Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Vorig jaar maart (dat is alweer anderhalf jaar geleden) liet ik voor het eerst mijn tanden witter maken (lees hier het verslag, in dat artikel kan je ook alle details over het bleken lezen). Dat beviel supergoed, mijn tanden waren prachtig wit en ik was blij! Vorige week ging ik terug voor een nieuwe behandeling. Het resultaat loopt namelijk altijd wat terug, dat is normaal, en ik wilde het wel weer wat opfrissen. Ik filmde dit om eens te laten zien hoe dat nu precies in zijn werk gaat. Ik ging dus naar The White Smile Company in Amsterdam, je hebt ook filialen in Utrecht, Groningen en Tilburg. En ik heb weer een korting weten te regelen! De hele maand oktober krijg je, als je vermeld bij je afspraak dat je via Miss Lipgloss komt, €20 korting op elke behandeling, én je krijgt een gratis tandpasta (die ik ook in het filmpje laat zien). Klik op ‘lees verder’ als je voor- en nafoto’s wilt zien.

 


Mijn tanden waren niet supergeel, maar ik vond een opfrisbeurtje wel even fijn. Ze zijn weer mooi natuurlijk wit!

Voor…


En na. Mijn tanden waren dit keer achteraf wel een tikje gevoelig, maar pijn deed het niet. Dit verschilt wel per persoon, maar je tanden en tandvlees worden dusdanig beschermt dat je er zo min mogelijk last van hebt. Ik kan het iedereen aanraden, en het is zoveel fijner dan van die setjes waarmee je je tanden thuis kan bleken. Ik heb Crest geprobeerd, en vond het niet bepaald fijn. Het is irritant: twee weken lang elke dag een halfuur die strips op je tanden. Daarnaast smaakt het vies, komt het bleekspul ook op je tandvlees (dat is bij een behandeling als ik heb gehad echt niet het geval, check het filmpje maar eens), en bij mij gebeurde er maar weinig. Crest White Strips kosten ook rond de €60. Als je nog een keer €60 er bij op legt, heb je binnen een uur witte tanden. Veilig, snel en veel mooier wit, zonder gedoe.

Er is overigens niks mis met gele tanden, alleen vind ik het zelf mooi om witte tanden te hebben. Gele tanden zijn vaak juist een teken dat je een sterk gebit hebt!

119 Reacties

 • leuk om te zien ;)

 • mooie ooglook! en wauw creepy dat mondstukje haha :p

 • haha supergrappig, vooral dat bitje zit er wel sexy uit hoor, xD
  en je zit dat je na de behandeling echt je zoveel mogelijk tand wilde laten zien :P
  ik heb er wel om moeten lachen ;)
  moet je vaker doen, zulke dingen!

 • Ik ga 1x per jaar naar de mondhygienist. Daar bleken ze niet, maar ze polijsten wel. Dat vind ik enorm fijn. En echte witte tanden lijkt me niet echt wat. Bij mij zijn ze ook helemaal niet zo geel: ik drink geen koffie en rook niet. Dus dan is zoiets ook echt niet nodig.

 • Super! Echt heel mooi :)
  Was net van plan om mijn tanden te bleken in oktober dus die korting komt super goed uit! Kun je misschien uitleggen waarom je voor deze behandeling hebt gekozen en niet voor de VIP behandeling?

 • Interessant stukje :)
  Dit viel me trouwens op:

  maar je tanden en tandvlees worden dusdanig beschermt dat je ..

  beschermt moet beschermd zijn :)

  • Het is gewoon beschermt in die zin hoor..

   • Het is wel beschermd met een D in die zin (komt omdat er ‘worden’ voor staat). Echt waar :) Maar goed, ik heb die Crest White strips ook gebruikt, ik had ze in Amerika gekocht en daar waren ze een stuk goedkoper. Ik vond ze erg goed werken, m’n tanden zijn een stuk witter. Maar het deed bij mij inderdaad ook best wel pijn af en toe! Heb ook wel erg gevoelige tanden.. Maar het ziet er bij jou nu echt suuupermooi uit! :)

   • het is een voltooid deelwoord, dus het moet wel beschermd zijn.

