Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Aanstaande zaterdag om 18.10u begint The Hills weer! Het vijfde seizoen is vanaf dat moment op de Nederlandse MTV te zien. Heel eerlijk: ik heb nog nooit naar The Hills gekeken. Soms zag ik stukjes, maar ik vond het lastig om het dan te gaan volgen omdat ik er dan echt ‘midden in’ zat. Dus ik ga zaterdag maar eens kijken, volgens mij is een nieuw seizoen wel een goed moment om te beginnen als The Hills newbie!

Voor meiden die niet weten wat The Hills is: het is een realityprogramma over de jonge meiden Lauren, Audrina en Heidi. En natuurlijk hun vriendjes en vriendinnetjes…

28 Reacties

 • Hihi, had zo’n artikel al 2 x gezien (Livelifegorgeous en Beautygloss), maar het is toch altijd leuk om te zien hoe anderen het schrijven. :P

 • :inlove: :inlove: :inlove:

 • ik heb dit seizoen al online gezien echt DRAMA
  11maar volgend seizoen is nog erger!! :cry: :blush: :O
  en ik wil het niet verklappen ofsow dus ik zeg het maar niet maar volgend seizoen wordt je akelig verrast!!
  XOXO :love:

 • Shame on you, haha! Zeeeeker gaan kijken want het is echt een verslavend programma. Stiekem best hersenloos maar wel heel leuk :) Ik heb seizoen 5 op mtv gekeken (daar kan je trouwens alle seizoenen heel makkelijk zien) en ik kan niet wachten tot seizoen 6! Nog een paar dagen en dan begint die :D

 • misschien als ik niets te doen heb dat ik online kijk maar om eerlijk te zijn irriteer me heel snel aan dit soort tv

 • i love the hills <3

 • Ik heb seizoen 5 al gezien op mtv.com :inlove: love it <3!

 • Heb het seizoen al gezien, leuk! :)
  Volgde het eerst ook nooit maar heb alles teruggekeken op internet nu weet ik precies hoe alles is gelopen

 • mywaytoloveyou

  Ik heb het seizoen al gezien is echt superleuk, in maart begint seizoen 6 als het goed is

  xx!

 • loooove the hills :inlove:

 • Nou ze zorgen er wel voor dat je het niet vergeet haha heb het inmiddels op 4 verschillende blogs gelezen. Wat ik mij zo afvraag, aangezien je hier schreef dat je het zelf nog nooit gezien hebt, waarom post je het dan? Ik bedoel dit niet gemeen of whatever maar daar ben ik gewoon nieuwsgierig naar ;) en naast Prison Break, volg je nog meer programma’s?

 • ik zap weleens langs maar dan denk ik blèèh, gewoon zo eentonig en saai :9

 • Ik heb het seizoen 5 al helemaal gezien op mtv.com, ik kon echt niet wachten :blush: . Maar ik denk niet dat het begin van het 5e seizoen een goed moment is om er in te vallen, want dit seizoen heeft maar 10 (!) afleveringen…

 • als je naar mtv.com gaan kan je het hele seizoen nu al kijken!

 • SOrry maar hoe kan ik de afleveringen zien op mtv.com??? Ik ben wel geregistreerd maar ik snap er niks van :geek:

 • I LOVE THE HILLS! :inlove:

 • Ik heb dat nou ook altijd, dan kijk ik het en snap ik er niets van. maar misschien ga ik het dit keer ook wel volgen dan. ;)

 • Ik heb er één keer naar gekeken, maar halverwege viel ik in slaap. Echt een vreselijk programma.

 • Ik volg het sinds de zomervakantie en ik vind het super leuk. Ik zit zaterdag voor de buis!

 • Eerlijk: ik volg het ook nooit haha.

  Aan het begin vond ik het niet eens leuk. Nu vind ik het wel leuk, maar kijk het alleen als ik er toevallig langzap.
  Ik ga kijken of ik seizoen 5 misschien wat meer kan kijken!

 • Heel eerlijk? Denk niet dat je het gaat volhouden. Je bent – net als ik – een enorme Prison Break-fan en vergeleken daarmee gaat The Hills eigenlijk nergens over. Vergeleken met veel andere series trouwens ook. Zit weinig echt leuks in, al heb ik het heel vaak gekeken. Ben er nu wel een beetje klaar mee, om eerlijk te zijn. Maar ik ben wel benieuwd wat jij ervan vindt!

 • Zo erg ‘real’ is het niet, wordt helaas gewoon een script gevolgd..

  Maar, Cynthia, via http://www.mtv.com – series – the Hills kun je alle seizoenen volgen.. En volgens mij ben je wel goed in Engels dus het feit dat er geen subs zijn moet geen probleem zijn. Hoewel het Engels ook niet erg hoogstaand is :P

 • net seizoen 5 afgekeken…man man man…drama ten top!

 • Het is heeeerlijkk!! Love it love it! Heb heel seizoen 5 al online gezien.. En straks begint seizoen 6 joepieee can’t wait! Ik zou gewoon op mtv.com alle seizoenen nakijken, dan weet je precies wat er gebeurd is en begrijp je het beter wat het dus uiteraard veel leuker maakt om te kijken!

 • ik wist het al :love:
  maar ik ga het natuurlijk kijken, i love the hills!

 • crazybeauty

  deze serie vindt ik zooooo leuk ;)

 • Ik heb dit seizoen al gezien op mtv.com, ik sta te trappelen om het 6e seizoen te zien :)