Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Afgelopen dinsdag mocht ik naar Ashford (vlakbij Londen) om op bezoek te gaan bij de Rimmel fabriek! Al jaren ben ik nieuwsgierig hoe een cosmetica fabriek er uit ziet, en dinsdag was het zover. Een droom die uitkwam!

 

Ik mocht zelf ín de fabriekshallen geen foto’s maken, maar er was een professionele fotograaf die dat wel mocht, en deed voor ons. Ik wacht nog op die foto’s, en die ga ik zeker nog op mijn blog zetten, want wat is dat gaaf om te zien! Dit is dus vooral een verslag van de twee dagen Ashford. Kijk maar mee…

Om 7 uur ’s ochtends waren Debbie en ik al op Schiphol. Vroege ochtend dus, om 5 uur opstaan! Maar voor een heel goed doel, haha! Eerste stop even bij de Starbucks, koffie drinken en relaxen.

Typisch beeld. Telefoon, lekkers, koffie… Onmisbaar!

Debbie in het vliegtuig, vlak voor vertrek! De vlucht naar Londen duurt vaak iets minder dan een uurtje, je bent er zo!

Eenmaal aangekomen in Ashford, na een taxirit van anderhalf uur vanaf Londen Heathrow. Dit is de lobby van het Eastwell Manor Hotel. Hoe schattig en knus is dit?! Het hotel is echt een kasteeltje, dat al honderden jaren bestaat en waar vroeger Engelse prinsessen gewoond hebben. Inmiddels is het dus een hotel met 26 kamers en een enorme tuin, waar je ook kan trouwen!

Maar eerst: naar de Rimmel fabriek! Geen tijd om in te checken, alleen even snel de koffers droppen.

Aangenaam, Bea! Bea is mijn eerste doopnaam, dus ik word altijd overal Bea genoemd, haha.

Eerst tijd voor een hapje en een drankje, daar waren we wel aan toe, hmm!

Stiekem wilde ik deze wel meenemen, hoe leuk!

Binnenkort in de winkel: de Scandaleyes Show Off! De gewone Scandaleyes vond ik niet zo bijzonder, maar ik heb deze natuurlijk al geprobeerd en hij is een stuk fijner!

Houd je vast en keep away from the fridge, want hier komen een aantal food photos….

We werden verwend, lekker zeg!

Debbie helemaal in haar nopjes met haar nieuwe Tom Ford zonnebril. En laten we eerlijk zijn, hij staat haar prachtig!

Alles was heel lekker, maar de tomaat-geitenkaas hapjes waren mijn favoriet!

Niet geproefd, maar wel iets typisch Engels: Yorkshire Pudding.

Zoete toetjes…

En natuurlijk cupcakes!

Na de lunch was het tijd om onze labjassen aan te trekken en naar het laboratorium te gaan!

In het lab werd ons uitgelegd hoe een foundation precies wordt gemaakt en hoe de keuzes voor een samenstelling bepaald worden. Bij de vraag waarom een foundation bijvoorbeeld SPF18 bevat en niet hoger, vertelde het hoofd van Research & Development dat ze dat niet zomaar vooraf kunnen bepalen, maar dat de ingrediënten en samenstelling dat bepalen. Na tests wordt dan gekeken wat de SPF daadwerkelijk is.

Kleuren! Jep, in een foundation gaat wit, zwart, rood en geel. Op die manier worden de kleuren gemengd tot foundation tinten. Dat had ik niet verwacht!

De kleur links is de kleur van Georgia May Jagger, het gezicht van veel Rimmel producten. Het werd daar speciaal voor haar gemengd, zodat ze haar perfecte foundation had. Gaaf! Daar kan ze wel wat jaartjes mee vooruit.

De gele ‘blender’ voor in de foundation. Hier in kleine potjes, in de fabriek zit dit in enorme ketels. Ook is het eerst niet vloeibaar, maar zijn het enorme blokken die gesmolten en gemengd worden voor het deze substantie aanneemt.

Poeders, glansjes en glitters…

Siliconen!

Hierna deden we veiligheidsbrillen op onze neus en kregen we haarnetjes om ons hoofd om heel charmant de fabriekshallen te betreden. Bedenk je dat daar elke dag zo’n 100.000 mascara’s de banden af rollen. Er wordt 24/5 gewerkt, twee dagen in de week ligt de fabriek stil. Bijna alles gaat volledig automatisch, voor maar weinig dingen zijn nog mensen nodig. In totaal werken er zo’n 350 mensen in de Rimmel fabriek, wat ik verbazingwekkend weinig vond. In de fabriek zelf zie je dan ook niet echt veel mensen, het zijn vooral machines die het werk doen. Van de kleuren mengen, tot oogschaduws pressen tot het vullen van mascaraflesjes. Bizar om te zien!

