Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik kreeg van sommigen van jullie al de vraag of ik de BB Cream van Yves Rocher al had geprobeerd. Ik was er mee bezig! Vandaag is het tijd voor de review en ik kan vast verklappen dat ik niet zo enthousiast ben…

Yves Rocher belooft een hoop met haar BB Cream:

 • Hydrateert de huid 24 uur lang
 • Egaliseert de teint
 • Vervaagt oneffenheden en tekenen van vermoeidheid
 • Maakt de huidstructuur glad
 • Laat de teint stralen
 • Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Eigenlijk zijn het de beloftes die alle BB Creams hebben. De Yves Rocher BB Cream kost in de winkel €18, en in de online shop €9. Lekker in de online shop kopen dus!

De bestanddelen. Er zitten verzorgende bestanddelen in als kamillebladextract, soja olie en toverhazelaarwater, maar verder ook irriterende dingen als parfum (vrij veel) en alcohol (vrij veel).

De BB Cream zit in een matte tube die er prima uit ziet, en een tube werkt ook praktisch en hygiënisch.

Op de hand ziet de BB Cream er op zich oké uit, maar je ziet al wel dat het niet echt dekkend is.

Dit is mijn gezicht met niks erop.

Hier draag ik de BB Cream van Yves Rocher. Het beeld is hier wat koeler dan op de vorige foto, dat komt niet door de foundation. Je ziet hier al dat de foundation niet dekt en vooral vrij vlekkerig is.

Ik vind dit vreselijk. Het aanbrengen was een groot drama. Op het eerste gezicht leek het wel oké, maar na eventjes ‘smeren’ vielen er een soort gaten in de BB Cream. Ik heb dat wel vaker gehad bij foundation en kan er geen verklaring voor bedenken. Vooral op mijn bovenlip gebeurde het, en zoals je ziet hier op mijn wangen. Als ik een extra laagje probeerde aan te brengen voor meer dekking, werden de vlekken alleen maar erger. Mijn neus ziet er ook vreselijk uit door de vlekkerige BB Cream.

Dit is de eerste keer dat ik een BB Cream meteen van mijn gezicht af heb gehaald omdat ik hem zo vreselijk vond. Ik kon hem echt niet laten zitten. Ik heb het geprobeerd mét verzorging er onder (Philosophy Shelter) en zonder, met primer en zonder, en het effect is telkens hetzelfde. Ik vind het vreselijk, voor mij totaal niet draagbaar. Misschien ligt het aan mijn huid? Zijn er hier dames die hem ook al geprobeerd hebben? Wat doet ‘ie bij jullie?

Pluspunten

 • Mooie, praktische verpakking
 • €9 voor een BB Cream is niet duur (maar wel duur voor een niet werkende BB Cream)
 • Te koop bij Yves Rocher fysieke winkels en in hun online shop, dus makkelijk verkrijgbaar
 • Yves Rocher test niet op dieren

Minpunten

 • Het is onmogelijk om de BB Cream goed aan te brengen, het wordt één vlekkerige boel
 • Er zit veel alcohol en parfum in
 • Voor mij is de BB Cream niet draagbaar

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.

Skippen als… je een goede kwaliteit BB Cream zoekt.

Yves Rocher BB Cream is nu te koop in hun fysieke filialen en in de online shop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

104 Reacties

 • Hij ziet er inderdaad niet zo fijn uit. Jammer!
  De verpakking vind ik wel leuk trouwens, met die lichte kleurtjes, maar daar gaat het niet om natuurlijk.

 • Oh nee, laat maar wezen dan! Erg jammer dat ‘ie vlekt enzo. :(
  Dan blijf ik wel lekker bij mijn Garnier BB cream!

