ik hou van jurkjes!!)
  Liefs

 • Staat je echt prachtig! Je hebt een heel mooi figuur, daar mag je zeker trots op zijn! En ah, die make-up. Heel mooi!

 • Ik ben al zo lang fan van Kenzo Parfums, ze zijn echt heerlijk! Ben benieuwd hoe deze is!

 • Wauw, wauw en nog eens wauw! Je bent zo mooi! Je make-up look is perfect. :)

 • Waauw, wat een mooie outfit! En wat zijn die foto’s goed gelukt (:

 • Mooi look en outfit! De blouse vind ik geweldig en je make up look past er perfect bij. Ik hou zelf alleen niet zo van sneaker wedges en vind die er dan ook niet zo mooi bij staan. Een goede pump of een ballerina was leuker geweest.

 • Prach-tig! Ik vind dat zo mooi die knalrode lippen en zo’n wing :)
  En leuke kledingcombi, juist omdat dit op het eerste gezicht misschien niet de meest logische combi is 8)

 • Love it!!! De make up, de kleding, je haar, het staat je heel leuk!

 • SUPER MOOOI!!!

 • Wauw! Ik vind de outfit echt super leuk, maar ik vind vooral de make-up look super leuk. Je straalt hier helemaal!

 • Hele mooie look! Staat je beeldig! De foto aan je venster is heel mooi.

 • Helemaal een tuttige reactie van een 40+ maar ik vind jouw naturel look zo mooi!! Terwijl ik echt van de kleur ben hoor. Naturel staat bij mij totaal niet. :D :D :D

 • en oh ja, ik vind je combi super leuk, dat ‘tuttige’ met het stoere, heerlijk.

 • Wat een mooie foto van jezelf via de zelfontspanner! Beauty dat je bent :love:

 • echt supermooi! wow!
  jaloers dat je de lippenstift hebt, ik was helaas te laat!

 • Hele leuke combinatie, rode lipstick staat je erg goed!

 • Wauw! Leuke combinatie!
  X

 • Hoi ! Leuke outfit zeg ! Ik vond het allern jammer dat er de laatste tijd steeds meer dure producten voorbij komen…

  • Ik meng ze met meer budget producten die ook regelmatig voorbij komen :) In deze blogpost zie je gewoon de producten die ik gebruik.

 • Deze look staat je echt beeldschoon! Net een lief popje :)

 • Mooi! Alleen vind ik je oogleden en onder je ogen zo geel, misschien verkeerde kleur concealer?

 • Dat is ook altijd mijn gedachte bij hoog gesloten blousejes. Ik vind het blouseje in combinatie met de make-up én het opgestoken haar gorgeous :D

 • Leuke outfit & look.

 • Je zag er super mooi uit! :love:

 • Je zag er super mooi uit! :love:

 • Leuk gedaan!
  Staat je echt heel goed :)
  X

 • Wat een super outfit, de combi van sportief en klassiek vind ik top.
  En die spijkerbroek, wauw die lijkt mij echt super. spijkerbroeken kopen vind ik zo lastig maar dit model is wat hoger lijkt mij echt ideaal.
  Ga snel eens kijken tot welke maat de broeken verkrijgbaar zijn ;)

  • Hi Sanne, de broeken zijn verkrijgbaar van 26 tot maat 32. Stuur Stijl Maastricht, Number Nine of Labels Amsterdam eens een mailtje!

 • Je ziet er echt prachtig uit! Ik vind je ketting ook super gaaf. Mooie gecombineerd met je schattige blouseje. :)

 • Wauw wat staat dit je goed zeg, ik vind het echt een super mooie look & outfit :D Het klopt allemaal met elkaar! :D

 • Erg mooie look, staat je goed! Je huid ziet er flawless uit, nu echt eens die BB cream van Guerlain gaan proberen (hopen dat ie licht genoeg is..).

 • Leuke look! Zelf zou ik het zo niet dragen (hou persoonlijk niet van sneaker wedges), maar jij kan het goed hebben, je staat er mee :)!!

 • Prachtige look! Wat een leuke combi! Superchique en vrouwelijk maar toch ook lekker stoer. Ik had er nooit aan gedacht om een nette blouse met zulke sneakers te combineren maar I love it! :inlove:

 • Leuk! Zo maak ik me ook vaak op als ik zo’n soort bloesje draag! Het staat jou ook erg goed!

 • Mooi! Alleen vind ik je oogleden en onder je ogen zo geel, misschien een verkeerde kleur concealer?

 • Rode lippen staan je echt goed!

 • mooie look en een staartje staat je echt leuk! maar het valt me op dat je aan de binnekant van je oog geel lijkt? heb je er oogschaduw gedaan?

 • Ik vind je broek echt heel gaaf! Ook hou ik erg van rode lippenstift :-) Niks meer aan doen!

 • Ik vind die ombre broek echt heel erg tof! :D

 • Antoinette

  Ik zou zelf nooot voor deze look durven te kiezen, ik heb mn kleding altijd heel erg op elkaar afgestemd! Daarom vind ik het juist zo stoer en gaaf dat jij dat wel draagt en dat maakt de look toch super!
  Volgende keer misschien toch een keer een stapje uit mijn comfort zone.
  Echt mooi Cynthia!!

 • Leuke blouse! Had misschien zelf een andere broek uitgekozen. Of een kokerrok en killer heels! xx

 • Als ik zulke mooie volle lippen had zou ik elke dag rode lippenstift dragen ;)

 • Supermooi, zowel de look als je outfit. Wat heb je mooie lippen zeg, ik ben jaloers hoor.
  Het is slim dat je de nette look niet helemaal door hebt gevoerd, maar het hebt afgestyled met een spijkerbroek en sneakers. Anders wordt het geheel wellicht te tuttig.