 • het lijkt net, bij de na foto van alleen je mond dat er op de tanden aan de rechterkant een witte streep overheen gaat, of komt dat door de camera? en ik wil dit ook al best een poosje doen, maar zou dit ook gewoon kunnen als je een stukje ‘nep tand’ hebt? kleurt dat dan gewoon mee? :blush:

  • Op de site van de white smile company staat dat dat volgens mij niet meebleekt. Dus dan zou je een donkerder stukje neptand hebben wat je dan moet laten vervangen bij je tandarts (als het tenminste op een opvallende plek zit). Ik had het al uitgezocht want heb zelf ook een stukje neptand ;)

   oh en die streep viel me ook al op :)

   • Die streep viel mij ook meteen op en ook op de tand ernaast.
    Dat is jammer, want de rest is echt prachtig!
    Het lijkt wel of hij niet goed de hele tand met bleekmiddel heeft ingesmeerd….

 • Oh wauw wat een verschil, het is echt heel erg mooi geworden.

 • Ik gebruik al jaren de Crest whitestrips(Elk 2 jaar één pakje met 20 strips).. vind ik ideaal! En bij mij doet het juist geen pijn.

 • Hoelang blijven je tanden wit? Na hoeveel tijd zie je de tanden weer geel worden? Ik wil het laten doen maar 150 euro vind ik veel als het witte gebitje snel verdwijnt.. Als ze een halfjaar mooi blijven vind ik het waard..

 • Wauw, wat een resultaat! En wat heb je op dit filmpje een prachtige ooglook op! :inlove:

 • Hoi Cynthia,

  Geldt de korting alleen voor het filiaal in Amsterdam of ook voor de andere filialen?

 • Mooi, en eigenlijk helemaal niet zo duur. Had het duurder verwacht!
  Waar heb je je sjaal vandaan, hij is echt leuk!

 • leuk filmpje hoor, je tandjes zien er weer netjes uit

 • Hee! ik wil mijn tanden ook laten bleken krijg je korting bij alle filialen of alleen die bij amsterdam?

 • Oooooh wauw, wat een prachtig eindresultaat! Ik vind je ooglook trouwens ook erg mooi. :)

 • Waaauw mooooi,
  maar op je rechter 2 tanden lijkt het wel of het een beeetje slordig gedaan is!!

 • Het ziet er weer mooi uit! Hahah dat stuk in je mond moet je ook bij de orthodontist -,-‘ Ziet er lekker charmant uit haha

 • Wauww super moooi! :D

 • Je mag de eerst 24 tot 48 geen gekleurde dingen eten!!!

  Alles wat vlekt op een wit t-shirt mag niet. Dit is omdat je dentine-kanaaltjes openstaan en alle kleur opneemt wat jij in je mond stopt. Echt alle kleurstoffen, moet je laten voor minimaal een dagje. Dus ook geen witte druiven en appels zonder schil. Want pas 24 uur na je behandeling sluiten deze kanaaltjes weer.

 • Waaaauw. prachtig!

 • Wauw, super mooi!
  Ik heb nog nooit gedacht aan mijn tanden te laten bleken.
  Maar echt wel gaaf!!
  xx Jana

 • echt super mooi hoe je tanden zijn geworden!
  ik wou altijd ook al mijn tanden bleken, maar twijfelde vaak maar nu weet ik het zeker! heel erg bedankt! en kijk uit naar je volgende blog!!
  liefsss

 • Super mooi! Ik wist niet dat er in Groningen ook eentje zat, daar ga ik binnenkort een afspraak maken :)

 • wat een mooi, maar natuurlijk resultaat!

