Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik houd van mijn Urban Decay Naked 2 palette. Je leest er niet zoveel over op MissLipgloss, dus ik vond het echt tijd om weer eens een look te laten zien! Vandaag een rustige, snelle look die in vijf minuutjes gemaakt is. Inclusief een sneak preview van een nieuwe Bourjois foundation!

Dit is ‘m! Een vrij simpele look die ik gewoon overdag droeg. Ik pak de laatste tijd weer steeds vaker mijn Urban Decay Naked 2 palette en ik gebruik ook heel graag weer vloeibare eyeliner.

Ik heb matte bruine oogschaduw van MAC in mijn wenkbrauwen gebruikt en een wenkbrauwgel van MIYO. Als oogschaduwbasis heb ik Too Faced Shadow Insurance aangebracht (mijn favoriet!). Snakebit uit Naked 2 zit in mijn arcadeboog (heb ik heel simpel met een blendingkwast aangebracht), onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken draag ik Bootycall en op mijn bewegende ooglid Foxy. Ik vind de combinatie van mat en glanzend altijd zo mooi!

De eyeliner is de Max Factor Colour X-Pert en de mascara is MIYO Big Fat Lashes.

Op mijn gezicht draag ik Make Up For Ever HD Primer (de groene), Bourjois 123 Perfect Foundation met een mini beetje Maybelline FIT ME poeder.  De foundation vind ik erg prettig werken en ziet er ook mooi uit! Op mijn wangen draag ik Sleek Face Form.

Dit is de nieuwe Bourjois foundation. Hier komt later deze week een uitgebreide review van, maar hij ligt al wel in de winkel!

90 Reacties

 • Prachtige look! Die ga ik ook snel proberen :)

 • Prachtige look! Die ga ik ook snel. proberen :)

 • Wauw mooie look! Hier vanuit mijn bed lijkt ‘ie niet zo moeilijk… Maar ja, oefening baart kunst :) Al zit ik in de oefening zone .
  xxx

  • Haha same over here! Wanneer ik tutorials in bed kijk denk ik ook altijd ‘makkie!’ totdat ik daadwerkelijk opsta en het zelf uit ga proberen haha

 • Hele mooie look! Dat palette is ook gewoon prachtig.

 • Ik vind dat palette zo mooi! Je hoort er alleen maar positieve en leuke dingen over. Hij heeft echt prachtige kleuren, al die bruintinten waaauuw. Ik vind je look erg mooi! Mooi natural en perfect voor een school of werkdag. Oven de Bourjois foundation had ik al wat gelezen, ben wel benieuwd wat jij erover gaat schrijven. :)

 • Mooie look! Wat is ’t toch een handig palette hè, je kunt er zoveel kanten mee op. Ik twijfel nog steeds of ik ‘m niet ook moet kopen!

 • Volgens mij droeg ik exact dezelfde look gisteren haha! Ik ben ook dol op mijn Naked 2 palette <3

 • Ik vind dit soort naturelkleuren echt heel erg mooi, staat je ook goed :)

 • Prachtige look! Je hebt je mooie jurkje aan zie ik!
  Liefs

 • Erg mooie look :)

 • echt een prachtige look (+ palette!)

 • Wat zie je er weer geweldig uit met deze mooie look.

 • Echt een mooie, rustige draagbare look! Ik hou ook zo van mijn naked 2!
  Liefs

 • Prachtige look! Je eyeliner is nét iets te dik aangebracht naar mijn smaak, maar wat een mooie foto’s :)

 • ziet er echt prachtig uit!

 • Mooi! Zal ik voor de naked 1 of 2 gaan??

 • Mooie look! Ik vind de wat meer naturel looks heel erg mooi staan! Ik wil echt zo graag dat Urban Decay Pallette, misschien maar voor mijn verjaardag vragen..

  Liefs

 • Dit moet je echt vaker doen, zulke posts!