Daarna deden we een leuke workshop met de visagist van Rimmel London. Zij demonstreerde de look die ze maakte op Georgia May Jagger en wij konden aan de slag met de nieuwe Rimmel producten. Op papier, of op ons eigen gezicht!

De mooie en heel aardige Georgia! Tijdens het maken van deze foto was ze al vier keer compleet opgemaakt (en was alles er weer afgehaald), en nog steeds was ze vrolijk en heel vriendelijk.

Lekker kliederen op papier, dat is lang geleden. Ik ging los met de kleurtjes en de mascara!

De look op Georgia May.

Nog een keer de nieuwe mascara!

Rond een uur of zes was het dan tijd om in te checken bij het Eastwell Manor hotel. Alles is daar zo lekker Engels, een beetje truttig, schattig, zo leuk!

Mijn prinsessenbed

En het uitzicht op de prachtige tuin, waar we ’s avonds (en de dag er na  in de ochtend) lekker gewandeld hebben.

De enorme badkamer…

…die zo’n twee keer zo groot was als mijn eigen slaapkamer thuis, haha!

Tijd voor wat te eten en te drinken (again), hmmm!

Mijn voorgerecht, zal met krab, avocado en venkel.

Zalm met mosselen

En dit was Debbies hoofdgerecht, ziet er heerlijk uit, en het was allemaal ook ontzettend lekker.

Tja, Engeland, niet zo mooi weer, dus lekker ’s avonds bij de open haar. Jep, in juli!

Een kijkje tussen mijn cosmetica-stash, de spulletjes die ik mee had genomen.

En de goodiebag!

Hier maakte ik meteen een look mee! Je ziet hier de Match Perfection foundation, de Scandaleyes Show Off Mascara, Stay Glossy lipgloss en Stay Matte poeder.

De producten zal ik nog los reviewen.

Check mijn kleine schattige flesje Love by Chloe!

Na een nacht slapen tijd om de koffer weer in te pakken, tijd om naar huis te gaan!

Nog een blik naar buiten…

Nog één rondje door de tuin!

Met z’n viertjes! Hier zie je Lotte van Vrouw (Telegraaf), Carla van Coty, Debbie van Beautyscene en ik. Fadime van Coty maakte de foto en Franciska en Fleur (ook mee op de perstrip) waren hier al weg.

Nog wat geshopt op Heathrow Airport en toen was het echt tijd om in het vliegtuig naar huis te stappen.

Rimmel, bedankt dat ik werd uitgenodigd voor deze bijzondere ervaring, ik vond het ontzettend leerzaam!

Er komt nog beeldmateriaal van de fabriek zelf, want dat is echt iets wat je móet zien. Het voelde net alsof ik in ‘How it’s made’ van Discovery Channel liep… Haha!

184 Reacties

 • Wat een geweldige ervaring, en super dat je dit met ons deelt! Ik zou zo graag ook nog eens zien hoe ze make-up maken, en hoe dit precies gaat in de praktijk. Echt ontzettend gaaf, en ook heel leerzaam! En je hebt erg mooie foto’s gemaakt zeg :love:

 • Super leuk om te zien!

 • Wat een supertof persevent! Dat landhuis waar jullie verbleven is prachtig zeg, wat een droomkasteel. En al dat eten ziet er heerlijk uit, die kleine hapjes!

  • WOW ik zie jou op elke beautyblog bij de reacties! :geek:

   • ja hé! Ik ook!

   • Op elke beautyblog? Dat lijkt me sterk, ik volg namelijk maar rond de 10 à 15 blogs.

    • ik bedoelde het niet vervelend, maar op beautygloss en serena, vind het juist leuk dat er andere mensen dezelfde blogs bezoeken

     • Ik ook, dan voelt het echt alsof we zo’n groepje volgers zijn samen, ik lees ook altijd de reacties van ‘LottedeJ’ want die zie ik altijd XD

   • En wat maakt het uit? Het is toch juist tof voor Cynthia om reacties te krijgen en Lotte is duidelijk een vaste bezoeker.

    Daarnaast zet ze ook in niet haar reacties “Kijk mijn blog, veel beter!”