 • Bah, nee die ziet er niet echt mooi uit. De verpakking ziet er wel mooi uit, mooi luxe en lekker simpel en clean. Maar de kwaliteit? Damn. Hij vlekt best wel. Sowieso vind ik de dat de crème er best wel dik uit ziet. Naar mijn mening net wat té dik en het lijkt me niet echt lekker om op te smeren. Maar dit is natuurlijk persoonlijk, haha. Deze BB cream is eh, een grote teleurstelling. Jammer genoeg. :(

 • Hij vlekt wel heel erg eigenlijk! Jammer dat hij niet doet wat hij beloofd. Het enige leuke aan deze BB cream is, wat Emilia al zei, de verpakking.

 • Jammer dat hij niet zo goed is :(

 • Haha, het lijkt weleen beetje op die van- ik geloof- dior, die was ook zo lekker egaal en neutraal van kleur. Goed om te weten in elk geval! En blij dat ik net weer een skin79 gekocht heb. Normaal blijf ik switchen, nu ben ik eindelijk een keer zo weg van een merk dat ik het opnieuw koop.

 • Jammer, een BB-Cream van €9 zou ideaal zijn.
  Hoe kan het trouwens dat hij in de winkel het dubbele kost van het product in de online shop? Als alles op die manier gaat komen mensen alleen nog naar de winkel om het product te proberen, waarna ze het toch op internet bestellen…

  • als je een klantenkaart hebt dan krijg je elke maand een kaart in de bus waarbij je elke keer een gratis product krijgt en 50% korting op je aankoop, of 1+1 gratis.. zo komt de prijs in de winkel uiteindelijk wel overeen met de prijs in de webshop.

  • In de winkels is ook heel vaak een korting van 50% op alle producten. Best wel raar eigenlijk.. want dan weet je in ieder geval dat je nooit de volle prijs voor iets van Yves Rocher moet betalen.

   @ Cynthia
   “Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.”
   Hier moest ik wel even om glimlachen, haha :)

   Liefs

 • Hij ziet er inderdaad niet zo mooi uit, jammer!

 • wat een drama zeg!

 • Zonde, maar bedankt voor de review! Die koop ik dus NIET!

 • Hmmm jammer zeg!

 • Balen zeg! Ik vind Yves Rocher altijd zo’n leuk merk, ik vind het tegenvallen dat die bbcream zo slecht z’n werk doet.. Ik wil een bb cream aanschaffen, fijn dat ik nu weet dat ik deze niet moet kopen! x

 • Wat jammer!

 • Erg jammer dat dit zo’n tegenvaller is

 • Ehh nee, dat ziet er niet echt goed uit! Amper dekking, wat jammer!

 • Super jammer dat ‘ie zo tegenvalt… :(

 • Wat een goede review weer.
  Helaas test Yves Rocher tegenwoordig wel weer op dieren.

 • Amanda92love

  Volgens mij komt het door de alcohol erin heel jammer want dacht dat Yves rocher altijd natuurlijke producten verkocht schijnbaar ook onzin dan :(

  • Hoezo? Een product is toch niet opeens niet natuurlijk als er alcohol in zit?
   Dacht dat dat ook gewoon een natuurlijke stof is…

 • Dit ziet er inderdaad niet mooi uit. Fijne review!

 • Wat een tegenvaller! Ik vind het leuk dat je de laatste tijd ook meer reviews geeft over producten waar je niet enthousiast over bent, want die zitten er natuurlijk ook tussen! En wat een groot verschil of je hem in de winkel of in de webshop koopt??

 • Ohh nee, dit is helaas helemaal niks.

 • Het ziet er idd niet al te best uit , idd skippen dus

 • Nee, dat is echt niet mooi! de tube vind ik trouwens ook afgrijselijk.

 • Hm nee, dat ziet er inderdaad niet goed uit! Gek ook dat er zoveel parfum en alcohol in zit, dat ben ik niet gewend van Yves Rocher!

