Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

0000Mijn haarkleur is altijd een onderwerp van gesprek. Bij mezelf omdat ik er veel mee bezig ben en regelmatig bij de kapper zit, maar ook bij jullie en op straat. Ik krijg altijd veel opmerkingen over mijn haar! Ik ben afgelopen week weer naar mijn kapper geweest en mijn haar is nét weer even wat anders dan normaal.  P2030148

Dit is voor het verven! De kleur is heel koperachtig en de lengtes zijn heel licht geworden. Ik wilde het wel weer eens wat roder deze keer. Mijn kapper kwam met het idee om de voorkanten nu weer wat donkerder in te kleuren. Wanneer de kleur terugloopt wordt het vanzelf weer lichter en ik vertrouw mijn kapper 100%, dus ik zei: doen.

P2030168

P2030166

Dit is het resultaat! Wat meer rood-rood met hier en daar wat lichter koper en aan de voorkanten en in de lengtes wat donkerder. Dit was voorheen anders, het was juist aan de voorkant lichter, maar dat flatteerde mijn teint niet per se. Ik vind die donkere kleur mooi staan bij mijn lichte huidskleur en de kleurverschillen vind ik tof. De lichte lengtes zijn nu niet meer te zien maar dat vind ik nu wel weer mooi. In elk licht is het ook weer anders en daar houd ik echt van. Wanneer de kleur wat terugloopt door de weken heen zullen de lichtere punten wel weer zichtbaar worden, voor nu vind ik dit donkere wel heel erg tof. En het is leuk dat bovenop en in bepaald licht het koper toch weer zichtbaar is, dat zit er nog steeds in.

e832d5a739612eaf41e9afd2cb4ab14a

Al jaren gebruikt mijn kapper Davines producten om mijn haar te verven, deze keer deed ze dat met een nieuwe verf van het merk: Davines Mask With Vibrachrom. Deze compleet nieuwe permanente kleuring heeft een cremige textuur (mijn kapper zei dat het makkelijk aan te brengen is) en geeft vooral een kleur die lang blijft zitten met een goede glans. De kleuring combineert ingrediënten uit de natuur, cosmetica en textiel. Zo bevat het quinoa proteïne en essentiële aminozuren zoals omega 9. De quinoa komt trouwens uit Peru waar het met respect voor de lokale bevolking en de natuur wordt gekweekt. De verpakkingen zijn duurzaam en biologisch afbreekbaar: ook heel fijn.

Mij valt vooral meteen op dat de kleur intens en erg glanzend is! Het glanst meer dan bij vorige verfsessies en dat bevalt me wel. Mijn lengtes zijn soms wat droog doordat het een tijd geleden ontkleurd is en na het verven is dat helemaal niet meer zichtbaar. Hoe de kleur door de weken heen is, ga je natuurlijk zien op mijn social media kanalen en hier op MissLipgloss in de Sneak Peeks en plogs!

Ik ben in ieder geval weer blij met mijn kleur en ik vind het leuk om toch weer nét even wat anders dan de vorige keer te hebben. Al blijft het rood – dat is toch wel echt mijn kleur.

 

Deze kleurbehandeling heb ik aangeboden gekregen door Davines in samenwerking met FÖHN.

38 Reacties

 • Mooi! Maar het lichtere vond ik ook mooi staan. Volgens mij kun jij elke kleur wel hebben 🙂. Fijn he om een kapper te hebben die precies weet wat je staat en wat je zelf mooi vind. (En wat je haar aan kan😆) Ik ga al jaren naar dezelfde kapper in Hengelo en ben er nog nooit teleurgesteld weg gegaan.

 • Zeker mooi! Eigenlijk een beetje een herfstlook ;) Al past dat wel bij het weer van deze week in Nederland… :P

 • Ik vind je haar er eigenlijk altijd mooi uitzien!

 • oehh het is erg mooi gekleurd :D

 • Dit vind ik een van je mooiste kleuren tot nu toe! :)

 • Wauw! Echt een prachtige kleur die jou weer eens fantastisch staat!

 • Groen moet je vaker dragen!

 • Rianne michel

  Toevallig zag ik je gisteravond lopen… En dacht ik het al 😂

 • Omega 9 is een vetzuur en geen aminozuur. Plus omega 9 is niet essentieel, menselijk lichaam kan dat zelf aanmaken. Dus dat stukje klopt niet.
  De kleur zelf vind ik erg tof!

 • Heel mooi weer! Een klein subtiel verschil, maar ze hebben ’t weer goed gefixt :) Ik ben gek op rood.

