Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Na de ‘dagelijkse’ (of ‘back to school’) look die ik maakte met de MIYO producten kriebelden mijn handen om met de felle kleurtjes bezig te gaan. De keuze voor de soort kleur vond ik nog wel lastig, zou ik turquoise doen, blauw, paars, of iets met geel en oranje? Turquoise vind ik zelf altijd prachtig, dus ik koos de mooiste kleurtjes uit en ging aan de slag.

De ‘scene’ ;)

Dit is de look! Ik heb hier alleen maar MIYO producten voor gebruikt. Welke zie je straks!

In het echt is alles nog een stukje feller, het is altijd lastig om dat goed op foto over te laten komen, mijn ogen knallen er in elk geval uit!

Dit is wat ik heb gebruikt:

Alle kleurnamen staan iets naar onderen in deze blogpost.

De Candy Gloss in Happy heb ik op mijn lippen gebruikt.

En de Doll Face in 02 Cream.

Oogschaduws in 48 Sara, 32 Graffiti, 02 Sugar, 26 Haze en 33 Aqua.

De Cheeky Blush in kleur 03 Rose.

De Fresh Face Foundation in 04 Golden en 03 Nude, met elkaar gemengd om de goede kleur te krijgen voor mijn gezicht. Ik gebruik de Devil Eyes eyeliner (oogpotlood) in zwart langs mijn wimperrand.

Op mijn wimpers draag ik in de 3in1 Super Lash Mascara. Deze heeft een plastic borsteltje, waar ik normaal niet echt fan van ben, maar zoals je op de foto kan zien doet ‘ie het prima!

Alle MIYO producten zijn in mijn shop te koop!

94 Reacties

 • Mooie look! Ondanks het vele blauw vind ik het toch nog steeds heel draagbaar. Ik vind vooral die subtiele donkere kleur in de buitenste rand van je crease erg mooi gedaan. Geeft je ogen net wat meer diepte.

 • super mooie ooglook! is echt heel leuk gedaan

 • Whoa! Gaaf zeg! Ik heb gister je ‘cadeau’ van Curated binnen gehad. Thanks! Superleuke spulletjes. Gister gelijk een look gemaakt met het oogschaduwpakketje. :blush:

  • Leuk om te horen lieve Renee, zag het ook al op Instagram en Twitter voorbij komen :D Leuk om te horen dat je er zo blij mee bent!

 • Wauw wat een look! Heel gaaf :blush:

 • Ben geen fan van de kleuren, maar toch mooi gedaan.

 • wat een prachtige look!

 • Wauw, mooie dat blauw! Staat je goed :)

 • volgens mij klopt de link naar je vorige miyo look niet, ik kwam uit op de plan nl fb! mooie look overigens! zou die mascara wel heel graag willen hebben :)

 • Wauw! Normaal ben ik niet echt van de turquoise/blauwe kleuren maar dit is praaachtig! De kleuren die je erbij hebt gebruikt matchen er heel mooi mee! Geweldige geslaagde look. Ik geef Maaike gelijk over die donkerdere kleur in je crease.. die is gorgeous. :D

 • De kleuren zijn echt erg mooi! Ik denk dat ik binnenkort ook maar is mijn winkelmandje moet gaan vol proppen in je webshop haha!

 • Super mooie look! Blauw staat je echt super!:)

 • wauw wat een prachtige look. Krijg er zelf zin van om nu met kleuren te spelen

 • Lijken me fijne producten! :)

 • Wauw, deze look staat je echt prachtig en sowieso ook práchtig uitgevoerd! Ben even helemaal flabbergasted hihi! Ook omdat we de naturel look van je gewend zijn ^^
  Echt, wauw. Gewoon, wauw. Oke, nu hou ik op.

 • Echt heel leuk!! Staat je goed die kleur.

 • mooi! staat ook goed bij je haarkleur. :)

 • Mooie look, leuk dat je weer eens een ooglook aan ons laat zien, vind dat de leukste artikelen!

 • Wauuuw, prachtig zeg! Staat je heel goed!

 • Wat kun je dit toch ook goed! Het laat je ogen ook echt ”spreken”. :D Lijken me ook erg fijne mooie producten!

 • Wat een mooie look! Bij jouw ogen staat het ook echt erg mooi, hij brengt je oogkleur echt naar voren zeg maar. Goed gedaan Cynthia, keep up the good work! :love:

 • Het laat je ogen echt eruit poppen, haha :). Ziet er echt super mooi uit!