 • Wat een gezeur zeg. Iedereen is opeens stylist tegenwoordig :geek: ….
  Ik heb zelf ook zwaardere benen en het is niet leuk om Alleen maar donkere kleuren en afgeslankte kleding Te dragen. Je wilt ook is wat Anders. Ik vind de look je prachtig staan en je rockt hem echt! Je makeup zit prachtig en het bloesje is heel leuk. Je hebt me geïnspireerd voor mijn look van vandaag. Je straalt echt xx

 • Je ziet er prachtig uit!!! Echt wauw ^^

 • wat een prachtige look! De lipstick past echt heel mooi bij je

 • Wauw, het staat je echt prachtig en dat met je benen vind ik wel meevallen, alleen houd ik zelf niet zo van grote sneakers, dus vandaar dat ik het alsnog niet een perfecte match vind.
  Voor de rest vind ik het echt super mooi en zelf zonder make-up kan jij de deur uit! :inlove:

 • Wauw, prachtig!

 • Leuke outfit! Vooral de blouse!

 • heel classy! ook de combinatie van je outfit is super.

 • gorgeous lipkleur!

 • mooie look! en hele mooie stralende huid!
  ik zou alleen zilveren armbandjes omdoen omdat je ketting ook zilver is! ;)

 • Cynthia, je bent echt zooo mooi! Deze look past echt geweldig bij je gezicht!
  En dat blousje: wow!
  En ok die broek is misschien niet erg flatterend maar zolang jij je er goed invoelt maakt dat toch allemaal niet uit? Je moet gewoon lekker aandoen wat je wilt en ik bewonder je zelfvertrouwen :)
  Veel liefs!!

 • Die blouse staat je geweldig! En je make-up is ook flawless. Nouja bijna, vind het jammer dat je binnenste ooghoek zo geel lijkt. Weet niet wat het is…

 • no.strings

  Oooh wat mooi van boven tot aan je middel, superclassy. Broek en schoenen zijn niet mijn smaak, ik was full on gegaan met een kokerrok en pums :inlove: Je make-up is prachtig, dit zou echt een mooie signature look voor je zijn!

 • Heel erg mooi :) x

 • Jeetje wat zie jij er ontzettend goed uit! Je straalt en ziet er helemaal happy uit. De kleding is top en de make-up maakt het geheel helemaal af. Onwijs gaaf dat je je haar weer in een staartje kunt, het staat je zó leuk!

 • Woow, ik vind echt dat je er prachtig uit ziet. Vond de eerste foto op Instagram al prachtig! Je huid straalt! Vind een ‘porseleine’ huid juist heel mooi. Straalt je huid nu ook zo door het gebruik van de Clarisonic?

 • Staat je echt heel mooi!

 • Wat heb je mooie ogen, ze springen er echt uit op de foto! :inlove: Ik vind de lippenstift ook erg mooi bij je staan. Ik durf dat nooit zo goed… ;) Misschien toch maar eens proberen!

 • Je ziet er super uit!!
  Groetjes.

 • Mooi! Ik vind blousejes met rode lippen ook erg mooi, al draag ik zelf toch liever roze ;)

 • Wauw, ik heb je zelden er zo mooi gezien als in dit artikel prachtig. En de opmerkingen onder dit artikel zijn soms lachwekkend.. je huid is te perfect.. uhm sorry? Haha niets van aan trekken! Het enige minpuntje vind ik dat ik nu nog liever de mac riri woo wil hebben, maar dat deze nergens meer te krijgen is! ;)

 • Het staat je erg goed en ziet er mooi uit! Leuke blouse ook! De broek is niet helemaal mijn ding, maar dat is persoonlijk!

 • Ik vind het super mooi! Echt je mooiste outfit ever, vind ik :love:

 • Waauw wat een prachtige make-up look heb je hier! Je straalt echt en je gezicht is echt niet “te perfect” hoor. Ik vind het juist heel mooi dat het zo flawless in elkaar overloopt.
  Rode lippen vind ik ook heel mooi maar ik durf het niet zelf :p

 • Wow, wat een mooie kleur lippenstift! Krijg gelijk zin om rode lippenstift op te doen.
  X Saffira

 • Prachtige look en je outfit rockt ‘m echt! Zou de sneakers zelf nooit aantrekken omdat ik ze niet mooi vind, maar da’s mijn mening. Over je benen waar veel commentaar op is (heb zelf ook stevige en vooral gespierde benen en kuiten); m’n man zegt altijd: beter volle en stevige benen dan 2 stokjes die je er zo onder weg kunt slaan xD Wij hebben als stevig gebeende vrouwen tenminste nooit het probleem dat broeken of een panty flubbert en we waaien niet omver bij windkracht 10!

  • hebben wij slanke vrouwen ook geen last van hoor:)mijn pantys flubberen nooit, en ik ben nog nooit weggewaaid, kom laat elkaar in waarde, de ene is dun de andre vol of steviger, en op elke pan past een deksel,mannen hebben ook verschillende smaken.
   mijn man houd van slank omdat ik dat ben, maar was ik voller geweest had hij nog steeds van me gehouden.
   waarom altijd dat bekritischeren van vrouwen. iedereen is mooi op haar manier
   en laten we niet vergeten dat je binnenkant nog veel belangrijker is en ook je buitenkant beinvloed.
   ik vind je een supermooie vrouw cynthia, en draag wat je zelf mooi vind, en heb …aan de rest

 • Priscilla

  Wauh Cynthia! Wat een prachtlook. En wat je make up betreft.. helemaal niet te perfect hoor. Je huid heeft er met en zonder foundation nog nooit zo geweldig uit gezien. Om jaloers op te zijn. Stunning.

 • Love love LOVE Riri Woo! Je staat er trouwens geweldig mee!

 • Wauw, echt prachtig! Ik vind dat je er geweldig uitziet en oh wat zou ik zelf ook graag de RiRi Woo lipstick willen hebben, hij staat jou zo mooi!