 • heel mooi ik heb ook gedaan bij white smile company in utrecht, maar zie nog wel verschil maar niet veel meer en dat vind ik wel erg jammer, terwijl ik niet rook en de eerst paar dagen zoveel mogelijk kleurstoffen heb vermijdert het is nu 2 en half maand geleden. maar ga zeker ook over ander half jaar een opfris beurt nemen en hopen da het dan beter en langer blijft zitten.

 • ik vind het zelf nog best eng om ze echt te laten bleken, vooral omdat ik er veel verhalen over hoor dat je tanden erg gevoelig worden e.d.

 • Dat is mooi geworden! Het ziet er nog redelijk natuurlijk uit, dat vind ik wel een groot voordeel. Mijn tanden staan vrij scheef dus helaas kan ik ze niet laten bleken, dan zou ik ze eerst recht moeten laten zetten.

 • Ik had een vraagje ik zou ook heel graag mijn tanden willen bleken alleen ik heb een probleem en dat is dat ik niet tegen ”smaakjes”‘ kan zeg maar.
  Ik kan er niet tegen als iets proef in me mond wat je bijvoorbeeld hebt bij happen of als er iets gevult moet worden mijn vraag is dus: proef je er iets van of niet ?/

  Alvast bedankt.xx

 • Wow wat een verschil! Mooi zeg. Wat is trouwens je make up look PRACHTIG. kan je daar een tutorial van maken. Staat mooi, helemaal bij je stralende tanden!:-))

 • Ik ga hier nog eens goed over nadenken. Ik vond het eerst heel erg veel geld, maar als ik er zo over nadenk is dat het dubbel en dwars waard! Ik zou echt heel graag mooie, natuurlijke witte tanden hebben.

 • Hey,

  Wat zijn je tanden mooi geworden! Ik wil die van mij ook laten bleken, maar heb een draadje achter mijn tanden, zodat ze mooi recht blijven staan. Is dat een probleem?

  xxx

 • ik heb een vraagje, ik ben 15 jaar oud en heb hele gele tanden van mezelf maar ik wil ze super graag bleken weet jij of dat daar al mag onder de 18?
  xxxxx

 • als mijn beugel eruit is ga ik ze laten bleken. alleen wel gwn bij mn tandarts. is dat ook veilig en goed?

 • Wat mooi! ga het ooit ook eens laten doen!

 • Ziet er erg mooi uit!! Love witte tanden!

 • Oh ik dacht dat bleken echt veel duurder was. Dit valt reuze mee. Wat goed dat we korting kunnen krijgen door de code die jij hebt geregeld! Super bedankt. Wie weet zal ik nog gebruik van maken ook aan het einde van de maand. Op dit moment zal het even niet lukken (geld technisch moet ik even de grote uitgaven laten zitten). Het ziet er prachtig uit! Oh even een tipje over het filmen, wanneer je met je rechter hand filmt, zit je hand over de microfoon, dus dan is het geluid ineens gedempd. Je bent natuurlijk wel verstaanbaar, maar het is wel een groot verschil. Misschien kun je kijken hoe je je vingers dan om de camera houdt zodat dat niet steeds gebeurd (was me bij een vorige vlog ook opgevallen). Denk wel dat dit filmpje mij zal overhalen ook het te laten doen. Het ziet er totaal niet pijnlijk uit, verre van. Ik ben ook niet bang voor de tandarts stoel gelukkig =)

 • Wauw, prachtig wit! Ik zou zelf mn tanden ook wel willen laten bleken, vind ze zo geel :(

 • Wauw, het resultaat is echt gorgeous!

 • Aahh ik was net van plan om een afspraak te maken, deze korting komt echt super goed uit dankjewel!!

 • Ik mag het niet van mijn tandarts. Volgens hem kan je het het beste met die thuis verpakkingen doen. Zit een mindere hoeveelheid bleek in.