   • Betekent dat jij net zo goed op al die blogs zit ;)

 • Wat leuk om te zien zeg zo een fabriek! hele bijzondere ervaring lijkt mij.

 • Dat leek mij echt een te gekke pers trip, ik ben ook heel benieuwd naar de foto’s van de fabriek.

 • Wat leuk om te zien!

 • Als geschiedenisstudent kan ik dit niet negeren, kastelen bestaan niet duizenden jaren. Dan zit je namelijk in de oudheid, en toen waren er geen kastelen in Engeland/Groot-Brittannië. Dat is pas vanaf de middeleeuwen. Honderden jaren kan wel ;) Verder leuk stuk!

  • Het kasteel bestaat volgens mij sinds 1069. Maar dat is dan inderdaad alsnog geen duizenden jaren ;-) Ik zal het even aanpassen.

 • Super! Die foto’s alleen al zijn geweldig om te zien, ik wou dat ik het met m’n eigen ogen had kunnen zien. Superleuk hee! :lol:

 • Wauw dat heeft Rimmel echt heel goed georganiseerd, prachtig allemaal! Alleen heel jammer dat jullie zelf geen foto’s konden maken, want daarvoor gingen jullie naar Londen ; vanwege de fabriek! Lijkt me een HELE leuke ervaring :)

 • Wauw, leuk zo’n artikel! Ik vind dit echt heel gaaf om te zien. Die fots in het lab vind ik gaaf, en het uitzicht van jullie verblijf, aaah lijkt net zo’n prinsessentuin haha. Cath Kidston is trouwens echt een leuke zaak, zo schattig daar. :) Ben benieuwd naar de foto’s van de fabriek!

 • Wat ontzettend gaaf! :) Maar de mascara is geen aanrader? Ik ben op zoek naar een nieuwe!

 • Wat een supercool persevenement :) Ik ben benieuwd naar de foto’s van de fabriek!

 • Supergaaf zeg! Zag al wat foto’s op Instagram voorbijkomen, lijkt me echt heel leuk om een kijkje in zo’n ‘make-up fabriek’ te nemen!

 • Gaaf zeg! En dat eten ziet er verrukkelijk uit zeg hmm!

 • Superleuk om dit te lezen, ik ben heel erg benieuwd naar het artikel met de foto’s in de fabriek zelf, lijkt me echt ontzettend gaaf om een keer in een make-up fabriek te komen.

 • Prachtige foto’s! Ik vermoed dat ze met je nieuwe camera zijn gemaakt? Je hebt echt een oog voor schoonheid, en dat kan ik erg appreciëren ;)

 • Geweldige foto’s, leuk om te zien!

 • ooh wat mooi !
  en wat grappig die match perfection foundation die je in de goodiebag kreeg heb ik ook al een maandje geleden in Slowakije gekocht, hij zat in een pakketje van rimmel match perfection foundation en bijbehorende match perfection concealer, voor maar 7,99. Geen geld dus ! en ze zijn echt super fijn !
  liefs

 • Mooie foto’s heb je gemaakt, heel leuk om te bekijken. En wat een prachtig hotel!! *zucht*

 • Wauw, supergaaf! En wat een mooie foto’s! Met welke camera zijn die gemaakt?

 • Ik moet denken aan Willem Wever:) Ik vond het vroeger zo leuk om te zien hoe snoepjes werden gemaakt. Wat super interessant is dit zeg! Leuk dat je bent uitgenodigd. Ben best een beetje jaloers… Mazzelaar:)

 • ironisch dat op de foto waar je bij verteld dat je roepnaam Bea is, je oranje nagellak draagt

 • Wat gaaf dat je daar in die fabriek mocht kijken zeg! Dat foundation uit 3 kleuren bestaat had ik ook echt niet verwacht!

 • Wauw echt super gaaf dat je een kijkje hebt mogen nemen bij de Rimmel fabriek!
  Lijkt me echt een hele leuke ervaring en wat een lekkere hapjes ook!

 • Geweldige foto`s zeg, en ik kreeg spontaan honger van je food pic`s haha

 • Heel gaaf om te zien hoe alles wordt gemaakt! Leuk om te lezen!

 • Wat een lekker eten zeg! :p Leek me een hele leuke ervaring. :)

 • wat leuk om te zien, en echt prachtige foto’s!

 • Wauwwww wat gaaf!!!