 • Prachtige combinatie! :)

 • Heel erg mooi! Een keertje iets anders ;) Vind alleen de blouse in de broek niet zo geslaagd!

 • Je straalt en ziet er mooi uit! Wat is dat toch vervelend dat vrouwen elkaar zo kritisch moeten beoordelen. Ooit een man horen zeggen dat je iets niet moet dragen omdat je benen er dikker in lijken?!

  • Ben ik helemaal met je eens! Alleen snap ik de mannen opmerking niet zo… ooit een man horen zeggen dat je lippenstift zo mooi aangebracht is? ;)

 • Mooie blouse, zeg! Zou ik ook wel willen hebben :)

  En je make up zit prachtig! Vond ik ook al toen je een foto hiervan op instagram postte ;)

 • Je ziet er echt prachtig uit! Ik houd echt van deze look, buiten die broek :(
  Vind zelf dat je all-out preppy mocht gaan, maar ik begrijp je keuze wel ^^
  De make up is gewoon amazing!

 • Zo’n mooie look, love it!!

 • Hele mooie look en leuke outfit! Mooi gecombineerd. Je haar vind ik ook zo veel leuker zo naar achteren!

 • Leuke outfit en je look is zeker geslaagd! Ik vind de sneakerwedges onder de outfit niet zo gepast, en dan niet eens omdat het je benen zwaarder maakt (who cares?) maar omdat ik sneakerwedges an sich foei lelijk vind :’).

  • charlotte

   Inderdaad ik zal eerder voor zwarte flatjes gaan maakt het net wat vrouwelijker! Je hebt het ook altijd over je “bredere” benen.. ik denk dat door het kleurverschil van deze broek ze juist nog meer geaccentueerd worden..

 • Ik vind het jammer dat Cynth zich hier telkens moet verantwoorden voor de kedingkeuze/combinatie van deze ootd… Ik vind het juist hartstikke stoer dat ze klassiek met stoer durft combineren. Dit maakt het onverwachts. Dit laat HAAR eigen stijl zien. Ik volg haar blog nu al een aantal jaar, en weet dat zij niet het type is dat strakke rokken of jurkjes met naaldhakken draagt. Ik vind haar een voorbeeld: gewoon lekker dragen waar je je comfi in voelt, en ROCKEN maar.
  Verder vind ik de make-up supermooi. JE HUID :inlove: Die BB creme roept me… en je lippen zijn weer perfectionistisch mooi. Wish I could pull off the red lip :-(

  • Dat heb ik nou net zo. Ze draagt waar ze zin in heeft en aarover hoeft ze geen verantwoording af te leggen aan de modegoden ofzo

 • super mooie look maar ik had zwarte pumps eronder gedaan

 • emilyanouk

  OMG wat zie je er stunning uit op die foto, L-O-V-E deze look!

 • Hele leuke combi! Een mooie blouse met een leuke ketting eromheen en dan de onderkant wat stoerder gehouden.
  Love it, samen met make-up!

 • Riri Woo is zo mooi. Dankzij deze blogpost ben ik weer sad dat ik hem niet meer kan krijgen :( Je look is trouwens prachtig. Rebels en classy, I like!

 • Zoveel reacties al! Hopelijk motiveert je dat om vaker outfits te laten voorbijkomen op je site!

 • Look staat je super! Die Mac blush is echt mooi!

 • Ohh die armbanden!! Supergaaf!

 • Mooi, echt heel mooi. De blouse vind ik geweldig. Ik zou het zelf anders dragen, juist compleet secretaresse stijl met naaldhakken. Maar dat past bij mij, en de jeans met de Isabel Marants passen bij jou. Ik wil nu ook Riri Woo (of Ruby Woo) maar ik word teveel ‘diva’ met red lips…

 • Supermooie look dit is ook echt mijn everyday look die ik elke dag draag
  het staat veel vrouwen ook goed, moet je vaker doen! x ;)

 • Wauw, mooi en classy! Rode lipstick staat je zo mooi, en die winged eyeliner is ook goed gelukt zeg :blush:

 • Mooi! Ik houd hier wel van. Alleen vind ik je winged liner niet zo netjes gelukt ….

 • Supermooi!

 • Wauw, prachtig! :inlove:

 • Die lippenstift staat je prachtig cynthia! x

 • Mooi! Ik vind die look heel leuk bij dat blouseje staan :)

 • Jij hebt echt een mooi gezicht en je straalt! :)

 • Ik hou echt van felgekleurde lippen! Hele mooie look!

 • rode lippen en stippen zijn ook een van mijn favoriete combi´s! die blouse die je draagt vind ik zoooo tof :inlove: ! xoxo dutchieblog.blogspot.nl :blush:

 • ik vind de eyeliner van dichtbij een beetje slordig. lippen daaraan tegen heel er mooi en strak gedaan. ik vind de schoenen er niet bijpassen.

 • Waaaauw dat staat je echt zo goed!
  Ik heb wel nog een vraagje, hoe kies je eigenlijk de juiste kleur rood? Ik wil graag ook zo’n look creëren!

 • Mooie look, de winged liner ziet er alleen anders uit dan anders. Niet zo strak.

 • Ik vind de look in totaal erg mooi, al had de bb Cream echt niet gehoeven, het is naar mijn smaak iets te opgemaakt. Voor de rest vind ik et een zeer geslaagde look!

 • Wauw, heel erg mooi!

 • Wauw staat je super mooi! Doet me denken aan een chinees iemand met die eyeliner, wel heel mooi!

 • Prachtig!

 • De wing van je eyeliner is echt perfect gelukt… Wauw :) Mooie look! xoxo

 • Het totaalplaatje klopt helemaal, knap gedaan!

 • Wat een prachtige blouse! En mooie look, prachtige rode lippen.

 • Mooie look! En die broek vind ik echt super!

