Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

The Body Shop Shimmer Cubes

Bij The Body Shop Shimmer Cubes krijg ik altijd nostalgische gevoelens: een van mijn eerste ‘dure’ oogschaduwpaletjes was toen ik jong was een Shimmer Cubes doosje. Ik heb hem nog steeds en heb hem heel erg veel gebruikt. Een nieuwe kleurencombinatie die nu uit is heet 30 Spring Bronze en hij is zo mooi!

The Body Shop Shimmer Cubes

The Body Shop Shimmer Cubes zijn doosjes met daarin vier ‘blokjes’ oogschaduw. Deze zitten weer in hun eigen plastic doosjes met dekseltjes. Zo kan je – als je meerdere Shimmer Cubes hebt – ze onderling combineren en zo je favoriete combinatie maken. Maar je kan ook een blokje los in je toilettas doen. Ik heb dat zelf nog nooit gedaan, ook niet met de Shimmer Cubes die ik al langer heb, maar het idee is wel erg leuk en handig.

The Body Shop Shimmer Cubes

Shimmer Cubes kosten €22 voor 14 gram. Dat is goedkoop. Vergelijk het eens met MAC oogschaduw, wat je wel kan scharen onder dezelfde kwaliteit. Een palet met daarin vier kleuren, in totaal 5.6 gram, kost €39,50. In een Shimmer Cubes doosje zit bijna drie keer zoveel product, wow! En een Catrice mono oogschaduw bevat 2 gram en kost €2,89. Keer 7 is €20,23. The Body Shop zit met deze producten dus echt op budget niveau qua prijs kwaliteit verhouding. Super goed! Je doet echt eeuwen met zo’n Shimmer Cubes paletje.

The Body Shop Shimmer Cubes

Ik heb hem in de kleurencombinatie 30 Spring Bronze. De kleuren heten Rich Espresso, Burnished Gold, Dusty Fawn en Warm Copper.

The Body Shop Shimmer Cubes

Kijk! Zo zien de kleine plastic doosjes er uit. En je kan goed zien dat ze compleet gevuld zijn met de oogschaduw. Normaal is een oogschaduw echt maar een vierde hiervan.

The Body Shop Shimmer Cubes

Je kan er mee spelen!

The Body Shop Shimmer Cubes

Ziet er lekker uit!

The Body Shop Shimmer Cubes

The Body Shop Shimmer Cubes P1390660

Mijn kleurtjes had ik verkeerd in het doosje gedaan, ze heten op deze volgorde Burnished Gold, Rich Espresso, Dusty Fawn en Warm Copper.

The Body Shop Shimmer Cubes

De oogschaduws komen hun ‘Shimmer Cubes’ naam erg na! Ze glanzen en glitteren aan alle kanten en dat ziet er geweldig uit. De pigmentatie is ook heel erg goed.

Dit is een look die ik er mee maakte. Onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken draag ik Burnished Gold, in mijn arcadeboog en onder mijn oog Dusty Fawn en op mijn bewegende ooglid Warm Copper. De eyeliner is Dior Art Pen en de masara is Chanel Le Volume Mascara. Op mijn waterlijn draag ik NYX Wonder Pencil.

De kwaliteit van de The Body Shop Shimmer Cubes is geweldig. De oogschaduws zijn supergoed gepigmenteerd en shimmeren echt alle kanten op. De oogschaduws zijn zacht, brengen makkelijk aan en blenden echt hemels. Dit is makkelijkst te blenden oogschaduw die ik ooit gebruikt heb. Daardoor moet je wel een beetje oppassen dat je de kleur niet wegveegt – dus gewoon een kwestie van nog een extra laagje aanbrengen.

In combinatie met een oogschaduwbasis blijft alles de hele dag (en als ik wil, de hele nacht) perfect zitten. Het blijven aanraders, de The Body Shop Shimmer Cubes!

The Body Shop Shimmer Cubes zijn voor €22 bij alle The Body Shop filialen te koop en in hun online shop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

67 Reacties

 • Ik vind ze er leuk uitzien. Mooie look heb je ermee gemaakt! Ik heb er zelf nog geen ervaring mee, maar een vriendin van mij is er super enthousiast over. Zij vind de pigmentatie ook geweldig :)

 • Ik vind die cubes er altijd zo mooi uitzien maar ze zijn best prijzig. Wat grappig die stipjes bij je ooghoeken :). & fijn te blenden oogschaduw is wel een pro!

 • Mooie zwoele look heb je gemaakt! En wat een prachtige kleuren zitten er in dit palette, vooral de glans vind ik super mooi! En wow, wat een dikke laag oogschaduw, super fijn want volgens mij kun je daar wel jaren mee vooruit!