 • Wat heb je mooie foto`s gemaakt! Ziet er allemaal erg leuk uit!
  Dat hotel waar je zat ziet er ook prachtig uit!
  Liefs

 • Ooh wat gaaf dat je daar heen mocht! En van die food-foto’s krijg ik echt honger,hihi :)
  Heel erg leuk om dit allemaal te zien!

 • Ziet er uit als een leuk tripje! En je foto’s zijn stuk voor stuk echt prachtig! De foto’s waar je met je hoofd op staat, wauw! En die food foto’s zijn ook zo mooi!

 • Wat een gaaf verslag. Een super persevent. Je maakt mooie foodfoto’s zeg. Wordt vaak door mensen onderschat. Is echt een vak apart.

  • Dankjewel :) Ik ‘oefen’ dan ook al heeeel lang, stapje voor stapje leer je steeds beter hoe fotograferen nu in zijn werk gaat :D

 • Leuk zeg dat soort feitjes. Zou dat niet ontzettend gaaf zijn trouwens? Een How it’s made en dan alleen over beauty producten! Lijkt me interessant.

 • Complimenten voor de foto’s, je ziet echt een flinke verbetering! :)

 • Lijkt me een hele ervaring om zoiets mee te maken!
  En wat een geweldig hotel, ik hou van zo’n sfeertje <3

 • Mooi uitgebreid verslag. Heerlijk om ’t allemaal zo te mogen zien vind ik. Je doet dit zo leuk. Alles wat je fotografeert.
  En mooie dochter heeft Mick Jagger. :)

 • Hey! Ik had een vraagje, ik vind dat zwarte jurkje wat je op die ‘groepsfoto’ aan hebt echt super leuk!!! Waar heb je die gekocht en verkopen ze die nog steeds? En duur? :love:

 • Wat een mooie foto’s. Het lijkt mij echt een bijzondere ervaring :D

 • Super gaaf!
  Wat zou ik graag in een cosmetica lab willen werken!
  Lijkt me echt geweldig:)

 • Ohhh als ik die Yorkshire Pudding zie, heeeeeerlijk!
  Mn mams komt uit Engeland, vandaar dat ik het ken.

  Verder ziet het eruit als een hele leuke perstrip.
  Mooie foto’s ook.

 • Die kleuren voor het mengen van foundation verbazen me niet. Als je huidskleur wilt schilderen, gebruik je ook een rode toon, gele oker, wit en een tikje blauw of groen (geen zwart, maar kom). Leuk om te zien dat dit voor foundations zo gaat!

  Verder hele mooie foto’s en ik ben zo jaloers op jullie verblijfplaats :D

 • Sorry maar ik vind die ene look met die rode rand net lijken of je een enge oogontsteking hebt, heel lelijk!

  • Dankje :D Ik vind het mooi!

   • haha jou reactie… “ik vind het lelijk” “dankjewel, ik vind het mooi” :P haha! ik vind het zelf ook niet super mooi, ik had een extra laagje mascara en oogpotlood op gedaan! ik vind het ook een beetje ziek-ig ogen :S blij dat je het zelf wel mooi vind..

  • Ik vind je pools altijd super mooi… Helaas dit een van de minderen

 • Mooie foto’s! Yorkshire pudding is zooooo lekker ;D

 • wauw wat een onwijs gaaf verslag!
  prachtige foto’s en leerzame dingen!
  welke camera heb je ?
  xx

 • Supergaaf zeg, en ben benieuwd wat je nou precies van Cath Kidston hebt gekocht – ik ben ook dol op haar tuttige bloemetjespatronen! ;-)

 • wauwie super!
  Moet echt een droom zijn om zo’n cosmeticafabriek te bezoeken!
  en wat een leuke goodiebag ook :-)
  :love:

 • Wauw! Je foto’s zijn echt heel mooi. Ik zie zeker verbetering.. Heel goed! Liefs

 • wauw superleuk! ik wil echt op dat lab werken. ;o

 • Rozemarijn

  Nu we het toch over reizen hebben.. ;p
  Ik ga eind jullie 4 dagen naar Budapest en mijn ouders hebben besloten dat we alleen handbagage mee nemen.
  Wat moet ik nou mee nemen!? (Over kleding maak ik me geen zorgen).
  HELP!
  Wat zou jij mee nemen als je 4 dagen weg ging naar een heet land met alleen handbagage?
  :( :phew:

 • Hoe duur is de mini chloe? ;)

 • Wat leuk! Ik heb Rimmel altijd wel leuk gevonden, mooie foto’s!

