Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik liet je laatst de gewéldige MAC Ice Parade collectie zien en de producten die ik daar zelf van kocht. Daar ben ik natuurlijk lekker mee bezig geweest en ik wil je nu graag twee looks laten zien die ik met het Warm palette maakte, en de Dressed to Dazzle Dazzleglass.

 

 

Dit is de eerste look die ik maakte en ook de meest voor de hand liggende. Met licht in mijn binnenste ooghoek, goud op mijn bewegend ooglid en donkerbruin in mijn arcadeboog en onder mijn oog.

Op de waterlijn zit MAC Chromagraphic Pencil in NW15, en op mijn wimpers zit een nieuwe Rimmel mascara. Het lijntje is gezet met Maybelline Master Precise.

Op mijn lippen draag ik natuurlijk de Dressed to Dazzle Dazzleglass. Verder draag ik op mijn gezicht:

Voor mij is dit een gewone dagelijkse look. De foundation bevat SPF dus mijn huid licht iets op, in het echt ben ik iets bruiner (en dan matcht mijn gezicht met mijn hals, dat is op de foto niet echt het geval).

Dan de tweede look, die iets minder voor de hand liggend is, en die ik ook met veel plezier droeg. Ik denk dat ik deze mooier vind, maar die andere is makkelijker om even snel te maken ’s ochtends. Ik draag hier van alles door elkaar heen, ik heb van licht naar donker gewerkt op mijn bewegend ooglid. De donkerste kleur zit weer in mijn arcadeboog maar ik heb de gouden kleur er over heen aangebracht voor een gouden glans. Ook zit de gouden tint onder mijn oog. 

Op mijn waterlijn zit ook MAC Chromagraphic Pencil in NW15, ik heb geen lijntje gezet langs mijn bovenste wimperrand, maar wel mascara op, weer die nieuwe van Rimmel waar nog een review over komt.

De Dressed to Dazzle Dazzleglass. Je kan helaas niet goed zien hoe mooi de kleur daadwerkelijk is, want in het echt is is prachtig!

Omdat er de vorige keer bij looks naar werd gevraagd: een foto in daglicht. Ik neem zelf altijd foto’s met flits omdat je dan de kleuren ziet zoals ze echt zijn, en in daglicht is het toch altijd anders. Nu toch eentje er bij gedaan! Ik draag bij deze laatste look trouwens dezelfde gezichtsmake-up als bij de eerste look, alleen in plaats van de NARS blush een MAC Mineralize Skinfinish.

89 Reacties

 • Wauw, wat een mooie pallette! En leuke looks heb je er mee gemaakt!:) ( rond 3 uur zit ik altijd op je site te f5-en haha tot het nieuwe artikel er staat :lol: )

 • Wederom weer prachtige looks!

 • ik vind je looks supermooi! dat palette en die gloss zijn echt prachtig!
  xx

 • Prachtige look helemaal mijn ding

 • Oh héél mooie look !

 • Wat een mooie looks! Ik vind ze beiden heel erg mooi, en beiden heel erg Cynthia. Mooi palette is het!

 • Ik vind dit echt een hele mooie look, ik zal dit zelf ook zo dragen :D

 • Wauw heel erg mooi! Mooie pigmentatie, I want!

 • Hoi, ziet er mooi uit zeg, en mooi weergegeven zo met die foto´s.
  Ik zou het zo kopen, nu ik dit gezien heb, goed werk.

 • deze look is echt gorgeous!!!!!

 • wat een mooie looks! grappig dat bij jou je mascara zo te zien ook wel eens afdrukt in je oogschaduw. Als je dat nou merkt, hoe los je dat dan op? of laat je het gewoon zo. Ik probeer wel eens met een nat wattenstaafje de mascara dan weg te halen, maar je moet toch altijd je oogschaduw weer helemaal bijwerkgen dan,merk ik. heb jij een betere tip?

  • ik bedoelde dit trouwens niet vervelend hoor! maar vind het gewoon grappig om te zien dat het blijkbaar bij iedereen wel eens fout gaat en niet alleen bij mij ;)

   • Nee joh tuurlijk vat ik dat ook niet vervelend op! :) Vaak laat ik het zo als het niet echt opvalt. En anders pak ik van die puntige wattenschijfjes, haal ik het weg met water of make-up remover en doe ik er weer wat oogschaduw overheen.

    Je kan er ook proberen oogschaduw overheen aan te brengen maar vaak dekt dat niet genoeg..