 • Mooi resultaat ! Ik zou mijn tanden ook willen bleken maar ik durf niet zo goed omdat ik heel gevoelige tanden heb

 • “Gele tanden zijn vaak juist een teken dat je een sterk gebit hebt!”
  dit is niet waar, want als je gele tanden hebt, dan heb je óf aanslag (roken/thee/koffie/rode wijn) óf je glazuur is dun waardoor het gele tandbeen doorschemert.
  Je tanden zijn wel heel mooi wit geworden!

 • Wat zijn je tanden mooi wit geworden!!!
  Maar wat meer mijn aandacht trok, was de ooglook.
  Zou je hier een tutorial van kunnen filmen. Ik ben net als jij, en grijp altijd naar de aarde tinten voor mijn ogen.

 • Wauw meid wat zie je er goed uit en je nog wittere tanden dragen daar ook zeker aan bij, hartstikke mooi, een lach om jaloers op te zijn! Liefs

 • Is de actie ook geldig in de finiaal utrecht?

 • Ik ben mondhygienist van beroep en ik had even een vraagje…
  Hebben ze van te voren wel tandsteen verwijderd? Op een aantal foto’s zie ik dat je tandsteen hebt bij je ondertanden. Hebben ze dit van te voren wel verwijderd?
  Is de meneer die jouw tanden bleekte tandarts of mondhygienist?

  Het resultaat mag er wezen! Ziet er netjes uit! :D

 • Hallooo ge-wel-di-ge ooglook! Sorry, maar van het hele artikel trok de ‘voor’ foto het meeste mijn aandacht.
  Zou je alsjeblieft willen laten zien hoe je die maakt? Hij is echt awesome <33

 • Aah ik vind het mooi!! Ik zou dat ook wel willen, maar heb een stukje neptand, dus dan wordt het moeilijk..

 • Wat mooi! Ik ga het wellicht ook binnenkort laten doen, maar heb wel van nature erg gevoelige tanden. Hopelijk doet het dan geen pijn.

 • Wat mooi! Ik wil dat ook heel graag, maar pas als ik 18 ben. Nu ben ik 15, dus nog 3 jaartjes wachten..

  • haha, ja dat heb ik ook! ik ga het in amerika laten doen denk ik, dat is veel goedkoper, omdat bijna iedereen het daar doet!

 • mooi resultaat! Je hebt ook echt mooie grote tanden … :D

 • stephanie

  Super mooi resultaat!!
  Geldt die korting alleen in Amsterdam of ook in 1 van de andere filialen?

 • Ik kan niet reageren op je nieuwe artikel, hebben meer mensen dit? Er staat reageren uitgeschakeld?

 • Heel erg mooi! Leuk dat je het voor ons gefilmd hebt :)

 • haha dat zwarte spul op je tandvlees ziet er echt eng uit.
  maar ik waardeer het heel erg dat je hier zo’n duidelijk filmpje over maakt :D echt top om precies te zien hoe alles gaat enzo! het resultaat is prachtig.

 • Dat wil ik ook wel eens laten doen! Spijtig dat ze The White Smile Company niet in België hebben.

 • Wauw wat prachtig! Echt een mooi resultaat!

 • Wow, echt een héle mooie ooglook. Vind dit denk ik een van je mooiste :blush:

 • Oei, mij is altijd verteld dat dat superslecht voor je tanden is.
  of is dat tegenwoordig anders?

 • Wil je een how-to filmpje maken van je ooglook?:D

 • Die ooglook viel mij ook al gelijk op, haha. Zal ook wel graag een filmpje willen zien ervan!
  Maar ziet er goed uit hoor. Was eigenlijk bang dat het dan zo nep wit zou gaan lijken, maar dat is helemaal niet zo!