 • Als ik op mn iphone kijk staan die foto’s volgens mij niet in de goede volgorde.. Best irritant :p

 • Hee wat gek, bij de laatste foto’s heb ik er een heleboel die grijs zijn of voor de helft grijs en de helft foto. En de allerlaatste bestaan uit een titel en een rood kruisje. Jammer! Ik heb een nieuwe laptop, misschien is dat het. Leuk stukje, het lijkt me zo grappig om aan iemand te vertellen wat je hebt gedaan die week. Ja, toen en toen heb ik boodschappen gedaan, toen ben ik even snel op en neer geweest naar londen, op donderdag heb ik dit en dit gedaan haha:P

 • Door het zien van al die hapjes krijg ik honger :P Het landhuis ziet er echt fantastisch uit en wat heeft het een mooie tuin! X

 • Jeetje, je enthousiasme en ‘stuiterigheid’ spat helemaal van het scherm af!! Heerlijk hoe jij kan schrijven, het is echt een gave! Liefs

 • Wauw dat hotel. Prachtig, sprookjesachtig. Zou daar best een nachtje willen vertoeven! Denk dat zo’n overnachting wel wat centen gaat kosten, maar dan heb je wel iets speciaals.

 • Wat een heerlijke foto’s zeg! Lijkt me echt heel bijzonder om eens vanbinnen te zien!

 • Wat een super gave reis! Dat hotel is echt prachtig, net als je foto’s!

 • Wat een super leuke ervaring! Ik zou er stiekem ook wel eens willen kijken, haha!
  Ben erg benieuwd naar de foto’s van de fotograaf!:)
  En je foto’s zien er echt super uit! Prachtig! Met welke camera zijn ze gemaakt? (Sorry als je dat al een keer gezegd hebt, maar ik weet het niet meer)

 • Leuk verslag en jullie hadden een prachtig verblijf zeg!

 • Wauw, wat een super mooie foto’s! Dit maakt het echt super leuk om naar te kijken en dit artikel te lezen. :inlove:

 • Dit artikel is al ontzettend leuk door de mooie foto’s! Leuk, zo’n tripje :D

 • Leuk zeg! Ik wil ook heel erg graag naar londen! Maar in een Rimmelfabriek kijken lijkt me echt super gaaf

 • Oh gaaaf zeg ! Super interessant om te zien. Het hotel ziet er echt prachtig uit overigens. Daar zou ik wel willen trouwen :p ! The food looks delicious, jum jums !

 • asdfghjkl. Wat een super mooie plek zeg en wat een mooie badkamer zeg o_o! Echt gaaf dat je naar die fabriek ging! En al het eten ziet er zo goed uit ♥

 • Wat ontzettend leuk en wat hebben ze dat mooi geregeld, het ziet er heerlijk luxueus uit!

 • Wat leuk om te lezen! Ben benieuwd naar de foto’s die er nog aankomen. Dat eten…. My gosh. Wat ziet dat er allemaal, stuk voor stuk, heerlijk uit!

 • Super leuk !

 • Wauw, wat gaaf!

 • Wauw dat landhuis is werkelijk prachtig! Ik houd zo erg van die oud-Engelse stijl. Heel interessant verslag!

 • PRACHTIGE foto’s heb je gemaakt Cynth! Tof dat je dat met je nieuwe camera hebt gemaakt en niet met je telefoon ofzo! Heel interessant om allemaal te zien, en dat kasteel, super mooi <3

 • Gabriëlla

  Je maakt altijd prachtige foto’s! :blush: Lijkt me echt super een keertje gedaan te hebben. 1 raar dingetje.. ik heb de “match perfection” foundation ook, maar dan in 200 Soft Beige. Ik ben veel donkerder als jou en je hebt een kleur die nog donkerder is en bij jou lijkt ‘ie te matchen maar bij mij lijkt ‘ie 3 tinten te donker..

 • Ik vind oprecht je blog steeds beter en beter worden. Zowel de kwaliteit van je foto’s (waaw!) als de informatie is echt enorm verbeterd. :) Je geeft steeds duidelijke, gedetailleerde uitleg en elk artikel toont dat je er je tijd voor neemt. Dat vind ik echt heel knap.

 • Wauw wat gaaf dit! Ben erg benieuwd naar de foto’s die nog gaan komen. Ik kijk bijna altijd naar ‘how it’s made’ dus kom maar op….

 • Super leuk om te lezen! Kun je dat gezicht waar je die look op gemaakt hebt, ook ergens op internet vinden?