 • Ik vind dit een van je mooiste make-uplooks! Lekker simpel maar oh zo mooi!

  Een paar high heels zou het helemaal af gemaakt hebben, maar draag gewoon lekker wat je wil!
  xx

 • Ik vind het zó knap dat je dit gewoon blijft doen! ‘Bam, hier ben ik, kom maar op met jullie mening’.. Het is zó persoonlijk wat je allemaal met ons deelt. En dat is waarschijnlijk ook precies wat het zo goed maakt. Maar toch, ‘kritiek’ (of: ‘zou je dat nou wel doen met die benen’.. :S) is voor velen van ons een punt dat ons onzeker maakt. Het maakt dat we gaan twijfelen over onszelf.
  Je stelt je heel kwetsbaar op (zelfs als je minder lekker in je vel zit); op straat zou je nooit zo worden aangesproken. Jouw comments op deze comments worden steeds krachtiger terwijl ze wel integer zijn (en blijven). En dat is knap. Goed bezig Cynthia!

  • Dankjewel Femke :) Lief van je. Daar heb je zeker gelijk in, mensen geven hun ongezouten mening, en dat zal altijd zo zijn! Ook al die niet positief is. Gelukkig zit ik goed in mijn vel de laatste weken en voel ik me heel erg goed, dus ik kan deze dingen prima van me af laten glijden. Goed dat iedereen een eigen mening heeft maar ik vind deze outfit erg leuk; daarom draag ik hem! De feedback lees ik (en het meeste weet ik wel; pumps en donkere broek maken me slanker) maar ik houd van mijn gradient broek en mijn sneaker wedges, dus ik draag ze! En veel ook :)

 • Staat je prachtig, wauw! Ik heb zelf Ruby Woo, lijkt heel veel op die wat jij nu op hebt. Vind ‘m alleen wel wat lastig aanbrengen.

 • Wauw! Het staat je echt leuk :)

 • Zo vreemd, ik wou net gaan reageren dat ik dit een van je mooiste looks ooit vind, zie ik dat er hier en daar wat gezeik staat! Ik vind dat iedereen moet ophouden. Prachtig ben je! ;)

 • Die kleur lippen staat je inderdaad echt prachtig! Ik zou, zoals sommige ook zeggen, niet gekozen hebben voor die shoenen, eerder voor instappers, laarsjes of desnoods allstars. Geweldige look verder :)

 • Heb ik over de vraag bekritiseer mijn outfit alsjeblieft heengekeken? Oh wacht die is er niet……..
  Ik snap echt, maar dan ook echt niet hoe er iedere keer discussies kunnen ontstaan onder een look/outfit post. De blogger, in dit geval Cynthia, laat zien wat ze draag en vraagt volgens mij niet naar een mening. Waarom zou je hem dan wel geven?

 • kimberley

  Ik volg je nu al een half jaar en reageer nooit, maar ik wilde nu echt even zeggen dat ik vind dat je er stralend uit ziet! Mooie makeup look en kleding look. Een te perfect gezicht? Gewoon een goed verzorgde huid, kan er inderdaad zo flawless uitzien zonder dikke lagen plamuur hoor mensen!
  Ben zelf ook heel blij dat ik Riri woo in de 2e verkoopronde heb kunnen bemachtigen!
  Ik zag je broek en dacht ” Die wil ik ook!” Ik heb zelf een beetje hetzelfde postuur als jij en in plaats van te denken dat het je benen “zwaar” maakte vond ik het juist iets wat ik zelf ook zou dragen! Het leven is te kort om altijd stil te staan bij wat mijn maat 38/40 het beste flatteert en zo lang het niet eindigt in het mogelijke postuur van sumo worstelaar, waarom niet ;)
  Een paar jaar geleden ben ik naar Japan geweest en het belangrijkste wat ik van die reis heb opgestoken is de mentaliteit van de jongeren in Tokyo: draag waar jij je lekker, fijn en goed in voelt, dat is het mooiste fashion statement. Ik heb daar kledingstijlen en combi’s gezien waarvan ik eerst dacht wtf, maar die werden dan met zo’n zelfvertrouwen gedragen dat ik dacht “Het staat eigenlijk best tof!” En sindsdien is mijn motto qua fashion ook meer in de richting van de man maakt de kleren i.p.v. de kleren maken de man :hihi:

 • Wow! Wat een mooie look. Superstrakke make-up, en de huid… Zo mooi!
  Lekker blijven dragen trouwens, dit soort outfits. Ik ben klein en draag bijv ook af en toe een boyfriendjeans met zulk soort schoenen van Ash. Lijk ik nog kleiner, nou en?! I love it!

 • Súper mooi!

  Ik zie alleen op de eerste full face foto erg goed je foundation zitten, dat is wel jammer want van jezelf heb je ook een mooie huid

 • Classy! :love:

 • Wauw, wat een superstrakke make-up! Echt zo mooi gedaan :)

 • BlablablaBLLAAAAA. Plaats je eens een echte outfitfoto waarbij je een jeans draagt en waarbij je bovenbenen te zien zijn, krijg je dit gezeik weer. Het is ook nooit goed.

  Ik heb zelf ook dikkere bovenbenen en ondanks mijn afvallen blijven ze stevig. Je moét pumps dragen om ze dunner te laten lijken, je moét een donkere broek dragen zodat het afkleedt. Wat een onzin. Niks moet. Het is zo jammer dat alles draait om ‘afkleden’ en ‘slanker lijken’. Ik draag zelf ook vaak (vrijwel altijd) lichtere jeans met mijn Isabel Marant sneakers. Niets fijners dan dat! Het enige dat MOET is dat je jezelf er het fijnst in voelt. En zo te zien doe je dat; lekker blijven dragen. Staat je prima!