 • Wauw, staat ook mooi bij je haarkleur!

 • Door jou ben ik echt miyo fan geworden, echt een goed merk!

 • Super mooie look & wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt! :)

 • XXDaniqueXX

  Wel veel spullen.
  Hihi doe ook studie.

 • Wauw prachtig gedaan, staat je super mooi!
  Liefs

 • Wow wat een mooie look! staat je heel erg goed.

 • Wauw erg mooi Cynthia!

 • Anemarijn

  dit is echt een prachtige kleur :)

 • Ik ben niet zo van het turkoois, maar je hebt m heel mooi aangebracht! :)

 • Ohlala ! I like it a lot! Zou ik ook wel eens willen proberen :)

 • Leeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!

 • Wow, supermooi!!!!!!!

 • Ik hou normaal niet van blauw maar dit vind ik er wel heel mooi uitzien. Je ogen knallen eruit.

 • Heel mooi, vooral de tint over het bewegend ooglid!

 • Wauw echt heel mooi gedaan, lekker fris!! Je ogen knallen er meteen uit, prachtig.

 • Ik ben echt helemaal weg van je ooglook. Ik houd van turquoise kleurtjes en gebruik ze zelf ook steeds vaker in m’n ooglook. Het is een heftige kleur, maar het kán nog wel. Dat vind ik er zo leuk aan. En je kan ’t zo goed hebben, het staat je echt prachtig. Ik denk dat ik snel een bestelling ga doen en er een hoop MIYO producten in m’n mandje belanden :blush:

 • Ik hou eigenlijk helemaal niet van turquoise, maar de look staat je erg mooi!

 • Ziet er erg goed uit. Je maakt me steeds weer heel erg nieuwsgierig. Binnenkort toch maar eens even wat bestellen;D

 • Wauw! Een woord: Wauw! ik vind de ooglook je echt zoo mooi staan!

  Liefs

 • Geweldig mooie look, staat je erg goed! xoxo :blush:

 • Magdalena

  Mooie kleur cyn!!

 • Wauw prachtig! Meestal vind ik felle kleurtjes niet zo mooi staan, maar deze look bij jou is echt super gaaf, en je kan het goed hebben!

 • Mooie look hoor.

 • Gave look, lekker knallend! Als ik het bij mezelf zou doen, dan zou ik het iets minder fel maken door wat donker grijs zachtjes te gebruiken onder de ogen en een klein beetje op het ooglid om de felheid wat te verzachten, maar dat is puur omdat dit voor mij té fel zou zijn. Ik heb zoiets wel een keer gedaan, met kerst, was wel iets minder fel en minder glanzend. Maar toen ik het terug zag op de foto’s dacht ik achteraf dat ik voor de tijd van het jaar (kerst dus) beter iets had kunnen blenden met zwart of grijs haha. Ik hou van dit soort gave opvallende looks. Mooi in evenwicht door de nude lippen en je zwarte outfit! Helemaal toppie =D

 • ik vind de kleur een beetje goedkoop eruit zien als je hem zo zou dragen, wel mooi gemaakt

 • Turquoise is zo een knal kleur! Het fleurt je helemaal op ;)

 • Mooie look! De huls van de mascara is trouwens erg mooi!

 • Wauwie!! Wat een prachtige look!<3 het staat mooi bij je haarkleur en bij de gloss!

 • Mooie look :)

 • Wauw, dat knalt lekker zeg! Maar het staat je prachtig. :love:

 • Mooi, staat je heel goed! Al denk ik niet dat dit bij iedereen werkt.

 • Mooi look, lekker opvallend!

 • Erg mooie look, lekker fel en opvallend. Wat heb je trouwens prachtige, grote ogen!

 • Wauw je ogen vallen veel meer op met deze kleurtjes. Mooi hoor! Ben alleen niet zo weg van de mascara

 • Ik zou het zelf nooit durven, maar wauw, dit staat je goed zeg! :blush:

 • Wauw wat een prachtige look. Echt mooi :D

 • Wat een mooie look!

 • Die kleur staat je ontzettend goed!

 • Voor wat dient die lash conditioner? Is dat wenkbrauwgel of een soort van wimperserum?

 • Wow, wat een ijzige look, but lovely om te zien! Ik vind de oogschaduwcombo amazing, maar ook de nude lips erbij, gorgeous, echt.. wauwie! Het doet mij denken aan de look van kerstmis, ooit.. heel lang geleden, had je zelfs nog wit/blonde lokken. Was ook echt een prachtige combo!