 • Ik heb al een aantal fotos van Debbie gezien op haar blog.. maar jij hebt superveel fotos! En nu ben ik nog meer verliefd op het kasteeltje! Echt prachtig! Daar wil je toch wonen! (En dan neem je veel personeel in. Tja, als je het kasteel kan betalen kan dat ook toch!)

 • Wauw prachtig dat kasteel. En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt :) benieuwd naar de foto’s van de fabriek :)

 • Yorkshire Pudding is echt heerlijk! Een van mijn favorieten. Mijn moeder maakt het vaak voor mij wanneer ik weer eens op bezoek ben. Zij maakt het zonder de jus en vlees erin. Echt een aanrader om zelf eens te maken. Erg leuke trip. Wat heb je prachtige foto’s gemaakt, wow!

 • Wauw, dat hotel, die foto’s … Wat een geweldig verslagje en heerlijk dat er zoveel foto’s bijzijn! Het zag er echt enorm leuk uit!

 • oooh wauw, die mascara ziet er al goed uit :D

 • Leuk verslag en wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ze lijken gewoon professioneel ;) Het lijkt mij ook geweldig om een keer in zo’n fabriek te kijken hoe alles gemaakt wordt. Ik ben jaloers, hihi :)

 • Lijkt me een erg interessante ervaring, omdat mee te maken :)

 • Ik weet niet of het aan mijn mobiel ligt maar volgens mij staan veel foto’s door elkaar. Dan staat er bijv bij dat jullie met z’n 4tjes op de foto staan en ik zie een foto van een mascara en pas 5 foto’s later de betreffende foto. Voor de rest wel super leuk verslag!

 • Wohoo mooie foto’s heb je gemaakt!! Erg gaaf dat je een kijkje mocht nemen in de fabriek, lijkt me rete interessant :D

 • dat zag er super gave uit.

 • Gave foto’s! Ik vind alleen die foto’s van je make-up look niet mooi. Niet omdat je de foto slecht gemaakt hebt maar ik vind de foundation & poeder er niet mooi op zitten, de lipgloss ook niet en de mascara en oogschaduw vind ik er ook niet mooi uit zien. Die producten laat ik dus maar even in de winkel liggen!

 • Hemel!!! WoW, die nieuwe mascara ziet er echt goed uit. Deze moet ik nog even toevoegen op m’n shoppinglist! -xxx- Eline

 • Wauw, leuk!
  Ik word echt hebberig van al die mascara’s zo bij elkaar, haha :$

 • Dat hotel ziet er echt waaauw uit! En inderdaad echt supermooie foto’s! Het is altijd een puur plezier om zo’n artikels te lezen.

 • Wat lijkt mij dat een onwijs toffe ervaring! Wat een prachtige omgeving ook!

 • Leuk om te zien, prachtige foto’s :D x

 • Erg mooie foto’s. Gelukkig heb ik net gegeten :-) De look vind ik iets minder. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Erg leuk artikel

 • Wat een geweldige foto’s!

 • Voelt net als of ik een hele docu. heb gezien in een paar minuten! Echt super leerzaam!!
  Thnx Cynthia & m’n complimenten voor de prachtige foto’s ♥

 • Wat een supermooie locatie zeg om te mogen verblijven. Natuurlijk is een kijkje in de fabriek ook wel heel bijzonder op het moment dat je dagelijks bezig bent met beauty! erg leuk!

 • Potverdikkie, wat een prachtige foto’s.
  Zijn ze met je nieuwe camera gemaakt?
  Zo ja, het lijkt wel of ik er naast sta joh.
  Of de open haard naast me is en de glaasjes sju en zalm hapjes voor me liggen.
  Complimenten!

  Wat geweldig om te lezen over hoe dat nou eigenlijk werkt; foundation maken.
  En al die kleuren, wowie, niet verwacht!

  :love:

 • wauw, ik zou me echt een prinses voelen in zo’n mooi landhuis.

 • Leuke foto’tjes, ik ben echt súperbenieuwd naar de foto’s van in de fabriek!

 • Cynthia wat heb je toch een geweldig beroep meid!! Mooie foto’s helemaal goed!

 • Ik ben al benieuwd naar het filmpje/ de foto’s van de fabriek. Lijkt me superleuk om is te mogen zien hoe alles er gemaakt wordt. Prachtige foto’s! Dat hotel zag er echt zo gezellig uit!