  • A-MEN! :ugh:

  • Amen Shirley, dankjewel voor je reactie. Damn zeg. Niks moet, inderdaad. Pumps maken me slank en lang, net als een kokerrok of zwarte broek. Maar ik houd daar niet van en ik draag het niet graag. Dus ik draag dit. Dit ben ik, ik voel me er TOP in, ik houd er van. Alles draait om slank slank slank lijken/zijn. Probeer ik ook vaak, maar het boeit me niet 100% van de tijd.

   • Gewoon dragen waar JIJ zin in hebt. Néé, we zijn niet allemaal Victoria’s Secret modellen. Gelukkig maar. (al zou ik er ook voor willen tekenen, maar soit) Ik vind het leuk om eens een hele look van Cynthia te zien. Kledij in combinatie met make-up. Maar laat haar gewoon haar spontane zelve zijn. Zonder al dat gezeur over poses en schoenen en hoe je nog slanker kan zijn. Want zo’n gezeur gaat haar wellicht misschien tegenhouden om een volgende keer nog eens keer zo’n outfit te delen. Jammer toch?

    • Dit is eigenlijk de reden waarom ik jaren geen outfits heb gepost; ik ben geen fashion expert, ik draag gewoon wat ik mooi vind. Maar daar komen altijd bergen kritiek op, waar ik niet altijd zin in heb. En dus tja; weet ik niet of ik dit nog heel vaak ga doen…

     • Gewoon verder doen :) De meeste reacties hier zijn top. Sommige mensen geven wat tips, en je kiest zelf wat je daarmee doet. Slechts enkele comments zijn echt negatief, maar die heb je altijd, ook bij andere artikels :)

     • Joh Cynthia, gewoon lekker blijven doen, laat ze een poepie ruiken. Waarom zou je je tegen laten houden om iets te doen waar jij van houdt en plezier van hebt, door mensen die zelf onzeker zijn of die simpelweg met t verkeerde been uit bed zijn gestapt. Want zo is t gewoon. Tuurlijk zijn we allemaal onzeker, ik ook, maar dat is geen reden om op zon negatieve manier te reageren. Blijf doen wat je leuk vindt, probeer schijt te hebben aan de haters en focus je op de echte misslipgloss fans!!:)

  • YEAH Shirley, BAM !!
   Wat een ding altijd als je geen maatje “0” hebt….

   Gewoon een super leuke outfit en look Cynthia !! #inspiratie :-)

 • Wauw, staat je zo goed, kan zo in een blad! Je ziet er ook beter uit weer Cynthia, ik hoop dat je je ook zo voelt!

 • Super mooi!
  Maar nu vraag ik me toch af wat je op je wangen hebt haha, mac crew blush? Kan hem niet vinden op de webshop namelijk en vind het zoo mooi!

 • Die lipstick is prachtig!!

 • Jeetje meid, je bent prachtig! Voor zo ver ik kan weten via je site; zowel van binnen als van buiten! Mooie look en te gekke stijl heb je. Super ook dat je zoveel complimenten krijgt van je bezoeksters, verdien je! Top. :love:

 • Wow, what’s the deal met die benen? Ik vind het juist gewoon normaal staan :’) Mooie dame in een broek. Misschien omdat ze alleen jurkjes gewend zijn? Goed. Ik vind het mooi! Mooie look, ik wil de blouse ook maar dat merk vind ik niet zo makkelijk te vinden :'(

 • De make-up vind ik heel mooi, zeker bij de leuke blouse. Houd ik van..
  Maar toen zag ik de broek..past totaal niet.
  Een zwarte skinny met hakken was beter geweest.

 • Super Mooie make up!! Ik zou zeker paar killer heels eronder gedragen hebben maar ja dat ben ik

 • Mooie outfit! Ik vind dat je goed met de negatieve comments om gaat :)

 • Ik vind die blouse zo prachtig maar kan hem helaas niet vinden :(
  Staat ook erg leuk met je rode lipstick trouwens.

 • Wauw wat een beauty, je ziet er prachtig uit. Ik hou van de combi classy/stoer. Doe er altijd hard mijn best op maar het lukt jou beter dan mij zo te zien

 • Heel mooi, staat je goed! En je broek is awesome 8).

 • Ook bij mij vielen de benen het eerst op. De look is mooi en who cares of je benen dik of dun zijn, maar meisje… zet je benen wel gewoon recht neer! Niet met je voeten naar binnen. Zo onflatteus. :hmm:

  • Sjonge, zeur niet zo. Als ik zo sta, sta ik zo. Onflatteus of niet. Ik denk niet 24u per dag ‘oeh, is dit wel flatteus?’ Nee. Ik draag, sta, loop en praat hoe ik zelf denk dat goed is en hoe ik me zelf prettig voel. Dit ben ik, ik ben geen perfect poppetje dat er altijd uit ziet om door een ringetje te halen en die ‘perfect staat’, een perfect loopje heeft, perfecte kleding en alles hoe anderen het verwachten. Als je dat niet bevalt, of als je het niet mooi vindt, dan matchen wij niet en dan kan je beter een andere website bezoeken.

   • you go girl!!!
    trek het je niet aan je hebt een prachtig lichaam waar je trots op moet zijn!!!!!♥:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

    xxxx

   • Maakt je daar maar geen zorgen om, hoor. Ik ken genoeg meiden die jouw website allang niet meer volgen. Tegen kritiek kan je totaal niet. En je website gaat al geruime tijd er sterk op achteruit. En dan moet je vooral op deze manier reageren. Arrogant wijf.

    • En toch bezoek jij de website van dit ‘arrogante wijf’. Erg volwassen van je.
     Cynthia, mensen zijn jaloers. Je bent mooi, succesvol en slim. Dan zul je altijd shit over je heen krijgen. Ik zou zeggen: gewoon helemaal niet reageren op dit soort berichten. Die mensen moeten je site gewoon niet bezoeken. Ik vind je geweldig net als heel veel anderen!

