Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik vind het natuurlijk al mega tof dat je MissLipgloss.nl bezoekt. Maar als je MissLipgloss.nl leuk vindt, dan vind je het misschien ook leuk om me te volgen op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest. Not so sure? Lees dan even verder, ik licht het toe en leg uit hoe alles in z’n werk gaat.

 

Twitter

Twitter doe ik ’t langst van alle soorten social media en ik ben daar ook het meest actief.

Wat vind je daar: Dagelijkse persoonlijke updates over mijn leven, maar ook beautydingen. Ik ben hier wel heel persoonlijk, je vindt op Twitter eigenlijk mijn dagelijkse bezigheden. Als je dat leuk vindt, volgen!

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om mij te volgen op Twitter.

Instagram

Mijn verlengstuk van Twitter. Ik ben vrij actief met Instagram, ik maak veel foto’s met mijn iPhone en post die vervolgens op Instagram. Ik vind dit een van de leukste social media kanalen die er zijn, ik ben gek op het maken van foto’s, maar vind het ook leuk om foto’s van anderen te bekijken. Het is vooral leuk dat het echt een community op zich is. Ik kan me ook uren vermaken met het kijken van foto’s van anderen en die volop liken, natuurlijk!

Wat vind je daar: Foto’s die ik maak. Van van alles. Beautyproducten, eten (heel veel eten) mijzelf en mijn privé leven, thuis of op reis. Ik deel alles wat ik op Twitter deel ook op Instagram, ik zie het echt als een verlengstuk!

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Facebook

Ik ben zo dol op Facebook! Ik zie het eigenlijk als een miniblog. Ik ben er dan ook lekker druk mee!

Wat vind je daar: Alles wat te ‘kort’ is voor mijn blog, komt op Facebook. Mooie looks, leuke nieuwe producten, leuke grapjes: ideaal en leuk voor Facebook. Maar ook korte previews van blogposts die er aan komen, nuttige beautytips, weetjes en winacties! Ik vind het leuk om winacties te doen, maar ik wil mijn site er niet vol mee hebben. Speciaal voor de mensen die mijn Facebook pagina liken, heb ik dus regelmatig wat extra’s. Absoluut de moeite waard om te volgen als je mijn blog leuk vindt.

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om de Miss Lipgloss Facebook te liken.

Pinterest

Pinterest is een online plek waar je een soort prikbord kan maken. Heel veel verschillende, en jij kan kiezen waar ’t over gaat!

Wat vind je daar: Ik maak boards over van alles. Vooral beauty dingen, zoals haar, nagels en nail art, maar ook dingen die te maken hebben met kerst, dieren of eten. Je kan door mijn boards bladeren en misschien wat inspiratie op doen!

Hoevaak update ik het? Enkele keren per week.

Klik hier om me te volgen op Pinterest.

Bloglovin

Bloglovin is een handige manier om blogs te volgen. Abonneer je op de blogs die jij leuk vindt, en zo kan je dagelijks snel en makkelijk zien welke blogs updates hebben.

Wat vind je daar: Gewoon wat je hier op MissLipgloss.nl ook vindt, maar dan makkelijker te combineren met de andere blogs die je volgt.

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om me te volgen op Bloglovin.

YouTube

YouTube ken je natuurlijk wel, dé plek om video’s te bekijken en voor mij de plek om ze te uploaden!

Wat vind je daar: Mijn video’s! Ze kunnen over van alles gaan. Meestal is het beauty, maar soms neem ik je ook mee op reis, of laat ik zien wat ik geshopt heb. Het is het makkelijkst als je je op mijn kanaal abonneert, dan zie je meteen mijn nieuwe uploads en kan je ook zien wanneer ik live online ben.

Hoevaak update ik het? Elke week!

Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

Je ziet wel dat elk kanaal echt zijn eigen functie heeft, en dat vind ik leuk! Dat maakt het ook leuk om ze te updaten. Op Twitter post ik heel andere dingen dan op Facebook, en Instagram is weer uniek door de foto’s. Pinterest en YouTube zijn ook weer heel anders dan de andere social media kanalen. Dat maakt ’t ook weer leuk voor jou om ze te volgen! Op alle kanalen verschijnt met regelmaat iets nieuws, hoe vaak heb ik erbij gezet. Zo weet je ook wat je kan verwachten als je me op die plekken gaat volgen.

Zo zie je maar, Miss Lipgloss is niet alleen hier op het blog, maar ook een heel groot deel daarbuiten. En veel van de dingen die je daar ziet, zie je weer niet op mijn blog terug. Sommige dingen wel, maar het grootste deel niet. Als je dus helemaal niks wil missen, kies wat je volgen wilt en abonneer, subscribe of volg! Enjoy.

73 Reacties

 • Ik volg je op alles! Wat voel ik me nu een stalker zeg, maar vind het heerlijk om een kijkje in je leven te nemen!

 • Oh wat erg, ik volg je gewoon óveral haha! Obsessed much :P ?!

 • Leuk gedaan :) Ik volg je op twitter, instagram en youtube. En over een paar minuten ook op Pinterest :blush: , facebook heb ik niet… Maar op instagram en twitter vind je updates heel leuk, ik vind het leuk om te zien en te lezen wat (beauty)bloggers zoal doen, en je foto’s op instagram zijn ook altijd zo mooi :)
  xxx

 • Ik volg je al overal!

 • Ik volg je al op Facebook:D
  Maar ik ga je ook volgen op de andere social media!
  Liefs Lara

 • Ik volg je op alles! Ik vind het heerlijk om een kijkje in je leven te nemen!

 • i love misslipgloss !!

 • Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin!

 • Ik volg je overal al, behalve Pinterest want dat heb ik zelf niet. :phew:

 • Ik volg je op bloglovin,facebook,twitter en youtube.:D

 • Ik volg je overal al :)

 • Dat Misslipgloss niet alleen je blog is is juist leuk. Ik vind het altijd leuk om je op twitter te kunnen volgen, updates te lezen op facebook en je filmpjes te kijken. En elke keer als ik op station Zwolle sta dan kijk ik om me heen of ik jou misschien eens zie. Klinkt vrij stalkerig en alsof ik je als celebrity zie, maar ik hou gewoon van het ‘concept’ Misslipgloss. ;)

 • Gelukkig ben ik niet de enige die je al bijna overal volgt! Ik voelde me al bijna een stalker, haha.

 • Ik volg je overal, behalve instagram maar dat komt ondat ik daar zelf niet zoveel mee doen! ;-)

 • ik volg je op facebook en op je blog, de rest heb ik gewoon niet.
  maar het is wel even tot twee keer per dag mijn dagelijkse momentje!! en heb ook mijn vriendinnen aangestoken ;)
  ik vind dat je het erg leuk doet allemaal een leer vooral ook heel erg veel!!!

 • Oeh, ik volg je alleen nog niet op Pinterest! Dat ga ik meteen doen :) Ben echt verslaafd geraakt aan Pinterest de laatste dagen.

 • Ik volg je op Youtube, Twitter , Facebook en Bloglovin!
  Pinterest gebruik ik niet.

 • Wat een zinloze post

 • Ik volg je al op Twitter en Facebook, de rest doe ik niet aan. Behalve youtube, maar ik weet niet of ik je daar volg. Vind jouw youtube pagina er wel hartstikke leuk uizien :D

 • Ik ben een superfollower ;) ik volg je volgens mij overal. Ik ben niet erg actief op Pinterest, maar heb er wel een account. Ik vind Weheart it fijner en leuker :D

 • Haha, ik volgde je al met alles ;)

 • i follow you everywhere hihi ! :love:

 • Heeeee, ik had gister ook zo’n post op mijn eigen blog haha. Ik volg je overal volgens mij en ik vind alles ook echt leuk :blush:

 • Ik volg je op bijna alles, hihi :D

 • Vraag me altijd af waarom bloggers altijd zo graag overal gevolgd worden.
  Is dat om populair te doen of? Zie niet echt het nut om te schreeuwen jaa volg me overal etc.
  Wat is precies de toegevoegde waarde voor de bloggers zelf als ze veel volgers hebben denk ik dan.