 • Super leuk, zou ik ook wel eens willen haha….
  Verder leuk artikel.
  Er staat wel een fout in: Mijn voorgerecht, zal met krab, avocado en venkel. volgens mij moet zal zalm zijn ;)

 • Wat een mooie foto’s en wat een prachtig hotel, wat een weelde zeg. En ik vind je look heel erg mooi staan, echt heel mooi.

 • Super gaaf zeg wat een mooie ervaring! Wat heb je geshopt bij Cath Kidston? ik ben daar namelijk grote fan van :love:

 • Wow, what a place to be! :O Mooie foto’s & leuke goodiebag ook :love:
  Die foundations maken, dat is echt tof :geek:
  Liefs, WingedBeauty

 • Super vet dat je daar mocht zijn!

 • woow…geweldig om daar te zijn. Super mooie foto`s

 • Leuk om te weten hoe make up tot stand komt. Je hebt een mooie look gemaakt heel mooi naturel.

 • Stiekem vind ik de foto’s van het kasteel en het eten leuker dan de Rimmelfabriek. :blush:

 • iedere keer ,geniet ik weer met volle teugen! leuke foto’s…… LEUKE BAAN !

 • Bea, wat een enorm leuk artikel. Mooie foto’s! Feel good!

 • Echt super leuk! Die foundation uit de goodiebag heb ik ook vind hem super fijn! :blush:

 • Wauw wat een duidelijk verschil met je nieuwe fotocamera (tenminste, ik neem aan dat deze foto’s met je nieuwe toestel zijn gemaakt haha!) echt prachtige foto’s heb je gemaakt. Kunnen zo een magazine in wat mij betreft!

 • Erg leuk artikel! :D

 • Wat heerlijk, door die enorme hoeveelheid aan foto’s lijkt het net of je ons allemaal ook een beetje meeneemt Voelt net alsof ik er ook een beetje bij geweest ben :-)

  En de foto’s zijn weer pure eyecandy, super!

 • Door die fotos kreeg ik en klein beetje t gevoel erbij te zijn ipv op bed, te liggen wat een gaf leven heb je toch

 • Leuk dat je daar heen mocht! Ik vind altijd dat je zulke prachtige foto’s maakt, je hebt daar echt oog voor hoor! Natuurtalent! :hihi:

 • vet dat je daar heen mocht! :D

 • Oeh, al dat lekkere eten! Lijkt me ook heel interessant om alles daar te zien!

 • Dit is altijd zo uniek! Zooo super leuk vind ik dit, just love it :inlove:
  Iedere blogger heeft altijd zo haar eigen specialiteiten, en dit is een van die van jou! :D
  Super leuk geschreven, and you just made me jalous :geek:
  Nieuwsgierig naar de fabriek, jammer dat je zelf geen foto’s mocht maken, dat maakt het juist zo uniek. maar dan kan je zelf ook wel weer genieten van wat er om je heen gebeurt. ook een slimme oplossing van Rimmel ! & Die foundation. Weeeird!!! Geel zwart en rood? achja.. je moet maar zo’n gek zijn die dat verzint, en er vervolgens heeeel wat aan verdient :idea:

 • Frank Pierik

  Wat heb je een enorm leuk en uitgebreid verslag gemaakt. Wat een boel foto’s !

  Leuk hoor, fijn dat je er bij was en tot een volgende keer…

  Groeten,

 • Wow Cynthia, wat heb je weer mooie foto”s gemaakt! Wat prachtig :)

 • Ziet er super leuk uit daar. Volgens mij heb je het wel naar je zin gehad ?!

  En ik ontdekte een spelfoutje, of naja volgens mij mis je een letter!

  Mijn voorgerecht, zal met krab, avocado en venkel.

  Ik neem aan dat je zalm bedoeld ;) ?

 • Complimenten voor de prachtige foto’s. Het is al vaak gezegd hierboven maar ik kon het niet laten. Dit is genieten!!!!!!! :love:

 • Heel erg leuk artikel en prachtige foto’s! xoxo

 • Wat leeeuk! Ik wil daar ook heen, hihi. Maar dat kan zeker niet zomaar zonder uitnodiging ?:(
  Je boft echt met dit werk, Cynthia! :D xxx

 • Supergaaf!!
  Nu weet je ook echt hoe producten gemaakt worden!
  Ben benieuwd naar de fabrieksfoto’s.

 • Het uitzicht van het landhuis, de kleine hapjes. Zo leuk & mooi! Wat moet je genoten hebben! :D

 • Wat een super leuke trip! Geweldig hotel ook. Wel een beetje jammer dat je niet zelf je foundation mocht brouwen haha.