 • Toch jammer dat al die merken nu een bb Cream uitbrengen,terwijl ze helemaal niet goedzijn :(

 • Ik vind het van yves rocher ook jammer dat ze het niet op dieren testen niet vol kunnen houden. Ze zijn nu ook de chinese markt op gegaan en daar word nog vaak op dieren getest. Ze beweren dat ze daar niks aan kunnen doen. Dat kun je WEL! denk ik dan. Trek je terug uit de chinese markt!

  • +1! Ik vind het ook zo schijnheilig dat ze nog steeds zo’n konijntje op hun website hebben staan, want volgens Yves Rocher ‘testen we zelf toch niet?’ – nee, maar jullie betalen een bedrijf in China om wel op dieren te testen! Erg jammer. Ik hoop dat Cynthia ook deze pluspunt in een minpunt verandert… =)

   • door die regels in China wordt het ook steeds erger.
    straks kan je haast niks meer gebruiken/kopen zonder dat er bloed aan je handen kleeft.

 • Nee ik pas! ik zag het al bij de swatch op je hand. Wat een vreselijke bb cream zeg.

 • Wat jammer dat hij zo tegenvalt!

 • wat raar zeg had ik niet verwacht. Ik heb geen bb cream maar een getinte dagcreme van balea die heb ik in duitsland gekocht. Was maar 3 euro. En echt…ben zo verbaasd over de werking! Ik heb er ook de oogcreme van en die vind ik beter werken dat de loreal creme van 20 euro! Mochten jullie ooit in duitsland komen ga dan even naar de drogist! En koop gewoon dingetjes die je wilt testen. Ik heb zo veel producten ontdekt die ik nu elke x opnieuw koop

 • Bah, jammer zeg! :o

 • Ik heb hem ook en ik vind hem wel fijn! Misschien komt het omdat we een verschillende huid hebben?

 • Hmm.. hij lijkt wel heel erg dik. Jammer!

 • Ik wou dit ik dit een paar dagen eerder had gelezen! Heb hem eergisteren ook gekocht en ben zo teleurgesteld! Je ziet er niks van (en bij mij hoeft het niet super dekkend, integendeel zelfs) en hij smeert inderdaad echt raar uit. En toen ik zag dat er zo veel alcohol in zat, had ik al helemaal geen zin meer om hem vaak te gebruiken…

  Tja. :)

  • Als je niet houd van veel dekking dan raad ik je die van Olaz aan!

 • Hahahaha ‘Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.’
  Wel balen dat sommige producten zo slecht zijn. Ik vraag me af wie dat soort producten dan wel kopen en er ook werkelijk tevreden over zijn…

 • Nu ben ik wel benieuwd naar die van The Body Shop als alternatief. :)

 • Wat jammer zeg! Ik vind Yves Rocher altijd een super fijn merk :) Jammer dat deze tegenvalt.

 • Ik heb echt een hekel aan vlekken :(

 • Hahaha moest lachen om dat “Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.” Daar is iedereen toch naar op zoek! :*) xD Echt jammer dat ie zo tegenvalt! Ik had ergens anders een review gelezen van iemand die er wel tevreden over was :O

 • hm jammer! Hij zag er mooi uit, maar aan je minpunten te lezen ga ik hem niet halen!

 • wat vreemd dat de prijs in de winkel en online shop zoveel verschillen :O

 • ”Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.”
  jaaa dat is wat ik zoek XD NOT

 • Jammer dat hij niet werkt zoals hij hoort te werken. Ik zal deze bb cream nu niet zo snel kopen.

 • Jammer dat het niet doet wat het moet doen! Eerlijk gezegd kan ik zelf niet heel veel aan de foto’s zien, maar dit kan ook door het licht komen?

 • De verpakking ziet er veelbelovend uit, maar goed om te weten dat je deze BB cream vrijwel niet zonder vlekken kunt aanbrengen.

  Skippen voor mezelf dus. :blush:

 • Okeeej, dit is wel heel slecht!

