Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker


De White Musk lijn van The Body Shop is een van de populairste geurlijnen en is ontzettend tijdloos. Elk jaar komt The Body Shop wel weer met een andere soort White Musk, vorig jaar was dat White Hot Summer en daarvoor was er de Breeze. Voor deze zomer is er de White Musk Blush lijn, met daarin vier producten. Benieuwd naar deze tijdelijke geur en de producten? Ik zou zeggen… verder lezen!

 


In de lijn zitten vier producten, een Shower Gel (hierin zit wel Sodium Laureth Sulfate, dus als je dat liever niet wilt gebruiken dan weet je dat)(€10), een Body Lotion (€12,50), een Body Mist (€12,50) en een Eau de Toilette (€15). Een fijne complete lijn dus zodat je je helemaal in de White Musk Blush geur kan hullen. Lekker douchen met de douchegel, insmeren met de bodylotion, dan wat body mist over je lichaam en de eau de toilette in je hals. En in je tas, zodat je later nog even kan bijspuiten. Het flesje is lekker compact dus dat kan perfect! Het is ook echt zo’n flesje wat ik in mijn tas mik als ik wegga.

Ik vind het leuk dat The Body Shop haar White Musk geuren elke keer in dezelfde flesjes doet. Er zit wel een ander design op, maar de vorm is hetzelfde. Dat staat mooi in mijn collectie, lekker strak. Ik vind de vormgeving ook leuk, fris en zomers en het past bij The Body Shop – niet teveel poespas.

En de geur… Hoe is die? De geur wordt omschreven als een bloemige geur door The Body Shop. Je ruikt noten van bergamot, appel, kaneel, mandarijn, wilde roos, witte viool, lelie, musk, sandelhout, vanille en amber. Ik vind hem vooral lekker fris en zomers, licht en meisjesachtig. Het is geen geur waar ik helemaal wild van word, maar lekker vind ik hem wel, zeker doordat het frisse bloemige is gecombineerd met wat meer mysterieuze noten als vanille, musk en bergamot. Hij opent heel fris maar is in de basis wel íets zwaarder. Toch blijft het een superfrisse zomerse geur die perfect is voor dames die houden van frisse licht zoetige parfums.

Ik vind wel dat de geur vrij snel niet meer te ruiken is, juist doordat ‘ie zo fris en licht is. Het is wel een eau de toilette dus je zou hem een paar uur goed moeten ruiken.

White Musk Blush is nu bij alle filialen van The Body Shop te koop, en in de online shop. Zeker een aanrader als je van frisse bloemige luchtjes houdt! Als je meer van de zware mysterieuze bent, is het misschien leuk als cadeau! De prijzen zijn goed te doen :)

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

71 Reacties

 • Ik HOU van musk <3

 • Ik heb vandaag een parfumetje (eau de toilette) gekocht van Yves Rocher. Het is een vanillegeurtje en hij ruikt echt overheerlijk! Ik blijf maar aan mijn polsen ruiken, haha!

 • ziet er leuk uit! :)

 • Klinkt goed!
  Ik denk dat je er ook rekening mee moet houden dat je soms zelf de geur al niet meer ruikt, terwijl je omgeving hem nog wél ruikt.

  • Inderdaad! Eau de toilette vervliegt eerder, waardoor mensen in je omgeving wel de geur ruiken, terwijl eau de parfum juist meer intiem is; je ruikt hem zelf en mensen in je omgeving die wat dichterbij je staan ook. En als je wat meer opdoet ruikt iedereen hem haha!

 • Hmmpf, de geur is niet echt iets voor mij, vooral door het bloemen gedeelte. Ik vind het wel hele leuke verpakkingen. :love:

 • Ik ben hier nog helemaal niet bekend mee, maar al wel een tijdje erg nieuwsgierig naar. Ik ga binnenkort toch eens even kijken en ruiken in The Body Shop, klinkt namelijk erg lekker! :D

 • Ik geloof dat ik die geur geroken heb laatst. Heerlijk gewoon. Ben echt fan van The Body Shop geuren, zo lekker en echt niet duur:)

 • Bernadette

  Ik krijg echt kippenvel van musk, vind het zo stinken hahaha

 • Ik ben gek op de gewone White Musk, dus deze wil ik wel even checken :D

 • ziet er mooi uit
  x

 • Ik ken deze geur eigenlijk nog helemaal niet, ik heb nog nooit een white musk geur van the body shop geroken! Ik word nu wel steeds benieuwder, ik lees en hoor er veel goede dingen over en ik vind iets met appel en kaneel al gauw geweldig!