    • Waarom bezoek je de site dan nog? Ga dan ook lekker een andere site bezoeken en kom niet meer naar MissLipgloss. Vraag me trouwens af wie hier arrogant is. Al eens in de spiegel gekeken?

 • Normaal laat ik eigenlijk nooit een reactie onder maar ik vind deze outfit zo mooi! Wauw, het staat je echt prachtig.

 • Vind je outfit erg mooi! Zo’n lipstick moet je maar staan, en wauw, hij staat je prachtig!

 • Echt prachtig, ik moet een beetje aan een Geisha denken!

 • Het zijn trouwens vast alleen mensen die zelf perfecte strakke benen en maatje 32 hebben die zo negatief reageren.
  Van mij mag iedereen zeiken wat ze willen maar plaats er dan ook even een foto bij van jullie perfecte benen!

 • Mooi koppie, staat je erg goed.

 • Nah, ik lees echt niet alle reacties, maar ik begrijp dat er mensen zeuren over benen of iets? Wat een gezanik. Je ziet er prachtig uit, ik vind de blouse heeeeel leuk en ik wou dat ik zo’n mooi lijntje kon zetten.

 • Oh wauw die schoenen wil ik ook zo graag in het zwart, ze zijn prachtig!
  Verder vind ik het een hele geslaagde look en je moet je vooral niks aantrekken van de comments. Er is niks mis met je lichaam en ik snap zelf het probleem niet zo goed..

 • Wauw, gorgeous! Prachtige make-uplook, rode lippen staat iedereen echt zo verdomd goed. Ok, je moet het dragen met proud of course. Love the look!

 • Wauuuwie wat zie je er zo mooi uit!!!! die rode lippe, geweldig!
  E ik hou va je hare nu :-) donkerder zijn ze stukken mooier dan de vorige kleuren die je had vid ik :-) ben jaloers op je haren! :love:

 • Ik vind de make-up look prachtig! En het bloesje :love:

 • Je make up is prachtig, maar het geheel word een beetje naar beneden gehaald door die broek met (naar mijn mening) vrij lompe schoenen. Erg zonde want je bent een mooie meid.

  • Helemaal niet zonde, want ik vind het onwijs mooi, draag het graag en voel me er top in :) Ik voel me juiste een mooie meid in deze outfit.

   • Hilarisch dat je je zo ontzettend aangevallen voelt zeg.

    • Ze geeft net een ontzettend nuchter antwoord. Het enige wat hier hilarisch is ben jij…

 • Echt een geweldig mooie look (draag ‘m zelf bijna iedere dag :blush:), en de blouse past er helemaal bij, maar persoonlijk vind ik dat de broek en vooral de schoenen een beetje afdoen aan het geheel. ;)

 • mooie blouse en statement ketting.broek en shoes vind ik niet mooi en niet flatteus,maar dat komt omdat ik niet vn zulke kleding en shoes houd.heeft dus nix met je figuur te maken !ik zou hebbe gekozen voor een mooie pantalon (met vouw)met smalle pijpen tot boven de enkels,en daaronder mooie zwarte plateaus of ballerina’s.en over blouse zou ik mooi dun vallend jasje hebben gedaan.

  Je make up is echt heel mooi cyn!!!staat JOU prachtig maar voor mij is het too much,lijkt namelijk of je echt veel geschminkt hebt.en dat staat mij niet.

  Draag aub vaker rode lippen,YOU ROCK!

 • Wauw, heel mooi gestyled! :)

 • Wouw wat een mooi plaatje die rode lippen met de blouse! Ik vind het super mooi!
  Ook vind ik het stoer dat je zo goed je eigen style kent en je daar zo lekker in voelt! you rock girl!

 • Echt belachelijke opmerkingen…wat is er in hemelsnaam mis met jouw bovenbenen?! Ik zie het echt niet…Staat je prachtig!

 • Draag gewoon hoe jij het leuk vind. Ik ben ook geen fashion expert en draag ook maar de combinaties die ik leuk vind, of ze nou qua fashion goed in elkaar steken of niet. Blijf lekker dragen wat je leuk vind. Ik zelf zou een zwarte broek dragen in plaats van de dipdye broek, maar dat is meer omdat ik niet zo gek ben op de dipdye broeken, weet ook niet waarom eigenlijk.

  En die rode lippen staan je echt geweldig!

 • Josephine

  Je hebt een super mooi figuur! kleding staat perfect bij elkaar.
  De kleuren staan ook mooi bij elkaar.
  Echt mooi!

 • Ik vind het bloesje heeeeel mooi. volledig mijn stijl. Ook de makeup is zowat wat ik dagelijks draag! Ik vind het leuk hoe je het toch nog wat casual hebt gehouden door de sneakers en de jeans! Ik persoonlijk ben ook al een tijdje aan het kijken naar een lichtere broek! Ookal maken die mijn benen wat opvallender. Ik heb gewoon alleen maar zwarte en donkere broeken! Ik vind het je prachtig staan!

 • nou laat ze maar lekker kletsen, je ziet er fatastisch uit. Gewoon je gevoel volgen en dragen waar je je lekker in voelt. Mooie look en die lippen ….. geweldig.

 • Prachtige make-up! Echt geweldig, helemaal mijn smaak! Die lipstick is van de Rihanna collectie van Mac.. *jaloers* :inlove:

 • Cynthia, ik vind je echt prachtig. Echt prachtig. :inlove::love: Niets maar dan ook niets aantrekken van al dat gezeik en iedereen die het beter denkt te weten. Er staat nergens een vraag waar je vraagt om commentaar op je kleding.

  Verder ben ik ben heel benieuwd hoe jij nu precies je winged liner doet.. Heb wel je oude artikels terug gezocht, maar heb het idee dat het nu net even anders zit! Op zich lukt mijn winged liner best goed, alleen is die gewoon anders dan die van jou en vind die van jou zo ontzettend gaaf!