 • Pff, jammer dat het het niet is! Meestal vind ik die producten van Yves Rocher wel mooi, alleen je krijgt er een beetje kil, bleek gezicht van.. :sad:

 • Nee echt niet mooi, vooral omdat hij vlekken veroorzaakt.

 • Oh jammer!!
  Ik moest echt lachen toen ik dit las: ”Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.”
  :)

 • Jammer zeg! Zag er veelbelovend uit, maar helaas. Goede en duidelijke review!

 • Wow! Ik verwachtte net een heel positieve review van deze BB cream. Ik gebruik hem nu al een aantal dagen en ik vond het resultaat juist verrassend mooi. Op mijn huid ziet hij er véél mooier uit dan bijvoorbeeld de BB creams van Gosh of Garnier. Voor mij werkt hij dus perfect! En helemaal zonder vlekken…

 • Wat ontzettend jammer:(

 • Haha, ik moest vreselijk hard lachen bij je stukje van; ‘iets voor jou als’ en ‘skippen als’
  Wel apart dat zo’n merk dan zo’n slechte bb cream uitbrengt!

 • Hij dekt niet goed, erg jammer!

 • “Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.”
  YAY, NU HEB IK MIJN IDEALE PRODUCT GEVONDEN!!! – zei niemand. Jammer dat al die merken denken dat ze BB’s moeten uitbrengen, want ik lees dat ze allemaal stuk voor stuk waardeloos zijn :’)

 • Leuk geprobeerd, maar helaas.. jammer. Leuke review wel!

 • Wa jammer dat deze je niet bevalt. Ik vindt deze namelijk bij mij perfect, zelfs een van de beste die ik ken en ik heb er al heel veel uitgeprobeerd. Ik heb de kleur medium en deze is perfect voor mijn huid echt geweldig gewoon. Jammer dat deze bij jou niet geslaagd is maar zo zie je maar weer dat je niet als koper van 1 recensie uit moet gaan, en verder gewoon zelf het product moet testen. :blush:

 • Het is misschien een rare reactie, maar ik wilde even zeggen dat ik het echt waardeer dat je ook opgestuurde producten negatief durft te beoordelen. Dat maakt je blog zóveel betrouwbaarder.

 • wat jammer.. maar een erg goede review

 • Wat raar dat de creme op internet goedkoper is dan in de winkel. Dat moet eigenlijk niet kunnen. En dan ligt het er nog aan hoeveel de verzendkosten zijn.
  Leuk dat je alles eerlijk beoordeeld, of het nu goed of slecht is.
  Als ik nu wat wil kopen, dan zoek ik het eerst op, op jouw site.

 • Bahbah het ziet er niet mooi uit, eigenlijk verschrikkelijk, allemaal ongelijkmatige vlekken… nee niet mijn ding.

 • Als jij hetzelfde probleem hebt bij foundation zou het dan niet gewoon een probleem bij jou kunnen zijn? Je zou meer soorten BB cream moeten uitproberen om uit te vinden of dit wel een goed of slecht produkt is in vergelijking met andere BB creams.

 • Jeetje wat een slecht product! Ik snap niet dat je als bedrijf zoiets op de markt brengt! Je test een product toch eerst goed denk ik dan.

 • Brrrr… Ik heb het sowieso al niet echt met BB creams, en dit helpt dus echt niet… :-)

 • ‘Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.’

  Hahaha

 • Jammer dat hij niet fijn werkt, wel fijn om te weten natuurlijk :) x

 • Erg jammer!

 • Ik kocht de BB cream onlangs online (dus kon het niet testen) en eerlijk gezegd vind ik het ook niet veel waard. Het is ok als dag crème?? En bij mij vlekt het niet. Maar de dekking is niet ideaal. Het ruikt interdaad heel erg goed dus inderdaad veel parfum in.