 • Super!
  Zelf hou ik niet echt van rimmel.
  Vooral de mascara”s zijn bagger. (sommige)

 • Wow, leuk om te zien zeg! Die kussens had ik ook wel willen meenemen haha!

 • Stephanie

  Heel nice dit weer, en dat allemaal op jouw leeftijd!!!

 • Wauw, amazing pictures, like always! Mooie omgeving zeg en wauw, de binnenkant is ook incredible, dat bed, de badkamer zelf.. zou er nooit meer weg kunnen gaan, helemaal niet met dat uitzicht. :’)

 • wooow dat hotel echt typisch Engels. Alles ziet op de foto’s super leuk en lekker :9 uit.

 • woow echt vet ik wil ook een keer naar zo een fabriek ! wil de foto’s echt zien

 • Voor het eerst dat ik reageer, maar ik lees al een tijdje mee met je leuke blog. Ben niet zo’n make up typ, maar ik lees je toch graag door je positieve houding en de leuke manier waarop je alles omschrijft. En in deze post valt ook je fotografie opeens op. Wat een mooie sfeervolle foto’s heb je gemaakt!

  Keep up the good work!

 • Wauw echt prachtig allemaal!
  En hele mooie foto’s!

 • Wauw, wat een super reisje zeg, heerlijk! En die hotelkamer… zucht!

 • Aaaah Cynthia wat doe je ons aan?! Wat een heerlijke food foto’s zeg, het water loopt me in de mond! Ik krijg altijd helemaal de kriebels als ik iemand zo dingen op zie schrijven op een nieuwe bladzijde in een moleskine achtig boekje, heerlijk haha. Wat een ontzettend leuke trip, wat een leuke dingen maak je toch allemaal mee en wat fijn dat je dat allemaal met ons wil delen, hier wordt ik nou blij van. :D Welke nagellak heb je hier op als ik vragen mag, ik vnd ‘m zó mooi! Kom er een shoplog van de dingen die je geshopt hebt? :) Ik wil later graag trouwen in zo’n setting het wordt Versailles of dit, haha I wish.. (ik blijf dromen ;))

 • Hihi wat grappig die badkamer zoo Engels. Met zo een lelijke gele kleur :) zo iets had ik vroeger toen ik nog in Engeland woonde alleen dan in een vreselijke groen tint.

  Ben wel erg benieuwd naar de mascara ziet er veel belovend uit!

 • Waw! Ik houd van die Engelse stijl, echt leuk dat je dit hebt mogen meemaken!

 • wauwww, dit lijkt me echt zo gaaf!
  ook mijn complimenten voor al die prachtige foto’s!

  wel een spelfoutje,
  er staat:
  Debbie van Beatyscene < moet dat niet Beautyscene zijn?

  • Oh wat scherp! Ga het aanpassen. Dankjewel.

   En @ iedereen: BEDANKT voor de leuke reacties! Ontzettend leuk om te horen hoe mooi jullie de foto’s vinden!!! Daar word ik blij van, want ik vind het op mijn beurt weer heerlijk om foto’s te maken met mijn nieuwe camera!

 • Wat super leuk!! Zou zoiets ook wel willen meemaken! Ik wil je trouwens een complimentje geven over je wenkbrauwen hier, ze zijn niet of nauwelijks bijgetekend en het staat je heel mooi en natuurlijk!

 • MMhh..lekker eten! En wel tof om te zien hoe ze foundation maken! En wat cool dat je Georga May Jagger hebt ontmoet! X

 • Heey, geweldig!!! heb je een linkje ofzo van een website waarop staat hoe je de fabriek zelf kan bezoeken??? :inlove:
  xxx

 • Hoe vet is dat! De hapjes zien er echt heel erg lekker uit, en het zou mij ook echt superleuk lijken om een keer zo’n tour te doen in een make up fabriek! Dat lijkt me echt supervet!

  X

 • Hihi, mijn derde naam (jaja 3de), is Beatrice.

 • Wauw, als ik de food-foto’s zie krijg ik echt honger ! Echt waar, eten kan je altijd heel mooi op foto zetten. :)
  xoxo

 • Ik ben al een tijdje niet op je site geweest, maar wat een ge-wel-dig artikel.
  Net alsof ik er ook bij was!

  Zo leuk al die fotos, echt. Dit vind ik het allerleukste artikel in tijden… :inlove:

  Die fotos! :inlove: