Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Volgens mij komt The Body Shop over twee weken met de lekkerste producten die ze ooit hebben gehad. Ik maak geen grapje! De Vineyard Peach producten zijn om op te vreten, zo lekker. En met een bodyscrub, een bodybutter, een bodylotion en een douchegel heel erg compleet. Perfect voor perzik-lovers!

De lijn bestaat uit:

 • Body Butter €16
 • Body Scrub €15
 • Shower Gel €6,50
 • Body Lotion €12

Ik heb voor deze review de Body Scrub en de Body Lotion getest. Nu ik deze al een aantal weken met heel erg veel plezier gebruik móet ik straks wel even naar de winkel rennen om ook de douchegel te halen… Want oh, wat ben ik gek op de Vineyard Peach geur!

Eerst: de Cream Body Scrub. Deze kost €15 voor een flinke pot van 200ml. De pot zelf is transparant waardoor je de scrub erdoorheen kan zien, de deksel heeft een perzikkleur en er staat een hele grote perzik bovenop. Hier wil je eigenlijk meteen je tanden in zetten…

De bestanddelen van de scrub. Dat ziet er goed uit. Het bevat lekker veel verzorgende oliën, zoals sojaboon olie, zoete amandelolie, perzikpitolie en babassu-olie. De scrubdeeltjes zijn gemaakt van perzikpitpoeder en kokosnootpoeder, lekker natuurlijk dus. Er zit parfum in, dat staat ongeveer op de helft van de ingrediëntenlijst. Ik heb hier niet echt iets op aan te merken, het is prima! Er zit geen zeep of reiniger in.

Ooooh… Ik heb hier geen woorden voor! Dat ziet er toch simpelweg HEERLIJK uit?

Nog eentje dan.

Oké, nog één!

Aaah! Wat een heerlijk spul is dit! Ik wil hier een year supply van! De scrub is superromig en zit vol met scrubbende stukjes, zoals de perzikpitstukjes en kokosnootstukjes. Dit scrubt lekker stevig. Mijn huid voelt na het drogen heel gevoed aan, maar er zit geen vettig olielaagje op. Yes! Dat vind ik het allerfijnst, als mijn huid achteraf heel lekker zacht gevoed aanvoelt, maar als er geen ‘vet’ op ligt.

Heb ik het al gehad over de geur? Die geur!! Die is goddelijk. Alsof je een lekker rijpe perzik onder je neus houdt. Onwijs lekker. Pure lekkere zoete perzik.

Na het scrubben ziet mijn huid er zacht en stralend uit, heerlijk. Deze scrub is niet voor je gezicht, echt alleen voor je lichaam.

De bodylotion kost €12 voor een pompfles (hoera, ik houd van pompjes!) van 250ml en ruikt net zo heerlijk als de scrub.

De bestanddelen van de bodylotion. Geen minerale olie, wel verzorgende bestanddelen als shea boter en perzikpitolie. Hmmmm.

De bodylotion is lekker dun en smeerbaar en trekt snel in, maar geeft wel een superzacht, gevoed en soepel gevoel aan mijn huid. Lekker om meteen na de scrub te gebruiken.

Wanneer de producten in de winkel liggen ga ik sowieso nog de douchegel halen, want deze geur vind ik onbeschrijflijk lekker. I love it! Vanaf oktober (dat is over twee weken) liggen de Vineyard Peach producten bij alle The Body Shop filialen en in hun online shop. Ik kan écht niet wachten!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 

107 Reacties

 • Wauw, dat klinkt als een heerlijke lijn! Zijn de producten vanaf oktober ook online te bestellen? :)

 • Ziet er goed uit!

 • het ziet er echt uit om op te eten! Ben heel benieuwd :)

 • Ahhh heerlijk! TBS heeft qus butters altijd wel giede dingen. Als jij dit ‘de lekkerste ever’ neemt word ik wel nieuwsgierig haha. Ben benieuwd hoe het ruikt maar de geur spreekt me aan.

 • ooooh die scrub!
  Ben fan van TBS…:)

 • Ziet er echt super lekker uit je wilt het echt aanraken!
  ik had nog even een vraagje over bodybutters in het algemeen: Trekt een bodybutter snel in, zoadat je snel je kleding aankan doen of juist heel langzaam

  btw verstopt zo’n pompflesje niet (lotion)

  • Ik bind dat de body butters van de body shop erg langzaam intrekken, ik moet zeker wel een uurtje wachten voordat ik mijn kleding weer aan kan trekken. Ze zijn dus wel erg goed als je een hele droge huid hebt!