  No offence naar jou persoonlijk want echt iedere blogger doet het hoor, dus zo ‘gek’ is het niet.
  Stoor me er ook niet aan ofzo maar vroeg het me gewoon af!

  • Dat vraag ik me eigenlijk ook wel af…….. En niet lullig bedoeld. 9 van de 10 winacties maak je bv ook alleen kans om iets te winnen wanneer je degene overal volgt.
   Ik heb geen FB, Twitter en al die andere flauwekul. Gewoon omdat ik dat niet nodig vind dat compleet vreemde alles maar van mij weten.
   Dus ik ben eigenlijk ook wel benieuwd waarom dat nou is :)

   • Lijkt me wel zo leuk als je ook gevolgd wordt als je ook veel werk in iets steekt….
    (daarnaast is het commercieel gezien ook handig als je veel clickviews hebt)

  • Toegevoegde waarde is de wisselwerking die je dan hebt. Van FB gaan weer mensen op het blog kijken en andersom, hetzelfde met YouTube en Twitter. Die platformen zijn zo enorm groot dat daar weer heel veel nieuwe mensen zitten die MissLipgloss.nl nog niet kennen. Als jij een status van MLG liked op Facebook, zien jouw vrienden dat ook. En die kunnen dan weer gaan kijken en wie weet, een vaste volger worden. Het zijn gewoon goede marketing tools.

   Hetzelfde verhaal met YouTube, Pinterest, Instagram, Twitter…

   En daarnaast verdien ik inderdaad ook mijn geld met social media. Met mijn blog, maar ook met deze kanalen. Dus, hoe hoger de cijfers, hoe beter. Best logisch allemaal :)

 • ik gelood dat ik officieel misslipgloss addicted ben, ik volg je overal. ai!

  • Tja, het is toch bussiness. Denk dat dat is om adverteerders aan te kunnen tonen hoeveel mensen je volgen lees: hoeveel invloed je hebt, lees: hoeveel mensen dus in aanraking komen met de betalende adverteerders..

 • Wat leuk dat je overal zo actief bent en bereikbaar voor je lezers! Maakt je toch wel een stuk “dichter bij”, tof!
  Ik volg persoonlijk je blog via bloglovin om geen blogpost te missen, en via je blog bekijk ik alle filmpjes al. Aan twitter, instagram en pinterest doe ik eigenlijk niet en Facebook gebruik ik uitsluitend voor vrienden, maar alsnog vind ik het erg chill dat je overal te followen bent. ^^

 • Ik volg je op alles :)

 • Ik volg je overal ^_^
  Pinterest is zo leuk! En I love your instagram. Altijd zo’n leuke foto’s!
  Liefsxxx

 • Leuke post! Ik volg je trouwens overal :D

 • Ik volg je op best wel veel, vind vooral het leuk om je ook gewoon in mijn timeline te hebben. En gewoon even 590 nieuwe volgers in een week? Woooohoo!

 • Wat ben je toch druk bezig :). Ik volg natuurlijk je blog en Twitter. Instagram ga ik ook maar eens doen :)

 • leuk! Zie zo, nu volg ik je ook op instagram!! ik vind trouwens dat je toffe foto’s maakt!
  ;)

 • Heb jij nog tijd over om andere dingen te doen?? Bezige bij :-)

 • Ik volg je op YouTube en je blog natuurlijk. Ik heb helemaal niks met social media.

 • Volgens mij volg ik je al behalve instagram want die heb ik helaas niet :(

 • Ik volg je op alles! :-)

 • Leuk, ik volg je overal al, behalve op instagram want dat heb ik niet! Jammer is dat, vind dat je leuke foto’s post op twitter!

 • my god.. Ik heb genen facebook. Tof dat al die social media voor jou werkt, maar persoonlijk heb ik er een gloeiende hekel aan.