  • Ghehe ik ben een viespeuk en doe even snel wattenstaafje in m’n mond (vochtig maken, niet zeiknat) en meteen weghalen als je het ziet. Dan pakt het meteen op en inbeschuldigingstelling nooit mijn oogschaduw :)

   • Haha dan ben je toch geen viespeuk, je bent toch niet vies van je eigen speeksel :blush:

    Tenminste ik niet, ik doe dat ook altijd, in de tijd dat ik naar de wasbak ben gelopen om mijn wattenstaafje nat te maken ( en dan word dat ding natuurlijk ook weer veel te nat ofzo) zit de mascara er op en gaat het er niet meer af :P

    • Misschien wel een leuke vraag : stop jij wel eens je wattestaafje in je mond ipv nat te maken onder de kraan.
     denk 90 % van wel.
     Ik iig wel.

   • Haha dat doe ik ook wel eens hoor, is niet vies Jack :D

 • Mooi!
  Valt me wel op dat de kleuren erg lijken op die in het Naked Palette van Urban Decay, of denk ik dat maar?

 • Erg mooie looks en ik vind het palette zo ontzettend mooi, wauw!

 • Wat een prachtig oogschaduwpalette is dit! Echt draagbare kleuren, je hebt er dan ook twee hele mooie looks van gemaakt. :)

 • Wauw ik vind dit echt een hele mooie look, ik ga hem na proberen te maken met kleurtjes die ik zelf heb! :love:

 • frederique

  ik deed vanmorgen ook dat goud onder mijn ogen en nu zie ik het jou ook doen dat vind ik zo super leuk!!! wauw zou je een keer een filmpje over de laatste look willen maken?

  • ik zou ook graag een filmpje zien. Want ik weet niet zo goed hoe je het gedaan heb,

 • Ik vind de eerste look het mooist (maar ze zijn beide wel mooi), omdat ik de kleur over je gehele ooglid erg mooi vind! :love:

 • waauw, echt een super mooie ooglook zeg! <3 En de pigmentatie van dat palette ziet er ook echt goed uit!

 • De foundation van lola staat echt super mooi, het is erg natuurlijk!
  Ook twee súper mooie looks! xxx

 • Wordt er weer heel erg blij van… Mooi gedaan !!

 • erg mooi, ik ben benieuwd naar de lipgloss! :love:

 • Ik vind het erg fijn om te zien dat er een foto in daglicht bij zit. :) De looks zijn erg mooi. Ik had eerst een matig gevoel bij dit palette, maar nu wil ik hem ook hebben hihi.

 • Supermooi palette en mooie looks!

 • Wat een prachtige looks Cynthia! Ik vind de hoeveelheid foto’s in je artikel zo precies goed :)

 • wauw, je maakt echt altijd van die mooie looks!!

 • Prachtige looks! De eerste is mijn favoriet. :)

 • Heel erg mooi! En ook een compliment voor je nude maar toch frisse lippen!

 • Echt een prachtige look!

 • Oh, gawd, wat gorgeous! Die looks, waaaauw. Geweldige combinatie!

 • Prachtige looks heb je gemaakt!

 • super pretty looks :D

 • Zo te zien vallen sommige toch kleuren wat tegen qua pigmentatie. Ik had hem ook vlug even in de winkel geswachet en ik had het toen al opgemerkt dat sommige kleuren, vooral de lustre’s, aan de kruimelige kant waren. Maar desalniettemin heb je er toch een mooi look mee kunnen maken! :lol:

  • Wow, wat heb ik toch de laatste tijd? Het lijkt alsof ik niet meer deftig kan schrijven :O

 • Mooie look, en een heel mooi palette van Mac! Love it! Je had alleen wel je tatoo weg mogen knippen in de swatchfoto.

  • Waarom? :) Ik vond het leuk om hem er in te laten. Normaal knip ik hem er altijd uit, ik vond het leuk om hem er nu eens in te laten zitten.

 • Wauw, nu heb ik een beetje spijt dat ik deze niet heb gekocht. Ik heb namelijk het Sultry palette hiervan gekocht (de paarse) en kan er niet heel erg goed iets mee maken en als ik dit dan zie denk ik echt van wauw wat mooi!

 • Wauw, super mooie look!

 • Wauw echt zo mooi!

 • Superleuk! Echt mijn soort palette. Op die laatste foto sta je trouwens heel mooi :)

 • leuk! ben ook helemaal blij ben vandaag bij de mac geweest en heb een blending en pencilkwast gehaald dazzeleglosje en blot powder joehoeeeeeeeee :inlove: :inlove: :love: :love:

 • Mooie looks Cynthia! Hoop het ooit ook zo te kunnen hihi :blush:
  Weet je trouwens misschien al wat meer over de webshop? Wil niet vervelend doen maar ben namelijk zo benieuwd! :9

 • super mooie look! :)

 • Super mooie looks!
  x

 • hihi bij die laatste foto heb je een zonnebril afdrukstreepje op je neus. Dat is nou echt nog lekker zomers :) Hele mooi looks! Vooral die laatste vind ik erg mooi.