 • Wat een mooi resultaat Cynthia! Ik heb het vorig jaar bij mijn eigen tandarts laten bleken.. nou je wilt het niet geloven.. 380 euro! Voor…….. 2x 10 minuten!!!! Ik vond het ontzettend kort, maar dacht dat dat normaal was. Het resultaat: vrij weinig tot niets! Ze leken iets schoner, maar verder.. nooit weer..

  Wellicht ga ik het hier eens proberen! :)

 • bij die foto VOOR dat je je tanden had gebleekt was dat getrokken in maart of is dit van nu nog? snap het niet zo goed x

 • mag ik even zeggen dat je een prachtige meid bent!
  en die ooglook :inlove:

 • Mijn vriend heeft zijn tanden in drie afspraken laten bleken – gesprek en reiniging, behandelen en nabehandelen – en hij hoeft maar een keer in de zeven jaar terug te komen! Zijn tanden zijn nu na drie jaar ook nog onwijs wit.

  Ik twijfel zelf echt enorm tussen deze methode en die van hem, jouw tanden zijn nu ook zo onwijs wit. En voor dat geld! Mmm, moeilijk. Ik ga nog eens goed denken – die korting maakt het natuurlijk onwijs aantrekkelijk!

 • :D Oo moooii, Bleken ze nou alleen de tanden die je echt ziet als je lacht enzo of doen ze alles. Lijkt me nog al lastig om bij je kiezen te komen om ze te bleken namelijk.

 • Wauw, staat je goed zeg!

  Ik had ooit van die whitestrips maar die helpen echt voor geen meter. Na een week was de kleur alweer weg, erg jammer. Dus ik zit er zodanig ook overna te denken om mijn tanden te bleken!!

 • Supermooi! Ik wil het ook laten doen, maar ik heb er nog geen geld voor. Haha vond je het van jezelf ook zo grappig om terug te zien hoe je daar ligt met dat ding in je mond? Ziet er wel freaky uit. Als je het volgend jaar weer doet en je kan weer korting krijgen, ga ik het ook proberen! :)

 • Hey Cynthia!
  Ik ben tandartsassistente dus natuurlijk moet ik even reageren :) Allereerst: je tanden zijn super mooi geworden! (ze waren al mooi hoor ;)) Waarschijnlijk heb jij “sterke” tanden, want met bleken moet je toch een beetje oppassen. Je hebt namelijk kans op (permanente) gevoeligheid. Je haalt namelijk toch een klein beetje van je glazuur weg door bleken. Dus ik zou het minder vaak doen dan om de twee jaar. Wel hartstikke goed dat je het bij een professionele kliniek laat doen! Dat is toch een stuk veiliger :) Maar voor de andere meiden: ga niet aan bleken beginnen als je al gevoelige tanden hebt (of vullingen bij je voortanden, die bleken namelijk niet mee)
  Liefs, Love

  • Ja, wat je zegt herken ik. Ik heb mn tanden nov.’08 laten bleken en heb best wel een dag pijn gehad achteraf. Van die pijnscheuten die heel diep gaan. En sindsdien had ik veel gevoeligere tanden. Nu is het eindelijk wat minder, maar de eerste anderhalf jaar waren ze echt veel gevoeliger bij warm/koud. Dat had ik vroeger nooit. Dat houdt me dan ook tegen om het nogmaals te doen. Best mooi resultaat, maar als ik goed poets en flos heb ik ook mooie tanden.

 • Je tanden zien er echt super mooi wit uit nu!
  Bedankt voor dit filmpje/artikel. Ik wil namelijk al heel lang mijn tanden laten bleken, maar wist niet eens hoe dat nu precies in z’n werk ging, hoeveel het kostte en waar je dat kon laten doen (en toevallig zit ik ook in Amsterdam, dus helemaal mooi dat je het daar laat doen). En hoorde ook steeds van mensen dat je tanden laten bleken heel slecht is voor je tanden en je tandglazuur.. maar dat is dus niet?