 • Ik ben fan van de cubes in mijn crease. Ze blenden zooooooo fijn! Ik vind ze wel nét iets te shimmery om er een volledige look mee te maken. Lang leve matte oogschaduw!

 • Voor de feestdagen vind ik dit hele mooie oogschaduws! :)

 • Wat een prachtige look heb je gemaakt met dit leuke palette!

 • Ze zijn erg mooi… maar jeetje wat zijn ze groot. Hoe krijg je dat ooit op?

 • Ik heb nooit een cube gevonden waarvan ik allevier de kleuren echt mooi vind. Dus ik heb ze nooit gekocht, vooral omdat het zoveel oogschaduw is, die ik anders nooit opmaak. Als ik kon mix en matchen uit verschillende cubes zou het voor mij echt ideaal zijn.

 • Deze cube ziet er met kleur combinatie heel mooi eruit, vind je look ook echt mooi en netjes x

 • Ziet erg goed uit. Toch zou ik liever iets meer kleurtjes hebben dan zoveel van 1 bepaalde kleur. Maar dat is persoonlijk.

 • Mooi! Zien erg echt goed uit Vind vooral rich espresso erg mooi!

 • Wat leuk! Eerder had ik niet zo veel met de make-up van de body shop maar dit ziet er erg goed uit zeg! Ga ik zeker eens proberen.

  Verrassende ooglook heb je ermee gemaakt. Mooi!

  XoXo Melanie

 • Ik vind dit een leuk oogschaduwdoosje en inderdaad als je het allemaal uitrekent valt de prijs wel mee. Toch zou ik het doosje voor de prijs laten liggen in de winkel, ik vind het niet zo speciaal. Je hebt er wel een mooie look mee gemaakt :)

 • Ik heb twee shimmer cubes en ik gebruik ze eigenlijk amper. Maar ze zijn zeker heel erg mooi. Toch maar weer eens te voorschijn halen en mee gaan spelen. Deze vind ik trouwens wel lijken op 1 van de twee die ik heb. Al is die ik heb meer bruin/ brons dan deze.

 • Je hebt een prachtige look gemaakt! The Body Shop heeft mij al een aantal keren behoorlijk teleurgesteld op het gebied van make-up. Ondanks je lovende woorden, koop ik deze kubus niet.

 • Wauw, wat een prachtige kleuren! Super goed gepigmenteerd ook <3

 • Die shimmer cubes zijn echt mooi ;)

 • Jaaaa, die cubes blijven geweldig. Ik heb er een paar in mijn stash. :-)

 • Om de kleur warm copper zou ik dit shimmer cubes palette al willen hebben =)

 • Mooi hoor, ik gebruik als ongeveertiger meestal matte oogschaduw want teveel shimmer staat bij mij niet meer mooi :(

 • De kleuren zijn erg mooi, toch sla ik het altijd over omdat ik de prijs vind tegenvallen.

 • jaa dit palette zou ik nog graag willen, of een ander cubes palette want tot nu toe vind ik ze allemaal prachtig!

 • Prachtig! Ook heel leuk om cadeau te doen tijdens de kerstdagen

 • best mooi maar ik vind het zo’n geklooi met al die dekseltjes…

 • Wauw heel mooi! Geweldige pigmentatie XX

 • Echt hele leuke kleurtjes! Goede kwaliteit ook.

 • Wat een mooie kleurtjes! Prachtig pigment ook!

 • Ik vind de pigmentatie heel erg mooi, je look is ook gaaf geworden. Ik wil ze graag proberen, alleen vind 22,00 toch nog best prijzig voor oogschaduws..

 • Oh, ze zien er wel heel mooi uit!

 • Mooie look! ♡

 • Wauw toffe look! Eens wat anders met die puntjes!

 • Shimmer cubes waren nooit heel aantrekkelijk voor mij, maar deze combinatie doet veel goed!

 • Wauw de look die je hiermee hebt gemaakt vind ik echt prachtig! Het accent met de stipjes vind ik er ook heel mooi en feestelijk uitzien!

 • Oeeh wat ziet dat er leuk uit! Handig ook dat ze apart in kubusachtige doosjes verpakt zitten! De look die ermee hebt gemaakt is ook erg mooi ;d

 • Ik laat ze telkens liggen omdat ze toch wat duur zijn, maar elke keer kijk ik er toch weer naar. Stiekem zou ik er ook heel graag eentje (of meer) willen hebben. Je look is trouwens ook prachtig, leuk gedaan met die stipjes, maakt het net wat specialer. xxx Lucinda

 • Klinkt geweldig, en ziet er bovendien ook mooi uit zeg! Mooie shimmer, houd ik van. :)

 • Ik hou van de warme kleuren die deze palette heeft! En handig dat je ze ook per één mee kan nemen! Niet dat ik dat doe, want ik neem dat nooit mee naar bijvoorbeeld school of werk haha. Maar de pigmentatie is wel super zo te zien! :)

 • Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar vind je ooglook heel mooi! Fijne review.