  • Haha, echt?! *even kijken* Nee, het is niet van een zonnebril, ik weet zeker dat ik geen bril op heb gehad toen haha. Gewoon iets met de make-up verkeerd gedaan :D

   dankjewel Jildou!

 • Mooie foto’s en gave looks! :)

 • Wauw, weer super mooie looks. Ik vind de 1e je erg goed staan. Ik ga hem een dezer dagen ook proberen na te maken. Zo’n mooie warme kleur combinaties. :-)) toppie!!!

 • Super mooi, ik moet nog hard oefenen wil ik mijn ogen zo op kunnen maken :P Mooie kleuren in die pallete ook :love:

 • Hele mooie ooglook! :) Maar ik vraag me af wanneer je shop eindelijk open gaat? Ik wil echt zo graag alle producten zien die je gaat verkopen! :D

 • OMG wat ben jij toch een mooie vrouw, nee serieus ik kijk erg tegen je op!
  als ik zo’n ooglook probeer te maken mislukt het altijd… x(
  je bent super!!!
  xx :love:

 • Mooie look! Maar het zou fijner zijn geweest als je met foto s stap voor stap liet zien hoe je de look hebt gemaakt.

  • Dat snap ik :) Maar dat gaat niet bij elke look, morgen komt er weer een how to video en af en toe is er ook een stap voor stap how to. Het is echt erg veel werk om dat bij elk ‘look’ artikel te doen :) Dus ik doe het af en toe.

 • Prachtige look! En die foto bij daglicht vind ik juist heel mooi, je make up lijkt op een of andere manier dan veel natuurlijker.

 • Wauw, die tweede look is echt supermooi!

 • Mooie looks, vind ze ook wel erg geschikt voor de feestdagen! Dressed to Dazzle Dazzleglass vind ik erg mooi staan op je lippen.

 • Ik vind de tweede look ook het mooist. De overloop van de kleuren zijn mooi. Ik gebruik dit soort kleurtjes ook wel alleen dan geen goud. Het enige wat ik minder mooi vind is het goud onder de ogen, ik zou eerder kiezen voor brons of taupe (bruintinten).

 • Oh de tweede is echt mooi! Dat goud onder vind ik heel mooi staan. Alleen had ik dan voor zwart op de waterlijn gekozen in plaats van huidskleurig..

 • Ik vindt allebei de looks prachtig!

 • Erg mooi vooral die tweede! ♥♥

 • mooi:P die kleurtjes:D

 • Wat een mooi palette!

 • Mooi hoor ik heb dit paletje ook ga de looks eens namaken ik vind de eerste het mooiste
  Ik hou van dit soort artikels dank je

 • Ik vind de tweede look mooier als de eerste! Ook een mooi paletje waar je veel kanten op kan!
  Die lipgloss is ook trés pretty!

 • Ik vind de tweede look het mooist, maar natuurlijk zijn ze allemaal heel mooi!

 • De 2e look vind ik erg mooi! :D
  Ook is de look helemaal af met de mooie lipglos.

 • wauw, echt supermooi!

 • heey ik vind het zo jammer maar in Utrecht bij de Douglas was dat setje van 55 euro uitverkocht :( ik wilde het zo graag. Weet iemand of het nog ergens te koop is? (ik bedoel die met een lipstick een kleine lipgloss een palletje met 4 kleuren en 3 kleine kwasten) xxx

 • Erg mooi zeg!!!Maar zou ik ook eens de andere kant van je gezicht kunnen zien en dan doel ik op je kapsel want die vind ik zo gaaf…weet ik hoe de kapper dit knippen moet :-)

 • leuk! voor meiden met een klein budget: ik scoorde in kruidvat een palette van mny (voor blauwe ogen, smokey) dat hier heel erg op lijkt qua kleuren :D Ze zijn goed gepigmenteerd, alleen de lichtste (all-over) kleur niet zo.

 • Mooi! Ik was gisteren in de mac (bijenkorf) en zag deze ook liggen maar omdat ik al veel bruintinten heb heb ik em toch maar niet gekocht. Ik heb wel de nieuwe lipstick gekocht van de ice collectie en een blauw/paarse nagellak met glitters, weet even de namen niet maar ben er erg blij mee!

 • Oeh, heel erg mooi! :blush:

 • woow die is echt super mooi zeg. die wil ik ook !!!

 • Wauw! Door deze kleuren komen je ogen echt mooi uit!

 • Erg mooie looks! Leuk dat je ook 2 totaal verschillende looks hebt gemaakt qua niveau ;)