  Ik vind je te gek!

 • Ik ben secretaresse en toen ik je inleiding las dacht ik: Jaaaaah! Leuk!
  Ik zou deze blouse op mijn werk combineren met een pantalon en thuis met een spijkerbroek.

  Maar ik heb wel een vraagje voor je. Ik draag nooit lipstick omdat ik het eigenlijk niet durf. Ik weet niet welke kleur goed bij mij past. Daarnaast draag ik een bril, (ja, ik ben een echte secretaresse) en dan ben ik bang dat het zo’n druk geheel wordt.

  Zou je misschien eens willen vertellen bij welke huidskleur/haarkleur welke lipstick past? Dan ga ik het misschien eens dragen.

  Liefs!

 • iedereen is zo druk bezig met een broek en schoenen dat ze gewoon vergeten dat die nagellak echt geweldig is! en btw… ik heb een vast schoenenmerk en dat heet nike. djs ja ik loop altijd op gympen. het zit lekker en is makkelijk. dus ik snap de comotie niet…

 • Beste Allemaal,

  Ik kom vaak genoeg op deze blog om de leuke artikelen te lezen, maar reageer bijna nooit. Nu bij dit artikel moet ik toch echt iets van het hart. Waarom heeft iedereen altijd een mening over andermans uiterlijk? Wat maakt het uit wat de ander draagt? Wat maakt het uit als het niet volgens de laatste mode is, of wat maakt het uit als het iemand iets in jouw ogen onflatteuzer maakt? Wat maakt het uit of de outfit uit twee ‘losse’ delen bestaat? Waarom moet iedereen altijd maar iets vinden en dan zich met name richten op de negatieve kant.
  Waarom altijd zeggen wat je niet mooi vindt en wat jij anders gedaan zou hebben. In plaats van al dat commentaar, doe het vooral zelf anders maar respecteer elkaar gewoon meer zoals iedereen is! Cynthia straalt in deze outfit en daarom vind ik hem geslaagd. Punt Uit! En het maakt niet uit of ik het zelf wel of niet zo zou doen!

  Maaike :P

 • Echt liefde voor je ONWIJS mooie look!
  Ik vind alles écht op bij elkaar passen! Echt een heel klassieke uitstraling krijg je zo!

  En zoals je elke keer je haar opsteekt, echt mooi!

 • Wauw geweldige look!
  Ik schrik eerlijk gezged van de ‘dikke bovenbenen’ reacties. Like whut? Ik vind je een prachtig slanke dame! Ikzelf heb stevige bovenbenen, en krijg ook vaak genoeg commentaar dat ik donkere kleuren moet dragen etc. Helaas, als ik me graag aan anderen had willen aanpassen was ik wel het klooster in gegaan. Ik hoop dat sommige meiden beseffen dat sommige comments enorm kunnen kwetsen. Je zegt op straat ook niet tegen iemand ‘ sorry je hebt dikke benen/ dikke kont/ te dunne armen/ te kort haar/ te scheven tanden’ etc. Iedereen heeft zn flaws, ook de victoria secret modellen. We moeten eens stoppen met te praten over te dik, dun etc. Iedereen is anders, en anders zijn is MOOI. En laat je nooit, maar dan ook nooit vertellen dat je iets niet kunt dragen omdat het volgens anderen niet bij je zou passen.

 • Super mooie look!
  Blijf jezelf, want je bent geweldig! :D

 • Haha nou je benen vielen echt absoluut niet op? Ik vind het een hele leuke outfit, zelfs terwijl de schoenen niet mijn smaak zijn. Vind het gewoon leuk bij je staan.
  En je make-up vind ik al helemaal tof, een beetje geisha-achtig ofzo :love:

 • Je ziet er echt heel mooi klassiek uit op die foto!

 • Je straalt helemaal! Terecht, want je ziet er prachtig uit!

 • Leuke look die je erg mooi staat !!
  Ik zou zelf ook wel wat vaker rode lippen willen hebben,
  maar op de één of andere manier ‘durf’ ik dat niet zo goed.
  Het staat jou echt super mooi !!

 • Mooie bovenkant (blouse en make up, je huid is echt mooi! beetje aziatisch voorkomen). Vind alleen de onderkant niet matchen (en ik houd ook van het matchen van classy met casual maar vind het hier minder mooi dan bijv een donkere jeans of zwarte broek!).

 • Wat een gezever van sommige personen zeg.
  Ik vind de look erg geslaagd en je broek is echt super! :love:

 • Leuk, maar niet mijn stijl. Ik vind je gezicht érg wit tegenover anders, heb je er wat anders mee gedaan? En verder niet letten op de onaardige comments hoor, je trekt aan wat je wilt… It’s your life ;) xx

 • Jij hebt echt geen dikke bovenbenen! ik heb zelf erg dikke bovenbenen (en billen trouwens ook) terwijl ik maat 36/38 heb, en ik ben jaloers op jouw benen hoor!
  Mooie look!

 • Misschien is het tijd voor de THINK boodschap? Is it true, helpfull, inspiring, necessary, kind? Nee? Zeg dan gewoon niets! 8)

 • Erg mooi!!! prachtige lippen! Wel een nadeel aan dit stukje vind ik dat ik die lippenstift moet hebben!!! ;) En dit is jou style mensen moeten niet zo zeuren! lekker blijven dragen!! je hebt de foto ook van boven genomen, mensen snappen dan toch ook wel dat het er anders uit ziet dan in het echt! niks van aantrekken!

 • Blijf vooral je outfits posten. Erg leuk om het geheel te zien. Mooie look. Je hebt een superegale huid en een heel mooi gezicht. Je huid is erg licht, maar zo mooi!! En super dat je draagt waarbij je je ok voelt! Staat je ook nog!