  • Antwoord op je eerste vraag: ik vind TBS bodybutters gemiddeld, ze trekken niet supersnel in (omdat het een butter is) maar na een paar minuten is het wel ingetrokken.
   Tweede vraag: nee, de bodylotion is vrij dun.

 • Aah ik ben een echte perzik lover, dus deze lijn lijkt me heeerlijk!

 • Ohh ik hou van the body shoo! Vooral de buters die zijn ecgt mijn favoriet!!
  Maar ik dacht dat ze al een peach geir hadden??
  Is vineyard peach dan weer wat anders? Of vergis ik me nou?

  Liefs milou

 • Ahhh, ik ben helemaal super enthousiast! Dit ga ik zeker kopen :love:

 • Klinkt erg lekker!

 • Ziet er heerlijk uit! Ik heb de bodybutter en hij is echt heerlijk :D

 • Hmmm ik kan de geur nu al ruiken ;) Zeker dat als ik bij de TBS in de buurt ben even ga snuffelen! Onwijs fijn dat er geen minerale olien inzitten en juist wel veel verzorgende ingredienten! Tot straks Bodyshop.
  xxx

 • Die bodylotion ziet er goed uit!

 • Yes perzik :love: De bodylotion ga ik zeker halen als deze producten uit zijn!

 • Oeeh I’m excited!! Die scrub ziet er inderdaad verrukkelijk uit, wou maar dat ik ‘m kon ruiken!

 • Mmm, vooral de scrub lijkt me heerlijk!

 • Oellalaaa. Heb toch nog een scrub nodig en deze spreekt mij wel heel erg aan :D

 • Brrr, volgens mij ben ik de enigste hier die perzik echt vies vind haha! De producten zien er voor de rest goed uit, maar die perzik >_<

 • Ah klinkt heerlijk! Ik heb alleen nog 3 scrubs in de douche staan, maar als die op zijn ga ik wel even bij The Body Shop kijken :blush:

 • oeeeh nice!
  Al wil ik graag de graphefruit terug :P

 • Lijkt me heerlijk! Ik ga hem zeker even ruiken in de winkel en waarschijnlijk daarna kopen, de scrub en de douchegel lijken me heel fijn

 • Nu heb ik zin in een perzik :)

 • Mmm, de geur lijkt me heerlijk! Dit ga ik zeker even besnuffelen Als het in de winkel ligt :)

 • Ik heb een perzik bodybutter van TBS en die is verrukkelijk! Ben er ontzettend zuinig mee omdat hij niet meer in de winkel stond. Maar eindelijk: jeej!

 • Je klinkt super enthousiast, maar perzik lijkt me dan ook een heerlijke geur! En de scrub ziet er ook echt fijn uit, dan krijg je gelijk zin om je helemaal in te smeren en te scrubben. Love :love:

 • Dat ziet er echt superlekker uit!

 • oh i love peaches! :blush: lijkt me echt een heerlijke geur!

 • Ziet eruit als fijne producten! Ik hou ook wel van perzik :-)

 • Oh ik heb zin om de creme bodyscrub op te eten. Hij ziet er lekker uit zeg!

 • Ben echt super benieuwd ernaar, ziet er heerlijk uit!

 • Wauw, die scrub klinkt echt goddelijk! En zo ziet ‘ie er ook uit, haha. Ik ben dol op perzik dus dit is echt iets voor mij, ik moet er sowieso even aan ruiken als ik de producten in de winkel zie liggen. Mooie foto’s, trouwens!

 • Dat klinkt geweldig, ik hou echt van die geur! Snel naar de winkel dus als het er is!

 • Lijken me heerlijke producten!

 • Van de body shop wist ik al dat de geuren heel lekker waren, maar ik zocht al een tijdje een goede bodyscrub.

 • Perzik & Proefdiervrij & Veganistisch… Ik ga in oktober een kijkje nemen bij TBS :love:

 • Mmm heerlijk, ben heel benieuwd naar de lekkere geur!

 • Klinkt geweldig! mmmmm :love:

 • Dat klinkt als een perfect verjaardagscadeautje voor mij!

 • PERZIK PERZIK PERZIK O__O Oh my goddd, hier heb ik zo lang op gewacht haha :’D Douchegel, bodylotion, bodybutter, you’re MINE <3

 • Oooooh!! Ik hou van perzik. Deze moet ik echt even gaan bekijken en besnuffelen in de winkel. De douchegel en bodybutter of lotion gaan zekersteweten mee naar huis.

 • Perzik! Lekker! Ik ga het waarschijnlijk weer vergeten over twee weken, maar dit klinkt echt heel goed!