 • De make-up van The body shop spreekt me niet echt aan. Weet niet waarom want verder ben ik wel into against animal testing en eco enzo. Mja gewoon niet mijn ding. Hoewel ik de look die je hebt gemaakt wel mooi vind. Maar heb dan toch liever een palletje van Armani of Dior :)
  Ik hoop echt dat je eens make-up van Armani gaat reviewen want die is zoooo mooi!
  grts

 • Wat een mooie combinatie van kleuren. Past erg goed inde herfst/winter.

 • Wat een mooie kleuren! Ik moet mijn shimmer cubes weer eens wat vaker gebruiken geloof ik.

 • Precies mijn kleuren dit! Mooi.

 • Wat een mooie kleuren, prachtig palette.

 • Wat een prachtige kleuren! Ik vraag me alleen af of ik ze ooit op zou kunnen maken :) leuke post! En erg fijn voor de feestdagen ook.

 • Ze zijn leuk maar ik ken wat goedkopere oogschaduws die ik nog net wat mooier zijn. Ik zou hiervoor dan ook niet snel 22 euro aan uitgeven.

 • Mooie look weer! Prachtig

 • Mooie kleuren zeg!

 • Ik ben dol op Spring Bronze! Ik vind de kleurencombinatie erg mooi en vooral in de herfst/winter!

 • Dit kende ik helemaal niet! Beetje prijzig (vind ik), maar aan de andere kant krijg je er ook veel voor zie ik! Leuk :)

 • Oehh mooie kleurtjes!
  Mooie ooglook :)
  X

 • Wauw, pretty!

 • Wat een mooie look! Ik heb twee cubes met dus in totaal 8 kleuren hiervan. Was ze een beetje vergeten. Maar ga ze vandaag weer tevoorschijn halen. Handig dus deze review ;)

 • Wauw! Deze kleuren zijn echt heel mooi. Fijn om ook gewoon één doosje te hebben en niet allemaal verschillende waar je uit ieder doosje een kleurtje gebruikt. Deze ga ik aanschaffen.

 • Schitterend! Ik haal mijn shimmercubes ook maar weer eens onder uit mijn la. Ze hebben daar veel te lang gelegen :)

 • wat ik bij glitteroogschaduws altijd heb, is ik van die fall-out onder mn ogen… Ook bij oogschaduws van Mac en Dior bijvoorbeeld! Hoe kan ik vermijden dat ik er over m’n hele gezicht als een glitterbal ga uitzien?

 • Als ik ze zo zag vond ik het maar gewone oogschaduw uitzien. Maar eenmaal aangebracht heel erg mooi!

 • Het ziet er echt heel mooi uit! Ik heb alleen echt al zoveel oogschaduw in deze kleuren :’)… De andere combi’s zijn net weer niet interessant genoeg voor mij, jammer…

 • Wat een mooie pigmentatie! Nooit gedacht dat de kwaliteit overeenkwam met die van Mac. Ik vind deze vier kleurtjes geweldig voor de feestdagen. Bedankt weer voor de mooie foto’s!

 • Wat ik zo fijn vind aan die bricks is dat er echt een eeuwigheid mee doet!

 • Ze zijn mooi!

 • Vandaag gekocht!
  Alleen 4 lichtere tinten …
  Thanx voor de tip!!! Blij mee :0)

 • Wat een mooie kleurtjes en pigmentatie! En wat leuk dat je de “cubes” ook los kunt meenemem/switchen! Gauw maar even swatchen in de winkel.

 • Wat een mooie kleurtjes en pigmentatie! En wat leuk dat je de “cubes” ook los kunt meenemem/switchen! Gauw maar even swatchen in de winkel.

 • Ik heb meerdere van deze doosjes liggen, maar gebruik ze eigenlijk zelden.. Tijd om ze weer eens te pakken :)

 • De kleuren staan je prachtig en mooi aangebracht!!
  Omdat je bruine ogen hebt tonen deze kleuren weer anders dan mensen met blauwe ogen, misschien een idee om deze tinten of alternatieven te tonen bij een blauw-ogig model ?
  Ik zie vaak producten die ik wel wil aanschaffen maar me afvraag of het mij ( blauwe ogen) wel staat

 • Ik heb dit palet al maanden dus heel nieuw kan ie niet meer zijn.