 • Heel mooi weer!!
  Wanneer ik naar de kapper ga, neem ik vaak foto’s van jouw haarkleur mee :-)
  Het hoeft bij mij nooit zo fel maar ik kan daarmee wel altijd aangeven welke richting mijn haarkleur op moet gaan.
  Ik ben vandaag ook naar de kapper geweest.
  Voor de tweede keer heb ik mijn haar laten kleuren met een plantaardige verf.
  De eerste keer heb ik het in Amsterdam laten doen, nu in Boxtel (bijna om de hoek).
  Ik ben er zo blij mee.
  Mijn haar krijgt een enorme boost en omdat het allemaal plantaardig is, lijdt mijn haar er niet onder. En ook de kleur is super mooi :-)

 • Staat je weer super Cynthia!

 • Wel echt een herfstkleurtje, en dat wat je had weer zomers. Je gaat met de seizoenen mee!

 • Rood staat je echt zo goed! En het glanst ook mooi.

 • Mooi mooi! Ik hou ook erg van rood. Dat lichte stond je trouwens ook prachtig, ik vond het inderdaad (net als iedereen zo’n beetje, haha) heel zomers. Fijn dat je weer even vooruit kan!

 • Het was al prachtig, maar dit donkerdere is toch echt bijzonder mooi :) Staat je geweldig!

 • Staat je mooi! :)

 • Mooi! Ik ben ook al meer dan 10 jaar een redhead :). Het begon met rode meches in mijn blonde haar en daarna full redhead. Soms kleur ik het Fuchsia maar dat is dan maar voor even en dan word het weer terug rood.

 • Je kleur is echt weer prachtig! Dat rode staat je zo goed.

 • Hoe doe jij dat met afgeven op kussens en handdoeken in hotels ? Ik heb paars haar en moest laatst betalen vanwege schade …

 • Staat je weer eens super goed!

 • Jij kunt echt veel hebben qua kleuren. Dit is ook weer prachtig
  Ik durf niet zoveel maar gelukkig heb ik eindelijk een kapper gevonden die dat snapt en meedenkt dus eerst wat subtiele folies in een kleur in mijn haar doet en pas als ik het aandurf dit gekleur wat ‘heftiger’ aanpakt

 • Echt prachtige kleur!

 • Mooie kleur weer. Wel even wennen dat donkere weer terwijl je nog niet zolang licht ben. Liefs soraya

 • Mooie haarkleur hoor Cynthia! De punten zien er nu ook beter uit!

 • Echt een mooie mix van kleuren. Is het ook korter geworden?
  Enkele maanden terug dacht je dat je van de zomer korter zou gaan?

 • Wauw erg mooi!! Af en toe zie ik je ergens lopen en dan kijk ik stiekem even hihi ;) vind het je zo goed staan!!
  Liefs, Suzan

 • Mijn dochter klaagt momenteel dat ze verschillende kleuren blondtinten heeft. Ik heb haar gezegd dat dit juist mooi is en dat het haar dan voller lijkt (ze heeft overigens al dik haar). Ik zal haar even overtuigen met dit artikel. Pubers…! 😉

 • Prachtige kleur trouwens! Zoals altijd. ☺

 • Staat je ook enorm goed. Als ik deze blog posts zie krijg ik altijd de kriebels om ook mijn haar te gaan verven. Maar ik weet uit ervaring dat ik dan de helft van mijn kledingkast niet meer aan kan omdat een andere haarkleur me al snel veel te bleek maakt. Kan ik niets anders meer aan dan zwart, wit en grijs.

 • Wauw een mooi en duidelijk verschil! Rood staat je inderdaad prachtig!

 • ik vind dat rood zo gaaf bij je staan he :d en dit ziet er ook weer top uit meis !!

 • Staat je erg goed die nieuwe kleur! Vond je ‘oude’ kleur mooi, maar vind dat deze kleur je nóg beter staat!

 • Ooh ik vind het resultaat super mooi!!

 • Wat ziet je haar er mooi uit. Ik ben jaloers, maar ik ga binnenkort ook even iets aan m’n haar laten doen.

 • Vind het je heel erg mooi staan deze kleur! :) Super!

 • Heel fijn he, als je een kapper volledig kan vertrouwen. Ik heb dat ook met mijn kapster, vertelt het ook gewoon eerlijk als ze denkt dat het niet staat. Helaas ging zij er even tussenuit en moest ik naar een andere kapster, deze heeft mijn haar toen zoooo erg verpest. Gelukkig is nu mn oude vertrouwde kapster weer terug, geen idee wat ik zonder haar moet!!

 • Ooh, ik vind al je verschillende soorten rood je altijd geweldig staan!