  Grappig trouwens dat gele tanden juist betekend dat je gebit gezond is, ik dacht namelijk juist het tegenovergestelde. Maar toch, vind ik mijn lelijke gele tanden maar niks, dus snel eens naar de bleker :D

  • bleken is heel slecht voor je tanden. laat je niets wijsmaken.

 • ik blijf erbij dat ik het niet vind kunnen dat je dit soort dingen “aanraadt”. laten bleken is niet goed voor je tanden, ook al is het “fijner” dan die doe het zelf dingetjes (die al helemaal superslecht zijn). als jij je glazuur naar de vaantjes wilt helpen moet je dat zelf weten maar dat je het aanraadt aan je lezers vind ik persoonlijk niet kunnen.

  • Je doet echt alsof ze je verplicht zoiets te laten doen. Ze zegt er duidelijk bij dat bij sommige mensen de tanden gevoeliger kunnen worden en dat er niks mis is met gele tanden. Het werkt voor haar, (prachtige witte tanden en geen gevoeligheid) dus het is heel logisch dat ze er een artikeltje over schrijft. Het is niet voor niets een beautyblog.

 • Wauw, mooi resultaat ! Ik gebruikte onlangs de Crest White strips en idd wat is het vervelend ! Ik heb het zelfs geen twee weken uitgehouden, heb ze maar met mondjesmaat opgebruikt. Wél zag ik een verschil, mijn tanden zijn wel degelijk witter, maar ik zou de volgende keer toch ook voor een echte behandeling gaan.

 • Hoe oud moet je zijn om daar te kunnen bleken?
  Ik kon het niet vinden op hun site :blush:

 • Als je nu valt en je breekt je tand af, heb je echt een probleem haha

  • Huh, hoezo? Ik snap je niet helemaal :P Dan kan er gewoon een stuk tand aan worden gezet (of hoe dat werkt) in de kleur van mijn tanden.

 • Heel mooi! Ik zou dit zelf ook wel willen, ik heb erg gele tanden van mezelf en ik stoor me er bij mezelf best wel eens aan. Wie weet waag ik me ooit nog aan ’t bleken van m’n tanden.

 • Jammer dat je zegt dat het helemaal niet slecht is om je tanden te bleken. Mijn moeder is tandarts en voor de grap vroeg ik het haar eergister nog eens.

  ”Het is juist slecht. Door je tanden te bleken wordt je glazuur erg slecht en gaat het juist meer onzuiverheden aantrekken. Op internet staan wel meer van die leugens”
  Dus.. ik denk dat je hier niet in het specifiek veel mee kunt maar wat ik wel denk is dat je bepaalde dingen eerst goed moet achterhalen!

  Verder vind ik het een hele leuke site!

 • Mooi hoor! Super dat we via jou korting kunnen krijgen! :D
  Wat ik me afvraag, is het resultaat nu witter dan het de vorige keer geworden was? (omdat ze nu natuurlijk nog niet zo geel zijn als voordat je begon met bleken) Dat vraag ik me af omdat ik het ook een keer heb laten doen en ik ben dus benieuwd als ik het nu weer laat doen of het dan nog witter wordt dan de volgende keer!

 • Is echt super mooi geworden Cynthia! :)

  Ik ga zeker gebruik maken van die 20 euro voordeel! Ga vandaag even kijken wanneer ik een op een zaterdag een afspraak kan maken :D

 • Gele tanden een sterk gebit? Nou das niet helemaal waar, de vriend van mijn moeder heeft echt vies gele tanden maar die heeft om de havenklap wel wat. Dan gaatjes, dan moet ie een kroon of vliegt de kroon eruit. Dus dat is een vergissing.
  MAAAR JE TANDEN ZIJN GEWELDIG MOOI

 • Wow, goede prijs! Dacht altijd dat dat tegen de 500 euro was.. Ben gezegend met zeer witte tanden van mezelf. Denk dat het zonde is om ze te bleken, maar als ze verkleuren dan zou ik het zeker overwegen.