 • Wel jammer dat TBS er weer een shower gel bij doet, in plaats van een shower cream. Merk toch wel dat de shower gel van alle soorten veel minder verzorgen dan de creams.

 • Toen ik vluchtig vanachter mn koffie naar de foto keek, dacht ik: aah !!ziet er lekker uit!!toen ik las wat er boven stond, besefte ik dat het niet om iets eetbaars ging…….Het ziet er echt geweldig uit, mooie foto’s, duidelijke uitleg…..mmhhh.. toch maar even naar Tbs :inlove:

 • Klinkt goed, ben gek op perzik :)

 • Ik ben nog steeds op zoek naar de perfect scrub en doe hoop ik dan in deze lijn te vinden. Zo een lekkere groffe.

 • Oeh, deze producten lijken me heerlijk! Ik ben gek op dit soort scrubs en die geuren van The Body Shop zijn zo lekker, ik hou van perzik geur. Ga dus zeker eens snuffelen hiernaar in de winkel =) Mooie review!

 • Vooral de scrub spreekt me erg aan, je hebt me nu wel erg nieuwsgierig naar de geur gemaakt!

 • Oeiiioeii, nu móét ik wel naar de bodyshop!! 1: Ik hou van perzik! 2: jij beschrijft het product veels te leuk dus over twee weken ga ik even bij de vestiging op Schiphol (daar werk ik) langs hihi!

 • Ik vind de geur van deze producten echt heerlijk! Heb de scrub en de butter hier ‘in de test’ liggen ♥ Jammer dat het ‘special edition’ producten zijn, dan gaan ze vast weer uit het assortiment na een tijdje..

 • Klinkt goed, mijn andere body scrub van the Body shop is bijna op, dus dat komt goed uit. :D

 • Die geur lijkt me zo yummie! <3
  Ik ga die zeker eens even ruiken!

 • Klinkt lekker! alleen ik snap niet zo goed waarom ze er altijd parfum bij doen

 • Hahaha het is wel duidelijk dat je echt enthousiast bent over deze producten, ik word er helemaal vrolijk van! :D Goede review en mooie foto’s!

 • Ik hou van perzik!! dit moet ik proberen gelukkig ben ik volgende week jarig dan kan ik een cadeaubon vragen haha

 • Ik vind perzik echt heeeeeerlijk, kan het al bijna ruiken haha!
  Kan niet wachten.

 • Mmmm klinkt goddelijk :inlove:

 • Ziet er SUPER fijn uit! En het lijkt me ook heerlijk ruiken, hihi :)

 • Hmm ik ben echt benieuwd!

 • Hmmmm ik krijg zo’n zin om deze geur te ruiken nu ik je review lees!! Als hij in de winkel is ren ik er naartoe, ik ben namelijk gék op perzik! :inlove:

 • Ohhh !! Ik wil ook !! Ik wil ook !! :blush:
  Heerlijk lijken ze me !! :9
  Leuke review !!

  Liefs, Maaike !! :*

 • Hmmm hier ben ik zo benieuwd naar! Dit is echt nog de enige geur die ik echt miste bij TBS, hiervan ga ik zeker de hele lijn halen! :love:

 • Ik krijg altijd honger als ik in The Body Shop aan geuren als deze ga ruiken, hahaha :P Hoewel die scrub er ook uit ziet om op te eten.. Oke, dit gaat te ver!

  Laten we het erop houden dat ik het er heerlijk uit vind zien en me al kan inbeelden hoe lekker die ruikt. Ik ga zeker even ruiken als ik weer langs een body shop kom :D

 • Ziet er goed uit:D

 • Oeeeeeeeeee :D :D :D :inlove:

 • Moet. Hebben!

  Wil ook even zeggen dat ik jouw site kwalitatief echt de beste beautyblog vind. Je artikelen zijn altijd compleet, met mooie foto’s, je bent eerlijk op een positieve manier en vertelt alles wat ik wil weten.

 • Ik heb net een perzik gegeten die nog niet helemaal rijp bleek te zijn, dus hier dit zegt me even niets haha :D

 • Ik vind het er ook gewoon heerlijk uitzien haha. Ik zou er zo een hapje van willen nemen. Ik ken de scrub nog niet, dus die wil ik zeker een keer gaan proberen. Hopen op een leuke actie! haha

 • Normaal ben ik niet zo van de zoete geurtjes, maar deze zou mij nog wel eens kunnen gaan bevallen. Misschien toch maar even langs TBS lopen in oktober.