 • Ik draag dit soort kleuren ook meestal voor overdag. Bruintinten met beige achterig kleuren. Alleen ik gebruik niet snel een liquid eyeliner, maar een stift eyeliner en altijd donker bruin met ook donkerbruine mascara (dat doe ik altijd wanneer ik een rustige look wil, wil ik het wat meer donkerder dan gebruik ik zwarte mascara). Ik ben echt dol op mijn Naked 1 palette en ga denk ik over een poosje, met een mooie aanbieding nog de Naked 2 palette kopen =)

 • Mooie look en de foundation ziet er mooi uit, leuk zo’n minisneakpeak voor ons :D

 • Mooie look meid. Ik heb zelf het ud 1 palet die ik eigenlijk te weinig pak. Wordt weer de hoogste tijd dat ik hem erbij leg en weer een look ermee maak.

 • Erg mooi! Heel erg natuurlijk, maar die eyeliner is wel een eyecatcher. Gaaf!

 • Wat is en blijft het toch een práchtig palette, wauw. Hele mooie look, Cynthia!

 • Zeer mooie look en die foundation ziet er inderdaad echt heel mooi uit!

 • Ik houd wel van rustige looks! En die eyeliner staat je erg mooi!

 • Lijkt goed op mijn dagelijkse look :-)

 • Ik vind het naked 2 palette zoo mooi!! De look die je ermee hebt gemaakt is mooi! Erg mooi voor overdag :D

 • Mooi hoor!

 • Ik ben echt gek op mijn Naked2 en gebruik hem bij elke look wel <3

 • Een hele mooie look :)

 • Eenvoud maar prachtig! En wat een mooie kleuren in het palette zeg!

 • Staat je erg mooi!

 • Hoi Cynthia

  Vraagje, is de nieuwe bourjois foundation net zo goed als de healthy mix serum? krijg je van deze ook een gezonde gloed en dezelfde dekking?
  de healthy mix werkt bij mij supergoed, ondanks dat het lichte dekking is dekt het bij mij heel erg goed net of je van jezelf een mooie huid hebt, afpoederen hoeft niet, doe ik ook niet, ondanks dat ik een vette huid heb blijft hij goed zitten, ik baal enorm dat de healthy mix er uit gaat, tenminste dat zeiden ze tegen mij bij de drogist, eindelijk de perfecte foundation gevonden, gaat hij er uit, vandaar mijn vraag of deze hetzelfde is?

  groetjes xx

  • Ik vind deze beter dan de healthy mix. Maar hij is heel anders: pigmentatie anders, matter, lopender en een ander geurtje.

 • Wauw mooie look zeg. Naked 2 palette heeft zulke mooie kleuren kan er geen genoeg van krijgen. :inlove:

 • Die foundation ziet er zeker mooi uit!

 • Ik heb al heel veel gehoord over de Naked2 palette :D
  Toen ik in Parijs was zag ik ‘m staan in Sephora (we hebben geen Sephora in België booo!) Maar hij was best wel pricey en zeker omdat ik niet zo vaak palettes gebruik. Maar wat een mooie foto’s die je maakt! De look ziet er echt prachtig uit. Ik wou dat die winged eyeliner ook altijd zo perfect lukte bij mij haha!

 • Ik ben zo blij met dit artikel ! Ik ben echt dol op mijn urban decay naked 2 (en 1 !!!)
  dus dan is het erg leuk om hier looks mee te zien.

  Ik gebruik voor op het werk graag bootycall op mijn bewegende ooglid en onder mijn wenkbrauw en tease in mijn arcadeboog. Met een mooie eyeliner natuurlijk, maar deze van jou ga ik ook zeker proberen! :)

 • Mooie look! Zelf heb ik het palette ook, dus morgen meteen uitproberen!

 • Heel mooi gedaan hoor. Ik ben zo enthousiast geworden naar het naked2 palette dat ik het ook besteld heb. Kan ik ook van die mooie looks gaan maken net als jij.