 • De Eau De Toilette en de Body Must heb ik me 2 weken geleden ook al aangeschaft, ze ruiken echt goed he? ;) Bij mij gaat de Body Mist overal mee naartoe! :)

 • Deze is zo lekker! Als het geen LE was geweest zou dit absoluut mijn ‘signature scent’ zijn. Ik heb er dan ook niet voor niets twee flesjes van ingeslagen, hihi :D

 • Oew white musk ruikt zo lekker :)

 • klinkt wel erg lekker :D

 • Deze ga ik binnenkort maar eens ruiken als ik in The Body Shop ben!

 • Leuke lijn. Als ik een keer in the body shop ben ga ik zeker even ruiken.

 • Ze lijken me erg lekker :) Ik denk dat ik het ga kopen :D

 • Ik ga deze zeker eens ruiken wanneer ik een bodyshop tegen kom.
  Ik heb er zoveel over gelezen dat ik nu wel heel nieuwsgierig ben.

 • White Musk ruikt zo heerlijk, hmmmm !

 • Lijken me fijne producten. Ik ben de laatste tijd helemaal into The Body Shop!

 • Die flessen zijn zo mooi! Staan echt prachtig op de wastafel/douche! :inlove:

 • Volgensmij is die white musk eau de toilette overal al uitverkocht, ten minste dat zeiden de body shop medewerkers tegen mij. :(

 • waarschijnlijk zal ik ehb lekker vinden, houd echt heeeel erg veel van frisse luchtjes!
  leuk artikel :) lovessss

 • Astridjeje

  ik hou van deze lijn heb de bodymist oohh hij is zo lekker (ga even tijdens de koopjes een back up halen)

 • Mij lijkt deze ook zo fijn(a)

 • Ik heb hem geroken, maar ik vond hem niet heel erg lekker.

 • Die producten lijken me heerlijk! Me want ;p

 • Vier jaar geleden hebben ze deze geur al eens uitgebracht, was er toen gek op. Het jaar nadien heb ik 6 flesjes in de solden gekocht in Cyprus nu al men flesjes op zijn is hij terug, mijn favo geurtje!!!

 • Dat ziet er echt lekker uit!

 • Klinkt goed :),, & de flesjes zien er ook mooi uit!

 • Ik ben dol op white musk! Ga deze dan ook zeker uitproberen!

 • Aaaah die lijn lijkt me heerlijk!

 • Ik denk dat ik hem ook maar eens ga uitproberen! :)

 • ik ben dus echt helemaal geen fan van deze musk geuren. Helaas

 • Krulletje

  Ik ga m zeker even uitproberen (en misschien weer wat aanschaffen… pffff, heb de laatste weken al zoveel uitgegeven bij TBS!!!)

 • Ik vind de White Musk van TBS geweldig en mijn moeder ook. Heerlijke geuren!

 • Vind het altijd leuk als je in één dezelfde geur al je producten kan verkrijgen. :)

 • Ik heb white musk, maar deze wil ik wel graag ruiken :)

 • Hmmm white musk :)

 • Ik zal eens gaan snuffelen hieraan!

 • Vrijdag ga ik naar de TSB.. Dan ga ik deze zeker even ruiken!

 • Altijd lekker he Musk!
  The body shop ik hou dr van haha! (A)

 • Die flesjes parfum van TBS zijn inderdaad handig (heb die vanilla parfum en neroli jasmin ofzoiets ook en die zitten ook in zo’n flesje).
  Misschien moet ik toch maar echt een keer white musk gaan halen.. hmmm

 • Klein foutje; Breeze was vorig jaar en het jaar daarvoor White Hot Summer. Je hebt het andersom gesschreven ;-)

 • Ik heb hem nog niet gekregen in The Body Shop, maar dat ga ik zeker doen!

 • Hmmm dit staat zeker nog op mijn verlanglijstje!