 • Haha ik volg je alleen op pinterest en youtube nog niet…. ga ik gelijk even doen ;)

 • Nou, ik volgde je alleen via Bloglovin, maar nu ook op Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram!

 • Ik volgde je al overal :-)

 • Op veel platformen volg ik je al (STALKER FTW!!! haha, nee grapje hoor). Hahah en zoals Kiss & Make-up al eerder in de comments zegt, joh, het is echt knap dat jij nog zoveel kunt doen en niet in de knoop zit met de tijd. Jeetje mina.

 • Ik volg je alleen hierop,heb n te druk leven voor al die social media,vind het ook overbodig want het kost ook tijd!voor jou begrijp ik het dat je alle media gebruikt,dat is jouw inkomstenbron,hoe meer volgers hoe meer adverteerders.leuke post,maar sorry echt geen tijd voor al die social media.

  Wel jammer dat je winkans ook ermee beperkt wordt als je geen volger bent!

  • Nee hoor, er zijn heel vaak winacties hier op het blog zonder andere social media. De winacties op facebook zijn extra’s voor de volgers daar en dat staat meestal los van het blog.

 • Ik zit super veel op facebook.
  Dus heb even vind ik leuk geklikt!
  Ook daar volg ik je dus vanaf nu!

 • Ik volg je op bijna alles.. Ik wilde laatste kijken voor Instagram, alleen doet deze het bij mij niet. Nu sowieso niet omdat mijn mobiel kapot is en ik gebruik nu weer mijn oude telefoon(zonder internet) totdat ik een nieuwe telefoon heb natuurlijk.
  Ik ben niet echt actief op twitter(net als bloglovin’), ik heb wel een account en heb deze gebruikt tot een jaar geleden. Vond twitter niet meer zo leuk en veel vrienden hebben geen twitteraccount maar wel een facebookaccount waar ze heel actief op zijn. Twitter aan FB koppelen vind ik niet leuk. Op Pinterest en Facebook zelf ben ik wel heel actief! Pinterest heb ik zelfs foto’s van je gerepinned… Deze site is zooo verslavend!

 • Leuk artikel, ik ben zelf ook verslaafd aan social media, vooral twitter!

 • Ik volg je op YouTube, Bloglovin, Facebook en Instagram(:

 • Oeie ben ik hier echt de enigste leek die hier komt? Het is echt een goed artikel, want ik ben echt niet mee in al die soort dingen. En of FB volg ik je ook.

 • Ik volg je eigenlijk overal behalve dan op pinterest.

 • hihih volg je overal :D

 • Ik volg je via Bloglovin’, Facebook en Twitter :)

 • Nu ik dit gelezen heb volg ik je op youtube en facebook! ;-)

 • Ik volg je op bloglovin’ en Facebook, de rest heb ik allemaal niet. Ik zou het wel willen, maar zonder smartphone heb je er niet zoveel aan.

 • Ik voel me duidelijk een stalker haha! :D

 • Leuk, ik ben gek op Pinterest en pin veel op mijn streetstyle boards. Ga even op je boards kijken

 • Leukk!

 • Hi Cynthia! Zou je misschien een keer een artikel willen maken met tips meiden met een hele bleke huid? Ik heb bijvoorbeeld zo’n lichte huid dat zelfs de lichtste foundation van een lijn nog te donker voor mij is. Ook wordt ik in de zomer bijna niet bruin, en bruinimgcremes maken mijn huid meestal oranje. Verder vind ik je blog helemaal geweldig, echt ga zo door! X Roselynn :hihi:

 • Haha voel me nu een stalker volgde jou op alles;)!! maar wel op een goede manier bedoelt hoor hihi

 • Ik volg je op bijna alles ;)

 • Net Bloglovin ook maar is aangemaakt, is toch wel heel erg handig al je favo site’s op een rijtje!

 • in vind jouuu op instagram erg leuk!

 • Ik volg je op alles :D

 • Oh dat klinkt best wel stalkerig, haha.