 • Ik ben zo verliefd op deze palette! Ik heb hem in Miami gekocht omdat ik er al zoveel goeds van had gehoord. En ik moest en zou deze hebben. Ik zag hem liggen en heb hem niet meer losgelaten :) LOVE LOVE LOVE it!

  • Deze palette gebruik ik dagelijks! Eigenlijk heb ik vandaag nét dezelfde look aan, behalve in de arcadeboog heb ik tease en om mijn outer-V wat te versterken heb ik daar een beetje Busted.

 • Wat een mooie look, lekker simpel, maar toch heel mooi. Het Naked 2 palette van UD staat erg hoog op mijn wishlist.

 • super mooie look :D

 • Erg mooie look, zou je hier ook een filmpje van willen maken? dat vind ik toch net even wat makkelijker

 • Ik hou van dit soort looks, redelijk simpel en prachtig voor overdag! Jij hebt echt perfecte ogen voor oogschaduw, ik heb lichtelijk hooded eyes waardoor ik oogschaduw anders moet aanbrengen dan bij ‘normale’ oogleden en eyeliner is al helemaal een drama. Ik ben heel erg benieuwd naar je review over de bourjois foundation, jij bent er vaak net zo enthousiast over als ik!

 • pretty! zo draag ik mijn makeup vaak :3

 • Leuke look, vind alleen dat je de eyeliner niet mooi aanbrengt. Heel hoekig.

 • Nah, dat ziet er mooi uit! Vind het nog elke keer groots bewonderenswaardig hoe je zo’n mooi lijntje kunt zetten. Ik begin er al niet eens meer aan, maar mooi om te zien.

 • Ik heb vorige maand de gewone naked aangeschaft en man ik ben er zooo tevreden van ! Mijn meest gepigmenteerd oogschaduwpalet ooit ! :D

 • Wat een prachtige look!!
  Ik ben ook zo verliefd op mijn naked2. Ik gebruik hem elke dag.
  Leuk om te zien wat voor combinatie jij maakt. Ik doe foxy heel vaak in mijn arcade boog, maar zo op het ooglid vind ik hem ook heel mooi! Ik heb wel een lichtere huid dan jij dus ik moet even kijken of het mij ook staat. Ik ga het in ieder geval proberen.

  • Uh oké laat maar, ik ben nog niet helemaal wakker. :’) Ik bedoelde tease in mijn arcadeboog. Maar die heb je hier helemaal niet gebruikt. Foxy in arcadeboog gaat niet echt iets doen. haha.

 • Super mooi Cynthia! x(

 • Mooi! En ik ben ook benieuwd naar je review van de nieuwe Bourjois foundation.

 • Prachtige look! Ik hou van deze kleuren :)

 • Esther Mol

  Hele mooie look! Ik ga ‘m thuis gelijk uitproberen :-)

 • Blijft echt een prachtig palette! Denk dat ik deze dit jaar maar op mijn wishlist zet, haha. Ben benieuwd naar je review over de foundation.

 • mooooi !! Haar geverfd ????

 • Wat een mooie look. Ik ben benieuwd naar de bourjois foundation;D

 • mooii. lekker naturel.

 • Erg mooie look! ;)

 • Zulke soort looks vind ik echt prachtig! En wat een schitterend palette zeg *smelt*, mooie bruintinten en de foundation ziet er in ieder geval geslaagd uit!

 • Hele mooie look!! Ik wil nu dat Naked2 toch wel echt heel graag… Maar eerst moet ik meer van m’n Naked opmaken haha

 • Mooie, rustige look!

 • Mooie look, alleen jammer van de zwarte puntjes van je mascara..
  Er staat trouwens een typefoutje, het moet snakebite zijn in de zin: ‘Als oogschaduwbasis..ooglid Foxy’.

 • Erg mooi! Het Naked 2 palette is dan ook zo geweldig! Ik ben zo blij dat ik em heb gekocht! :)

 • Erg mooie look!