 • Bij mij brengt hij juist wel heel mooi aan! Inderdaad jammer van de parfum en alcohol. Als ik iets meer dekking nodig heb als ik weer eens een break-out heb meng ik hem soms met een beetje foundation. Gaat eigenlijk perfect :)

 • Haha, wat een vreselijke BB cream zeg =S Fijn dat jij het voor ons hebt getest, hoeven wij niet die fout te maken er geld aan te verspillen, thanx! Ja, ik zag het goed op de foto’s, de neusplek bij de neusvleugels, ik heb dat soms wanneer mijn neus erg droog is, maar als dat gebeurd ligt het meestal aan het soort product ja. En die vlek op de wang, nou lekker weg doen die BB cream. Ik sla goede reviews op wanneer er iets voorbij komt waarvan ik laaiend enthousiast raak… maar ik heb nog geen super fijne BB cream voorbij zien komen volgens mij. Wat is ook alweer de fijnste BB cream die jij tot nu toe hebt gebruikt?

  • Ik vind Essence My Skin tinted moisturizer tot nu toe de allerfijnste!

 • Het valt me op dat Yves Rocher echt heel wisselende producten heeft. De ene keer is het top, de andere keer écht niet.
  Met jou review kan ik de BB cream toch nog niet helemaal afschrijven. Ik vind ‘m er nog best fijn uit zien. De full-face foto’s vind ik wel erg teleurstellend. Niet vanwege het product, maar vanwege de kwaliteit! Je gezicht is paars, het is totaal niet duidelijk hoe het product er nou uit ziet. Dit is normaal veeeeel beter op jou site! Ook al vind je het product niets, je kan toch wel fatsoenlijke foto’s er bij zetten??

 • Stephanie

  Ah wat jammer! Ik was van plan hem te kopen maar ik wilde toch wachten totdat jij hem had getest. Nu weet ik zeker dat hier m’n geld niet aan uit hoef te geven!

 • Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.

  Heerlijk zo lekker eerlijk! :)

 • Hmm, jammer!

 • ik vind hem juist wel goed en krijg geen vlekken.. Hij is dus op elke huid anders!

 • Ik heb hem een tijdje terug al besteld en een aantal keer uitgeprobeerd. Ik heb helemaal geen last van de “vlekken” of “gaten” waar je het over hebt. Ik vind hem makkelijk smeerbaar, en het geeft een lichte egale dekking. Wel wat lichter dan l’oreal (die daarom mijn favoriet is). Ook merk ik duidelijk dat het een voedende bb creme is, of in ieder geval veel voedender dan die van l’oreal of garnier. Mijn moeder heeft hem ook al een aantal keer geprobeerd en zij vind hem ook fijn. Ik zie ook een verschil wanneer ze hem heeft opgedaan; haar gezicht straalt veel meer en ziet er gewoon goed uit. Het enige minpunt zelf vind ik de dekking, deze is wel ok maar zou iets meer mogen zijn. Zelf gebruik ik over deze bb creme nog een compactpoeder van Rimmel, en dan is het prima. Dit hoef ik bij die van ‘loreal niet te doen.

 • priscilla

  Ik heb hem ook maar ik vind hem best goed, heb ook echt geen last van vlekken.. misschien is de cream toch iets te donker voor je huid?

 • Meestal zijn de rpoducten van Yves Rocher fijn, maar dit lijkt best wel een tegenvaller.. Try again Yves!

 • Wendelien

  “Iets voor jou als… je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.” I laughed out loud, haha. Dan houden we het maar op de Maybelline BB Cream! Erg fijn is die :)

 • Ziet er niet fijn uit en zou het dankzij jou review dan ook niet aanschaffen. Heb al een aantal gehad die niet bevielen… Nivea, garnier.. Ik zit wel te denken aan die nieuwe van L’Oreal Revitalift Total Repair BB creme… Hoop dat je deze nog zou kunnen testen…niet dat jij die creme al nodig bent….maar ik helaas wel..!

