Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ciaté
  • diy
  • easter
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

Bunny nail art met Ciaté

Pasen is in zicht! En omdat Ciaté zo’n leuke lentecollectie heeft met heerlijke pastelkleurtjes ging ik samen met Aranka aan de slag voor de schattigste Paas-nail-art! Met paashaasjes! Supersnel, zo simpel als het maar kan, en zo cute!

Wij gebruikten Ciaté lakken en Golden Rose stripers, maar je kan elke soort nagellak gebruiken die jij wil.

INM Out The Door Topcoat, Orly Bonder Basecoat, witte en zwarte Golden Rose stripers, Ciaté lakken in Strawberry Milkshake (roze), Lemon Sherbert (geel), Cream Soda (grijs), Refresher (blauw) en Sugar Plum (paars).

Je hebt ook een dotting tool nodig, als je geen stripers hebt. Maar je kan ook gewoon een tandenstoker of speld gebruiken (het bolletje achterop). Daarmee kan je dan de oogjes en oortjes maken.

Aan de slag!

Begin met twee laagjes Cream Soda. Je kan ook wit als basis gebruiken, of een ander pasteltintje. Doet dit in een paar lagen zodat het goed dekt.

Maak nu met een pastelkleurtje (dit is Strawberry Milkshake) ene half rondje op het uiteinde van je nagel.

Voeg de oortjes toe, gewoon met het kwastje van je nagellak.

Doe dit bij elke nagel! Wij deden op elke nagel een ander kleurtje (dit is Ciaté Refresher) maar je kan ook gewoon één kleurtje gebruiken. Net wat jij leuker vindt!

Teken met de witte striper lijntjes in de oortjes.

Met de zwarte striper maak je nu oogjes. Wij hebben er streepjes van gemaakt, je kan ze ook anders maken!

Topcoat er over…

 Klaar! Supercute, lekker lente-achtig! En heel makkelijk te maken. Alle lakken in deze nail art tutorial zijn te koop in mijn shop! Maar zoals ik al aangaf, het kan met elke kleur en elke soort lak als je zelf wilt.


Bron foto

Wil jij trouwens de hele voorjaarscollectie van Ciaté (met daarin Cream Soda, Strawberry Milkshake, Sugar Plam en Iced Frappe) winnen? Laat dan jouw Paas nail art zien op de Miss Lipgloss Shop Facebook! De leukste, mooiste of meest creatieve nail art wint. Je kan meedoen tot en met eind maart.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.