 • Wat een heerlijke look, ben zo benieuwd om die foundation een keer in het echt te testen :)

 • Mooie look! Jij hebt zo’n mooi en lief gezicht ;D

 • ik vind je eyeliner zo leuuk!
  ik heb t geprobeerd ook op deze manier te doen, maar bij 1 oog wilt t maar niet lukken….
  balen, blijven oefenen!

 • Mooie look! Toevallig vandaag net de naked 2 palette in Parijs gekocht, en helemaal blij ermee!

 • Super dit artikel hier hou ik nou van ik vind het zo leuk om deze looks na te doen
  Ga zo door met deze artikelen mag van mij vaker heb je niet het too faced return to sexy palet
  Zou k leuk vinden om daar iets van te lezen en ook het urban decay smoked palet ik heb ze allebei en ik mis daar artikelen over

 • Het is echt een heel erg mooi palette & je hebt er zeker een hele mooie look meegemaakt. :)
  Ik ben benieuwd naar je review van de bourjois foundation.

 • Prachtig! :D

 • Ah, deze ga ik echt proberen! Ik heb zelf ook het Naked 2 palette en ik ben ook gek op de combinatie van met en glanzend! :)

 • Mooie look! Ik heb een vraagje, ik heb je site al afgestruind maar kan het niet vinden: kun je eens een post maken over ” how to make nude lips met budgetmerken zoals Catrice/Essence”? (Dus zonder MAC lip erase etc.) Ik kan er nergens iets over vinden, of zie ik iets over het hoofd? Ik denk dat ik niet de enige ben die daarin geinteresseerd is…
  Thanks alvast en ga zo door met je site, ik ben ” verslaafd” vanaf het prille begin maar post eigenlijk nooit een reactie.

 • Wat ben je afgevallen! Je ziet er prachtig uit :)

 • Je wing is echt gewoon killing, wat zit die er prachtig om zeg! Damn, ik wil ook een Naked palette, die zijn pretty. ;o De highlighter op je wenkbrauwbot vind ik echt goddelijk om te zien. Ben trouwens benieuwd naar de foundation. ^^

 • frederique

  zou je hier een filmpje over willen maken? want ik zou dit zo graag na willen maken maar ik weet niet hoe.

 • Ontzettend mooi gedaan! Foxy, bootycall en snakebit, een mooie combinatie :-) Ga ik ook maar eens proberen en dan afmaken met een mooie eyeliner :)

 • Hele mooi look, wat zit je eyeliner toch weer perfect ;) Ik ben benieuwd naar de nieuwe bourjois foundation, hij ziet er goed uit hier!

 • Geweldig ! Ik houd ook ontzettend van mijn UD Naked 2 !
  Laatste paar weken heb ik UD Naked 1 weer her-ontdekt en ben ik weer helemaal verliefd op al deze mooie kleurtjes.

  * neem ook eens een kijkje op mijn blog *

 • Hoi,
  Heel graag zou ik dit pallette en de nr 1 ook willen kopen maar ik weet niet waar dat kan. Woon in een dorp in de buurt van Eindhoven en bij die V&D hebben ze geen Sephora. Iemand die weet waar ik in de buurt van Eindhoven terecht kan?

 • Cynthia wat vind jij van de Yves Rocher make-up? Ik ben zwaar zwaar tevreden over hun mascara’s, denk dat anderen dat ook wel goed spul zullen vinden, maar er wordt zo weinig van gereviewd enzo op blogs.. Heel jammer dus misschien een tipje?

 • Hoi Cynthia,

  ik vroeg me af of je die naked palletes ook in nederland kunt kopen? Zoja, waar????
  Supermooi oogschaduw!!

  gr Anouk

 • Yay, ik heb eindelijk het Naked2 palette gekregen! Ik draag nu elke look die ik kan vinden, haha. Mijn fav combi is bootycall, tease en snakebit! Die heb ik ontdekt naar aanleiding van dit artikel. Thanks!