 • WOUW!! Ik Ben erg benieuwd ik ga bi bekort naar tbs ik ga zeker kijken!

  Xx :) :*

 • ‘Het is wel een eau de toilette dus je zou hem een paar uur goed moeten horen’ Dit snappen alleen mensen die jou volgen op Twitter, geloof ik. =) Ik ga deze zeker even ruiken als ik weer bij The Body Shop ben, mag deze maand nog een cadeautje uitzoeken met mijn klantenkaart!

 • jouw foto’s zijn echt prachtig!

 • De gewone versie vindt ik heerlijk, ben benieuwd naar deze!

 • Ziet er wel superleuk uit! :lol:

 • Ziet er super leuk uit! Zeker die Eau de Toilette.
  Ik vraag me alleen af, ik vind geurtjes niet zo snel lekker.. maar ik houd wel van luchtig, fris en bloemig, zou het iets voor mij zijn? :/

 • Lijkt mij niks, ik hou van wat zwaardere geuren met wat meer dimensies en verrassingen. White musk vind ik altijd wat goedkoop ruiken, ik word er zelfs een beetje misselijk van, komt wat mij betreft in de lijst met maroussia en coolwater women… Maar wie weet is deze wel geslaagd :-)

 • ben erg beneiuwd,
  ga zeker aan schraffen klinkt als mijn geurtje namelijk

 • Jouw foto’s zijn altijd zo mooi! :D

 • Echt een super schattige verpakking ^^ Weet nog niet of ik van de geur houd.. maar dat moet ik dan even ruiken ;)

 • De gewone white misk eu de toilette draag ik dagelijks! Ben wel benieuwd naar deze!

 • Ik heb deze geur toevallig vandaag op. Ik heb hem nu een maandje in huis (er was vorige maand een actie bij TBS dat je bij aankoop van de EDT een gratis bodylotion kreeg) en ik vind het idd ook geen geur waar ik helemaal lyrisch van word. De ‘staying power’ vind ik ook niet super, de geur ruik je na een uurtje al niet meer. Het is een okay bloemengeur, maar ik zou hem niet nog een keer kopen.

 • de verpakking zelf is al simpel en leuk

 • Ik heb de bodymist vandeweek gekocht en hij vervliegt inderdaad snel. Ook voor een bodymist maar alsnog een heerlijk product! Zeker lekker om je in de zomer mee op te frissen als je geen walm van parfum wilt.

 • Klinkt alsof het een fijne geur is! Ik houd wel van dat soort luchtige geurtjes.

 • Het flesje ziet er mooi uit!! Ik ga is ‘snuffelen’! :-)

 • Oeh, ga het zeker proberen. Heb een vraagje. Hoe heb je die laatste foto bewerkt met die lichtstipjes (?)? Of was dat zo gekomen ‘expres’ door de lichtinval? Vind het erg mooi en heb een paar foto’s die wel iets extra’s kunnen gebruiken! ;)

 • Ik heb echt tig van die eau te toilettes v.d. bodyshop! en echt prachtige foto’s cynthiaa!

 • ging m vandaag halen maar ze hadden die helemaal niet in nijmegen :s
  Heb de normale maar gehaald. Vond die vanile variant ook erg lekker trouwens!

 • Zag een paar reacties van meiden die waren gaan kijken bij TBS en dat ze m niet eens verkochten. Ben in Leiden geweest en stond zo te zoeken dat er een verkoopster naar me toe kwam en me vroeg waarnaar ik zocht. Blijkt dat ze de geuren nu al in de kastverkoop hebben gedaan. Ze verkopen het dus nog wel maar hij staat in een kastje! Je moet er dus even naar vragen! Hoop dat dit een goede tip is:).. Was trouwens heel erg bummed want mijn favoriete lippenbalsem, Born Lippy Satsuma Shimmer ispermanent uit de verkoop gehaald! De verkoopster vond het ook “om te janken” hihi:)

 • Zelf heb ik lang geleden de oil parfum gehad van White Musk en heb er veel complimenten over gehad. Nu er eindelijk een bodyshop bij mij in de buurt is ga ik de andere varianten zeker uitproberen. Online kopen doe ik alleen als ik de geur al ken. Ben gek op de bodyshop producten