 • Ik weet niet of ik het berichtje misschien gemist heb maar volgens mij krijgt de hele Body Shop lichaamsverzorging lijn een nieuw uiterlijk! Info op de zijkant in plaats van op de bovenkant en op de bovenkant juist één eenvoudige afbeelding van een stuk fruit (ligt aan de geur)…viel me op toen ik er was, vind het veel mooier eerlijk gezegd!

 • Oh, heerlijk, die lijn gaat op mijn verlanglijst!

 • Ziet er goed uit! Ik denk dat ik die scrub ook maar eens ga halen! :D

 • Oeeehh!!

 • Wat ziet het er heerlijk uit. Liefde voor TBS

 • Klinkt goed! Ik ren naar de Bodyshop zo gauw als deze producten in de winkel komen. Ben erg benieuwd! Hou ook wel van fruitgeurtjes :)

 • Deze producten lijken mij ook erg lekker! Ik ben sowieso gek op de geur van perzik én ik heb nog nooit een bodybutter van de Body Shop geprobeerd, 1 + 1 = 2 toch haha

 • ik ben benieuwd naar de geur! :)

 • Ik ben dol op perzik, dus hier ga ik zeker iets van halen!

 • Aaaaah! Ik ben gek op perzik. Ik kijk er naar uit!

 • Louisette

  Hier in Finland ligt hij al in de winkels en hij ruikt zoooo lekker!! :)

 • Oohh, wat lijkt me dit heerlijk! :)
  Ik had laatst al gezocht bij de Body Shop en het verbaasde me dat ze geen lijn met perzikgeur hadden… Die hebben ze nu dus wel!

  Liefs

 • Overheerlijk, ik eet graag perzikken, maar vind de geur ook overheerlijk!

 • OOOOeeeh die scrub ziet er lekker uit! :love:

 • Looove TBS! Heb toevallig vorige week weer een voorraadje body butters ingeslagen :-)

 • Die scrub ziet er echt uit als een smoothie! Lijkt me een lekkere lijn!

 • Jammie, deze lijken me echt heerlijk!

 • Aaaah geweldig! Die moet ik ruiken!

 • oeh, klinkt goed!

 • Ooh klinkt heerlijk :D x

 • Lijkt me echt heerlijk! Snel een keer gaan ruiken! :)

 • Ik heb pas de citroen body cream gekocht, die is heerlijk! Ik ben benieuwd naar de perzik cream! :love:

 • Wauw, klinkt heerlijk! Ik ga snel maar weer eens de Body Shop opzoeken!

 • Lijkt me heerlijk!

 • Dit klinkt echt geweldig! Als ik die foto’s van de scrub zie, denk ik aan romig Italiaans ijs, mjam! Onbewuste associatie waarschijnlijk, maar het geeft me een fijn gevoel. Dus die komt op mijn wensenlijstje. Thanks.

 • Klinkt hemels, deze moet ik zeker eens gaan checken! :love:

 • Dit klinkt zo fijn!

 • Ooh mijn god. IK WIL DIT!!! Ik hou echt van perzik, dus dit lijkt me geweldig. Ik denk dat de Moringa lijn van TBS van de eerste plaats in m’n favorieten lijstje afgestoten gaat worden ;)

 • Die scrub ziet er goddelijk lekker uit!

 • Komen deze perzik-producten qua geur overeen met de body butter die altijd tijdelijk, als er sale is, verkrijgbaar is? xx

 • Oh wat een leuke review met mooie foto’s! Ik wil ook echt deze hele collectie kopen haha!

  Ik heb toevallig dit pakketje naar je toe verstuurd als je mijn naam nog herkend ^^ Ik zie dat je a.s. dinsdag bij onze persevent aanwezig bent, kan niet wachten om je dan ontmoeten! Ik volg je blog namelijk hihi :D

  xoxo Sue Sue

 • Heerlijk! <3
  Ik houd wel van perzikjes. :inlove:

  Ben alleen wel benieuwd of de bodybutter hetzelfde ruikt als de normale Peach bodybutter Cynthia? Of misschien weet iemand anders het?
  8)

 • Roosjexxxx

  Ik heb ze! Gekocht bij de Body Shop op Schiphol. Ik heb de scrub en de body lotion en deze producten zijn echt de beste Body Shop producten in lange tijd. Ik ben bijna jarig en dan vraag ik ook de shower gel en de body butter. Jammer dat het een limited edition is.

 • ik twijfel om producten van deze lijn te kopen of van de Mango-lijn :/ iemand tips? ik vind ze allebei lekker ruiken :9