 • Als ik de ingredientenlijst zo zie is de kans groot dat veel mensen hier allergisch op gaan reageren!

  De 2 allergenen propylne glycol en parfum staan vrij hoog in de ingrediennlijst!
  Jammer maar vor min gevoeige hud zal deze ook niks voor mij zijn!

 • Het is vooral het ingredient talc die er voor zorgt dat het resultaat zo vlekkerig is en moeielijk om uit te smeren.

 • Ik gebruik de BB cream van yves rocher ook en mijn ervaring is heel erg anders.

  Bij mij blijft hij de hele dag egaal zitten.

  Brengt prima aan( je ziet er in het begin een ligte grijse waas, maar deze trekt naar een tijdje helemaal weg)

 • HAHAHAHAHAHHAHA
  Iets voor jou als: je op zoek bent naar een product waarvan je vlekken krijgt.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  En toen lag ik op de grond

 • “maar na eventjes ‘smeren’ vielen er een soort gaten in de BB Cream.

  Dit. Ik heb hem ook getest, en ik heb precies hetzelfde. Hoe langer ik smeer, hoe meer vlekken ik krijg en hoe stroever het allemaal gaat. Zo jammer! Ik vind hem ook niet zo fijn. Hij ruikt wel lekker, dat dan weer wel..

 • hij werkt echt geweldig hooor! echt lijkt heel veel op die van ganier! echt een aanrader! xx

 • Ja! Dat heb ik ook een keer gehad met een foundation. Heel vreemd is dat, het lijkt wel of het heel snel ‘opdroogt’ ofzo en dat het dan heel erg gaat vlekken. Verschrikkelijk was dat, hij was nog duur ook.

 • Ik vraag me af of het de bedoeling is van een BB creme om superdekkend te zijn. Daarvoor is een ander produkt in het leven geroepen, namelijk foundation…..

  • De ‘originele’ BB cream uit Azië is heel dekkend. Dus: ja :) Het idee achter een BB cream is dat het én goede dekking geeft én goed verzorgd. Best of both worlds. Als ik slechte dekking wil, haal ik wel een getinte dagcrème.

 • De enige verklaring die ik kan bedenken voor de gaten die in de creme vallen is misschien het feit dat olie en water niet mixen. Ik weet niet of je van te voren een creme op basis van olie hebt gebruikt? Ik zie namelijk dat de bb creme op basis van water is. Dit kan ook een probleem opleveren als je een gemengde tot vette huid hebt. Hoe onlogisch het ook klinkt, je kunt dan beter een foundation/bb creme op oliebasis gebruiken en flink afpoederen om glans te verminderen. Zo blijft het namelijk beter zitten.
  Liefs, Rebekka

 • Jammer. Ik bestel eens in de paar maanden een doosje met mijn favoriete producten bij Yves Rocher. Over het algemeen vind ik hun producten heel redelijk geprijsd. Ik heb een paar keer een miskoop gedaan en dan ben je gelukkig geen tientallen euro’s kwijt.
  Ik was nu ook van plan om de BB cream eens te gaan proberen. Ik gebruik die van Garnier en op zich ben ik wel tevreden, maar hij glimt mij ook wel weer iets te veel.
  Maar een product wat veel alchohol bevat doet het meestal niet zo goed op mijn huid en ik wil juist graag wel een beetje dekking.

  Ik ga toch eerst eens een andere BB cream uitproberen voordat ik deze zou aanschaffen.

 • ik vond hem zo vreselijk, haha. ik bleef bij mijn vriend slapen en ik was een avondje uit geweest, en ik had deze meegenomen om te testen de ochtend erna. ik zag er beter uit zonder dan met, en ik zag er al niet frisjes uit :oops:

 • Antoinette

  Hoi Cynthia, ik had deze ook aangeschaft en na 1 keer proberen regelrecht in de. Prullenbak gegooid. Normaal doe ik dit niet maar vond het echt niks!!! Groetjes Antoinette