 • Echt mooi gedaan! die kleuren staan je ook mooi!

 • Heel heel erg mooi

 • Dat blauw staat je elke keer weer erg goed!

 • Super en wat kun jij dat toch netjes! Mijn lukt het al aardig.. Maar nog net niet helemaal! ;)

 • Mooi hoor!

 • Leuke look.
  Die foto’s zijn zo scherp!:)

 • Staat je erg goed! Ik hou van blauw en ga deze look ook zeker een keer proberen te maken!

 • Mooie look! Waaaaahh die kleurtjes! <3 <3

 • super mooie look!! :inlove:

 • Prachtige look, de make-up lijkt me erg fijn :D x

 • Mooie look! Die blauwe kleuren staan je erg mooi!

 • wauw, heel mooi!

 • Mooie kleur!! Je ziet er goed uit!!

 • Ik ben dol op turquoise, ik vind het ook geschikt voor iedereen, heel feestelijk en poep-de-sjiek! Er mooi hoor en met de kleur op je lippen is het prima te dragen on any day of the week vind ik.

 • You´re looking good

 • Hey Cynthia,
  ik wilde nav dit artikel de schaduws bestellen in je shop, maar er is iets dat me irriteert. Iedere keer als ik een andere kleur selecteer, herlaadt de héle pagina. Ik kan dan niet even snel kleuren vergelijken en moet gewoon wachten. Zo’n klein detail verpest dan een beetje de beleving van een hele mooie, professioneel opgezette shop.
  Hoop dat dit te fixen is, dat verhoogt mijn shopplezier in ieder geval enorm.
  ps; ik surf met google chrome!

 • Echt een gave look, heel vrolijk!

 • Ik vind turquoise een hele mooie kleur maar niet als oogschaduw.

 • Ghehe wat een toeval: ik heb afgelopen week bijna net zo’n look gemaakt en die is vandaag online gegaan xD Maar die van jou is toch wel wat netter en gestroomlijnder :P

 • Super mooie look, je hebt het weer voor elkaar om met zo’n kleur een mooie look te maken! :D

 • Mooi!

 • ik heb tijdje terug ook producten bestel, en dit is echt mijn favo maku up merk., ik gebruik de mascara ook! ik wil nooit meer ander! bestel zeker weer als hij op is!

 • Hele mooie ooglook, ik vindt het echt een prachtige kleur!

 • Jouw staat ook alle make-up je ziet er weer prachtig uit .

 • Heel mooi. Maar dat Turqoise lijkt me niet zo mooi bij blauwe ogen.
  Welke kleur zou wel mooi staan? (heb verder blond haar).

 • Wat mooi!!

 • hele mooie look!

 • Hoi Cynthia, Wat een prachtige look weer…!

  Ik heb een beautyvraag… Ik heb twee verschillende ogen, een blauwe en een groene. Nou is dat niet het probleem, maar mijn ene oog heeft meer ooglid dan het andere (lui oog zeg maar), daar krijg ik soms een hele vreemde blik van (vind ik zelf. Mijn ene oog is wijd open, het andere staat meer op half 11. Ziet er niet uit). Ik heb al heel veel make up tips van jou uitgeprobeerd. Mooi allemaal, maar bij mij lijkt helemaal niks te staan :-( het benadrukt juist het verschil nog meer…. meer dan zonder make up. (bij het ene oog licht, bij het andere donker terwijl het dezelfde kleur oogschaduw is zeg maar)
  Ik ben jaloers op meisjes die twee prachtige gelijke ogen hebben en bij wie de make up zó goed staat (zoals bij jou bijvoorbeeld…wow!) Maar niks past bij mijn type ogen!

  Mijn vraag: weet jij misschien make up tips die het verschil een beetje kunnen camoufleren?
  Ik draag wel make up, maar durf nooit kleurtjes vanwege het verschil…

  Alvast bedankt! Liefs Lin

 • Leuke looks! Ik vind het sowieso leuk om ook naar mijn werk te experimenteren met diverse make-up looks. Ik werk namelijk als verkoopster en draag een vrij net pak als bedrijfskleding. Om er niet elke dag helemaal hetzelfde eruit te zien vind ik het leuk om af en toe wat anders te doen met mijn make-up. Hier staan leuke ideeën bij. Voor de kerstdagen zelf weet ik het nog niet, maar eigenlijk mogen glitters niet ontbreken.