 • Wow! Ik bekijk bijna elke dag je blog, sinds een lange tijd, en toen ik de eerste foto van deze post zag, had ik echt zoiets van; wowww :) heb nog nooit gereageerd, maar nu kan ik het niet laten. De rode kleur op je lippen staat je supergoed, mede door de mooie vorm van je lippen en de catlike wings maakt het mooi af! Gaaf gedaan! Keep up the good work and enjoy urself :) xx

 • Wat staat dit je ontzettend prachtig! :D

 • Prachtige look! Rode lippen staan je echt heel goed!

 • Ik vind dat deze look je prachtig staat! Zowel make up als outfit. Ik zou zo’n blouse voor mezelf ook eerder met hoge hakken/ballerina’s combineren, maar jij moet gewoon dragen wat JIJ leuk vindt en je vooral niks aantrekken van andere meiden die denken dat ze stijlgoeroe n°1 zijn. Je hebt gewoon een eigen stijl ontwikkeld die helemaal CYNTHIA is en dat alleen al is iets om heel trots op te zijn. (Oh, en ik ging pas naar je “zwaardere” bovenbenen kijken toen ik er iets over las bij de comments, was me totaal niet opgevallen.)

 • beautiful! :love:

 • wow, ik heb ook rode lippenstift. maar bij jou staat het echt mooi.
  p.s. ik heb een nieuwe blog en ik ben net begonnen maar ik weet niet hoe ik veder moet.
  pleas give me tips o_0

 • Heel leuk! Juist zo’n secretaresse look vind ik geweldig.

 • Waaaauw pretty girl! :D
  Dat rood staat je zo goed <3

 • Je zegt dat je niet altijd slank wilt lijken, maar waarom ben je dan wel bezig met afvallen?
  Dat geeft aan dat je er juist wel mee bezig bent.

 • Wat een super gave look, echt beetje pixie hihi. Staat je leuk!

 • Als je het niet erg vindt dat je niet superslank bent, waarom ben je dan toch aan het lijnen?

 • Super late reactie maar ik wil alsnog even zeggen dat ik het geweldig vind dat je nu een leuke, enigszins gewaagde look hebt! Je kleren zijn niet alleen nog maar zwart maar je draagt nu kleur en nét iets aparter. Je bent een prachtige meid en een voorbeeld voor vele! I looveeee gekleurde lippen bij jou, je hebt zo’n enorm mooie mond. Helaas ben ik er niet mee gezegend :) ik heb altijd veel aan je ooglooks.

  Keep up the good work and good feelings!

 • Marjolein

  Ben niet helemaal fan van de combinatie, maar ik zie dat je je er lekker in voelt dus dat is top! Blouse is erg mooi en de rode lippenstift staat je ook erg mooi :) Ik vind wel dat je blush iets te aanwezig is, maar dat is een kwestie van smaak.

 • (hoi ja ik kom even blogposts teruglezen want ik was op vakantie)

  Wat een geweldige look zeg! Sowieso houd ik ontzettend van dit soort make-up (draag het zelf alleen bijna nooit), en dat blouseje staat je ook echt superleuk. Qua figuur lijken wij volgens mij best op elkaar, ik weet nooit zo goed of ik een blouse wel in m’n broek zou doen omdat het dan de nadruk zo op m’n bovenbenen legt. Doe het meestal wel hoor :) staat gewoon wat leuker. Bij jou staat het ook prima!

 • Mooie look! Classy maar toch van nu!

 • ik begin altijd heel vrolijk en blij aan je blogposts, maar eindig chagrijnig door alle onterechte kritieken. dat heb ik helaas steeds vaker, ik erger mij er echt aan dat er blijkbaar meiden zijn die het nodig vinden om jou op werkelijk alles (!) te bekritiseren. En als het dan nog terecht is, heb ik er geen problemen mee. Maar dat is het hem nou juist..!
  Ik heb me bij deze ook voorgenomen om de reacties niet meer te lezen en gewoon gelijk naar beneden te scrollen om mijn eigen reactie te plaatsen. Jammer dat het zo moet, maar ik blijf graag blij en van de meeste van mijn mede bezoeksters word ik dat helaas niet… :hmm:

   • Ik kan op de een of andere manier geen reactie plaatsen, ik krijg het ‘gebied’ niet te zien waar ik een comment kan plaatsen (kan ook aan mijn telefoon liggen).

    Ik vind dit dus echt een TOP outfit in combinatie met een super mooie make-up look. Verder naar beneden las ik dat mensen er al op reageerden dat dit niet persee een secretaresslook is zoals jij hem omschrijft, maar heel veel mensen vinden ook dat er vooral een kokerrok en pumps bij gedragen moeten worden. Waarom? Doe eens apart en niet ‘go with the flow’, ik vind het net ontzettend stoer dat je iets anders probeert. Wat je niet probeert kan je niet weten ;).

    Ik las ook dat je vanwege alle kritiek eraam denkt om te stoppen met de outfitfoto’s. Zou ik erg jammer vinden omdat je voor mij een voorbeels bent. We zijn van dezelfde leeftijd en ik heb ook niet maatje 36 en ik vind het net fijn dat ik door jouw outfits weer inspiratie krijg. Blijf vooral zo door gaan. De meiden die zulke zware kritiek geven zijn ook vaak meiden die zelf weinig zelfvertrouwen hebben wat hun figuur betreft en op deze manier zich beter voelen (kan dit niet bijna gezien worden als cyberpesten?).

    Ik zou zeggen blijf vooral zo door gaan want je bent top! Je bent voor veel mensen een voorbeeld en je site groeit nog steeds en word in mijn ogen ook steeds beter, als dat bijna nog wel kan haha.

    Lieve Cynthia blijf alsjeblieft doorgaan waar je mee bezig bent want je bent een topper!!!!!

 • Je ziet er prachtig uit. Niet zo zeuren.
  Zullen we anders met 300 man jullie outfits even keuren?