 • niet in belgie? :(

 • ElselyneXx

  OOOOOH zoo mooi is het geworden ik wil het ook wel doen maar het is echt stom want ik heb nu een beugel :( en daar ben ik pas over 1 jaar vanaf :ugh:
  maar als ik het dan nog weet zal ik het zeker gaan doen!! :inlove:

 • Het is aardig wat witter geworden.
  Ik hoop voor je dat je over een paar maanden nog steeds blij bent met het resultaat en niet ineens heel wat vullingen rijker bent.
  Want zo veilig is het bleken niet, je glazuur wordt vreselijk aangetast waardoor je veel sneller gaatjes hebt.
  En dat wordt vaak vergeten maar vind ik zeker wel heel belangrijk om te vermelden! :O

 • Huh Cynthia sinds wanneer zijn gele tanden een teken dat je een sterk gebit heeft? :S

  Ik heb zelf heel erg aanslag op mijn tanden (probleemtanden!) maar ik mag ze denk niet bleken omdat 2 van mijn voortanden waren afgebroken (slap gebit) en dus gevuld moest worden met een vulling (dit is tijdelijk) Verder moeten mijn voortanden worden vervangen want ze breken langzaam af. Ik wil zo graag bleken maargoed met mijn tanden gaat dat niet. Toch maar even sparen voor kroontjes, implantaten of porseleinen plaatjes voor over mijn tanden heen.

 • ik heb onlangs pearl drops uitgeprobeerd een goedkope oplossing om je tanden te bleken t kost 10,50 bij de kruidvat niet bepaald duur maar je tanden wordel wel degeleijk een paar tinten lichter:D een goedkopere oplossing

 • Mooie witte lach!

  Ik dacht er ook eerst aan, maar heb het laten polijsten, me tandarts zij dat het heel slecht wat t bleken voor mij, ben nu wel erg tevreden, het is allemaal een stuk lichter met dus alleen polijsten!

 • Super mooi!

  Ik wil het ook een keertje laten doen, misschien geef ik het mezelf wel cadeau voor mijn verjaardag of zo iets!

 • Super mooi resultaat weer!!

 • Hi,
  super fijn, zo’n filmpje waarin alles duidelijk is! Ik denk er al een tijdje over na, en dan is het heel fijn om even te weten hoe het precies in zijn werk gaat. Ik heb nog 1 vraagje; kost het de 2e keer evenveel als de 1e keer?

  xxx

 • jaaa volgende week heb ik een afspraak, je hebt me eindelijke overgehaald!!

 • Hai,

  Ik vroeg me af of je ook iets in Zwolle/ buurt van Zwolle kent voor tanden bleken?
  Ik ben namelijk gestopt met roken & wou me tanden laten bleken hehe!
  Hoop dat je me kunt helpen!
  Gr

 • Hoe oud moet je zijn om daar te kunnen bleken?
  I really need to know that!!!!

 • hey cinthia, die paarse look op die foto, die vind ik zooo mooi! zou je daar geen tutorial van kunnen maken?
  xx

 • Annebaukje

  Hooiii!
  Omg je woont bij mijn tante in de straat!
  theofiel debock straat!
  Wat grappig!!!
  Heb je wel eens een vrouw zien langslopen met gips om haar voet?
  XXX

 • Annebaukje

  Hooiii!
  Omg je woont bij mijn tante in de straat!
  theofiel debock straat!
  Wat grappig!!!
  Heb je wel eens een vrouw zien langslopen met gips om haar voet?

  XXXAnnebaukje

 • Is er een minimumleeftijd bij The White Smile Company?

 • Superbedankt, dit was het laatste duwtje die ik nodig had om een afspraak te maken :D Thnx voor de korting en je ziet er stralend uit! xxx Ela

 • Inne Aerts

  Hoe heb je gekozen welke behandeling je nam? Grtjs