Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

10633962_821117511262310_4553638644112166062_oWoehoeeee, vanaf morgen is het zover, dan is TLC Make-Up 2014 weer op TLC te zien! Ik ben er super trots op en morgenavond is de eerste how to aflevering rond 21.00u te zien op TLC.

We hebben in totaal vijf tutorial video’s gemaakt met een aantal looks en elk filmpje duurt ongeveer 90 seconden en ze zitten tussen de programma’s. Het staat dus niet in de gids, maar vanaf morgen is het elke dag te zien! Elke dag op een andere tijd en elke dag een ander filmpje, tot en met eind dit jaar! Ik heb ze zelf allemaal al even kunnen zien en ik ben zo blij met het resultaat. Wat een uitdaging was het weer, en wat was het leuk!

YouTube voorvertoningsafbeeldingDit is de promo die vorige maand te zien was. Afgelopen weken werden weer wat video’s van vorig jaar uitgezonden!

TLC Make-up van vorig jaar!

Je kan in deze plog nog even de backstage foto’s van de opnamedag zien. Erg leuk, ook voor mezelf om weer terug te zien!

Ik ben super excited en ga morgenavond om negen uur weer klaarzitten met een fles bubbels. Net als vorig jaar! Kijk jij mee?

49 Reacties

 • Aah, wat tof dat je dit weer gaat doen! Ik weet nog dat je vorige keer vertelde dat je het zo ontzettend leuk vond om dingen voor tv uitzendingen te doen, dus gaaf dat je dit nu weer gaat doen! Ik kijk zelf niet zo vaak tv (zit vaker achter mijn laptopje te bloggen ;) ) maar ik ga de komende afleveringen zeker (terug)kijken! Gefeliciteerd meid!

 • Hoi Cynthia,

  Ik volg je blog nu een tijdje en heb zojuist m’n eerste ooglook gemaakt ( die van Essence all about nude), beetje laat op beauty-gebied misschien (ik ben ‘al’ 32) maar ik raak steeds meer geinspireerd door al jouw looks! Ben heel benieuwd naar de filmpjes op TLC, gefeliciteerd!

  • Ik ben ‘al’ 30 en ook pas sinds kort actief op beauty-gebied. Voorheen deed ik het met een laagje mascara en een likje labello. ;-) Net als jij heb ik dankzij Cynthia de basics alsook de tips & trics geleerd.

   Leuke ‘hobby’, …ook wel een kostenpost, maar dat zal tijdelijk zijn (hoop ik!)

   • Hier nog een “oudje” …36 jaar.
    Ik leer ook veel bij…zo leuk!

 • Leuk! Ik ga er morgenavond speciaal voor naar TLC zappen. :)

 • Leuk! Ik ga morgen even kijken!

 • Wat leuk! Ga zeker ffjes kijken :)!

 • Super leuk! Ik ga zeker kijken ^^

 • Ah, ik ben zo benieuwd naar de afleveringen! De oude aflevering is ook onwijs leuk!

 • Wat leuk! Gaaf dat je dit hebt kunnen doen!

 • Leuk! Ik ben benieuwd!

 • valt dit onder Body Bizarre? Liefs suuz

  • Haha, ik moest heel erg lachen om deze comment. Je bedoelt het vast niet zo, maar het klinkt net alsof je vindt dat Cynthia een heel bizar lichaam heeft ;)

  • Hoe bedoel je precies? :) Het is op zichzelf staand.

   • Ik wilde deze vraag ook al stellen, in de tvgids staat om 21:00 namelijk Body Bizarre :) Dus we hopen dat je de goede tijd en dag noemt! Can’t wait!

    • Oh zo, hij komt daar dus net voor :) Enkele minuten voor 21.

     • aah oke,, dan wordt het lastig met opnemen, of ik moet dat programma er voor aanklikken, maar dan weet ik nog steeds niet of hij jouw programma mee pakt!!

   • hahahaha nee zo bedoel ik het niet!!! ik heb namelijk gezocht op mijnKpnOnline in de tvgids zodat ik het kan opnemen standaard… maar ik zag alleen maar dit programma staan om 21.00… ik weet dus niet welk programma het dus is .. welke ik dus moet opnemen!

    • Ik zeg neem ze allebei op zit je zoiezo goed ;-) !

    • Ooooooo! Haha LOL! Ik zou de laatste 5 minuten van het programma ervoor en de eerste 5 minuten van het programma er na opnemen want het komt er tussen. Wat lief dat je het opneemt Suuz :)

     • hahahaha oke Cynthia! dan neem ik ze allebei op :-) dan moet het goedkomen!!! dankje wel voor je antwoord :-) !

 • Oh leuk! Alleen jammer dat ik dan net klaar ben met werk.

 • Heel leuk! Kan ik het ook online terug kijken vanaf morgen? Ik woon in Belgie. Waar kom je nog meer op tv komend najaar? Na aanleiding van je tweet van gisteravond :) (Dit najaar vast op 3 tv zenders te zien. 2 landelijk en op 1 elke dag. 2 zijn live items! Heb ik superveel zin in! #vliegurenmaken #tv)

 • Huh? Ik zag er van de week 1 voorbij komen op TLC, over winged eyeliner, is dat er dan nog 1 van vorig jaar?

 • Super leuk Cynthia!. En ook echt leuke make-up tips die voor iedereen begrijpelijk zijn. Complimenten!
  X

 • Proficiat Cynthia! Komen de video’s terug op je blog zoals vorige keer zodat de Belgische volgsters ook mee kunnen kijken? :)

 • Wat gaaf! Deze week hoorde ik al opeens je stem toen ik niet echt aan het kijken was haha! ;-)
  Ben benieuwd naar de filmpjesbvan dit jaar!

 • Super! Heel benieuwd naar je ‘optreden’. Ook al zie ik je vaak in een video op tv is toch anders.

 • Ohhh zo leuk ik ga zeker kijken!

 • Wat tof voor je, geniet van je momentje morgenavond met je bubbels!

 • Leuk zeg, ik ga morgen zeker kijken!

 • Wat grappig je stem klinkt anders dan op je “eigen” filmpjes. Dit is ook leuk om te zien! (Ik vind die rimmel foundation alleen een ellende maargoe zal iets met skills te maken hebben bij jou staat het mooi!)

 • Leuk ik zal morgen wel even kijken. Je doet het leuk op tv. Kreeg jij niet een eigen programma ook?

 • Leuk!! Ik zit morgen voor de tv hoor!

 • Leuk dat je ze weer laat zien op je blog! Kunnen wij Belgen het ook zien :)

 • Super leuk! Wil je de linkjes op je blog zetten? Online is tlc niet te zien en op me tv heb ik die zender niet :-(

 • Aah vorig jaar met veel plezier gekeken, nu ga ik er weer voor zitten met een kopje thee. Spannend!!!

 • Ze zeggen wel eens dat mannen mooier worden naar mate ze worden, maar dat geldt ook zeker voor jou”!! Wat een beauty ben je.

 • Ah wat super leuk weer Cynthia! Ik ben benieuwd!

 • Wauw wat een ontzettend mooie look op de bovenste foto! Je lijkt wel een beetje op Marilyn Monroe, zo glamorous!

 • Haha, ik heb bijna een gevoel van trots, ik volg je al best lang maar reageerde voorheen niet veel op je Posts enzo. En wat zit je haar trouwens mooi op die eerste foto hahah:)

 • Leuk! Veel succes! :)

 • Wat gaaf, ik ga ook weer kijken!